נושא: דיון OT ראשי!
1  2  3  104  105
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 09.06.2012, 19:37

~God-of-War~
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מתלונן אני פשוט אומר שזה לא רעיונות פרקטיים ואמרתי גם למה... בסדר אם אין לכם עוד משהו אז בסדר, רק שאלתי
אני מעיר כי זה לא הפעם הראשונה שאתה מבקש מאיתנו כל הזמן עזרה בלימודים שלך ואתה עונה ככה.

"We Fight Because We Believe"
-John Teller

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#62   פורסם: 09.06.2012, 20:07

יש לי שאלה אליכם:
למה המקום היחיד שאתם כותבים בו בפורום זה ה-OT?
אני חושב ברצינות לנעול את הנושא...

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#63   פורסם: 09.06.2012, 20:19

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי שאלה אליכם:
למה המקום היחיד שאתם כותבים בו בפורום זה ה-OT?
אני חושב ברצינות לנעול את הנושא...
חוץ מאדם אחד לא הגיבו לי כלל על ביקורת MAX PAYNE 3 שלי

עילוי

#64   פורסם: 11.06.2012, 01:50

טוב פתחתי את הדיון, תהנו.

עיקר העניין היה להעביר מסר- יש עוד פורום מחוץ לגבולות ה-OT. פעם, בתור הזהב של הקהילה, היינו עושים עמוד ב-4 ימים, לא 3 ביום. נוצר מצב שבזמן שבאים לפה אנשים, פותחים דיונים פילוסופיים, דיוני חדשות, ביקורות, וכדומה, ובזמן שהם מקבלים תגובה אחת על ההשקעה שלהם, פה אנשים חופרים על מיליון ואחד דברים לא קשורים. ככה, בלי שום התייחסות. לא לקיחת חלק בדיון, לא אמירת תודה, אפילו לא "אחי, יש לך שגיאת כתיב". שום דבר.

תסתכלו על פורום X360: שם העיקר זה הדיונים הרציניים בקהילה, לא ה-OT, והינה, הם קיבלו צ'ופר בתור פרס של מקס פיין 3 לתחרות. מצב כזה הם מקבלים הודות לקהילה האדירה שלהם, קהילה שבאמת מרגישה כמו קהילת X360.

אנחנו פורום PS3, אנשים באים לכאן בשביל לדון בעניינים שקשורים אליו. אז זה נחמד לבוא ולדבר בנוסף לכל גם על בית הספר או תחביבים אחרים שלכם, אבל אל תשכחו את הפואנטה. לכם יש רעיון כלשהן, משהו לדון עליו? בואו ותפתחו נושא. יש לכם הצעה כללית בעניין ניהול הקהילה? תפנו אליי או אל שון. ככה כל אחד יעשה משהו כאן, ובסופו של דבר נהיה משהו אחד גדול.

מקווה שהמסר עבר, כי באמת, בזמן שלפני יומיים בפורום נכתבו 80 הודעות, מתוכן 19 ב-OT, אתמול נכתבו 91 הודעות, מתוכן 0 ב-OT. נכון שחלק מסוים מזה נעשה בשני אשכולות סתמיים אחרים, עדיין, זה נחמד.

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#65   פורסם: 11.06.2012, 09:50

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב פתחתי את הדיון, תהנו.

עיקר העניין היה להעביר מסר- יש עוד פורום מחוץ לגבולות ה-OT. פעם, בתור הזהב של הקהילה, היינו עושים עמוד ב-4 ימים, לא 3 ביום. נוצר מצב שבזמן שבאים לפה אנשים, פותחים דיונים פילוסופיים, דיוני חדשות, ביקורות, וכדומה, ובזמן שהם מקבלים תגובה אחת על ההשקעה שלהם, פה אנשים חופרים על מיליון ואחד דברים לא קשורים. ככה, בלי שום התייחסות. לא לקיחת חלק בדיון, לא אמירת תודה, אפילו לא "אחי, יש לך שגיאת כתיב". שום דבר.

תסתכלו על פורום X360: שם העיקר זה הדיונים הרציניים בקהילה, לא ה-OT, והינה, הם קיבלו צ'ופר בתור פרס של מקס פיין 3 לתחרות. מצב כזה הם מקבלים הודות לקהילה האדירה שלהם, קהילה שבאמת מרגישה כמו קהילת X360.

אנחנו פורום PS3, אנשים באים לכאן בשביל לדון בעניינים שקשורים אליו. אז זה נחמד לבוא ולדבר בנוסף לכל גם על בית הספר או תחביבים אחרים שלכם, אבל אל תשכחו את הפואנטה. לכם יש רעיון כלשהן, משהו לדון עליו? בואו ותפתחו נושא. יש לכם הצעה כללית בעניין ניהול הקהילה? תפנו אליי או אל שון. ככה כל אחד יעשה משהו כאן, ובסופו של דבר נהיה משהו אחד גדול.

מקווה שהמסר עבר, כי באמת, בזמן שלפני יומיים בפורום נכתבו 80 הודעות, מתוכן 19 ב-OT, אתמול נכתבו 91 הודעות, מתוכן 0 ב-OT. נכון שחלק מסוים מזה נעשה בשני אשכולות סתמיים אחרים, עדיין, זה נחמד.
הנקודה עברה

בהצלחה לכל הנבחנים היום באזרחות!

משתמש משקיען

#66   פורסם: 11.06.2012, 16:22

הייתי בסרט "הדיקטטור". כהרגלו סשה ברון כהן מגלם דמות גסה וגזענית ומצחיקה בטירוף. יש כמה רגעים קצת פחות מצחיקים ויש קטעים קורעים מצחוק. מומלץ(;

משתמש עצבני

#67   פורסם: 11.06.2012, 16:38

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
הייתי בסרט "הדיקטטור". כהרגלו סשה ברון כהן מגלם דמות גסה וגזענית ומצחיקה בטירוף. יש כמה רגעים קצת פחות מצחיקים ויש קטעים קורעים מצחוק. מומלץ(;
יש קטעים קורעים מצחוק, ויש מדי פעם קטעים קצת מוגזמים. בסה"כ מומלץ

I was a born troublemaker and might as well earn a living at it.

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#68   פורסם: 11.06.2012, 16:43

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
חבר שלי היה אתמול. אמר לי שלא כדאי לי ללכת..
הוא אמר שהכל היה צפוי..

אתה מסכים איתו?

♥ Guns N' Roses

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#69   פורסם: 11.06.2012, 16:56

בגרות קלה באזרחות... עכשיו ללמוד לבגרות במדעי ההנדסה שיש לי מחר
כואב לי הראש..

עשו טובה, אביעד ו-solid_snape, תורידו את ה-autoplay מהסרטון, זה משגע אותי...

משתמש משקיען

#70   פורסם: 11.06.2012, 16:56

ShiTDemoN
ציטוט:
צפה בהודעה
חבר שלי היה אתמול. אמר לי שלא כדאי לי ללכת..
הוא אמר שהכל היה צפוי..

אתה מסכים איתו?
אפשר להגיד שכן, מבחינה עלילתית הוא די צפוי אבל הבדיחות וכל השטויות שרצות שם ממש לא צפויות ובשביל זה כן כדאי ללכת.

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

#71   פורסם: 11.06.2012, 16:59

My_T
ציטוט:
צפה בהודעה
בגרות קלה באזרחות... עכשיו ללמוד לבגרות במדעי ההנדסה שיש לי מחר
כואב לי הראש..

כן די קלה, רק קצת מייגע ותגיד הם פסיכים הבית ספר שלך?

-John Teller

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#72   פורסם: 11.06.2012, 17:03

זה משרד החינוך... אין לי מה לעשות בנושא.

האווטר המגניב של ~God-of-War~

עילוי

#73   פורסם: 11.06.2012, 17:52

איך רציתי שדיוקוביץ' יקח אני הרבה יותר מעדיף אותו מנדאל

'every past has it's ghost, every end must first begin.. in the end, there will be only chaos'

עילוי

#74   פורסם: 11.06.2012, 18:47

My_T
ציטוט:
צפה בהודעה
k meme:

סידרתי

שואף לשלמות

#75   פורסם: 11.06.2012, 22:03

מאחר ואני שונא לשלוח הודעות פרטיות באתר vgames (המנגנון מרגיש מיושן ופרימיטיבי, אין שום אינדיקציה אם ההודעה נשלחה בהצלחה או לא), אני אבקש כאן על מנת לקבל חשיפה מקסימלית.

אם אפשר, אני מעוניין לשנות את השם של הת'רד הזה:

זה הת'רד שקרירין פתח לגבי המניה של סוני. אם תשימו לב, אחרי כמה הודעות ספורות הנושא התפתח לדיון על הדור הבא של הפלייסטיישן (ספקולציות על החומרה וכו'). אם אתם יכולים, תשנו את השם למשהו בסגנון: PS4 - דיון רשמי על קונסולת הדור הבא של סוני.

אני מבקש את זה כי חבל לפתוח ת'רד חדש, הת'רד הזה כבר עסיסי
ואם אתם רוצים שהתגובה הראשונה בת'רד תהיה עניינית, אז אתם יכולים למחוק את שתי התגובות הראשונות.

נערך לאחרונה על ידי dinsurya, 11.06.2012 בשעה 22:08.

תוכן שיצרתי:

פרסומת

עילוי

#76   פורסם: 11.06.2012, 22:34

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
מאחר ואני שונא לשלוח הודעות פרטיות באתר vgames (המנגנון מרגיש מיושן ופרימיטיבי, אין שום אינדיקציה אם ההודעה נשלחה בהצלחה או לא), אני אבקש כאן על מנת לקבל חשיפה מקסימלית.

אם אפשר, אני מעוניין לשנות את השם של הת'רד הזה:

זה הת'רד שקרירין פתח לגבי המניה של סוני. אם תשימו לב, אחרי כמה הודעות ספורות הנושא התפתח לדיון על הדור הבא של הפלייסטיישן (ספקולציות על החומרה וכו'). אם אתם יכולים, תשנו את השם למשהו בסגנון: PS4 - דיון רשמי על קונסולת הדור הבא של סוני.

אני מבקש את זה כי חבל לפתוח ת'רד חדש, הת'רד הזה כבר עסיסי
ואם אתם רוצים שהתגובה הראשונה בת'רד תהיה עניינית, אז אתם יכולים למחוק את שתי התגובות הראשונות.
אבל כבר נפתח אחד:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1480401

שואף לשלמות

#77   פורסם: 11.06.2012, 22:38

בשביל מה להעיר את המתים? יש לנו כאן ת'רד חדש, עסיסי ופעיל, למה לא להפיק ממנו את המיטב?

תוכן שיצרתי:

עילוי

#78   פורסם: 11.06.2012, 23:36

רוצה אני מאחדת אותם?

שואף לשלמות

#79   פורסם: 12.06.2012, 00:03

תאחד.
רק תשים לב שאתה מאחד בצורה נורמלית.
ותשנה את השם של הת'רד למשהו רשמי יותר.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#80   פורסם: 12.06.2012, 00:13

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
תאחד.
רק תשים לב שאתה מאחד בצורה נורמלית.
ותשנה את השם של הת'רד למשהו רשמי יותר.
אוחד המפקד.

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#81   פורסם: 12.06.2012, 15:57

http://www.facebook.com/photo.php?v=381283648600917

חחחחחחחחחחחח אני מת !!

עילוי

#82   פורסם: 12.06.2012, 20:54

רשמית אני חולה על משה כחלון. אין דברים כמוהו כולם צריכים לקחת דוגמא ממנו. מלך אמיתי

'every past has it's ghost, every end must first begin.. in the end, there will be only chaos'

עילוי

#83   פורסם: 12.06.2012, 22:06

~God-of-War~
ציטוט:
צפה בהודעה
רשמית אני חולה על משה כחלון. אין דברים כמוהו כולם צריכים לקחת דוגמא ממנו. מלך אמיתי
הוא די חמוד, למרות שהוא הפופוליסט הכי גדול שיש.

פרסומת

עילוי

#84   פורסם: 12.06.2012, 22:58

~God-of-War~
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קרה?

♥ Guns N' Roses

עילוי

#85   פורסם: 12.06.2012, 23:16

ShiTDemoN
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קרה?
כי ייבוא טלפונים סלולאריים...

עילוי

#86   פורסם: 13.06.2012, 06:17

גם נניח ורק נניח שאני לא אוהב את השינויים שהוא עשה (למרות שהם מטיבים עם הצרכן בצורה בלתי רגילה). הוא פשוט מדהים. הוא אומר: אני אעשה ככה, לא עובר הרבה זמן וזה כבר מבוצע. הוא הגדיל את התחרות בשוק הסלולר, והביא להורדת מחירים (לא כ"כ אצל החברות הגדולות אבל ניתן לקנות מכשיר משלך וגם לייבא טלפונים סלולאריים בחינם ו"להלביש" עליהם קו) ע"י אפשור (לא בטוח אם זה שם הפעולה של לאפשר) הקמת עוד מספר חברות. מי שלא יודע, הוא גם הכריז על עוד חברה רב ערוצתית שלישית, כאשר בעתיד גם סלקום ופרטנר יוכלו לספק שירותיתם רב ערוציים. (לא בעוד מלא זמן, אני מניח שבעוד כמה חודשים)

עילוי

#87   פורסם: 13.06.2012, 20:02

~God-of-War~
ציטוט:
צפה בהודעה
גם נניח ורק נניח שאני לא אוהב את השינויים שהוא עשה (למרות שהם מטיבים עם הצרכן בצורה בלתי רגילה). הוא פשוט מדהים. הוא אומר: אני אעשה ככה, לא עובר הרבה זמן וזה כבר מבוצע. הוא הגדיל את התחרות בשוק הסלולר, והביא להורדת מחירים (לא כ"כ אצל החברות הגדולות אבל ניתן לקנות מכשיר משלך וגם לייבא טלפונים סלולאריים בחינם ו"להלביש" עליהם קו) ע"י אפשור (לא בטוח אם זה שם הפעולה של לאפשר) הקמת עוד מספר חברות. מי שלא יודע, הוא גם הכריז על עוד חברה רב ערוצתית שלישית, כאשר בעתיד גם סלקום ופרטנר יוכלו לספק שירותיתם רב ערוציים. (לא בעוד מלא זמן, אני מניח שבעוד כמה חודשים)
והוא גם די חמוד, שזה +1.

אבל מצד שני, הוא גם פופוליסט, שזה -1.

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

#88   פורסם: 13.06.2012, 20:22

~God-of-War~
ציטוט:
צפה בהודעה
פופוליסטי בשקל, לא קונה אף מילה שלו, כמו בן דוב, כמו ההוא של Idigital כמו של יס וכמו של מנכ"ל מייקרוסופט ישראל כולם אותו שיט. נ.ב. נחש מי גבר גבר? רמי לוי

-John Teller

עילוי

#89   פורסם: 13.06.2012, 20:24

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
כי ייבוא טלפונים סלולאריים...
אה...

אבא שלי סיפר לי על זה שהולכים לרדת מחירים של פלאפונים בארץ...

שווה לחכות? אם כן - כמה זמן? אמרו לי שממחר זה כבר חוקי..

♥ Guns N' Roses

עילוי

#90   פורסם: 13.06.2012, 20:43

רמי לוי גאון עסקי אבל להגיד לך שהוא בן אדם טוב? הוא ממש לא. הוא פיטר עובדים ערבים רק כי הם ערבים ואחרי שעשו עליו כתבה בערוץ 2 אז הוא נזכר באופן מאוד מפתיע להחזיר אותם. פשוט בושה.

ולמה פופוליסט? משה כחלון מעולה, אתם שמתם לב איך הוא הגדיל את התחרות בשוק?

1  2  3  104  105

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא