משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #3091 פורסם:
10.04.2013, 19:15
|
|
|
Blue&Black |
ציטוט: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
יש מצב שמדובר בפרוייקט של מנהלי פורום XBOX360?
נערך לאחרונה על ידי ShiTDemoN, 10.04.2013 בשעה 19:19.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #3092 פורסם:
13.04.2013, 09:54
|
|
|
הייתי במת לצעוק 5 אפילו שידעתי שזה לא יצדיק את מחיר הכרטיס אבל אני מאוד אוהב פארודיות וראיתי את כל הסרטים לפניו, הוא באמת היה הסרט החלש בסדרה...
אני מודה שהיו קטעים שהצחיקו בסרט פה ושם אבל סתם כדי להמחיש לכם כמה מחופף הסרט הזה מבחינת תסריט והפקה זה שבחלק מסוים בעלילה הם השתמשו כפארודיה על הסרט החדש Evil Dead שיצא רק שבוע שעבר בארה״ב והם השתמשו פשוט בחלקים שנראו בטריילר כדי לצחוק על זה. זה עד כמה התסריט הזה מחופף...
הם משתמשים ביותר מידי הומור פיזי של מכות שזה כבר יוצא מכל טוב טעם, ראבק מה הקהל המיועד הוא בן 5? נכון זה לא סרט שלוקח את עצמו ברצינות אבל יש גבול לכמה אדם בוגר יצחק בקהל מאיזה בעיטה בביצים או אגרוף לפרצוף.
וסתם חלק מפגר ומטעה שלא הבנתי זה למה יש בפוסטר של הסרט את Ted מעשן (אתם יודעים, טד הדובי משנה שעברה) ואין שום זכר אליו בסרט, זה רק מראה כמה בטח שינויים וחיפופים עשו בעלילה הטיפשית הזאת.
בינתיים לא יצאה שום קומדיה נורמלית השנה ותקוותי נחות על ההאנגובר 3 שנראה די מבטיח
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #3093 פורסם:
20.04.2013, 13:02
|
|
דבר ראשון, טריילר חדש לסופרמן (די מרחיב סצינות מהטריילר הקודם, לא ממש מוסיף ספויילרים חדשים): http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNY (כן, שכחתי איך מטמיעים סרטון).
נראה מצויין.
דבר שני, התלבטות: Killzone 3 + Infamous 2 או Darksiders 2 + Uncharted 3 GOTY ?
שתי האופציות כחלק ממבצעי שני משחקים ב-25 פאונד של זאווי, כדאי לכם לבדוק.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3094 פורסם:
20.04.2013, 13:22
|
|
|
mgs freak |
 |
|
|
דבר ראשון, טריילר חדש לסופרמן (די מרחיב סצינות מהטריילר הקודם, לא ממש מוסיף ספויילרים חדשים): http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNY (כן, שכחתי איך מטמיעים סרטון).
נראה מצויין.
דבר שני, התלבטות: Killzone 3 + Infamous 2 או Darksiders 2 + Uncharted 3 GOTY ?
שתי האופציות כחלק ממבצעי שני משחקים ב-25 פאונד של זאווי, כדאי לכם לבדוק. |
|
|
|
|
לך על DS2+U3.
אני ממש התאכזבתי מ-KZ3.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #3095 פורסם:
20.04.2013, 14:54
|
|
|
BumperSticker |
 |
|
|
לך על DS2+U3.
אני ממש התאכזבתי מ-KZ3. |
|
|
|
|
אם אני זוכר לא אהבת אותו בגלל שהורידו את הרגשת הכבדות הייחודית של KZ2, נכון ? למרות זאת (מהדמו לפחות) הוא עדיין מרגיש ייחודי ולא עבר תהליך CODיפיקציה מלא.
קצת מאכזב לשמוע, אבל קראתי שכנראה האונליין פאס של DS2 כבר לא עובד בגלל פשיטת הרגל של THQ  .
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3096 פורסם:
20.04.2013, 16:05
|
|
|
mgs freak |
 |
|
|
אם אני זוכר לא אהבת אותו בגלל שהורידו את הרגשת הכבדות הייחודית של KZ2, נכון ? למרות זאת (מהדמו לפחות) הוא עדיין מרגיש ייחודי ולא עבר תהליך CODיפיקציה מלא.
קצת מאכזב לשמוע, אבל קראתי שכנראה האונליין פאס של DS2 כבר לא עובד בגלל פשיטת הרגל של THQ . |
|
|
|
|
נהנתי מהקמפיין של KZ3, אבל המולטי שלו הייתה ירידה משמעותית מן האיכות של KZ2.
הבנתי שכל עוד קונים את DS2 מהחנות, לא תיהיה בעיה עם המולטי (לפי דעתי זה יוצא אפילו יותר זול מלקנות ב-Zavvi).
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3097 פורסם:
20.04.2013, 16:55
|
|
אתמול ראיתי את "אבדון" ,סרט קליל ונחמד קצת ארוך (אני לא אספר בכדי לא להרוס לאנשים על מה הסרט) הסרט הוא כשעתיים בערך הסיפר מרענן עתידני וכמו כן מהנה ,אני אישית אהבתי את הסרט והסאונד טראק של הסרט מעולה (כך אני חושב) ,בכל מקרה מי ששוקל ללכת לסרט זה אני ממליץ בחום
אגב :
אחרי שהכריזו שלא יסגרו את הפורם ,האם אתם תמשיכו להיות כאן או שכבר עברתם ולא מתכוונים לחזור לכאן? 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3098 פורסם:
20.04.2013, 17:47
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
אתמול ראיתי את "אבדון" ,סרט קליל ונחמד קצת ארוך (אני לא אספר בכדי לא להרוס לאנשים על מה הסרט) הסרט הוא כשעתיים בערך הסיפר מרענן עתידני וכמו כן מהנה ,אני אישית אהבתי את הסרט והסאונד טראק של הסרט מעולה (כך אני חושב) ,בכל מקרה מי ששוקל ללכת לסרט זה אני ממליץ בחום 
אגב :
אחרי שהכריזו שלא יסגרו את הפורם ,האם אתם תמשיכו להיות כאן או שכבר עברתם ולא מתכוונים לחזור לכאן? |
|
|
|
|
אני ביינתיים כאן כדי לראות אם השינויים שיעשו יצדיקו הישארות.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3099 פורסם:
20.04.2013, 20:24
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
אגב :
אחרי שהכריזו שלא יסגרו את הפורם ,האם אתם תמשיכו להיות כאן או שכבר עברתם ולא מתכוונים לחזור לכאן? |
|
|
|
|
עד שלא ימצאו דרך לטפל בספאם, אני לא מתכוון לבקר בפורום הזה יותר מדי. זה לא סוג הספאם שמנהלים צריכים לטפל בו.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #3100 פורסם:
21.04.2013, 18:09
|
|
|
ShiTDemoN |
 |
|
|
אני ביינתיים כאן כדי לראות אם השינויים שיעשו יצדיקו הישארות. |
|
|
|
|
אני לא רואה סיבה להישאר, אתה רואה שאין כאן מגיבים יותר מלבד בוטים ספאמרים, אני כבר התייאשתי למחוק נושאים כאלה אני לא רואה טעם למחוק את האחרים, אתה סתם מבזבז מאמצים בכל המחיקות האלה לחינם, לא מגיע לפורום הזה ה״טיפול״ שאנחנו עשינו בשבילו, עדיף להישאר באתר החדש...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3101 פורסם:
21.04.2013, 20:45
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אני לא רואה סיבה להישאר, אתה רואה שאין כאן מגיבים יותר מלבד בוטים ספאמרים, אני כבר התייאשתי למחוק נושאים כאלה אני לא רואה טעם למחוק את האחרים, אתה סתם מבזבז מאמצים בכל המחיקות האלה לחינם, לא מגיע לפורום הזה ה״טיפול״ שאנחנו עשינו בשבילו, עדיף להישאר באתר החדש... |
|
|
|
|
אני מבין את מה שאתה אומר, אבל יש לי מקום בלב לאתר הזה - אני בו יותר משליש מהחיים שלי.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #3102 פורסם:
21.04.2013, 22:17
|
|
|
ShiTDemoN |
 |
|
|
אני מבין את מה שאתה אומר, אבל יש לי מקום בלב לאתר הזה - אני בו יותר משליש מהחיים שלי. |
|
|
|
|
היי הייתי באתר הזה למעלה מ5 שנים אני גם אוהב אותו אבל מה הטעם כשאין אף אחד? מה שחשוב זה האנשים לא האתר עצמו, כל עוד אין התייחסות אליו גם לך לא צריך להיות
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3103 פורסם:
01.05.2013, 00:55
|
|
הרגו את הבוט?...הפורם נראה נקי 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3104 פורסם:
01.05.2013, 17:21
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
הרגו את הבוט?...הפורם נראה נקי  |
|
|
|
|
אכן מחקו את הבוטים עד כדי כך שלא נשארו אפילו סימני מחיקה. יפה.
גם התחילו להזרים כתבות.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3105 פורסם:
02.05.2013, 02:31
|
|
|
ShiTDemoN |
 |
|
|
אכן מחקו את הבוטים עד כדי כך שלא נשארו אפילו סימני מחיקה. יפה.
גם התחילו להזרים כתבות. |
|
|
|
|
אני לא רוצה להרגיש רע שהרימו את הפורם השני ,אבל זה פשוט קצת שונה שם (אני לא מתלונן ) ,אבל תודה על הפורם השני ,אני עדיין מרגיש כאן יותר בבית... 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #3106 פורסם:
02.05.2013, 03:08
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
אני לא רוצה להרגיש רע שהרימו את הפורם השני ,אבל זה פשוט קצת שונה שם (אני לא מתלונן ) ,אבל תודה על הפורם השני ,אני עדיין מרגיש כאן יותר בבית... |
|
|
|
|
לא רואה מה הפואנטה להגיב פה כשזה רק אתה ואור, המקום מת, עם או בלי בוטים/:
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3107 פורסם:
05.05.2013, 01:24
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
לא רואה מה הפואנטה להגיב פה כשזה רק אתה ואור, המקום מת, עם או בלי בוטים/: |
|
|
|
|
הממ...יכול להיות ויכול להיות שאנשים מדי פעם באים לכאן אז ,זה אומר שעדיין יש כאן חיים 
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3108 פורסם:
05.05.2013, 10:26
|
|
אגב אחד הדברים שמעצבן בפורם השני שנפתח בגלל שאמרו שיסגרו כאן ,הוא שהוא נופל הרבה והזמינות שם פחות טובה מכאן

|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #3109 פורסם:
05.05.2013, 11:21
|
|
|
זה כבר התייצב מאוד בשבועיים האחרונים. חבלי לידה, אתם יודעים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3110 פורסם:
06.05.2013, 00:11
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
אגב אחד הדברים שמעצבן בפורם השני שנפתח בגלל שאמרו שיסגרו כאן ,הוא שהוא נופל הרבה והזמינות שם פחות טובה מכאן
 |
|
|
|
|
תאמץ את הזיכרון שלך ותזכר בימים על ימים שVGAMES לא היה אפילו זמין עם ארור 500. אם תתאמץ פחות תזכר שכל הודעה שניה שאתה שולח פה לא נשלחת ונמחקת, תזכר שהפורומים התמלאו בעשרות ת'רדים של בוטים כל יום, תזכור שהודעות פרטיות פשוט לא עברות, שכשאתה נכנס ממכשיר סלולרי הפרסומות קופצות לך על כל המסך ואתה אפילו לא יכול לראות את האזור שאתה כותב, שהפרסומות הקולניות עם הסאונד הגבוהה צרחו לך באוזניים...
בקיצור, כל מקום והחולי שלו.
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3111 פורסם:
06.05.2013, 11:44
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
תאמץ את הזיכרון שלך ותזכר בימים על ימים שVGAMES לא היה אפילו זמין עם ארור 500. אם תתאמץ פחות תזכר שכל הודעה שניה שאתה שולח פה לא נשלחת ונמחקת, תזכר שהפורומים התמלאו בעשרות ת'רדים של בוטים כל יום, תזכור שהודעות פרטיות פשוט לא עברות, שכשאתה נכנס ממכשיר סלולרי הפרסומות קופצות לך על כל המסך ואתה אפילו לא יכול לראות את האזור שאתה כותב, שהפרסומות הקולניות עם הסאונד הגבוהה צרחו לך באוזניים...
בקיצור, כל מקום והחולי שלו. |
|
|
|
|
אני מניח שעם הזמן יתייצב שם ,אני לא בא בתלונה רק אומר שיש תמיד בעיות בכל אתר  ,אבל תודה על המאמץ 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #3112 פורסם:
06.05.2013, 15:00
|
|
|
תגידו, מישהו יודע איפה מוכרים את את Starhawk ו-Twisted Metal ? אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #3113 פורסם:
10.05.2013, 22:23
|
|
|
היי חדש כאן.
ממממממ משחקים ששיחקתי וזה? לא קניתי משחק חדש חודשם.
האחרון היה באטמן ארקיהם סיטי שמאד אהבתי,והבא יהיה דדפול שאני ממש מקווה שיצא טוב.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3114 פורסם:
11.05.2013, 12:53
|
|
|
TREAO |
 |
|
|
היי חדש כאן.
ממממממ משחקים ששיחקתי וזה? לא קניתי משחק חדש חודשם.
האחרון היה באטמן ארקיהם סיטי שמאד אהבתי,והבא יהיה דדפול שאני ממש מקווה שיצא טוב. |
|
|
|
|
כולנו עברנו ל- voxelim.com
בוא גם אתה לשם.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3115 פורסם:
12.05.2013, 10:54
|
|
פורם שוב נפל 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #3116 פורסם:
12.05.2013, 16:44
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
פורם שוב נפל  |
|
|
|
|
הם הודיעו הודעה שמשפרים את שרתים של האתר או משהו כזה אז האתר מושבת ליומיים שלושה, ירידה לשם עלייה(;
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3117 פורסם:
12.05.2013, 19:41
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
הם הודיעו הודעה שמשפרים את שרתים של האתר או משהו כזה אז האתר מושבת ליומיים שלושה, ירידה לשם עלייה(; |
|
|
|
|
אהה...טוב  ...בכל מקרה אני גם פה  ...אגב מה אתם עושים פה אם כולם עברו לשם? 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3118 פורסם:
12.05.2013, 23:31
|
|
נו באמת ... עד שהתרגלתי לvoxellim[אגב למה שם כלכך לא זורם??]
קיצור אנחנו צריכים בינתיים לגייס עוד אנשים לפורום החדש. מה שנשאר מפורום xbox ופורום Ps3
לא יספיק... לפי דעתי צריך לגייס אנשים מגיימר  [לפחות ננסה]
|
may the odds be Ever in your Favor
!
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #3119 פורסם:
13.05.2013, 09:56
|
|
|
POKEMON MASTER |
 |
|
|
נו באמת ... עד שהתרגלתי לvoxellim[אגב למה שם כלכך לא זורם??]
קיצור אנחנו צריכים בינתיים לגייס עוד אנשים לפורום החדש. מה שנשאר מפורום xbox ופורום Ps3
לא יספיק... לפי דעתי צריך לגייס אנשים מגיימר [לפחות ננסה] |
|
|
|
|
חח...אני חושב שאנשי גיימר התרגלו לפורם שלהם  ,אגב השם קצת מוזר באמת 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #3120 פורסם:
13.05.2013, 22:20
|
|
|
לא יודע למה הממשק בפורום החדש ממש לא נוח לי נותן הרגשה מיושנת כזאת שלא תבינו לא נכון אני ממש מעריך את היוזמה ואת כל הזמן שהשקיעו בבנייה של האתר פשוט העיצוב נותן הרגשה ישנה כזאת שמורידה לי אישית לעומת העיצוב של ויגיימס שנותן תחושה יותר נוחה
|
'every past has it's ghost, every end must first begin.. in the end, there will be only chaos'
|
|
|
|
|
|
|
|