ד"ר כפיר למה נתת לי באן על ציטים בלי הוכחות. אני היתי שולל לך את הרשיון.
תראה, אני באמת שלא מכיר אותך, ואישית אין לי שום דבר נגדך, אבל... אני לא חושב שאם אני חושד במישהו שהוא משחק עם ציטים בשרת שלי אני צריך לתת לו הסברים, הרי 90% מהאנשים ששחקתי איתם נראה להם קצת מוזר שנהרגתי ע"י עוזי 19 פעם במשחק...??? לכן לאור העובדה שראיתי ש לפביבי לוקח קצת זמן לעלות על ציטים והאקים החלטתי אני פשוט להרחיק אותך. זה הכל. ובאמת שאני האדם האחרון שיזיז לו הניקוד או רשיו במשחק הזה.. בשבילי זה רק משחק.
ולגבי הרישיון תפסיק לשלול כבר לול...
ואני ממש מבקש אל תפתח לי פה דיון על זה הטופיק הזה לא נועד לדיון הוא נועד לשאלות ותשובות בלבד.
דוד שלי אמר לי שאני צריך
לזרוק אבטיח באוויר ולנסות לחתוך אותו עם הזין
אם אני לא מצליח אני עדיין לא מוכן..
הוא אמר לי בהתחלה להתאמן על מלונים ורק אז לעבור לאבטיח..
ד"ר כפיר שלום,
החלטתי לנצל קצת את הידע הווינגייטי שלך..
עוד בערך שבוע צפוי להיגמר לי הסריוס מאס. עליתי איתו בערך 7 ק"ג ועכשיו אני פחות מתמקד על עליה במשקל, למרות שלא יזיק לי.
האם אתה ממליץ להזמין שוב? או להסתפק באבקת חלבון נטו?
לתשובתך המקצועית אודה
LaRva-ISR
האדם הוא מקור עוצמתו של צה"ל. זה הרואה בשרות הצבאי ערך וזכות ולא רק חובה חוקית. - דן חלוץ
תראה, אני באמת שלא מכיר אותך, ואישית אין לי שום דבר נגדך, אבל... אני לא חושב שאם אני חושד במישהו שהוא משחק עם ציטים בשרת שלי אני צריך לתת לו הסברים, הרי 90% מהאנשים ששחקתי איתם נראה להם קצת מוזר שנהרגתי ע"י עוזי 19 פעם במשחק...??? לכן לאור העובדה שראיתי ש לפביבי לוקח קצת זמן לעלות על ציטים והאקים החלטתי אני פשוט להרחיק אותך. זה הכל. ובאמת שאני האדם האחרון שיזיז לו הניקוד או רשיו במשחק הזה.. בשבילי זה רק משחק.
ולגבי הרישיון תפסיק לשלול כבר לול...
ואני ממש מבקש אל תפתח לי פה דיון על זה הטופיק הזה לא נועד לדיון הוא נועד לשאלות ותשובות בלבד.
תאמין לי אני מבין אותך גם לי קשה למות משחקן רק פעם אחת.אבל אין סיבה לתת לי על זה באן.ואפילו אתה אומר שלא מצאו אלי שום אק שהשתמשתי בגלל שלא נגעתי בציטים.תצמיד לי אקדח לראוש ואני לא השתמש בציטים.אבל מפני שבוע קבלתי באן בשרת רכבים זה לא בסדר.אני שחקן הוגן לגמרה בחיים לא תראה אותי אם ספורת מרסס את כולם כמו נוב מאחורה.אני משתמש בנשקים הכי חלשים בגלל שאתם אומרים שלאשתמש בנשקים החזקים במשחק זה להיות סוג של נוב. אז אני אפילו לא משתמש באנלוקים בשביל לא להראות כמו מישהו שלא יודע לשחק אז איזה ציטר אני יכול להיות.לא תקיר שחקן הוגן יותר ממני תאמין לי.לפעמים שמנצחים אותי במשחק גם אני קופץ ואומר ציטר אבל אני לא יתן למישהו באן בגלל שאני חושב שהוא ציטר רק אם היה לי הוכחות היתי נותן בואן.אבל עכשיו כול משחק רשת שאני יכנס אם משתמש בשם שלי OOZY יתנו לי באן בסידקי ואני לא יוכל לשחק במשחק רשת ולהנות משרתים ישראלים. גם נתנו לי באן בשרת רכבים וככה עלה במשחקים אחרים רק בגלל שחשדו בי זה ניראה לך בסדר?
דוד שלי אמר לי שאני צריך
דוד שלי אמר לי שאני צריך
האם הוא צודק?
תעשה לי טובה תאכל חצ'פורי ועזוב אותי עם השטויות שלך. ואם אתה מוצא את השמוק שלך תעשה בו מה שאתה רוצה.
ד"ר כפיר שלום,
החלטתי לנצל קצת את הידע הווינגייטי שלך..
עוד בערך שבוע צפוי להיגמר לי הסריוס מאס. עליתי איתו בערך 7 ק"ג ועכשיו אני פחות מתמקד על עליה במשקל, למרות שלא יזיק לי.
האם אתה ממליץ להזמין שוב? או להסתפק באבקת חלבון נטו?
לתשובתך המקצועית אודה
שמע אם אתה כבר סיימת סיריוס מאס ומספיק לך המשקל אז כן תתמקד בהיפרטרופיה (הגדלת מסת השריר עם הרבה חלבון,אמינו,קריאטין מגנזיום אבץ וכו.. אני ממליץ צנטרום), אבל אם אתה רוצה להעלות עוד כמה קילוגרמים אז תמשיך לטחון את המאס (דרך אגב מה הגובה ומה המשקל שלך...).
שמע אם אתה כבר סיימת סיריוס מאס ומספיק לך המשקל אז כן תתמקד בהיפרטרופיה (הגדלת מסת השריר עם הרבה חלבון,אמינו,קריאטין מגנזיום אבץ וכו.. אני ממליץ צנטרום), אבל אם אתה רוצה להעלות עוד כמה קילוגרמים אז תמשיך לטחון את המאס (דרך אגב מה הגובה ומה המשקל שלך...).
התחלתי ב-172 ס"מ 58 ק"ג.
עכשיו אני ב-67 ק"ג. סיימתי לגבוה .
לפי מה שאני רואה, אחוזי שומן נמוכים.. אולי באיזור ה-12-15% אבל לא יצא לי לבדוק.
LaRva-ISR
האדם הוא מקור עוצמתו של צה"ל. זה הרואה בשרות הצבאי ערך וזכות ולא רק חובה חוקית. - דן חלוץ
ד"ר כפיר, מהוא היקף יד (בייספס) טוב למישהו שמתאמן בבית בלי משקולות, גובה 169
משקל סביבות ה57-60
סתם שאני אדע למה לשאוף (:
והאם אפשר להתקדם בלי לשמור על תזונה נכונה (פשוט לא בא לי!), והרבה אוכל לא משנה איזה לא גורם לי להשמין יותר מדי.
אני בערך על 12-13 אחוזי שומן (הערכה).
למרות שהשאלות נשמעות כמו שאלות של ילד אינפנטיל בן 12 אני מקווה שתענה לי (:
ד"ר כפיר, מהוא היקף יד (בייספס) טוב למישהו שמתאמן בבית בלי משקולות, גובה 169
משקל סביבות ה57-60
סתם שאני אדע למה לשאוף (:
והאם אפשר להתקדם בלי לשמור על תזונה נכונה (פשוט לא בא לי!), והרבה אוכל לא משנה איזה לא גורם לי להשמין יותר מדי.
אני בערך על 12-13 אחוזי שומן (הערכה).
למרות שהשאלות נשמעות כמו שאלות של ילד אינפנטיל בן 12 אני מקווה שתענה לי (:
1. היקף יד למישהו שמתאמן בבית ללא משקולות (בייספס) אני ממש לא יכול לומר לך, זה משתנה מאדם לאדם, ועל אחת כמה וכמה אחד שלא מתאמן משקולות (הכוונה לא מתאמן על הגדלת מסת שריר אלה סביר להניח רק על סיבולת שריר דוגמא: עליות מתח, כפיפות מרפקים, שכיבות שמיכה...וכו..).
2. שאתה אומר להתקדם למה אתה מתכוון??? אם כוונתך להגדיל מסת שריר אז בלי לשמור, או יותר נכון לומר, להקפיד על תזונה נכונה, קשה להתפתח מסיבה אחת פשוטה ששריר הוא כמו תינוק אם הוא לא מקבל אוכל הוא לא ייגדל ומדבריך אני יכול להבין שאתה מה שנקרא בהגה המקצועית אנדומזמורף שזה אומר: אחד שחילוף החומרים (המטבוליזים) בגוף שלו מהיר יחסית לאדם נורמלי ולכן לא משנה מה תאכל זה לא ייגרום לך להשמין במידה ניכרת.
1. היקף יד למישהו שמתאמן בבית ללא משקולות (בייספס) אני ממש לא יכול לומר לך, זה משתנה מאדם לאדם, ועל אחת כמה וכמה אחד שלא מתאמן משקולות (הכוונה לא מתאמן על הגדלת מסת שריר אלה סביר להניח רק על סיבולת שריר דוגמא: עליות מתח, כפיפות מרפקים, שכיבות שמיכה...וכו..).
2. שאתה אומר להתקדם למה אתה מתכוון??? אם כוונתך להגדיל מסת שריר אז בלי לשמור, או יותר נכון לומר, להקפיד על תזונה נכונה, קשה להתפתח מסיבה אחת פשוטה ששריר הוא כמו תינוק אם הוא לא מקבל אוכל הוא לא ייגדל ומדבריך אני יכול להבין שאתה מה שנקרא בהגה המקצועית אנדומזמורף שזה אומר: אחד שחילוף החומרים (המטבוליזים) בגוף שלו מהיר יחסית לאדם נורמלי ולכן לא משנה מה תאכל זה לא ייגרום לך להשמין במידה ניכרת.
1. 32 היקף זה נשחב בסדר? בכל מקרה תודה.
2. הכוונה היתה להתקדם בשני הכיוונים- גם סיבולת וגם מסה (לא באותו זמן כמובן). ולגבי חילוף החומרים הוא באמת די מהיר, אבל לא מהיר כמו לכמה אנשים אחרים שאני מכיר (ועל הדרך די קשה להם להעלות מסה בגלל זה)
האם ג'אנק פוד או אכילת מזון חצי מוכן והרבה ממתקים (ובנוסף דברים עם הרבה חלבון, כמו טונה עוף, ביצים וכו'..) מפריעים להתקדמות בכושר?
תודה על התשובות, תודיע לי מתי אני מתחיל לחפור שאני יפסיק.
2. הכוונה היתה להתקדם בשני הכיוונים- גם סיבולת וגם מסה (לא באותו זמן כמובן). ולגבי חילוף החומרים הוא באמת די מהיר, אבל לא מהיר כמו לכמה אנשים אחרים שאני מכיר (ועל הדרך די קשה להם להעלות מסה בגלל זה)
האם ג'אנק פוד או אכילת מזון חצי מוכן והרבה ממתקים (ובנוסף דברים עם הרבה חלבון, כמו טונה עוף, ביצים וכו'..) מפריעים להתקדמות בכושר?
תודה על התשובות, תודיע לי מתי אני מתחיל לחפור שאני יפסיק.
תקשיב, אין לי ניסיון בדברים האלה אבל אני יגיד לך דבר אחד:
תתאמן, תאכל רגיל(בשר, סלט, כל מה שאתה אוכל בדרך כלל) ואתה תתקדם.
עצה שלי:
*עולם וורוד רואים רק דרך עיניים אדומות. *רק דגים מתים בנהר זורמים. *ההצלחה מביאה חברים , הכישלון בוחן אותם. *סמים זה לא פשע! *תודה לפורום WWE על החתימה של SABU...