משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 01.10.2011

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
29.07.2014, 17:49
|
|
|
ציטוט:
orFostra
|
 |
|
|
shuli
היה צריך להיות לאן בערך עוד שבועיים אבל בגלל המצב הנהלת ויגיימס בטלה את הלאן הזה
כי היא לא רוצה לקחת אחריות על החיים של השחקנים...
אני כן מציע לכולם להתחיל לפתוח קבוצות כי אני לא סתם מבטיח דברים...
בשביל פרסים טובים ולאנים ברמה צריך לראות נוכחות של קבוצות אז יאללה חברה תתחילו להקיים קבוצות
נתראה בלאן  |
|
|
|
|
לפי דעתי לא הייתם צריכים לבטל אותו .. סיכוי קלוש מאוד שיפול טיל על המחשבים של כולנו באמצע החיים במקום שאני מאמין שהייתם עושים אותו במרכז הארץ.
לפי דעתי כולנו ילדים גדולים וכל מי שבא ללאן גם בלי קשר למלחמה אחראי על עצמו.
אז הייתה מנסה ואם היה ביקוש בזמן המלחמה הייתה עושה. חבל
|
* NiR-M
|
|
|
|
|

מנהל ערוצים CS
הצטרף בתאריך: 08.08.2011

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
29.07.2014, 18:47
|
|
|
חברים אין בעיה לעשות הכל .. העיניין הוא האם יש רצינות של שחקנים לפתוח קבוצות ולהיות רציניים בעיניין ..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 29.07.2007

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
29.07.2014, 19:38
|
|
|
בר עזוב שטויות תארגן לאן אנשים 30+ ואני
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 11.07.2013

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
29.07.2014, 20:00
|
|
|
ציטוט:
TulpaN
|
 |
|
|
חברים אין בעיה לעשות הכל .. העיניין הוא האם יש רצינות של שחקנים לפתוח קבוצות ולהיות רציניים בעיניין .. |
|
|
|
|
אף פעם לעשות לאנים לא הייתה בעיה , בגלל זה רובם היו כושלים לאחד נפל החשמל , לאחד אין מספיק קבוצות , לעוד אחד לוקח שנה לחבר אותנו לאינטרנט - עם כל הכבוד להשקעה אתם חושבים שלעשות לאן זה פשוט (המנהלים) וזה למה אף פעם לא הצלחתם
אתה חושב שזה קל לבוא למקום , לחבר בו כל כך הרבה חשמל ולקוות שהוא לא יפול\ יהיה קצר? בסדר , נגיד סידרתם את זה - מה עם המקומות ? מה עם החיבור של האינטרנט? פעם אחת עמדתם בזמנים? פעם אחת קבוצה לא חיכתה מעל חצי שעה ושיחקה ישר מתי שהיא הייתה צריכה ? לא. בגלל שתמיד חשבתם שזה לא בעיה לעשות הכל בפרק זמן כל כך קצר אז הלאנים לא היו מצליחים
הקבוצות אף פעם לא היו הבעיה מספיק לקשקש , אני זוכר בעצמי שכל הרשמה ללאן היו לפחות 5-6 קבוצות ישר , הליגה הזאת זיינה הכל וזה סתם חרטה לכיף באונליין
כשיהיה למה להגיע אנשים יגיעו
הקהילה הזאת לא מציעה כלום לאף שחקן בספורט אלקטרוני , זה שכולם משחקים פה זה נטו כי הם ילדים קטנים שאין להם מה לעשות עדיין בחיים או שיש להם יותר מדי זמן פנוי , כי בתנאים כאלה CS זאת העדיפות האחרונה
בקיצור , עם באמת אין לכם מה להציע (וגם לא יהיה לכם כי אין ספונסרים כבר ל 1.6 תפנימו את זה) תפסיקו לקשקש ששחקנים זאת בעיה כי זאת לא הייתה בעיה אף פעם ..
hF
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני
הצטרף בתאריך: 12.03.2014

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
29.07.2014, 20:19
|
|
אתם כל הזמן פונים ל Adv/Pro.Oldies ורוצים שהם יפתחו קבוצות ויחזרו מפרישה ויתקדמו לפרו.
העניין פה זה שמה עם הפאבליק ? תאמינו לי שיש כלכך הרבה שחקנים בפאבליק מבוזבזים שאני משחק בגטרים מידי פעם בVG.GATHERS שהם פוגעים ועם טיים פלי ויותר פעילים מכל שחקן אחר פה בקהילה. אם הם יתחילו להתקדם ולפתוח קבוצות ולעלות לADV וללכת ללאנים. אתם תכירו את הדור הצעיר של ה CS ו יהיה יותר שחקנים ויותר פעילות ולא סתם דיבורים באוויר
אל תצפו משחקנים ישנים לחזור לשחק ותבנו על זה שאם אתם תרימו לאן יהיה קבוצות. תעשו דברים בשטח NC פרסים וכאלה שיהיה למה לפתוח לאנים שאנשים יראו תוצאות ואז רק הם יחזרו!
היה לי שיחה עם בן RECIDENT, לפני יומיים שלושה הוא אמר לי שהכל פה יבש הוא משחק פעם בשבוע בשביל ה"כיף" עם חברים שאלתי אותו למה הוא לא חוזר הוא אמר שאין פה פעילות הכל מסריח כולם עפים פה לBLACKLIST בגלל שהרגו בFLASH או יצאו בONE...
אני מקווה שתקחו תעצה שלי ותממשו אותה כי בסך הכל זה בשבילכם ובשביל הקהילה.. בהצלחה 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 06.06.2012

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
29.07.2014, 20:31
|
|
|
תפסיקו להתקע ותמשיכו הלאה.. סיאסגו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 07.04.2011

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
29.07.2014, 20:52
|
|
|
ציטוט:
phytex_
|
 |
|
|
אתם כל הזמן פונים ל Adv/Pro.Oldies ורוצים שהם יפתחו קבוצות ויחזרו מפרישה ויתקדמו לפרו.
העניין פה זה שמה עם הפאבליק ? תאמינו לי שיש כלכך הרבה שחקנים בפאבליק מבוזבזים שאני משחק בגטרים מידי פעם בVG.GATHERS שהם פוגעים ועם טיים פלי ויותר פעילים מכל שחקן אחר פה בקהילה. אם הם יתחילו להתקדם ולפתוח קבוצות ולעלות לADV וללכת ללאנים. אתם תכירו את הדור הצעיר של ה CS ו יהיה יותר שחקנים ויותר פעילות ולא סתם דיבורים באוויר
אל תצפו משחקנים ישנים לחזור לשחק ותבנו על זה שאם אתם תרימו לאן יהיה קבוצות. תעשו דברים בשטח NC פרסים וכאלה שיהיה למה לפתוח לאנים שאנשים יראו תוצאות ואז רק הם יחזרו!
היה לי שיחה עם בן RECIDENT, לפני יומיים שלושה הוא אמר לי שהכל פה יבש הוא משחק פעם בשבוע בשביל ה"כיף" עם חברים שאלתי אותו למה הוא לא חוזר הוא אמר שאין פה פעילות הכל מסריח כולם עפים פה לBLACKLIST בגלל שהרגו בFLASH או יצאו בONE...
אני מקווה שתקחו תעצה שלי ותממשו אותה כי בסך הכל זה בשבילכם ובשביל הקהילה.. בהצלחה  |
|
|
|
|
צודק לפי דעתי צריך שהדור הצעיר יתחיל ליפתוח קבוצות ראיתי הרבה קבוצות שיש להם טים פלאי ויודעים לשחק ביחד אבל אני ביכלל לא מכיר את הקבוצות האלה פיתאום סתם מוצאים מישחק נגד קבוצה שאף אחד לא מכיר והם יודעים לשחק והקטע אם RAYEN וNATAN לא יודע אם הם ציטרים או לא אבל צריך לאן בזמן הקרוב בישביל לדעת את זה אז אני מקווה שתתחילו לחשוב על לאנים
|
umirin bro?
|
|
|
|
|
מנהל קהילת CS
הצטרף בתאריך: 10.01.2013

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
29.07.2014, 21:16
|
|
|
ציטוט:
phytex_
|
 |
|
|
אני מקווה שתקחו תעצה שלי ותממשו אותה כי בסך הכל זה בשבילכם ובשביל הקהילה.. בהצלחה  |
|
|
|
|
צודק גם אני מכיר כמה
אבל להכניס אותם סתם לערוץ המתקדם לא יקרה
הם לא נירשמים לבחינות..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 24.02.2009

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
29.07.2014, 21:19
|
|
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
תפסיקו להתקע ותמשיכו הלאה.. סיאסגו. |
|
|
|
|
אחשלי קצת חפרת על הסיאס גו יש לך פורום של סיאסגו תחפור שם

|

--מסך מרוחק רואה, מקלדת שומעת, וכל מעשיך בלוג נכתבים--
|
|
|
|
|
משתמש צעיר
הצטרף בתאריך: 23.11.2013

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
29.07.2014, 21:26
|
|
|
ציטוט:
orFostra
|
 |
|
|
צודק גם אני מכיר כמה
אבל להכניס אותם סתם לערוץ המתקדם לא יקרה
הם לא נירשמים לבחינות.. |
|
|
|
|
וגם עם הם נרשמים אחרי שבוע אתם מעיפים אותם כי או שהם לא פוגעים או שהם פוגעים יותר מדי ואז מבחינתכם זה כבר צ'יטים
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
29.07.2014, 22:00
|
|
|
ציטוט:
xsixt
|
 |
|
|
אחשלי קצת חפרת על הסיאס גו יש לך פורום של סיאסגו תחפור שם
 |
|
|
|
|
חופר? מנסה להסביר לכם שה1.6 מת ובגו יש מלא דברים לעשות גם בחול וגם בארץ אם תרצו. מה גם שזה יותר כיף.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 13.12.2013

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
29.07.2014, 22:09
|
|
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
חופר? מנסה להסביר לכם שה1.6 מת ובגו יש מלא דברים לעשות גם בחול וגם בארץ אם תרצו. מה גם שזה יותר כיף. |
|
|
|
|
להרבה אנשים לא מעניין להתקדם וכל זה משחקים בשביל הכיף אתה לא צריך לבוא ולחפור לנו לבוא לגו כי אתה רואה שלא הולך לך אתה רוצה תחפור שמה אין לך מה לחפור פה על הגו
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
29.07.2014, 22:17
|
|
|
ציטוט:
ferous
|
 |
|
|
להרבה אנשים לא מעניין להתקדם וכל זה משחקים בשביל הכיף אתה לא צריך לבוא ולחפור לנו לבוא לגו כי אתה רואה שלא הולך לך אתה רוצה תחפור שמה אין לך מה לחפור פה על הגו |
|
|
|
|
משחקים בשביל הכיף אתה אומר...
בוא נפרק את המשפט שלך אחי:
משחקים - לפי מה שאני מבין מחברים שלי להביא גיים לוקח שעות
כיף - כל הזמן נפתחים פה אשכולות על כמה שלא כיף.
אני צודק או לא?
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע
הצטרף בתאריך: 13.12.2013

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
29.07.2014, 22:21
|
|
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
אני צודק או לא? |
|
|
|
|
אתה יכול לבוא בתלונות איך שאתה רוצה אבל יש אנשים שמשחקים לכיף כמוני וכמו הרבה שחושבים שתחרויות ולאנים זה מה שטוב ועוזר לקהילה , להשוות בין אז להיום אי אפשר כי הקהילה יותר קטנה.
אבל הקהילה פה עדיין יותר גדולה מהגו ואם אתה מנסה להעביר אנשים ולשכנע שגו יותר טוב מ1.6 אז לא יצליח לך כי עובדה שהרבה אנשים לא עברו לגו ונשארו ב1.6, אז תחסוך לך תמאמצים לשכנע פה את כולם וכל אחד ישחק איפה שכיף לו.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 27.02.2014

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
29.07.2014, 22:53
|
|
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
אני צודק או לא? |
|
|
|
|
אני שם לב שלא כל כך כיף לך שאתה כל אשכול כותב בואו לגו
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
29.07.2014, 22:57
|
|
|
ציטוט:
ferous
|
 |
|
|
אתה יכול לבוא בתלונות איך שאתה רוצה אבל יש אנשים שמשחקים לכיף כמוני וכמו הרבה שחושבים שתחרויות ולאנים זה מה שטוב ועוזר לקהילה , להשוות בין אז להיום אי אפשר כי הקהילה יותר קטנה.
אבל הקהילה פה עדיין יותר גדולה מהגו ואם אתה מנסה להעביר אנשים ולשכנע שגו יותר טוב מ1.6 אז לא יצליח לך כי עובדה שהרבה אנשים לא עברו לגו ונשארו ב1.6, אז תחסוך לך תמאמצים לשכנע פה את כולם וכל אחד ישחק איפה שכיף לו. |
|
|
|
|
אז אתה לא יודע כמה עברו מה1.6 אל הגו אחי... לא מנסה לשכנע סתם רוצה להגיד שחבל לכם על הזמן... אבל אם זה כיף לכם בכיף אחי תהנו.
|
ציטוט:
syncope
|
 |
|
|
אני שם לב שלא כל כך כיף לך שאתה כל אשכול כותב בואו לגו |
|
|
|
|
לי כיף מאוד אחי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 30.11.2011

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
29.07.2014, 23:05
|
|
|
הבעיה שאתם לא נותנים הזדמנות אמיתית לשחקנים להתקדם. אתם עושים בחינות ואז מעיפים אותם כי הם לא מוכרים ואין להם שם וזה כאילו מוריד תרמה של הערוץ (מי ישמע איזה רמה אף אחד פה לא משתפר). תעשו בחינות לADV ותעלו כאלה שבאמת באמת משחקים טוב ואל תתביישו להביא בוחנים אמיתיים ואם הם חושבים שאף אחד לא מספיק טוב אז אף אחד לא מספיק טוב במקום להעלות כל הזמן ואז להעיף ואז באים לפה הם האשכולות המסכנים שלהם שלא נתנו להם צ'אנס אמיתי.
תתחילו לעשות NC'S לקבוצות בלבד רק בשביל שגם יהיה יותר קל למצוא משחקים נגד קבוצות אמיתיות ולא מיקסים.
אגב תנסו לעשות איזה רעיון מעניין למשל דירוג של הקבוצות בארץ לפי ניקוד וכל פעם שקבוצה מנצחת בODC TDC NC או בליגה היא מרוויחה נקודות ועולה דירוג בארץ אולי זה גם ידרבן קצת אנשים (כמובן שלכל מסגרת יהיה משקל שונה וניצחון שם יביא יותר או פחות נקודות)
בכללי אתם צריכים להתרכז על הפן של הקבוצות והתחרותיות וגם על הפאבליק כי שם נמצאים רוב השחקנים ומשם הקהילה תצמח.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 29.03.2011

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
29.07.2014, 23:13
|
|
|
ציטוט:
lastone
|
 |
|
|
הבעיה שאתם לא נותנים הזדמנות אמיתית לשחקנים להתקדם. אתם עושים בחינות ואז מעיפים אותם כי הם לא מוכרים ואין להם שם וזה כאילו מוריד תרמה של הערוץ (מי ישמע איזה רמה אף אחד פה לא משתפר). תעשו בחינות לADV ותעלו כאלה שבאמת באמת משחקים טוב ואל תתביישו להביא בוחנים אמיתיים ואם הם חושבים שאף אחד לא מספיק טוב אז אף אחד לא מספיק טוב במקום להעלות כל הזמן ואז להעיף ואז באים לפה הם האשכולות המסכנים שלהם שלא נתנו להם צ'אנס אמיתי.
תתחילו לעשות NC'S לקבוצות בלבד רק בשביל שגם יהיה יותר קל למצוא משחקים נגד קבוצות אמיתיות ולא מיקסים.
אגב תנסו לעשות איזה רעיון מעניין למשל דירוג של הקבוצות בארץ לפי ניקוד וכל פעם שקבוצה מנצחת בODC TDC NC או בליגה היא מרוויחה נקודות ועולה דירוג בארץ אולי זה גם ידרבן קצת אנשים (כמובן שלכל מסגרת יהיה משקל שונה וניצחון שם יביא יותר או פחות נקודות)
בכללי אתם צריכים להתרכז על הפן של הקבוצות והתחרותיות וגם על הפאבליק כי שם נמצאים רוב השחקנים ומשם הקהילה תצמח. |
|
|
|
|
בכל הקטע של הדירוג קבוצות אני מסכים
אבל הגישות זה הכל שטויות ברור זה עוזר לשחקנים להתגבש לפתוח קלאןZ
אבל זה הדבר האחרון שהמנהלים צריכים לעשות קודם כל שיהיה בסיס לקבוצות מטרה לשחק מנהלים מבטיחים לאן אז שיעשו לאן לא מעניין אותי שזה יקח עוד מאה שנה העיקר שיעשו תלאן שקשור לליגה
אני אישית ירד לי החשק לשחק בקהילה הזאת
יום טוב
אני מקווה שמתן וספיר ירימו לאן או שיפתחו איזה ליגה
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 15.05.2009

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
29.07.2014, 23:24
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
בכל הקטע של הדירוג קבוצות אני מסכים
אבל הגישות זה הכל שטויות ברור זה עוזר לשחקנים להתגבש לפתוח קלאןZ
אבל זה הדבר האחרון שהמנהלים צריכים לעשות קודם כל שיהיה בסיס לקבוצות מטרה לשחק מנהלים מבטיחים לאן אז שיעשו לאן לא מעניין אותי שזה יקח עוד מאה שנה העיקר שיעשו תלאן שקשור לליגה
אני אישית ירד לי החשק לשחק בקהילה הזאת
יום טוב
אני מקווה שמתן וספיר ירימו לאן או שיפתחו איזה ליגה |
|
|
|
|
ma ata mesahek ota keilu ata lo sameah seitbatel alan
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
29.07.2014, 23:26
|
|
|
ציטוט:
fuN-SAHAR
|
 |
|
|
ma ata mesahek ota keilu ata lo sameah seitbatel alan |
|
|
|
|
חלאס כבר שחרר יא מיסכן
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
29.07.2014, 23:27
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
חלאס כבר שחרר יא מיסכן |
|
|
|
|
stam stam vili
vetafsik liyot kaze rezini zohkim itha
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
29.07.2014, 23:31
|
|
|
ציטוט:
fuN-SAHAR
|
 |
|
|
stam stam vili
vetafsik liyot kaze rezini zohkim itha |
|
|
|
|
בסדר
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
29.07.2014, 23:36
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
29.07.2014, 23:51
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
בסדר |
|
|
|
|
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eze ah yakar
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 04.06.2007

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
30.07.2014, 00:26
|
|
|
תן סיבה אמיתית לשחקנים לשחק - וכולם יחזרו לשחק מהותיקים שבינינו ועד הדור החדש והמוכשר שקיים כעת.
במילה אחת - מוטיבציה - בהרחבה אני בטוח שברגע שיהיה מקום מסודר וקבוע שניתן לערוך בו לאן מסודר ומאורגן אתה לא תאמין כמה מהר הקהילה תגדל והקבוצות יפתחו בקצב כי יש להם למה להקים קבוצה ולהתאמן , שיהיה ניתן להגיע ללאן ולהגיד אנחנו הולכים לשחק ולהנות ולא להגיע ללאן ולדעת מראש שהלוח זמנים הולך להתעכב בכמה שעות ובתקווה שהחמשל לא יפול כמו שקורה כל לאן שני בערך והלאן מתבטל או בעיות באינטרנט שאתם לא מצליחים לפתור -ברור שבלאנים הראשונים זה צבירת ניסיון ולמידה מטעויות וכל לאן שנופל מסיבה כלשהו זה עוד שיעור ולמידה ללאן הבא.
סוג של מכשול שצריך לעבור תלאן ,שתיים הראשונים ללמוד מטעויות ולמרות כל הביקורות שיהיו להתעלם ולהתעסק נטו בארגון הלאן,ברגע שפעם אחת תראו איך הלאן עובד טוב ומחזיק 8\16 קבוצות או כמה שרק תרצו לא תצטרכו יותר להתעסק בכל הכאב ראש הזה של ארגון הלאן וכל המסביב כי זה יהיה אותו מקום קבוע ואותו ציוד קבוע ואותם הדברים - מבחינתכם הארגון ממשימה קשה ומסובכת תהפוך לעניין של כמה שעות ,רק תצטרכו לפתוח הרשמה לקבוצות להציב מחיר כניסה ופרסים -
שמעתי הרבה דיבורים על שאסור לתת פרס כספי לילדים וכו' , ניצן timmy שנים על גבי שנים הציב פרסיים כספיים ועשרות ילדים זכו בסכומים שונים , לא הבנתי מה האיסור עדיין ומהזה הבולשיט הזה.
בשביל פרס כספי לא צריך שום ספונסר רציני ושום נעליים , בחישוב פשוט של 50 שקל כניסה בלאן של 8 קבוצות = 8*5*50 = 2000 ש"ח , סך פרסים של 1000 ש"ח למקום הראשון או אם תכניסו מקורות הכנסה שונים נוספים כמו דוכן שתייה ואוכל שיוכל להכניס עוד כסף תוכלו לעלות תפרסים אפילו ל 1500, ימשוך הרבה שחקנים חזרה למשחק וללא צל קטן של ספק יתן פוש חזק לקהילה, יכול להיות לאן ראשון מקסימום שני,הפסד קטן אבל הציוד נשאר קבוע וכל לאן שתערכו הלאה יש לכם את הציוד הנדרש מה שיוריד מההצאות שלכם לקראת הלאן ותוכלו אפילו לעשות רווח מהלאן.
חפרתי אני יודע - רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת אחת ולתמיד זה הפתרון היחידי שירים תקהילה סופית בקהילה חזקה ולא לאנים וקהילות מזגזגות
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 13.12.2011

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
30.07.2014, 00:36
|
|
|
ברור שיש קשר בין זה שאין לאנים לבין זה שאין קבוצות, אבל גם עם הלאנים, כל הקטע והכיף במשחק היה התחרות והאתגר. ובשנים האחרונות מאז הפירוק של nom ו-esr ועד qtp כבר ירד החשק וכבר אין אתגר ורצון להיות הקבוצה הכי טובה בארץ.. "אז אנחנו הכי טובים בארץ מה אלאה? איך מתקדמים מכאן..?" היום אין את זה ולפי דעתי זה מה שפירק את הקהילה, המצב הזה שאין לך תחרות על המקום ה-1 בארץ.. ומטבע הדברים אין מה לעשות עם זה או איך לשנות את זה.. ובאמת שה200 שקל האלה לכל שחקן לא יחזירו לכם קבוצות, או שחקנים ישנים לפתוח קבוצה ולהתאמן כדי לנצח תלאן, פשוט יבוא מיקס וזהו..
זאת הסיבה למעבר של הרוב שעברו לCS:GO בארץ
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 06.10.2007

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
30.07.2014, 00:42
|
|
|
ציטוט:
Xithron
|
 |
|
|
להרים לאן זה לא כל כך פשוט
כשאני וספיר הרמנו את הלאנים ב- Playmakers
זה לקח לנו חודש מהחיים , השקעה , 14 שעות כל יום על המחשב כדי לעצב טוב יותר את האתר , עדכון החדשות , מתן תשובות לכל משתפפי הלאן ורשימת קבוצות ממתינות וכל יום מציפים אותך בשאלות ובקשות.
ולא נדבר על המסביב שזה למצוא מקום מרכזי , זול , חשמל מספיק חזק , 30 כבלי רשת ספייר , 200 שקעים ( 25 מפצלים של 10 לפחות) , ראוטרים , מחשב חזק להכיל הכל.
כל הדברים האלה עולים כסף , זמן , שיחות טלפון , התייעצויות ותוך כדי כל זה להמשיך לדאוג לאקטיביות הקהילה שבה הרצנו גאטרים , נייטקאפים מדי יום וצוות שהלך והתרחב משבוע לשבוע.
ואחרי כל זה , מה קיבלנו ?
תלונות , קללות , חוסר תמיכה , פרוטקציות בבתים ועוד המון זיוני מוח..
זה אפילו הגיע לידי מצב שילדים שכנראה רבתי איתם בגלל סיבה כזאת או אחרת
החזירו רגשות מפעם ובמקום לתת "לייק" לכל ההשקעה שלי , קיבלתי סוג של
"בן של זונה אפס זה מה שאתה משחק אותה אולדבי לך תמשיך לנהל קהילות זה מה שאתה יכול"
עד היום לא הבנתי מה זה משנה כמה זמן אני משחק..
אם אמא שלי זונה או לא..
כשיש לאנים אתם מתלוננים , עכשיו כשאין לאנים , אתם מתלוננים.
מפילים חצי אשמה על ויגיימס.
ויגיימס לא מעניינים אותי , אם הם לא רוצים להרים לאן אז ניקח את זה לידיים שלנו, תפסיקו לחפש על מי להפיל את האשמה , כי גם כשהיו כאלה שהרימו לאנים , הפנתם אצבע מאשימה.
למה אין לאנים ? בגלל איך שהקהילה שלנו נראת ומגיבה.
אז Shuli , תן לי סיבה אחת טובה להרים לאן ואני עושה את זה תוך חודש ואפילו אספיק עוד לפני סוף החופש הגדול. |
|
|
|
|
מקצועיות משמע לקבל ביקורת,בין אם זה ביקורת של ילדים בני 7,ולדעת מתי הביקורת במקום ומתי לא,ולפעול בהתאם. מן הסתם תקבל הערות כאלו,אבל סה"כ מעריכים את מה שעשית אם כי כ-בנאדם,ברמה האישית,אני לא ממש מתרשם ממך ואפילו להפך.אבל אני יודע להעריך בן אדם שניסה לעשות משהו. אז לא צריך לקחת כל ביקורת שמפנים אליך ללב ואתה לא צריך אפילו להזכיר את זה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 30.07.2011

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
30.07.2014, 00:54
|
|
|
ציטוט:
Xithron
|
 |
|
|
ואחרי כל זה , מה קיבלנו ?
תלונות , קללות , חוסר תמיכה , פרוטקציות בבתים ועוד המון זיוני מוח..
זה אפילו הגיע לידי מצב שילדים שכנראה רבתי איתם בגלל סיבה כזאת או אחרת
החזירו רגשות מפעם ובמקום לתת "לייק" לכל ההשקעה שלי , קיבלתי סוג של
"בן של זונה אפס זה מה שאתה משחק אותה אולדבי לך תמשיך לנהל קהילות זה מה שאתה יכול"
עד היום לא הבנתי מה זה משנה כמה זמן אני משחק..
אם אמא שלי זונה או לא..
כשיש לאנים אתם מתלוננים , עכשיו כשאין לאנים , אתם מתלוננים.
מפילים חצי אשמה על ויגיימס.
ויגיימס לא מעניינים אותי , אם הם לא רוצים להרים לאן אז ניקח את זה לידיים שלנו, תפסיקו לחפש על מי להפיל את האשמה , כי גם כשהיו כאלה שהרימו לאנים , הפנתם אצבע מאשימה.
למה אין לאנים ? בגלל איך שהקהילה שלנו נראת ומגיבה.
אז Shuli , תן לי סיבה אחת טובה להרים לאן ואני עושה את זה תוך חודש ואפילו אספיק עוד לפני סוף החופש הגדול. |
|
|
|
|
קיבלת תלונות, קללות וכו' בגלל שבאמת היית עושה פרוטקציות. חוץ מזה גם אם אני זוכר נכון הלאנים לא בדיוק התנהלו כמו שצריך, אני לא יודע אם אתה קשור לכולם אבל אני יודע שהיו מספר לאנים שהתבטלו, אחד מהם אני זוכר שאתה ניהלת וגם סידרת לך את הבית הכי קל ובכל זאת לא הצלחת לעלות ממנו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 07.04.2011

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
30.07.2014, 01:29
|
|
|
ציטוט:
shay-
|
 |
|
|
תן סיבה אמיתית לשחקנים לשחק - וכולם יחזרו לשחק מהותיקים שבינינו ועד הדור החדש והמוכשר שקיים כעת.
במילה אחת - מוטיבציה - בהרחבה אני בטוח שברגע שיהיה מקום מסודר וקבוע שניתן לערוך בו לאן מסודר ומאורגן אתה לא תאמין כמה מהר הקהילה תגדל והקבוצות יפתחו בקצב כי יש להם למה להקים קבוצה ולהתאמן , שיהיה ניתן להגיע ללאן ולהגיד אנחנו הולכים לשחק ולהנות ולא להגיע ללאן ולדעת מראש שהלוח זמנים הולך להתעכב בכמה שעות ובתקווה שהחמשל לא יפול כמו שקורה כל לאן שני בערך והלאן מתבטל או בעיות באינטרנט שאתם לא מצליחים לפתור -ברור שבלאנים הראשונים זה צבירת ניסיון ולמידה מטעויות וכל לאן שנופל מסיבה כלשהו זה עוד שיעור ולמידה ללאן הבא.
סוג של מכשול שצריך לעבור תלאן ,שתיים הראשונים ללמוד מטעויות ולמרות כל הביקורות שיהיו להתעלם ולהתעסק נטו בארגון הלאן,ברגע שפעם אחת תראו איך הלאן עובד טוב ומחזיק 8\16 קבוצות או כמה שרק תרצו לא תצטרכו יותר להתעסק בכל הכאב ראש הזה של ארגון הלאן וכל המסביב כי זה יהיה אותו מקום קבוע ואותו ציוד קבוע ואותם הדברים - מבחינתכם הארגון ממשימה קשה ומסובכת תהפוך לעניין של כמה שעות ,רק תצטרכו לפתוח הרשמה לקבוצות להציב מחיר כניסה ופרסים -
שמעתי הרבה דיבורים על שאסור לתת פרס כספי לילדים וכו' , ניצן timmy שנים על גבי שנים הציב פרסיים כספיים ועשרות ילדים זכו בסכומים שונים , לא הבנתי מה האיסור עדיין ומהזה הבולשיט הזה.
בשביל פרס כספי לא צריך שום ספונסר רציני ושום נעליים , בחישוב פשוט של 50 שקל כניסה בלאן של 8 קבוצות = 8*5*50 = 2000 ש"ח , סך פרסים של 1000 ש"ח למקום הראשון או אם תכניסו מקורות הכנסה שונים נוספים כמו דוכן שתייה ואוכל שיוכל להכניס עוד כסף תוכלו לעלות תפרסים אפילו ל 1500, ימשוך הרבה שחקנים חזרה למשחק וללא צל קטן של ספק יתן פוש חזק לקהילה, יכול להיות לאן ראשון מקסימום שני,הפסד קטן אבל הציוד נשאר קבוע וכל לאן שתערכו הלאה יש לכם את הציוד הנדרש מה שיוריד מההצאות שלכם לקראת הלאן ותוכלו אפילו לעשות רווח מהלאן.
חפרתי אני יודע - רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת אחת ולתמיד זה הפתרון היחידי שירים תקהילה סופית בקהילה חזקה ולא לאנים וקהילות מזגזגות |
|
|
|
|
אור כדי לך להקשיב לו לפי דעתי זה בול הפתרון
|
umirin bro?
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
30.07.2014, 01:32
|
|
|
ציטוט:
shay-
|
 |
|
|
חפרתי אני יודע - רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת אחת ולתמיד זה הפתרון היחידי שירים תקהילה סופית בקהילה חזקה ולא לאנים וקהילות מזגזגות |
|
|
|
|
בקיצור מה שמתן היה עושה, רק חבל שנותנים באן לכל מי שמפרסם לאן כאילו זה קהילה עד שמישהו מוכן להרים תכפפה ולהרים לאנים גם בGO וגם ב1.6 לא רק שויגיימס לא תומכים בהם מבחינת פרסום אלא גם מרחיקים אותם ובמקרה של מתן אפילו שמו אותו בBLACKLIST. פשוט בדיחה ויריקה בפנים.
|
|
|
|
|
|
|
|