משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
|

מנהל ערוץ קבוצות CS
הצטרף בתאריך: 30.03.2012

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
30.07.2014, 01:45
|
|
אני לא מבין אותכם באמת היה אמור להיות 3 לאנים של vGames ואני יודע על כך אבל אמרנו לכם בגלל המצב הביטחוני vGames לא רוצים לקחת אחריות או אני לא יודע מה אבל הם לא מוכנים להרים LAN שהמצב בארץ כמו שהוא עכשיו.
אז למה אתם מצפים שמישהו כמו ספיר , נתנאל , בר או מתן ירצו לקחת אחריות על זה.
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
תפסיקו להתקע ותמשיכו הלאה.. סיאסגו. |
|
|
|
|
דייייייייייייייייייייייייייייי Valve משלמים לך תגיד !?
נערך לאחרונה על ידי nightwings, 30.07.2014 בשעה 01:49.
|
"LOVE THE LIFE YOU LIVE , LIVE THE LIFE YOU LOVE"
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 13.12.2011

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
30.07.2014, 03:33
|
|
|
ציטוט:
venxbenny
|
 |
|
|
אור כדי לך להקשיב לו לפי דעתי זה בול הפתרון |
|
|
|
|
אין פתרון כלכך למה שהצגתי כי זה השחקנים שנשארו כרגע.. אם פעם היו 400 שחקנים ומתוכם 40 היו נחשבים לtop היום יש אולי 100 ואני אפילו מגזים שאולי 15 מהם עוד יכולים להכנס בtop של פעם פעם. וכמה שתגידו יש שחקנים לא מוכרים, תנו להם צ'אנס אז הצ'אנס זה הליגות שהיו פה והלאנים ועדיין אני לא רואה תוצאות משתנות, או תחרות על המקום ה-1. ובגלל לאנים שחקנים ישנים לא יחזרו לפתוח קבוצות רציניות כי אין להם זמן בשביל זה אולי מיקס שישחק רק בליגה מסויימת או מיקס ללאן, הם כבר לא בגיל שהם היו בתקופות שהיה צריך לחרוש כדי להיות קבוצה מספר 1 בארץ
|
|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 07.04.2011

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
30.07.2014, 03:52
|
|
|
ציטוט:
pun
|
 |
|
|
אין פתרון כלכך למה שהצגתי כי זה השחקנים שנשארו כרגע.. אם פעם היו 400 שחקנים ומתוכם 40 היו נחשבים לtop היום יש אולי 100 ואני אפילו מגזים שאולי 15 מהם עוד יכולים להכנס בtop של פעם פעם. וכמה שתגידו יש שחקנים לא מוכרים, תנו להם צ'אנס אז הצ'אנס זה הליגות שהיו פה והלאנים ועדיין אני לא רואה תוצאות משתנות, או תחרות על המקום ה-1. ובגלל לאנים שחקנים ישנים לא יחזרו לפתוח קבוצות רציניות כי אין להם זמן בשביל זה אולי מיקס שישחק רק בליגה מסויימת או מיקס ללאן, הם כבר לא בגיל שהם היו בתקופות שהיה צריך לחרוש כדי להיות קבוצה מספר 1 בארץ |
|
|
|
|
היתכוונתי לאור FOSTRA שיקשיב לשי
|
umirin bro?
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 13.12.2011

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
30.07.2014, 04:05
|
|
|
ציטוט:
venxbenny
|
 |
|
|
היתכוונתי לאור FOSTRA שיקשיב לשי |
|
|
|
|
בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 29.03.2011

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
30.07.2014, 07:24
|
|
|
ציטוט:
shay-
|
 |
|
|
תן סיבה אמיתית לשחקנים לשחק - וכולם יחזרו לשחק מהותיקים שבינינו ועד הדור החדש והמוכשר שקיים כעת.
במילה אחת - מוטיבציה - בהרחבה אני בטוח שברגע שיהיה מקום מסודר וקבוע שניתן לערוך בו לאן מסודר ומאורגן אתה לא תאמין כמה מהר הקהילה תגדל והקבוצות יפתחו בקצב כי יש להם למה להקים קבוצה ולהתאמן , שיהיה ניתן להגיע ללאן ולהגיד אנחנו הולכים לשחק ולהנות ולא להגיע ללאן ולדעת מראש שהלוח זמנים הולך להתעכב בכמה שעות ובתקווה שהחמשל לא יפול כמו שקורה כל לאן שני בערך והלאן מתבטל או בעיות באינטרנט שאתם לא מצליחים לפתור -ברור שבלאנים הראשונים זה צבירת ניסיון ולמידה מטעויות וכל לאן שנופל מסיבה כלשהו זה עוד שיעור ולמידה ללאן הבא.
סוג של מכשול שצריך לעבור תלאן ,שתיים הראשונים ללמוד מטעויות ולמרות כל הביקורות שיהיו להתעלם ולהתעסק נטו בארגון הלאן,ברגע שפעם אחת תראו איך הלאן עובד טוב ומחזיק 8\16 קבוצות או כמה שרק תרצו לא תצטרכו יותר להתעסק בכל הכאב ראש הזה של ארגון הלאן וכל המסביב כי זה יהיה אותו מקום קבוע ואותו ציוד קבוע ואותם הדברים - מבחינתכם הארגון ממשימה קשה ומסובכת תהפוך לעניין של כמה שעות ,רק תצטרכו לפתוח הרשמה לקבוצות להציב מחיר כניסה ופרסים -
שמעתי הרבה דיבורים על שאסור לתת פרס כספי לילדים וכו' , ניצן timmy שנים על גבי שנים הציב פרסיים כספיים ועשרות ילדים זכו בסכומים שונים , לא הבנתי מה האיסור עדיין ומהזה הבולשיט הזה.
בשביל פרס כספי לא צריך שום ספונסר רציני ושום נעליים , בחישוב פשוט של 50 שקל כניסה בלאן של 8 קבוצות = 8*5*50 = 2000 ש"ח , סך פרסים של 1000 ש"ח למקום הראשון או אם תכניסו מקורות הכנסה שונים נוספים כמו דוכן שתייה ואוכל שיוכל להכניס עוד כסף תוכלו לעלות תפרסים אפילו ל 1500, ימשוך הרבה שחקנים חזרה למשחק וללא צל קטן של ספק יתן פוש חזק לקהילה, יכול להיות לאן ראשון מקסימום שני,הפסד קטן אבל הציוד נשאר קבוע וכל לאן שתערכו הלאה יש לכם את הציוד הנדרש מה שיוריד מההצאות שלכם לקראת הלאן ותוכלו אפילו לעשות רווח מהלאן.
חפרתי אני יודע - רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת אחת ולתמיד זה הפתרון היחידי שירים תקהילה סופית בקהילה חזקה ולא לאנים וקהילות מזגזגות |
|
|
|
|
עד שהיה בנאדם כזה שלא אכפת לו מהכסף שמו אותו בבלאקליסט שזה מתן ובסוף הוא כבר התגייס
במילה אחת ליצנים
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 06.10.2007

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
30.07.2014, 11:06
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
עד שהיה בנאדם כזה שלא אכפת לו מהכסף שמו אותו בבלאקליסט שזה מתן ובסוף הוא כבר התגייס
במילה אחת ליצנים |
|
|
|
|
וילי יא סלמי,הוא בבלאקליסט כי מגיע לו להיות שם.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי
הצטרף בתאריך: 12.07.2010

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
30.07.2014, 12:07
|
|
|
ציטוט:
lastoneee
|
 |
|
|
מתן הרים כמו גדול לאנים על ימין ועל שמאל וגם שהיה אמור להתבטל הלאן הוא מצא מקום אחר והוא היה בא לשם מוקדם בבוקר עושה הכל לבד.
אני זוכר בלאן האחרון אני הגעתי ראשון עם שני חברים עזרתי לו לסדר את כל החשמל |
|
|
|
|
ואני!
אבל קהילה מתה בואו דוטה
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק
הצטרף בתאריך: 04.10.2009

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
30.07.2014, 12:33
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
וילי יא סלמי,הוא בבלאקליסט כי מגיע לו להיות שם. |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
30.07.2014, 13:06
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
|
|
|
|
חחחחחחחחחח אתה רציני?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 30.11.2011

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
30.07.2014, 13:19
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
|
|
|
|
שיחקתי עם מתן בשני לאנים הבן אדם פשוט רץ כמו אוטיסט והורג למה מגיע לו להיות בבלאקליסט?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
30.07.2014, 13:33
|
|
|
ציטוט:
lastone
|
 |
|
|
שיחקתי עם מתן בשני לאנים הבן אדם פשוט רץ כמו אוטיסט והורג למה מגיע לו להיות בבלאקליסט? |
|
|
|
|
כי הוא נתפס על צ'יטים 48 פעם?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
30.07.2014, 13:41
|
|
|
ציטוט:
Gehalim
|
 |
|
|
כי הוא נתפס על צ'יטים 48 פעם? |
|
|
|
|
אז איך אתה מסביר שבשנתיים האחרונות הוא שבר כל קבוצה ?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
30.07.2014, 13:44
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
אז איך אתה מסביר שבשנתיים האחרונות הוא שבר כל קבוצה ? |
|
|
|
|
לא יודע על איזה שנתיים אחרונות אתה מדבר, או שהזמן עף ממש מהר וכולם פרשו כבר עוד לפני שנתיים...
אבל הוא נתפס בSCLIENT 40 פעם, בCD 40 פעם, לפני לאנים נתפס אחרי לאנים נתפס..
אבל אם להגיד את האמת, לפני שהוא נתפס פה על צ'יטים על ימין ועל שמאל לא ידעתי מי זה, רק עכשיו אחרי שכולם פרשו הוא צץ.
שישאר תקוע בבלאקליסט, שיארגן לאנים שלא קשורים לוויגימס וזהו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
30.07.2014, 13:46
|
|
|
ציטוט:
Gehalim
|
 |
|
|
לא יודע על איזה שנתיים אחרונות אתה מדבר, או שהזמן עף ממש מהר וכולם פרשו כבר עוד לפני שנתיים...
אבל הוא נתפס בSCLIENT 40 פעם, בCD 40 פעם, לפני לאנים נתפס אחרי לאנים נתפס..
אבל אם להגיד את האמת, לפני שהוא נתפס פה על צ'יטים על ימין ועל שמאל לא ידעתי מי זה, רק עכשיו אחרי שכולם פרשו הוא צץ.
שישאר תקוע בבלאקליסט, שיארגן לאנים שלא קשורים לוויגימס וזהו. |
|
|
|
|
עזוב אני לא יכנס איתך לזה
ב2 הלאנים שהייתי איתו ו1 גם נגדו הוא פגע
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
30.07.2014, 13:52
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
עזוב אני לא יכנס איתך לזה
ב2 הלאנים שהייתי איתו ו1 גם נגדו הוא פגע |
|
|
|
|
לא אומר שהוא לא יודע לשחק בלי צ'יטים.. (לא ככ מכיר אותו, הסיבה היחידה שאני זוכר זה בגלל הצ'יטים) אבל עובדתית הוא נתפס 48 פעם, תריץ חיפוש על אשכולות קודמים.
אבל אחי אתה צריך להבין שבשנה האחרונה לא תמצא קבוצות שאי אפשר לזוז מולן בלאן (אני אתן קרדיט לLegendary והקבוצה השנייה עם zexer, שכחתי את השם.. אבל עם כל הכבוד אני לא רואה אותם מנצחים קבוצות מהקאליבר הגבוה לפני שלוש-ארבע שנים, אבל אחרי שכולם פרשו הם אוכלים את כולם בלי מלח בלאן).
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר
הצטרף בתאריך: 30.07.2014

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
30.07.2014, 14:03
|
|
|
ציטוט:
Gehalim
|
 |
|
|
לא אומר שהוא לא יודע לשחק בלי צ'יטים.. (לא ככ מכיר אותו, הסיבה היחידה שאני זוכר זה בגלל הצ'יטים) אבל עובדתית הוא נתפס 48 פעם, תריץ חיפוש על אשכולות קודמים.
אבל אחי אתה צריך להבין שבשנה האחרונה לא תמצא קבוצות שאי אפשר לזוז מולן בלאן (אני אתן קרדיט לLegendary והקבוצה השנייה עם zexer, שכחתי את השם.. אבל עם כל הכבוד אני לא רואה אותם מנצחים קבוצות מהקאליבר הגבוה לפני שלוש-ארבע שנים, אבל אחרי שכולם פרשו הם אוכלים את כולם בלי מלח בלאן). |
|
|
|
|
אבל אני רוצה שיאכלו אותי עם מלח
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
30.07.2014, 14:12
|
|
|
ציטוט:
Gehalim
|
 |
|
|
אבל אחי אתה צריך להבין שבשנה האחרונה לא תמצא קבוצות שאי אפשר לזוז מולן בלאן (אני אתן קרדיט לLegendary והקבוצה השנייה עם zexer, שכחתי את השם.. אבל עם כל הכבוד אני לא רואה אותם מנצחים קבוצות מהקאליבר הגבוה לפני שלוש-ארבע שנים, אבל אחרי שכולם פרשו הם אוכלים את כולם בלי מלח בלאן). |
|
|
|
|
פעם אחרונה שהוא נתפס הייתה לפני 200 שנה ואז אחרי זה אני זוכר שבכו פה שהוא צ'יטר והביאו איזה רקורד בTUSCAN נראה לי זה היה נגד ESS מאז הוא היה בערך ב8 לאנים ולא נתפס לא כלום ובכולם הוא שיחק ממש טוב אז את מי זה מעניין אם פעם הוא היה צ'יטר?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
30.07.2014, 14:29
|
|
|
ציטוט:
lastone
|
 |
|
|
פעם אחרונה שהוא נתפס הייתה לפני 200 שנה ואז אחרי זה אני זוכר שבכו פה שהוא צ'יטר והביאו איזה רקורד בTUSCAN נראה לי זה היה נגד ESS מאז הוא היה בערך ב8 לאנים ולא נתפס לא כלום ובכולם הוא שיחק ממש טוב אז את מי זה מעניין אם פעם הוא היה צ'יטר? |
|
|
|
|
יש הבדל בין להיתפס פעם אחת שעל זה עוד אפשר איך שהוא לסלוח, אבל כשכל שבוע בן אדם נתפס צריך להעיף אותו מפה על טיל.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
30.07.2014, 14:31
|
|
|
ציטוט:
Gehalim
|
 |
|
|
יש הבדל בין להיתפס פעם אחת שעל זה עוד אפשר איך שהוא לסלוח, אבל כשכל שבוע בן אדם נתפס צריך להעיף אותו מפה על טיל. |
|
|
|
|
בסדר הוא אוטיסט קשה הקליטה שלהם
|
|
|
|
|
|

מצליחן
הצטרף בתאריך: 07.04.2011

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
30.07.2014, 15:37
|
|
|
ציטוט:
pun
|
 |
|
|
בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה |
|
|
|
|
 חחחחחחחחחחחחח אחיקר
|
umirin bro?
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
30.07.2014, 17:11
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
אז איך אתה מסביר שבשנתיים האחרונות הוא שבר כל קבוצה ? |
|
|
|
|
חחחח איזה קבוצה הוא שבר? לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב אמרתי שמקומו בבלאקליסט כי הוא שיחק עם ציטים מלא פעמים ולא ראיתי אותו עושה דברים בלאנים.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
30.07.2014, 17:32
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
חחחח איזה קבוצה הוא שבר? לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב אמרתי שמקומו בבלאקליסט כי הוא שיחק עם ציטים מלא פעמים ולא ראיתי אותו עושה דברים בלאנים. |
|
|
|
|
ראית אותו משחק בלאן עם OC נגד LEGENDARY?
ראית אותו בלאן שאני הייתי איתו כמיקס SUS?
או בפעמיים שהוא היה עם SMARTMOVE?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש
הצטרף בתאריך: 03.06.2014

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
31.07.2014, 00:33
|
|
|
בא לכם להפסיק לזיין ת'מוח על "לאנים" שהייתם ופירקתם? לא כזה בעיה לבוא ולנצח לאן שמשחקות בלאן הזה כולה 6 קבוצות די צאו מהסרט אתם לא רמה...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
31.07.2014, 02:33
|
|
|
ציטוט:
lastone
|
 |
|
|
ראית אותו משחק בלאן עם OC נגד LEGENDARY?
ראית אותו בלאן שאני הייתי איתו כמיקס SUS?
או בפעמיים שהוא היה עם SMARTMOVE? |
|
|
|
|
SMARTMOVE כן והוא לא זז השאר לא.
אני הייתי בלאנים נגדו והוא לא היה משהו...אתה יודע שחקן רגיל...לא שיחק מי יודע מה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות
הצטרף בתאריך: 06.06.2012

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
31.07.2014, 03:24
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
אני הייתי בלאנים נגדו והוא לא היה משהו...אתה יודע שחקן רגיל...לא שיחק מי יודע מה. |
|
|
|
|
ואללה לפני שהוא התגייס ניסינו לפתוח טים בגו והוא שחקן חיה... יודע להוביל ופוגע כמו מנייאק.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני
הצטרף בתאריך: 06.09.2013

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
31.07.2014, 08:59
|
|
|
ציטוט:
Qwizza
|
 |
|
|
ואללה לפני שהוא התגייס ניסינו לפתוח טים בגו והוא שחקן חיה... יודע להוביל ופוגע כמו מנייאק. |
|
|
|
|
בטח מישהו רוצה לפתוח איתך טים נכון אחי ?
נערך לאחרונה על ידי venture, 31.07.2014 בשעה 09:31.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
31.07.2014, 13:40
|
|
|
ציטוט:
deathwish
|
 |
|
|
אני הייתי בלאנים נגדו והוא לא היה משהו...אתה יודע שחקן רגיל...לא שיחק מי יודע מה. |
|
|
|
|
אתה מדבר שטויות ברק
זה בין השחקנים שעשו הכי הרבה בסיאס ב4שנים האחרונות
אז הוא ניתפס פעם אחת על איזה משהו נו ו? גם wenrz הזה מESR ניתפס איזה 100 פעם לא?
פסלו אותו? לא
השחקן הזה התקדם לבד בלי שאפחד יעזור לו + קידם שחקנים על ימין ועל שמואל לא ויתר גם אחרי שקראו לו ציטר והמשיך להגיע ללאנים ולפוצץ קבוצות
אז זה הבנאדם האחרון שאתם יכולים לפסול פגע בכל לאן שהוא היה
אם זה איתי או נגדי
אז תפסיקו לדבר שטויות יא מסכנים
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי
הצטרף בתאריך: 15.05.2009

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
31.07.2014, 14:13
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
אתה מדבר שטויות ברק
אז הוא ניתפס פעם אחת על איזה משהו נו ו? גם wenrz הזה מESR ניתפס איזה 100 פעם לא?
פסלו אותו? לא
השחקן הזה התקדם לבד בלי שאפחד יעזור לו + קידם שחקנים על ימין ועל שמואל לא ויתר גם אחרי שקראו לו ציטר והמשיך להגיע ללאנים ולפוצץ קבוצות
אם זה איתי או נגדי
אז תפסיקו לדבר שטויות יא מסכנים |
|
|
|
|
אתה חי בסרט רע אחי
מתן אחלה שחקן אבל קצת הגזמת :X
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני
הצטרף בתאריך: 17.12.2006

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
31.07.2014, 14:42
|
|
|
ציטוט:
sygen-
|
 |
|
|
אתה מדבר שטויות ברק
פסלו אותו? לא
אם זה איתי או נגדי
אז תפסיקו לדבר שטויות יא מסכנים |
|
|
|
|
וכל זה נראה לך תקין?
בעבר היה חוק ברור, כל צ'יטר שנתפס מורחק מ כל קהילת הסיאס מינימום ל4 שנים.
היום זה כבר ככה וחבל, כולנו פה עם אותה מטרה, חבל שאנחנו שמים אחד לשני מקלות בגלגלים.
פשוט בושה שנותנים לשחקנים האלה להמשיך להיות פעילים בקהילה - למרות כל מה שהם עושים למענה / הרמה שלהם באופליין ובאונליין ללא הצ'יטים! (וכל זה מתחיל עם מנהלים שהם בעצם ילדים קטנים חסרי עמוד שדרה/ חברים של אותם צ'יטרים!) 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
31.07.2014, 14:51
|
|
|
ציטוט:
anJook
|
 |
|
|
וכל זה נראה לך תקין?
בעבר היה חוק ברור, כל צ'יטר שנתפס מורחק מכל קהילת הסיאס מינימום ל4 שנים.
היום זה כבר ככה וחבל, כולנו פה עם אותה מטרה, חבל שאנחנו שמים אחד לשני מקלות בגלגלים.
פשוט בושה שנותנים לשחקנים האלה להמשיך להיות פעילים בקהילה - למרות כל מה שהם עושים למענה / הרמה שלהם באופליין ובאונליין ללא הצ'יטים! (וכל זה מתחיל עם מנהלים שהם בעצם ילדים קטנים חסרי עמוד שדרה/ חברים של אותם צ'יטרים!)  |
|
|
|
|
אתם אומר מקלות אחד לשני? אני מדבר על שחקן שבא לפה עם מוטבציה והרים לאנים על ימין ועל שמאל
אנשים מנסים לעקוץ בדרכים שונות וזה מה שמעצבן אותי אבל עזוב את זה בצד
SqV הרים לאנים [5-6 פעמים] אם לא יותר סבבה? ttimelight הזה שם לו באן בגלל שהוא עשה סטרים בסיאס גו שעשינו קלאן גיימ והיה לו בשם SqV Lan-party.co.il
בגלל זה להרחיק שחקן שמוציא תנשמה שלו בשביל שיהיה לנו טוב?
כמו שxitrhon אמר שיש לאנים- בוכים למה ככה וככה
שאין לאנים - למה אין לאנים
תמשיכו לעקוץ ולהתנהג ככה ונראה לאיפה נגיע אם הקהילה לא תיתפרק בחודשים הקרובים
יום טוב.
|
|
|
|
|
|
|
|