מי לקחה את E3: שאלת מיליון הדולר - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

צפה בתוצאות הסקר: איזו קונסולה הייתם קונים בהתבסס על מה שראיתם בתערוכה?
Xbox 360 122 50.21%
Nintendo Wii 12 4.94%
Sony Playstation 3 109 44.86%
מצביעים: 243. לא ניתן להצביע לסקר זה

נושא: מי לקחה את E3: שאלת מיליון הדולר
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 03.06, 23:22

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
הכל טוב ויפה, גיא, אבל ההערה באדום נמצאת בסוף ההודעה, פחות אפקטיבית, וגם ככה לא תהיה אפקטיבית כי אני מאמין שמי שנכנס אוטומטית מצביע לסקר לפני שקורא את תוכן ההודעה. לפחות כך אני עשיתי, אבל אולי זה רק אני.
תודה על ההמלצה. העברתי את ההדגשה האדומה לראש העמוד, בתקווה שאנשים ישימו לב ויטרחו לקרוא טיפה לפני שהם רצים ללחוץ על כפתור. אם גם לזה הם לא ישימו לב לזה ולא יקראו את השאלה הפשוטה שמשווה בין תצוגות של שלוש קונסולות - אז אני מניח שכלום לא יעצור אותם מללחוץ על הכפתור.

אבל זה בסך הכל סקר. אולי אנשים ירצו להתווכח על מי שירתה את הקהל שלה (למשל האם נינטנדו שהביאה שני משחקי מריו שירתה את הקהל שלה יותר ממיקרוסופט שהביאה שני משחקי היילו) ומי גרמה יותר לאחרים לפזול לכיוון שלה. אבל בסופו של דבר השאלה היא מאד פשוטה ומתייחסת בעיקר למשחקים שכל חברה הציגה בתערוכה שלה - ושכל אחד יעשה את הבחירה שלו.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
התצוגות של סוני וניטנדו כללו עוד עשרות משחקים. אם בוחרים להשוות מסיבות עיתונאים אז תשוו מסיבות עיתונאים, לא רק שליש או חצי ממסיבת עיתונאים.
מעצם כתיבת ההשוואה השיקרית ברור שאין כל כוונה לשאלה אובייקטיבית.
המטרה לא היתה להשוות מסיבות עיתונאים, אלא להשוות את האימפקט שהיתה לכל קונסולה במסיבת עיתונאים ומה היה היצע המשחקים שהיא קיבלה. אתה מוזמן לפתוח סקר נפרד ולציין בו גם את כל הקונסולות הניידות והמשחקים שיצאו להן אם יש לך כח.
שקלתי גם להכניס גם את הקונסולות הניידות לסקר הזה, אבל לא רציתי שאתה או כל מתלונן אחר יגיד לי שההשוואה לא אובייקטיבית כי אני מפצל את המעריצים של נינטנדו ואת אלו של סוני בבחירה בין שתי קונסולות שלהן. הייתי צריך לנחש שיהיו תלונות בכל מקרה.
הסקר הזה הוא משהו קליל לכבוד E3 ולא איזה מחקר אקדמי שיקבע סופית מהי הקונסולה הכי טובה בעולם, והוא בהחלט לא סיבה להתחיל לפזר פה דיסאינפורמציה והמון טעויות. אני מקווה שתסלח לי אם אני מתקן את מה שכתבת כאן ולא נכון:
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
פרוייקט מיילו הוא לא משחק.
חבל שאתה סתם טועה ומטעה פה אנשים. מיילו הוא משחק מלא שלמעשה מתבסס על פרוייקט דימיטרי שבפיתוח מאז שנת 2001.
As for Project Milo, Peter Molyneux confirmed that this is, in fact, his long-discussed "Project Dimitri" (which has been known as a pet project in development at Lionhead since at 2001.) And Milo isn't just a tech demo or a gimmick. Milo has a narrative you'll play through. And you can do so with either a boy or a girl as the character on screen.
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה גם שהאקסלוסיביים שגיא ציין הם ברובם לא אקסקלוסיביים וחלקם אינם משחקים אלא הרחבות.
היילו ODST הינה הרחבה.
Alan Wake, SC, L4D בכלל לא בלעדיים. הם משחקי מולטי פלטפורם.
שוב אתה טועה ומטעה אנשים: היילו ODST הוא משחק מלא, ועוד כזה שתופס שני דיסקים.
בנוסף, גם FF14 הוא כביכול משחק מולטי פלטפורם. יש סיבה שלא טרחת לציין אותו?
המטרה פה היא להשוות בין ההיצע של כל קונסולה בעבור מי שרוצה לשחק משחקים ומחפש את המקום שבו ימצא את המשחקים הכי טובים. כל קונסולה שמציגה משחק שהמתחרות לא מציגות בעצם מביאה פה משחק אקסלוסיבי.
למשל, גם מיקרוסופט וגם סוני הציגו את FF13 בתערוכה שלהן. המשחק הוא כביכול מולטיפלטפורם, אבל כזה שלא מגיע לWII. האם כשבנאדם שפוי משווה במסגרת התערוכה את הWII לX360 ולPS3, ובוחן מה כל קונסולה הציעה בתצוגה שלה, הוא צריך להתעלם מהמשחק הזה? הוא הרי לא יקבל אותו על הWII.
בחרת WII? לא תקבל את AC2
בחרת PS3? לא תקבל את Alan Wake
בחרת X360? לא תקבל את FF14
זה עד כדי כך מסובך להבין את זה?

TheRealFakeDude
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני אישית מעדיף את ה MOTION SENSOR של סוני בגלל שיש ל NATAL בינתיים DELAY ולפי דעתי זה יכול מאוד להשפיע עד כמה שזה מגניב וטוב שזה קולט את הגוף שלך
אם כבר טעויות: אז חבל שגם אתה טועה ומטעה אנשים. הדיליי בנייטל הוא כנראה אפסי ולא גבוה מהדיליי של החיישן של סוני. אם יש לך נתונים אחרים ומדידות שיצא לך לראות בפועל אתה מוזמן להביא אותם...

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cooler4004

משתמש רציני

#62   פורסם: 03.06, 23:26

אני לא צריך לדמיין כי לי באמת אין אף קונסולה (אלא אם מחשיבים PS2 או מגה סידי שמעלה אבק), ואין ספק שהכי נהניתי מהתצוגה של מיקרוסופט ורוב הסיכויים שהקונסולה הבאה שלי תהיה ה-360.

התצוגה הכי גרועה הייתה של נינטנדו ללא ספק, שהייתה מרדימה בערך כמו ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק בזמן התוכנית "תעופה בחקירה".

סוני היו לא רעים. כשראיתי את הבקר החדש שלהם די ריחמתי עליהם כי חשבתי שזה ממש פתטי אחרי מה שמיקרוסופט הציגה, אבל הממזרים הקטנים עשו יופי של בקר. תיקנו את כל הדברים שהפריעו לי ב-Wii, כמו זמן תגובה, תזוזה במרחב וכמובן גרפיקה מתקדמת.

(/__\)
( O.o)
( > <)
זהו ארנב.
אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של <®>DeXteR<®>

מצליחן

#63   פורסם: 03.06, 23:43

אני חובב סוני מושבע אבל לאחר שראית את ה Xbox שינתי את דעתי..
הצבעתי Xbox

ליצירת קשר
/\
•©•DeXteR.ONE.cO.iL•©•

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#64   פורסם: 04.06, 03:54

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
אז זהו שאצל מיקרוסופט זה לא שלט ולא כלום שזה היתרון הגדול! אין שום שלט תנועה ביד ביחס לווי..
מי מדבר על שלט, אני מדבר על שליטת תנועה. היישום אולי משוכלל יותר, אבל המהות דומה.

אין ספק שזו התפתחות יפה בתעשיית ואחלה התקדמות. רק צריך להמשיך לפתח את זה ולראות איך ניתן ליישם זאת בצורה טובה יותר במשחקי הארדקור (למשל, יש ז'אנרים ב-Wii שעדיפים בשלט רגיל, ולפי מה שאני מתרשם, אותה הבעיה תהיה קיימת גם בטכנולוגיות של האחרות).

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TeaserGun

משתמש רציני

#65   פורסם: 04.06, 06:16

רונן דווקא לי זה נראה אדיר למשחקי הארדקור,
תאר לך לשחק גירז 2 ולנסר אנשים עם רובה דמיוני :]

כי ככה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#66   פורסם: 04.06, 06:43

וזה עושים היום במדוורלד עם מסור חשמלי שצמוד לג'ק. אבל אני בספק אם נראה בכלל אימפמצטיה של המצלמה הזו בגירס או בכל משחק קור אחר, לפחות לא בתחילת הדרך. כמובן שיש לפרוייקט הזה עוד זמן עד היציא הסופית אך אין מה לעשות עד שלא נראה ישום אמיתי ולא חזון ואת משחקי קזואל טיפשיים - אפילו יותר משל הWII וזה בהחלט קשה למצוא - כאלו.

המצחיק כאן זה התהלבות של אוהדי MS ושל סוני על אמצעי לשליטה בתנועה, אם שלט פיזי או אם מצלמה, אבל כשהווי יצא כולם צחקו שזה גימיק ופתאום 3 שנים אחר כך זה השתנה רק כי זה אצל הקונסולה החביבה עליכם. אתה, אתה חמוד אתה.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#67   פורסם: 04.06, 07:51

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
המצחיק כאן זה התהלבות של אוהדי MS ושל סוני על אמצעי לשליטה בתנועה, אם שלט פיזי או אם מצלמה, אבל כשהווי יצא כולם צחקו שזה גימיק ופתאום 3 שנים אחר כך זה השתנה רק כי זה אצל הקונסולה החביבה עליכם. אתה, אתה חמוד אתה.
אני מצטער, אבל המצלמה היא ליגה אחרת לגמרי, ואפילו אם מדובר רק לשחקי קזואל ושליטה רגילים. זה יהיה הרבה יותר קל לי לתת לבן שלי לשחק בזה מאשר השלט של הווי (בעיקר אני מדמיין אותו בחלק שהוא משחק את גודזילה, כי הוא כבר מתנהג ככה בבית...)

ודודי - תפנים - היילו ODST הוא כבר משחק מלא. לא הרחבה ולא בטיח.

!Ralph: Hi, Super Nintendo Chalmers

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#68   פורסם: 04.06, 09:14

לדעתי הXBOX.
אמנם Gran Turismo מאוד מעניין.
אבל כשיש את ODST, Reach, L4D2, MW2
ואת פרויקט NATAL...
אז ללא ספק, מיקרוסופט לקחו הפעם.

כמו כן גם הMAG מדהים ובעצם הוא היחיד שגרם לי להתלבט.
אבל אחרי השמות שהזכרתי למעלה,
XBOX שולט =]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#69   פורסם: 04.06, 10:07

אני לא הצלחתי לבחור כי יש לי העדפות מאוד ספציפיות של איזה משחקים אני אוהב וקניתי את הwii כדי להשלים את הדברים שאני לא יכול כלכך להשיג במחשב כמו משחקי קצב,תנועה ומשחקים של נינטנדו (זלדה באופן ספציפי) .

הנה המשחקים שאני כן אוהב שנמצאים על קונסולות שאין לי גישה אליהן :
- Halo - משחק מגניב בסך הכל למרות שאני לא חובב FPS לhalo אני מתחבר בקלות
- god of war - זה ARPG מגוף שלישי שהוא סוג של H&S וminigames זה מסוג הג'אנרים שאני כן אוהב (diablo ודומיו )
- fable 2 - שוב זה ARPG והוא נראה לי נחמד
- מטרויד - המשחק נראה לי מגניב אבל עדיין לא מצאתי מישהו שימכור לי אותו בזול. מטרויד זה משחק שקל לי יותר להתחבר אליו למרות שהוא דומה מאוד לFPS .

משחקים שאני לא אוהב:
- מירוצי מכוניות (לא סובל אותם ) ודומיהם (SSX לדוגמה)
- למשחקי אימה אני לא כלכך מתחבר
- rail shooters די משעממים אותי (FPS בלי רגליים)
- MMORPG לוקחים יותר מדי זמן אז אני לא משחק את הג'אנר הזה יותר
- פלטפורמות לרוב לא מענינות אותי

אז בואו נעבור על האפשרויות :
לסוני יש את GOW 3 אבל בשביל משחק אחד אני לא אקנה PS3
ל360 יש כמה משחקי HALO שזה כן מעניין אותי.
לשניהם יש משחק FF שדי מענינים אותי אבל עדיין לא שיחקתי בחדשים.
לwii יש משחק זלדה , SMG2 שאם הוא טוב כמו הראשון יש סיכוי שאני אקנה אותו , משחקים דינמיים קצרים שכרגע מענינים אותי (אני לא משחק משחקים כבדים בזמן האחרון).

אז בנתיים כנראה שנינטנדו עדיין מנצחת כי יש לה יותר משחקים שמענינים אותי וגם התנסתי בעבר . מקום שני XBOX360 כמובן. לסוני יש רק משחק אחד שמעניין אותי למרות שאני משחק במשחק שלהם במחשב כמו מכור כבר יותר מ10 שנים (infantry online ). בסך הכל אין על ה PS3 הרבה משחקים שמענינים אותי היחיד שקצת עיניין אותי זה warhawks .

אז הנה הדירוג שלי :
1 נינטנדו
2. מיקרוסופט
3. סוני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#70   פורסם: 04.06, 10:11

רק תיקון טעות, GOW הוא לא ARPG, אין בו שום דבר שקשור לזה. הוא H&S.
גם פייבל 2 הוא על הגבול, אבל הוא הרבה יותר בזאנר, GOW פשוט לא RPG.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 04.06, 11:58

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יכול להתייחס למה שאומרים אנשים אחרים, אבל אני התלהבתי בטירוף מהטכנולוגיה של 3DV ופריימסנס כאן בפורום עוד לפני יותר משנתיים ולפני שחשבנו בכלל מי מהחברות תאמץ את זה (wiimote killer קראתי לזה, כמה נבואי).

גם עכשיו אני לא חושב שהטכנולוגיה יכולה להחליף צורת שליטה מסורתית בחלק מהמשחקים אלא לבוא בנוסף אליה (וזה משהו שהWII לא הציעה כל כך). הדמו של ברנאאוט למשל נראה לי נחמד בשביל להוכיח שהעסק יכול לעבוד עם כל משחק קיים ברגישות גבוהה, אבל אין מצב שאני אחזיק את הידיים באוויר ואנהג ככה - או שאני אקנה הגה נורמלי עם פידבק, או שאני אשתמש בשלט הרגיל. יש משחקים אחרים לעומת זאת, כמו משחקי RTS, שיוכלו להנות משמעותית משליטה משולבת של שלט+זיהוי תנועה+פקודות קוליות.

כשהווי יצא, מה שהשלט הציע באמת התגלה כגימיק: זיהוי התנועה היה מינימלי, והחומרה לא איפשרה לעשות איתו הרבה. אפילו נינטנדו הודו בזה ועבדו על שיפור של הטכנולוגיה שלהם, אבל מה שסוני ומיקרוסופט מציעות זה בעצם דור קדימה.
יכול להיות שגם מהפרוייקטים של מיקרוסופט וסוני נקבל בשורה התחתונה רק גימיק, אבל לפחות כרגע זה נראה כאילו יש להם את הפוטנציאל מה שהWII לא קיימה עד עכשיו - והם מבטיחים גם הרבה מעבר לזה.
ההתלהבות היא מהחזון, אבל יכול להיות שנתאכזב מהמימוש. בדיוק כמו שקרה עם הWII.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#72   פורסם: 04.06, 12:37

זה נראה לי ממש ממש טוב שני המכשירים (אני לא אומר לשלטים כי אצל מיקרוסופט זה לא שלט) אבל נכון לעכשיו המכשיר של סוני יותר טוב למשחקי הארדקור בגלל שהוא מזהה 1:1 את התנועה כמו שאמרתי ומי שלא שם לב לדיליי אצל מיקרוסופט אז שישתכל עוד פעם כי יש דיליי למרות שאני די בטוח שכן יתקנו את זה ובגלל זה אני אומר נכון לעכשיו
ולגביי מילו אי אפשר לשפוט כי לא הראו את זה בלייב אז יש סיכוי מאוד מאוד גדול שזה סרטון ערוך (כמובן שזה ערוך בחלקו אבל זה תלוי כמה)

TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude

[IMG]‪http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]

ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה....

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#73   פורסם: 04.06, 12:49

ברור ש xbox 360 לקחו מה אתם מטמטמים תראו את natal רק במדע בידיוני יש דברים כאלה ילדה מודדת על הצמה בגד בלי ללבוש אות בכלל זה מגיב לקול הילדה אומרת להתקשר לזואי נגיד זה מתקשר סוני 3 AC2 מיסכן קטן ומשחקים שאפילו במחשב יש דיי כבר על טקן הם לא הצליחו לשמור
box לוקח בלי למצמץ

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#74   פורסם: 04.06, 12:53

TheRealFakeDude
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל נכון לעכשיו המכשיר של סוני יותר טוב למשחקי הארדקור בגלל שהוא מזהה 1:1 את התנועה כמו שאמרתי ומי שלא שם לב לדיליי אצל מיקרוסופט אז שישתכל עוד פעם כי יש דיליי למרות שאני די בטוח שכן יתקנו את זה ובגלל זה אני אומר נכון לעכשיו
אתה עדיין לא מבין, הא?
אין דיליי מורגש במכשיר של מיקרוסופט - לא יותר מאשר זה של סוני בכל מקרה.
הזיהוי במצלמה של מיקרוסופט הוא כנראה ברמת הסנטימטר ואפילו למטה מזה - ככה שאין בעיה של דיוק בתנועה וזיהוי 1:1 של חפץ קטן.
אמרתי כבר קודם: אם יש לך נתונים אחרים תביא אותם, אבל למה להמשיך להטעות אנשים?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#75   פורסם: 04.06, 13:25

יש פה כמה שלא מבינים שיש אפשרות לשלב בין השלט הרגיל לבין המצלמה. זה לא חייב להיות רק, אפשר גם ביחד, לדוגמה במשחק מטוסים, אפשר להשתמש בשלט כהגה של המטוס ובכפתורים שעליו לשלל אפשרויות אחרות.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#76   פורסם: 04.06, 13:32

צמוד צמוד בין סוני למיקרוסופט, תיקו 99

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#77   פורסם: 04.06, 13:51

הצבעתי, אז זה +1 למייקרוסופט...

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#78   פורסם: 04.06, 13:58

כרגע ההפרש עומד על 3. שזה ממש קטן, מה שכן ניתן לומר - שהתערוכות היו הרבה יותר צמודות ממה שחלק מהכותבים ניסו להראות.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TW

#79   פורסם: 04.06, 14:08

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כרגע ההפרש עומד על 3. שזה ממש קטן, מה שכן ניתן לומר - שהתערוכות היו הרבה יותר צמודות ממה שחלק מהכותבים ניסו להראות.
או שיש הרבה יותר פאנבויים שהולכים בצורה עיוורת אחרי סוני/מיקרוסופט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#80   פורסם: 04.06, 14:16

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
או שיש הרבה יותר פאנבויים שהולכים בצורה עיוורת אחרי סוני/מיקרוסופט.
טיעון הפאנבויים פוגע יחסית בסוני עקב העובדה שיש הרבה יותר מהם, ככה שזה אומר שדווקא מיקרוסופט לקחה ביותר גדול...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#81   פורסם: 04.06, 14:17

מה שכן, אני בטוח שכולם מסכימים שה- Wii לא נותנת פייט.

הפער בין ה-360 ל-PS3 ירד ל-2.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#82   פורסם: 04.06, 14:22

ירד לאחד.. בכל מקרה כמו שאמרתי - זה בהחלט מראה כי לא מדובר פה ב"תצוגת יחיד"

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TW

#83   פורסם: 04.06, 14:26

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
טיעון הפאנבויים פוגע יחסית בסוני עקב העובדה שיש הרבה יותר מהם, ככה שזה אומר שדווקא מיקרוסופט לקחה ביותר גדול...
לא הבנתי, אתה אומר שיש יותר פאנבויים של סוני מאשר של מיקרוסופט בקהילה?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של אייל_זרביב

משתמש חדש

#84   פורסם: 04.06, 14:28

אני הייתי בוחר בxbox 360..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 04.06, 14:29

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
לא בקהילה - באתר בכלליות. הסקר כבר מזמן כלל הרבה יותר מכל חברי הקהילה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#86   פורסם: 04.06, 14:30

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
בטוח. לPS יש מונופול בארץ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkBloOd

נינג'ה בלגי

#87   פורסם: 04.06, 15:31

אני לא מבין איך בכלל אפשר להגיד שהתצוגה של מיק' לא הייתה הכי טובה...

קרדיט לINK מפורום אחר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#88   פורסם: 04.06, 16:32

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
רק תיקון טעות, GOW הוא לא ARPG, אין בו שום דבר שקשור לזה. הוא H&S.
גם פייבל 2 הוא על הגבול, אבל הוא הרבה יותר בזאנר, GOW פשוט לא RPG.

בסדר בסדר אני אגיד H&S שזה במילים אחרות third person action rpg
משחקי ARPG הם מגוף ראשון וזה ההבדל. באופן אישי לא שיחקתי הרבה RPG מגוף ראשון שאהבתי. אולי lands of lore שהיה משחק די טוב אבל הוא ישן ואני לא בטוח שהוא נחשב לARPG....

בכלל להגיר משחקים היום זה קצת קשה כי יש הרבה fusion בין הג'אנרים השונים. fallout 3 למשל הוא ARPG אבל הוא גם FPS במידה מסוימת וגם אפשר לשחק אותו בגוף שלישי .

במשחקי אסטרטגיה לפעמים יש שני מצבים שהם מצב אסטרטגי ומצב טקטי אבל בחלק מהם הן אותו שלב כמו שפופולארי היום. יש גם משחקי RPG שעושים הפרדה כזאת ספציפית משחקי JRPG .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#89   פורסם: 04.06, 16:41

Niseg
ציטוט:
צפה בהודעה
בסדר בסדר אני אגיד H&S שזה במילים אחרות third person action rpg
משחקי ARPG הם מגוף ראשון וזה ההבדל. באופן אישי לא שיחקתי הרבה RPG מגוף ראשון שאהבתי. אולי lands of lore שהיה משחק די טוב אבל הוא ישן ואני לא בטוח שהוא נחשב לARPG....

בכלל להגיר משחקים היום זה קצת קשה כי יש הרבה fusion בין הג'אנרים השונים. fallout 3 למשל הוא ARPG אבל הוא גם FPS במידה מסוימת וגם אפשר לשחק אותו בגוף שלישי .

במשחקי אסטרטגיה לפעמים יש שני מצבים שהם מצב אסטרטגי ומצב טקטי אבל בחלק מהם הן אותו שלב כמו שפופולארי היום. יש גם משחקי RPG שעושים הפרדה כזאת ספציפית משחקי JRPG .
לא לא לא, RPG בעל כללים ברורים מאוד. הנה הלינק לפרוייקט הRPG (שלמרות שקצת נזנח עוד יחזור בגדול) תקרא שם את ההגדרות שנתנו. אחד הדברים הכי חשובים הוא עליה בדרגות, פיתוח דמות קווסטים ועוד. לGOW אין בכלל דברים כאלו (בכיוון של RPG). RPG זה לא תיאור כמו FPS, זה מהות.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#90   פורסם: 04.06, 18:54

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה עדיין לא מבין, הא?
אין דיליי מורגש במכשיר של מיקרוסופט - לא יותר מאשר זה של סוני בכל מקרה.
הזיהוי במצלמה של מיקרוסופט הוא כנראה ברמת הסנטימטר ואפילו למטה מזה - ככה שאין בעיה של דיוק בתנועה וזיהוי 1:1 של חפץ קטן.
אמרתי כבר קודם: אם יש לך נתונים אחרים תביא אותם, אבל למה להמשיך להטעות אנשים?
אמנם אין לי מקור רשמי אבל אני בהחלט שמתי לב שכן ועוד איך יש דיליי עד כמה שהוא קטן לפחות אני שמתי לב אליו והוא כן בהחלט יותר גדול מזה של סוני
אז אין לי מקור רשמי ואני לא מתכוון להטעות אף אחד אבל עובדה שאני שמתי לב וכל מי שרוצה יכול לראות את הסרטון ולבדוק בעצמו
זה שאתה לא רואה את זה בסדר זה לא אשמתי אבל עובדה שאני ראיתי שאכן קיים דיליי
אני לא אומר פה שהם לא יתקנו את זה - להפך אני בטוח ב 99% שהם כן יתקנו את זה אבל נכון לעכשיו הוא קיים והוא מורגש והוא גדול יותר מזה של סוני

עריכה:
אני מבטיח לך שברגע שאני יראה מקור כלשהו שמעיד שיש דיליי אני יביא אותו לפה מבלי לחשוב פעמיים אבל עד אז אתה מוזמן לבדוק בעצמך
וחשוב לי לציין משהו שיכול להיות מה שגורם לבלבול
הסרטון של התערוכה נטען ברובו אבל לא כולו אז חלק אני רואה במקומות אחרים בנפרד ומה שראיתי מה NATAL היה הסרטון שפירסמו ולא התצוגה בלייב אז אם יש שינוי כלשהו ואתה תגיד שבאמת יש שינוי בין הסרטון לבין ההדגמה אז בסדר אני אודה שטעיתי כי לא ראיתי את ההדגמה העדכנית נכון לתערוכה למרות שדיברתי עם כאלה שכן ראו את ההדגמה ואמרו שאכן יש דיליי מורגש וגדול יותר מזה של סוני
ואני אשמח אם תביא לי לינק לסרטון של ההדגמה כי אני רק מצאתי את הסרטון שפירסמו
למרות שאני לא חושב שיש שינוי כי אני בספק אם הסרטון צולם כל כך הרבה זמן לפני התערוכה
אבל שוב - תקן אותי אם אני טועה

וחשוב לי לציין שהעובדה שלא ראיתי את התצוגה עצמה זה לא מה שהשפיע על הבחירה שלי כי אני ראיתי את רוב התערוכה והשלמתי 90% ממה שפיספתי בסרטונים נפרדים

נערך לאחרונה על ידי TheRealFakeDude, 04.06 בשעה 19:08.

TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude

[IMG]‪http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]

ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה....