נינטנדו אוסטרליה: WiiFit > GTA4 - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: נינטנדו אוסטרליה: WiiFit > GTA4
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 27.05, 10:27

זה מראה על עודף כסף ועל נהנתנות יתר - האמת די מגעיל.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#32   פורסם: 27.05, 10:27

התוכניות אירוח לא באמת משלמות על הדברים האלה, זה הכל יח"צ.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#33   פורסם: 28.05, 00:40

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מראה על עודף כסף ועל נהנתנות יתר - האמת די מגעיל.
כן, והכי מעצבן - זה גורם לי לקנא

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

משתמש עצבני

#34   פורסם: 28.05, 05:41

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
התוכניות אירוח לא באמת משלמות על הדברים האלה, זה הכל יח"צ.
זה בסדר להגיד את זה, כולם מקנאים

-Wii-
25.2.06

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 28.05, 12:34

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון. אבל אתה ולסקין חשבתם שהן יקפצו למכירות של 400 אלף +, אתה אמרת שאתה לא רואה איך ה-Wii עוקפת את ה-360 כש-GTA4 יוצא בדרך ובטח יקפיץ אותה לככה וככה. אני הייתי הרבה יותר סולידי.

אני כן מאמין של-WiiFit יש פוטנציאל למכור יותר מ-GTA4.
בסדר, אתה חשבת שהמכירות יעלו ל300,000 וקצת, אני ולאסקין חשבנו שהן יעלו ל400,000 וקצת, שלושתינו טעינו.

אתה לא יכול להגיד שלא היית בשוק בדיוק כמונו שGTA לא השפיע אפילו במקצת על המכירות.
כלומר היילו 3 הקפיץ את ה360 למעל הWII בספטמבר והטענה שלך הייתה שכל מי שרוצה היילו 3 כבר יש לו 360 (וטעית בסוף).
המקרה עם GTA בתאוריה היה צריך להקפיץ את המכירות של ה360 והPS3 יותר ממה שהיילו עשה אבל משום מה זה לא קרה (תהרוג אותי אין לי מושג למה).

אפשר לחשוב שהבאנו פה איזה תאוריות מופרחות, סך הכל אלה היו טענות הגיוניות לגמרי, זה שהן לא התממשו (יחד עם שלך שלא התממשה) זה משהו אחר.

בכל מקרה לשבת ולדבוק בעמדה אחת במשך שנתיים זה מגוכח, זאת ההגדרה של פאנבואיזם, אני רואה מה הולך בשוק ואם לפני שנה וחצי הייתי אומר שהWII תעלם בקרוב אז אני כבר לא חושב ככה.

אני בהחלט חושב שיכול לקרות מקרה והיא תחווה האטה אם למשל תהיה לה עיתונות שלילית (נגיד כתובות על WII שיושבות וצוברות אבק או WII FIT שלא באמת מרזה) אבל הWII תמשיך למכור מצויין כך או כך.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#36   פורסם: 28.05, 12:46

נכון, אי אפשר לדעת.

HALO3 רק הוכיח את הטענה שכל מי שרצה אותו קנה אחד. זה שה-360 עקפה את ה-Wii ב-20 אלף יחידות לא ממש עזר לה לעצור את הבושה שהיא עוקפת אותה בארה"ב החודש ;)

זו באמת שאלה למה GTA4 לא הניע יותר מכירות חומרה, זה לא מבשר טובות לאף חברה. כי אם GTA4 לא הצליח לעשות יותר מדי לחומרה, אז מה יעשה (כי אני לא מאמין ש-MGS4 או גירז יעשו משהו) אולי מאי יהיה חודש טוב יותר ל-HD.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 28.05, 13:16

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון, אי אפשר לדעת.

HALO3 רק הוכיח את הטענה שכל מי שרצה אותו קנה אחד. זה שה-360 עקפה את ה-Wii ב-20 אלף יחידות לא ממש עזר לה לעצור את הבושה שהיא עוקפת אותה בארה"ב החודש ;)

זו באמת שאלה למה GTA4 לא הניע יותר מכירות חומרה, זה לא מבשר טובות לאף חברה. כי אם GTA4 לא הצליח לעשות יותר מדי לחומרה, אז מה יעשה (כי אני לא מאמין ש-MGS4 או גירז יעשו משהו) אולי מאי יהיה חודש טוב יותר ל-HD.
רצית שהיילו ישפיע על המכירות של ה360 באפריל? חצי שנה אחרי שהוא יצא?

כשהיילו 3 יצא המכירות קפצו מ200,000 בחודש ל500,000+ בחודש, איך זה הוכיח את הטענה שלך?
זה רק הראה שהיו מאות אלפי אנשים שחיכו להיילו 3 כדי לקנות 360, שלא לדבר על המספרים של החגים שגם היו מטורפים.
אם אני לא טועה בספטמבר עד דצמבר ה360 מכרה בארה"ב לבד כמעט 3 מליון קונסולות, אולי זה לא מרשים כמו מה שהWII עשתה אבל זה בהחלט מספרים מאוד גבוהים.

סך הכל תקופת החגים האחרונה וספטמבר במיוחד היו מצויינים ל360 והיילו היה אחת הסיבות לכך.

סך הכל אני חושב שהבעיה העיקרית על ה360 והPS3 היא עדין המחיר, בגלל זה אתה רואה שה360 פתאום מצליחה למכור מעל מליון יחידות בחודש בדצמבר, מחוץ לחגים זה פשוט יקר מדי.
אני עדין לא מבין למה מיקרוסופט מתעקשת להשאר ב350$ שזה 50$ פחות ממחיר השיגור לפני שנתיים וחצי, זה פוגע בהם.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#38   פורסם: 28.05, 14:10

אין לי כוח לדבר על זה בפעם האלף, אבל אם HALO3 מכר 3.3 מיליון בימים ספורים והקונסולה בסה"כ קפצה פי שתיים במכירות, בעיניי זה לא מראה שמאות אלפי אנשים חיכו. כן, היו אנשים שחיכו, אבל ה-3 מיליון הנותרים כבר קנו את הקונסולה בשביל המכשיר. ברור לי ש-HALO3 הוא המניע המרכזי של מכירות הקונסולה.

אבל המחיר הגבוה לא פוגע בהם. זה בדיוק העניין.
הם רווחיים עכשיו, וזה המניע העיקרי שלהם להשאיר את המחיר. כל עוד שהם יותר זולים מסוני, מבחינתם זה בסדר. הרי זו הסיבה שהם הורידו מחיר באירופה, כי סוני כבר השוותה לבסיס המשתמשים שלהם שם. כמעט.

המחיר זו אולי בעיה אחת, אבל תכלס, השוק פשוט מעדיף את ה-Wii.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#39   פורסם: 28.05, 14:14

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא התכוונת שGTA זה זבנג וגמרנו רק שבהתחשב בקהל היעד Wiifit ימכור יותר בטווח הארוך עקב היותו משחק כושר המשתמש בשליטה אחרת שאפשר להתאים לו גם משחקים. זה ממש נו בריינר להבין את זה. מה קהל היעד של GTA? שחקני שהמונח המתאים להם הארדקור, ואילו וויפיט מותאם לק'אזואל אבל זה לא אומר ששחקני הארדקור לא יקנו אותו - ההפך כנראה לא יהיה. עדיין GTA הוא משחק נישה ואילו ווי-פיט הוא דבר אחר לגמרי.
זה ברור לגמרי,נגיד אני יוסי ואמא שלי לא מרשה לי GTA עד גיל 19.
אבל וויפיט לא אכפת לה כי זה חינוכי. וויפיט זה גם יותר חדשני וכל השטויות האלה.
מצד שני לא להרבה יש ווי,אבל עדיין לדעתי הוויפיט ימכור יותר.

tamiron!

Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-¨¨¨¨¨¨\=-......-
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,

נינג'ה בלגי

#40   פורסם: 28.05, 14:27

מה? יש יותר קונסולות ווי משאר הקונסולות. איך הגעת לזה שההיפך?

קודי חבר:

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#41   פורסם: 28.05, 15:01

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לי כוח לדבר על זה בפעם האלף, אבל אם HALO3 מכר 3.3 מיליון בימים ספורים והקונסולה בסה"כ קפצה פי שתיים במכירות, בעיניי זה לא מראה שמאות אלפי אנשים חיכו. כן, היו אנשים שחיכו, אבל ה-3 מיליון הנותרים כבר קנו את הקונסולה בשביל המכשיר. ברור לי ש-HALO3 הוא המניע המרכזי של מכירות הקונסולה.

אבל המחיר הגבוה לא פוגע בהם. זה בדיוק העניין.
הם רווחיים עכשיו, וזה המניע העיקרי שלהם להשאיר את המחיר. כל עוד שהם יותר זולים מסוני, מבחינתם זה בסדר. הרי זו הסיבה שהם הורידו מחיר באירופה, כי סוני כבר השוותה לבסיס המשתמשים שלהם שם. כמעט.

המחיר זו אולי בעיה אחת, אבל תכלס, השוק פשוט מעדיף את ה-Wii.
מה רצית? שה360 תמכור 2.5 מליון קונסולות ביום שהיילו יצא?
אף אחד פה לא טען שהיילו יצא ופתאום תראה מליוני 360 יוצאות.
אם אני זוכר נכון אני חשבתי שה360 תמכור מעל 600,000 ואתה חשבת שהיא תמכור 300,000 ומשהו, בסוף אני הייתי יותר קרוב

ברור שחלק מהאנשים שקנו היילו הם בעלים של 360 עוד לפני שיצא היילו, ביחוד עם הבטא שהייתה במאי, אבל הטענה שלך הייתה שכל מי שרוצה היילו יש לו כבר 360 והמכירות לא יעלו ובפועל הן יותר מהכפילו את עצמן

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#42   פורסם: 28.05, 15:07

אני זוכר שרבים ציפו שהיא תחצה את המיליון. לא משנה. מאות אלפים חיכו להיילו3. באמת שלא משנה לי.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#43   פורסם: 28.05, 17:55

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
מה? יש יותר קונסולות ווי משאר הקונסולות. איך הגעת לזה שההיפך?
לא יותר מPS 2!!! או ממחשב אישי!

tamiron!

Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-¨¨¨¨¨¨\=-......-
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 28.05, 22:15

tamiron
ציטוט:
צפה בהודעה
לא יותר מPS 2!!! או ממחשב אישי!
אבל דיברנו על GTA4 ועל הווי פיט - שני משחרים שיצאו רק לקונוסולת של הדור הזה. לא לPS2 או לPC.

קודי חבר:

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#45   פורסם: 29.05, 12:58

רק שוויפיט לא יצא לקונסולת הדור הזה, הוא יצא לקונסולת דור קודם

פרסומת

נינג'ה בלגי

#46   פורסם: 29.05, 13:10

גלומר, תפסיק להיות חמולוג ותגיד דברים לעניין או כמו שאומרים אם אין לך משהו חכם להגיד אז עדיף לשתוק.

קודי חבר:

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#47   פורסם: 29.05, 14:15

במובנים מסוימים, הווי היא קונסולת הדור הבא האמתית.

אני מציע להפסיק עם החכמולוגיה, ונסו להתגבר על היצר הילדותי. זה סתם צורם.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#48   פורסם: 29.05, 16:04

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
במובנים מסוימים, הווי היא קונסולת הדור הבא האמתית.

אני מציע להפסיק עם החכמולוגיה, ונסו להתגבר על היצר הילדותי. זה סתם צורם.
ככה התעשיה קוראת לזה, זאת לא המצאה של גולמר.
אתה תראה בהכרזות על משחקים שיוצאים ל360 ולPS3 בלבד "לקונסולות הדור הבא" ואם זה יוצא לWII הם יציינו WII ספציפית.

חוץ מהשלט הWII היא קונסולה של הדור הקודם, אם משחק לא משתמש בשלט (כמו 90% מהמשחקים) אז מה זה עושה אותו?

נינג'ה בלגי

#49   פורסם: 29.05, 19:30

נדב גם ה360 והPS3 זה לא הדור הבא. זה הדור הנוכחי.
אולי תקרא קצת על ההיסטוריה של דורות הקונסולות ותבין למה הכוונה שאנו מתכוונים לדור. אולי ההגדרה שלך לקפיצה בדור זה הקפיצה הטכנולוגית בלבד ולא קפיצה במשחקיות. למרות שעדיין מבחינת חומרה הWII היא פי-2 מהGC אז זה לא קפיצה מדרגה מהדור הקודם של נינטנדו?

קודי חבר:

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#50   פורסם: 29.05, 20:08

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב גם ה360 והPS3 זה לא הדור הבא. זה הדור הנוכחי.
אולי תקרא קצת על ההיסטוריה של דורות הקונסולות ותבין למה הכוונה שאנו מתכוונים לדור. אולי ההגדרה שלך לקפיצה בדור זה הקפיצה הטכנולוגית בלבד ולא קפיצה במשחקיות. למרות שעדיין מבחינת חומרה הWII היא פי-2 מהGC אז זה לא קפיצה מדרגה מהדור הקודם של נינטנדו?
הWII לא מצליחה להשתוות לXBOX 1 בנתיים מבחינה טכנית אז מהבחינה הזאת היא דור קודם.
ההבדל היחיד בין הWII לדור הקודם הוא השלט אבל ממתי השלט מגדיר את הדור?

היה אפשר להגיד את זה אם הוא היה משנה את כל הגיימפליי של המשחקים הגדולים אבל בנתיים כל מה שהוא עשה זה הראה לנו איך אפשר להחליף כפתור בשקשוק או בכלל איך מחברים שלט קיוב ומשחקים את המשחק.

איך אתה יכול להגיד שאתה משחק את SSB על קונסולת דור נוכחי אם אתה משתמש בשלט קיוב?
כנ"ל על מריו קארט ועוד המון משחקים.

סך הכל הWII היא קיוב עם שלט חדש, אני לא חושב שאפשר להגדיר את זה כ"דור הבא".
אם השלט WII היה יוצא כעזר לקיוב (וזה מה שהוא היה במקור) אז הקיוב הייתה הופכת לקונסולת דור הבא?
האם הPS2 הפכה לקונסולת הדור הבא כי באמצע המחזור חיים שלה הוסיפו לה EYE TOY או שטיח של DDR או גיטרה של גיטר הירו?

דווקא הדבר הכי "דור הבא" בקונסולות של הדור הנוכחי זאת הקישוריות לאינטרנט ולרשת הביתית, לאו דווקא הגרפיקה או הכוח עיבוד.

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#51   פורסם: 29.05, 20:19

אני אצטט את דניאל מאיר בנושא הזה.
"מניין הדורות הוא כרונולוגי גרידא."
מכאן שאין שום מקום להשוואה מה דור האתמול מה דור המחר.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#52   פורסם: 29.05, 22:25

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
גלומר, תפסיק להיות חמולוג ותגיד דברים לעניין או כמו שאומרים אם אין לך משהו חכם להגיד אז עדיף לשתוק.
האמת היא שזה נכתב כבדיחה (שים לב לסמיילי), אבל כשאתה חושב על זה לעומק אז הWII היא באמת קונסולת דור קודם. משחקים חדשים היום מתחלקים בד"כ לכמה קטגוריות:
1) כאלו שיוצאים אקסלוסיבית לאחת מהקונסולות
2) כאלו שיוצאים לכל הקונסולות
3) כאלו שיוצאים רק לPS3 ולX360
4) כאלו שיוצאים רק לPS2 ולWII

בנוסף ל-3 ול-4 לפעמים משחק מסוים יצא בשתי גירסאות שונות: אחת לX360 ולPS3, ואחת לWII ולPS2. אני לא כתבתי שהPS3 והX360 הן קונסולות "דור הבא" (וזה כן מונח של התעשייה) ואני מתייחס אליהן כקונסולות דור נוכחי, אבל אני כן כתבתי שהWII היא קונסולת דור קודם. בהתחשב במשחקים שהיא חולקת עם הPS2 יש בזה שמץ של אמת מתחת לבדיחה.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 29.05, 22:27

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת היא שזה נכתב כבדיחה (שים לב לסמיילי), אבל כשאתה חושב על זה לעומק אז הWII היא באמת קונסולת דור קודם. משחקים חדשים היום מתחלקים בד"כ לכמה קטגוריות:
1) כאלו שיוצאים אקסלוסיבית לאחת מהקונסולות
2) כאלו שיוצאים לכל הקונסולות
3) כאלו שיוצאים רק לPS3 ולX360
4) כאלו שיוצאים רק לPS2 ולWII

בנוסף ל-3 ול-4 לפעמים משחק מסוים יצא בשתי גירסאות שונות: אחת לX360 ולPS3, ואחת לWII ולPS2. אני לא כתבתי שהPS3 והX360 הן קונסולות "דור הבא" (וזה כן מונח של התעשייה) ואני מתייחס אליהן כקונסולות דור נוכחי, אבל אני כן כתבתי שהWII היא קונסולת דור קודם. בהתחשב במשחקים שהיא חולקת עם הPS2 יש בזה שמץ של אמת מתחת לבדיחה.
וזה עוד בפעמים שהיא לא חולקת את הגרסה של PSP...

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#54   פורסם: 30.05, 03:07

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ככה התעשיה קוראת לזה, זאת לא המצאה של גולמר.
מי אלה? המבקרים שאתה קורא אותם? הכל תלוי במה שהכי חשוב לחווה הדעה, לכן הדגשתי שבמובנים מסוימים, הווי היא הדור הבא. הרי באף דור אחר לא יכולנו לשחק על קונסולה בשליטה שהיא הכי קרובה לשליטת מקלדת-עכבר, למרות שאני טוען שהיא אפילו יותר טובה, אבל "ככה התעשייה קוראת לזה".

ציטוט:
חוץ מהשלט הWII היא קונסולה של הדור הקודם, אם משחק לא משתמש בשלט (כמו 90% מהמשחקים) אז מה זה עושה אותו?
מבחינה חומרתית, אתה צודק, אבל אני לא מבין מה לא היה מובן בצמד המילים שהדגשתי.

ואתה שקרן. כמעט כל משחק מנצל את השלט. אולי לא כל משחק עושה זאת בצורה מושלמת, אבל כמעט בכל משחק דוחפים את השליטה הזו, איך שהוא.

ציטוט:
סך הכל הWII היא קיוב עם שלט חדש, אני לא חושב שאפשר להגדיר את זה כ"דור הבא".
למה? הוסיפו לה ערוצים, זיכרון אחסון פנימי (למרות שקטן, יחסית), אפשרות ווי-פי, שליחת הודעות, הורדות משחקים נוסטלגיים ומקוריים וכד'. די עם הקשקשת של קיוב עם ווי-מוט, אתה סתם מוכיח את מה שאנחנו טוענים לגביך

מאגנה
ציטוט:
אני אצטט את דניאל מאיר בנושא הזה.
"מניין הדורות הוא כרונולוגי גרידא."
מכאן שאין שום מקום להשוואה מה דור האתמול מה דור המחר.
דברי טעם של תלמיד חכם

אבל זה הורס את הקונספציה של נדב, אחרת לא יהיה לו על מה להתווכח, ואיך לזלזל ב"קיוב עם ווי-מוט".

gulmer
ציטוט:
אבל אני כן כתבתי שהWII היא קונסולת דור קודם. בהתחשב במשחקים שהיא חולקת עם הPS2 יש בזה שמץ של אמת מתחת לבדיחה.
כן, יש כמה משחקים כאלה, אבל הם לבדם לא יכולים להגדיר זאת. יש גם משחקים אחרים. כמו מריו גלקסי, שבטבלה נמצא מעל כל משחק אחר של ה-360, מלבד GTA4.

בווי אפילו יש את האפשרות האדירה להוריד משחקים נוסטלגיים ואדירים, כמו זה, שכרגע, הוא מקום ראשון בדירוג.

(צ'יזס. אם תאלצו אותי להביא עוד תמונות כאלה, אני חושב שאני כבר אעדיף להסכים אתכם)

נערך לאחרונה על ידי רונן, 30.05 בשעה 03:10.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 30.05, 04:11

רונן, זה כבר עצוב.
אתה מנהל פורום, קצת כבוד, תפסיק להכניס את המילה שקרן בכל הודעה שלך, זה כבר עצוב.

זה שאמרתי ש90% מהמשחקים לא משתמשים בשלט זה שקר?
איך זה שקר? ביחוד שיש כל כך הרבה משחקים שאפילו לא מנסים להשתמש בשלט כמו SSB.

ומה הכי מצחיק?
זה שהבאת רשימה של דברים שהוסיפו לקיוב אבל כולם היו בXBOX1 ובנוסף הXBOX1 יותר חזקה מהקיוב

סך הכל הWII היא קונסולת דור קודם, אני לא יודע למה אתה מתווכח עם זה, עובדה שכל משחק שיוצא לכל הקונסולות מגיע לWII כפורט מגרסת הPS2 (או אפילו הPSP).

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 30.05 בשעה 04:13.

מודל לחיקוי

#56   פורסם: 30.05, 10:14

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
(צ'יזס. אם תאלצו אותי להביא עוד תמונות כאלה, אני חושב שאני כבר אעדיף להסכים אתכם)
OMG LOL!!!
"צ'יזס"
הרגת אותי...

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#57   פורסם: 30.05, 11:45

נדב. אתה שקרן, מתנשא וצבוע. אני אמשיך לטעון זאת כי זה מאוד נכון בעיניי, ולעצם היותי מנהל לא אמורה לשנות את זה, כפי שעצם היותך מנהל לא משנה את התנהגותך. חמור יותר להתנהג ככה, מאשר לבקר אדם בגלל זה.

אבל בשביל הדיון הבוגר והענייני, מה שאתה מתקשה בו, אתה מוזמן לפרט מה חוץ מ-SSB, לא משמש בשלט, כי בינתיים רק אותו אתה משנן. או שלא תוכל לומר שרק אני תמיד מנסה, ולא מצליח לי, כי אתה זה שמתבכיין, מאיים בהתעלמות, אבל לא מוכיח את דבריך.

ו"על הדרך", תסביר איך SUDA עושה משחקים גרועים; ואיך הווי היא גיימקיוב עם שלט, כשיש לה גם תכונות בלעדיות אחרות; ואיך באוקאמי לווי שלא שיחקת, יש שליט גרועה; ואיך יש תחושה שכל המפתחות חוזרות לשליטה הרגילה (ואני לא מגזים כשאני כותב "כל", כי זו מאפיין מאוד את הדעות שלך).

חלאס, תפסיק לעשות צחוק מעצמך.

גם כשאססין קריד המצופה יצא ל-360 יכולנו לבוא ולומר כמה שהוא אכזבה, ומשחק גרוע, אבל אני לא זוכר שזיינתי בפורום שלך את השכל. אם אני זוכר נכון, אתם הגנתם עליו כשהיו כמה שרמזו שהוא גרוע.

מודל לחיקוי

#58   פורסם: 30.05, 13:22

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
גם כשאססין קריד המצופה יצא ל-360 יכולנו לבוא ולומר כמה שהוא אכזבה, ומשחק גרוע, אבל אני לא זוכר שזיינתי בפורום שלך את השכל. אם אני זוכר נכון, אתם הגנתם עליו כשהיו כמה שרמזו שהוא גרוע.
פעם אחרונה שבדקתי, משחק עם ממוצע של 82.5 הוא משחק טוב עד טוב מאוד.
אבל מילא...
http://www.gamerankings.com/htmlpage...assins%20creed
("cheese's crust")

נערך לאחרונה על ידי Laskin, 30.05 בשעה 13:25.

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: 30.05, 13:55

אבל לסקין, AC הבטיח כל כך הרבה ולבסוף יצא עם ממוצא של 82. זה כל הסיפור. ברור שזה ממוצא טוב אבל העלו אותו לפדיסטל לפני שהוא יצא והוא הבטיח שינויים רבים אשר התגלו כאכזבה.

קודי חבר:

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 30.05, 14:04

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל לסקין, AC הבטיח כל כך הרבה ולבסוף יצא עם ממוצא של 82. זה כל הסיפור. ברור שזה ממוצא טוב אבל העלו אותו לפדיסטל לפני שהוא יצא והוא הבטיח שינויים רבים אשר התגלו כאכזבה.
AC הוא בהחלט משחק מאכזב, אני לא חושב שיש פה משהו שטוען אחרת.
סך הכל הוא הבטיח המון ובסוף הביא גיימפליי מעולה שחוזר על עצמו כל כך הרבה פעמים שבא לך לחתוך את הוורידים אחרי 5 שעות איתו.

סך הכל מדובר במשחק של 7 גובה לדעתי, לא נראה לי שמשהו פה טוען שהוא יותר מזה.

1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames