המשחק יוצא ב18.9 באמריקה וב21.9 באירופה. אני אישית ממש מחכה למשחק הזה ואני מחפש אנשים לשחק איתם. אם אתם הולכים לשחק בורדרלנדס 2 תשלחו לי הצעת חברות באקס בוקס הגיימר טאג שלי הוא Tulchy
המשחק יוצא ב18.9 באמריקה וב21.9 באירופה. אני אישית ממש מחכה למשחק הזה ואני מחפש אנשים לשחק איתם. אם אתם הולכים לשחק בורדרלנדס 2 תשלחו לי הצעת חברות באקס בוקס הגיימר טאג שלי הוא Tulchy
אם כבר אתה פותח דיון אתה לא יכול כבר להשקיע קצת יותר?
משתמש חדש... מאיפה לו לדעת שכל נושא פה חייב להיות מושקע...
אני גם מחכה למשחק, אבל אני אשחק אותו דרך סטים.
אני כנראה אקנה את המשחק מבלהDVD ולא מסטים, כי ההפרש במחיר ממש גדול (בערך 100 שקל הפרש).
אני תוהה אם המשחק פשוט יפעיל את עצמו דרך סטים, או שאתקע איתו מחוץ לסטים.
וואו... המשחק פשוט מדהים, זה כל מה שדיאבלו היה צריך להיות .
אני יושב רבע שעה ומנסה לבחור קלאס... שיחקתי בקודם כקומנדו ונורא נהניתי, אבל בא לי משהו חדש.
הגאנזרקר נראה מגניב לגמרי, אבל היכולת שלו נראית לי הרבה פחות מגניבה משל הקומנדו ומאיה נראית לי עם יכולת נורא מגניבה, שאפשר לשדרג לכל מיני סגנונות משחק...
אני יושב רבע שעה ומנסה לבחור קלאס... שיחקתי בקודם כקומנדו ונורא נהניתי, אבל בא לי משהו חדש.
הגאנזרקר נראה מגניב לגמרי, אבל היכולת שלו נראית לי הרבה פחות מגניבה משל הקומנדו ומאיה נראית לי עם יכולת נורא מגניבה, שאפשר לשדרג לכל מיני סגנונות משחק...
נראה לי שאבחר במאיה.
אני בחרתי בגאנבזרקר. רק לא הבנתי עדיין אם יש יכולת אקטיבית אחת וכל השאר הן פאסיביות.
אני בחרתי בגאנבזרקר. רק לא הבנתי עדיין אם יש יכולת אקטיבית אחת וכל השאר הן פאסיביות.
אני חושב שכן... למיטב זכרוני, ככה זה היה גם במשחק הראשון.
עם הזמן, אתה גם משפר ומשנה את היכולת האקטיבית שלך, לאיזה כיוון שאתה רוצה.
עם מאיה, למשל, אני יכול לשנות את היכולת שלה לכיוון של נזק, או אפילו לכיוון של הבראת השחקנים האחרים ואת עצמי.
אני כנראה אלך לכיוון של נזק, כי נראה לי מגניב ליצור כדור אנרגיה באמצע קרב, שמושך לתוכו את כל מי שנמצא במרחק 10 מטרים ממנו ואחרי זה מפוצץ את כולם לחתיכות קטנות, אבל זה בגלל שאני אדם חולה כזה.
אגב, אני משחק גם בטורצ'לייט 2, במקביל והוא פשוט נהדר. אם אני משווה את ההתחלה שלו, להתחלה של דיאבלו 3, אז באמת שהוא עולה עליו בהכל. אני נהנה ממנו הרבה יותר.
כתור אחד שלא ממש אהב את המשחק הראשון (חוץ מהגרפיקה) ולא טרח לסיים אותו, אני ממש נהנה מהשני.
אני זוכר שלראשון היה AI אחד הגרועים שראיתי בחיי, ופה הם שיפרו את זה לחלוטין והקרבות פה יותר זורמים ויותר כיפיים, יש לו עלילה די קלישאית אבל הוא הרבה יותר מעניין מהמשחק הראשון.
אני כרגע באמצע אני מאמין, וממליץ בחום.
כתור אחד שלא ממש אהב את המשחק הראשון (חוץ מהגרפיקה) ולא טרח לסיים אותו, אני ממש נהנה מהשני.
אני זוכר שלראשון היה AI אחד הגרועים שראיתי בחיי, ופה הם שיפרו את זה לחלוטין והקרבות פה יותר זורמים ויותר כיפיים, יש לו עלילה די קלישאית אבל הוא הרבה יותר מעניין מהמשחק הראשון.
אני כרגע באמצע אני מאמין, וממליץ בחום.
אני דווקא מאוד אוהב את העלילה. מעולם לא שיחקתי בראשון אבל הכרתי את המוניטין של המשחק. שמעתי בWC את הכותב של הסיפור מספר שהם ממש שמו דגש הפעם על סיפור מעניין ומהנה והם הצליחו להגדיל כמותית את גודל הסיפור לפי 7 מבחינת כמות התוכן והפעם הכל מדובב. הייתי ספקן גדול אבל אני ממש נהנה מהסיפור הוא קליל והכתיבה פשוט נפלאה, מלאת הומור וחיננית.
יש לי כרגע קרוב ל-7 שעות במשחק מהיומיים האחרונים אותם שיחקתי לבד (מפחד ללכת על Matchmaking בשל בעיית הLOOT) ועד עכשיו אני נהנה בטירוף. פשוט משחק מטורף ומהנה.
הדבר היחיד שקצת אכזב אותי זה עץ הסקילים שלטעמי לפחות בדמות אותה בחרתי (גאנזרקר) הוא דיי משמים. מצד שני הLOOT כל כך מספק והPerks לאצ'יוומנטס כל כך ממכרים כך שאפילו משהו שאמור להיות מגרעה כל כך גדולה במשחק מסוגו הוא בגדר לא מפריע.
OMG קיבלתי את הנשק הסופר rare הראשון שלי (וגם השני שניהם mangeta), זה שאטגאן מטורף שלמעשה הוא מטול רימונים שיורה שלושה פגזי מרגמה עם נזק סביבתי של חשמל (מעולה נגד מגן):
סטטיסטיקות:
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 23.09.2012 בשעה 11:56.
OMG קיבלתי את הנשק הסופר rare הראשון שלי (וגם השני שניהם mangeta), זה שאטגאן מטורף שלמעשה הוא מטול רימונים שיורה שלושה פגזי מרגמה עם נזק סביבתי של חשמל (מעולה נגד מגן):
סטטיסטיקות:
WOW באיזה משימה קיבלת אותו?!
אני כבר לבל 18 שלא קיבלתי משהו שמתקרב לזה.
חוץ מזה משחק מעולה רק באסה שבחרתי את זירו, חרא של דמות, הוא די חלש וההולוגרמה שלו לא ממש נותנת יתרון שיש עליך הרבה אוייבים.
WOW באיזה משימה קיבלת אותו?!
אני כבר לבל 18 שלא קיבלתי משהו שמתקרב לזה.
חוץ מזה משחק מעולה רק באסה שבחרתי את זירו, חרא של דמות, הוא די חלש וההולוגרמה שלו לא ממש נותנת יתרון שיש עליך הרבה אוייבים.
זה לא ממשימה, יש מפתח (אני חושב שקיבלתי אותו כי הזמנתי pre order) שמופיע בעמוד של האצ'יומנטס בשביל הbadass points. יש בsanctuary תיבה שמצריכה מפתח (אני מניח שיש עוד שפזורות ברחבי העולם) אם משתמשים במפתח הוא מקנה לך נשקים דיי נדירים או לפחות לי זה נתן שניים. הרובה השני שקיבלתי הוא חביב, לא משהו מלהיב (רובה צלפים עם נזק ממש גבוה) אבל המטול רימונים פשוט אדיר!!! רק חייב לשפר לו את הטעינה.
אני level 12.