נושא: לאנים?
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של sygen-

משתמש ותיק

הצטרף בתאריך: 29.03.2011

חבר בקהילת: -

#91   פורסם: 31.07.2014, 15:04

ועוד משהו מתן דיבר איתי לפני שעה בפלאפון ודיבר איתי אם כדאי לו להרים לאן באיזהשהו יום חמישי
הקראתי לו את הקלאנים שיש כיום ואולי רק 4-5 מהם יציבות ויכולות להגיע ללאן
אז אנשים תראו רצינות ותרימו קבוצות אם אתם רוצים שמשהו יתפתח פה בזמן הקרוב

פרסומת

האווטר המגניב של deathwish

משתמש ותיק

הצטרף בתאריך: 06.10.2007

#92   פורסם: 31.07.2014, 15:21

ציטוט:
sygen-
צפה בהודעה
אתם אומר מקלות אחד לשני? אני מדבר על שחקן שבא לפה עם מוטבציה והרים לאנים על ימין ועל שמאל
אנשים מנסים לעקוץ בדרכים שונות וזה מה שמעצבן אותי אבל עזוב את זה בצד
SqV הרים לאנים [5-6 פעמים] אם לא יותר סבבה? ttimelight הזה שם לו באן בגלל שהוא עשה סטרים בסיאס גו שעשינו קלאן גיימ והיה לו בשם SqV Lan-party.co.il
בגלל זה להרחיק שחקן שמוציא תנשמה שלו בשביל שיהיה לנו טוב?
כמו שxitrhon אמר שיש לאנים- בוכים למה ככה וככה
שאין לאנים - למה אין לאנים
תמשיכו לעקוץ ולהתנהג ככה ונראה לאיפה נגיע אם הקהילה לא תיתפרק בחודשים הקרובים
יום טוב.
חשבתי שהקהילה כבר מפורקת...חח

האווטר המגניב של anJook

משתמש עצבני

הצטרף בתאריך: 17.12.2006

#93   פורסם: 31.07.2014, 15:34

אותו שחקן שאתה מדבר עליו שיחק עם צ'יטים! ולכן הוא וכל שאר הרמאים היו צריכים להיות מורחקים עוד לפני שהכירו בהם כשחקנים לגיטימים, הערה חשובה:אין לי שום דבר נגד אותם שחקנים אישית אבל לא משנה כמה בנאדם תורם לקהילה, מקומו לא כאן אם הוא רמאי, זה שאני אומר מה שאחרים חושבים לא עושה אותי היחיד שחושב ככה.

האווטר המגניב של sygen-

משתמש ותיק

הצטרף בתאריך: 29.03.2011

#94   פורסם: 31.07.2014, 15:54

ציטוט:
anJook
צפה בהודעה
אותו שחקן שאתה מדבר עליו שיחק עם צ'יטים! ולכן הוא וכל שאר הרמאים היו צריכים להיות מורחקים עוד לפני שהכירו בהם כשחקנים לגיטימים, הערה חשובה:אין לי שום דבר נגד אותם שחקנים אישית אבל לא משנה כמה בנאדם תורם לקהילה, מקומו לא כאן אם הוא רמאי, זה שאני אומר מה שאחרים חושבים לא עושה אותי היחיד שחושב ככה.
מתן אמר "ניל פעם היחידה שנתפסתי בחיים זה היה ב2010, כל אחד רצה לראות מה זה צ׳יטים, איך שהפעלתי את ה**ציט הכי פשוט בעולם שכל אנטי ציט תופס אותו [SSW] וכל החיים אני משחק רק בסידי וsc וכדומה** באותו רגע הcd הביא לי באן, בחיים לא שיחקתי עם איזה שהוא צ׳יט במסגרת של ליגה / גאטר / לאן / קלאבים / משחקי קלאן, הייתי ב -14- לאנים, בכל לאן הסתכלו עליי עשרות אנשים מאחורה ובכל לאן לא היו אכזבות זאת אומרת אף אחד לא יכול להגיד שאני לא משחק כמו בבית. ניל צודק בזה שצריך להרחיק צ׳יטרים אבל צריך לתת הזדמנות למישהו שרוצה לבוא ללאנים עם כוונות טובות .

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 03.06.2014

#95   פורסם: 31.07.2014, 16:14

ציטוט:
sygen-
צפה בהודעה
מתן אמר "ניל פעם היחידה שנתפסתי בחיים זה היה ב2010, כל אחד רצה לראות מה זה צ׳יטים, איך שהפעלתי את ה**ציט הכי פשוט בעולם שכל אנטי ציט תופס אותו [SSW] וכל החיים אני משחק רק בסידי וsc וכדומה** באותו רגע הcd הביא לי באן, בחיים לא שיחקתי עם איזה שהוא צ׳יט במסגרת של ליגה / גאטר / לאן / קלאבים / משחקי קלאן, הייתי ב -14- לאנים, בכל לאן הסתכלו עליי עשרות אנשים מאחורה ובכל לאן לא היו אכזבות זאת אומרת אף אחד לא יכול להגיד שאני לא משחק כמו בבית. ניל צודק בזה שצריך להרחיק צ׳יטרים אבל צריך לתת הזדמנות למישהו שרוצה לבוא ללאנים עם כוונות טובות .
אני בצעירותי בכל אופן כמו ניל פחדתי לשחק עם צ'יטים כי ידעתי שאם אני אתפס אני אוכל אותה 4 שנים ולא חוזר לא יעזור כלום...
היום היד רכה מדי עם שחקנים כי גם ככה אין פה אנשים וזה לא צריך להיות ככה מי שהיה צ'יטר גם אם תרם מיליון דולר לקהילה חייב להישאר בחוץ חוק זה חוק!!!

האווטר המגניב של lastone

שואף לשלמות

הצטרף בתאריך: 30.11.2011

#96   פורסם: 31.07.2014, 16:45

ציטוט:
Intrexing
צפה בהודעה
אני בצעירותי בכל אופן כמו ניל פחדתי לשחק עם צ'יטים כי ידעתי שאם אני אתפס אני אוכל אותה 4 שנים ולא חוזר לא יעזור כלום...
היום היד רכה מדי עם שחקנים כי גם ככה אין פה אנשים וזה לא צריך להיות ככה מי שהיה צ'יטר גם אם תרם מיליון דולר לקהילה חייב להישאר בחוץ חוק זה חוק!!!
בסדר חוק זה חוק בר אבל אם הוא נתפס ב2010 ובשרתי פאבליק נגיד קנה מחשב חדש הארדיסק חדש אנא עארף ואחרי זה שיחק נקי ושיחק סבבה וגם בחיים הוא לא הסתיר מי הוא גם כשהוא שינה תניק ל בא להמון לאנים שיחק סבבה אז באמת למי אכפת אם הוא לפני כמה שנים צ'יטר.
בכל מקרה אני לא מבין איך זה הגיע לזה הוא קיבל בלאקליסט על זה שהוא פרסם לאנים פה שזה בכלל בדיחה.

האווטר המגניב של Adrenho

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 31.03.2010

#97   פורסם: 31.07.2014, 17:16

ציטוט:
Qwizza
צפה בהודעה
משחקים בשביל הכיף אתה אומר...

בוא נפרק את המשפט שלך אחי:

משחקים - לפי מה שאני מבין מחברים שלי להביא גיים לוקח שעות
כיף - כל הזמן נפתחים פה אשכולות על כמה שלא כיף.

אני צודק או לא?
יואווו לך מפה כבר אתה לא מבין ?! לא רוצים לעבור לGO לא רוצים.
שנרצה לעבור, נדבר איתך.
כל תגובה שנייה שלך זה "CS GO CS GO CS GO"
אם היו רוצים לעבור היו עוברים. ובתור אחד שיש לו את המשחק על המחשב אני יכול להגיד לך שה1.6 הרבה יותר כיף. לי לפחות.
אז תפסיק לזיין תמוח בבקשה.

ולגבי האשכול פה.
אין מה לדבר יותר מדי, תתחילו מNC. אם תראו שיש עניין ? תראו שיש קבוצות שקמות ? תראו שזה רץ ויש מענה ? תמשיכו ללאנים. גם אם הפרס הראשון לא יהיה מחשב ב7אלף שקל, זה עדיין יהיה נחמד.
תפסיקו להיות כל כך קטנוניים, סך הכל משחקים לכיף.

האווטר המגניב של Qwizza

שואף לשלמות

הצטרף בתאריך: 06.06.2012

#98   פורסם: 31.07.2014, 17:47

ציטוט:
lastone
צפה בהודעה
בסדר חוק זה חוק בר אבל אם הוא נתפס ב2010 ובשרתי פאבליק נגיד קנה מחשב חדש הארדיסק חדש אנא עארף ואחרי זה שיחק נקי ושיחק סבבה וגם בחיים הוא לא הסתיר מי הוא גם כשהוא שינה תניק ל בא להמון לאנים שיחק סבבה אז באמת למי אכפת אם הוא לפני כמה שנים צ'יטר.
בכל מקרה אני לא מבין איך זה הגיע לזה הוא קיבל בלאקליסט על זה שהוא פרסם לאנים פה שזה בכלל בדיחה.
לפי מה שאני זוכר הרחיקו את מתן ומחקו כל דבר שזכור עליו פה בפורום בגלל שהוא היה סוג של קהילה שמתחרה בוויגיימס.

משתמש חדש

הצטרף בתאריך: 03.06.2014

#99   פורסם: 31.07.2014, 18:03

lastone זה לא משנה... דיברתי בכללי לא ספציפי על בנאדם אחד לא הגיוני ששחקן מורחק חוזר אחרי חודש בכינוי אחר ומשתלב פה כאילו כלום למרות שיודעים שהוא נתפס והוא היה רמאי...
ב3dv שחקנים הורחקו ל3-4 שנים בלי לדבר מילה ולא חזרו אף פעם כי לא נתנו להם את הצ'אנס לחזור חבל שאתם נותנים צ'אנס לצ'יטרים ואנשים שנתפסו כי פעם רימה תמיד ירמה... זה לא עניין רק של המנהלים של הקהילה זה עניין של הקהילה עצמה להעיף מפה כל בנאדם שנתפס ולא לתת לו דרך פירצה חזרה גם אם הוא השחקן הכי טוב פה בקהילה...

האווטר המגניב של anJook

משתמש עצבני

הצטרף בתאריך: 17.12.2006

#100   פורסם: 01.08.2014, 12:47

ציטוט:
Intrexing
צפה בהודעה
lastone זה לא משנה... דיברתי בכללי לא ספציפי על בנאדם אחד לא הגיוני ששחקן מורחק חוזר אחרי חודש בכינוי אחר ומשתלב פה כאילו כלום למרות שיודעים שהוא נתפס והוא היה רמאי...
ב3dv שחקנים הורחקו ל3-4 שנים בלי לדבר מילה ולא חזרו אף פעם כי לא נתנו להם את הצ'אנס לחזור חבל שאתם נותנים צ'אנס לצ'יטרים ואנשים שנתפסו כי פעם רימה תמיד ירמה... זה לא עניין רק של המנהלים של הקהילה זה עניין של הקהילה עצמה להעיף מפה כל בנאדם שנתפס ולא לתת לו דרך פירצה חזרה גם אם הוא השחקן הכי טוב פה בקהילה...
מחזק את הדברים שלך...רק בנושא המנהלים אני דווקא כן רוצה להרחיב..קודם כל, אני מברך את כל המנהלים על העשייה ועל ההשקעה שלהם בקהילה...אבל...לויגיימס - הקהילה המובילה היום, נהיה מנהג בתקופה האחרונה לקדם למנהלים בכירים אנשים מהפאבליק ולפי דעתי...אדם שבא ישירות משם ולא עובר את "המסלול הקבוע" כמו כל שאר השחקנים - תהיה לו בעיה לסחוף אחריו אנשים ראו דוגמא: טורניר ה2על2 שבוטל. שוב, לא מאשים אף אחד מכם המנהלים....סך הכל נותן נקודה למחשבה.

משתמש רציני

הצטרף בתאריך: 19.12.2012

#101   פורסם: 01.08.2014, 15:07

ציטוט:
Qwizza
צפה בהודעה
תפסיקו להתקע ותמשיכו הלאה.. סיאסגו.
זה כבר נשמע כאילו אתה רוצה יותר תשומת לב מאשר שאנשים יעברו לגו

האווטר המגניב של eNatural.

מודל לחיקוי

הצטרף בתאריך: 06.11.2010