Varrios Los Aztecas
תוכן עיניניים:
1) סיפור הכנופיה.
2) הטרטוריה שלנו.
3) מטרות הכנופיה.
4) נשקים בהם אנו משתמשים.
5) ראנקים+סקינים+כלי תחבורה.
6) חברי הכנופיה.
7) חוקי הכנופיה.
8) עדכון יומי+כספי הכנופיה.
9) חתימות ועיצובים של Aztecas.
10) דרכי הצטרפות לכנופיה.
11) הודעות/עדכונים.
__________________________________________________ _____
סיפור הכנופייה
הכול התחיל בשנת 1976 כאשר נולד מרכוס פרננדו. מרכוס אהב ללכת לבית סבתו כאשר אימא של נתשה אותו והייתה הולכת לעבוד במכירת סמים וזנות, יום אחד בבוקר בהייתו בן שמונה אימא שלו לקחה אותו לבית ספר וראתה בדרך שמישהו פולש לטרטוריה שלה,היא יצאה מהרכב ואמרה לו לא לצאת.
היא רצה לכיוונם והתחילה איתם קטטה,מרכוס ראה מלא אנשים מסביב עם נשקים הוא מיד לקח את הנבוט שהיה ברכב והתחיל להתקדם לעברה בהליכה שקטה בלי שיסיימו לב אלו ופתאום הוא ראה מרחוק שאיש אחד מרביץ לאימא שלו והתקדם לשם עוד אדם שחור, כשהוא הגיע (האדם השחור) הוא לכך אותה וקילל את הבנאדם שהרביץ לה ומרכוס התחיל להתקדם במהירות לעברה ואחרי שנייה הוא נעצר כולם הסתכלו אלו ואימא שלו רצה אלו ואמרה לו בצעקה: אמרתי לך לא לצאת מהאוטו! והוא ענה לה בפחד: "ניסיתי להגן עלייך" והיא אמרה לו:"אוו... מרכוס אל תגדל מהר מידי" כעבור דקות אחדות שנינו חזרנו לרכב והמשכנו בדרכנו לבית הספר תוך כדי נסיעה עברנו במסעדה ואימא שלו שוב התחילה עם אנשים כהרגלה ואמרתי לעצמי בלב: העניין הוא שאימא שלי חושבת שאני לא רואה כלום אבל בעצם אני רואה יותר מהכול.
כאשר הגענו לבית הספר נפגשתי עם מישל, חברתי, והיא אמרה לי שהיא עוברת לגור בלוס סאנטוס מיד התקשרתי לאמי והיא לא ענתה לי התקשרתי שוב ושוב והיא לא ענתה לי, התקשרתי לסבתא שלי ושאלתי אותה: "אימא אצלך ?" היא אמרה לי שקרה משהו לא טוב תגיע מיד לבית. התחלתי להזיע מפחד ותוך כדי ריצה לבית סבתי התחלתי לעזות דברים כשהגעתי ראיתי את כולם יושבים בסלון עם פנים כלפי מטה, מיד הבנתי מה קרה ובכול זאת שאלתי: "מה קרה ?" סבתי אמרה לי ששרפו את הבית כאשר אימא שלי הייתה בתוכו, התחלתי להתפרץ בבכי ואמרתי בליבי: "אני התנקם בזה שהרג אותה"
כעבור 10 שנים
סיימתי את הלימודים ויצאתי לחפש את מי הרג את אימא שלי התחלתי לחפש במקום ההוא שהרביצו לה, ישבתי שם שעות על גבי חודשים ולא מצאתי כלום.
יום אחד ישבתי שם וראיתי בנאדם עומד על איזה ברזל ופינו היו מוכרות לי, מיד הבנתי שזה האדם ההוא שהרביץ לאמי, כעבור שניות אחדות שחשבתי מה אני הולך לעשות הוצאתי סכין מהכיס והתחלתי להתקדם אליו מאחור,כאשר הגעתי אליו דקרתי אותו 10 פעמים בגב ואמרתי לו:"לאולם אל תתחיל את מה שאתה לא יכול לסיים" נתתי לו דקירה אחרונה בדיוק בלב והוא מת בידיים שלי. תוך שניות שמעתי סירנה התחלתי לרוץ הכי מהר שיכלתי וניסתי לברוח מהמשטרה אך המשטרה הייתה מהירה יותר בסופו של דבר היא תפסה אותי ו"גזרה" אלי 12 שנים בכלא.
כעבור 5 שנים
בזמן שהייתי בכלא הכרתי חבר בשם גוסטבו פונטו ביחד התעללנו בסוהרים, קיבלנו על זה עוד 5 שנים בכלא.
החלטנו שהספיק לנו הזמן שההינו בכלא ואנחנו לא רוצים עוד, מיד תחננו איך לברוח משם.
ביום שבת אחד כאשר השומרים אכלו את ארוחת הצהרים ביצענו את התוכנית, והצלחנו לצאת משם.
שבוע מאוחר יותר כאשר השוטרים כימת מצאו אותנו החלטנו שאנחנו רוצים לעבור לוס סאנטוס, גנבנו רכב ונסענו עד לשם כאשר הגענו קנינו דירה בשכונת מקסיקו הקטנה. יום אחד סיפרתי לגוסטבו איך לקחו ממני את אמי, מיד הוא אמר לי שהוא יודע מי עשה את זה, אני נלחצתי ושאלתי מי זה היה? גוסטבו ענה: "זה היה אבא שלי" אמרתי שאני חיו להתנקם בו למרות שאני לא מכיר אותו וגוסטבו ענה בחיוב.
מאוחר יותר גוסטבו אמר לי שאנחנו צריכים שם וכסף בדחיפות, הצעתי לו אזטקס והוא הסכים, הוא שאל אותי איך אתה חושב שנשיג כסף? ואמרתי לו שבילדותי ההייתי משתתף בתחרויות שנקראות: "המכונית שהרקידה תעיר" זה היה תחרות בהרקדת המכונית שלך ומי שהיה "מנענע" תרכב הכי טוב היה זוכה בפרס כספי רב, ואנחנו ננהל דבר כזה ונמכור סמים.
כעבור שנה
האזטקס התחילו להשתלט על יותר ויותר שטח בלוס סאנטוס והיה להם כבר הרבה כסף מעסקי המכוניות והסמים שהצליחו מאוד. יום אחד הגיעו חבורת אנשים ב"שחור" וניסו לזכות בתחרות "המכונית שהרקידה תעיר", והם נכשלו מיד אחד מהם הוציא אקדח והתחיל לירות באוויר מרכוס מיד "השתיק" אותו והתחילו יריות בכול השכונה ונהרגו הרבה אנשים חפים מפשע בניהם הכלבה של מרכוס, מישל על שם חברתו. כעבור כמה שעות שנרגעו היריות והאנשים בשחור עזבו מרכוס אמר לגוסטבו שהוא רוצה פרטים אליהם ומי הם היו, גוסטבו מיד יצא מהבית וחזר אחרי שעה ונתן לו את כול הפרטים אליהם. מרכוס חשב על תוכנית נקמה הוא חיקה שירד הלילה.
כאשר הלילה הגיעה הוא לקח את גוסטבו ועוד כמה חברים הם נסענו לבית של האנשים בחליפות השחורות וחיסלו חשבונות מרכוס עקר לבוס שלהם את שייני הזהב והשאיר אותו חי אבל בלי זרת ואגודל בשני הידיים ואמר לו: לאולם אל תתחיל מה שאתה לא יכול לסיים ואל תיפגע בכבוד הכנופיה.
מאותו יום הם לא שמעו מאנשים בשחור ואפחד לו העז להתעסק עם מרכוס וחבריו המכונים אזטקס.
הטרטוריה שלנו
Glen Park
3) לקבל כמה שיותר כבוד בעיר [כמובן שלא ידעו מה ומי אנחנו].
4) לגלות מי האיש שרצח את אמא של מרכוס, ולנקום.
נשקים בהם אנו משתמשים
Desert Eagle– אקדח שתמיד נמצא עלינו למקרה ונתקל בבעיה.
Mp5– אנו משתמשים בנשק זה בכל המבצעים, בדרך כלל איתו מחסלים אנשים.
Knife– אנו משתמשים בסכין לרוב לצורכי איום או אזהרה.
AK47– קלצניקוב אנו משתמשים בנשק זה כאשר יש נגדנו כמות גדולה של אנשים
Shoval- מעדר, כדי לקבור אנשים שאנו הורגים [CK].
ShotGun- שוטגן תמיד נימצא בבג'ז.
ראנקים+סקינים+כלי תחבורה
ראנקים
El Jefe - הבוס הראשי של הכנופיה, חובה לעשות מה שהוא אומר.
La Vice Jefe - יועץ למנהיג מעיין פסיכולוג עוזר בתיכנון המבצעים יד ימינו של הבוס מארגן את
המפגשים של הכנופיה.
El Consejero - חבר מלא בכנופיה נאמן לבוס מקשיבים למה שהוא אומר . יכול לארגן שודים קטנים.
Reforzar - אתה מתחיל להתקדם בכנופיה כבר אתה מקבל עבודות יותר טובות כבר מיתייחסים אליך יפה.
Nuevo Amigo - אתה אפשר לומר "ילד הכאפות" של הכנופייה אתה עושה את העבודה השחורה, לא מיתיחסים אליך הרבה,
ואתה מתחיל לצבור את הכוח שלך לאט לאט, תראה יחס טוב, תקבל יחס טוב.
סקינים
El Jefe

La Vice Jefe

El Consejero

Reforzar

Nuevo Amigo

כלי תחבורה
Remington

Savanna

Pony

Oceanic

Greenwood

Slamvan

Sanchez

((כמובן שכולם בצבע תכלת))
חברי הכנופיה
(לא לנצל את זה למידע OOC)
**El Jefe**
Marcus_Fernando-עידו
**Vice Jefe**
Enrique_Duarte-רוי
**Consejero*
**Reforzar**
Maximus_Diaz-שגב
Merc_Wibsun-כפיר
**Nuevo Amigo**
Loros Johns-יוני
Federicko_Garsia-עמית
Kalo_Dias-עדן
Carlo_Martini-סלייד
חוקי הכנופיה
1) לא משנה מה קורה תמיד תגן עלי חיי האל ג'פה (הבוס), תזכור שהם קודמים לחייך.
2) תמיד תציית לפוקדת זה שמעליך.
3) אף פעם אל תפקיר את חבריך, גם אם זה במצב של סיכון על החיים שלך.
4) אל תסתובב בשטחים של מאפיות/כנופיות/משפחות פשע אחרות ללא אישור.
5) תמיד תתייעץ עם האל ג'פה (הבס) לפני שאתה נותן פקודה למשהו [זה לראנקים הגבוהים].
6) לאולם אל תספר על קיום הכנופיה לאנשים שאתה לא יכול לסמוך עליהם ב100%.
7) השתדל כמה שפחות להסתובב לבד במקומות ללא אנשים.
8) חובה אחרי כול שוד להביא לאל ג'פה (לבוס) 50% מהרווחים.
במידה ותעבור על אחד החוקים בפעם הראשונה תוזהר. (OOC+IC]
במידה ותעבור על אחד החוקים בפעם השניה אתה תעוף.(OOC) (Ic=Ck)
עדכון יומי+כספי הכנופיה
((18.2.2009))
# היום ביצענו כמה שודים ופשעים קטנים.
# צרפנו הרבה אנשים לגאנג.
# נתנו CK לאחד האנשים ש"לא שילם בזמן על מחשב".
# אבירם חברנו האהוב חטף הרחקה מהקהילה =[.
כספי הכנופיה
47,504$
((רק משודים ופשעים))
חתימות ועיצובים של הAztecas
****כול מי שיכול לעצב לנו חתימה עיצוב או משהו שיפרסם פה****
דרכי היצטרפות לכנופיה
IC - מודעה בעיתון.
חברת מחשבים ספרדית מתקדמת מחפשת עובדים חרוצים, נאמנים ובעלי מוטיבציה.
חובה ספרדית שפת M, ואנגלית שפת M.
נא לשלוח קורות חיים אלינו לפקס 065-159924. (זה לא אמיתי על תנסו)
IC
שם מלא:
ידע שפות: (לכתוב איזה שפות אתה יודע IC - חובה לדעת ספרדית/מקסיקנית ואנגלית).
שירות צבאי: (אם שירתתם בצבא, ואיפה).
קורות חיים:
OOC
שם מלא:
שם בוונטרילו: ((חובה)).
האם יש מיקרופון: כן/לא.
שם בפורום:
עברתה קורס ארפי:
כמה זמן אתם משחקים:
באיזה פאקשנים הייתם + הראנק בהם:
יש לכם ניסיון בכנופיות? + איזה + הראנק בהם:
הודעות/עדכונים
ישיבת גאנג ביום רביעי בשעה 6:00 מי שלא מגיע עף! (עם יש לך סיבה מוצדקת דבר איתי לפני)
אנחנו רשמים חברה! קבלנו רשמיות!
כל מי שרוצה להצטרף חייב להראות נוכחות בשרת בוונט ובפורום !
****קרדיט לואגוס על השמות לראנקים****