אתמול בטקס VGA הוכרז משחק כיסוי מזוייף בשם The Phantom Pain מאולפנים בשם מובי דיק. הטריילר הוא סוג של מסע יחצני ויראלי למשחק MGS הבא (אם יתברר שזה לא 5 אני אשנה את הכותרת של הת'רד). בטריילר אפשר לראות משהו שנראה כמו סצנת חלום. ביג בוס מתעורר פצוע בבית חולים מתאונת דרכים כשמעליו רוכן ד"ר קיאו הצ'כי מ-MG2 ומספר לו שהוא היה בתרדמת תקופה ארוכה. חיילים פורצים לבית חולים ומנסים ללכוד את ביג בוס כשתוך כדי מופיעים חזיונות הזויים של סייקו מנטיס צעיר (מ-MGS1), וולגין (מ-MGS3) ואפילו לוויתן מעופף וחד קרן עם קרן בוערת (אמרתי כבר שזאת סצנת חלום?). אז הנה הנושא הרשמי לחדשות ודיעות, אני אוסיף פה כמה תמונות מתחת לטריילר שמראות שבאמת מדובר בMGS חדש, כלומר קמפיין וויראלי.
ישנה גם האפשרות שכן מדובר במשחק מטאל גיר נוסף שאינו גראונד זירו. המעריצים מצביעים על על המשפט של 'two phantoms were born' באחד מן המשחקים.
אני לא יודע אם מדובר בסיפור של הלידה של סוליד וליקוויד, אולי זה דווקא הסיפור של ביג בוס ואותו בחור שרוף שרואים את שניהם בטריילר כסוג של אחים לנשק. אין לי מושג מתי מתרחש PW כי עדין לא שחקתי בו אבל הפרוייקט שיצר את שני הסנייקים (שאני משער שהתכוונת אליהם בשני פאנטומים) היה בשנות ה70 ונראה שהמשחק הזה הולך להיות בשנות ה80 (המשימה הגדולה הראשונה של סוליד סנייק הייתה בשנת 87).
בכל מקרה מעניין, אולי זה מתרחש אחרי שהם כבר נוצרו ומחפשים אחריהם או משהו כזה, זה גם יתאים לילד בטריילר הראשון של GZ ואולי גם לסיפור ילדי מלחמה של ראיידן. בכל מקרה, הכל רק ספקולציות, אנחנו רק יודעים שהגיבור הוא ביג בוס ושהמשחק יוצא לפס3 ול360.
KEO לא הבנתי למה אתה לא חושב שמדובר בטרולינג של קוג'ימה ושזה בכלל טריילר נוסף ל GZ ולא משחק נפרד.
MGS5!?
איך זה אפשרי בכלל הרי GZ יוצא לדור הנוכחי ולוקח לפחות איזה שנתיים שלוש מינימום בין מטאל גירים גדולים,אז בהנחה הכי אופטימית ש GZ בכלל יספיק להגיע ב 2013 אתה חושב שנראה את 5 ב 2015-2016 על גבי הקונסולות הענתיקות והמיושנות כשהודר הבא כבר יהיה בתאוצה מלאה?
נראה לי לא סביר בעליל,לדעתי זה משהו שקשור ל GZ למרות הכל.
בקשר לטריילר עצמו הוא נראה מסקרן מאוד,רק חבל שהעריכה הגרועה שלו עם מליארד השאלות הצ'יזיות שלו שנראו כאילו נשלפו מספר מד"ב לילדים היתה קצת מעייפת.
KEO לא הבנתי למה אתה לא חושב שמדובר בטרולינג של קוג'ימה ושזה בכלל טריילר נוסף ל GZ ולא משחק נפרד.
MGS5!?
איך זה אפשרי בכלל הרי GZ יוצא לדור הנוכחי ולוקח לפחות איזה שנתיים שלוש מינימום בין מטאל גירים גדולים,אז בהנחה הכי אופטימית ש GZ בכלל יספיק להגיע ב 2013 אתה חושב שנראה את 5 ב 2015-2016 על גבי הקונסולות הענתיקות והמיושנות כשהודר הבא כבר יהיה בתאוצה מלאה?
נראה לי לא סביר בעליל,לדעתי זה משהו שקשור ל GZ למרות הכל.
בקשר לטריילר עצמו הוא נראה מסקרן מאוד,רק חבל שהעריכה הגרועה שלו עם מליארד השאלות הצ'יזיות שלו שנראו כאילו נשלפו מספר מד"ב לילדים היתה קצת מעייפת.
כן,זה בהחלט יכול להיות וזו לא תהיה פעם ראשונה שקוג'ימה ימספר פריקוול בסדרה.
GZ בהחלט נראה כמו ה MGS הכי גדול שנעשה עד היום מבחינת השאיפות והscope שלו והוא יכול להיקרא '5' בלי בעיה בכלל.
כן,זה בהחלט יכול להיות וזו לא תהיה פעם ראשונה שקוג'ימה ימספר פריקוול בסדרה.
GZ בהחלט נראה כמו ה MGS הכי גדול שנעשה עד היום מבחינת השאיפות והscope שלו והוא יכול להיקרא '5' בלי בעיה בכלל.
ידעתי שהקול של ג'ק נשמע קצת מוזר.
בנוסף הידאו קוג'ימה מאשר שהמשחק יחולק לשניים, חלק אחד יהיה גראונד זירו שהיה פריקוול שמתרחש 9 שנים בעבר (וזה בעצם מה שראינו עד עכשיו בכל הטריילרים של זירו)) והחלק השני יהיה הפנטום פיין שאותו ראינו בטריילר היום. אז בעצם נשחק חלק בעבר וחלק בהווה (וכשאני אומר הווה כנראה שזה יהיה שנות ה80). השאלה היא האם ההווה הוא גם עולם פתוח או רק העבר.
לא כל כך עקבתי. המשחק יתנהל בשני מישורים שבאחד מהם משחקים את ביג בוס בהווה אחרי שהתעורר מקומה ובאחד משחקים אותו לפני 9 שנים? סנייק לא יהיה במשחק?
ביג בוס הוא גם סנייק, נייקד סנייק. המשחק יתרחש בעולם פתוח בסביבה ג'ונגלית בעבר ובמקביל בהווה (שכנראה ההווה הוא שנות ה80), 9 שנים מאוחר יותר, יתרחש המשחק הראשי שלא ברור המבנה שלו אבל הניתוק הזה מרמז שהוא יהיה יותר דומה לMGS4. אני מנחש שנקפוץ בין הזמנים כל הזמן אבל זה עדין לא ברור.
אני מאושר, MGS2 חרבן את הסדרה, MGS3 קפץ לתקופה יפה שהחזירה את כל מה שיפה בMGS ו-4 חבר הכל יחד אבל עדין לא היה לו את הקסם של 3. אני חושב שMGS4 פטר אותנו מכל העלילה הסבוכה, לא הגיונית ומלאת הטוויסטים ההזויים של הסדרה ואחרי שהוא גמר את הסיפור שלה אפשר סופסוף לעשות משחק "נקי" כמו MGS3. בנתיים הוא נראה נהדר, המשחק דור הבא הכי מצופה שלי בהפרש עצום (אם לא מחשיבים משחקים דמיוניים כמו HL3 או המשחק הבא של קן לוין שבטח יצא ב2018).
ביג בוס הוא גם סנייק, נייקד סנייק. המשחק יתרחש בעולם פתוח בסביבה ג'ונגלית בעבר ובמקביל בהווה (שכנראה ההווה הוא שנות ה80), 9 שנים מאוחר יותר, יתרחש המשחק הראשי שלא ברור המבנה שלו אבל הניתוק הזה מרמז שהוא יהיה יותר דומה לMGS4. אני מנחש שנקפוץ בין הזמנים כל הזמן אבל זה עדין לא ברור.
אני מאושר, MGS2 חרבן את הסדרה, MGS3 קפץ לתקופה יפה שהחזירה את כל מה שיפה בMGS ו-4 חבר הכל יחד אבל עדין לא היה לו את הקסם של 3. אני חושב שMGS4 פטר אותנו מכל העלילה הסבוכה, לא הגיונית ומלאת הטוויסטים ההזויים של הסדרה ואחרי שהוא גמר את הסיפור שלה אפשר סופסוף לעשות משחק "נקי" כמו MGS3. בנתיים הוא נראה נהדר, המשחק דור הבא הכי מצופה שלי בהפרש עצום (אם לא מחשיבים משחקים דמיוניים כמו HL3 או המשחק הבא של קן לוין שבטח יצא ב2018).
MGS2 בנה את הסדרה, כל הLore שלה מגיע ממנו. בלי MGS2 לא היה מה לספר ב-3 (כי כל הפילוספרס נבנה מ-2) ובטח לא את 4. לא לאהוב את MGS2 שקול ללא לאהוב את עולם MGS. ונחסוך דיון שכבר התנהל לא פעם שבו תספר שMGS3 הוא ריאליסטי ואני אספר שכדור אש אנושי שרודף אחריך או לחילופין יצרן דבורים זה לא הגיוני. אבל שיהיה . למרות שאני מסכים שהטוויסט של אווה גרם לי להפיל את הלסת ולהזיל דמעות ב-3.
גיא, אני מנחש שמעולם לא שיחקת בסדרה כי בשני כבר הציגו את פליסקין.
אני מאוד מקווה שהם ימצאו דרך להכניס את Gray Fox לסיפור כי מדובר בסופו של יום בדמות הכי אהובה במשחק מלבד סוליד והטיזינג של אולגה רק גרם ללא מעט אנשים לרצות לרצוח אותם.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 29.03.2013 בשעה 10:24.
MGS2 בנה את הסדרה, כל הLore שלה מגיע ממנו. בלי MGS2 לא היה מה לספר ב-3 (כי כל הפילוספרס נבנה מ-2) ובטח לא את 4. לא לאהוב את MGS2 שקול ללא לאהוב את עולם MGS. ונחסוך דיון שכבר התנהל לא פעם שבו תספר שMGS3 הוא ריאליסטי ואני אספר שכדור אש אנושי שרודף אחריך או לחילופין יצרן דבורים זה לא הגיוני. אבל שיהיה . למרות שאני מסכים שהטוויסט של אווה גרם לי להפיל את הלסת ולהזיל דמעות ב-3.
אני מאוד מקווה שהם ימצאו דרך להכניס את Gray Fox לסיפור כי מדובר בסופו של יום בדמות הכי אהובה במשחק מלבד סוליד והטיזינג של אולגה רק גרם ללא מעט אנשים לרצות לרצוח אותם.
אני נהנתי מ2 הרבה יותר מ3,גודל הWTF והציפיה למשחק הבא שנוצר לא קיים בשום משחק (כולל משחקי MGS האחרים), כמובן שהסוף של 3 נפלא,אבל זה לא האימפקט הגדול שיצר 2.
אני נהנתי מ2 הרבה יותר מ3,גודל הWTF והציפיה למשחק הבא שנוצר לא קיים בשום משחק (כולל משחקי MGS האחרים), כמובן שהסוף של 3 נפלא,אבל זה לא האימפקט הגדול שיצר 2.
2 היה הקפיצה הגדולה כי הוא היה המעבר של הסדרה לדור חדש. למרות שבדומה לו גם 3 הכניס המון מכניקות גיימפליי חדשות. בכל מקרה מדובר בוויכוח עקר שניטש פה כל כך הרבה . כל אחד וטעמו. בסופו של יום כל אחד ממשחקי הסדרה מדהים זה לא משנה אם למשחק אחד מהם מגיע להיות 99 ולשני 100. כולם מצוינים.
כמו שכבר אמרתי, mgs2 הוא המשחק החמישי בסדרה (לאדוקים ביננו נגיד הרביעי) ולכן להגיד שהוא בנה אותה זה שטויות. מה ש2 עשה זה להכניס קונספרציות ענק ושטויות מפגרות כמו ״היד של ליקוויד השתלטה על אוסלוט״. כן, בכל הסדרה היו שטויות ודברים טפשיים אבל כולה הייתה מבוססת על דברים מאוד מקורקעים עם הרבה שטויות קטנות בפנים כמו בוס על טבעי וכו׳, מה שmgs2 עשה זה לקחת את השטויות הקטנות והפך אותן לעלילה הראשית. אין לי בעיה עם וואמפ למשל, כאילו ערפד על אנושי שלא יכול למות, זה מאוד מטאל גיר. אבל בהחלט יש לי בעיה עם קונספירצית ai ששולט בעולם דרך אירגוני סתרים, זה מאוד לא מטאל גיר.
אגב, מה שגיא התכוון זה שסנייק מבוסס על הדמות של סנייק פליסקין מהבריחה מניו יורק וזאת גם הסיבה שסנייק קרא לעצמו פליסקין בmgs2. בסרט שחק אותו קורט ראסל אז אם קורט ראסל היה מדובב אותו זאת הייתה סגירת מעגל יפה.
בנושא גריי פוקס, העלילה כבר מתקדמת מדי בשנים בשביל שגריי פוקס לא יהיה שם, לדעתי הוא לא רק יהיה שם אלה אולי הוא אפילו יהיה הפאנטום התאום של ג׳ק. הכל שאלה של מתי זה ה״9 שנים בעבר״. פיס ווקר מתרחש ב74 כך שאם זה מיד אחריו אז יגר אפילו לא קבל את התואר פוקס. בהתחלה חשבתי שהילד חייל בטריילר הראשוני זה ראיידן אבל זה לא מסתדר עם הלוחות זמנים.
אני חושב שאחד הדברים הכי יפים שקוג׳ימה יכול לעשות עם המשחק הזה הוא לסיים אותו בשנת 95 ושהבוס האחרון יהיה סוליד סנייק. ד״ר קיאו נמצא שם כך שה״9 שנים מאוחר יותר״ יכול להיות מאוד קרוב לשם.
כמו שכבר אמרתי, mgs2 הוא המשחק החמישי בסדרה (לאדוקים ביננו נגיד הרביעי) ולכן להגיד שהוא בנה אותה זה שטויות. מה ש2 עשה זה להכניס קונספרציות ענק ושטויות מפגרות כמו ״היד של ליקוויד השתלטה על אוסלוט״. כן, בכל הסדרה היו שטויות ודברים טפשיים אבל כולה הייתה מבוססת על דברים מאוד מקורקעים עם הרבה שטויות קטנות בפנים כמו בוס על טבעי וכו׳, מה שmgs2 עשה זה לקחת את השטויות הקטנות והפך אותן לעלילה הראשית. אין לי בעיה עם וואמפ למשל, כאילו ערפד על אנושי שלא יכול למות, זה מאוד מטאל גיר. אבל בהחלט יש לי בעיה עם קונספירצית ai ששולט בעולם דרך אירגוני סתרים, זה מאוד לא מטאל גיר.
אגב, מה שגיא התכוון זה שסנייק מבוסס על הדמות של סנייק פליסקין מהבריחה מניו יורק וזאת גם הסיבה שסנייק קרא לעצמו פליסקין בmgs2. בסרט שחק אותו קורט ראסל אז אם קורט ראסל היה מדובב אותו זאת הייתה סגירת מעגל יפה.
בנושא גריי פוקס, העלילה כבר מתקדמת מדי בשנים בשביל שגריי פוקס לא יהיה שם, לדעתי הוא לא רק יהיה שם אלה אולי הוא אפילו יהיה הפאנטום התאום של ג׳ק. הכל שאלה של מתי זה ה״9 שנים בעבר״. פיס ווקר מתרחש ב74 כך שאם זה מיד אחריו אז יגר אפילו לא קבל את התואר פוקס. בהתחלה חשבתי שהילד חייל בטריילר הראשוני זה ראיידן אבל זה לא מסתדר עם הלוחות זמנים.
אני חושב שאחד הדברים הכי יפים שקוג׳ימה יכול לעשות עם המשחק הזה הוא לסיים אותו בשנת 95 ושהבוס האחרון יהיה סוליד סנייק. ד״ר קיאו נמצא שם כך שה״9 שנים מאוחר יותר״ יכול להיות מאוד קרוב לשם.
איזה פלצן אתה, metal gear וsolid snake לא רלוונטים לעלילת המשחק כי MGS הוא ריבוט לסדרה. כל הפרטים בדבר new heaven שצריך לדעת מסתכמים בשתי שורות. וזה הגיוני כי מדובר על משחקים שנוצרו בתקופה בה לא ניתן היה להעביר עלילה מעבר ל-10 text boxs. צא מהסרט MGS2 הוא כל הLore. הכל נבנה ממנו. בלי MGS2 אין סדרה. 1 הוא כמו פרק בסדרה שעומד בפני עצמו ללא שום השלכות על שאר המשחקים. הכל מתנקז ל-2 ומה שנעשה בו. לא אוהב את 2? שחק ביושוק .
אני יודע שפליסקין הוא מהבריחה בניו יורק ולוס אנג'לס. צחקתי על העובדה שקוז'ימה כבר התלוצץ על זה ב-2. זה קצת מטופש לעלות מהאוב פרט שדנו בו לפני כמעט 15 שנה.
הבחור לא יכל להיות gray fox כי על פי הlore הוא היה בחור לא מעוות בnew heaven שמתרחש המון שנים לאחר המשחק המדובר על פי גילו של ביג בוס (שם הוא כבר אדם מבוגר).
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 29.03.2013 בשעה 21:29.
שיחקתי רק בMGS1 ו 2 ואין לי שמץ של מושג מהדברים שאתם מדברים פה. . אני כבר לא ממש זוכר את העלילה גם תכלס, לבושתי.
אתה גם לא תבין אם שחקת רק ב1 כי 2 הפך את הסדרה על הראש ועשה מכל הLORE שלה סוג של תאורית קונספרציה הזויה. אני חושב שאפשר לקצר לך את "תולדות MGS" בכמה משפטים אבל יש שם כזה סבך מאז 2 שלא בטוח שזה אפשרי. אני גם חושב שקוג'ימה מבין שהוא סבך עניינים ביותר מדי שטויות ולכן הוא ברח בMGS3 לבערך 50 שנה אחורה. לדעתי הוא עשתה את 4 רק כדי לסגור כבר את השטויות שהוא פתח ב2. מאוד קל לראות את זה בכיוון שהסדרה לקחה אחריו. MGS3, היה 50 שנים בעבר, PEACE WALKER היה 40 שנים בעבר, PO1-2 היו 35 שנים בעבר וכך גם שני משחקי ACID. עכשיו גם MGS5 מתרחש בין 20 ל35 שנים בעבר. בעצם MGS4 הוא המשחק היחיד מתוך 7 שיצאו מאז MGS2 שהתרחש אחרי כל מה שקרה שם.
זה לטובה, MGS3 לדעתי הוא המשחק הכי טוב בסדרה בהפרש ענק, גם הכל נקי ונותן לקוג'ימה דף (כמעט) חלק לעבוד ממנו. זה באמת כיף לראות את זה, אני מאוד מקווה שאנחנו הולכים להשאר בעולם של ביג בוס ואולי קצת בעולם של סנייק טרום MGS2 בשנים הקרובות.
איזה פלצן אתה, metal gear וsolid snake לא רלוונטים לעלילת המשחק כי MGS הוא ריבוט לסדרה. כל הפרטים בדבר new heaven שצריך לדעת מסתכמים בשתי שורות. וזה הגיוני כי מדובר על משחקים שנוצרו בעולם בהם לא ניתן היה להעביר עלילה מעבר ל-10 text boxs. צא מהסרט MGS2 הוא כל הLore. הכל נבנה ממנו. בלי MGS2 אין סדרה. 1 הוא כמו פרק בסדרה שעומד בפני עצמו ללא שום השלכות על שאר המשחקים. הכל מתנקז ל-2 ומה שנעשה בו. לא אוהב את 2? שחק ביושוק .
מוזר, אני מת על הסדרה הזאת, היא אחת האהובות עלי, ומשום מה אני לא סובל את העלילה של 2 ואת הפטריוטים. אז איך זה הגיוני, הרי זאת העלילה של המשחק לא? ואיך MGS1, אחד המשחקים הגדולים ביותר של הדור של הפס1, לא הזכיר את הפטריוטים לשניה? ובעצם גם MGS2, הם נחשפו שם רק בשליש האחרון של המשחק ובמשפט בודד. ומה עם MGS3? שם בכלל מדובר על הפילוסופים וגם הם חלק מאוד קטן, העלילה היא העלילה של ההפיכה של ג'ק לנייקד סנייק ומשם לביג בוס. השטויות של 2 נשארו מגודרות בMGS2 ו-4. המשחק הרביעי ניסה להציל קצת מהשטויות של 2 שהיו מזעזעות בזמנו אבל עדין הם משאירים את העלילה של 2 די מגוחכת.
Death_119
ציטוט:
אני יודע שפליסקין הוא מהבריחה בניו יורק ולוס אנג'לס. צחקתי על העובדה שקוז'ימה כבר התלוצץ על זה ב-2. זה קצת מטופש לעלות מהאוב פרט שדנו בו לפני כמעט 15 שנה.
אני לא רואה את הקשר, לתת לקורט ראסל לדובב אותו עדין יהיה ממש מגניב.
Death_119
ציטוט:
הבחור לא יכל להיות gray fox כי על פי הlore הוא היה בחור לא מעוות בnew heaven שמתרחש המון שנים לאחר המשחק המדובר על פי גילו של ביג בוס (שם הוא כבר אדם מבוגר).
הוא לא מעוות, הבחור מעוות הוא ב9 שנים בעבר, אין לנו מושג מי הבחור ב9 שנים בעתיד.
טוב ניצחת, MGS2 זה קקה . בכל מקרה לדעתי הם כולם מושלמים.
Mgs2 מעולה, פשוט הוא הכי פחות אהוב עלי מה4 ואני חושב שהוא לקח את העלילה למקומות הזויים מדי. בכל מקרה נראה שהכיוון של5 זה יותר 3 מאשר 2 אז אני לפחות אהיה מאושר. אני כל כך מקווה ש5 מתרחש בסביבת 86 ו-95, ככה יהיה גם ריידן כילד חייל, גם גריי פוקס כסוכן של פוקס וגם כל שאר הדמויות של הסדרה.