מי לקחה את E3: שאלת מיליון הדולר - משחקים Vgames - קהילות

צפה בתוצאות הסקר: איזו קונסולה הייתם קונים בהתבסס על מה שראיתם בתערוכה?
Xbox 360 124 50.41%
Nintendo Wii 13 5.28%
Sony Playstation 3 109 44.31%
מצביעים: 246. לא ניתן להצביע לסקר זה

נושא: מי לקחה את E3: שאלת מיליון הדולר
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 03.06, 15:47

ברירת מחדל מי לקחה את E3: שאלת מיליון הדולר

בהמלצת רונן, אני מדגיש שוב את השאלה שבסקר כדי שאנשים ישימו לב אליה בתקווה לפני שהם מצביעים:
אם לא היתה ברשותכם אף קונסולה היום והייתם מתלבטים לקראת קניית קונסולה סלונית חדשה, איזו מהקונסולות הייתם בוחרים לקנות על סמך כל הדברים שראיתם בתערוכה של כל אחת מהחברות (ובתערוכה בלבד)?

טוב, אז בשעה טובה הסתיימו כל התערוכות החיות של שלושת הגדולות, הרוחות קצת נרגעו והטריילרים באיכות נורמלית הועלו לרחבי האינטרנט ככה שאפשר להתרשם מהסרטונים השונים כמו שצריך.

והשאלה הגדולה שנשארה פתוחה היא איזו מהקונסולות קיבלה את השואו הכי טוב: איפה ראינו את ההדגמות הכי טובות, הכרזות המשחקים הכי מעניינות, והטריילרים הכי מרשימים. הX360, הWii או הPS3?

מבחינה מספרית קל לראות מה היה לנו. ריכזתי את זה בטבלה:

יצויין רק שלמיקרוסופט היה יתרון קל: היא יכלה להרשות לעצמה להתמקד רק בX360, בעוד נינטנדו וסוני היו צריכות לחלק את הקשב בין הקונסולה הניידת שלהן לקונסולה הנייחת שלהן (ובמקרה של סוני גם הוכרזה קונסולה ניידת חדשה, מה שלקח נתח רחב מההצגה).

בסופו של דבר, המספרים לא כל כך שונים אחד מהשני: מיקרוסופט חשפה 5 משחקים חדשים לחלוטין לX360, וכך גם סוני עם הPS3. נינטנדו חשפה "רק" 3 משחקים חדשים לחלוטין, אבל גם הפתיעה לטובה איתם בהשוואה לציפיות. מיקרוסופט פתחה פער קטן בזכות הכרזה על 2 משחקי XBLA אקסלוסיביים בנוסף לחמשת המשחקים המלאים - מה שסך הכל מציב אותה על 7 הכרזות חדשות.
חלק מההכרזות היו צפויות (פורצה או GT5), חלק דלפו ברגע האחרון והרסו את ההפתעה (NSMB והיילו Reach), וחלק באו משומקום והרימו הרבה גבות (Metroid מטים נינג'ה? המשך לL4D רק שנה אחרי יציאת הראשון? סקוור מפתחת עוד משחק FF לפני שהיא סיימה את הקודם?)

כשסופרים את המשחקים האקסלוסיביים שכבר הוכרזו בעבר והודגמו/הוצגו שוב במסגרת התערוכה המספרים מתהפכים: מיקרוסופט הציגה 3 משחקים לX360 וכך גם סוני עם הPS3, בעוד נינטנדו הציגה 5 משחקים לWII.
מצד שני, צריך לזכור שחלק ממשחקי הWII האקסלוסיביים הם פשוט המקבילים לWII של משחקי מולטיפלטפורם כמו Dead Space או Resident Evil שיש גם על הX360 וגם על הPS3. אם מסתכלים על משחקי מולטיפלטפורם שסוני ומיקרוסופט הציגו במסגרת התערוכה (וחלקם לא באמת מגיעים לWII), אז סוני הציגה שני משחקים נוספים בעוד מיקרוסופט הציגה ארבעה.
בנוסף לכל אלו, מיקרוסופט גם העבירה פרנצייז מהPS3 לX360 עם ההכרזה של קוג'ימה על MGS Rising שיצא גם לX360 במסגרת התערוכה שלה.

בסך הכל, מיקרוסופט הציגה 15 משחקי X360 במסגרת התערוכה שלה כש-10 מתוכם בלעדיים, סוני הציגה 10 משחקי PS3 כש-8 מתוכם בלעדיים, ונינטנדו הציגה 8 משחקי WII וכולם בלעדיים.

כל אחת מהחברות גם התמקדו השנה בתוספות חומרה עבור הקונסולה: נינטנדו דיברה על תוסף הWiimote המוכר שלה וגם חשפה חתיכת חומרה נוספת בדמות מד דופק לWii, סוני הציגה את הלטרנטיבת הWiimote שלה שעובדת בשילוב הEyetoy, ומיקרוסופט הדגימה למה לא צריך בכלל Wiimote כשיש מצלמה שלוכדת תנועה בתלת מימד.
בנוסף כל החברות הציעו שירותים נוספים לקונסולות שלהן: סוני דיברה על שיתוף תוכן בקונסולה והראתה את השליטה שלה בתחום (והביאה משחק מירוצים בסגנון LBP שמאפשר ליצור מסלולים ולשתף עם חברים), מיקרוסופט הציעה שלל שירותים חברתיים כמו קישוריות לפייסבוק, טוויטר, השמעת רדיו דרך הקונסולה וכדומה, ונינטנדו המשיכה בקו הבריאות שלה.

ועכשיו לשאלת מיליון הדולר:
איזה משלושת הפלטפורמות לדעתכם זכתה לתצוגה הטובה ביותר? הX360, הWII או הPS3?
כמובן שהכי קל לספור כמה משחקים אקסלוסיביים כל קונסולה קיבלה ואז לא היה בכלל צורך בדיון. ציינתי כאן את המספרים עצמם, אבל מספרים הם משהו שהרבה דברים אחרים יכולים להסתתר מאחוריהם, ומה שמעניין בפועל הוא מה באמת שווים המשחקים שמאחורי המספרים וכמה הם מעניינים.

כדי לראות מה חושבים האנשים כאן אני מרים פה סקר פתוח שחופשי לכולם לענות. אני פוחד שהסקר יהיה מוטה בגלל שהוא מפורסם רק בפורום אחד, ולכן אני אשמח אם מישהו יודע איך לפרסם את ההודעה בפורומים המקבילים כדי שתגיע לעמוד הסקר הזה.
אני מניח שגם יהיה לאנשים כאן קשה לענות בצורה אובייקטיבית מאחר ולרובם כבר יש קונסולה אחת שהם השקיעו בה את רוב הזמן שלהם (מה שדי מראה על ההעדפות שלהם בין הפרנצייזים השונים). לכן השאלה היא כזאת:
אם לא היתה ברשותכם אף קונסולה היום והייתם מתלבטים לקראת קניית קונסולה סלונית חדשה, איזו מהקונסולות הייתם בוחרים לקנות על סמך כל הדברים שראיתם בתערוכה של כל אחת משלושת החברות (ובתערוכה בלבד)?

אתם מוזמנים כמובן לנמק את הבחירה שלכם למי לקחה את התערוכה. אני באופן מכוון מאפשר פה רק 3 בחירות בלי אפשרויות מרובות כמו "תיקו" או "קוג'ימה לקח את התערוכה, כי גם מיקרוסופט וגם סוני ליקקו לו על הבמה בשידור חי".

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 03.06 בשעה 22:48.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#2   פורסם: 03.06, 16:27

אני בוחר בXBOX360.
בחרתי והתייחסתי כאילו אני פעם ראשונה רואה את E3.
לXBOX360 היו הרבה יותר משחקים והציגו אותם יותר זמן מאשר סוני ונינטנדו ופרטו עליהם, למרות שלסוני היה לדעתי גם תערוכה מצויינת אבל היה חוסר בפירוט על המשחקים, היו כאלה בלי תאריכי יציאה, היו חסרים משחקים שהייתי מאוד רוצה לראות כמו Heavy Rain.
בקיצור לדעתי XBOX360 לקחה בפער קטן מסוני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 03.06, 16:39

אני רוצה הבהרות, האם זה ביחס לקונסולה ספציפית או לתצוגה?

!Ralph: Hi, Super Nintendo Chalmers

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 03.06, 16:50

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
Say what?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 03.06, 16:57

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
Say what?
אם אני חושב על התרשמות כללית מהתוצגה, כולל כל הקונסולות והאביזרים זה יהיה משהו אחד. מצד שני אם אתה שואל על "מה אני אקנה" שזה ספציפית לקונסולה ולא כל המכלל על התצוגה זה ייתן תשובה אחרת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#6   פורסם: 03.06, 16:58

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אני חושב על התרשמות כללית מהתוצגה, כולל כל הקונסולות והאביזרים זה יהיה משהו אחד. מצד שני אם אתה שואל על "מה אני אקנה" שזה ספציפית לקונסולה ולא כל המכלל על התצוגה זה ייתן תשובה אחרת.
תן לי לנחש..

תצוגה=סוני.

קונסולה=X360.

נכון? (:

אגב, כדאי שתשים את הסקר בחדשות הקהילה כדי שכולם יוכלו לראות..

נערך לאחרונה על ידי golgolon, 03.06 בשעה 17:01.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: 03.06, 17:01

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה שכתבתי היתה כזו:
אם לא היתה ברשותכם אף קונסולה היום והייתם מתלבטים לקראת קניית קונסולה חדשה, איזו מהקונסולות הייתם בוחרים לקנות על סמך כל הדברים שראיתם בתערוכה (ובתערוכה בלבד)?
אני מניח שזה יתן לך את הכיוון הכללי

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 03.06, 17:13

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה שכתבתי היתה כזו:
אם לא היתה ברשותכם אף קונסולה היום והייתם מתלבטים לקראת קניית קונסולה חדשה, איזו מהקונסולות הייתם בוחרים לקנות על סמך כל הדברים שראיתם בתערוכה (ובתערוכה בלבד)?
אני מניח שזה יתן לך את הכיוון הכללי
ככה, לא הייתה לי ברירה אלא לבחור מיקרוסופט, כמכלול של משחקים חדשים, שירות הלייב עם כל הסרטים, המוזיקה וההורדות, הצפיה ביחד, ובתוספת המצלמה - זה דיל שהייתי לוקח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ulmerido

משתמש רציני

#9   פורסם: 03.06, 19:54

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ביחס לתערוכה, שמיקרוסופט מועדפת עלי בכמה רמות מעל סוני ונינטנדו. סוני פשוט משעממים ולא יודעים להציג שום דבר טוב... פשוט אין להם את השואו המלהיב.

אם מדברים על הליין של המשחקים אז אם לא הייתי אוהב כל-כך את היילו אז הייתי מעדיף את הליין של משחקי הPS3 המשחקים שהלהיבו אותי ב360 היו SP5 ופורצה 3. לעומת זאת אצל סוני GOW3 ,אנצרטד2,MAG מלהיבים אותי (טוב MAG בעצם לא מלהיב אותי, אני ממש בספק לגביו)
אז בלי ההיילו החדש שהוכרז בהחלט הייתי מעדיף את הליין של הPS3

ציטוט:
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

משתמש רציני

#10   פורסם: 03.06, 16:49

מיק' לקחה.
אני לא יגיד שסוני לא עשו טוב, הם עשו מצוין אפילו ( AC2 לשלטון!!), אבל ללא ספק מיק' נתנה בראש.
הרבה יותר משחקים, הרבה יותר שמות וכמובן NATAL.
בגזרת האקסלוסיביים סוני ניצחו, ללא ספק.
אבל בכללי הרבה יותר משחקים הוצגו במיק', וזה מה שבאנו לראות, משחקים.

חזרה לראש העמוד

שחקן PS3 שנותן בראש!

#11   פורסם: 03.06, 16:50

מצד אחד, אהבתי יותר את הנאטאל שהציגו מיק מאשר את שלט התנועה של הPS.

אבל מצד שני שזה המשחקים, אני מאוד אוהב את כל סדרת HALO, וSC אבל קצת קשה לי לבחור באקס בוקס שאני יודע שאני הולך לפספס את UC2 (שנראה אחד המשחקים לפי הסרטון שהראו בתערוכה) וגם את GOW3 שנראה מצויין .

GT5 ופורצה די דומים.. L4D לא הסגנון שלי כל כך..

משחק המכוניות שדומה לLBP נראה מגניב, במיוחד שאני אהבתי מאוד את LBP, ואת MARIO KART (שזה די חיבור ביניהם..) שזה עוד יתרון לPS3 מבחינתי.

אממ הPS3 לוקח אצלי ביתרון קטן..

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 03.06, 16:56

אין אפשרות להצביע לשלושתן אז אני לא מצביע. מבחינתי, כשכל מסיבות העיתונאים היו טובות, אין צורך לבחור מנצחת. כולנו הרווחנו משחקים טובים וחדשים לכל אחת מהקונסולות, אז כול החברות הן המנצחות, והקהל מרוויח.

עריכה: עכשיו ראיתי שהסקר מכוון לקונסולות הנייחות, אז מבחינת זה סוני היא מקום 3 בבירור. עם כל הכבוד, ב-E3 אני מצפה לראות הכרזות חדשות והפתעות, לא זיבולי שכל, חיקוי 1 ל-1 של המושן פלוס וקצת גיימפלי מכותרי ה-AAA שכבר הוכרזו. בין הווי לבוקס יש קצת התלבטות, אבל הנטאל וספלינטר סל הכריעו את הכף.

נערך לאחרונה על ידי lidorit3, 03.06 בשעה 17:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#13   פורסם: 03.06, 16:58

סוני לקחה רק בגלל שכולם יודעים שגיימפלי ראשון אמיתי של GOW3 שולט בכל.
ואז יש לנו גם גיימפלי מדהים של אנצ'רטד כתוספת וגיימפלי ראשון של AC2 שנראה נהדר.

מצד שני גם מיקרוסופט פוצצו (MW2!) אבל אי אפשר לראות גיימפלי ראשון של GOW3 ולהצביע מיקרוסופט, אי אפשר.

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#14   פורסם: 03.06, 17:13

התצוגה של סוני היתה משעממת ביותר, לא היה שום הפתעות ושום דבר חדש כמעט.

תאמת אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל מבחינת הצגת משחקים אקסלוסיבים ניטנדו נתנה בראש, אבל בגלל שרוב משחקי המולטי של ה360 והPS3 לא יוצאים אליה אז הייתי אומר שהתצוגה של MS היתה יותר טובה ממש במעט, הייתי אפילו נותן להם תיקו אבל רק בגלל שהאירוע של MS עבר יותר יפה אז זה נתן להם יתרון קטן, מבחינת הפתעות ניטנדו ממש השתפרה והפתיע אותי לטובה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של YonMan

מצליחן

#15   פורסם: 03.06, 17:21

אם לא היתה לי אף קונסולה ההיתי בוחר עדין ב360, אין המצלמה של הפרויקט נאתל פשוט היתה חיה!!
והזאת של הps3 היתה פשוט זוועה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של unreal weapon

שואף לשלמות

#16   פורסם: 03.06, 17:58

יוני,מה היה זוועה בתערוכה של סוני?
גיימפליי של UC2,גיימפליי של GOW3 שנראה מדהים,גיימפלי של AC2 שנראה גם מגניב וגראפיקה ממש יפה,הייתי מצפה לאיזה מידע על פולאאוט ניו ווגאס אבל בטח רק בשנה הבאה

וויל פארל
ציטוט:
98% מבני האדם מתים בשלב מסויים בחיים שלהם

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 03.06, 18:05

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
יוני,מה היה זוועה בתערוכה של סוני?
גיימפליי של UC2,גיימפליי של GOW3 שנראה מדהים,גיימפלי של AC2 שנראה גם מגניב וגראפיקה ממש יפה,
הבעיה היא שב-E3 אתה מצפה להכרזות חדשות ולהפתעות, לא לגיימפלי של משחק מולטיפלטפורם, לגיימפלי של משחק שכבר ראינו גימפליי ממנו וגימפליי של GOW 3 עוד עובר, אבל בתכלס היה מאכזב ולא בשביל זה יש את E3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#18   פורסם: 03.06, 18:44

מייקרוסופט ורק בזכות החדשנות הטכנולוגית העולה עשרות מונים מזו של סוני ונינטנדו יחדיו.

חזרה לראש העמוד

שחקן PS3 שנותן בראש!

#19   פורסם: 03.06, 18:55

כל עוד זה לא יפורסם באתר, שכל הפורום ידע שיש סקר כזה ויצביע, זה די ברור שהאקסבוקס יקח (לא שאני חושב שאם תפרסם הוא לא ייקח, אבל לפחות יהיה קרב צמוד.)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#20   פורסם: 03.06, 19:09

golgolon
ציטוט:
צפה בהודעה
כל עוד זה לא יפורסם באתר, שכל הפורום ידע שיש סקר כזה ויצביע, זה די ברור שהאקסבוקס יקח (לא שאני חושב שאם תפרסם הוא לא ייקח, אבל לפחות יהיה קרב צמוד.)
לכן כתבתי את זה:
אני אשמח אם מישהו יודע איך לפרסם את ההודעה בפורומים המקבילים כדי שתגיע לעמוד הסקר הזה.

צריך שזו תהיה הודעה שמקשרת לכאן ישירות (ככה שלא יצטרכו להיכנס לדיון אחר וממנו לקישור הזה) ורצוי גם שישימו את זה בsticky כדי שהדיון יופיע אצלם למעלה (כי גם אם יגיבו פה בדיון, ההודעה בפורומים האחרים לא תישאר למעלה)

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 03.06, 19:02

זה תלוי בעורך האתר...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 03.06, 19:18

את האמת שאני לא יודע למה להצביע. הפלייסטיישן 3 תמיד יותר עדיפה כי פשוט יש לה יותר משחקים מאשר לאקסבוקס אבל המחיר שלה הוא גבוה מדי. לפי התערוכה מיקרוסופט הכי הפתיעו אבל עדין מה עם משחקים בלעדיים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל קהילת משחקי פעולה

#23   פורסם: 03.06, 19:21

ללא ספק מיקרוסופט היא המנצחת שלי בתערוכה. גם בגלל שהמסיבה שלה הייתה הטובה ביותר מבחינת הרבה דברים, וגם מבחינת המשחקים והקדוש מכולם: NATAL

בברכה, אסף.
מנהל קהילת פעולה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#24   פורסם: 03.06, 19:29

אנסה לקדם את הסקר הזה בפורום שלי גם כן אם קישור - לפחות עד שיהיה חדשה כללית.
בנוגע לבחירה, מממ, זה קשה מאד. אני מתלבט בין סוני לנינטנדו מכוון שנינטנדו הציגו ליין אפ מרשים שאותו אני אוהב וגם לסוני היו לו מעט, נשכח לרגע מהשלט שהם יצרו שהוא אחד לאחד M+ (כרגיל סוני קופצים על העגלה מאוחר מדי כי את הM+ הציגו כבר בE3 הקודם, MS לפחות הלכה לכיוון אחר וחדשני), שאני די אוהב.

למה MS ירדה זה כי אם נתייחס למשחקים כגורם הראשי לבחירה אז אין להם באמת אקסולסיבים אמיתים כי 80 עד 85 אחוז מהם יוצאים למחשב - ואני גיימר PC גאה - בנוגע לנטאל, ובכן אני חייב לחכות ליציאה שלו בכדי להכריז עליו כעל הדבר האמיתי הבא, עד כה חזון מרשים אבל לצערי לא ראיתי באמת משהו אמיתי שמנצלים אותו מלבד לוואגל פסט ללא שלט. אל תבינו אותי לא נכון, אני מאד מקווה שהפוטנציאל שלו יממוש, אם כן ברור שאני ארכוש 360 אבל יש לפחות עוד שנה להחלטה.

אם אני חייב לבחור פלטפורמה אחת אז היא הPC ולא אף אחד מהקונסולות. אבל אני חושב שבסופו של יום סוני הציגו דברים מרשימים אך נינטנדו סוף סוף חזרו לשורשים -משחקים שעדיין קורצים לי יותר, אין מה לעשות חובב מריו הייתי וחובב מריו אשאר - ולכן אני נוטה יותר לנינטנדו אך רק במעט.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#25   פורסם: 03.06, 20:54

הכל טוב ויפה, גיא, אבל ההערה באדום נמצאת בסוף ההודעה, פחות אפקטיבית, וגם ככה לא תהיה אפקטיבית כי אני מאמין שמי שנכנס אוטומטית מצביע לסקר לפני שקורא את תוכן ההודעה. לפחות כך אני עשיתי, אבל אולי זה רק אני.

וגם לאחר אלף הבהרות וחידודים, יהיה קשה מאוד להרחיק את הפאנבואיזם בטרם ניגשים לענות על השאלה הזאת.

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
בנוגע לבחירה, מממ, זה קשה מאד. אני מתלבט בין סוני לנינטנדו מכוון שנינטנדו הציגו ליין אפ מרשים שאותו אני אוהב וגם לסוני היו לו מעט...
אני הלכתי על סוני. מבחינתי זה מייקרוסופט < נינטנדו < סוני. הסתכלתי על זה מנקודת מבט של מי הכי שירתה את הקהל שלה והפתיעה בתוכן חדש שקלע בדיוק לאן שכיוון. אם היה נחשף Gow3 במסיבה של מייקרוסופט, אני חושב שזה היה מלהיב את בעלי הקונסולה יותר מכל מה שהוצג שם, ובמובן הזה מטרויד חדש ו'מריו גלקסי' חדש עשו את האפקט הזה בדיוק לבעלי ה-Wii. ואין להתעלם מההכרזות המצוינות שהיו שם ל-DS.

סוני, מעבר לתמיכה האדירה שלה ב-PSP Go בכותרים גדולים, חשפה גם כמה בלעדיים לקונסולת ה-PS3 מאת רוקסטאר וסקוור (אמנם ייתכן שהבלעדיות האחרונה היא זמנית), הוצג שם Assassin Creed 2 (למרות שאינו בלעדי, זה הוסיף יותר עניין למסיבה - ומאוד התרשמתי ממנו, אגב) והוצגה שם גרסת המירוצים ל-LBP, שלדעתי היה מרשים. וגם המשחקים הכוללים שלה שהציגה וידענו על קיומם לפני, הרשימו אותי הרבה יותר מאלה שהוצגו בתערוכה של מייקרוסופט.

הדבר היחיד שבאמת הרשים אותי במסיבה של מייקרוסופט זה פרויקט NATAL, וטרם ברור כיצד ייושם במשחקי הארדקור, אך כטכנולוגיה, אין ספק שזה היה מרשים מאוד. היא הרשימה אותי יותר מהשלט תנועה של סוני, ולדעתי גם מתקדם ומדהים יותר מהשלט תנועה המשודרג של נינטנדו. אבל, מכיוון שהתכנסנו כאן בשביל משחקים, לכן מייקרוסופט משובצת אצלי אחרונה (וכפי שאיתי ציין, רבים בה הם לא בלעדיים, והבלעדיים יוצרים ערך אמתי לקונסולה, לכן היה פחות אפקט לכך).

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 03.06 בשעה 20:58.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 03.06, 19:39

אבל לא התייחסת לשאלה של גיא - ואך ורק אליה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#27   פורסם: 03.06, 22:50

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל לא התייחסת לשאלה של גיא - ואך ורק אליה.
חשבתי שהתייחסתי בפסקה האחרונה שבחרתי בנינטנדו AKA ווי.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#28   פורסם: 03.06, 19:46

מה אתה מטומטם?
למיקרוסופט הכריזו שמה כולה איזה שני אקסלוסיבים
כל השאר יוצאים למחשב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#29   פורסם: 03.06, 19:46

התצוגות של סוני וניטנדו כללו עוד עשרות משחקים. אם בוחרים להשוות מסיבות עיתונאים אז תשוו מסיבות עיתונאים, לא רק שליש או חצי ממסיבת עיתונאים.
מעצם כתיבת ההשוואה השיקרית ברור שאין כל כוונה לשאלה אובייקטיבית.
ופרוייקט מיילו הוא לא משחק.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.06 בשעה 20:00.

כיצד אנשים בוחרים משחקים בימינו:
אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#30   פורסם: 03.06, 20:10

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
התצוגות של סוני וניטנדו כללו עוד עשרות משחקים. אם בוחרים להשוות מסיבות עיתונאים אז תשוו מסיבות עיתונאים, לא רק שליש או חצי ממסיבת עיתונאים.
מעצם כתיבת ההשוואה השיקרית ברור שאין כל כוונה לשאלה אובייקטיבית.
ופרוייקט מיילו הוא לא משחק.
הכותרת קצת מטעה, אבל ההשוואה היא בין הקונסולות הנייחות לא בין מסיבות העיתונים. אלא אם כן אני טעיתי ואז צריך להראות באמת את כל מה שהוצגץ

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא