נושא: Borderlands 2
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 23.09.2012, 16:24

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא ממשימה, יש מפתח (אני חושב שקיבלתי אותו כי הזמנתי pre order) שמופיע בעמוד של האצ'יומנטס בשביל הbadass points. יש בsanctuary תיבה שמצריכה מפתח (אני מניח שיש עוד שפזורות ברחבי העולם) אם משתמשים במפתח הוא מקנה לך נשקים דיי נדירים או לפחות לי זה נתן שניים. הרובה השני שקיבלתי הוא חביב, לא משהו מלהיב (רובה צלפים עם נזק ממש גבוה) אבל המטול רימונים פשוט אדיר!!! רק חייב לשפר לו את הטעינה.
אני level 12.
הבנתי שככל שמשתמשים בו ברמה גבוהה יותר, כך מה שאתה מוצא בפנים יותר שווה.
אני עדין לא החלטתי מתי להשתמש בו.

אנחנו באמת צריכים לשחק ביחד. הבעיה שאתה כבר בפער עליי ויש לי יחסית מעט זמן לשחק (לימודים ועבודה ובעיות אישיות).
מה דעתך שנקבע על סיבוב שני ביחד (או סיבוב מקביל ביחד, אם זה אפשרי בכלל)? נוכל גם לבחור דמויות אחרות (אני בכל מקרה מתכנן לשחק גם עם הקומנדו).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#32   פורסם: 23.09.2012, 17:28

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
הבנתי שככל שמשתמשים בו ברמה גבוהה יותר, כך מה שאתה מוצא בפנים יותר שווה.
אני עדין לא החלטתי מתי להשתמש בו.

אנחנו באמת צריכים לשחק ביחד. הבעיה שאתה כבר בפער עליי ויש לי יחסית מעט זמן לשחק (לימודים ועבודה ובעיות אישיות).
מה דעתך שנקבע על סיבוב שני ביחד (או סיבוב מקביל ביחד, אם זה אפשרי בכלל)? נוכל גם לבחור דמויות אחרות (אני בכל מקרה מתכנן לשחק גם עם הקומנדו).
לא צריך סיבוב שני אפשר במקביל. כשאתה רוצה לשחק ואם אני מחובר צור קשר ונתחיל משחק חדש עם דמות חדשה. זה לא שהעלילה באמת משנה .

דרך אגב אתה מקבל מפתחות ככל שאתה עושה יותר Achivments. יש מד badass אני כמעט מקבל את המפתח השני עכשיו (יש אפילו אצ'יוומנט להרוויח 25 ככה שלא צריך להתקמצן איתם יותר מידי לטעמי).

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 23.09.2012 בשעה 17:33.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#33   פורסם: 23.09.2012, 22:11

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא צריך סיבוב שני אפשר במקביל. כשאתה רוצה לשחק ואם אני מחובר צור קשר ונתחיל משחק חדש עם דמות חדשה. זה לא שהעלילה באמת משנה .

דרך אגב אתה מקבל מפתחות ככל שאתה עושה יותר Achivments. יש מד badass אני כמעט מקבל את המפתח השני עכשיו (יש אפילו אצ'יוומנט להרוויח 25 ככה שלא צריך להתקמצן איתם יותר מידי לטעמי).
אדיר... אני מקווה שאוכל להכנס לשגרה נורמלית ולמצוא לי יותר זמן למשחקים. אני אדאג לשלוח לך הודעה ברגע שאוכל לשחק.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#34   פורסם: 24.09.2012, 12:13

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא ממשימה, יש מפתח (אני חושב שקיבלתי אותו כי הזמנתי pre order) שמופיע בעמוד של האצ'יומנטס בשביל הbadass points. יש בsanctuary תיבה שמצריכה מפתח (אני מניח שיש עוד שפזורות ברחבי העולם) אם משתמשים במפתח הוא מקנה לך נשקים דיי נדירים או לפחות לי זה נתן שניים. הרובה השני שקיבלתי הוא חביב, לא משהו מלהיב (רובה צלפים עם נזק ממש גבוה) אבל המטול רימונים פשוט אדיר!!! רק חייב לשפר לו את הטעינה.
אני level 12.
כן קיבלתי את המפתח הזה הקטע שהשתמשתי בו כבר ישר שהגעתי לעיר, הייתי רמה 8 וקיבלתי חרא של נשקים

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#35   פורסם: 24.09.2012, 17:05

ברור שהאינטרנט שלי החליט להתחיל לעשות בעיות ולהתנתק באופן רנדומלי (אך תכוף) בדיוק כשאני רוצה לשחק בורדרלנדס 2 עם דודי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#36   פורסם: 24.09.2012, 19:40

אלוהים ישמור איזה כותבים אדירים יש למשחק הזה. אני פשוט מת מצחוק ממה שהולך שם ומהתשומת לב לפרטים הקטנים. במהלך משימה שגרתית שנדרשתי עבורה מפי טייס ממורמר הייתי צריך לחדור לבסיס הספון בתוך לוע של הר שמסביבו רכס הרים אחרי שביצעתי קפיצת אמוק עם הרכב שלי. לאחר מכן הייתי צריך לאסוף כדורי חוף (הטייס בעצמו לא היה בטוח למה, אבל האיץ בי לאסוף כי זה היה נראה לו חיוני), לאסוף שתי פחיות בנזין בשביל שאוכל להתנקם בטייסים האחרים שזרקו אותו על ידי כך שאשרוף את הרשת במגרש הכדור עף האהוב עליהם ולבסוף לברוח ברחבי הבסיס כאשר טייסים הזויים אחרים רודפים אחרי עם רחפות תוך שהם מזמזמים בקולי קולות את Ride of the valkyrie של וואגנר (הסצנה המפורסמת ביותר מאפוקליפסה עכשיו למי ששכח).

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#37   פורסם: 24.09.2012, 19:46

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אלוהים ישמור איזה כותבים אדירים יש למשחק הזה. אני פשוט מת מצחוק ממה שהולך שם ומהתשומת לב לפרטים הקטנים. במהלך משימה שגרתית שנדרשתי עבורה מפי טייס ממורמר הייתי צריך לחדור לבסיס הספון בתוך לוע של הר שמסביבו רכס הרים אחרי שביצעתי קפיצת אמוק עם הרכב שלי. לאחר מכן הייתי צריך לאסוף כדורי חוף (הטייס בעצמו לא היה בטוח למה, אבל האיץ בי לאסוף כי זה היה נראה לו חיוני), לאסוף שתי פחיות בנזין בשביל שאוכל להתנקם בטייסים האחרים שזרקו אותו על ידי כך שאשרוף את הרשת במגרש הכדור עף האהוב עליהם ולבסוף לברוח ברחבי הבסיס כאשר טייסים הזויים אחרים רודפים אחרי עם רחפות תוך שהם מזמזמים בקולי קולות את Ride of the valkyrie של וואגנר (הסצנה המפורסמת ביותר מאפוקליפסה עכשיו למי ששכח).
אני צריך לחלק את זמן הטורצ'לייט 2/בורדרלנדס 2 שלי בצורה קצת שונה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Echo Sanders

משתמש חדש

#38   פורסם: 24.09.2012, 22:36

בתור אחד שלא נהנה מבורדרלנדס הראשון לקחתי הימור על ההמשך ואני חייב להודות שהמשחק מפתיע אותי. קניתי אותו רק אתמול וכבר השקעתי בו יותר שעות מהשבוע ניסיון שהיה לי עם המשחק הראשון. ועוד בסינגל פלייר! וכשיש טורצ'לייט 2 לשחק בו. מטורף, אני יודע.

אני כרגע נכנסתי ל - Sanctuary, ואני מבין מהביקורות שאלו עוד החלקים המשעממים של המשחק אבל בינתיים המשחק כיף גם שמשחקים לבד (מיותר לציין כמה שהוא יותר טוב עם עוד כמה שחקנים), במיוחד שאת השעות הראשונות מלווה Claptrap. ללא ספק המשחק הכי מצחיק ששיחקתי בו מאז פורטל 2.

מה שכן זה נראה כאילו חלק מהדמויות, בעיקר זירו וקצת מאיה יותר מותאמות למשחק עם שותפים ולא מצליחות להחזיק נגד קבוצות לבד כמו סלבדור ובמיוחד אקסטון, שהיכולת שלו לזמן תותח מאוד מקלה כשמשחקים לבד.

(וזה לא בדיוק תלונה, אבל כמה שעות בטורצ'לייט 2 ואני כבר מוצא את עצמי מקלל את המשחק שהוא לא נותן לי איזה חיה שתלך למכור בשבילי את הנשקים מבלי שאני אאלץ לוותר עליהם)

נערך לאחרונה על ידי Echo Sanders, 24.09.2012 בשעה 22:40.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#39   פורסם: 24.09.2012, 23:14

אני כועס על עצמי שלא קניתי את המשחק... הורדתי פיראטי כי את הראשון שנאתי אמרתי סתם נבדוק את זה וזה באמת משחק מעולה.
אני ב- LEVEL 18 והמשחק רק הולך ומשתפר... כמה שעות הוא אמור להיות? זה נראה לי כמו משחק של איזה 30 שעות אבל משום מה לפי העלילה זה נראה שאני כבר מתקדם לסוף..

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#40   פורסם: 25.09.2012, 00:21

Sudden_Hitman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני כועס על עצמי שלא קניתי את המשחק... הורדתי פיראטי כי את הראשון שנאתי אמרתי סתם נבדוק את זה וזה באמת משחק מעולה.
אני ב- LEVEL 18 והמשחק רק הולך ומשתפר... כמה שעות הוא אמור להיות? זה נראה לי כמו משחק של איזה 30 שעות אבל משום מה לפי העלילה זה נראה שאני כבר מתקדם לסוף..
אתה לא צריך לכעוס על עצמך. אתה צריך רק להכנס לסטים/GMG או כל חנות אחרת שעושה לך נעים ולקנות את המשחק.
ככה תמנע מכעסים מיותרים ותחיה חיים בריאים וארוכים יותר.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#41   פורסם: 25.09.2012, 01:01

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לא צריך לכעוס על עצמך. אתה צריך רק להכנס לסטים/GMG או כל חנות אחרת שעושה לך נעים ולקנות את המשחק.
ככה תמנע מכעסים מיותרים ותחיה חיים בריאים וארוכים יותר.
אני גם שמח שלא הוצאתי כמו מניאק 50 דולר.
לא סתם, זה פשוט משחק שכל הקטע שלו זה לשחק עם חברים ואני משחק אותו לבד כי הוא פרוץ, ניחא.

זה כמו לשחק LEF4 4 DEAD לבד, לא כיף.

נערך לאחרונה על ידי Sudden_Hitman, 25.09.2012 בשעה 01:03.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Echo Sanders

משתמש חדש

#42   פורסם: 25.09.2012, 02:01

אם אתה חושש שהמשחק ישעמם אותך בפעם השניה אני יכול להגיד לך שיצא לי כבר לעשות כמה משימות פעמיים או אפילו יותר ששיחקתי קו אופ עם אנשים שונים וזה תמיד היה שונה בצורה כזו או אחרת. ובמיוחד עם ארבע דמויות שונות, עוד דמות בדרך וארבע תוספות גדולות יהיה לך עוד הרבה מה להוציא מ- BL2. מכל המשחקים שיוצאים בתקופת סוף השנה BL2 הוא מהיותר משתלמים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#43   פורסם: 25.09.2012, 09:46

intkeys מוכרים אותו היום ב25 דולר... לאור ההמלצות הרבות, נראה לי שאני אלך על זה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#44   פורסם: 25.09.2012, 11:43

אני אחכה עם המשחק הזה.. עדיין יש לי את הראשון לסיים.. לא לחוץ לי.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#45   פורסם: 05.10.2012, 15:57

מי שרוצה קו-אופ - dark_w50 בסטים..
בדיוק מתחיל :X

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#46   פורסם: 07.10.2012, 13:33

21 דולר באינטקיז....

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#47   פורסם: 23.11.2012, 01:50

אם יש פה שחקנים פעילים ורציניים, בעלי מיקרופון ולא "נינג'ות" (לא תיקחו שלל שאני או אחר צריכים רק כי הוא שווה כסף ואפשר למכור אותו) - תוסיפו אותי בבקשה -גייםטאג: AltiZachen דמות סיירן ברמה 11 בסולם קטקליזם (אם אפגוש קבוצה נחמדה אני שוקל לשנות ל"הרמוני" ולהיות תומך - הילר.

תודה =]

חזרה לראש העמוד
1  2

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא