משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
30.05, 14:15
|
|
|
אין לי ספק בכלל שהא אכזבה יחסית.
אני אפילו לא סיימתי אותו מרוב שהוא חזר על עצמו...
אבל רונן השתמש המונח "משחק גרוע" כשהעובדות (ממוצע ציונים=דיעה רווחת) אומרות ההפך.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
30.05, 14:27
|
|
|
Laskin |
ציטוט: |
 |
|
|
אין לי ספק בכלל שהא אכזבה יחסית.
אני אפילו לא סיימתי אותו מרוב שהוא חזר על עצמו...
אבל רונן השתמש המונח "משחק גרוע" כשהעובדות (ממוצע ציונים=דיעה רווחת) אומרות ההפך. |
|
|
|
|
בסדר, אבל מי מקשיב לרונן 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
30.05, 14:39
|
|
מדהים כמה שנאה הסמיילי הזה אוצר בתוכו.
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
30.05, 14:44
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|

מדהים כמה שנאה הסמיילי הזה אוצר בתוכו. |
|
|
|
|
אני כל הזמן משתמש בסמיילי הזה, זה אומר שאני שונא את כל העולם?  .
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
30.05, 14:51
|
|
לא, אבל אתה פורק ממנו את כל האנרגיה השלילית המצטברת בו.
זו הסיבה למה הוא עדיין ממשיך להלך בינינו ולהופיע בסיומי משפט אופיינים כמו
"אמא שלך בעמבה, יא בן אלף טריצרטופים  "
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
30.05, 15:07
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|
לא, אבל אתה פורק ממנו את כל האנרגיה השלילית המצטברת בו.
זו הסיבה למה הוא עדיין ממשיך להלך בינינו ולהופיע בסיומי משפט אופיינים כמו
"אמא שלך בעמבה, יא בן אלף טריצרטופים " |
|
|
|
|
היי, למה אתה יורד על טריצרטופים? אני שמינית טריצרטופ.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
01.06, 00:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
סך הכל מדובר במשחק של 7 גובה לדעתי, לא נראה לי שמשהו פה טוען שהוא יותר מזה. |
|
|
|
|
אני דווקא מצאתי אותו כמשחק של 8 עד 8.5, אבל אולי זה בגלל שפשוט עדיין לא שיחקתי בו מספיק בשביל להשתעמם ממנו.
ולאסקין, כדאי שתתחיל להבין איך עובדת שיטת הביקורות:
משחקי PS3/X360
10 = עזבו, סתם המבקרים מגזימים עם הציון כי הם פוחדים מהקזואל. אל תאמינו לזה.
9 = לWII יש את SMG שקיבל ציון יותר טוב
8 = גרוע
7 = מאד גרוע
6 = הכי גרוע
5 = וואי, איזה משחק יפה לWII! מה, זה לא לWII? בו'נה, אתה בטוח שזה לא לWII? אה, כי מהגרפיקה זה נראה כמו משחק WII. טוב, גם ככה זה נראה כמו משחק גרוע.
משחקי WII:
5 = טוב מאד. המבקרים לא מבינים את המשחק שלא פונה אליהם אלא לקזואל. אל תאמינו לזה.
6 = מעולה. אפילו בpreview כתבו שלמשחק יש פוטנציאל והשליטה מהנה. משחק כזה לא יכול לפספס.
7 = גאוני
8 = אלוהי
9 = OMG!
10 = SMG
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
01.06, 11:20
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
פעם אחרונה שבדקתי, משחק עם ממוצע של 82.5 הוא משחק טוב עד טוב מאוד. |
|
|
|
|
!EXACTLY
אז למה הייתי צריך להתווכח אתכם כשאמרתי ש-8 זה ציון טוב, ואפילו מאוד, והפרובוקטור נדב אמר לנו ש-8 הוא ציון טוב רק מאז שהווי הושקה, כי "אלה הסטנדרטים הנמוכים שלנו"? והנה, ממש כמה הודעות מעליי הוא מוכיח את הצביעות כשאומר "אבל מי מקשיב לרונן", כאילו גם בעיניו 8 הוא פתאום ציון נהדר. אבל הוא לא שקרן ולא צבוע, כמובן. יש הבדל בין דעות שונות, לבין צביעות, שקרנות וילדותיות.
גם לפי נדב, SUDA עושה משחקים גרועים, והנה משחק שלו עם ממוצע שמעט יותר גדול מזה של AC. אז הנה לך למה כיניתי אותו גרוע, כי זה לפי הנוסחה הצבועה של נדב.
כן, יובל, אני מסכים ש-8 זה ציון טוב, אפילו מאוד (ובעיניי, לא רק על הווי, בניגוד לטענת הפרובוקטור לפניי), אבל זו לא הנקודה, אלא יכולתי, לו זה היה באופי הדבילי שלי, לבוא לפורום אקס-בוקס 360 ולזיין את השכל כמה שהוא היה מצופה ואכזב בסופו של דבר, וביחס לסטנדרטים מהקונסולה, הוא גרוע, ואפילו NMH עבר אותו.
גם לגבי באנג'ו קאזוי הבא יכולתי לזיין את השכל, אפילו בלי קשר לאיכות שלו, כי אם רוצים - מוצאים (אני, למשל, מאוד התאכזבתי מהכיוון החדש שלו). והנה אפילו עוד דוגמה, טרייה יותר, של משחק מאוד מצופה שהייתי בטוח שיקבל יותר, ובינתיים נהנה ממוצע דומה לשל NMH.
אבל לא זיינתי את השכל לגביהם, ולכן אני מצפה באותה המידה להירגע עם הגישה הילדותית והמפגרת הזו בפורום הזה. אני לא רוצה שהפורום הזה ייהפך לבמה של צביעות, זלזול ותת רמה. בשלב מסוים זו כבר הטרדה, ואני מצפה שכל אחד יתעלה על עצמו קצת.
|
נדב |
 |
|
|
AC הוא בהחלט משחק מאכזב, אני לא חושב שיש פה משהו שטוען אחרת.
סך הכל הוא הבטיח המון ובסוף הביא גיימפליי מעולה שחוזר על עצמו כל כך הרבה פעמים שבא לך לחתוך את הוורידים אחרי 5 שעות איתו. |
|
|
|
|
לא יודע, אני רק זוכר שגוננו עליו כאן, ולפי הממוצע של נינג'ה גיידן, אולי גם ממנו אתה צריך להיזהר, כי גם לו ציפית. אם תשחק בו, אתה עלול להסתכן בדימוי של גיימר בעל סטנדרטים נמוכים.
אבל זו לא הנקודה, אלא שלא לכלכתי לך את הפורום בפרובוקציות, והיו לי אלפי סיבות, אם רק הייתי מאמץ את הגישה הקטנונית והילדותית שלך. אתה מנהל בקהילות האלה, אז תתנהג בהתאם. אחרת, אתה הולך על חבל דק מאוד, וכבר העברתי את המקרה שלך הלאה.
כפי שהסברתי, התחלתי לנקוט ביד תקיפה נגד זייני שכל של קונסולות אחרות, ואחד מהם כבר הורחק על ידי לחצי שנה. עד שיצרו לכם פורום מלחמה מיוחד, שיהיה מעין ארגז החול שלכם, יהווה במה למלחמות האינפנטיליות והחסרות חיים האלה, כי יש רבים וטובים כאן שלא נהנים מהגישה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 01.06 בשעה 11:51.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
01.06, 12:02
|
|
|
רונן |
 |
|
|
כן, יובל, אני מסכים ש-8 זה ציון טוב, אפילו מאוד (ובעיניי, לא רק על הווי, בניגוד לטענת הפרובוקטור לפניי), אבל זו לא הנקודה, אלא יכולתי, לו זה היה באופי הדבילי שלי, לבוא לפורום אקס-בוקס 360 ולזיין את השכל כמה שהוא היה מצופה ואכזב בסופו של דבר, וביחס לסטנדרטים מהקונסולה, הוא גרוע, ואפילו NMH עבר אותו. |
|
|
|
|
"לזיין את השכל"? למה לבוא לפורום ולכתוב על ההתרשמות או הציפיות שלך מהמשחק/דמו/טריילר/פריוויו זה "לזיין את השכל"? אנחנו בפורום של אתר משחקים אחרי הכל.
אם היית בא לפורום XBOX (וגם לפורום PS3) היית יכול למצוא בזמנו לא מעט דיונים על AC ולהשתתף בהם. חלקם דיברו על הציפיות ממשחק AAA שנשברו עם הביקורות של ה-8, חלקם דיברו על הניסיון האישי מהמשחק והאם הם נהנו ממנו או לא, וחלקם סתם באו לשאול שאלות עליו.
אפילו GTA4 קיבל עכשיו כמה דיונים מעניינים על הציפיות שהיו ממנו לעומת המשחק שיצא ממנו בפועל. אני לא מבין מה הבעיה פה בלדון במשחק והאם הוא מאכזב/לא מאכזב.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
01.06, 13:23
|
|
|
GTA 4 הוא ללא ספק המשחק הכי אובר רייטד בהיסטוריה...פשוט לא הגיוני שיש לו ממוצע של 98 אחוז
איך בדיוק הוא כל כך טוב? ומהפכני...תחשבו שהוא עובר את זלדה כמשחק בעל הציונים הטוב ביותר...ולדעתי זלדה לפחות בשתי רמות מעל...
חבר שלי כל כך התאכזב מGTA 4, הוא אמר לי שSA היה לו הרבה יותר כיף...אין מטוסים ואי אפשר לצנוח
אני ראיתי את המשחק והוא בהחלט מרשים אך ... לי כבר מVC נמאס
לגבי wiifit
אין לי ספק שהוא ימכור יותר מהעובדה הפשוטה שהמשקל הזה הולך לשמש אותנו בהרבה משחקים ויבוא היום שאני גם אקנה אותו...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
01.06, 13:24
|
|
|
גולמר, אני כבר הסברתי את ההבדל בין דעה תמימה לבין מגמה קבועה.
יש הבדל בין לומר דעה תמימה, לבין להיות שלילי כל הזמן, ואפילו לשקר ולהסית. נדמה לי שהתופעה הזו נכונה בפורום הזה יותר מכל פורום אחר כאן, ואני לא היחיד שחושב שההתנהגות הזו פוגעת ברמה.
אם יש אצלכם ת'רדים המבקרים את GTA ו-AC אז נהדר, יש לכם ת'רדים רלוונטיים לכם כדי להשמיע בהם את הביקורת שלכם, לכן גם לא תראה אותי שם, מתנהג כמו טרמפיסט אינפנטיל. אני פשוט לא חושב שכל ביקורת באה מכוונות טובות, אחרת לא היו ממציאים פה שקרים ונראים מתענגים מהנתונים.
הנימה כאן היא לא של 'איזה באסה, קיוויתי כל כך והתאכזבתי', אלא היא של 'הזין שלי גדול יותר, תאכלו חרא'. והתירוצים לנימה הזו הם רבים ולעתים אפילו מומצאים, מילא היו מדויקים.
אז מה המטרה כאן? הרי יש לכם קונסולה נהדרת, לטענתכם, אז מדוע מתנהגים כאן כעלוקות? יש ביקורת, ויש ביקורת. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שאינני מתנגד לדעות שונות, אלא לגישות מסוימות.
מילא אם לא כמעט כל ת'רד כאן היה מתלכלך בזה, אבל זה כבר הפך למגפה וממש מוגזם. לכן, מכיוון שאין כאן ביקורת עצמית, תשאירו את הוויכוחים לתחום המכירות בלבד, בת'רד המכירות, כמובן. הוא רלוונטי לכל בעלי הקונסולות.
יאללה, לסגור נושא. זה היה מצחיק פעם, והיום זה מטומטם.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 01.06 בשעה 14:22.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
01.06, 13:28
|
|
|
m0sh |
 |
|
|
איך בדיוק הוא כל כך טוב? ומהפכני...תחשבו שהוא עובר את זלדה כמשחק בעל הציונים הטוב ביותר... |
|
|
|
|
הוא כבר לא.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
02.06, 11:37
|
|
|
לא ידעתי זאת!
טוב מאד!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
02.06, 14:13
|
|
|
m0sh |
 |
|
|
לא ידעתי זאת!
טוב מאד! |
|
|
|
|
יש אנשים שככה אומרים 
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|