נושא: Metal Gear Solid 5 הת'רד הרשמי
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 30.03.2013, 05:13

קוג׳ימה מאשר הרבה פרטים חדשים על המשחק אצל ג׳ף קילי:
1) יש שני משחקים נפרדים לגמרי, פאנטום פיין וגראונד זירו
2) גראונד זירו יצא קודם
3) הוא לא מוכן להגיב על האם קונים אותם בנפרד או שזאת חבילה אחת או dlc או כל דרך הפצה אחרת
4) שני המשחקים הם עולם פתוח מלא
5) פאנטום פיין יהיה גדול פי כמה מגראונד זירו. גראנד זירו הוא רק פרולוג
6) גראונד זירו מתרחש מיד אחרי פיס ווקר, כלומר בעצם כנראה שמדובר בערך ב1974 לגראנד זירו ו1983 לפאנטום פיין. רק בעיה אחת, ביג בוס מציל את גריי פוקס במוזמביק בשנת 77 כך שזה לא מסתדר עם הקומה של ה9 שנים. יש חור גדול בביוגרפיה של ביג בוס בין 77 ל89 כך שלדעתי גראונד זירו נגמר הכי מוקדם ב1977 ופאנטום פיין מתחיל הכי מאוחר ב1989
7) ביג בוס יהיה חלק מיחידה חדשה, dimond dogs על שם האלבום של דיוויד בואי
8) גיימפליי דינמי בעולם הפתוח, לדוגמה אם תנסה להסתנן למתקן ביום יהיו הרבה שומרים, בלילה לעומת זאת יהיה ריק יותר אבל בגלל שתצטרך לסחוב איתך פנס יהיה קל יותק לגלות אותך
9) המשחק מאושר כרגע רק למחשב, פס3 ו-360. הוא לא מגיב על הדור הבא, לא ברור למה.

עריכה:
קוג׳ימה אומר בסוף שפאנטום פיין מתרחש ב1983, זה שובר את הלור של עצמו אבל אולי יסבירו את זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#32   פורסם: 30.03.2013, 14:01

אני חושב שהאפשרות הסבירה היא שפשוט גראונד זירוס ופאנטום פיין יגיעו כל אחד על דיסק נפרד באותה קופסה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#33   פורסם: 30.03.2013, 16:24

כמה דברים:
1)death,הפילוסופים זה אולי הבסיס להתפתחות של הפטריוטס אבל כרעיון שעומד בפני עצמו הם ממש לא מופרכים באותה הרמה.
הפילוסופרס זה אחת מקלישאות הקונספירציה היותר הנפוצות שיש סטייל האילומנטי,אם כבר זה יותר נדוש ממופרך,בתכל'ס זה אחד הדברים היותר ריאליסטיים שיש יחסית בסדרת מטאל גיר כי רעיונות פראנואידים שכאלו רצים כבר עשרות שנים אצל כל חובבי הקונספירציה.

2)MGS2 בתור משחק יותר טוב פי כמה מהרביעי,אולי 4 היה הכי מפותח מבחינת מכניקות אבל השימוש שלו בהם היה דל יחסית,2 האקטים הראשונים היו טובים,אקט 3 היה זבל עם משימת המעקב שלו,אקט 4 היה אולי נוסטלגי אבל מבחינת גיימפליי גם חרא כי היית צריך להתגנב מול רובוטים מעצבנים,אקט 5 הכיל חצי שעה של התגנבות לפני כל החפירות של המיקרוגל ומליארד הסרטוני מעבר שבאו בעקבותיו.
בקיצור מבחינת משחק אין ספק שלא היה מספיק ב-4,ובלי קשר לזה 2 שבא בדיוק לאחר קפיצה של דור היה אחד הדברים היותר מדהימים בזמנו, אי אפשר בכלל להשוות בין האימפקט של 4 לשלו,2 בליגה משלו.
מבחינת סיפור אני מחשיב גם את של 4 וגם את של 2 לרעים,אני לא חושב ש4 סגר בצורה מעוררת כבוד את הפשלות של 2 ואני באמת מתלבט מי יותר גרוע,למען האמת כרגע הנטייה הברורה שלי היא שלרביעי היה את הסיפור הכי רע בסדרה,השמיניות באוויר המגוחכות שקוג'ימה ניסה לעשות כדי להסביר את השטויות של 2 באמת היו מעוררות רחמים וגרמו להכל להראות עוד יותר מביך בנוסף לעוד כמה דברים רעים שהוסיף על דעת עצמו.
אני יכול להסכים עם KEO שחבל ש2 הכניס אותנו לכל הברוך הזה מלחתכילה מבחינה עלילתית,אבל זה כבר קרה לצערנו.

3)לא חושב ש VAMP זה משהו שצריך לקבל KEO,כל הבוסים האחרים של מטאל גיר הם כן בעלי אחיזה כלשהי במציאות.
פסיכו מנטיס זה טלקנזיס,ברור שאין דברים ברמה כזו אבל זה משהו שכביכול אנחנו מכירים ברמה מסוימת,גם אם זה טריקים זולים של אורי גלר ונמרוד הראל.
גם ההוא עם הדבורים,הרי היו כל מני ניסויים מופרכים שניסו לעשות עם דבורים,שוב,ברור שלא ברמה כזו אבל זה סכ"ה להעלות את הדמיון ברמה אחת שתיים מהמציאות הקיימת.
ערפד על טבעי שזז במהירות מטורפת ויכול לספוג כדור לראש ללא פגע?
זה כבר לגמרי פנטזיה ולא יושב בשום צורה עם גישת ה sci-fi של מטאל גיר.

4)אני לא מבין מה החגיגה הגדולה שmgs5 חוזר לדוש בעבר,בזמנו כשחשבתי שלא מדובר במשחק ראשי בסדרה אז קיבלתי את זה יחסית בכיף (סטייל god of war החדש אם היה מביא קמפיין ראשי ברמה של הקודמים...) אבל למי יש כח עוד פעם לחזור לשנות ה 80 עם ביג בוס וכל השנים שקדמו לסנייק.
עשינו את זה ב 3,היה אדיר,אבל זה היה אחרת כי הוא גם זרק כל מני דברים שקשורים לעלילה שתהיה ברביעי.
4 סגר את כל העלילת זבל שהתפתחה בסדרה,אומנם לא סגר זאת בצורה טובה או מעוררת כבוד אבל סגר,למה לא להתחיל עלילה חדשה,שפויה ונורמלית בעולם של מטאל גיר פוסט אירועי mgs4?

מה הטעם שוב לחזור לעבר כשאנחנו יודעים שאחרי זה בא הקשקוש של הפטריוטס,היד של ליקוויד על אוסלוט,הביזוי של ביג בוס בסוף MGS4,וכל המקום הגרוע הזה שאליו התפתחה העלילה?
זה נורא משעמם לדוש במשהו שכבר הסתיים בניגוד ל mgs3 ששם העתיד עדיין לא היה ידוע לנו.

5)אבל מבחינת גיימפליי וכל מה שראינו מ 5 הוא נראה משחק אדיר,הגיימפליי והטריילר שלו הם בין הדברים היותר מרשימים שראיתי מבחינת משחקי דור הבא.
הפרטים על הגיימפליי מאוד מבטיחים,זה ברור שמדובר במשחק הכי שאפתני בסדרה ואצל קוג'ימה בכלל.
קוג'ימה הוא במעמד של קדוש אצל קונאמי,בלי הסטודיו שלו אין קונאמי פחות או יותר,והוא רק גודל וגודל ועכשיו גם מתרחב עם אולפן נוסף ב LA,גם השאיפות של kojipro כפי שנאמר ב GDC מאוד יומרניות-להיות הסטודיו אחד המובילים בעולם אם לא ה-.
זה ברור שאנחנו הולכים לקבל פה את ההפקה הכי גדולה ושאפתנית של מטאל גיר אי פעם,קשה לי להאמין שיש אוהד של הסדרה שלא מתרגש ממה שראינו וידוע לנו על 5 (למרות האכזבה מהכיוון העלילתי).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mgs freak

חבר כבוד קהילת PS3

#34   פורסם: 30.03.2013, 19:13

אני מריח פה רטקון רציני. יש כמה התנגשויות מבחינת הטיימליין.

אני לא רוצה להשמע משבית שמחות, המשחק באמת נראה מעניין, אבל חבל שקוג'ימה לא מבזבז את הכישרון שלו על מותג חדש. הייתי מת לראות איזה דברים הראש שלו מסוגל להוציא בלי המסגרת (הגמישה, עד גבול מסויים) של יקום המטאל גיר.

נערך לאחרונה על ידי mgs freak, 30.03.2013 בשעה 22:47.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#35   פורסם: 31.03.2013, 01:33

http://www.vg247.com/2013/03/28/meta...iler-analysis/
אנליסיס מפורט לטריילר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#36   פורסם: 31.03.2013, 01:49

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מריח פה רטקון רציני. יש כמה התנגשויות מבחינת הטיימליין.

אני לא רוצה להשמע משבית שמחות, המשחק באמת נראה מעניין, אבל חבל שקוג'ימה לא מבזבז את הכישרון שלו על מותג חדש. הייתי מת לראות איזה דברים הראש שלו מסוגל להוציא בלי המסגרת (הגמישה, עד גבול מסויים) של יקום המטאל גיר.
בראיון ל GT הוא הביע תקווה שזה המטאל גיר האחרון שלו אבל הוא אמר את זה בחיוך כי הוא מודע לכך שזה משפט קבוע שלו עם כל משחק חדש בסדרה ושזה נהפך לסוג של בדיחה.
אבל הוא הביע תקווה שזה יהיה האחרון ושהוא יוכל להשאיר את המותג בידי האולפן שכבר נהיה מספיק גדול על מנת שיוכל לשמור על השם הטוב של המותג בלעדיו.
הוא באמת גם ציין שיש לו הרבה רעיונות למשחקים שרצים לו בראש ושהוא רוצה להגשים,אני בעד,גם לראות את מטאל גיר תחת במאי אחר וגם שקוג׳ימה יתנסה בעוד סגנונות ועולמות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#37   פורסם: 31.03.2013, 01:54

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה דברים:
1)death,הפילוסופים זה אולי הבסיס להתפתחות של הפטריוטס אבל כרעיון שעומד בפני עצמו הם ממש לא מופרכים באותה הרמה.
הפילוסופרס זה אחת מקלישאות הקונספירציה היותר הנפוצות שיש סטייל האילומנטי,אם כבר זה יותר נדוש ממופרך,בתכל'ס זה אחד הדברים היותר ריאליסטיים שיש יחסית בסדרת מטאל גיר כי רעיונות פראנואידים שכאלו רצים כבר עשרות שנים אצל כל חובבי הקונספירציה.

2)MGS2 בתור משחק יותר טוב פי כמה מהרביעי,אולי 4 היה הכי מפותח מבחינת מכניקות אבל השימוש שלו בהם היה דל יחסית,2 האקטים הראשונים היו טובים,אקט 3 היה זבל עם משימת המעקב שלו,אקט 4 היה אולי נוסטלגי אבל מבחינת גיימפליי גם חרא כי היית צריך להתגנב מול רובוטים מעצבנים,אקט 5 הכיל חצי שעה של התגנבות לפני כל החפירות של המיקרוגל ומליארד הסרטוני מעבר שבאו בעקבותיו.
בקיצור מבחינת משחק אין ספק שלא היה מספיק ב-4,ובלי קשר לזה 2 שבא בדיוק לאחר קפיצה של דור היה אחד הדברים היותר מדהימים בזמנו, אי אפשר בכלל להשוות בין האימפקט של 4 לשלו,2 בליגה משלו.
מבחינת סיפור אני מחשיב גם את של 4 וגם את של 2 לרעים,אני לא חושב ש4 סגר בצורה מעוררת כבוד את הפשלות של 2 ואני באמת מתלבט מי יותר גרוע,למען האמת כרגע הנטייה הברורה שלי היא שלרביעי היה את הסיפור הכי רע בסדרה,השמיניות באוויר המגוחכות שקוג'ימה ניסה לעשות כדי להסביר את השטויות של 2 באמת היו מעוררות רחמים וגרמו להכל להראות עוד יותר מביך בנוסף לעוד כמה דברים רעים שהוסיף על דעת עצמו.
אני יכול להסכים עם KEO שחבל ש2 הכניס אותנו לכל הברוך הזה מלחתכילה מבחינה עלילתית,אבל זה כבר קרה לצערנו.

3)לא חושב ש VAMP זה משהו שצריך לקבל KEO,כל הבוסים האחרים של מטאל גיר הם כן בעלי אחיזה כלשהי במציאות.
פסיכו מנטיס זה טלקנזיס,ברור שאין דברים ברמה כזו אבל זה משהו שכביכול אנחנו מכירים ברמה מסוימת,גם אם זה טריקים זולים של אורי גלר ונמרוד הראל.
גם ההוא עם הדבורים,הרי היו כל מני ניסויים מופרכים שניסו לעשות עם דבורים,שוב,ברור שלא ברמה כזו אבל זה סכ"ה להעלות את הדמיון ברמה אחת שתיים מהמציאות הקיימת.
ערפד על טבעי שזז במהירות מטורפת ויכול לספוג כדור לראש ללא פגע?
זה כבר לגמרי פנטזיה ולא יושב בשום צורה עם גישת ה sci-fi של מטאל גיר.

4)אני לא מבין מה החגיגה הגדולה שmgs5 חוזר לדוש בעבר,בזמנו כשחשבתי שלא מדובר במשחק ראשי בסדרה אז קיבלתי את זה יחסית בכיף (סטייל god of war החדש אם היה מביא קמפיין ראשי ברמה של הקודמים...) אבל למי יש כח עוד פעם לחזור לשנות ה 80 עם ביג בוס וכל השנים שקדמו לסנייק.
עשינו את זה ב 3,היה אדיר,אבל זה היה אחרת כי הוא גם זרק כל מני דברים שקשורים לעלילה שתהיה ברביעי.
4 סגר את כל העלילת זבל שהתפתחה בסדרה,אומנם לא סגר זאת בצורה טובה או מעוררת כבוד אבל סגר,למה לא להתחיל עלילה חדשה,שפויה ונורמלית בעולם של מטאל גיר פוסט אירועי mgs4?

מה הטעם שוב לחזור לעבר כשאנחנו יודעים שאחרי זה בא הקשקוש של הפטריוטס,היד של ליקוויד על אוסלוט,הביזוי של ביג בוס בסוף MGS4,וכל המקום הגרוע הזה שאליו התפתחה העלילה?
זה נורא משעמם לדוש במשהו שכבר הסתיים בניגוד ל mgs3 ששם העתיד עדיין לא היה ידוע לנו.

5)אבל מבחינת גיימפליי וכל מה שראינו מ 5 הוא נראה משחק אדיר,הגיימפליי והטריילר שלו הם בין הדברים היותר מרשימים שראיתי מבחינת משחקי דור הבא.
הפרטים על הגיימפליי מאוד מבטיחים,זה ברור שמדובר במשחק הכי שאפתני בסדרה ואצל קוג'ימה בכלל.
קוג'ימה הוא במעמד של קדוש אצל קונאמי,בלי הסטודיו שלו אין קונאמי פחות או יותר,והוא רק גודל וגודל ועכשיו גם מתרחב עם אולפן נוסף ב LA,גם השאיפות של kojipro כפי שנאמר ב GDC מאוד יומרניות-להיות הסטודיו אחד המובילים בעולם אם לא ה-.
זה ברור שאנחנו הולכים לקבל פה את ההפקה הכי גדולה ושאפתנית של מטאל גיר אי פעם,קשה לי להאמין שיש אוהד של הסדרה שלא מתרגש ממה שראינו וידוע לנו על 5 (למרות האכזבה מהכיוון העלילתי).
אבל 3 היה המשחק הכי טוב בסדרה כי הוא לא היה צריך להתעסק בעתיד מגוחך וכל השטויות של 2. אני חושב שזה דווקא חכם לחזור לביג בוס, לספר את הסיפור של העליה של אווטר הוון ואולי אפילו לסגור את המעגל עם סיום המשחק במקביל לסיום של מטאל גיר המקורי ולהלחם שם בסוליד סנייק הצעיר (בן 23, ילד!).

בנושא הטיים ליין, הכל מחורבש לגמרי. ביג בוס היה בקומה בשנת 72' ואז מייג'ר זירו עשה את פרוייקט לס אינפנט טריבלה שהוליד את סוליד, סולידוס וליקוויד סנייק. פיס ווקר מתרחש בשנת 74' ובשנת 77' ביג בוס מציל את פרנק יגר. אם GZ מתרחש ב1974 ושני הפנטומים ב1983 אז כל הטיים ליין מחורבש. הקומה לא בזמן הנכון, סנייק נמצא בקומה בזמן שהוא היה אמור לעשות דברים אחרים וכו'. כל העניין לא ברור ואני מנחש שקוג'ימה מנסה בכוונה לבלבל אותנו.

אגב, קוג'ימה אמר במפורש שGZ יהיה זמין לפני שני הפנטומים ושהוא יהיה קטנטן בגודל בהשוואה לשני הפנטומים. לי זה נשמע קצת כמו משחק ארקייד ב15$ שיקדים את היציאה של MGS5 בכמה חודשים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mgs freak

חבר כבוד קהילת PS3

#38   פורסם: 31.03.2013, 10:55

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

אגב, קוג'ימה אמר במפורש שGZ יהיה זמין לפני שני הפנטומים ושהוא יהיה קטנטן בגודל בהשוואה לשני הפנטומים. לי זה נשמע קצת כמו משחק ארקייד ב15$ שיקדים את היציאה של MGS5 בכמה חודשים.
זאת גם ההרגשה שלי, ואם זה יהיה כך, זאת סחיטת כסף ביזיונית. סוג של לקנות DLC לפני המשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#39   פורסם: 31.03.2013, 12:54

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
זאת גם ההרגשה שלי, ואם זה יהיה כך, זאת סחיטת כסף ביזיונית. סוג של לקנות DLC לפני המשחק.
אם זה גדול ושווה את הכסף אז למה לא?

חזרה לראש העמוד
1  2

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא