Kodu - ליצור עולמות משחק על הX360 - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Kodu - ליצור עולמות משחק על הX360
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 28.06, 16:30

כתבה מעניינת על הפוטנציאל הלימודי של Kodu (אגב חנן, השם של הדיון עדיין הפוך...)
http://seedmagazine.com/content/article/serious_fun/P1/

מסתבר שהוא יעלה 5$ להורדה בארקייד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 28.06, 16:59

אתה מנהל - דאבל קליק על הכותרת ואתה יכול לערוך אותה...

בכל מקרה מעניין אותי כמה זה ייתר את הXNA שאני עובד עליו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SYSTEM.OUT

נינג'ה בלגי

#33   פורסם: 29.06, 16:22

חנן, קראתי שאתה רוצה לעשות משחק, אל תשכח לקרוא לי, גם לי יש רעיונות וגם דמויות.
זה מעניין, כי דווקא עכשיו, הכנתי לאח שלי מין משחק כזה, בתורות שיש דמויות עם כוחות ונשקים ובלה בלה בלה, והוא דווקא נהנה ו"שרד" כבר ארבע שלבים, הפסקתי כי נגמרו הדפים
עד עכשיו כואבות לי הידיים מלציייר פרצופים קטנים.

יש לי שאלה, האם התוכנה הזאת וגם ה XNA יכולים לקלוט דמויות שאני עושה, או שיש דמויות בארכיון שניתן רק לשנות להם בגד.

gamertag: SystemOut360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 29.06, 16:25

זה לא עובד ככה - אתה חייב לעשות הכל לבד.
בכל מקרה רעיונות יש למכביר, הבעיה שזה מאוד מסובך לבצע אותם. אל תחשוב שניתן לעשות עם זה GTA לבד...

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#35   פורסם: 29.06, 18:05

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא עובד ככה - אתה חייב לעשות הכל לבד.
בכל מקרה רעיונות יש למכביר, הבעיה שזה מאוד מסובך לבצע אותם. אל תחשוב שניתן לעשות עם זה GTA לבד...
מי צריך GTA?
יש לי המון רעיונות שמתאימים למשחקים דו מימדיים, דרך אגב גם אר פי ג'י.
חוץ מזה למה לבד, מצד אחד ניתן לעשות מזה פרויקט קיהלתי, להפגש עם כל מי שרוצה לקחת חלק בפרויקט ולהתחיל לעבוד, או לצייר או לעצב, או לכתוב עלילה או לתסרט או לכתוב שלבים.
אם אתה אומר לגבי ביצוע, אני הצלחתי לבצע רעיון עם נייר, בכיף אפשר להעביר רעיונות כאלו למשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#36   פורסם: 29.06, 18:11

אני מבין שלא כ"כ התעסקת עם תכנות ולא עם XNA. זה ממש לא כמו לכתוב סיפור - זה הרבה יותר מסובך, בוודאי לעבודה עם כ"כ הרבה אנשים בצורה מבוזרת.
בקושי אפשר לארגן פה מפגש בלייב ואתה מדבר איתי על משחק...

כמו שאמרתי - רעיונות זה משהו שמאוד קל לחשוב עליו - לבצע אותם זאת הבעיה. אתה מוזמן לנסות לעשות משחק פשוט - למשל טניס בין שני שחקנים ואז תחשוב על רעויות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TeaserGun

אחראי פעילות Xbox

#37   פורסם: 29.06, 18:14

איך אני בכלל משיג את XNA? :ם

כי ככה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 29.06, 18:19

מוריד מהאתר של מיקרוספט. הכל ללא תשלום (חוץ להעביר את המשחקים ל-360). (שים לב שניתן לפתח למחשב ללא עלות)

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#39   פורסם: 29.06, 18:25

TeaserGun
ציטוט:
צפה בהודעה
איך אני בכלל משיג את XNA? :ם
זאת השאלה שלי גם, בוזמן, אף אחד מאיתנו הילדים, באמת יכול להשתמש בתכנות וכאלה, אנחנו צריכים מבוגר שיקח את הרעיונות שלנו ויתרגם אותם לפקודות התכנות, ואם זה לא בר אפשרות, אז המבוגר מסביר את הגבולות והילד ממציא רעיון שכן יתאים.
ובוזמן אף פעם אל תזלזל בילדים, אל תשכח שהדמיון עובד הכי טוב בשנים האלו ואף המוקדמות, כל הדמיות והרעיונות שאובים ממה שאמצאתי כשהייתי בן 5 או 6

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#40   פורסם: 29.06, 18:30

לא זיזלתי ברעיונות שלכם - רק הבהרתי לך שיש המון רעיונות, זאת בד"כ לא הבעיה ביצירת משחקים. אבל התכנות שלהם הוא מאוד מסובך בד"כ.

הרעיונות הטובים האמיתיים הם אלו שמצד אחד יהיו טובים ומצד שני ברי ביצוע. אתם פשוט לא לוקחים בחשבון צדדים טכניים שלא פשוטים לביצוע.
אם נחזור לתכונית המאוד פשוטה שאמרתי - טניס של שחקן מול המחשב. מעבל לזה שאתה צריך לדאוג לכל תנועה של השחקנים, תחשוב על האינטילגנציה שאתה צריך לתת כשמגיע כדור - לאן לחבוט וכדומה, אתה חושב שניתן לתרגם מחשבה של אדם לכמה שורות קוד בודדות?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 29.06, 18:54

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לא זיזלתי ברעיונות שלכם - רק הבהרתי לך שיש המון רעיונות, זאת בד"כ לא הבעיה ביצירת משחקים. אבל התכנות שלהם הוא מאוד מסובך בד"כ.

הרעיונות הטובים האמיתיים הם אלו שמצד אחד יהיו טובים ומצד שני ברי ביצוע. אתם פשוט לא לוקחים בחשבון צדדים טכניים שלא פשוטים לביצוע.
אם נחזור לתכונית המאוד פשוטה שאמרתי - טניס של שחקן מול המחשב. מעבל לזה שאתה צריך לדאוג לכל תנועה של השחקנים, תחשוב על האינטילגנציה שאתה צריך לתת כשמגיע כדור - לאן לחבוט וכדומה, אתה חושב שניתן לתרגם מחשבה של אדם לכמה שורות קוד בודדות?
נראה שלא קראתה או לא הבנתה את ההודעה הקודמת מלבד השורה האחרונה.
אני מבין שזה קשה, בגלל זה צריך מבוגר, וכמו שהסברתי מקודם, המבוגר יציג את המגבלות ואם הרעיון לא בר ביצוע, אז הילד יהפוך אותו לכזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#42   פורסם: 29.06, 19:09

נראה שאתה לא הבנת שרעיונות יש מספיק, ובפרוייקטים מהסוג הזה לא ניתן לזרוק רעוינות בלי גבולות. או במילים אחרות - למה לי להתאמץ על רעיונות שלך כשיש לי משלי מספיק? מה שצריך הוא אנשים עם יכולות תכנות ברמה גבוהה 0כדי לפתח AI, פיזיקה ודברים כאלו)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#43   פורסם: 29.06, 23:29

הכוונה של חנן היא שרעיונות של ילדים הם בדרך כלל לא פרקטיים לא ברמה של קשה לעשות אותם אלה ברמה של לא באמת פרקטיים למשחק טוב.

אני אתן אלגוריה. כשהייתי קטן הייתה תחרות קישוט של הבתים ביום העצמאות. הייתי בערך בן 6 והיה לי רעיון נהדר, לקחת איזה 50 דפים, לצייר על כולם את ולהדביק על החלונות.
אז לקחתי את הדפים, השקעתי איזה 5-6 שעות בלצייר המון דגלים והדבקתי על החלון. הדבקתי כל כך הרבה דפים שבקושי נכנס אור שמש לבית. מאוחר יותר ביום כשהסתכלתי על הבית מלמטה ראיתי שבסופו של דבר כל מה שראו זה חלון חסום בדפים, לא דגלים ולא בטיח.

השורה התחתונה היא שהבעיה של רוב הרעיונות שראיתי כאן מילדים סובלים מאותה בעיה, הבעיה של לזרוק רעיונות שלא ממש מתממשים טוב במציאות, אם זה בגלל בעיות תכנות/גודל צוות או עם פשוט בעיות של "אם אני אשים ממש הרבה עציצים בבית זה יהיה מגניב כי זה יהיה כמו ג'ונגל" ובסוף כל מה שיש זה אוסף מכוער של עציצים.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 30.06, 00:57

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הכוונה של חנן היא שרעיונות של ילדים הם בדרך כלל לא פרקטיים לא ברמה של קשה לעשות אותם אלה ברמה של לא באמת פרקטיים למשחק טוב.

אני אתן אלגוריה. כשהייתי קטן הייתה תחרות קישוט של הבתים ביום העצמאות. הייתי בערך בן 6 והיה לי רעיון נהדר, לקחת איזה 50 דפים, לצייר על כולם את ולהדביק על החלונות.
אז לקחתי את הדפים, השקעתי איזה 5-6 שעות בלצייר המון דגלים והדבקתי על החלון. הדבקתי כל כך הרבה דפים שבקושי נכנס אור שמש לבית. מאוחר יותר ביום כשהסתכלתי על הבית מלמטה ראיתי שבסופו של דבר כל מה שראו זה חלון חסום בדפים, לא דגלים ולא בטיח.

השורה התחתונה היא שהבעיה של רוב הרעיונות שראיתי כאן מילדים סובלים מאותה בעיה, הבעיה של לזרוק רעיונות שלא ממש מתממשים טוב במציאות, אם זה בגלל בעיות תכנות/גודל צוות או עם פשוט בעיות של "אם אני אשים ממש הרבה עציצים בבית זה יהיה מגניב כי זה יהיה כמו ג'ונגל" ובסוף כל מה שיש זה אוסף מכוער של עציצים.
אני כבר לא ילד אלה בן נוער, וחנן, טכנית אין הבדל בין גודלי המח של בן נוער ומבוגר, כך לפחות אמר המורה שלי.
אני מבין את הכל, הרעיונות שלי הם לא כוכב שלם חי ונושם, ו GTA לא קשור, זה סתם המצאת משימות בשביל הכיף, זה לא הרעיונות שלי, ואני מבין בגבולות, לדוגמא, אחד הרעיונות שלי שיש לך קבוצת לוחמים, שעם עוברים שלוש שלבים הם מתים מזקנה, ויש לך אפשרות כל שלב לזווג בין שני אנשים, ואני מבין שXNA לא מספיק חזק כדי לקלוט את תווי הםנים של בני אדם/גזעים אחרים וליצור שילוב, אבל כן אפשר ליצור גזע חדש מזיווג מסוים, מין מודל אחד אחיד, דרך אגב את הקודם כן אפשר להכניס, אבל לא נדבר על זה.
או סתם רעיון פשוט, למשחק יריות דו מימדי, שאתה בוחר בין קבוצת לוחמים, שלכל לוחם יש אקדח משלו, עם הטווח שלו, והיכולת שלו, דבר שלא בעייתי, פשוט משנים טווח ונזק, דבר שממלא מכניסים אם היינו עושים רק דמות אחת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#45   פורסם: 30.06, 07:43

אני אתייחס לדוגמאות וגם בכלליות:
ניתן בXNA לעשות הכל, אולם זה עבודה - והרבה.
למשל הרעיון שלך על התווי פנים - דורש המון המון עבודה. מספיק עבודה לצוות לא קטן בזמן לא מועט - ולכן לא ישים (מה גם שכותרת זה לא רעיון)
לגבי הרעיון של אנשים עומדים אחד מול השני - הוא דווקא מאוד ישים - אבל גם מאוד בנאלי ואין בו משהו מיוחד כלל. אחרי 5 דקות אף אחד לא ישחק בו יותר. ואגב, אפילו הוא ידרוש מידה לא מעטה של תחכום (בעיקר אם אתה רוצה ליצור אפשרות של משחק מול המחשב שאז אתה חייב AI רציני).

לגבי "המוח" של בני נוער - בעיקרון הכל בנכון ומגיעים לבגרות ובכן - כשמגיעים לבגרות (בגיל 16-18). אולם חסר דבר מאוד חשוב - נסיון. אין מה לעשות, כשאתה מנוסה אתה רואה דברים אחרת ומבין דברים אחרת, צורת החשיבה שלך משתנה - ההגיון משתנה. (אני מודה שלעיתים הדבר גורם לקונפורמיות ולעמידה במקום אבל זה בד"כ בגיל הרבה יותר מאוחר).
אז רעיונות ניתן להפריח - אבל הבחינה שלהם צריכה להיות ע"י אנשים מנוסים יותר. הבעיה היא שרעיונות - יש מספיק.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#46   פורסם: 30.06, 09:11

נראה לי שהוא עוד לא מבין את הרעיון...

גבר, צריך מישהו שמבין בתכנות. אתה מבין? אתה יודע לתכנת ב-XNA?
אם לא, תפסיק לבלבל את המוח. אם כן, תתחיל להכניס רעיונות שלך וגם תתכנת אותם. רק כדי שתבין את הקושי... הרעיונות פה קיימים בשפע, מה שחסר זה יכולת הביצוע. אנשים שמבינים איך מתכנתים- מי שיבצע את כל הרעיונות האלה.

אני מצטער אם אני נשמע בוטה, אבל זה נראה מהודעה להודעה שאתה לא מבין מה אומרים לך.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#47   פורסם: 30.06, 18:14

דווקא כל הקטע של Kodu (ולא לבלבל עם XNA) הוא שדווקא לא צריך רקע בתכנות ולא כלום בשביל לקחת את הרעיונות האלו וליישם אותם בתוך משחק פשוט ובצורה מהירה יחסית (ימים ושבועות במקום חודשים ושנים).

אבל עדיין נראה לי שהנקודה לא הובהרה:
רעיונות זה החלק הכי פשוט והכי "זול" ביצירת משחק. למצוא רעיון למשחק זה בערך כמו להגיד "יש לי רעיון: לבנות את הפירמידות". עכשיו לך תמצא ארכיטקטים, מהנדסי בניין, מנהלים והרבה מאד עבדים שבאמת יוציאו את זה לפועל...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#48   פורסם: 30.06, 18:57

המשפט שלך כמובן העלה לי לראש את הפרק של פיוצ'רמה בו בנדר נהיה פרעה ורודה בכולם לבנות לו פסל ענקי בדמותו (שאח"כ ישמש לו קבר כמובן )

אבל נכון קודו יהיה היכולת הפשוטה לקחת כמה מרכיבים וליצור משחק, XNA מצריך הרבה יותר עבודה וידע - אבל הכוח שלו לעשות משהו "אמיתי" הרבה יותר חזק.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#49   פורסם: 01.07, 01:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אתייחס לדוגמאות וגם בכלליות:
ניתן בXNA לעשות הכל, אולם זה עבודה - והרבה.
למשל הרעיון שלך על התווי פנים - דורש המון המון עבודה. מספיק עבודה לצוות לא קטן בזמן לא מועט - ולכן לא ישים (מה גם שכותרת זה לא רעיון)
לגבי הרעיון של אנשים עומדים אחד מול השני - הוא דווקא מאוד ישים - אבל גם מאוד בנאלי ואין בו משהו מיוחד כלל. אחרי 5 דקות אף אחד לא ישחק בו יותר. ואגב, אפילו הוא ידרוש מידה לא מעטה של תחכום (בעיקר אם אתה רוצה ליצור אפשרות של משחק מול המחשב שאז אתה חייב AI רציני).

לגבי "המוח" של בני נוער - בעיקרון הכל בנכון ומגיעים לבגרות ובכן - כשמגיעים לבגרות (בגיל 16-18). אולם חסר דבר מאוד חשוב - נסיון. אין מה לעשות, כשאתה מנוסה אתה רואה דברים אחרת ומבין דברים אחרת, צורת החשיבה שלך משתנה - ההגיון משתנה. (אני מודה שלעיתים הדבר גורם לקונפורמיות ולעמידה במקום אבל זה בד"כ בגיל הרבה יותר מאוחר).
אז רעיונות ניתן להפריח - אבל הבחינה שלהם צריכה להיות ע"י אנשים מנוסים יותר. הבעיה היא שרעיונות - יש מספיק.
אני לא מבין לאיזה בן אדם מול אדם אתה מדבר, ומה בנאלי בו.
אמרתי שאי אפשר להשתמש בקטע שהמשחק קולט תווי פנים של כל דמות ויוצר זיווג אמתי, ציינתי במפורש, מה שאמרתי שניתו לעשות מודל אחיד לזיווג בין גזעים או עמים, לדוגמא:
עם אני מזווג בין עמים: אדם שסתם לדוגמא היכולת שלו זה להטוטנות ויש להם מראה מסוים, ולגווג עם אחר עם כח של רכיבה על סוסים, אז הזיווג הוא משהו שקבענו מראש אם האדם יחליט לזווג, והוא יראה זהה לקודמיו רק עם לבוש ויכולת שונה.
תאמין לי שאני יודע מגבלות של אי אקס אן, ויש לי משחק שיתאים לו בול כמו כפפה.
אם תרצה בכיף אפרט לך על הקונספט, אפילו עולמות ויש אפילו עלילה.
אם תראה תבין שהדמויות יהיו קלות לקליטה ויהיו מין אייקונים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#50   פורסם: 01.07, 06:30

ידידי - אם היית מבין מה דורש משחק לשלוט ביצור אחד, בתמונה במרחב התכנותי של XNA, ובטח כשישי יותר מ-2 יצורים - היית מבין את המורכבות. עוד פעם - הרעיונות שלך יכולים להיות מעולים - אבל האם אתה מסוגל גם לממש אותם?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#51   פורסם: 01.07, 10:30

הבור ריק, אין בו מים...

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#52   פורסם: 01.07, 12:48

ואם לחזור לנושא עצמו - היום יעלה KODU והוא יעלה 400 נק' (או 5$)
מעניין אם זה לא יגרום להרג הפרוייקט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#53   פורסם: 01.07, 13:50

יש לי מספיק נקודות נראה לי שאני יקנה את זה..

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#54   פורסם: 01.07, 14:19

לא משתווה לFORGE או LBP

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 01.07, 14:24

כנראה אתה לא ירדת לסוף דעת הרעיון. זה לא עורך שלבים - זה ממש יצירת משחקים חדשים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#56   פורסם: 01.07, 16:18

solid snake123
ציטוט:
צפה בהודעה
לא משתווה לFORGE או LBP
להיפך, שניהם כנראה לא משתווים אליו. לפחות מבחינת הדברים שניתן ליצור בו.
LBP יותר מוגבל, והFORGE הרבה הרבה הרבה יותר מוגבל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkBloOd

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: 01.07, 20:36

ברירת מחדל Kodu, מי קונה?

http://www.youtube.com/watch?v=dVVYSUi-WeQ

אני די סגור על עצמי שאני קונה, עוד מישהו כאן קונה את זה?

קרדיט לINK מפורום אחר

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#58   פורסם: 02.07, 07:11

ברירת מחדל התרשמות ראשונית, Kudo.

קניתי () את המשחק (אם אפשר לקרוא לו כך) Kudo.

קצת על Kudo בשביל מי שעדיין לא שמע:
Kudo הוא מן משחק סביבת פיתוח שנועד בעצם לתת כלים לאנשים שאין להם ידע או ניסיון בתכנות. התהליך עצמו די דומה לתוכנה Scratch שבו אתה מציב פעולות בסדר מסויים כדי ליצור אנימציה.

המשחק Scratch

מישהו ביקש בניין לבבות ולא קיבל?

בKudo כנראה לרוב תתחילו מאפס, מרחב אין סופי שלא כולל כלום. אתם תשימו לב כבר בהתחלה שהאפשריות לטקסטורה של האדמה/בניין אותה/אותו ברצונכם לבנות מגוונות אך לא ממש ריאליות לבחירה. המשחק מציע הרבה טקסטורות שימושיות אך רובן חסרות שימוש ברוב המקרים, למשל טקסטורת לבבות שאני לא רואה למה צריך. בנוסף, כל הטקסטורות של הקרקע מתוגלגות לפי מספרים בלבד ולא לפי הטקסטורה עצמה.

אחרי שתחליטו על טקסטורה, תעברו לעיצוב הקרקע או הבניין, מכיוון שהבניין לא ממש דורש עיצוב, אולי פה ושם הרמות, אני אדבר רק על הקרקע. האפשרויות הן בערך כמו כל משחק שמאפשר לך לעצב קרקע, להרים, להוריד ולהחליק. תוכלו לקבוע את גודל וצורת המברשת ולשלב בניהם וככה וככה לקבל את צורת הקרקע הרצויה.

ג'ונגל לא ממש תבנו פה

הצמחייה האפשרית ליצירה במשחק דלה, 4 עצים ואם אני זוכר נכון עד עוד 4 צמחים נמוכים, זה לקישוט בלבד ולא למפות מבוססות צמחייה.

אוקיי יש סביבה, איפה מה שתכלס זז?

המשחק נותן מגוון סביר בהחלט של יצורים עם תכונות מיוחדות לכל יצור, כל יצור יכול להיות BOT או שחקן אנושי (COOP של ארבעה אנשים על אותה קונסולה ואם אני זוכר נכון אז עד 8 אונליין).

בנוסף, תוכלו "לתכנת" בדברים כמו עננים ומפעלים (שתי דוגמאות מתוך הרבה שעוד לא ניסיתי) שמסוגלים לספק חפצים כל כמה זמן, החלטה שלכם.

אוקיי, הבנתי, איפה הרשמים?

עד עכשיו, יצרתי שני עולמות משלי (מאפס). אני אתחיל מהראשון שלי. בניתי מן זירה סגורה ובה שני מפעיל שהוציאו לבבות ללא כל סיבה כל 10 שניות (הלבבות לא עשו כלום) ושני מטוסים. כל מטוס נשלט ע"י שלט אחר ובעצם זה קרב שכלל תזוזה לכל כיוון (כולל למעלה ולמטה) וירית כדורים וטילים.
בניית על העניין הייתה מאתגרת מכיוון שעל עשות סרטוני ההדרכה לא היה לי חשק לעבור והייתי צריך ללמוד הכל בכוחות עצמי, מה שהלך לא רע דווקא. למרות שזה היה בסיסי ביותר. התייאשתי מהר מאוד ועברתי למשהו אחר.

לא ראיתי צורך בתמונות.

המשחק השני אותו בניתי

בתמונה רואים את הדמות אותה אני משחק, דיסקית מעופפת ואת הדמויות "הרעות" מן מכונות אופנוע קטנות. האופנועים מסוגלים לירות טילים פעם בפרק זמן (כן, גם זה ניתן לשינוי) והדיסקית מסוגלת רק לברוח מהם. המטרה במשחק היא לצבור 100 נקודות ע"י "אכילת" (תבינו את המושג אחר כך) מטבעות, כל מטבע שווה ל5 נקודות.

להגיע למצב הזה היה אתגר לא קל אך ממש מהנה, כל פעם שהצלחתי למצוא את השילוב הנכון שיביא לדבר שרציתי שיקרה.

באג מאוד משעשע שקורה הוא שכשאר הדגים נתקלים בחומה לפעמים הם עולים עליה ונשארים שם, אין לי מושג למה.

אם מישהו מעוניין לראות את ה"תכנות" של הדיסקית ובנוסף להבין למה השתמשתי ב"לאכול" מטבעות, צילמתי תמונה נוספת:

ממש ביל גייץ הבא

לסכום, מהרשמים הראשונים שלי מה"משחק", אני מאוד ממליץ וצופה עתיד של עוד המון משחקונים שאצור ועוד המון כיף שהמשחק יספק לי.

מחיר: 400 נקודות מיקרוסופט.

מי שמעוניין לראות סרטונים:
http://www.youtube.com/watch?v=dVVYSUi-WeQ

http://www.youtube.com/watch?v=kIQo7...eature=related

מקווה שנהנתים, יקיר עוז.

קרדיט לINK מפורום אחר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#59   פורסם: 02.07, 07:38

אחלה סיקור. מעניין אם ניתן לשתף משחקים שיצרת בקלות?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 02.07, 07:46

ניסיתי לשתף עם מישהו שאין לו את המשחק וכל מה שזה עשה זה הוספת חץ שמופנה למעלה על האייקון של העולם... כמובן שלא הצלחתי לשתף עם חברים שאין להם את קודו (אין לי כרגע כאלו שיש להם, מקווה שזה ישתנה).

קרדיט לINK מפורום אחר

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא