משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #331 פורסם:
31.01, 17:23
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
נראה לי שנינטנדו תאסור עליהם להוציא את הפרסומת האחת לפני אחרונה, נראה מאוד פוגע בתדמית של הWII. |
|
|
|
|
אני לא יודע אם קראת את הריאיונות האחרונים עם בכירי נינטנדו, אבל מהם רואים שאין לנינטנדו שום אינטרס להפריע. הבכירים תמיד אמרו שהמטרה ב-Wii היא לפנות לכולם, ו-MadWorld הוא בדיוק מה שהם צריכים כדי לנער את התדמית של הקונסולה, כקונסולה שאינה להארדקור לכאורה. איוואטה בעצמו אמר שהם יעשו הכל כדי להוכיח אחרת.
בעבר נינטנדו אסרה משחקים כאלה לקונסולות שלה וצנזרה אותם, ורואים שהיא שינתה צורת חשיבה בדור הזה. כמובן שאין לה שום סיבה להפריע בפרסום של המשחק כמשחק אלים ומגניב לווי. זה לא שהסבתות יהיו מוכרחות לקנות אותו.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 31.01 בשעה 17:25.
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #332 פורסם:
31.01, 17:40
|
|
|
שלא לדבר על כך שנינטנדו נותנת לרוקסטאר יד חופשית לגמרי על ה-DS, ורוקסטאר לקחו את היד והם מנערים אותה טוב טוב. ה-GTA ל-DS נראה קיצוני במיוחד.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #333 פורסם:
31.01, 18:05
|
|
|
לא הבנתם אותי נכון.
לא אמרתי שנינטנדו תאסור אלימות על הWII או לפרסם משחק אלים על הWII, רק שאותו פוסטר ספציפי של מכשיר WII עם דם עליו ומסור חשמלי שיוצא ממנו נראה כמו משהו שנינטנדו תתפלץ ממנו.
אבל הבנתי שזה סתם FAN ART אז מה זה רלוונטי בכלל.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #334 פורסם:
31.01, 18:12
|
|
|
אכן לא הבנתי אותך נכון. זה גם לא רלוונטי כל כך, כי לא נראה לי שיש כוונה לפרסם את כל אחד מהם.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #335 פורסם:
31.01, 18:35
|
|
|
על פי הטריילר האחרון, נראה שסגה מתכוונת להשקיע כסף כלשהו בפרסום המשחק. אולי לעשות מעין פרסומות של 30 שניות עם השדרנים. כך זה נראה לי לפחות.
אבל הם ממש חייבים לתת תאריך רשמי למשחקים שלהם. גם אוברקיל וגם מדוורלד נמצאים תחת פברואר או מרץ בהתאמה. הם צריכים תאריך מלא.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #336 פורסם:
31.01, 18:58
|
|
|
לשניהם יש תאריכים מלאים.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #337 פורסם:
31.01, 21:13
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
לשניהם יש תאריכים מלאים. |
|
|
|
|
לא בכל הפרסומים שלהם. אם תלך לאמזון אולי תראה, אבל בסרטונים שהם שיחררו עד היום, ובאתרים של המשחקים, אין תאריך.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #338 פורסם:
01.02, 18:48
|
|
|
תגידו זה רק אני או שבאמת קשה להסתכל על הטריילרים של MW ?
כלומר כל הריצודים של השחור לבן אדום הזה ממש מפריע אחרי כמה שניות / דקות של צפייה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #339 פורסם:
01.02, 19:06
|
|
|
myca |
 |
|
|
כלומר כל הריצודים של השחור לבן אדום הזה ממש מפריע אחרי כמה שניות / דקות של צפייה. |
|
|
|
|
זה רק אתה
|
ATLUS=GOD
NIS=GOD SON

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #340 פורסם:
01.02, 19:46
|
|
|
myca |
 |
|
|
כלומר כל הריצודים של השחור לבן אדום הזה ממש מפריע אחרי כמה שניות / דקות של צפייה. |
|
|
|
|
ריצודים? לא הבחנתי בזה. אולי זו איכות הסרטון. אני זוכר שקראתי לאחרונה שהמשחק בלייב ברור מאוד.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #341 פורסם:
01.02, 20:13
|
|
|
Jack Frost |
 |
|
|
זה רק אתה |
|
|
|
|
OK . אני אבדק ע"י רופא מוסמך.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #342 פורסם:
01.02, 22:06
|
|
|
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #343 פורסם:
02.02, 00:14
|
|
אני בדיוק קורא את הרשמים שאיתי הביא לכאן קישור אליהם...
|
 |
|
|
3rd party Wii game might as well be a four letter word, considering how much crap as been pushed at us since the system’s launch. Oh sure, there have been a handful of gems like No More Heroes and BoomBlox, but for each of those there are ten brain challenge games, ten crappy sports sims and ten pathetic minigame collections. Thankfully things are looking up, thanks to Sega’s upcoming Wii offerings, the highlight of which is Madworld. |
|
|
|
|
הם לפחות סופרים את NMH ו-BoomBlox כחלק מהפנינים של הקונסולה. יפה מאוד.
הוא מספר שזו פעם ראשונה שהוא זוכה לנסות את המשחק ממש, והוא אומר שזה עושה את כל ההבדל. הוא מסביר שיש להרוויח כסף על ידי הריגות בדרכים ברוטליות שונות, ושהשלבים מסתיימים כאשר האזורים הבינוניים שבתוך העולם הפתוח הולכים וגדלים ככל שתגרמו ליותר טבח.
הוא אומר שהגרפיקה היא וואו.
מה שהכי שימח אותי הוא שהוא אומר שהשליטה הרגישה הכי טוב! זה דבר שעד כה הייתה אי וודאות לגביו. הוא אומר שיש בו שילוב של לחיצת כפתורים ונפנוף שלט כדי להוציא אל הפועל התקפות שונות. מטיחים ב-A, ואם תחיזקו אותו לחוץ, תרימו את היריב (כדי להטיח אותו במשטחים כואבים מאוד על ידי הנפה קלה של השלט).
כפתור B, לדעתו, הוא היכן שהדברים נעשים כיף באמת. על ידי החזקתו והרעדה של השלט, שולפת את המסור החשמלי שיכול לשחוט כמה אויבים בהנפה אחת ולחתוך אותם לשניים. ישנו מד למסור, אשר יש להטעין אותו כדי לנצלו.
עדיין, הסתמכות על המסור לבדו לא תתגמל אתכם בהרבה נקודות. "גיוון הוא שם המשחק ב-MadWorld". יש להרוג את היריבים בדרכים מגוונות רבות, ולהשתמש בסביבה כמפתח לכך. למשל, הוא השתמש בתיבה חשמלית אשר זרק אותה על היריבים בעיתוי נכון כדי להפיל אותם. קירות מסמרים ומאווררים קטלניים הם מטרות נוספות שיש לכוון אליהם, שהתוצאה של זה, זה "פיצוץ מספק של צבע".
הוא התרשם מאוד מאיך שהמשחקונים במשחק משולבים בו. ככל שתגרמו ליותר קטל, כך ייפתחו יותר משחקונים. אחד המשחקונים שנתקל בהם היה מירוץ נגד הזמן, שבו יש למלא ברכה בדם. מתקן מלא דוקרנים ניטח על הברכה ללא הרף ומוחץ כל מי שנזרק אליה, כמובן, בעזרתו של ג'ק (המשחק הזה חולה!).
הרג כפול של אויבים מעניק יותר נקודות, וגם גורר ליותר תשואות מהקהל, והכתב מספר שזה כיף גדול. לדבריו, זה לא מרגיש כמו מטלה, לא הרגיש שהוא רוצה שהזמן במשחקון ייגמר. הוא מדגיש ומספר שמבחינתו, הוא היה שמח לחזור על המשחקון פעם אחר פעם כדי לנסות לשבור את השיא שלו (גם הוא חולה!!).
עכשיו הוא מתאר את משחקון ה-Man Darts הידוע. כאן הוא הופיע לפני מטרת חצים ענקית, חמוש במחבט בייסבול. הביריונים זורמים באזור, ויש לטעון לפני שמניפים את השלט לאוויר כדי לשלוח אותם לעבר המטרה. כל סוג אויב שנמחץ על המטרה, ערכו מבחינת הנקודות הוא אחר. גם כאן הוא מספר שזה היהה משחקון כיפי מאוד.
הוא אומר שלמרות האלימות המוגזמת בו, לאחר זמן מה הוא ירגיש מאוד קומי עקב ההגזמה הזו, אך עדיין הוא מדגיש שזה לא משחק לילדים. הוא מסיים בכך ש-MadWorld קפץ במהירות להיות המשחק הכי מצופה עבורו ל-Wii, והוא ממליץ גם לנו לפקוח עין ולצפות לו.
ידענו שהצוות המוכח הזה לא יאכזב. אז למי שהיה ספק....
מובטחת גם עלילה חזקה, ומעניין איזה עוד הפתעות מחכות לנו בו...
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #345 פורסם:
02.02, 00:34
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
האמת שנמאס לי לשמוע על המשחק הזה, תנו כבר לשחק.  |
|
|
|
|
לגמרי. אני בבלאקאאוט וכל החדשות האחרונות מעצבנות!
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #346 פורסם:
02.02, 00:35
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
|
|
|
|
אני לא מסכים כי עד עכשיו אף אחד לא שיחק, ורק עכשיו כולם יתחילו להביא פרטים וחוויות מניסיונם. כך שזה לא ששמענו הכל, ואנחנו יודעים הכל, לכן, הבו לי עוד!!
בקרוב נוצף בסרטונים חדשים, ואני מת לספיישלים של IGN שיכינו לו החל מ-10 בחודש 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #347 פורסם:
02.02, 14:49
|
|
|
Nimiauredhel |
 |
|
|
|
|
|
|
צודק. עבר כלכך הרבה זמן מאז שהמשחק הוכרז, ומאז אני בהייפ מטורף. תנו כבר לשחק! סגההה!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #348 פורסם:
02.02, 15:22
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
צודק. עבר כלכך הרבה זמן מאז שהמשחק הוכרז, ומאז אני בהייפ מטורף. תנו כבר לשחק! סגההה! |
|
|
|
|
לדעתי רק עכשיו ההייפ האמיתי יתחיל. עד כה הייתה שתיקה לגביו וזה "הוריד לנו" והיו הרבה סימני שאלה לגביו. ידענו רק שהוא נראה ייחודי ומשוחק מגניב, אבל לא היו רשמים של מנוסים כדי לאשר שבאמת כדאי לצפות לו.
מהרשמים האחרונים, יש לנו את כל הסיבה להיות בהייפ מטורף. ההתלהבות שלי ממנו גדלה מאוד בימים האחרונים.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #349 פורסם:
05.02, 05:25
|
|
רשמים חדשים, ותנחשו מה? גם הם מדהימים!
מומלצים מאוד לקריאה, והנה קטעים נבחרים מהם:
|
 |
|
|
Once, maybe twice , a year a game comes along, sometimes out of nowhere, and is so creative, so imaginative, that it really sets itself apart from the rest. This March the game that will set that new standard will be Sega’s “MadWorld.” Not only will “MadWorld” offer a new answer to the old joke “What’s black and white and red all over?” but “MadWorld” has a chance to go down in history. Its subject matter, art style, and and very existence accomplish things that some may have never thought possible on Nintendo’s super-casual Wii, but hardcore gamers finally have something to look forward to, and it’s amazing. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
I think once it is released, there is a good chance that it will, single-handedly, change the way people think about the Wii as well as video games in general. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Fortunately, it seems like there is a solid game behind all the violent fun, so it’s not just “something to play” – there’s some substance to back it up. It’s funny, one of the things that caught me most off guard about “MadWorld” wasn’t the plot, the blood, or the insane finishers – a lot of those can be found in one game or another – it was the game’s animation that really blew me away. I think I had some expectations of how the game would flow, based on the screenshots and the trailers that had been released, but actually seeing the game in motion was like watching a piece of art come to life. The movement of the characters was fluid, and felt like a well crafted animated movie. From Jack, to his enemies, to the backgrounds, everything looked, and moved very smoothly, and felt really amazing. The animation in “MadWorld” easily surpassed every Wii title I have seen to date, and it felt more engaging than a lot of PS3 and 360 games that I have played |
|
|
|
|
|
 |
|
|
“MadWorld” is going to be bloody, offensive, disturbing, and, at the same time, it’s going to be beautiful, creative, and fascinating. That’s a line that very few games have ever attempted to walk, and the ones that do, very rarely make it to the end of the line |
|
|
|
|
נדב, אתה עדיין סקפטי?
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #350 פורסם:
07.02, 12:21
|
|
|
|
קודי חבר:WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #352 פורסם:
07.02, 15:27
|
|
|
אל תשתמש בתגובה מהירה, יש לאתר באג בנושא. בנוסף אין גלילה אז כאשר אתה עובר את השורות שיש לך על המשך פשוט תשתמש בend בשביל להגיע לסוף או עם pgdwn.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #353 פורסם:
07.02, 16:08
|
|
|
Kazura |
 |
|
|
|
|
|
|
|
וואו, אהבתי מאוד. רץ חלק כמו שהבטיחו, ונראה פשוט כיף!
אהבתי את הסוף של הסרטון האחרון 
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #354 פורסם:
08.02, 03:58
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #355 פורסם:
08.02, 11:54
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
|
|
|
|
|
יאי!
|
 |
|
|
To say that the action in MadWorld is "fun" would be an understatement |
|
|
|
|
|
 |
|
|
There is just so much one can do. Players can whip out their chainsaw by holding down the B-button and start swinging the Wiimote to slash into an opponent's flesh. Environments are interactive; circuit breakers, trash dumpsters and enormous fans can all be used as deathtraps. There's also the matter of picking up enemies and chucking them around like rag dolls |
|
|
|
|
|
 |
|
|
The visuals are, simply put, stunning |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #356 פורסם:
09.02, 02:34
|
|
ריאיון מעניין מ-Comic-Con + קטעי גיימפליי:
מרוב שהוא כל כך אלים באופן בוטה, נהיה לי בחילה ממנו
והנה קטע מצולם של גיימספוט - הוא אפילו מעניין יותר. וואו, משחק חולה. שימו לב שבהנפה קלה של השלט מבצעים את הזריקה של האויב שנושאים.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 09.02 בשעה 06:49.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #357 פורסם:
09.02, 13:01
|
|
|
ד"א, שכחתי לציין פה אבל לפני יומיים ראיתי סרטונים שלו מקומיקון והמשחק נראה (לא גרפית, גרפית הוא נראה תמיד טוב) פי כמה יותר טוב מהטריילרים הזולים שהיו לו בהתחלה.
נראה שיש מערכת קומבואים טובה, הסביבות יחסית פתוחות וגדולות (הוא הצטייר בהתחלה כמשחק נורא "עבור לחדר הבא וחסל את כולם") ובכלליות הוא זז מאוד יפה.
נראה משחק ממש מצויין, אני רואה פוטנציאל טוב ל9+ ולהיות הקניה הראשונה שלי לWII מאז מריו גלקסי ב2007.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 09.02 בשעה 13:03.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #358 פורסם:
09.02, 14:13
|
|
וואו המשחק נראה טוב יותר ככל שעובר הזמן, אני חושב שאני יכול להתחיל לבנות על המשחק הזה לקיץ. באופן רגיל הייתי שוקל לקנות אותו כבר במרץ, אבל מאחר והוצאתי כבר יותר מדי כסף בחודשים האחרונים (ביחד עם גרסת האספנים של RE5 שיוצאת גם כן בתחילת מרץ), ובהתחשב בזה שבקיץ הווי תהיה אצלי בבית באופן רציף, אני חושב שעדיף יהיה לי לחכות ליוני בשביל המשחק הזה  .
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #359 פורסם:
09.02, 18:01
|
|
נדב, מה קונה, חשבתי שאתה סגור בדעתך למכור את הקונסולה, וגם משחק בודד לא ישנה את דעתך.
ואף אחד מאתנו לא ידע כמה שהוא טוב, אבל כן הייתה בנו אופטימיות רבה בגלל העבר של הצוות.
|
F.P |
 |
|
|
וואו המשחק נראה טוב יותר ככל שעובר הזמן, אני חושב שאני יכול להתחיל לבנות על המשחק הזה לקיץ. באופן רגיל הייתי שוקל לקנות אותו כבר במרץ, אבל מאחר והוצאתי כבר יותר מדי כסף בחודשים האחרונים (ביחד עם גרסת האספנים של RE5 שיוצאת גם כן בתחילת מרץ), ובהתחשב בזה שבקיץ הווי תהיה אצלי בבית באופן רציף, אני חושב שעדיף יהיה לי לחכות ליוני בשביל המשחק הזה . |
|
|
|
|
NMH או MadWorld, איזה משחק נראה לך יותר מגניב? 
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #360 פורסם:
09.02, 18:46
|
|
מאט מ-IGN מתלהב בבלוג שלו מהעותק של מאדוורלד שהגיע לידי המערכת.
ומזכיר לנו את הסיקור האינטנסיבי שלהם שמתחיל .. היום.
|
 |
|
|
IGN's exclusive MadWorld coverage begins Monday and continues every work day to the game's launch. Don't forget to tune in.
P.S. Loving it. |
|
|
|
|
אה, ותגובה נבחרת (של בוזון)
|
 |
|
|
2/6 2:48am, Bozon-IGN posted: It's 3AM, and all I want to do is play more of that game.
Damn. Just damn. |
|
|
|
|
בקיצור, הרבה הייפ. רק שלא יגזימו, זה מסוכן. 
נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 09.02 בשעה 18:48.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|