ד"ר כפיר, עזרתך נחוצה..
למה למיץ מתפוזים קוראים מיץ תפוזים...
ולמיץ מתפוחים קוראים מיץ תפוחים...
ולמיץ מענבים קוראים מיץ ענבים...
ולמיץ ממנגו קוראים מיץ מנגו...
אבל למיץ מלימונים קוראים לימונדה???
ד"ר כפיר, עזרתך נחוצה..
למה למיץ מתפוזים קוראים מיץ תפוזים...
ולמיץ מתפוחים קוראים מיץ תפוחים...
ולמיץ מענבים קוראים מיץ ענבים...
ולמיץ ממנגו קוראים מיץ מנגו...
אבל למיץ מלימונים קוראים לימונדה???
מתחכם הא...
ובכן ידידי המלומד, כל המיצים שאמרת למעלה הינם מיצים טבעיים (ללא התערבות מיצדנו קריא הוספת חומרים אחרים כגון סוכר מלח עלים וכיוצא בזה).
לעומת זאת לימונדה היינה שילוב של מיץ לימונים עם מים וסוכר, דהיינו מקור השם, כמובן שקיום ניתן להשיג גם מיץ לימון (מה שמוספים לסלטים בדר"כ). ואם ממש מסקרן אותך ואתה רוצה לדעת עוד :
סוף העולם יגיע מתישהו, כתוצאה ממפץ גדול 2, מתי אני לא אסטרונום, אבל הסבירות שנמות משואה גרעינית גבוהה פי כמה וכמה ממוות כתוצאה מסוף העולם...
זו טעות.
סוף העולם יגיע (בהנחה שעולם = כדור הארץ) כאשר השמש תגדל מספיק (כן , השמש גודלת עם הזמן -עד שתתפוצץ בשלב מסויים ותהפוך לננס לבן) , וכתוצאה מכך יעלו הטמפ' בכדור הארץ בצורה שלא יתאפשרו בו חיים.
הדבר יתרחש בעוד עשרות מיליוני שנים.
זו טעות.
סוף העולם יגיע (בהנחה שעולם = כדור הארץ) כאשר השמש תגדל מספיק (כן , השמש גודלת עם הזמן -עד שתתפוצץ בשלב מסויים ותהפוך לננס לבן) , וכתוצאה מכך יעלו הטמפ' בכדור הארץ בצורה שלא יתאפשרו בו חיים.
זה נקרא "סימן" הוא מעיד על דגם הטנק מה שתראה היום זה בדר"כ טנק מרכבה סימן 5 (אות רומית VׂII )וכו...
לא
הוא מסמן את שייכות הפלוגה
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
זו טעות.
ובכן ידידי המלומד, כל המיצים שאמרת למעלה הינם מיצים טבעיים (ללא התערבות מיצדנו קריא הוספת חומרים אחרים כגון סוכר מלח עלים וכיוצא בזה).
לעומת זאת לימונדה היינה שילוב של מיץ לימונים עם מים וסוכר, דהיינו מקור השם, כמובן שקיום ניתן להשיג גם מיץ לימון (מה שמוספים לסלטים בדר"כ). ואם ממש מסקרן אותך ואתה רוצה לדעת עוד :
אני מצטער להגיד לכם אבל כפיר הוא שרלטן!
הוא עובד בשיטה חדשנית הנקראית "גוגלינג" (Googling) השיטה פועלת ע"י חישובים הנדסיים שמטרתם לעשות שטיפת מוח.
האדון כפיר מאמין כי כל ערך שקיים בויקיפדיה אכן קיים במציאות וזאת הדעה הרווחת באתר וייגימס ובקהילת באטלפילד בפרט.
אני יכול להוכיח לכם שזה לא נכון לפי הערך "ציפי שביט" לכאורה נראה הגיוני למדי אך מעטים יודעים כי ציפי שביט אינה כמו שכולם חושבים... שהיא בעצם רובוט שאוכל ילדים! אתם יוכלים לקרוא על זה פה אם אתם לא מאמינים
כמובן שיש לחשוד בכפיר כמקדם אתר ויקיפדיה ומרגל בכיר בישראל בעוד שהוא מנהיג את התנועה הדתית הקיצונית הפונדמנטליסטית.
כאשר מטיף דברי דת קיצוניים לפעוטות הקהילה התמימים.
הוא עובד בשיטה חדשנית הנקראית "גוגלינג" (Googling) השיטה פועלת ע"י חישובים הנדסיים שמטרתם לעשות שטיפת מוח.
האדון כפיר מאמין כי כל ערך שקיים בויקיפדיה אכן קיים במציאות וזאת הדעה הרווחת באתר וייגימס ובקהילת באטלפילד בפרט.
אני יכול להוכיח לכם שזה לא נכון לפי הערך "ציפי שביט" לכאורה נראה הגיוני למדי אך מעטים יודעים כי ציפי שביט אינה כמו שכולם חושבים... שהיא בעצם רובוט שאוכל ילדים! אתם יוכלים לקרוא על זה פה אם אתם לא מאמינים
כמובן שיש לחשוד בכפיר כמקדם אתר ויקיפדיה ומרגל בכיר בישראל בעוד שהוא מנהיג את התנועה הדתית הקיצונית הפונדמנטליסטית.
ד"ר כפיר, יש לי בעיונת.
כפי שאתה אני אדמין בשני השרתים. אולם אין לי גישה לפורום אדמינים.
יש לי המון שאלות בנושא האדמיניות, אני לוקח את התפקיד מאוד ברצינות,אבל אני לא יכול לשאול אותן. מה עלי לעשות?
אתה רואה, יש שני סוגי אנשים בעולם, ידידי. אילו עם אקדח טעון ואילו שחופרים. אתה חופר. - הטוב הרע והמכוער
ד"ר כפיר, יש לי בעיונת.
יש לי המון שאלות בנושא האדמיניות, אני לוקח את התפקיד מאוד ברצינות,אבל אני לא יכול לשאול אותן. מה עלי לעשות?
ד"ר כפיר, יש לי בעיונת.
להציק ל'ישר בפנים' עד שהוא יחליט לענות ולתת לך גישה.
אני יכול לעזור לך, אני טוב בהצקות
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
Poops*, the sweetest mistake...