יש לי מחשב שיכול להריץ BF2 ולא יותר מזה, ישן מדי בשביל גיימר רציני כמוני.
אך לצערי אני כמעט בן 24,
גיל שמצד אחד לא מאפשר לבקש מאבא שיקנה מחשב חדש.
ומצד שני גם המשכורת החודשית לא בדיוק נותנת לי אין סוף אפשרויות כלכליות,
במיוחד לא כאשר אני עומד לקנות לפטופ ללימודים בחודשים הקרובים (גם פה אשמח לקבל המלצה).
אשמח לשמוע ממך הערכה של כמה מחשב חדש וטוב עולה (לא כולל מסך) לגיימר.
תראה, מחשב טוב (בסטנדרטים שלי) אמור לעלות בסביבות ה3500 שקל ומעלה (הרבה למעלה), אני לא אתחיל להביא פה מפרטים (אם תרצה את זה ניתן לעשות בשת"פ עם פרופסור דר עמיתי למקצוע), לגבי לבטוב אתה יכול למצוא אחד שייספק אותך בהחלט לצורכיי לימודים באופיס דיפו אם נשאר להם ב2799 שקל מחשב HP עם AMD64*2 עם 2 גיגה זיכרון וHD160 כרטיס מסך NIVIDIA עם 128 UP 512 שזה לא רע בכלל ללימודים, עכשיו אתה אומר כן אבל כבד עליי לקנות את שתי הדברים יחד, לכן אני ממליץ לאמץ את שיטתי כל 3 שנים להחליף מחשב כאשר אתה פורס את התשלומים של ל 36 חודשים ככה שיוצא לשלם 90 שקל בחודש בערך וגם נהנים ממחשב חדש.
אחי נתת לי באן וכתבת שאני צ'יטר ??? אני בכילל לא צ'יטר ואני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני צ'יטר אני בכילל שחקן חדש אז אם אתה יכול להוריד לי את הבאן אז תודה
וכתוב שיש לי באן בשני הסרברים הישראלים?? אז בבקשה תוריד לי את הבאן...
אחי נתת לי באן וכתבת שאני צ'יטר ??? אני בכילל לא צ'יטר ואני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני צ'יטר אני בכילל שחקן חדש אז אם אתה יכול להוריד לי את הבאן אז תודה
וכתוב שיש לי באן בשני הסרברים הישראלים?? אז בבקשה תוריד לי את הבאן...
השם שלי Speical>_<Shanty
קיבלת את הבאן כיוון שאתה הלא הוא TUPAC X איחס וכרגע לעניות דעתי חברך יצר משתמש בשבילך ומגיב בשבילך בשביל שלא נדע שזה אכן אתה (בגלל השגיאות כתיב).
עכשיו כצפוי תכחיש כל קשר לדבר, אבל לצערך יש דבר כזה שנקרא IP (תקרא: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%...D7%91%D7%AA_IP) והIP של מר טופק נשמר יחד עם זאת הIP של המשתמש שלך/חברך היו זהים, לכן בוצע הצלבה במידע ולדאבונך ושמחת האחרים הורחקת.
כפיר באמת שאני מעריך אותך אבל wtf?!!?!?!?! קודם כל אני לא חבר שלו אני אח של חבר שלו ולפי ההיסטוריה תדע שאני לא כל כך חדש פה ואני אומר לך ותאמין לי שמכירים אותי פה ואני לא משקר הוא לא הבחור הזה שדיברת עליו הוא שחקן חדש תראה לפי הסטאטס שלו (והוא לא כזה טוב)
אני לא מבין איך הגעת לזה שהוא צ'יטר ו90 אחוז מהמשחקים שלו הם עם ספיישל פורסס בעוד שהבחור ההוא משחק סופורט נראה לי אז בבקשה גם אדמינים טועים ובהקדם האפשרי תנסה להוריד לו את הבאן כי זה לא הוא ואני ערב לכך ! חוץ מזה אני לא כלכך מבין בזה אבל אפשר לבדוק את זה לפי האייפי או הסידיקי מי כמוך יודע ! תודה מראש
(אם הוא היה צ'יטר אני חושב שהמאזן שלו היה יותר טוב) ואם המאזן שלו טוב אז זה מסטאייט פאד ואני עד לכח
נערך לאחרונה על ידי NoFire_israel, 06.05 בשעה 14:48.
כפיר באמת שאני מעריך אותך אבל wtf?!!?!?!?! קודם כל אני לא חבר שלו אני אח של חבר שלו ולפי ההיסטוריה תדע שאני לא כל כך חדש פה ואני אומר לך ותאמין לי שמכירים אותי פה ואני לא משקר הוא לא הבחור הזה שדיברת עליו הוא שחקן חדש תראה לפי הסטאטס שלו (והוא לא כזה טוב)
אני לא מבין איך הגעת לזה שהוא צ'יטר ו90 אחוז מהמשחקים שלו הם עם ספיישל פורסס בעוד שהבחור ההוא משחק סופורט נראה לי אז בבקשה גם אדמינים טועים ובהקדם האפשרי תנסה להוריד לו את הבאן כי זה לא הוא ואני ערב לכך ! חוץ מזה אני לא כלכך מבין בזה אבל אפשר לבדוק את זה לפי האייפי או הסידיקי מי כמוך יודע ! תודה מראש
(אם הוא היה צ'יטר אני חושב שהמאזן שלו היה יותר טוב) ואם המאזן שלו טוב אז זה מסטאייט פאד ואני עד לכח
קיבלת את הבאן כיוון שאתה הלא הוא TUPAC X איחס וכרגע לעניות דעתי חברך יצר משתמש בשבילך ומגיב בשבילך בשביל שלא נדע שזה אכן אתה (בגלל השגיאות כתיב).
עכשיו כצפוי תכחיש כל קשר לדבר, אבל לצערך יש דבר כזה שנקרא IP (תקרא: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%...D7%91%D7%AA_IP) והIP של מר טופק נשמר יחד עם זאת הIP של המשתמש שלך/חברך היו זהים, לכן בוצע הצלבה במידע ולדאבונך ושמחת האחרים הורחקת.
יופי, עכשיו רק נשאר להעיף את האידיוט הזה מהשרת של אורן + עוד איזה אחד בשם McConnell ואז אנחנו מסודרים.
A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.
tnauman
שמע אני לא מבין ת קטע עם האייפי ואין לי מושג איך הגעת לזה שהוא דומה אבל מזה סידי קי הוחלף הסידיקי שלו זה הסידיקי שלו זה שהוא קנה בחנות אני אומר לך הוא ילד בן 14 לא מבין כלום מהחיים שלו במחשבים הוא לא כזה טוב ובטח לא מבין במחשבים בכדי להפעיל את הצ'יטים האלה איך אתה רוצה שאני יוכיח לך שאני ילך איליו הביתה ויצלם אותו משחק אין לי מושג כבר מה לעשות כי הוא לא צ'יטר !!! אני לא סגור על זה שהוא בכלל התקין תמשחק לבד אז בטח לא להפעיל תדברים האלה
יופי, עכשיו רק נשאר להעיף את האידיוט הזה מהשרת של אורן + עוד איזה אחד בשם McConnell ואז אנחנו מסודרים.
מקונל הזה באמת נראה לי צ'יטר דוקטור כפיר... האם תוכל לבדוק את זה דוקטור כפיר?בבקשה דוקטור כפיר
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
דוקטור כפיר שמעתי שאתה אילתי האם זה נכון?
איליה זה באג ואתה ממש לא החזקתה AK זה G36E שנראה כמו AK זה למה יורה לך כדור כדור וגם הבאג של ה M16 ה"אוטומטי" שהוא בעצם L85.
ד"ר כפיר, כידוע לכולם המחשב שלי עגלה בלי סוס ואני רוצה חדש.
הבעיה היא שאתה החליט שלמחשב חדש מספיק 3 אלף (רק מחשב) האם תוכל להביא לי הסברים טובים מה יותר טוב במחשב של 5? מה ההבדלים נימוקים ומפרט בחמש שיהיה שווה את המחיר.
ד"ר כפיר, כידוע לכולם המחשב שלי עגלה בלי סוס ואני רוצה חדש.
הבעיה היא שאתה החליט שלמחשב חדש מספיק 3 אלף (רק מחשב) האם תוכל להביא לי הסברים טובים מה יותר טוב במחשב של 5? מה ההבדלים נימוקים ומפרט בחמש שיהיה שווה את המחיר.
*אני פשוט חייב נימוקים טובים כדי לשכנע אותו
תודה
וואוו, 5 אלף OK:
שמע בסכום הזה אתה שם מעבד QUAD מעולהההההה, כרטיס כמו שלי 9800 GX2 1GIG כבר הגעת ל 3300, תוסיף לזה עוד זיכרונות, 4 GIG או 3 תלוי במערכת ההפעלה שלך (תומכת עד..), שים לזה HD 1טרה בייט, ועוד צורב BLUE Ray ככה שיהיה לטלויזיה. תוסיף עוד קצת כייסף כי עברת ל 6 אלף
שמע בסכום הזה אתה שם מעבד QUAD מעולהההההה, כרטיס כמו שלי 9800 GX2 1GIG כבר הגעת ל 3300, תוסיף לזה עוד זיכרונות, 4 GIG או 3 תלוי במערכת ההפעלה שלך (תומכת עד..), שים לזה HD 1טרה בייט, ועוד צורב BLUE Ray ככה שיהיה לטלויזיה. תוסיף עוד קצת כייסף כי עברת ל 6 אלף
חחחחחחחחחחחחח
הוא לא יסכים לגלוש הרבה מעל חמש אם בכלל...
יש מצא שאתה מביא לי מפרט? (רק מחשב אבל הכל כולל מארזXP)