MadWorld - שחור/לבן והרבה דם - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: MadWorld - שחור/לבן והרבה דם
1  2  12  16  19
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 15.05, 19:13

ברירת מחדל MadWorld - שחור/לבן והרבה דם

Platinum Games ו-SEGA הכריזו על שיתוף פעולה ליצור משחק אלים, קומי, ומטורף לחלוטין בלעדית ל-Wii. הכותר ייצא ברבע הראשון של 2009 (ינואר-מרץ) וצפוי להיות מדהים!

כל המשחק הוא שחור עם קווי מתאר לבנים, כאשר הצבע היחיד הנוסף שיש בו הוא אדום. אדום שיופיע רק כאשר תנקבו עין של בן אדם ברחוב והיא תשפריץ דם, או תנסרו אדם לחצי עם המסור שמחובר ליד שלכם.

כאן יש בקרוב של IGN.
רשמים של Eurogamer.
באתר הרשמי תוכלו למצוא מה המפתחים כותבים על המשחק.

אתם משחקים את ג'ק שיוצא למסע רצחני ברחובות עיר, והיוצרים מתכוונים לשים הרבה דגש על הצד הקומי של ההרג ולאו דווקא לעשות אותו רציני.

נקווה שטריילר רשמי יגיע ממש בקרוב.

ציטוט:
MADWORLD, the first title set for release in Q1 2009, is an inventive third-person action game exclusively for Wii™. Produced by Atsushi Inaba, MADWORLD has a unique black and white style depicting an incredibly sharp backdrop that straddles graphic novels and 3D worlds. As players battle opponents, they must master the use of various weapons and items found within their environment, such as chainsaws and street signs, while entertaining sports commentary adds to the third-person gameplay. With its irreverent humor and over-the-top violence, MADWORLD will deliver a unique core gaming experience currently missing on the Wii system.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 15.05 בשעה 19:28.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

משתמש רציני

#2   פורסם: 15.05, 20:29

לא הבנתי למה יש במשחק רק שלושה צבעים, כבר 20 שנה שלא יצא משחק כזה.

משתמש עצבני

#3   פורסם: 15.05, 20:32

נראה מגניב אני אשים עין

-Wii-
25.2.06

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#4   פורסם: 15.05, 21:08

ברירת מחדל הסרט הרשמי

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 15.05, 21:25

אלים, אלים מאד הרגע נראה לי שהוא ירד מרשימת המשחקים שאני מתכוון לקנות.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 15.05, 22:34

מאאאאגניב!
אם יהיה לי wii עד אז זה יהיה המשחק הראשון לקנות.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 15.05, 23:20

הטרייליר לא מראה שום אלמנט קומי באלימות זה עדין נראה לי אלימות שרירותית ותו לא. הרעיון העיצובי אכן נראה מעניין מקווה שיש בזה משהו יותר מרק להוריד לאנשים את הראש או הכרביים באופן שרירותי רק שהכל בשחו ולבן מלבד הדם.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 15.05, 23:56

נראה מדהים לדעתי.
מעניין עד כמה פרנק מילר מעורב בזה, כי זה 1 ל-1 SIN CITY

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#9   פורסם: 15.05, 23:56

מעניין ביותר.

אני אישית לא מתלהב יותר מדי מהאלימות, אבל העיצוב האומנותי, איך אפשר שלא לקנות משחק שמנסה להיות כל כך שונה בצורה כל כך מרעננת!?

אם המשחקיות שלו תהיה טובה אני אלך עליו כמו שבחור שמן שלא אכל יומיים קופץ על עוגה. באיטיות ועם כאבי ראש.

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#10   פורסם: 16.05, 00:07

ויזואלית המשחק הזה נראה פאקינג מכוער.
ואני בטוח שאנשים יגידו עליו שהוא נראה "ארטיסטית" מדהים, רק בגלל שנותנים להם שחור/לבן בשקל תשעים והמשחק מקבל אוטומטית שבחים של יצירת אומנות ויזואלית, למרות שתכלס זו עבודה בעיניים וזה נראה רע.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#11   פורסם: 16.05, 00:14

הוא מגניב לגמרי. אהבתי את הגיוון בשיטות ההרג שלו. באחד הקטעים הוא מוחץ לב באגרופו. גיוון הוא תמיד טוב.

בקשר לצבעי המשחק, זה מאוד מיוחד. קצת קשה להבחין מה רואים בתמונות, בגלל מגוון הצבעים המוגבל, אבל בתנועה הוא נראה ברור יותר, ואין ספק שהסגנון הגרפי מוסיף אווירה וייחוד.

ציטוט:
Platinum Games has with its first official Wii effort created not only one of the console's most beautiful games, but one with real gameplay substance and seemingly smart controls. Here is also a project unabashedly centered on the hardcore audience. Mad World has skyrocketed to the tip-top of our most wanted list and we are officially putting all Wii owners on (blood) red alert: prepare to go 'Mad' sometime next year.
סקוול, להיות אמנותי בצורה כזו, זה דבר קשה יותר מאשר לעשות את המובן מאליו. זה בכלל לא שקל תשעים.

שתי הערות לגבי הסרטון:

1. הלוגו של סגה בהתחלה גרם לי לזוז על הכיסא בחוסר נוחות. פסיכולוגית, זה מרתיע, אבל צריך לזכור שזו לא היא שמפתחת.

2. למה הדמות הראשית זזה כמו מתוך משחק מכות ישן, בזמן שנועצת את השלט בראש של הדמות שמולה? גם סוג של הצהרה אמנותית?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 16.05 בשעה 04:38.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#12   פורסם: 16.05, 07:24

אני היחיד שחושב שהדמות הראשית דומה ל....הלבוי?
ם_O

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#13   פורסם: 16.05, 19:28

טריילר באיכות גבוהה:
http://www.gametrailers.com/player/34108.html

לא חושב שהוא דומה להלבוי, אבל כיוון שהמשחק מאוד מזכיר את סין סיטי, הוא די דומה לבחור ההוא בתחילת הסרט.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 16.05, 19:51

תודה רבה על הטריילר, עדי.

רציתי גם להוסיף שחוץ מהמראה הלא שגרתי שלו, נראה שהגיימפליי לא מוזנח על חשבונה, וגם השליטה תהיה חכמה, לכאורה. אין כאן ניסיון למכור את המשחק על בסיס המראה הוויזואלי הלא שגרתי שלו בלבד.

וחוץ מזה, זו הבחירה הכי נבונה לווי, כי משחק ריאליסטי לא יוכל להתחרות במה שמציעות הקונסולות אחרות, לכן צריך להיות יצירתי כדי שלא יהיה "עוד" משחק ריאליסטי, אלא יהיה שונה ואטרקטיבי, גם עבור בווי.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#15   פורסם: 16.05, 20:08

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה רבה על הטריילר, עדי.

רציתי גם להוסיף שחוץ מהמראה הלא שגרתי שלו, נראה שהגיימפליי לא מוזנח על חשבונה, וגם השליטה תהיה חכמה, לכאורה. אין כאן ניסיון למכור את המשחק על בסיס המראה הוויזואלי הלא שגרתי שלו בלבד.

וחוץ מזה, זו הבחירה הכי נבונה לווי, כי משחק ריאליסטי לא יוכל להתחרות במה שמציעות הקונסולות אחרות, לכן צריך להיות יצירתי כדי שלא יהיה "עוד" משחק ריאליסטי, אלא יהיה שונה ואטרקטיבי, גם עבור בווי.
מי שאחראי למשחק הוא הצוות שעבד על אוקאמי ו-Viewtiful Joe, כך שהם תמיד מחפשים לבסס את המשחקים שלהם על סגנון ויזואלי חזק. משולב במשחקיות איכותית. כך שאני חושב שיש הרבה מה לצפות. אני כן אשמח לראות ולשמוע יותר עליו. כרגע זה באמת נראה כמו סתם הרג.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#16   פורסם: 17.05, 14:35

זו בהחלט עובדה חשובה ומעודדת.

לפי הריאיון ב-IGN, יש גם גיימפליי מוצק מאחוריו, וגם שימוש חכם בשליטה, מה שנכון גם לגבי NMH. אין כאן רק הרג, אלא גם עלילה מושקעת והדמות לא נזרקת ישר לתוך ההרג, לפי הריאיון.

ציטוט:
The room is packed full of journalists, all of them cheering, as Inaba introduces the project lead. "Nishikawa has worked on Dino Crisis 2, Resident Evil remake and Resident Evil 4," he says and pauses. "Sorry. I forgot Dino Crisis 3. But I think he would like to forget that one, too." Nishikawa takes the stage, everybody laughing, and adds, "I wish I could forget Dino Crisis 3."
צוות לעניין.

[/quote]
Inaba interrupts. "Perhaps some of you guys have already seen this trailer." By this time, we've already watched it on our computer monitors, squinting, a dozen or more times. "So today, I have prepared a special demo exclusively for San Francisco." Our jaws drop as Nishikawa picks up a Wii remote and nunchuk and begins to play. The aforementioned carnage ensues.
[/quote]

מתי הלסת שלנו תיפול? קדימה, תראו לנו קטעי גיימפליי!

ציטוט:
What strikes us immediately is just how can be seen and identified within the industrial city streets despite the monochrome color scheme. There's a great deal of definition to the bulky main character, Jack, and his foes. When Jack walks into a well-lit area, his face becomes white with the illumination. In the darkness, its black with white outlines. Even with massive particle bloodshed and camera sweeps, the framerate is rock solid.
מעניין.

ציטוט:
Later, when we have a chance to sit down with all four on-hand Platinum Games employees and we ask Inaba if Wii's inherent technical limitations had anything to do with Mad World's ultra-stylized look. "It actually had nothing to do with the limitations of the Wii hardware," he explains. "In fact, we're not using the Wii hardware to full capacity just yet. It was unrelated to technical limitations, but more of a lineup issue. On PS3 and 360, there are a lot of action games, but on the Wii we felt we could really make a difference in the lineup and provide something unique to the user."
הוא טוען שההגבלה של החומרה לא זו שהניעה אותם לבחור בסגנון הזה. הוא גם מדגיש שהם עוד לא מיצו את כל היכולת של החומרה. אז אולי זה עוד ישתפר.

ציטוט:
"It's a story that we feel will motivate the player to move forward and keep the same comical, over-the-top nature and while we are preparing a very fun and interesting story, we will talk more about that in the future," he offers, holding back on further details for the moment.
ציטוט:
Nishikawa adds a little more. "The game is not just about killing people. We're looking to create the most interesting and unique gameplay experience that we can. One of the key elements in the game is an entity called the Death Watch and within that context, we're trying to create the most interesting rule structure so while you're going around beating the hell out of people, you're also fitting in with the game world itself." He can't just bring up this 'Death Watch' and leave it at that. We press him for more on the subject and he pauses for a half minute as he tries to explain it. "It's difficult for me to explain without going into a lot of depth about the game itself. But a very simple analogy is to compare Death Watch to a baseball game and the key player is Jack, and the actions that he makes fall within the realm of this sport activity. So there are people watching and there's a scoring system involved." We ask, like the movie Running Man? "Something similar to that, yes."
ציטוט:
So what is Jack's motivation? How did he get himself into this predicament? These are details that Nishikawa guards a little closer. "Jack himself doesn't just jump in and start killing people. There's actually a story involved and he does have a personal motivation for why he's in there. And there's a certain element that he's in there because he has to be and not necessarily because he wants to be."
ציטוט:
So for a gun, you're just going to shoot it but you won't really see anything necessarily. So I think there's a gravity toward melee types of weapons. Not just melee weapons for the sake of it necessarily, but something that is a little more visually appealing."

נערך לאחרונה על ידי רונן, 17.05 בשעה 15:22.

האווטר המגניב של Blue Fox Angel

משתמש רגוע

#17   פורסם: 17.05, 15:46

נראה נחמד ביותר.
ביותר.
מזכיר לי את KILLER7 בסגנון הציור.

משתמש רגוע

#18   פורסם: 18.05, 23:14

אני חושב כמו רונן בעניין הזה, סל שיידינג ומשחקים מעוצבים בכלל הם הדבר הכי יפה שיכול לצאת על הווי משחק כמו okami או no more heros לא נראה לי נחות ליד משחקי ps3 ואני לא מגזים.

אולי אני פשוט מחובר מדי לסגנון הזה אבל יש בסייל שיידינג משהו שפשוט לא מזדקן, והמשחקים האלה יראו לי יפים גם כשgears of war יראה לי דל אפקטים.

הדבר היחיד שבאמת מבאס זה השחור לבן, המשחק יכול להיות כל כך יפה ויזואלית אם הוא יהיה צבעוני יותר. שחור לבן מאוד מוטונטי בעיני, זה יפה אולי לשלב אחד או שניים אבל כל המשחק ?

זה כמו שמטאל גיר סוליד 4 יתרחש רק במזרח התיכון. זה משעמם.
אגב.

מי שזוכר אותי גמני התגעגעתי.
במיוחד לעדי.
ואני סטרייט.

יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 18.05, 23:44

עוד נינטנדופיל הצטרף למטרה אה?
הקרב יהיה ארוך.

ד"א, מזל שMGS4 לא מתרחש רק במזרח התיכון אלה עובר לאירופה והופך שם להמשך לסרט XXX עם ווין דיזל רק זול יותר.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#20   פורסם: 19.05, 00:27

סימור, בטח שזוכר, ברוך השב. לאן נעלמת?

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#21   פורסם: 19.05, 00:57

כבר מאז Z&W אני אומר שלפי דעתי צריך לעשות את כל המשחקים לווי בצורה מצוירת. אין עסק, זו הדרך הקלה והאפקטיבית ביותר לעשות משחקים יפים על הווי, שיש להם סיכוי להתמודד עם הגרפיקה של המתחרות.

מצד שני, MP3 נראה מהמם גם בלי להיות HD, אבל הוא פותח ע"י חבורה שממש השקיעה בפיתוח שלו, וגם הוא לא נחשב בתור המשחק היפה ביותר על הווי... צריך עוד משחקים בעלי חזות ילדותית! (למרות שיש לי תחושה שמשחקים כמו Banjo 3 ו-Tales ל-360 הולכים לקלקל אותי. משחקים כמו Gears, Bioshock או ME לא הצליחו לקלקל אותי, אבל אחד מהנ"ל בודאי יצליח, אני פשוט טיפוס של מצוירים ).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 19.05, 14:45

אתה מתכנן על TALES?
לא ידעתי שזה הסגנון שלך.

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 20.05, 05:51

סימור גלאס
ציטוט:
צפה בהודעה
מי שזוכר אותי גמני התגעגעתי.
במיוחד לעדי.
ואני סטרייט.
LOOOOOOOOOOL

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#24   פורסם: 20.05, 11:53

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מתכנן על TALES?
לא ידעתי שזה הסגנון שלך.
אני לא בונה על Tales, למעשה מעולם לא שחקתי במשחק של Tales בחיים שלי, פשוט הגרפיקה הזו כל כך יפה שהיא לבד גרמה לי לרצות לשחק במשחק. בדרך כלל גרפיקה לא עושה לי שום דבר (כמו שאמרתי למעלה, לא התלהבתי מהגרפיקה של ME, GeoW או Bioshock יותר מדי, הגרפיקה טובה מאוד, אבל הסגנון האומנותי הוא לא ה-Cup of tea שלי), אבל הגרפיקה שם כל כך יפה שאני חייב לקנות את המשחק רק בשביל לראות אותה בתנועה.

כמובן שאם המשחק יהיה גרוע, אני אוותר עליו .

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#25   פורסם: 20.05, 12:13

אם אתה לא אוהב משחקי RPG יפנים, אל תחשוב על זה אפילו. לא משנה כמה המשחק נראה יפה, זה לא שווה את זה!!

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#26   פורסם: 20.05, 12:26

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתה לא אוהב משחקי RPG יפנים, אל תחשוב על זה אפילו. לא משנה כמה המשחק נראה יפה, זה לא שווה את זה!!
למעשה אני חולה על JRPG, אבל זכור לי כי לא כל כך התחברתי למערכת הקרבות בזמן אמת של KH, ומאחר ואני יודע שבטיילס יש מערכת קרבות בזמן אמת, אני קצת חושש ממנה...

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#27   פורסם: 20.05, 12:43

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
למעשה אני חולה על JRPG, אבל זכור לי כי לא כל כך התחברתי למערכת הקרבות בזמן אמת של KH, ומאחר ואני יודע שבטיילס יש מערכת קרבות בזמן אמת, אני קצת חושש ממנה...
יש גם Tales ל-Wii, שעל פי גורמים מוסמכים אומרים ששווה לחכות לו. לא שמזיז לי.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#28   פורסם: 20.05, 16:06

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
בTALES זה בזמן אמיתי? באמת?
וואללה, אם יהיו לו ציונים טובים אולי גם אני אשקול, הוא באמת מדהים גרפית.

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#29   פורסם: 20.05, 16:49

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בTALES זה בזמן אמיתי? באמת?
וואללה, אם יהיו לו ציונים טובים אולי גם אני אשקול, הוא באמת מדהים גרפית.
כן, הנה דוגמה ממשחק Tales ראנדומלי שמצאתי ביוטיוב.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#30   פורסם: 20.05, 17:45

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, הנה דוגמה ממשחק Tales ראנדומלי שמצאתי ביוטיוב.
וואללה, מהתמונות של המשחק זה נראה כמו קרב בתורות.

1  2  12  16  19
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames