ידיעה | מייקרוסופט ייסדה סטודיו "מהפכני" - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ידיעה | מייקרוסופט ייסדה סטודיו "מהפכני"
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 3 (0 משתמשים רשומים ו- 3 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: אתמול, 06:03

ברירת מחדל ידיעה | מייקרוסופט ייסדה סטודיו "מהפכני"

סביר להניח שכבר נתקלתם בכך, אבל לא ראיתי שזה הובא לכאן. זה מעניין, לדעתי.

על פי מודעת דרושים של מייקרוסופט, נראה שהחברה רוצה לשנות את האופן שבו אנחנו (זאת אומרת, אתם) משחקים על הקונסולה שלה (המממ מוכר לי מאיפשהו ).

ציטוט:
"We are building a NEW GAME STUDIO from the ground up that will revolutionize both WHAT you play and HOW you play. You have the chance to get in on the ground floor and work with professionals responsible for some of the industry's greatest innovations to date."
סביר להניח שזה קשור למצלמה החדשנית של מייקרוסופט שהיא צפויה לחשוף ב-E3. יהיה מעניין לראות כיצד היא תודגם במסיבת העיתונאים שלה.

מה דעתכם? זה מדאיג אתכם שמא תהיה הצפה של משחקי מסיבה (וזה לא סוד שמייקרוסופט מעוניינת לקרוץ גם לשוק הקאז'ואלי), או מרגש אתכם בזכות האפשרויות הגלומות בכך במשחקי הארדקור? האם בכל מקרה אתם מעדיפים את השליטה המסורתית?

אם הייתי בעליה של הקונסולה, נדמה לי שהייתי מתרגש.

מקור: IGN

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, אתמול בשעה 06:05.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: אתמול, 07:10

ברירת מחדל ידיעה | מייקרוסופט מפתחת משחק ל-360 בו יכולים לשחק 300,000 שחקנים בו-זמנית

מייקרוסופט מנסה לעשות היסטוריה ולשבור שיא במשחקי האונליין עם 300,000 שחקנים
המשחקים ביחד במשחק ל-360 אשר נמצא בפיתוח שלה.

לצורך העניין הוקמו שרתים חזקים במיוחד המסוגלים לארח בו זמנית כמות כזו גדולה של
שחקנים בזמן אמת.

כיום לצורך השוואה קיים משחק בשם Eve Online אשר גם כן תומך ב-300,000 שחקנים
אך רק 50,000 שחקנים משחקים בו ביחד.

ידיעה מקורית

האווטר המגניב של Ariadne

משתמש רגוע

#3   פורסם: אתמול, 07:37

מעניין עם ישראלים יגשו לראיון.
הטכנולוגיה של המצלמה היא ישראלית.

מייקרוסופט מבזבזים את הזמן שלהם עם הם ישנו את הקונסולה.
אין לי xbox וגם לא שיחקתי באחת אבל אני יודע שמה שמושך אנשים זה יותר הארדקור במחיר זול(זול לעומת הPS3).

PSN: TreiT-

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#4   פורסם: אתמול, 07:40

כל עוד מייק' לא פוזלת לשוק משחקי הקז'ואל איתה העניין מבורך.

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#5   פורסם: אתמול, 07:47

זה די ברור שMS תפזול לשוק הקזואל איתה, זה שוק ריווחי יותר מהשוק הארדקור בסופו של דבר - קהל רחב הרבה יותר - מה שכן נראה לי שMS ישתמשו בזה גם למשחקי הארדקור, רק נקווה שיבוצעו כמו שצריך.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: אתמול, 08:00

כלומר מפתחת משחק MMO. השאלה מה זה בעצם ייתן לנו 300,000 שחנים ביחד? זה לא באמת שאפשר כולם להיות ביחד.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: אתמול, 08:04

מיקרוסופט ניסתה ללכת על הקזול בשנה שעברה ולא ראתה מזה יותר מדי, כי היא עדיין לא נתפסה ככזאת אפילו אם היא הציע את הדברים הנכונים. היא לעומת זאת קצת איבדה את הההארד קור, ככה שהשנה היא יותר תפנה להארד קור, אבל לא תזנח את הקזואל רק שזה יהיה בצורה אחרת.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#8   פורסם: אתמול, 08:20

זהו שיא חדש במשחקים מרובי משתתפים שמייקרוסופט רוצה להפוך לאפשרי.

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: אתמול, 08:22

אבל זה כמו למשל לחשב עוד כמה ספרות אחרי הנקודה במספר פיי, זה לא באמת משנה, אתה לא תשחק עם יותר מכמה עשרות אנשים בכל מקרה.

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#10   פורסם: אתמול, 08:25

mmo rpg?
שהם אומרים ביחד הם מתכוונים באותו מקום על אותו שרת?
איך בדיוק ה360 תוכל להתמודד עם דבר כזה?

קלישאה

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#11   פורסם: אתמול, 08:29

אתה מוזמן להגיש מועמדות ולמצוא פתרון:

ציטוט:
A job listing found on both Gamasutra and Microsoft's careers website is seeking out an engineer to work on a "game" that will support up to "300,000 players in real-time." The job ad states that Microsoft is working on "building an extremely high performance system to extend console games to the server in new ways" and that it's "creating a completely new set of web services" for Xbox Live and Xbox.com integration.

It sounds to us like Microsoft is planning to overhaul the Dashboard and Xbox Live service and combine it with an MMO-like system (given the 300K-player support). Or, it could be building a separate virtual world interface like Sony's PlayStation Home. What do you think Microsoft could be working on?

[Via CVG]

האווטר המגניב של SYSTEM.OUT

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: אתמול, 08:33

מה לעשות שאסוציה הראשונה של מיק זה חנון עם משקפיים עם מיליארדים בשם ביל גייטס, למרות שהוא פוטר, מיק=טכנולוגיה כבדה, קצת קשה להפטר מהדימוי הזה.

gamertag: SystemOut360

האווטר המגניב של gulmer

Prophet of truth

#13   פורסם: אתמול, 09:59

האמת היא שהשמועות על הסטודיו הזה (או על כמה מקבילים שמיקרוסופט בונה כרגע) הן די ישנות ועלו פה בפורום יותר מפעם אחת.
אין כנראה קשר למצלמה שלפי השמועות מיקרוסופט תציג. זו טכנולוגיה שכבר קיימת שנתיים. לפי הודעת דרושים עדכנית, יכול מאד להיות שהפרוייקט המדובר הוא משחק MMO ל-300,000 משתמשים בו זמנית שיוכלו לשחק באותו השרת/עולם:
http://www.joystiq.com/2009/05/30/jo...k-player-game/

משחק MMO של 300,000 איש על אותו שרת נשמע מהפכני? אולי, אבל כרגע זה עוד חזון למועד ומשהו שיקח לפחות כמה שנים לממש אותו בפועל. כרגע זה לא כל כך רלוונטי לאף אחד (למעט אולי למי שמחפש עבודה ורוצה להגיש קורות חיים לכאן)

Keep it mean

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#14   פורסם: אתמול, 10:20

במקביל לפתיחת הנושא של הנ"ל המדבר על העניין.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#15   פורסם: אתמול, 10:38

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
מייקרוסופט מנסה לעשות היסטוריה ולשבור שיא במשחקי האונליין עם 300,000 שחקנים
המשחקים ביחד במשחק ל-360 אשר נמצא בפיתוח שלה.

לצורך העניין הוקמו שרתים חזקים במיוחד המסוגלים לארח בו זמנית כמות כזו גדולה של
שחקנים בזמן אמת.

כיום לצורך השוואה קיים משחק בשם Eve Online אשר גם כן תומך ב-300,000 שחקנים
אך רק 50,000 שחקנים משחקים בו ביחד.

ידיעה מקורית
WOW, בערך 13 מליון שחקנים, מיקרוסופט PWND!

פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#16   פורסם: אתמול, 10:42

מיקרוסופט מנסה לקרוץ לקז'ואלים מהיום הראשון, כל עוד אני מקבל את הME/גירס/קראקדאון/אלן ווייק/ספלינטר סל וכו', שיעשו מה שבא להם. עכשיו עם ההקמה של הסטודיו של פאטון, הסטודיו הזה והקניה של EA BIG לשעבר, נראה שמיקרווספט מתחילה להרחיב את צד א' שלה סופסוף.

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: אתמול, 10:43

שחקנים רשומים , כי אחרת מיקרוסופט יכולה להגיד "17 מליון מנויי לייב! (לפחות) PWND"

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#18   פורסם: אתמול, 11:52

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
שחקנים רשומים , כי אחרת מיקרוסופט יכולה להגיד "17 מליון מנויי לייב! (לפחות) PWND"
לא, 13 מליון אנשים שמשלמים דמי מנוי חודשיים. כלומר זה לא כולל אנשים שנרשמו ונעלמו אחרי זה.
מיקרוסופט PWND!

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: אתמול, 11:54

גם למיקרו יש מעל 13 מליון מנויים משלמים (גולד!) PWND!

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#20   פורסם: אתמול, 12:12

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
גם למיקרו יש מעל 13 מליון מנויים משלמים (גולד!) PWND!
ואיך זה קשור למשחק אונליין של 13 מליון אנשים יחד?
אם אתה סתם רוצה להשוות גודל אז הקהילה של בליזארד על כל המשחקים שלהם ממילא עולה על הבסיס משתמשים של ה360.

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: אתמול, 13:26

מראש זה סתם היה בצחוק, בכל מקרה גם בWOW לא משחקים כולם ביחד אלא על שרתים שונים, זה לא שקיימים 13 מליון באותו עולם ביחד.
ויותר מזה גם אם היו 300,000 ביחד על אותו שרת באותו עולם, זה לא משהו שתרגיש מעבר לכמה מאות כנראה.

מנהל קהילת נינטנדו

#22   פורסם: אתמול, 14:17

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מיקרוסופט ניסתה ללכת על הקזול בשנה שעברה ולא ראתה מזה יותר מדי, כי היא עדיין לא נתפסה ככזאת אפילו אם היא הציע את הדברים הנכונים. היא לעומת זאת קצת איבדה את הההארד קור, ככה שהשנה היא יותר תפנה להארד קור, אבל לא תזנח את הקזואל רק שזה יהיה בצורה אחרת.
אם לא מצליחים לא מפסיקים, אלא מנסים גישה אחרת. ואולי המצלמה הזו היא הדרך. כמובן, ייתכן שתנוצל גם למשחקי הארדקור, ומהאפשרות הזו כדאי להתרגש - תלוי איך זה ייושם. למשל, אני חושב ש"שלט התנועה" (Six Axis) של ה-PS3 הוא גימיקי לחלוטין ובינתיים לא הרגשתי שתורם ממש למשחקיות (שלט ה-Wii הוא יותר פרקטי למגוון שימושים רחב יותר).

לדעתי, ה-Wii הצליחה מאוד בקרב הקאז'ואלים גם בגלל מחירה, אבל כיום כמעט שאין הבדל בינה לבין ה-Xbox 360 במובן הזה, אז זה לא ממש מכשול מבחינתה של מייקרוסופט.

ובקשר לעולם וירטואלי שבו משחקים 300 שחקנים במקביל - סוני כמעט מציעה זאת עם MAG, עם 250 שחקנים, אז זה לא כזה חדשני. אלא אם כן פספסתי משהו.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, אתמול בשעה 14:34.

טראוויס חוזר...

MadWorld

האווטר המגניב של zombit

מנהל פורום Xbox

#23   פורסם: אתמול, 14:21

שליטה באמצעות המצלמה קיימת ב-360 כבר שנתיים במשחקי ארקייד מסויימים.

פרסומת

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#24   פורסם: אתמול, 14:42

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
ובקשר לעולם וירטואלי שבו משחקים 300 שחקנים במקביל - סוני כמעט מציעה זאת עם MAG, עם 250 שחקנים, אז זה לא כזה חדשני. אלא אם כן פספסתי משהו.
מדברים על 300 אלף. :X

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

האווטר המגניב של gulmer

Prophet of truth

#25   פורסם: אתמול, 15:47

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אם לא מצליחים לא מפסיקים, אלא מנסים גישה אחרת. ואולי המצלמה הזו היא הדרך. כמובן, ייתכן שתנוצל גם למשחקי הארדקור, ומהאפשרות הזו כדאי להתרגש - תלוי איך זה ייושם. למשל, אני חושב ש"שלט התנועה" (Six Axis) של ה-PS3 הוא גימיקי לחלוטין ובינתיים לא הרגשתי שתורם ממש למשחקיות (שלט ה-Wii הוא יותר פרקטי למגוון שימושים רחב יותר).

לדעתי, ה-Wii הצליחה מאוד בקרב הקאז'ואלים גם בגלל מחירה, אבל כיום כמעט שאין הבדל בינה לבין ה-Xbox 360 במובן הזה, אז זה לא ממש מכשול מבחינתה של מייקרוסופט.

פספסת בערך 3 אפסים אחרי ה-300...

ובכל מקרה אני מצטער, אבל כל הכיוון של ה"ידיעה" הזו נראה לי קצת מסריח:
זה גם פירוש לא נכון של מה שכתוב בידיעה המקורית וניסיון להדביק לזה תווית כאילו הידיעה הזו מדברת על מה שהיא לא (המצלמה לקונסולה), וגם ניסיון להתחיל ויכוח "היי, הם לא באמת מחדשים, הם מעתיקים מנינטנדו" או "היי, הם הולכים לנטוש את הקהל ההרדקורי של הX360 כמו שנינטנדו נטשה את הקהל ההרדקורי של הWII". במקום לנשוך את הflaimbait המיותר הזה אני אשתדל לענות לעניין.

אז נתחיל מההתחלה:

1) אני לא יודע אם הידיעה מIGN מדברת גם על המשחק MMO ל300,000 איש (שימו לב לאפסים). מיקרוסופט מפרסמת לא מעט מודעות דרושים לסטודיואים ופרוייקטים חדשים בזמן האחרון (כמו הדיון על צוות פיתוח למשחק היילו ש). למעשה, נראה כאילו אלו שתי מודעות דרושים נפרדות.
אבל היא בטוח לא מדברת פה על שום מצלמה או משחקי קזואל למצלמה, מהסיבה הפשוטה שהדרישות המפורשות במודעה הן "We're building a new team, so we're looking for a wide array of specialties: strong math, physics, AI or networking backgrounds are all welcome." וגם "We're looking for strong developers with a great track record, people who can learn quickly and come up to speed with the latest generation technologies such as the Unreal Engine or CryEngine"
מדובר בסטודיו לפיתוח משחקים, שמצריך אנשים שמתמקצעים בAI, פיסיקה, מתמטיקה וכדומה, ומכירים מנועים כמו Unreal או CryEngine - ומציינים שבכלל מדובר במשהו "לדור הבא". איכשהו, משחק קזואל למצלמה לא נראה לי בדיוק כמו הכיוון הכללי של הסטודיו הזה.

2) עוד סיבה שכנראה לא מדובר במצלמה, היא שאין כל צורך לפתח אותה. דובר במוצר די מוגמר שמיקרוסופט קנתה את הטכנולוגיה שלו. המוצר עצמו בשל ואין כל כך מה לפתח בו, וזו טכנולוגיה מרשימה מאד שבהחלט נראית כמו דור קדימה ממה שמציע הWiimote, ושני דורות ממה שמציע הEyetoy). למעשה, לפני יותר משנתיים אמרתי את זה בדיוק על המצלמה שלהם (ושנה אחרי techradar אמרו את אותו הדבר):
ציטוט:
אתמול בכנס של gamingIsrael ראיתי את מה שנראה כמו הWiiMote קילר:
http://www.3dvsystems.com/
חברה ישראלית מיקנעם שבנתה מצלמה תלת מימדית. זה מצטרף למוצר אחר של primesense, שם היא חברה ישראלית. אבל הפעם יצא לי גם לראות את המוצר עובד בלייב - וזה פשוט יפה. זה פשוט עשה את העבודה במשחק איגרוף שהם פיתחו, וגם הדגים נהדר שליטה במטוס במשחק שהורידו מהאינטרנט וקינפגו לו את התנועות. סביר להניח שהם עוד יצטרכו לעבוד קשה בשביל שהמחיר יהיה אטרקטיבי (הבנתי שכרגע מדובר ביותר מ100$ עלות יצור של כל מצלמה) אבל אין ספק שמדובר בפריצת דרך בתחום הזה.
ממה שזכור לי, זה עובד מדהים וכן משנה את הדרך שבה משחקים. אבל מדובר בסך הכל בתוסף, בדיוק כמו תוספי הגיטרה ובקרוב גם תוסף הסקטייבורד. מאחר וזה לא דבר שמוטמע בקונסולה אז זה לא יהפוך פתאום את כל המשחקים בקונסולה למשחקי ציוד-קצה, אלא רק יבואו בצד, בנוסף לשלל המשחקים בשליטה המסורתית.
אם מישהו חושב שזה מה שיציף קונסולה במשחקי מסיבה אז אני מאד מצטער לאכזב אותו. הוא יאלץ לקנות WII אם הוא כל כך רוצה כאלו.

בקיצור
הידיעה הזו כנראה לא מדברת על המצלמה, והמצלמה הזו כנראה לא תשנה את המשחקים לקונסולה אלא רק תוסיף אופציות נוספות.
כשהיא באמת תוצג (אם היא באמת תוצג) והאנשים פה יבינו סוף סוף במה מדובר, אז אולי יהיה אפשר לפתח דיון יותר מעניין על השימושים האפשריים שלה במשחקים (הימור שלי: רייר כבר תדאג להציג משהו שיעבוד עם המצלמה).

Keep it mean

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#26   פורסם: אתמול, 17:37

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

תנסה את FLOWER, הוא משתמש בשישה צירים מצויין לדעתי.

שואף לשלמות

#27   פורסם: אתמול, 18:07

ממה שאני מבין מהשמועה הזאת (זאת שמועה עדיין, לא?) מדובר במשחק של 300 אלף שחקנים בו זמנית, מה שאין בWOW... לWOW אמנם יש 13 מליון מנויים, אבל בכל REALM (=סרבר) יש כמה עשרות אלפים או משהו כזה, לא זוכר בדיוק... אבל רחוק מאוד מ-300 אלף, אפילו בסרברים הגדולים ביותר. (לפחות נראה לי שרחוק מאוד)

משתמש עצבני

#28   פורסם: אתמול, 20:58

אההה
חשבתי ש300,000 משחקים באותו משחק יענו כמו בMAG שכולם משחקים בקרב אחד 256 שחקנים אז חשבתי 300,000 בקרב אחד וואי וואי איזה מפה צריך בשביל זה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: אתמול, 21:55

חשבת נכון, רק שזה לא בדיוק בו זמנים ביחד באותו רגע על המסך שלך, אלא בעולם שבו אתה גם משחק.

מנהל קהילת נינטנדו

#30   פורסם: אתמול, 22:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
פספסת בערך 3 אפסים אחרי ה-300...
אכן. ו-300,000 זה מרשים.

ציטוט:
ובכל מקרה אני מצטער, אבל כל הכיוון של ה"ידיעה" הזו נראה לי קצת מסריח:
תפסיק להיות פראנואיד. לא תמיד יש כוונה זדונית נסתרת מאחורי הדברים, וגם אמרתי שלו הייתי בעליה של הקונסולה הייתי מתרגש.

ציטוט:
זה גם פירוש לא נכון של מה שכתוב בידיעה המקורית וניסיון להדביק לזה תווית כאילו הידיעה הזו מדברת על מה שהיא לא (המצלמה לקונסולה), וגם ניסיון להתחיל ויכוח "היי, הם לא באמת מחדשים, הם מעתיקים מנינטנדו"
כנ"ל. אני לא חושב דבר כזה, אז איך יש ניסיון להדביק תווית כזו? אני דווקא חושב שסוני יותר קרובה להעתיק אם שמועות השלט הבא שלה נכונות. ניתן לומר שהמצלמה שמייקרוסופט עומדת לחשוף היא פטנט העומד בפני עצמו. אולי השלט של נינטנדו מהווה השראה לו, אך היישום שונה בתכלית, ויכול להיות לו ערך מוסף גם כן.

אמנם זה נכון לומר שנינטנדו מהווה השראה עבור החברות אשר מבינות שאפשר לפרוץ גבולות מעבר לקהל השחקנים המוגבל שלהן. אני לא חושב שיש בכך רע שחברה אחת מהווה השראה לאחרת. נינטנדו תמיד היוותה השראה בעיני חברות אחרות, ואני מאמין שגם אחרות היוו השראה עבורה (למרות שהיא משתדלת לא לפזול לצדדים, ולפעמים אני יכול לומר זאת בצער).

ציטוט:
או "היי, הם הולכים לנטוש את הקהל ההרדקורי של הX360 כמו שנינטנדו נטשה את הקהל ההרדקורי של הWII". במקום לנשוך את הflaimbait המיותר הזה אני אשתדל לענות לעניין.
באמת תשתדל, גיא. זה בראש שלך.

ציטוט:
ממה שזכור לי, זה עובד מדהים וכן משנה את הדרך שבה משחקים. אבל מדובר בסך הכל בתוסף, בדיוק כמו תוספי הגיטרה ובקרוב גם תוסף הסקטייבורד. מאחר וזה לא דבר שמוטמע בקונסולה אז זה לא יהפוך פתאום את כל המשחקים בקונסולה למשחקי ציוד-קצה, אלא רק יבואו בצד, בנוסף לשלל המשחקים בשליטה המסורתית.
אם מישהו חושב שזה מה שיציף קונסולה במשחקי מסיבה אז אני מאד מצטער לאכזב אותו. הוא יאלץ לקנות WII אם הוא כל כך רוצה כאלו.
זה גם מה שאני אומר תמיד. כל עוד מוצר הוא לא סטנדרט בקונסולה, לא תהיה לו אותה השפעה. אני מאמין שבדור הבא כל החברות ינסו לשלב בקונסולות שלהן סטנדרט כזה, אך אם החברות האחרות ירצו להגיע להמונים, זה יהיה קשה להם אם הטכנולוגיה של החומרה שלהן תהיה יקרה מאוד.

DrKeo
ציטוט:
תנסה את FLOWER, הוא משתמש בשישה צירים מצויין לדעתי.
אכן שמעתי שהוא בין הבודדים, אולי היחיד, שבאמת מצדיק זאת. חבר הוריד אותו, אבדוק אצלו.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, היום בשעה 07:19.

טראוויס חוזר...

MadWorld

1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא