כל פעם שהיו לאגים ובדקתי את מספר השחקנים, הוא היה מעל 38..
barakzan
ציטוט:
אני כן רוצה קווד אבל 6600 בשביל מה לבזבז על 6700, ואני גם רוצה 4 GB...
וזה גם יוריד את המחיר לחמשXP
בכל מקרה אני ידבר אם דר
ואני רוצה בוגטי ויירון
יופי שאתה רוצה םO
קווקד נשמע טוב, אבל למה לעזאזל אתה צריך אותו?
כמעט שום משחק לא מנצל אותו וכרגע הדיול יותר טוב כשזה נוגע למשחקים. במיוחד הסידרה החדשה = E8XXX. זולל פחות חשמל (45נמ) ומסוגל ל OC מטורף שיעקוף את ה Q6600 בחצי סיבוב. אה, ויותר זול
דוקטור כפיר יש לי שאלה
האם יש אלוהים ?
האם יש גן עדן וגיהנום ?
האם יש דבר כזה נשמה?
מה בא קודם הביצה או התרנגולת?
האם אני יחייה עד גיל 120?
כמה שאלות...
ככה:
1. האם יש אלוהים -> תלוי בך אם אתה מאמין בזה או לא...(אני מאמין שכן, והוכיחו לי שהמון דברים שכתובים בתורה התגלו עוד לפני בכלל שחשבו על דבר כזה מדע).
2. שוב תשובה זהה תלוי בך אם אתה מאמין בזה או לא, ממולץ בשביל אחד כמוך לראות את הסרט הסוד.
3. נשמה - תקרא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%94 תלוי איך מסתכלים על זה, שוב זה מתקשר לתשובות הקודמות, אם אתה מאמין אז כן יש.
4. התרנגולת כי אילו לא הייתה היא אז לא הייתה יכולה להיות הביצה.
5. עד 120 ?? אלוהים יודע.. (אם אתה מאמין בו).
דוקטור כפיר יש לי שאלה
1. האם יש אלוהים ?
2. האם יש גן עדן וגיהנום ?
3. האם יש דבר כזה נשמה?
4. מה בא קודם הביצה או התרנגולת?
האם אני יחייה עד גיל 120?
1 - אני
2 - ההבדל בשרתים בין אם אני נמצא בפנים או לא (גן עדן אם אני לא, גהנום אם אני כן)
3 - כן, אבל רק לי
4 - הביצה
ואני רוצה בוגטי ויירון
יופי שאתה רוצה םO
קווקד נשמע טוב, אבל למה לעזאזל אתה צריך אותו? כמעט שום משחק לא מנצל אותו וכרגע הדיול יותר טוב כשזה נוגע למשחקים. במיוחד הסידרה החדשה = E8XXX. זולל פחות חשמל (45נמ) ומסוגל ל OC מטורף שיעקוף את ה Q6600 בחצי סיבוב. אה, ויותר זול
נכון, אבל המחשב הוא לא לעכשיו הוא לארבע חמש שנים הקרובות:/
1. האם יש אלוהים -> תלוי בך אם אתה מאמין בזה או לא...(אני מאמין שכן, והוכיחו לי שהמון דברים שכתובים בתורה התגלו עוד לפני בכלל שחשבו על דבר כזה מדע).
2. שוב תשובה זהה תלוי בך אם אתה מאמין בזה או לא, ממולץ בשביל אחד כמוך לראות את הסרט הסוד.
3. נשמה - תקרא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%94 תלוי איך מסתכלים על זה, שוב זה מתקשר לתשובות הקודמות, אם אתה מאמין אז כן יש.
4. התרנגולת כי אילו לא הייתה היא אז לא הייתה יכולה להיות הביצה.
5. עד 120 ?? אלוהים יודע.. (אם אתה מאמין בו).
נראה לך שהוא מאמין? הוא עובד אלילים אתיופים עם מסכות חחחח
והסימן V למטה למעשה הוא סימן זיהוי אשר נועד להבהיר כי מדובר בכוח צה"לי. אין סימון וי מסוג אחד, אלא מספר סוגים שונים (אורך/מיפתח זוויתי/כיוון שונים). מעבר לכך, יש סימול טקטי אשר אמור להסגיר את היחידה אליו שייך הכלי. דוגמא שרירותית: לחטיבה X יהיה סימול של ריבוע שחור עם פסים אדומים על הטנקים שלה ולחטיבה Y יהיה סימון משולש צהוב עם עיגול כחול באמצע. בצה"ל הסימול הטקטי מתבצע על הקנה של הטנק (פסים לבנים).
זה סימול של טנקים.. בשביל לזהות איזה טנק זה. אם שמת לב יש טנקים עם V, V על הצד ו V הפוך.
בקצרה זה בשביל לזהות באיזה מחלקה\פלוגה הוא. אם אני לא טועה לטנק מ"מ יש V רגיל, טנק סמל זה V על הצד וכו'. יש גם טבעות על הקנה אם לא שמת לב שזה גם משמש בשביל לראות איזו מחלקה הטנק שייך.