סיכום הקהילה - ספטמבר, 2008 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות שרתי משחק

נושא: סיכום הקהילה - ספטמבר, 2008
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.10, 05:28

ברירת מחדל סיכום הקהילה - ספטמבר, 2008

ספטמבר, 2008

חודש אוגוסט היה חודש מוצלח ועתיר פעילויות מבחינתה של קהילת נינטנדו, אך איך הוא עומד ביחס לחודש ספטמבר? כאן אני אפרוש בפניכם את כל שהיה לנו באותו חודש, ולבסוף אספר אילו ת'רדים מעניינים חברי הקהילה פתחו ואכריז על שני משתתפים חדשים אשר הצטיינו במיוחד בפעילותם כאן. אלה יזכו במשחק Wiiware או Virtual Console לבחירתם, אשר יישלח היישר לקונסולה שלהם.

'התחנה הראשונה'

נפתח עמוד 'התחנה הראשונה' אשר מטרתו להזמין חדשים לקהילה המתפתחת שלנו ולעשות להם היכרות מהירה וטובה עם הקהילה. הוא ננעץ וזוכה למספר צפיות טוב.

קהילת נינטנדו מתארגנת למפגש נוסף

כזכור, בחודש אוגוסט קהילת נינטנדו ארגנה , ומיד אחרי שהסתיים חבריה שאלו מתי יתקיים הבא. ובכן, בחודש ספטמבר כבר התחלנו להתארגן לקראת המפגש הבא, הפעם בחסותה של מערכת vgames. בינתיים, ההיענות טובה מאוד, אך יש עוד מקום לאלה שטרם נרשמו ורוצים להגיע ולחוות את המשחקים הטובים ביותר שיש לקונסולות ה-Wii וה-DS להציע.

אלוף Mario Kart Wii הוכתר

טורניר Mario Kart Wii, על כל שלביו, יצא אל הפועל לבסוף, ובסופו הוכתר אלוף: nadavk91. האלוף זכה בפרס בסך 200 ש"ח, אז ברכות, נדב.

אלוף Super Smash Bros. BRAWL בדרך

מיד לאחר הכתרת האלוף של Mario Kart Wii, התחלנו להתארגן לקראת התחרות הבאה שתכתיר את האלוף ב-Super Smash Bros. BRAWL. בינתיים, ההיענות לטורניר היא לא רבה כפי שציפיתי, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להזמין אתכם להצטרף, אם לא עשיתם זאת עד כה. הפרס לתחרות זו היא 150 ש"ח, וככל שיהיו יותר משתתפים, כך אוכל להשיג לנו פרסים גדולים יותר.

Gathers למשחקי ה-Wii, כי גם לנו מגיע

בסיכום חודש אוגוסט דיווחתי על פרויקט מסתורי אשר יזמו כמה חברי קהילה, והנה בחודש ספטמבר מהותו נחשף לבסוף. מדובר ב-Gather של Mario Kart Wii אשר יסייע לחברי הקהילה לאתר זה את זה ביתר קלות כדי להתחרות זה בזה.

כרגע החבר'ה עובדים על אתר מחודש, אשר יצרף גם את Super Smash Bros. BRAWL לחגיגה. כולכם תהיו מוזמנים לעשות שימוש טוב במערכת הנוחה הזו, ואל תשכחו לדון על כך בת'רד התחרויות, אשר בהודעה הפותחת שלו גם תמצאו את הקישורים לאתר המערכת.

פיתוח משחק Homebrew ל-Wii

רונן אטיאס ("זאוס השני"), בעל הרעיונות הנועזים, בא עם רעיון שהקהילה תפתח משחק Homebrew ל-DS, אך לשם כך אנו זקוקים למבינים בתחום. האם זו שאיפה ברת ביצוע, או שמא, מוגזמת? בואו לת'רד ובדקו בעצמכם. אם אתם גם מבינים בתכנות, אולי אפילו תשמחו לעזור.

צ'אט קהילת נינטנדו

עוד יוזמה מבורכת מבית היוצר של רונן אטיאס, שהיא צ'אט לקהילת נינטנדו.

להזכירכם, קיימת גם קבוצה לקהילה בפייסבוק, אשר רונן מנהל ומטפח אותה.

דף קשר קהילתי

רונן אטיאס גם יזם לחברי הקהילה כדי שכולנו נוכל לשמור על קשר טוב יותר זה עם זה. לצערי הוא די נשכח, אז זה הזמן להזכיר לכם שהוא קיים (בקרוב אני מקווה לערוך אותו בצורה מסודרת ולעדכן אותו בפרטים).

'לילה לבן' בקהילת נינטנדו

עוד יוזמה מבורכת של חבר קהילה (ונחשו מי זה), לקיים 'לילה לבן' בפורום נינטנדו. ה'לילה הלבן' הראשון יצא אל הפועל, ובתור התחלה, היה שיתוף פעולה טוב. מדי זמן מה אנחנו נקיים עוד לילות כאלה (בעיקר בחופשות), וכל מי שיהיה זמין - יוזמן!

"סיכום החודW" - עדכון

בסיכום חודש שעבר גם דיווחתי על היוזמה של יונתן ("jono00") ליצור סיכום מונפש ומדובב של דמויות Mii. בינתיים ערן לקח על עצמו את יצירת הדמויות והנפשתן, ורונן אטיאס לקח על עצמו את הדיבוב שלהן. אני מקווה שהסיכום של חודש הבא יכלול את הפרויקט המוגמר.

תוצר לא מוגמר של הפרויקט - חסרה אנימציה

רשימת הזהב של משחקי קונסולת ה-Wii

מאחר שלעתים קרובות אנו נשאלים כאן לגבי המשחקים השווים לקונסולת ה-Wii, החלטתי ליצור רשימה מיוחדת שתתעדכן באופן דינמי ובה אציין את המשחקים הטובים ביותר לקונסולה. כל פעם כשנישאל לגבי הספרייה של הקונסולה, אז נפנה את השואלים לרשימה הזו.

נתוני הקהילה

בתחילת חודש ספטמבר רובנו חזרנו ללימודים, מה שבאופן טבעי וצפוי גרם להידלדלות מספר התגובות החודשיות בפורום נינטנדו. עדיין, הנתונים היו יפים מאוד, לדעתי, והסתכמו בכ-5,427 הודעות. לשם השוואה, חודש יולי הסתכם ב-5,834 הודעות, וחודש אוגוסט הסתכם בשיא של 6,096 הודעות (מקום חמישי בקהילות!).

החל מחודש אוקטובר הקהילות תימדדנה מבחינת מספר דפים נצפים, משיקולים כלכליים, ובאותה נשימה אני שמח לבשר שלפחות שיפרנו את נתוני הקהילה במובן הזה בחודש ספטמבר לעומת חודש אוגוסט, שבו חלה צניחה (באופן תמוה, כי שברנו שיא כמות הודעות). כמות דפים נצפים לחודש ספטמבר, אגב, היא 137,066 (מקום רביעי בקהילות!).

ועכשיו, בחירת משתתף החודש!

גם לחודש ספטמבר, כמו לחודש אוגוסט, ייבחרו שני משתתפים מצטיינים אשר הזינו את הפורום בתוכן איכותי וטוב, ופעילותם הייתה טובה.

למדתי לקח מהסיכום שלי לחודש אוגוסט, ומאחר שמדובר בהשקעה רבה מאוד הגוזלת ממני זמן רב וכמעט בלתי אפשרית, הפעם אני אציין רק את הת'רדים של המובילים. אם מישהו מכם ירצה לראות את הרשימה המלאה, אז אשלח לו אותה בשמחה (היא תהיה זמינה עד 10 ימים מהיום).

והנה המובילים:

kazura
Randy(o)rton
jono00
louweed
Nimiauredhel
זאוס השני
השניים מתוך המובילים נבחרו על ידי על-פי קריטריונים של השתתפות פעילה בת'רדים השונים והבאת תוכן רב ואיכותי לפורום. לדעתי, הבחירה של משתתפי החודש של חודש ספטמבר אף יותר קשה מחודש אוגוסט, וקשה לי מאוד לבחור מתוכם. אבל, חייבת להיות החלטה, והנה הזוכים של חודש ספטמבר:
  1. jono00: יונתן נבחר מכיוון שזה החודש השני שבו הוא מצטיין (הבטחתי שההשקעה של חודשים קודמים לא יורדת לטימיון), וכי הוא השקיע בסיקורים, כגון של de Blob - כולל סיקור וידאו ראשון בעברית! וכמו כן, יונתן אחראי לפרויקטים שונים, כגון פרויקט 'סיכום החודW" (ראו למעלה).
  2. kazura: התחרות הייתה צמודה בין kazura לבין 'זאוס השני', שאני גם כן מעריך מאוד את פעילותו כאן. לבסוף פניתי לסיכום חודש אוגוסט כדי לראות מי הוביל שם, וכך הכרעתי לטובת kazura כמתמיד. מלבד פתיחה של ת'רדים, kazura גם דאג לעדכן בחדשות איכותיות ומעניינות הנוגעות לנינטנדו.
הזוכים מתבקשים למסור לי את מספר ה-Wii שלהם ואת שמות המשחקים שמעוניינים בהם (זכרו: ניתן לבחור גם שני משחקים של 500 נקודות כל אחד, או משחק אחד בערך גבוה יותר).

רונן אטיאס ('זאוס השני'), אם תמשיך בפעילותך הטובה גם בחודש אוקטובר, אתה תהיה אחד הזוכים של החודש. פעילותך כאן פשוט מעולה.

Nimiauredhel, Randy(o)rton ו-louweed, גם אתם הייתם מצוינים, ומלבד ת'רדים מעניינים, הבאתם אותה בעדכונים מעניינים בתוך הת'רדים עצמם.

תודה לכולכם על ההשקעה. בזכותכם מעניין כאן יותר.

ועוד כמה דברי תודה, לפני סיום:
  • אני רוצה להודות ליובל בירב, עורך האתר, אשר קיבל את הזמנתי לפורום והביא לנו עדכונים שונים כגון , ואוסף של מזכרות זלדה ב-2,110 ב-EBAY. כמו כן, תודה על העלאת כל הכתבות שאני שולח למערכת webcp.
  • אני רוצה גם להודות לניצן דיקשטיין, מנהל האתר, על האוזן קשבת שמגלה בכל פניותיי הנוגעות לקהילה, ומגלה אכפתיות אמתית כלפיה.
  • וכמובן, תודה לעמוס זכות ולאור עמר על הטיפול המהיר בכל פניותיי.
  • תודה גם לחברי הצוות של הקהילה שמיניתי - יונתן, מיקי וגולן - על המאמץ המושקע מצדכם ועל כך שמקבלים את הדרבון והדחיפה שלי בהבנה. אתם עושים עבודה טובה.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 03.10 בשעה 09:54.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il

* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'

משתמש עצבני

#2   פורסם: 02.10, 06:51

לא היה לי חודש משהו.
תודה בכלל שהייתי ברשימה XD.
כל הכבוד לג'ונו וקאזורה.

כבר חודשיים שאני ברשימה! (כבר משהו)

אממ מי יתן שיהיה לי הרבה לעדכן היום (PLS NINTENDO I BEG YOU)

כמו תמיד אחלה עבודה רונן.

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 02.10, 07:30

הפעם לא הכי השקעתי לא ציפיתי להיות ברשימה.

תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!

מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.

משתמש רציני

#4   פורסם: 02.10, 07:39

איזה סיכום יפה

תמשיכו ככה

תודה K!ttyCat
יא תותחית
mario kart - 4597-1400-0474
Wii - 7197-4076-9244-2468

האווטר המגניב של Jono00

חבר צוות נינטנדו

#5   פורסם: 02.10, 07:57

יש, ניצחון!

אני צריך לבדוק איזה משחק אני רוצה...

הפצצה - שחק אותה גיימר
*עדכון: רונן (זאוס השני) הצטרף לבלוג. באו לברך!*
PoweRup
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה לאנוס מלפפונים חמוצים כדי להרגע!
אחסון אתרים,אחסון זול,רייסלר,שרתי משחק,דומיין

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#6   פורסם: 02.10, 08:09

ברכותיי לזוכים, אני ממליץ בחום על Bomberman Blast ועל Megaman 9.

אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P

האווטר המגניב של Kazura

מצליחן

#7   פורסם: 02.10, 16:21

איך פספסתי את הת'רד הזה :O

איזה כיף, ניצחון

האווטר המגניב של "נינטנדופיל"

משתמש רציני

#8   פורסם: 02.10, 17:25

באסה באסה באסה באסה באסה

מספר ווי: 8157-8649-5569-6350
מספר מריו קארט: 0216-2241-9193

האווטר המגניב של xxavivxx

מודל לחיקוי

#9   פורסם: 06.10, 09:44

"נינטנדופיל"
ציטוט:
צפה בהודעה
באסה באסה באסה באסה באסה
איזה ספאמר בכיין (המבין יבין אני מאמין שITP יבין...)

יופי של השקעה ......

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב...
והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים...
את תמיד בליבי, עד המוות מכבי...
בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל...
אוווו....
"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס"
-פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג

האווטר המגניב של "נינטנדופיל"

משתמש רציני

#10   פורסם: 09.10, 09:43

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה ספאמר בכיין (המבין יבין אני מאמין שITP יבין...)

יופי של השקעה ......
תודה

מספר ווי: 8157-8649-5569-6350
מספר מריו קארט: 0216-2241-9193

האווטר המגניב של ~ערן

משתמש רציני

#11   פורסם: 02.10, 17:51

מזל טוב לקזורה וג'ונו אפסאפס

הייתי בטוח שזאוס השני יזכה עם כל היוזמות שלו..

האווטר המגניב של Stavv

מנהל קהילת TM

#12   פורסם: 02.10, 18:05

לחודש נובמבר ( שזה החודש של היומולדת שלי ) צריך לעשות תחרות ענננקית שהמנצח יזכה ב Wii (אחממ רונןן אחממ )

--
אחלה סיכום .. מזל טוב לכל הזוכים

מנהל פורום TM ובעלים VgamesToolBar
לעזרה / פנייה / בקשה
זמין 24 / 7
אימייל: stavv@vgames.co.il
מסנגר : stav111levy@walla.co.il
איסיקיו: 303900159

סרגל הכלים של Vgames - http://forum.vgames.co.il/content.ph...w&f=82&id=3070
יצירה שלי =] ^^

The UserBars:

האווטר המגניב של זאוס השני

שואף לשלמות

#13   פורסם: 02.10, 18:41

היה חודש נפלא!
מזל טוב לזוכים...

קרדיט לJONO00 על היוזרבאר הנפלא שלמעלה.

הפצצה-שחק אותה גיימר
הבלוגיימינג שלי ושל יונתן. תגובות יתקבלו בשמחה.

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 03.10, 09:58

עדכון נתוני קהילה:

בחודש ספטמבר הקהילה שלנו נהנתה מ-5,427 הודעות (מקום חמישי בקהילות!), וכמו כן, היא נהנתה מ-137,066 דפים נצפים (מקום רביעי בקהילות!). לאור התנאים הפחותים שהיו לקהילה בחודש זה, הנתונים ממש מפתיעים אותי לטובה.

בינתיים אני יכול לבשר שגם פתחנו מומנטום טוב בחודש אוקטובר, עם 5,267 הודעות נצפות ביום הראשון (מקום חמישי), אז המשיכו בעבודה הטובה

יונתן ו-kazura, טרם בחרתם משחק מתנה (שאפתח פנקס חובות וארשום בו להתחשבנות עתידית?).

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 03.10 בשעה 10:38.

האווטר המגניב של Kazura

מצליחן

#15   פורסם: 05.10, 23:04

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון נתוני קהילה:

בחודש ספטמבר הקהילה שלנו נהנתה מ-5,427 הודעות (מקום חמישי בקהילות!), וכמו כן, היא נהנתה מ-137,066 דפים נצפים (מקום רביעי בקהילות!). לאור התנאים הפחותים שהיו לקהילה בחודש זה, הנתונים ממש מפתיעים אותי לטובה.

בינתיים אני יכול לבשר שגם פתחנו מומנטום טוב בחודש אוקטובר, עם 5,267 הודעות נצפות ביום הראשון (מקום חמישי), אז המשיכו בעבודה הטובה

יונתן ו-kazura, טרם בחרתם משחק מתנה (שאפתח פנקס חובות וארשום בו להתחשבנות עתידית?).
קוראים לי בן רונן. אני כבר לא יודע אם אתה שוכח את השם או שאתה פשוט אוהב לקרוא לי קאזורה.

בכל מקרה, חשבתי שאשיג לעצמי ראוטר או דונגל וי-פי עד עכשיו, ועוד לא הצלחתי, כך שלהעביר את המשחק יהיה בעייתי. :S

פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#16   פורסם: 06.10, 05:03

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
קוראים לי בן רונן. אני כבר לא יודע אם אתה שוכח את השם או שאתה פשוט אוהב לקרוא לי קאזורה.
כמנהל צריך יותר מדי שמות לזכור, אני אשתדל

ציטוט:
בכל מקרה, חשבתי שאשיג לעצמי ראוטר או דונגל וי-פי עד עכשיו, ועוד לא הצלחתי, כך שלהעביר את המשחק יהיה בעייתי. :S
וואלה. מתי אתה חושב שיהיה לך?

האווטר המגניב של SonicRings

משתמש צעיר

#17   פורסם: 05.10, 21:18

ואוו איזה הצלחה
אני מקווה שיהיה יותר

סוניק ספיד 963 sonicxxsega@walla.com

האווטר המגניב של the hardy bomb

משתמש רציני

#18   פורסם: 06.10, 08:55

אחלה סיקור

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames