משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
26.05, 14:33
|
|
נינטנדו אוסטרליה: WiiFit > GTA4
אחרי שבועיים ש-WiiFit בראש המצעד האוסטרלי, מנהלת נינטנדו אוסטרליה מרגישה בטוח שבטווח הארוך הכותר החדשני יהיה גדול יותר מ-GTA4. הראיון המלא איתה כאן.
|
ציטוט: |
 |
|
|
How has the reception and sales of Wii Fit been so far?
Amazing. If I had another 100,000 Mario Karts and another 100,000 Wii Fit there would be a lot more happier people than what we've got now as far as retailers go because trying to support catalogues, rainchecks even, since the launch has been difficult. And now we're going into a very busy retail period. So I would have loved to have had more stock of that but our products aren't all about day one, as you know. Its more about longevity. I've just come out of a meeting now where we were talking about Nintendogs, which is three years old in September. Like Brain Training and More Brain Training, it's still coming out in the Top 10 All Formats chart every week. So we're not all about Day 1 and only Day 1. Our products tend to continue to sell well. Day 1 is important to us, to make sure we've got enough for consumers, but its more about long term.
There's been a lot written about Grand Theft Auto IV, yet Wii Fit knocked it off top spot on the GfK charts.
Yeah, two weeks in a row.
Do you think it's actually a bigger game in terms of the mainstream than GTA?
Long term, it will absolutely be bigger. I'm quite open to say that. We will continue to support Wii Fit because its an important product for us and its an important product for our consumers now. Long term, definitely. |
|
|
|
|
גם בצרפת WiiFit הספיק להדיח את שתי גרסאות GTA4 מהטבלה. יש סיכוי שגם במאי הוא ישלוט בטבלת המכירות של ארה"ב.
נערך לאחרונה על ידי ADi, 26.05 בשעה 15:24.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
26.05, 15:19
|
|
|
האמת היא שזה לא הכי מפתיע, קהל היעד של GTA יותר מצומצם מקהל היעד של Wiifit. לכן גם אני חושב שלטווח הארוך Wiifit ימכור יותר מGTA4.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
26.05, 16:21
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
האמת היא שזה לא הכי מפתיע, קהל היעד של GTA יותר מצומצם מקהל היעד של Wiifit. לכן גם אני חושב שלטווח הארוך Wiifit ימכור יותר מGTA4. |
|
|
|
|
נו בטח,משחק כמו wiifit כל אחד שיש לו wii יכול לשחק כי זה לא דורש מיומנות קודמת כמו gta ולא דורש להיות גיימר שמסיים משחקים כמו gta וגם ל-באלאנס בורד בסופו של דבר יהיה כמה משחקים ויהיה ניתן לקנות אותו לא רק בגלל ה-wiifit.זה כמו להבדיל בין אם אימא תרצה לסיים את המשחק gta ולהרוג בדרך כמה עשרות אנשים בנשקים לא קונבנציונלים ולברוח מעשרות ניידות של שוטרים שכבר מתים שתהיה בכלא או אם היא תרצה קצת לעלות על הבאלאנס בורד ולעשות התעמלות קטנה(מה נראה לכם אימא תעדיף?).
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
26.05, 16:42
|
|
זה תלוי באיזו אמא מדובר? אם זו אמא של אברג'יל אז כנראה שלרדוף אחרי אנשים עם נשקים לא קונסנצונלים ולחסל כמה שוטרים 
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
26.05, 16:56
|
|
|
סלח לי אם אני לא זוכר נכון אבל GTA4 בשלושה הימים הראשונים לא מכר פי 2 מWII FIT וזה כולל את החצי שנה שלו בארה"ב, חודש באירופה ושבוע בארה"ב?
אם תאחד את המכירות של GTA אני בטוח שWII FIT לא בראש אף טבלה, הרי אי אפשר לדבר על הפופולריות של משחק אם מתיחסים אליו כשני משחקים שונים על הפלטפורמות השונות לא?
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
26.05, 17:03
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
זה תלוי באיזו אמא מדובר? אם זו אמא של אברג'יל אז כנראה שלרדוף אחרי אנשים עם נשקים לא קונסנצונלים ולחסל כמה שוטרים  |
|
|
|
|
גם בזה אני בספק אבל אם זה אברג'יל עצמו יש מה לדבר 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
26.05, 17:03
|
|
|
היא מדברת על הטווח הארוך. WiiFit אם אתה מסתכל על יפן, לא מפסיק למכור מדי שבוע. הוא מוכר בערך אותו דבר עוד ועוד. הוא עקף את SSBB למרות שגם הוא יצא חזק. הוא כמו WiiPlay חדש. ולכן יש מצב הגיוני לחלוטין שהוא יעבור אותו.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
26.05, 17:25
|
|
|
ADi |
 |
|
|
היא מדברת על הטווח הארוך. WiiFit אם אתה מסתכל על יפן, לא מפסיק למכור מדי שבוע. הוא מוכר בערך אותו דבר עוד ועוד. הוא עקף את SSBB למרות שגם הוא יצא חזק. הוא כמו WiiPlay חדש. ולכן יש מצב הגיוני לחלוטין שהוא יעבור אותו. |
|
|
|
|
ככה כל המשחקים הפופולארים ביפן.
אתה רואה שם את מריו קארט, NSMB, WII FIT, בריינאייג' וכו' עדין מככבים ברשימה, אבל בארה"ב זה לא קורה משום מה.
בהחלט יש מצב שWII FIT יהיה שונה וגם בארה"ב יהיה לו זנב ארוך, אני די בטוח בזה האמת, אבל גם GTA זה משחק עם זנב ארוך במיוחד.
רוב הכותרים בסדרה מתחילים בסיבובות ה-4-5 מליון וממשיכים למכור גם כשהם עוברים את ה15 מליון.
לא מדובר בזבנג וגמרנו עם GTA, גם בחג המולד תראה אותו מככב ברשימות והוא תמיד ישאר קרוב קרוב לכל הטופ 10 בעולם חוץ מיפן.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
26.05, 17:36
|
|
|
אני לא התכוונת שGTA זה זבנג וגמרנו רק שבהתחשב בקהל היעד Wiifit ימכור יותר בטווח הארוך עקב היותו משחק כושר המשתמש בשליטה אחרת שאפשר להתאים לו גם משחקים. זה ממש נו בריינר להבין את זה. מה קהל היעד של GTA? שחקני שהמונח המתאים להם הארדקור, ואילו וויפיט מותאם לק'אזואל אבל זה לא אומר ששחקני הארדקור לא יקנו אותו - ההפך כנראה לא יהיה. עדיין GTA הוא משחק נישה ואילו ווי-פיט הוא דבר אחר לגמרי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
26.05, 17:48
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אני לא התכוונת שGTA זה זבנג וגמרנו רק שבהתחשב בקהל היעד Wiifit ימכור יותר בטווח הארוך עקב היותו משחק כושר המשתמש בשליטה אחרת שאפשר להתאים לו גם משחקים. זה ממש נו בריינר להבין את זה. מה קהל היעד של GTA? שחקני שהמונח המתאים להם הארדקור, ואילו וויפיט מותאם לק'אזואל אבל זה לא אומר ששחקני הארדקור לא יקנו אותו - ההפך כנראה לא יהיה. עדיין GTA הוא משחק נישה ואילו ווי-פיט הוא דבר אחר לגמרי. |
|
|
|
|
אז אתה טוען שWII FIT יעבור את ה20 מליון עותקים?
כי GTA:SA עבר את ה20 מליון על הXBOX והPS2 יחדיו, VC עשה 15 מליון ו-GTA3 עשה 13 מליון.
אני ממש, אבל ממש בספק אם GTA4 יהיה הGTA הכי פחות מוכר אי פעם, הרי היה לו שיגור יותר גדול משל כל משחק GTA בהפרש ענקי.
תאמין או לא משחקי GTA פונים לכולם, אולי לא לסבתות או לדודות אבל הPS2 מכר 120+ מליון יחידות ללא הסבתות או הדודות.
אני מאמין שGTA4 יעבור את ה15 מליון על הPS3 וה360 יחדיו, אין לי ספק שWII FIT מסוגל לעבור את ה10 מליון יחידות אבל אני לא בטוח אם הוא מסוגל לעבור את GTA.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
26.05, 18:48
|
|
|
אין סיכוי שוויפיט יעבור את ג'י טי איי כי וייפיט אפשר להשוות להגה בפליסטיישן וג'י טי אי זה משחק שאפשר להשוות למריו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
26.05, 19:12
|
|
|
בסדר אנחנו נראה עוד כמה חודשים מי מכר יותר, למרות שבשיל לראות זאת צריך לתת חצי שנה לפחות אם לא שנה.
נדב נראה לי שאתה קצת עיוור צבעים. אתה רואה רק ירוק.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
26.05, 19:31
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
בסדר אנחנו נראה עוד כמה חודשים מי מכר יותר, למרות שבשיל לראות זאת צריך לתת חצי שנה לפחות אם לא שנה.
נדב נראה לי שאתה קצת עיוור צבעים. אתה רואה רק ירוק. |
|
|
|
|
פעם אחרונה שבדקתי GTA היה משחק מולטי פלטפורם.
עם כל הכבוד כרגע GTA4 מכר בשלושה ימים פי 2 ממה שWII FIT מכר בחצי שנה ביפן, חודש באירופה ושבוע בארה"ב.
אני משער שGTA4 כבר נמצא ב-8 מליון עותקים ועד סוף יולי יהיה כבר ב-10 מליון עותקים.
GTA זה משחק שמוכר במשך חודשים, בעצם שנים, הכותר הכי פחות מוכר בסדרה הזאת (הראשית כן? לא ספינאופים גרועים לPSP) מכר 13 מליון עותקים ובנתיים זה עולה ממשחק למשחק.
אפילו WII PLAY לא עשה מספר כזה וGTA האחרון כבר עבר את ה20 מליון.
אז אלה אם יש לך צפי של לפחות 15+ מליון לWII FIT אז אני לא רואה איך הוא עובר אותו.
זה לא עיוורון צבעים, זה הגיון בריא.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
26.05, 19:53
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
פעם אחרונה, זה הגיון בריא. |
|
|
|
|
אפשר להגיד פשוט חכה ותראה.
GTA3 שאתה כל-כך מתרברב שהוא מכר 20 מיליון עותקים מכר אותם על בסיס משתמשים של 140 מיליון, בעוד GTA4 מוכר על בסיס משתמשים של פחות מ-30. אז ביג דיל, הוא מכר 6 מיליון. כמה כותרים עשו בום חזק ונעלמו?
אני לא אומר ש-GTA4 ייעלם, אבל אני לגמרי רואה אותו עוצר קצת מעל COD4... משהו כמו 10-11. סה"כ בסיס המשתמשים שלו קטן בהרבה.
כמו-כן, להזכירך HALO3 מכר ביציאה שלו שגם כן הייתה 3-4 ימים, משהו כמו 3.3 מיליון רק על ה-360. ו-GTA4 מכר הרבה הרבה פחות, קצת יותר מחצי מזה על ה-360, ו-2.8 מיליון על שתי הקונסולות ביחד שיש להן בסיס משתמשים גדול בהרבה מרק ה-360 (טוב, מן הסתם).
אז פשוט חכה ותראה.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
26.05, 20:21
|
|
|
חכה ותראה...
(לחץ חברתי)
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
26.05, 20:24
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אפשר להגיד פשוט חכה ותראה.
GTA3 שאתה כל-כך מתרברב שהוא מכר 20 מיליון עותקים מכר אותם על בסיס משתמשים של 140 מיליון, בעוד GTA4 מוכר על בסיס משתמשים של פחות מ-30. אז ביג דיל, הוא מכר 6 מיליון. כמה כותרים עשו בום חזק ונעלמו?
אני לא אומר ש-GTA4 ייעלם, אבל אני לגמרי רואה אותו עוצר קצת מעל COD4... משהו כמו 10-11. סה"כ בסיס המשתמשים שלו קטן בהרבה.
כמו-כן, להזכירך HALO3 מכר ביציאה שלו שגם כן הייתה 3-4 ימים, משהו כמו 3.3 מיליון רק על ה-360. ו-GTA4 מכר הרבה הרבה פחות, קצת יותר מחצי מזה על ה-360, ו-2.8 מיליון על שתי הקונסולות ביחד שיש להן בסיס משתמשים גדול בהרבה מרק ה-360 (טוב, מן הסתם).
אז פשוט חכה ותראה. |
|
|
|
|
מה?
GTA3 מכר איזה 14 מליון עותקים והוא מכר אותם על בסיס משתמשים קצת יותר גדול משל הWII, הוא יצא בקיץ 2001 כשהPS2 הייתה בת פחות משנה עד שהיא הייתה קצת פחות מבת שנתיים וחצי.
צא מהסרט עדי, GTA3 מכר עם בסיס משתמשים כמו של הWII בערך 14 מליון עותקים.
GTAVC שיצא שנה אחרי זה מכר איזה 17 מליון עותקים.
GTASA כבר עבר את ה20 מליון.
היילו 3 מכר יותר מהיילו 1 או היילו 2 באופן יחסי, השיגור של היילו 2 גם היה גרנדיוזי בטרוף.
בנתיים היילו 3 מכר כבר מעל 8 מליון עותקים בחצי שנה בזמן שהיילו 2 מכר קצת מעל 9 מליון בשלוש שנים, היילו 3 יעקוף אותו.
כנ"ל GTA4, הוא מכר יותר מכל GTA אחר בשיגור שלו והוא ימשיך למכור עם הזמן.
אפילו אם הוא יהיה רק הGTA שבמקום השלישי זה עדין ישים אותו בבערך 18 מליון עותקים.
אתה חושב שWII FIT ימכור 18 מליון עותקים?
אולי, בהחלט יש מצב.
אבל בבקשה אל תתיחס לGTA ככותר של בום וזהו, יש לי שלושה כותרים אחרונים בסדרה ב7 שנים האחרונות שיוכיחו לך אחרת.
אתה רוצה לחזור שוב על מקרה מריו מול היילו שהפסדת בו?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
26.05, 20:59
|
|
|
אני לא הפסדתי במקרה HALO3 SMG כי הקרב לא נגמר.
SMG עדיין מופיע בטבלאות, והוא היה מקום 20 ב-NPD בחודש אפריל, ואתה עוד רואה אותו בטבלאות בצרפת ושאר אירופה.
אנחנו נחכה ונראה, כרגע אני לא אתפלא אם WiiFit שפונה לקהל גדול כל-כך יעבור את GTA4.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
26.05, 21:23
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני לא הפסדתי במקרה HALO3 SMG כי הקרב לא נגמר.
SMG עדיין מופיע בטבלאות, והוא היה מקום 20 ב-NPD בחודש אפריל, ואתה עוד רואה אותו בטבלאות בצרפת ושאר אירופה.
אנחנו נחכה ונראה, כרגע אני לא אתפלא אם WiiFit שפונה לקהל גדול כל-כך יעבור את GTA4. |
|
|
|
|
היילו לא היה בטבלה של ניוזילד שהבאת?
אבל עזוב אותך משטויות כמו ניוזילנד וכאלה, היילו יסגור את החיים שלו בסביבות ה10 מליון יחידות, אולי 9 ומשהו.
אני ממש בספק אם הופעה אקראית פה ושם במקום נמוך בNPD או השתתפות בטבלה ההולנדית יביא את מריו לאקסטרה 3+ מליון בזמן שהיילו ממשיך למכור.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
26.05, 21:31
|
|
הופעה בטופ20 בארה"ב אינה הופעה אקראית, ואתה רואה את מריו מופיע מדי שבוע בטבלאות האירופאיות וגם באוסטרליה, וגם בארה"ב.
כן, היילו מוכר נהדר ב-NZ. יש שם שוק ענק של משחקים.
אני חושב שבעולם מריו מוכר בקצב טוב יותר מהיילו3, ולכן הוא יתפוס אותו מתישהו. אני לא מבין למה אתה רואה את היילו3 גדל ב-2 מיליון, ואת מריו לא גדל ב-4 מיליון באותו פרק זמן. אני באמת לא מבין על מה אתה מבסס את ההגיון שלך לזה. את מריו אני רואה לפחות בטבלאות, את היילו3 כמעט ולא.
בכל מקרה, זו סיבה טובה למה WiiFit יכול להיות הרבה יותר חזק מ-GTA4:

|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
26.05, 21:52
|
|
|
אז כל הנשים שמרגישות שמנות בארה"ב יקנו WII FIT, כל הגברים יקנו את GTA4.
בפעם המליון, GTA זה כותר עם זנב ארוך יותר מכושי בלי מכנס, כבר עכשיו הוא עשה 6 מליון כמה ימים ואני די בטוח שעד סוף מאי הוא כבר ישפשף את ה10 מליון.
שוב, אני לא מזלזל במכירות של WII FIT, הוא ימכור כמו לחמניות, פשוט GTA ימכור יותר, הרבה יותר.
בנושא מריו, היילו 3 נמצא בערך ב8.5 מליון יחידות בתחילת אפריל, אני משער שהוא יגמור את החיים שלו באיזה 9 ומשהו מליון יחידות.
מריו בחיים לא ימכור עוד 4 מליון יחידות על הופעה אקראית בNPD, חוסר יכולת טוטאלי ביפן ואיזה שתי ארצות באירופה שהוא עדין בטופ 10 שלהן.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
26.05, 21:52
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הופעה בטופ20 בארה"ב אינה הופעה אקראית, ואתה רואה את מריו מופיע מדי שבוע בטבלאות האירופאיות וגם באוסטרליה, וגם בארה"ב.
כן, היילו מוכר נהדר ב-NZ. יש שם שוק ענק של משחקים. 
אני חושב שבעולם מריו מוכר בקצב טוב יותר מהיילו3, ולכן הוא יתפוס אותו מתישהו. אני לא מבין למה אתה רואה את היילו3 גדל ב-2 מיליון, ואת מריו לא גדל ב-4 מיליון באותו פרק זמן. אני באמת לא מבין על מה אתה מבסס את ההגיון שלך לזה. את מריו אני רואה לפחות בטבלאות, את היילו3 כמעט ולא.
בכל מקרה, זו סיבה טובה למה WiiFit יכול להיות הרבה יותר חזק מ-GTA4:
 |
|
|
|
|
אני לא מאמין שאתה עדיין רואה סיכוי שמריו יעבור את היילו.
שניהם לא הולכים לעשות עוד מליון במהלך חייהם ככל הנראה, עזבו אותם, הם מוכרים במספרים זניחים ביותר.
ובקשר לוידאו - כן, זה פחות או יותר קהל היעד העיקרי של הווי... אני עדיין לא מבין איך אפשר לקרוא לזה קונסולה, זה הרבה יותר גאדג'ט. קונסולת משחקים נועדה לגיימרים, WTF. תהנה לשחק אונליין עם מירנדה וויליאמם, 42, טקסס.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
26.05, 22:03
|
|
|
אנחנו נחכה ונראה, אני רואה את זה קורה, אתם לא. אתם גם חשבתם שה-Wii תהיה כישלון. שהיא תפסיק למכור. ש-GTA4 יהפוך את הקערה על פיה. אתם גם חושבים שהדור לא נגמר ולא ברורה המנצחת. בסדר.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
26.05, 22:22
|
|
|
אל תגזים, עדי, הם לא חושבים את כל זה.
לא?
|
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.
אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720
Wii Number 3755-4409-3335-5398
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
26.05, 22:23
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אנחנו נחכה ונראה, אני רואה את זה קורה, אתם לא. אתם גם חשבתם שה-Wii תהיה כישלון. שהיא תפסיק למכור. ש-GTA4 יהפוך את הקערה על פיה. אתם גם חושבים שהדור לא נגמר ולא ברורה המנצחת. בסדר. |
|
|
|
|
לא חשבתי אף פעם שהווי-פיט תמכור חרא. ממש לא. תחפש עמוק בפורומים ביום של ההכרזה, צחקתי על השם, על הביצועים, אבל היה ברור מהתחלה שזה ימכור מצויין,לאנשים שהם לא גיימרים וכצעצוע לילדים. גאדג'ט, לא קונסולה. ופרט לאיזה 3 משחקים - נינטנדו עושים עבודה טובה בלשמור על זה ככה.
לעומת זאת - לפחות עפ"י הנתונים האחרונים, אני טעיתי לגבי GTA4. גם אתה אגב, אני די בטוח שחשבת שתהיה קפיצה לא קטנה במכירות הפס3 וה360. מי יודע, אולי תהיה... אבל בינתיים באמת לא עושה רושם שזה המצב.
לגבי מי המנצחת - פה זה הרבה יותר מסובך. מי תמכור הכי הרבה חומרה? כנראה שהווי, כמעט בטוח אפילו. אבל לא בהפרשים גדולים כמו שאתה חושב כנראה. למי יהיו הכי פחות משחקים איכותיים? בטוח שלווי, ובהפרשים הרבה יותר גדולים ממה שאתה חושב כנראה.
אז אם אתה, כגיימר, מחשיב את זה כנצחון לווי, סבבה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
26.05, 22:40
|
|
|
אני זוכר שעדי אמר שה360 תקפוץ אולי באיזה 100,000 לא יותר, אף אחד לא חשב שהיא תרד ב80,000.
מן הסתם היא לא ירדה, היא פשוט המשיכה למכור אותו דבר (חודש לפני היה 5 שבועות וכלל את הפסחה), אבל עדין זאת הייתה הפתעה לכולם פה, לא רק לי ולך אלה גם לעדי.
אף אחד פה לא חושב שהWII תכשל או תפסיק למכור.
אני חושב שגם אם כל השיגעון WII יפסיק עוד שנתיים היא עדין תמשיך למכור יפה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
27.05, 00:46
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אף אחד פה לא חושב שהWII תכשל או תפסיק למכור. |
|
|
|
|
נהההההה תפסיק לעדן את מה שכתבתם בעבר. נכון, לא כתבתם שהיא תפסיק למכור, אבל כתבתם שהמכירות יירגעו. לא רק שזה לא קרה, הן השתגעו אפילו יותר, בניתוק מוחלט מהגדולים שיצאו למתחרות, ואני חושב שכאן מגיע לי קרדיט כי תמיד הדגשתי את הניתוק בין הקונסולות כי הן לא מתחרות זו בזו. להזכירכם, עברו כמעט שנתיים מהשקת הקונסולה, ואתם בקושי נתתם לה כמה חודשים.
עדי, כל אלה מהתמונה ששמת, קיבלו ווי-פיט חינם?! וואו, תראה איזה מאושרות הן, ובצדק, כל אחת נראית כמו אחת שזקוקה לו מאוד.
וואו, נינטנדו משווקת אותו באגרסיביות אדירה.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
27.05, 06:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני זוכר שעדי אמר שה360 תקפוץ אולי באיזה 100,000 לא יותר, אף אחד לא חשב שהיא תרד ב80,000.
מן הסתם היא לא ירדה, היא פשוט המשיכה למכור אותו דבר (חודש לפני היה 5 שבועות וכלל את הפסחה), אבל עדין זאת הייתה הפתעה לכולם פה, לא רק לי ולך אלה גם לעדי.
אף אחד פה לא חושב שהWII תכשל או תפסיק למכור.
אני חושב שגם אם כל השיגעון WII יפסיק עוד שנתיים היא עדין תמשיך למכור יפה. |
|
|
|
|
נכון. אבל אתה ולסקין חשבתם שהן יקפצו למכירות של 400 אלף +, אתה אמרת שאתה לא רואה איך ה-Wii עוקפת את ה-360 כש-GTA4 יוצא בדרך ובטח יקפיץ אותה לככה וככה. אני הייתי הרבה יותר סולידי.
אני כן מאמין של-WiiFit יש פוטנציאל למכור יותר מ-GTA4.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
27.05, 08:20
|
|
דודה שלי שחייה באמריקה הייתה בתוכנית הזו.(נראה לי) זה האלן הזו? או שזה משהו אחר?
בתוכנית אלן אז היא הייתה פעמים,פעם אחת היא קיבלה ווי וWIIFIT והיא מספרת שהבנות שלה כל הזמן משחקות בזה,ופעם אחת היא (וכל הקהל!) זכתה ב....---.... מ-כ-ו-נ-י-ת-!_!_!_!_!!!
חולני לא? אשכרה מביאים לקהל מכוניות  כמה כסף יש לתוכנית הזו!!!
|

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
27.05, 10:08
|
|
|
נראה לי שמכונית קיבלו אצל אופרה. ושם יש הרבה כסף, הרבה מאד כסף.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
27.05, 10:23
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
נראה לי שמכונית קיבלו אצל אופרה. ושם יש הרבה כסף, הרבה מאד כסף. |
|
|
|
|
אני לא יודע...שהייתי שם שאלנו אותה למה יש להם 4 מכוניות שהם צריכים רק שניים-אז היא ענתה שהמיותרים -אחד לקסוס ג'פ הם קנו לבת לכבוד גיל 17 ושהשנייה היא קיבלה בתוכנית אירוח,ואנחנו כולנו  מה??????
|

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|