נושא: חדשה | מיקרוסופט משיקה את האקס-בוקס 360 בישראל
1  2  3  6
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Sgt.DonnyDonowitz

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.08.2012, 13:50

ברירת מחדל חדשה | מיקרוסופט משיקה את האקס-בוקס 360 בישראל

ציטוט:
מיקרוסופט תשיק את אקס-בוקס 360 בישראל בחודשים הקרובים. לוואלה! TECH נודע כי החברה ערכה פגישות עם חנויות וארגונים בישראל, כחלק מהכנה להשקה רשמית של קונסולת האקס-בוקס 360 בישראל. ההשקה עצמה צפויה בחודשים הקרובים, אך תאריך סופי טרם נקבע. כשפנינו למיקרוסופט, קיבלנו את התגובה הבאה: "אנו תמיד בוחנים דרכים להרחיב את היצע מוצרינו, אך אין לנו הכרזות במועד זה".
מהמידע שהגיע לידינו עולה כי הכוונה של מיקרוסופט אינה להשיק את הקונסולה רק דרך ערוצי שיווק רגילים, כי אם גם דרך שיתופי פעולה עם גופים גדולים במשק. ההשקה תלווה בפתיחת שירות Xbox Live – שירות האונליין של הקונסולה, בישראל, אך לא ברור עדיין האם הכוונה היא רק לשירותי המשחק, או שמא גם חנויות תוכן וידאו ואודיו ייפתחו לישראל במסגרת הזאת. נזכיר כי חנויות התוכן האלה מהוות חלק משמעותי מהאסטרטגיה השיווקית של מיקרוסופט גם ב"חלונות 8" – מערכת ההפעלה החדשה של החברה, הצפויה להגיע לשוק ב-26 באוקטובר. לפיכך, מיקרוסופט עשויה לנסות ולהרחיב את מספר המדינות בהן החנויות האלה פועלות.
אקס-בוקס 360 הושקה בארה"ב בסתיו 2005, ובאירופה בתחילת 2006. בינואר 2007 הבטיח דני ימין, מנכ"ל מיקרוסופט ישראל, כי הקונסולה תושק בישראל עד סוף אותה שנה. כעת, חמש וחצי שנים לאחר ההשקה, נראה כי אכן מגיעה עת ההשקה הרשמית. בינתיים, הקונסולה נמכרת כבר שנים ברשתות שיווק גדולות, זאת בזכות יבוא פרללי.
http://tech.walla.co.il/?w4/2561854

טוב, נראה שאחרי כל כך הרבה שנים שהתבדחנו על כך שהאקסבוקס תגיע אי פעם לארץ הקודש זה מגיע בסופו של יום.
הדבר היחיד שיכול לעודד אותי בכניסת ה-360 לארץ הם תכני הוידאו שככל הנראה יגיעו עם הקונסולה וזוהי יכולה להיות סוף כל סוף פריצת דרך בנוגע לצריכת המדיה שלנו. חוץ מזה, אני לא רואה שום שינוי כל כך מהותי שההשקה של ה-360 בארץ יכולה להביא לנו.

מלבד זה שנוכל לקנות משחקים שהיו חסומים לנו באקסבוקס לייב (והיום אין הרבה כאלו) אין ממש שינוי מהותי, התקווה היחידה שיש לי בשיווק הוא שנוכל לראות אולי יותר משמעותית מזו שיש היום במחירי המשחקים בארץ.

כמו כן, כניסת ה-360 לשוק בארץ מאוד תמוהה לדעתי, אחרי כל כך הרבה שנים שהקונסולה הושקה היא היום פחות רלוונטית בתחום המדיה המדיה הגדולה יותר, כבר היום סטרימרים שעולים בסביבות 400 ש"ח עושים עבודה טובה מאוד ויש להם את היכולת להריץ סרטים ב-1080P. כמו כן, אחרי כל כך הרבה מכירות לא רשמיות של הקונסולה בארץ, פריצות, מכירות משחקים צרובים וכו' שהארץ שלנו מאוד נגועה בהם, נראה שמיקרוסופט מכניסה ראש בריא למיטה חולה. לו רק הצעד הזה היה קורה לפני חמש שנים.

במידה וכניסת ה-360 לישראל תלווה בכניסת נטפליקס, הולו או כל חנות תוכן אחרת שזמינה באקס בוקס לייב אזי יהיה למיקרוספט הרבה מה להציע ותוכל להביא לשינוי משמעותי בצריכת המדיה בישראל.

זהו זה, זוהי דעתי בנידון, מה דעתכם, האם עדיף מאוחר מאשר לעולם לא או שהתזמון הוא מאוחר מדי?

"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#2   פורסם: 27.08.2012, 14:02

אני לא מאמין שיהיה פה שינוי כלשהו אבל זה כן מבשר על העתיד.

אני בטוח שמה שחסום לנו כיום ימשיך להיות חסום גם אחרי השיווק הרשמי כי זה לא עניין של מיק' (למעט משחק כמו היילו ריץ').

אבל שוב... העתיד כבר נשמע ורוד יותר כי תמיכה רשמית של ווינדוס יש בישראל שנים ארוכות וכבר כיום יש חנות אפליקציות ישראלית לווינדוס פון 7 שרק תתרחב עם ווינדוס פון 8 ובנושא טלפוניה אנחנו די חזקים ויש סיכוי שאם שווה להם לדחוף שירותים כמו הZUNE אז זה ידלוף לכיוון האקס בוקס.

זה בטוח הכל קשור לווינדוס/ווינדוס פון 8 שיגיע באוקטובר. לא אתפלא אם אפילו יפתחו חנות מיק' במרכז.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

שואף לשלמות

#3   פורסם: 27.08.2012, 14:05

לדעתי מבחינתנו עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, בייחוד אם זה אומר תמיכה בקונסולות הבאות של מיקרוסופט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#4   פורסם: 27.08.2012, 14:31

כמו אריק, גם לי זה נראה קשור להתארגנות סביב windows 8 וקונסולידציה של התשתיות של מיקרוסופט סביבה.
כרגע מבחינת מיקרוסופט מדובר בכניסה מסודרת לשוק כמעט בתולי בעוד שבשאר השווקים כבר מוצה הפוטנציאל של המכשיר העתיק הזה. מבחינתינו, כגיימרים, מה שחשוב זה שבדור הבא אנחנו כבר נהיה בתמונה.

נערך לאחרונה על ידי omerkot, 27.08.2012 בשעה 15:23.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#5   פורסם: 27.08.2012, 15:17

אני מקווה שאלה חדשות טובות עבורנו לקראת ה720. לפני שלוש שנים זה יכל עוד להיות מרגש, היום זה מרגיש קצת מאוחר מדי ומעט מדי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#6   פורסם: 27.08.2012, 17:49

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מקווה שאלה חדשות טובות עבורנו לקראת ה720. לפני שלוש שנים זה יכל עוד להיות מרגש, היום זה מרגיש קצת מאוחר מדי ומעט מדי.
תשמע... אם מיק' איכשהו יחליטו לשים את המשקל שלהם מאחורי משהו כמו נטפליקס דרך הZUNE (מה שלא הגיוני אבל בכל זאת) אז זאת יכולה להיות בשורה של ממש בקטע של כבלים/VOD.
עכשיו שאני חושב על זה אבל הם יצתרכו להשקיע בכתוביות. קיצר לא סביר בעליל.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 27.08.2012, 17:51

אני זוכר ידיעות כאלה כבר בעבר. בפעם שעברה אמרו שהיא מדברת עם ניופאן על שירותי תיקון וכו'.. עד שאני לא שומע הודעה רשמית, לא מאמין לכלום.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#8   פורסם: 27.08.2012, 18:33

צריך לשנות את הכותרת כל עוד זה לא רישמי
ולא ברור עם זה יצא לפועל ומה תיהיה התמיכה הרישמית והתמחור

כי סוני נציגה פה דרך אישפר שלטעמי לפחות מחורבנת יחסית לסוני בארצות הברית
ככה שעם זה יהיה סתם זיכיון בלי שינוי בתמחור ותמיכה ומה שבאמת חשוב לי כרגע זה הדור הבא
אז זה לא בדיוק ישמח אותי

לאומת זאת עם כן נקבל תמחור ותמיכה דומה לארצות הברית ואירופה זה מאוד ישמח לדור הבא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#9   פורסם: 27.08.2012, 20:47

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך לשנות את הכותרת כל עוד זה לא רישמי
ולא ברור עם זה יצא לפועל ומה תיהיה התמיכה הרישמית והתמחור

כי סוני נציגה פה דרך אישפר שלטעמי לפחות מחורבנת יחסית לסוני בארצות הברית
ככה שעם זה יהיה סתם זיכיון בלי שינוי בתמחור ותמיכה ומה שבאמת חשוב לי כרגע זה הדור הבא
אז זה לא בדיוק ישמח אותי

לאומת זאת עם כן נקבל תמחור ותמיכה דומה לארצות הברית ואירופה זה מאוד ישמח לדור הבא

אין סיכוי שמבחינת תמכור אתה תראה את המכשירים האלה כמו באירופה או אמריקה רק בגלל מכס ומיסים..

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#10   פורסם: 27.08.2012, 21:14

ציטוט:
אין סיכוי שמבחינת תמכור אתה תראה את המכשירים האלה כמו באירופה או אמריקה רק בגלל מכס ומיסים..

מיסים יש גם במדינות אחרות
וקונסולות היו יקרות פה הרבה יותר גם בתקופות ששכירות לחנויות במקומות כמו ארצות הברית ואנגליה היו הרבה הרבה יותר יקרות מישראל

זה לא שבארצות הברית \אנגליה\צרפת וכו להחזיק חנות זה בחינם
מה גם ששכר העובדים בחלק מהמדינות הרבה יותר גבוה מישראל

ותוסיף על זה שלא כל מוצר יקר פה יותר מידי
שה3DS ירד ל170$ וזה לא כולל מס של איזה 8%
בארץ המכשיר ירד ל800+ שקל אחרי מס שזה לא אפרש ענקי
וזה עוד ביבוא אפור

עם חברה גדולה תחליט לחדור פה באמת באופן רישמי ולא עם זיכיון סוג ז
אז המחירים בהחלט יוכלו להיות דומים לאירופה ,כולל הנחות גדולות על משחקים ישנים באופן מהיר
ואז גם רשתות שאנחנו מזמינים מהם מחול יהיו ברוב המיקרים לא רלוונטיות
ולמעשה ישמשו רק למשחקים פחות פופולרים שלא יגיעו לארץ

כרגע ה360 עצמה בכלל לא יקרה פה ,אבל המשחקים מאוד יקרים פה לאומת חול
כי פשוט זה יבוא בעיקר אפור וחלקו דרך מתווכים שגם גוזרים קופון וגם משלמים עוד מס מה שמקפיץ את המחיר ונוצר מצב מטומטם ,שאדם יכול להזמין מחול ויצא לו הרבה יותר זול מלקנות בחנות מקומית

המצב הזה לא היה קורה עם היתה נציגות של היצרנית עצמה באופן מלא עם מחיר מומלץ לצרכן
וזה לא רק בקונסולות אלה בכללי

אפל מוכרת פה דרך חברות הסלולר ודרך אי דיגיטל
והמוצרים לפחות שאני ראיתי הרבה יותר יקרים ,חוץ ממספר מסוים של מוצרים ביבוא אפור

סוני דרך ישפאר ומה שראיתי הרבה יותר יקר וכו וכו
רוב הישראלים עדין לא יזמינו מחול באינטרנט ,וככה נוצר שוק שחלקו הרבה יותר יקר מאירופה וארצות הברית

בקיצור כל עניין המיסים לא יכול להיות ההסבר היחיד
חברה כמו MS בקלות היתה יכולה למכור במחיר זה לאנגליה בישראל כדי לצבור שליטה בשוק המקומי שכרגע הוא "בלי הגנה" מהמתחרות

עוד זיכיון כמו ישפאר או אי דיגיטל ,חברות שבגללם לא קניתי מיני מאק ומכרתי את הPS3 מהר
לא ישמח אותי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#11   פורסם: 29.08.2012, 09:30

אולי אני אוכל לתת את הקונסולות הישנות שלי שיתקנו אותן סוף סוף?

אם זה נכון אלו חדשות טובות מאוד לעתיד ומצחיק עצוב לעבר...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#12   פורסם: 29.08.2012, 10:40

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי אני אוכל לתת את הקונסולות הישנות שלי שיתקנו אותן סוף סוף?

אם זה נכון אלו חדשות טובות מאוד לעתיד ומצחיק עצוב לעבר...
אחריות 3 שנים לדגמים הישנים, שנה לסלים. להתחשב בזה שקנית או ביבוא מקביל או בחו״ל וש99% מהיבואנים בארץ לא מכבדים אחריות על מוצר שלא נקנה אצלם ושכנראה ממילא נגמרה לך האחריות אז כנראה שיש לך בערך סיכוי של 0.003% שזה יקרה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#13   פורסם: 29.08.2012, 11:21

זה יותר מה-0% שיש עכשיו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#14   פורסם: 29.08.2012, 12:53

יכול להיות שאפשר יהיה לתקן לא באחריות... אולי זה אפילו יהיה משתלם קמעה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#15   פורסם: 29.08.2012, 13:00

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
יכול להיות שאפשר יהיה לתקן לא באחריות... אולי זה אפילו יהיה משתלם קמעה.
בדיוק... במחיר סביר, אני אעדיף לתקן את הקונסולה שלי (אם היא תצטרך תיקון, אי פעם) במעבדה של מייקרוסופט ולא באיזו מעבדה שלא קשורה אליהם בכלל.

בדור הקודם, העינית של הPS2 שלי התקלקלה. יכלתי לקנות את גירסאת הסלים, אבל היה לי יותר משתלם פשוט לשלוח את הקונסולה למעבדה של ישפאר בהרצליה ואחרי שלושה שבועות לקבל קונסולה תקינה.
אותה הבעיה בדיוק (כנראה) פגשתי גם ב360 שלי, אבל בחרתי להוציא קצת יותר כסף ולקנות גירסאת סלים, במקום להתמודד עם כאב הראש של למצוא דרך אחרת לתקן את הקונסולה.

אני חושב שזה יהיה צעד חיובי לעתיד, אם זה יאפשר יצירת בסיס לשיווק גם הקונסולה הבאה של מייקרוסופט (בטח בהתחשב בכל השמועות על המחיר המסובסד).
אם מייקרוסופט גם תשקיע קצת יותר מאמצים ותצליח סוף סוף לשבור את שוק המדיה ותכניס את התכנים של נטפליקס וזיון (... ) לארץ, זו בכלל תהייה ברכה. אני מאוד סקפטי בנוגע לסבירות שזה יקרה, אבל נחכה ונראה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#16   פורסם: 29.08.2012, 16:09

נטפליקס זה סתם שער ב360, אין למיקרוסופט שום קשר אליו. להגיד שזה שה360 יגיע לארץ זה אומר שנטפליקס יגיע לארץ זה נכון בערך כמו זה שיש pc בארץ זה אומר שנטפליקס יגיעו לארץ כי גם שם אפשר לצפות בנטפליקס. נטפליקס יגיעו לארץ אם נטפליקס יחליטו להגיעו לארץ וזה כנראה לא יקרה לעולם בגלל החוזי הפצה הדרקוניים. אין שום קשר בין מיקרוסופט לנטפליקס.

אגב רוב המדינות הנתמכות על ידי live עדין אין בהן שירותים של נטפליקס. באירופה למשל יש רק בספרד, אנגליה וארלנד כשהארצות הנורדיות יצטרפו בסוף השנה. אם מעניין אותך מחיר זה עולה היום באירופה 35 שקל בחודש.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 29.08.2012 בשעה 16:22.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#17   פורסם: 29.08.2012, 22:52

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
נטפליקס זה סתם שער ב360, אין למיקרוסופט שום קשר אליו. להגיד שזה שה360 יגיע לארץ זה אומר שנטפליקס יגיע לארץ זה נכון בערך כמו זה שיש pc בארץ זה אומר שנטפליקס יגיעו לארץ כי גם שם אפשר לצפות בנטפליקס. נטפליקס יגיעו לארץ אם נטפליקס יחליטו להגיעו לארץ וזה כנראה לא יקרה לעולם בגלל החוזי הפצה הדרקוניים. אין שום קשר בין מיקרוסופט לנטפליקס.

אגב רוב המדינות הנתמכות על ידי live עדין אין בהן שירותים של נטפליקס. באירופה למשל יש רק בספרד, אנגליה וארלנד כשהארצות הנורדיות יצטרפו בסוף השנה. אם מעניין אותך מחיר זה עולה היום באירופה 35 שקל בחודש.
הזכרתי את נטפליקס סתם כwishful thinking. ברור לי שזה לא סביר, אבל שירות כמו זיון (... ) דווקא יכול להיות ממש מגניב בארץ.

אני חושב שהשינוי העיקרי שנראה, זה שתהייה אחריות. אני לא רואה מצב שנראה ירידת מחיר של ה360, למרות שזו דווקא כן הזדמנות למי שתשווק להתחרות בישפאר ולחתוך מתחת למחיר הPS3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#18   פורסם: 30.08.2012, 09:07

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
הזכרתי את נטפליקס סתם כwishful thinking. ברור לי שזה לא סביר, אבל שירות כמו זיון (... ) דווקא יכול להיות ממש מגניב בארץ.

אני חושב שהשינוי העיקרי שנראה, זה שתהייה אחריות. אני לא רואה מצב שנראה ירידת מחיר של ה360, למרות שזו דווקא כן הזדמנות למי שתשווק להתחרות בישפאר ולחתוך מתחת למחיר הPS3.
התקווה שלי היא שנראה בארץ את ה720 במחיר יחסית לא מופקע. אני קניתי את ה360 בסוף 2006 כשהיא הייתה בת שנה ב2800 שקל וזאת הייתה החנות הכי זולה בארץ שהצלחתי למצא אז, זה גבל בפי 2 מחיר (הדולר היה בערך 4, המכשיר עלה בערך 400$). התקווה שלי היא שיבוא רשמי אומר שאם ה720 תצא ב300$ אז נוכל לקנות אותה בארץ בבערך 1500 והתוכן כבר לא יהיה לנו חסום.

אגב, הם לא נפטרו מהשם זון ועברו למשהו חדש?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 30.08.2012, 09:15

כל הידיעה הזאת היא Wishful Thinking.. עד שאין הודעה רשמית של מיקרוסופט, זאת סתם טחינת מים על ידיעה שהיו כבר כמוה בעבר.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#20   פורסם: 10.10.2012, 15:16

"קדימון" לפסטיגל שהולך להיות בחנוכה. עלבון לאינטיליגנציה אבל... מלא פרסומות למכוניות "מיני" ומיקרוסופט.
0:23 - פרסומת לwindows 8.
1:22 - פרסומת לxbox 360.
2:05 - אחת הדמויות נקראת x-boy אבל לפני שהY נכתבת, מופיע קודם X ורק אח"כ הX נעלם ומופיעה Y במקום.
2:20 - עוד פרסומת לwindows 8.

קשה להתעלם מזה שלראשונה יש פה פרסומת של מיקרוסופט לxbox 360 בישראל. יש לנו גם מסגרת זמן רלוונטית סביב חנוכה הקרוב.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#21   פורסם: 10.10.2012, 15:26

יש גם קטע שאיזו מישהי שם משתמשת בטאבלט עם ווינדוס 8.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 10.10.2012, 15:30

ולכל זה אתה יכול לחבר את העובדה שבחודש הבא באלמר מגיע לנאום בכנס של מיקרוסופט בארץ...

ב0:55 יש גם מישהי שנקראת מלודי אבל בתכלס זה נראה כמעט כמו "חלודי", וב1:04 יש את קפטן גאדג'ט שבהתחלה נראה כאילו קוראים לו "קפטן גאנג'ה". מעבר לפרסומות הסמויות זה נראה שמישהו בחר לשתול אצל הילדים מסרים אחרים... או שזו סתם בחירה גרועה של פונט.

Keep it clean

חזרה לראש העמוד

עילוי

#23   פורסם: 10.10.2012, 15:35

ציטוט:
או שזו סתם בחירה גרועה של פונט.
כל הסרטון הזה זול בצורה גסה

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש ותיק

#24   פורסם: 10.10.2012, 16:37

בערוץ הילדים היה פעם תוכנית עם הN64 ,זה לא אומר שהN64 נימכר פה רישמית
MS העולמית לא מטומטימים ,הם יודעים שיש בישראל והרבה ארצות אחרות שה360 לא נימכר שם רישמית המון יבוא אפור
ואפילו לא חוסמים LIVE לארצות האלו ,מה שבקלות יכלו לעשות

העניין שMS עושה מזה רווחים ,בלי המון עלויות האחריות של שיווק רישמי

MS לא צריכה עורכי דין במיוחד לנושא הXBOX בארץ ,שיעזרו להם במה מותר ומה אסור בישראל
ויגנו מתביעות

הם לא צריכים מערך שיווק ופרסום לזה

לא צריכים מחסנים ומשרדים לזה
לא צריכים שרות לקוחות וכו וכו

נכון שיש כבר MS ישראל שיחסוך חלק מהעלויות ,אבל בכל זאת ,הקונסולה כניראה עשתה מספרים יפים ביחס לשוק הקטן ,בלי שיווק רישמי
ואני כבר לא חושב שזה יקרה בדור הזה ,ולא יודע עם בדור הבא
עם זה יקרה מתי שהוא ,אני חושב שהם יקימו MS XBOX מזרח תיכון וישווקו לכל המדינות באזור
ולא רק לישראל הקטנטנה

חזרה לראש העמוד

עילוי

#25   פורסם: 10.10.2012, 16:46

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
עם זה יקרה מתי שהוא ,אני חושב שהם יקימו MS XBOX מזרח תיכון וישווקו לכל המדינות באזור
ולא רק לישראל הקטנטנה
דווקא יש כמה מדינות במזרח התיכון שמקבלות תמיכה רשמית.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 16.10.2012, 13:31

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
בערוץ הילדים היה פעם תוכנית עם הN64 ,זה לא אומר שהN64 נימכר פה רישמית
MS העולמית לא מטומטימים ,הם יודעים שיש בישראל והרבה ארצות אחרות שה360 לא נימכר שם רישמית המון יבוא אפור
ואפילו לא חוסמים LIVE לארצות האלו ,מה שבקלות יכלו לעשות

העניין שMS עושה מזה רווחים ,בלי המון עלויות האחריות של שיווק רישמי
אם מיקרוסופט ישראל תשיק את האקסבוקס באופן רשמי (מה שנראה הגיוני מיום ליום), היא כנראה גם תמצא שותף מקומי כאן שיעזור לה עם הלוגיסטיקה של ניהול מוצרי חומרה. בזמנו דיברו על זה ששיתוף פעולה עם ניופאן אבל בסוף זה נפל.

וזה שמיקרוסופט מקבלת פרומיל מההכנסות הפוטנציאליות של השוק בגלל קצת יבוא אפור עדיין לא סותר את העובדה שהיא מפסידה מכירות פוטנציאליות הרבה יותר גדולות ועם נתח יותר גדול מהרווחים (יש עדיין המון אנשים שלא יתחברו ללייב ולא יקנו משחקים באופן דיגיטלי בלי תמיכה רשמית בישראל). בנוסף, מדובר מדובר פה גם במדינה שבה אנשים מסתדרים יחסית בסדר עם אנגלית ככה שלא צריך להשקיע הון תועפות בלוקליזציה (למרות שדווקא לזה למיקרוסופט יש את הניסיון והכלים לעשות).

בקיצור: זה לא עניין של כמה אתה מרוויח כרגע, אלא של כמה יותר אתה יכול להרוויח אם קצת תשקיע. יש לך גם כל הזמן משקיעים על הראש ששואלים אותך לאן אתה עוד יכול לצמוח - אז אחרי שמיצית את השווקים הגדולים הגיע הזמן לחפש איפה עוד אין לך נוכחות.
ובניגוד למתחרות מיפן, למיקרוסופט יש היכרות עמוקה עם השוק הישראלי בתחומים אחרים ונוכחות מקומית לא קטנה, ולכן היא יכולה להעריך הרבה יותר טוב את הפוטנציאל שלו. אם הם שילמו עכשיו סכומים נאים על פרסומת (לא) סמויה באירוע כמו הפסטיגל - כנראה שיש משהו מאחורי זה והם לא סתם אוהבים לשפוך כסף.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#27   פורסם: 10.10.2012, 17:51

איזה ? זה באמת שאלה אין לי מושג ?
עם אתה מדבר על יוון וטורקיה הם נחשבים אירופיות ,למרות שיש להם גבול גם בים התיכון
ואפשר להחשיב אותם גם מזרח תיכון

אבל ישראל לא צמודה לאף מדינה אירופית ,ולא חושב שיש שיווק רישמי במדינות שצמודות אלינו
כמו מיצרים\ירדן\סוריה \ולבנון
ואני פשוט לא חושב שMS תדלג על מדינות כאלו רק לשווק רישמית בישראל הקטנטנה
תחשוב על זה שארצות אחרות אומנם עניות יותר ,אבל כמות האנשים במיצרים וסוריה הרבה הרבה יותר גדולה
ובכל מדינה ,גם במדינות עניות יש אחוז מסוים של בורגנים ומעלה שיכולים לקנות
שלא לדבר על זה שכלכלות מישתנות עם הזמן ,ולך תדע איזה כלכלה תיצמח משמעותית עם השנים

תיראה את סין איך מכלכלה עניה ,אפכה לאחת מהעשירות בעולם לדוגמה
בישראל גם עם יגלו באר נפט ענקי בכל עיר ,עדין יש רק 8 מיליון אנשים
שמתוך זה רק חלק קטן מיתענין בקונסולות

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#28   פורסם: 10.10.2012, 18:00

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה ? זה באמת שאלה אין לי מושג ?
עם אתה מדבר על יוון וטורקיה הם נחשבים אירופיות ,למרות שיש להם גבול גם בים התיכון
ואפשר להחשיב אותם גם מזרח תיכון

אבל ישראל לא צמודה לאף מדינה אירופית ,ולא חושב שיש שיווק רישמי במדינות שצמודות אלינו
כמו מיצרים\ירדן\סוריה \ולבנון
ואני פשוט לא חושב שMS תדלג על מדינות כאלו רק לשווק רישמית בישראל הקטנטנה
תחשוב על זה שארצות אחרות אומנם עניות יותר ,אבל כמות האנשים במיצרים וסוריה הרבה הרבה יותר גדולה
ובכל מדינה ,גם במדינות עניות יש אחוז מסוים של בורגנים ומעלה שיכולים לקנות
שלא לדבר על זה שכלכלות מישתנות עם הזמן ,ולך תדע איזה כלכלה תיצמח משמעותית עם השנים

תיראה את סין איך מכלכלה עניה ,אפכה לאחת מהעשירות בעולם לדוגמה
בישראל גם עם יגלו באר נפט ענקי בכל עיר ,עדין יש רק 8 מיליון אנשים
שמתוך זה רק חלק קטן מיתענין בקונסולות
בישראל יש רק 8 מיליון אנשים? אז מה הרף בשביל שיווק רשמי? 10 מיליון? 15? 25?
יש מעל 100 מדינות עם פחות תושבים, מאשר בישראל. בחלק לא קטן מהמדינות האלו, יש ייבוא רשמי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#29   פורסם: 10.10.2012, 18:16

קרירין דיברתי על אמירויות הערביות

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#30   פורסם: 10.10.2012, 18:25

בשוודיה יש 9.5 מליון, בנורווגיה 5 מליון ובהולנד 6 מליון, אין שם שיווק רשמי? אין בארץ שיווק רשמי של סוני? אין בארץ שיווק רשמי של מיקרוסופט? בהחלט יש, מה כל כך קשה לך להאמין שיהיה שיווק של ה360? בעצם זה הדבר הכי בסיסי שיכול להיות, אפילו אביזרים כמו שלט 360 משווקים בארץ רשמית תחת טאג הPC ואני בטוח שהם ירצו לקחת נתח מהשוק כשה720 תצא ולכן יכנסו קודם עם ה360 כדי לגשש בשטח.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  6

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא