משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
20.05, 22:59
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
בTALES זה בזמן אמיתי? באמת?
וואללה, אם יהיו לו ציונים טובים אולי גם אני אשקול, הוא באמת מדהים גרפית. |
|
|
|
|
שוּ-שוּ? ממתי יש לווי משחק מדהים גרפית?
אבל נו, זה נדב אמר, אז בהמלצתו הלכתי ל-IGN לבדוק את הבשורה.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
20.05, 23:03
|
|
|
רונן |
 |
|
|
שוּ-שוּ? ממתי יש לווי משחק מדהים גרפית?
אבל נו, זה נדב אמר, אז בהמלצתו הלכתי ל-IGN לבדוק את הבשורה. |
|
|
|
|
הוא התכוון לזה שעל ה-360...
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
20.05, 23:54
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הוא התכוון לזה שעל ה-360... |
|
|
|
|
אה, לא ידעתי שהוא יוצא ל-360. עכשיו אני רגוע, חשבתי שהוא חולה.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
21.05, 00:48
|
|
|
רונן |
 |
|
|
אה, לא ידעתי שהוא יוצא ל-360. עכשיו אני רגוע, חשבתי שהוא חולה. |
|
|
|
|
חח אכן 
אני לא אקנה את המשחק ממילא, אפילו את ETERNAL SONATA לא קניתי והדמו שלו היה פשוט מדהים.
בכל מקרה אני אשים פה כמה תמונות ותבין לבד למה F.P התאהב במשחק אפילו שהוא שונא משחקים כאלה 
(למקרה שתהית, כן, זאת אשכרה הגרפיקה של המשחק. מטורף... גורם לך לחשוב איך זלדה WW2 היה יכול להראות על ה360  )

|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
21.05, 04:11
|
|
<מפהק>
כן, הן טובות, אבל זה ה-360, זה לא עניין חדש.
ותודה רבה לך על התזכורת בקשר ל-WW2. זה באמת לא מטריד אותי, הווי יכולה להציג משחקים יפהפיים, במיוחד כשאינה מתיימרת לריאליזם, גם בלי יומרות גרפיות גבוהות.
כן, לאקס בוקס 360 יש גרפיקה חזקה, אבל לסדרת זלדה יש בעיניי את העיצוב, התחכום והגיימפליי הכי חזק, כך שאני באמת לא יכול להתלונן. אפילו זלדה בגרסת ה-DS הצליח להפיל אותי הרבה פעמים.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 21.05 בשעה 04:19.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
21.05, 11:57
|
|
|
רונן |
 |
|
|
<מפהק> 
כן, הן טובות, אבל זה ה-360, זה לא עניין חדש.
ותודה רבה לך על התזכורת בקשר ל-WW2. זה באמת לא מטריד אותי, הווי יכולה להציג משחקים יפהפיים, במיוחד כשאינה מתיימרת לריאליזם, גם בלי יומרות גרפיות גבוהות.
כן, לאקס בוקס 360 יש גרפיקה חזקה, אבל לסדרת זלדה יש בעיניי את העיצוב, התחכום והגיימפליי הכי חזק, כך שאני באמת לא יכול להתלונן. אפילו זלדה בגרסת ה-DS הצליח להפיל אותי הרבה פעמים. |
|
|
|
|
לא אמרתי "תאר לך את WW2 בגרפיקה הזאת רק משחק גרוע".
אמרתי שתתאר לך את WW2 שנראה ככה עם כל שאר הדברים שנינטנדו יודעת לעשות
ברור שזה לא הדבר העיקרי, אבל אל תגיד שעולם כזה לא מסוגל לשאוב אותך פנימה בקסם מטורף אפילו יותר מאחד שיצרו על הWII.
וד"א, ה"פיהוק" שלך הוא הכי צבוע בעולם, האומנות במשחק הזה פשוט מדהימה וזה נראה כמו סרט אנימה מושקע בטרוף, העובדה שזה על ה360 ולא על הWII חורה ליצר האומנותי שלך כנראה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
21.05, 12:21
|
|
 כן!
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
21.05, 12:38
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכל מקרה אני אשים פה כמה תמונות ותבין לבד למה F.P התאהב במשחק אפילו שהוא שונא משחקים כאלה  |
|
|
|
|
לא אמרתי שאני שונא משחקים כאלה. אף פעם לא שחקתי במשחקים כאלה! הדבר הכי קרוב למשחק כזה ששחקתי בו היה KH, ודווקא די חיבבתי אותו. רק המשחקיות שלו היתה די בינונית.
וחכה, עוד לא התאהבתי במשחק, רק בסגנון האומנותי שלו. אני צריך עדיין לראות מה יצא מהמשחק מעבר לאומנות המדהימה שלו.
אגב רונן, דבר אחד שהוא די חדש בדור הזה זה משחקים בעלי סגנון אומנותי מצויר שנראים כמו משהו שנלקח מתוך תוכנית מצוירת. תסתכל על הנארוטו שמפתחים כרגע לפס3 ותשווה אותו לזה שפותח ל-360 (שנראה מדהים גם הוא, אך לא משתווה למה שראינו מזה של הספ3) ותבין שליצור משחק תלת מימדי שנראה כאילו הוא מתרחש בתוך האנימה הדו מימדית זה לא משהו שהולך ברגל.
נערך לאחרונה על ידי F.P, 21.05 בשעה 12:41.
|

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
21.05, 14:10
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא אמרתי "תאר לך את WW2 בגרפיקה הזאת רק משחק גרוע".
אמרתי שתתאר לך את WW2 שנראה ככה עם כל שאר הדברים שנינטנדו יודעת לעשות. ברור שזה לא הדבר העיקרי, אבל אל תגיד שעולם כזה לא מסוגל לשאוב אותך פנימה בקסם מטורף אפילו יותר מאחד שיצרו על הWII. |
|
|
|
|
כן, וודאי, אני עדיין בן אדם וגיימר, הגרפיקה יכולה לסחוף אותי (אחת הסיבות שה-360 מענטיינת אותי), פשוט מדובר באופי שונה לשנינו. אני לא אחד שמתעכב במה יכול להיות, אלא במה שיש. לא מתלונן ומתעכב במה שאינו רלוונטי
|
 |
|
|
וד"א, ה"פיהוק" שלך הוא הכי צבוע בעולם, האומנות במשחק הזה פשוט מדהימה וזה נראה כמו סרט אנימה מושקע בטרוף, העובדה שזה על ה360 ולא על הWII חורה ליצר האומנותי שלך כנראה. |
|
|
|
|
למה, מתוקה? פיהקתי לא כי אני לא מתרשם מהאמנות והיופי, הן באמת יפהפיות ואפילו לא הכחשתי זאת, כתבתי שזה צפוי מהחומרה של ה-360. פיהקתי כי זה לא רלווונטי לי. אפילו אם הייתי בעליה של הקונסולה לא הייתי קונה, כי זה לא ממש הסגנון שלי ואני מעדיף לבזבז על אחרים.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
23.05, 20:54
|
|
יש ראיון נהדר נהדר ומצחיק עם המפתח הראשי של המשחק, שהגיע לראיון עם חולצה המסמלת את המשחק (משהו שנראה כמו שלט ובתוכו דמות מקבלת שלט לראש).
הוא בהחלט מעביר את העובדה שהם הולכים על אלימות הומוריסטית והזויה במשחק:
|
 |
|
|
“There’s a lot of those games out there where you use daggers to stab people,” he explained — cheerfully mind you. “But stabbing daggers through people is so normal and everyone does it. So we were thinking if we put a sign on it, an everyday signpost, it would be more fun and more creative.” |
|
|
|
|
הוא אומר גם שהם הולכים על אלימות בסגנון טום וג'רי, כואב אבל משעשע.
כמו-כן, פסקול המשחק יורכב מסגנון ההיפ הופ.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
23.05, 23:00
|
|
האתר
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
24.05, 00:35
|
|
מוזר לי שאתה מתלהב ממנו עדי, למרות הסגנון האמנותי, הוא אחד האלימים ביותר... וזכור לי שקראת לMANHUNT "מבחיל" בגלל האלימות שבו.
סתם, מעניין אותי לדעת למה שם לא וכאן כן
בכל מקרה אני מסכים, הוא נראה נהדר.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
24.05, 00:59
|
|
|
ההבדל הוא שכאן זו אלימות קומית אובר-דה-טום שכזה ומטושטשת בסגנון גרפי ביזארי וחדשני. זו אלימות כמו זו של איצ'י וסקראטצ'י או איך שלא קוראים להם מהסימפסונס.
כמו NMH.
יש לי ביטחון במפתחים יפנים שלא יעשו את זה אלימות מוקצנת וסדיסטית כמו ב-Manhunt.
עם זאת, אני יכול להגיד שאני כן צופה בעיה במשחק שהוא כולו שחור לבן, שהוא עלול להפוך למונוטוני ומה שנראה בכמה דקות נורא יפה, יכול אחרי חמש שעות לייגע. אז הם יצטרכו למצוא פיתרון למשהו כזה. אני מקווה שהם יצליחו.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
24.05, 10:04
|
|
|
ADi |
 |
|
|
כמו-כן, פסקול המשחק יורכב מסגנון ההיפ הופ. |
|
|
|
|
תמונות מדהימות באמת אבל למה היפ הופ? למה?
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
24.05, 10:55
|
|
|
היפ הופ משדר אי-רציניות ושתוטניקיות אבל אם היו שמים מטאל עוד היינו לוקחים ברצינות את האלימות במשחק!
תוקעים למישהו שלט דרך הגולגולת, למי אכפת אם כל זה בשחור\לבן , עם מוזיקת היפ הופ ברקע ובדיחות.
It's always funny until one guy losses his eye.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
24.05, 10:58
|
|
|
אני מודה שהראיון עם היוצר, קצר ככל שיהיה, נתן לי ביטחון במשחק ובהומור שלו. אני מקווה שהם יעשו את זה טוב.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
24.05, 14:27
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
סתם, מעניין אותי לדעת למה שם לא וכאן כן |
|
|
|
|
באותה המידה, יכולת לשאול אותו עוד לפני שהמשחק הזה נחשף: למה NMH ולא Man Hunt? זו האמנות, והאלימות הקומית, גם בעיניי יש בה יותר עניין.
|
ADI |
 |
|
|
אני מודה שהראיון עם היוצר, קצר ככל שיהיה, נתן לי ביטחון במשחק ובהומור שלו. אני מקווה שהם יעשו את זה טוב. |
|
|
|
|
מה שלי עושה ביטחון זה הרכבו של הצוות הזה והמוניטין של כל אחד ואחד מהם.
כן, התמונות מעניינות ויפות, אבל אני רוצה לראות את כל העסק בתנועה.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
24.05, 16:04
|
|
|
רונן |
 |
|
|
באותה המידה, יכולת לשאול אותו עוד לפני שהמשחק הזה נחשף: למה NMH ולא Man Hunt? זו האמנות, והאלימות הקומית, גם בעיניי יש בה יותר עניין. |
|
|
|
|
מה הקשר NMH? שם האלימות קיימת, אבל היא לא סדיסטית כמו פה וכמו בMANHUNT. מה אתה משווה שחותכים מישהו ל-2 עם חרב, דבר שקיים בהרבה משחקים, לעומת מישהו שמוציאים לו את הלב ומוחצים אותו או שאר הדברים שהסרטון הראה...
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
24.05, 16:28
|
|
|
איזה כיף
גם טיילס אוף סימפוניה 2 לווי
וגם טיילס אף ווספריה ל360(מי היה מאמין)
שני משחקים מסדרת המשחקים האהובה עלי ל2 הקונסולות שלי
תענוג!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
24.05, 18:00
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
מה הקשר NMH? שם האלימות קיימת, אבל היא לא סדיסטית כמו פה וכמו בMANHUNT. מה אתה משווה שחותכים מישהו ל-2 עם חרב, דבר שקיים בהרבה משחקים, לעומת מישהו שמוציאים לו את הלב ומוחצים אותו או שאר הדברים שהסרטון הראה... |
|
|
|
|
גם אני לא הבנתי מה הקשר בין MAD WORLD ל-MAN HUNT. אז מה.
כנראה לא צפית ממנו מספיק. אני צפיתי וחשבתי שהוא סדיסטי. חוצה אנשים לשניים לאורך, וגם סצינות המעבר הדגישו זאת, כגון רצח ברוטאלי של כיתת ילדים שלמה.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 24.05 בשעה 20:24.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|