משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום ET

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
19.07, 11:26
|
|
|
רם לדעתי הרעיון בכללי הוא די מיותר, זה די ברור מה כולם יגידו פה על VG ועל ההנהלה בלי קשר לעצמם
אני יסכים לך בלי שאנשים יגיבו בכלל
*VG לא עושים מספיק, או לא עושים כלום
*שישמעון בכלל לא פה, אני בדוטה, ואתה לא מספיק מעורב
*המנהלים לא עושים מספיק קאפים
*אני מסכן
תשובתי לסיכום:
אני משחק Eא רק לא איתכם, מבחינת VG הם מספקים לנו מעל ומעבר, איאפשר להרים שום דבר רציני עם כמות האנשים הרציניים פה
אחלה דיון רם אהבתי
|
http://img268.imageshack.us/i/pb003492.png/
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
19.07, 14:22
|
|
|
חחחחחחחחחח דורון מסכן.. סתם בקיצור יש פה אנשים רציינים אתם כנראה לא משחקים איתם אנשים כמו דור"uranus" שלא מוכנים לשחק קאפים בארץ זה לא תורם... השרתים שלנו לא יציבים גם עם אנחנו מקבלים יותר מקהילות כמו קאונטר סטרייק כמו שהבנתי האיכות עדין לדעתי ממש גרועה שרת וונט שנופל כל 10 שעות טריינינג שלא היה ולא יכלתי לנהל את הקאפ... המנהלים לא מעורבים כנראה מסיבות אישיות שלהם.. לגבי שמעון הוא פעיל אבל הוא לא נכנס למירק/וונט או רק בממבל הזה המטרה שלו היא לנסות להעביר אותנו לשם חבל שאף אחד לא מבין את זה... IMA DUFFY RULEZ.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.07, 14:33
|
|
|
Legend |
ציטוט: |
 |
|
|
רם לדעתי הרעיון בכללי הוא די מיותר, זה די ברור מה כולם יגידו פה על VG ועל ההנהלה בלי קשר לעצמם
אני יסכים לך בלי שאנשים יגיבו בכלל
*VG לא עושים מספיק, או לא עושים כלום
*שישמעון בכלל לא פה, אני בדוטה, ואתה לא מספיק מעורב
*המנהלים לא עושים מספיק קאפים
*אני מסכן
תשובתי לסיכום:
אני משחק Eא רק לא איתכם, מבחינת VG הם מספקים לנו מעל ומעבר, איאפשר להרים שום דבר רציני עם כמות האנשים הרציניים פה
אחלה דיון רם אהבתי |
|
|
|
|
כנראה שאתה לא מסתכל, אבל זה לא רעיון שלי, VG ביקשו להעביר את מה שהקהילה חושבת, אז הנה, תנצלו את זה, תנו ל VG בראש, הם רוצים לדעת מה לא בסדר אצליהם
אתה בדוטה, חבל.. שמעון לא פה, למרות שלמה אתה צריך אותו? אם אתה צריך אותו תשאיר לו אימייל הוא יחזור אליך מהר תאמין לי, אני? עובד ולומד הרבה, זה לא משנה את העובדה שאני משנה כל יום עשרות ססמאות וחדרים בוונט, נועל שרתים, מרים גאטרים מארגן מיקסים וכו'.
אם אתה לא פה איך אתה יודע שאני לא מעורב?
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.07, 15:57
|
|
|
pinkz.N4 |
 |
|
|
- פידבק כללי על התנהלות הקהילה.
הגישה של המנהלים חרא ! הדבר היחידי שאני כבר שנה רואה בפורום הזה שכולם יורדים על המנהלים והמנהלים לא עושים כלום כדי לפתור תבעיה שהקהילה לא מתפתחת והם גם תורמים לזה שהקהילה לא מתפתחת בזה שהם משחקים משחקים אחרים ולא אכפת להם מה הולך פה .
אני גם שמתי לב ש- drJew שממה שנראה לי לא קשור להנהלה ומישומה נתנו לו לארגן את הקאפ ? מה קרה איפה המנהלים ? אתם יודעים מה אני לא חושב שכולם משחקים בפאב כי זה יותר כיף..כי בתאכלס אין מה לעשות בקהילה הישראלית בETPRO כי אין מי שינהל אותה בצורה נורמלית. תתעוררו תזיזו עניינים!!תראו את קאונטר סטרייק ...מה הקהילה הזאת שונה מקאונטר? אולי המנהלים אחראיים יותר ומארגנים ליגות ודברים שבכיף ארגונים גדולים בחו"ל היו מארגנים דבר כזה ? למה אתם לא יכולים להזיז עניינים ולגרום לאנשים ששיחקו פה לחזור ולהנות בקהילה הישראלית ? |
|
|
|
|
לגביי מה אנחנו שונים.. זה בכמות האנשים בקהילה
בגדול המנהלים הם לא בידיוק חלק מהקהילה עצמה... כל אחד עם החבריי קהילה שלו ומשחק במיוחד איתם. ולא כל-כך מקשיב לאחרים... כשיש הצעות הן בד"כ לא נלקחות ברצינות. וכשיש הערות לגביי מנהל או אדמין/רף אז זה גם לא נלקח ברצינות וגם כלום לא יוצא מזה.
הסביבה נראית קצת מיושנת שלא מתחדש בה כלום... בשרת הנעול עוד לא חידשו לגביי המידע שבפנים. יש שם מידע לגביי מנהלים מלפני 2000 (סקילז והאנטר? מתי פעם אחרונה הם שיחקו?) וגם בוונט המידע לא מתחדש. רשום שם ש lovetospooch אדמין. למרות שהוא רק מתלוננן למה אין לו אדמין. ולא רשום שם למי יש אדמין/רף בשרתים השונים של הקהילה. לא חסר מקום להוספת מידע אז למה לא להוסיף אותו?
- הערות למנהלים\חברי קהילה.
אם אומרים לגביי התנהלות אני אחלק את זה לכל מנהל בנפרד.
שמעון - פעיל מבחוץ מבחינה טובה לדעתי ואני רואה אותו דרך ה XFIRE מתחבר לפעמים ל PUB... ככה שהוא כן בפנים.. לפי מה שאומרים אז הוא גם בממבל.. לא בדקתי אבל זה גם טוב. בפורום הוא גם פעיל וזה חשוב. לגביי המוטיבציה שלו לאחרים. אני יכול להגיד שלי אישית הוא מעלה מוטיבציה בישביל עזרה לקהילה... שבגללם עשיתו לא מעט דברים בישביל הקהילה. כגון קאפ 3על3 וגם מדריך מעצבן (שאין לי מושג איפה שמעון מצא אותו ולמה לא פרסם את מה שהבאתי לו) וכו'...
הבעיה היא שכשמישהו מתלוננן לגביי מישהו או משהו בפורום. אין לזה שום ערך או משמעות... לא ראיתי כאן שכשמישהו מתלוננן לגביי משהו. זה טופל. בד"כ זה הכל הגנה עצמית. של לא אני אשם. או שזה בכיוון הנגדי... אם מתלוננים לגבי אדמין לא טוב. זה בד"כ תושבה של "זה לא עיניינך" אז בתור מנהל שמעון..
לסיכום: שמעון זה יכול מאד לשפר אם תיהיה קצת פתוח לגביי הקהילה ותספק תשובות לאנשים או שתבדוק את הנסיבות שהאדמין מביא קיק לאנשים שמתלוננים. קצת אכפתיות ישפר את ההרגשה בקהילה הזאת.
דורון - תאכלס אני לא רואה בידיוק מה אתה עושה... אבל אני יודע שכשמישהו צריך עזרה אתה בד"כ עוזר לו... (כמו מס' רב פעמים בישבילי ) זה שאתה שחקן דוטה ולא משחק הרבה בET (כמו שאומרים) זה לא דבר שבאמת מפריע =\
אני חושב שאם תתערבב קצת בקהילה ותיהיה יותר פתוח איתה זה גם יהיה דבר שיעזור. אחריי הכל אתה מנהל הקהילה שלנו. אז תיהיה חלק מאיתנו ולא בצד עם חבורת דוטה וכועס על כל העולם.
רם - בתור מנהל אתה דיי סבבה תאמת. כמו שאתה אומר מרים גאדרים וכו' ובפורום אתה עוזר לאנשים כמו שצריך.
יש לך אומנם קטעים שאני לא מבין בכלל \= יום בהיר אחד נפלת עליי כמו עלוקה להגיד שאני צ'יטר. וכל הסבר שהיה לי גרם לך לשנוא אותי יותר.. עד שקיבלתי באן. למרות שבמירק כתבת לי "אם אתה רוצה שאני יביא לך הוכחה ברורה שזה אתה. אז זה לא יקרה. כי אין" שלא היה לך עליי שום דבר אפילו חצי ברור. שם שלא שלי וגייד שלא שלי והזמנתי אותך לבדוק. וגם כשדורון הוריד לי את הבאן איימת עליי לעוד באן על בפיות טובה..
חוץ מהקטע הזה אתה נראה לי מנהל דיי בסדר. אבל חבל שאתה לא פעיל פה הרבה. למרות שאני מבין למה..
- הצעות ובקשות לשיפור.
קצת מעורבות מצד המנהלים יכול ליהיות ממש טוב וקצת להיפתח לקהילה. לבוא למישהו ולהגיד לו "זה לא עיניינך" או "לא אכפת לי בכלל מה אתה חושב/מגיב וכו'" הם לא דרכים של אדמין להתנהג. וכשיש תלונה לא ישר להתגוננן או להגן על עצמכם/אדמינים/רפים אחרים תיהיו קצת פתוחים ותעדכנו לגביי שינויים. לא רק בפורום. ומקום קטן מרוכז עם מידע לגביי כל הקהילה.
לעשות רשימה קצרה כזאת של
אדמינים:
בוונט
בטרייניג
בפאב
אנשים שבבאן:
שם השחקן:
ההוכחה / הודעה ששם ההוכחה:
בתוקף עד:
מס' פעמים שנתפס:
וגם כמו שאמרתי בהתחלה. יש MOTD בשרתים (MSG OF THE DAY) וזה לא עודכן שנים... בבקשה לעדכן.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.07, 15:59
|
|
|
למה שהוא יחליף אותך? ולגבי זה שניהלתי את הקאפ זה בגלל שביקשו ממני ובלי שום קשר לא יכלתי לנהל אותו בגלל שלא היה לי שרת תיכנס למירק ואולי זה יהיה התחלה של "תרומה לקהילה" ותגיד גם לחברים שלך שחזרו
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.07, 17:15
|
|
מי מחק לי את ההודעה?
אני רק מחזק...
|
Legend |
 |
|
|
*אני מסכן |
|
|
|
|
+1
נערך לאחרונה על ידי UrANuS, 19.07 בשעה 17:20.
סיבה: דורון מסכן
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.07, 17:54
|
|
|
UrANuS |
 |
|
|
מי מחק לי את ההודעה?
אני רק מחזק...
+1 |
|
|
|
|
אני מחקתי ותפסיק להספים
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.07, 18:29
|
|
|
מה יש לא להבין? פעם היו הרבה אנשים שהמשחק היה חדש ולכן הייתה פעילות כמו של CS. והיום אין כי אנשים פורשים או מתגייסים ולכן אין כמעט קהילה ואנשים פעילים.. וזה לא קשור להנהלה של VG או למנהלים של ET.. פשוט המשחק ניהיה ישן ויש הרבה fuckim של Pb וpatchim ושטויות ששחקנים שרק באים לנסות לשחק מתייאשים בגלל כמות השטויות שיש להתעסק בהם לפני שאפשר להתחיל לשחק.. וכמובן שיש תקטע של השחקנים שמשחקים רק etpub jaymod no quarter וכו'.. שאף אחד לא ראה אותם והם בכלל לא מודעים לזה שהמשחק הוא מעבר לזה, זהו כעקרון אין פה את מי להאשים, עד לפני שנה היו 60-70 אנשים במירק היום יש פחות מ35..
וedge תפסיק לנצל כל דיון בשביל להזכיר כמה שאתה נקי וכמה שדפקו אותך, אתה באמת מסכן עם החארטה הזה שאתה בא ומנסה לשנות את דעת הקהל ע''י תגובות כמו "ורם אחלה אבל אני לא מבין למה נפלת עלי כמו עלוקה" שיחקת עם צ'יטים תודה וזהו דורון סלח ושכח (טוב אולי לא שכח) במקום לצאת טמבל כל פעם מחדש.. ובscreenshot הזה שהיה עליך היית עם הניק "im with coolio" והגייד כן היה שלך, אני זוכר כי שיחקת בדיוק עם אותו ניק וגייד איתי בשבוע שתפסו אותך.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.07, 18:52
|
|
|
שללו לי את חופש הדיבור
|

I search for a deeper meaning but resort to hedonism.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.07, 18:56
|
|
|
אפילו שנותנים לכם דיון בשביל לבכות ולהתלונן אתם לא עושים את זה טוב, זה פשוט לא יאמן כמה זבל נישאר בקהילה הזאת.
אתם בוכים שנתיים להחליף אותי, עכשיו נותנים לכם את ההזמדנות, תגידו שאני מסכן ונותן באנים סתם, ואני משחק דוטה (פעם האשמתם את הETPUB) לא יאמן כמה כלום נישאר מהקהילה הזאת
אייל הסיבה שאני לא משחק זה בגלל אנשים כמו וואלף, קוליו, אטלון, מטריקס וכו
הם מוציאים את כל הכיף והם חושבים שהם טובים
|
http://img268.imageshack.us/i/pb003492.png/
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.07, 19:18
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אפילו שנותנים לכם דיון בשביל לבכות ולהתלונן אתם לא עושים את זה טוב, זה פשוט לא יאמן כמה זבל נישאר בקהילה הזאת.
אתם בוכים שנתיים להחליף אותי, עכשיו נותנים לכם את ההזמדנות, תגידו שאני מסכן ונותן באנים סתם, ואני משחק דוטה (פעם האשמתם את הETPUB) לא יאמן כמה כלום נישאר מהקהילה הזאת
הם מוציאים את כל הכיף והם חושבים שהם טובים |
|
|
|
|
דורון קראת בכלל מה שרשמתי? לא הזכרתי את השם שלך אפילו, ואני לא מבקש שתשחק או משהו..
ותאמת אם כבר הזכרת לדעתי אדם ואטלון לא צ'יטרים וגם וואפל נראה לי סתם ניסה חד פעמי או משהו..
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.07, 19:37
|
|
|
אדם ושי לא ציטרים כמו שאני לא ציטר
|
hehe You say Akon-I say Savatage
You say Britney Spears-I say Threshold
You say little wayne- i say motley crue
You sayJonas Brothers-I say Guns And Roses
You say Miley Cyrus-I say Skid Row
You say rap-I say hard rock
You say pop-I say metal
You say hip hop- I say just about any rocker that sings better drunk or hi.
92% of kids have turned to rap,pop,& hip hop.If your one of the 8% who like to headbang and disturb the peace copy and paste to 4 videos that are metal or rock music
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.07, 19:50
|
|
|
Legend |
 |
|
|
הם מוציאים את כל הכיף והם חושבים שהם טובים |
|
|
|
|
אני לא מבין מה אתה עוד עושה פה ?...עזוב מה אתה עוד עושה פה, מי בכלל נתן לך לנהל תקהילה ?
מישהו שואל אותך מה לרשום ומה לחשוב ואיך להתלונן ? תשמע לא מתאים לך לשחק ET
בגלל אנשים שלטעמך לא מספיק טובים לך תשחק דוטה תבקש שיפתחו לך פורום תהיה מנהל שם וסע לנו מהפנים !
=Marine= קאונטר סטרייק הוא משחק ישן בדיוק כמו ET אין שום קשר .
יודע מה עוד בסדר הקטע עם ה-PB בזה אתה צודק אבל זה משחק חינמי וקצת בעיות לא אמור להבריח אנשים . בוא אני יסביר לך למה אני פרשתי מהמשחק ולמה לא רציתי לחזור למרות שזה המשחק האהוב עליי : הקהילות שהיו פעם (לא ישראליות) שבתקופה שאני הייתי משחק הייתי משחק בהם נסגרו וכל הכיף לשחק נעלם כי לא הכרתי אף אחד והיה משעמם .
לפני שנה ככה רציתי לחזור אני נכנס לפורום אני רואה שיורדים על המנהלים ושהפורום יבש ואין עזרה במירק ברחתי. אז בוא לא נאשים תמשחק ופעם אחת תהיו גיבורים ותגידו מה שאתם חושבים:
ההנהלה לא מספיק טובה ! זה עובר להנהלה הגבוהה וכשיש הזדמנות כמו שדורון רשם אנחנו נגיד אותה !
וזה שאנשים משחקים ET פאב וג'יי מוד וכל זה זה רק בגלל שהמודים האלה לצערנו מפותחים יותר ויותר כיף לשחק שם ! זה עלוב לשמוע את זה אבל זה ככה !
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
19.07, 21:29
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אמרתי לך אין בעיה
תביא מישהו שיראה לי מתאים והוא יחליף לי במקום לדבר באוויר |
|
|
|
|
למה להחליף את דורון :<
למה אי-אפשר פשוט. להוסיף מנהל.
איפה כתוב שכדי להוסיף מנהל צריכים להוריד אחד אחר? זה לא שדורון עושה שטויות בתור אדמין.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
19.07, 21:33
|
|
|
pinkz.N4 |
 |
|
|
הגישה של המנהלים חרא ! הדבר היחידי שאני כבר שנה רואה בפורום הזה שכולם יורדים על המנהלים והמנהלים לא עושים כלום כדי לפתור תבעיה שהקהילה לא מתפתחת והם גם תורמים לזה שהקהילה לא מתפתחת בזה שהם משחקים משחקים אחרים ולא אכפת להם מה הולך פה .
אני גם שמתי לב ש- drJew שממה שנראה לי לא קשור להנהלה ומישומה נתנו לו לארגן את הקאפ ? מה קרה איפה המנהלים ? אתם יודעים מה אני לא חושב שכולם משחקים בפאב כי זה יותר כיף..כי בתאכלס אין מה לעשות בקהילה הישראלית בETPRO כי אין מי שינהל אותה בצורה נורמלית. תתעוררו תזיזו עניינים!!תראו את קאונטר סטרייק ...מה הקהילה הזאת שונה מקאונטר? אולי המנהלים אחראיים יותר ומארגנים ליגות ודברים שבכיף ארגונים גדולים בחו"ל היו מארגנים דבר כזה ? למה אתם לא יכולים להזיז עניינים ולגרום לאנשים ששיחקו פה לחזור ולהנות בקהילה הישראלית ?
תתעוררו ? ובעיקר דורון זה שאת מעיף צ'יטרים זה לא אומר כלום זה לא גורם לקהילה להתפתח.
אני לא אומר שמה שאתה עושה לא טוב הוא פשוט לא מספיק כדי לנהל תקהילה.
- הצעות ובקשות לשיפור.
לא יודע בדיוק מה להגיד על זה אבל תתעוררו תגרמו לאנשים ששיחקו פה לחזור ותארגנו ליגות
וקאפים שיחזירו ל- ET תחיים פה בישראל ויהיה כיף. |
|
|
|
|
תאמת שאני לא מכיר אותך כ"כ ולא יודע כמה אתה מעורב ויודע, אבל הנה כמה תשובות בשבילך
דבר ראשון, אתה לא יכול להשוות את הקהילה ל CS או לשום קהילה אחרת, בזמנו היא היתה פורחת ומסגסגת, אבל אחרי 6 שנים, אחרי שרוב השחקנים התגייסו או פרשו אין ברירה, המצב בשפל.. בעיקר עכשיו שהדור ה"אחרון" פורש\מתגייס והכל נבנה "מחדש", ועוד מעט יוצא WOLF החדש, אין יותר מדי למה לצפות
מוותרים על הכל? ממש לא, רצים פה משחקים כל יום כל היום, בקשר לטורנירים, אתה יודע כמה טורנירים ניסינו להרים בשנה האחרונה? פשוט אין אנשים, איפה אתה בכל הסיפור הזה? לא ראיתי אותך נרשם לקאפ האחרון, וזה ממש לא בעיה לבנות פה קבוצה
בקשר לזה ש DRJEW ניסה להרים את הקאפ, טעות גדולה שלך, זה רק מקדם את הקהילה שעוד אנשים מנסים לקדם פה עניינים, להכנס ולתרום לקהילה, תאמין לי שאם הוא לא היה פותח הקאפ הזה מישהו אחר היה פותח, וכנראה שבאמת לא מתאים ליובל לנהל את הקאפ, הוא התייאש מזה בכל מקרה, קאפ הבאה אני ינהל
מקווה שהסברתי קצת את המצב, רוצה שהקהילה תתפתח? אל תאשים את המנהלים, תנסה לתרום בעצמך, תתחבר לוונט, בוא למירק תגיב בפורום תשתתף במשחקים ומיקסים, ככה נגדל ונתפתח, שיהיה מה לעשות ועם מי לשחק
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
19.07, 21:39
|
|
|
Edge?! |
 |
|
|
לגביי מה אנחנו שונים.. זה בכמות האנשים בקהילה
בגדול המנהלים הם לא בידיוק חלק מהקהילה עצמה... כל אחד עם החבריי קהילה שלו ומשחק במיוחד איתם. ולא כל-כך מקשיב לאחרים... כשיש הצעות הן בד"כ לא נלקחות ברצינות. וכשיש הערות לגביי מנהל או אדמין/רף אז זה גם לא נלקח ברצינות וגם כלום לא יוצא מזה.
הסביבה נראית קצת מיושנת שלא מתחדש בה כלום... בשרת הנעול עוד לא חידשו לגביי המידע שבפנים. יש שם מידע לגביי מנהלים מלפני 2000 (סקילז והאנטר? מתי פעם אחרונה הם שיחקו?) וגם בוונט המידע לא מתחדש. רשום שם ש lovetospooch אדמין. למרות שהוא רק מתלוננן למה אין לו אדמין. ולא רשום שם למי יש אדמין/רף בשרתים השונים של הקהילה. לא חסר מקום להוספת מידע אז למה לא להוסיף אותו?
אם אומרים לגביי התנהלות אני אחלק את זה לכל מנהל בנפרד.
שמעון - פעיל מבחוץ מבחינה טובה לדעתי ואני רואה אותו דרך ה XFIRE מתחבר לפעמים ל PUB... ככה שהוא כן בפנים.. לפי מה שאומרים אז הוא גם בממבל.. לא בדקתי אבל זה גם טוב. בפורום הוא גם פעיל וזה חשוב. לגביי המוטיבציה שלו לאחרים. אני יכול להגיד שלי אישית הוא מעלה מוטיבציה בישביל עזרה לקהילה... שבגללם עשיתו לא מעט דברים בישביל הקהילה. כגון קאפ 3על3 וגם מדריך מעצבן (שאין לי מושג איפה שמעון מצא אותו ולמה לא פרסם את מה שהבאתי לו) וכו'...
הבעיה היא שכשמישהו מתלוננן לגביי מישהו או משהו בפורום. אין לזה שום ערך או משמעות... לא ראיתי כאן שכשמישהו מתלוננן לגביי משהו. זה טופל. בד"כ זה הכל הגנה עצמית. של לא אני אשם. או שזה בכיוון הנגדי... אם מתלוננים לגבי אדמין לא טוב. זה בד"כ תושבה של "זה לא עיניינך" אז בתור מנהל שמעון..
לסיכום: שמעון זה יכול מאד לשפר אם תיהיה קצת פתוח לגביי הקהילה ותספק תשובות לאנשים או שתבדוק את הנסיבות שהאדמין מביא קיק לאנשים שמתלוננים. קצת אכפתיות ישפר את ההרגשה בקהילה הזאת.
דורון - תאכלס אני לא רואה בידיוק מה אתה עושה... אבל אני יודע שכשמישהו צריך עזרה אתה בד"כ עוזר לו... (כמו מס' רב פעמים בישבילי ) זה שאתה שחקן דוטה ולא משחק הרבה בET (כמו שאומרים) זה לא דבר שבאמת מפריע =\
אני חושב שאם תתערבב קצת בקהילה ותיהיה יותר פתוח איתה זה גם יהיה דבר שיעזור. אחריי הכל אתה מנהל הקהילה שלנו. אז תיהיה חלק מאיתנו ולא בצד עם חבורת דוטה וכועס על כל העולם.
רם - בתור מנהל אתה דיי סבבה תאמת. כמו שאתה אומר מרים גאדרים וכו' ובפורום אתה עוזר לאנשים כמו שצריך.
יש לך אומנם קטעים שאני לא מבין בכלל \= יום בהיר אחד נפלת עליי כמו עלוקה להגיד שאני צ'יטר. וכל הסבר שהיה לי גרם לך לשנוא אותי יותר.. עד שקיבלתי באן. למרות שבמירק כתבת לי "אם אתה רוצה שאני יביא לך הוכחה ברורה שזה אתה. אז זה לא יקרה. כי אין" שלא היה לך עליי שום דבר אפילו חצי ברור. שם שלא שלי וגייד שלא שלי והזמנתי אותך לבדוק. וגם כשדורון הוריד לי את הבאן איימת עליי לעוד באן על בפיות טובה..
חוץ מהקטע הזה אתה נראה לי מנהל דיי בסדר. אבל חבל שאתה לא פעיל פה הרבה. למרות שאני מבין למה..
- הצעות ובקשות לשיפור.
קצת מעורבות מצד המנהלים יכול ליהיות ממש טוב וקצת להיפתח לקהילה. לבוא למישהו ולהגיד לו "זה לא עיניינך" או "לא אכפת לי בכלל מה אתה חושב/מגיב וכו'" הם לא דרכים של אדמין להתנהג. וכשיש תלונה לא ישר להתגוננן או להגן על עצמכם/אדמינים/רפים אחרים תיהיו קצת פתוחים ותעדכנו לגביי שינויים. לא רק בפורום. ומקום קטן מרוכז עם מידע לגביי כל הקהילה.
לעשות רשימה קצרה כזאת של
אדמינים:
בוונט
בטרייניג
בפאב
אנשים שבבאן:
שם השחקן:
ההוכחה / הודעה ששם ההוכחה:
בתוקף עד:
מס' פעמים שנתפס:
וגם כמו שאמרתי בהתחלה. יש MOTD בשרתים (MSG OF THE DAY) וזה לא עודכן שנים... בבקשה לעדכן. |
|
|
|
|
לקחתי לצומת לבי כמה מהרעיונות והדעות שלך פה.. תודה על התגובה
בקשר למקרה האישי בינינו, לא רק שלא אמרתי שאין לי הוכחה, אלא גם עשיתי פוסט אם אין סוף הוכחות שזה אתה, ויותר מזה, הייתי איתך באותו משחק בוונט ככה שכל ההוכחות האלה אפשר לזרוק אותם בפח, אני יודע מה אני רואה ומה אני שומע, אבל אני מעדיף להשאיר את זה מאחורה, הבאן ירד ממשיכים הלאה
שוב פעם, גם אותך אני לא רואה כ"כ פעיל מבחינת גאטרים מיקסים וקאפים, גם עם הקצת אנשים שיש פה אפשר להרים אחלה דברים
הכל נרשם
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
19.07, 23:28
|
|
|
flitZj |
 |
|
|
לקחתי לצומת לבי כמה מהרעיונות והדעות שלך פה.. תודה על התגובה
בקשר למקרה האישי בינינו, לא רק שלא אמרתי שאין לי הוכחה, אלא גם עשיתי פוסט אם אין סוף הוכחות שזה אתה, ויותר מזה, הייתי איתך באותו משחק בוונט ככה שכל ההוכחות האלה אפשר לזרוק אותם בפח, אני יודע מה אני רואה ומה אני שומע, אבל אני מעדיף להשאיר את זה מאחורה, הבאן ירד ממשיכים הלאה
שוב פעם, גם אותך אני לא רואה כ"כ פעיל מבחינת גאטרים מיקסים וקאפים, גם עם הקצת אנשים שיש פה אפשר להרים אחלה דברים
הכל נרשם |
|
|
|
|
לגביי:
מצטער אני לא אוהב גאדרים. לא נהנה מזה. נרשמתי פעם אחת היו בעיות לא קיבלתי PM ודיברנו על זה.
קאפים.. אני כן. כל הודעה שיש לגביי קאפ DRJEW כותב "מי שאין לו קבוצה שיגיד ואני ירשום" ובתחתית ההודעה שלו רשום "אנשים שמחפשים קבוצות" אני מגיב ואומר שאני מחפש קבוצה. אבל לא מוסיפים אותי לרשימה שם.
לחפש קבוצה בעצמי זה לי אישית דיי קשה כי אני לא מסתדר עם המון אנשים בקהילה.
עכשיו שאלה לי אלייך... לפני מס' ימים פתחתי נושא. למה שנכנסים לטרייניג רשום שHUNTER וSKILLZ הם חלק מהאחראיים. זה לא שהם שחקני דוטה או משהו כזה הם פשוט יותר משנה (הרבה יותר) לא בקהילה שלנו בכלל. ולעומת זאת. אתה אחד המנהלים. אז למה אתה לא שם? איפה המידע כאן.
אתם אומרים שהמשחק הזה בהתחלה מסובך. אבל אנשים חדשים שבאים לבקש עזרה לא יודעים בידיוק למי לפנות וחבל. אם יש משהו לעדכן. בבקשה תעדכנו.
אגב. למה אין USER EDITOR בוונט? כל שניה מישהו בשם ASFSAS נכנס ועושה רעשים. למה אי-אפשר לעשות סדר עם USER EDITOR ושיהיה רשום בצד של כל שם מיהו. דוגמה לך מצד ימין יהיה רשום "מנהל קהילת ET" או מה שלא יהיה ומי שאורח לא יוכל לעבור חדרים / לדבר בלי מתן זכות.
ככה יירד המון מהספאם בוונט. קצת סדר PLZ
נערך לאחרונה על ידי Edge?!, 19.07 בשעה 23:31.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
19.07, 23:37
|
|
|
Edge?! |
 |
|
|
לגביי:
מצטער אני לא אוהב גאדרים. לא נהנה מזה. נרשמתי פעם אחת היו בעיות לא קיבלתי PM ודיברנו על זה.
קאפים.. אני כן. כל הודעה שיש לגביי קאפ DRJEW כותב "מי שאין לו קבוצה שיגיד ואני ירשום" ובתחתית ההודעה שלו רשום "אנשים שמחפשים קבוצות" אני מגיב ואומר שאני מחפש קבוצה. אבל לא מוסיפים אותי לרשימה שם.
לחפש קבוצה בעצמי זה לי אישית דיי קשה כי אני לא מסתדר עם המון אנשים בקהילה.
עכשיו שאלה לי אלייך... לפני מס' ימים פתחתי נושא. למה שנכנסים לטרייניג רשום שHUNTER וSKILLZ הם חלק מהאחראיים. זה לא שהם שחקני דוטה או משהו כזה הם פשוט יותר משנה (הרבה יותר) לא בקהילה שלנו בכלל. ולעומת זאת. אתה אחד המנהלים. אז למה אתה לא שם? איפה המידע כאן.
אתם אומרים שהמשחק הזה בהתחלה מסובך. אבל אנשים חדשים שבאים לבקש עזרה לא יודעים בידיוק למי לפנות וחבל. אם יש משהו לעדכן. בבקשה תעדכנו.
אגב. למה אין USER EDITOR בוונט? כל שניה מישהו בשם ASFSAS נכנס ועושה רעשים. למה אי-אפשר לעשות סדר עם USER EDITOR ושיהיה רשום בצד של כל שם מיהו. דוגמה לך מצד ימין יהיה רשום "מנהל קהילת ET" או מה שלא יהיה ומי שאורח לא יוכל לעבור חדרים / לדבר בלי מתן זכות.
ככה יירד המון מהספאם בוונט. קצת סדר PLZ |
|
|
|
|
אם פעם לא שמעתי את הקטע הזה של ה USER EDITOR.. יכולה להציע את זה
מישהו עושה בעיות בוונט? תדווח
FrozZeN ו Api כרגע בבאן, הסיבה העיקרית היא הפרעות בוונט
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
19.07, 23:39
|
|
|
flitZj |
 |
|
|
אם פעם לא שמעתי את הקטע הזה של ה USER EDITOR.. יכולה להציע את זה
מישהו עושה בעיות בוונט? תדווח
FrozZeN ו Api כרגע בבאן, הסיבה העיקרית היא הפרעות בוונט |
|
|
|
|
זה מונע מהם להכנס עם פייק?
אם תשתמש ב USER EDITOR אתה תוכל לראות מי חדש. ולהבין אם זה אפי או לא. (בהנחה שתזהה את הקול שלהם) ואז תוכל לתת להם באן. או שהם לא יוכלו להכנס בפייק. אם אתה צריך עזרה בזה תעביר אותי ואני מוכן לפרט.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.07, 02:58
|
|
|
flitZj |
 |
|
|
תאמת שאני לא מכיר אותך כ"כ ולא יודע כמה אתה מעורב ויודע, אבל הנה כמה תשובות בשבילך
דבר ראשון, אתה לא יכול להשוות את הקהילה ל CS או לשום קהילה אחרת, בזמנו היא היתה פורחת ומסגסגת, אבל אחרי 6 שנים, אחרי שרוב השחקנים התגייסו או פרשו אין ברירה, המצב בשפל.. בעיקר עכשיו שהדור ה"אחרון" פורש\מתגייס והכל נבנה "מחדש", ועוד מעט יוצא WOLF החדש, אין יותר מדי למה לצפות
מוותרים על הכל? ממש לא, רצים פה משחקים כל יום כל היום, בקשר לטורנירים, אתה יודע כמה טורנירים ניסינו להרים בשנה האחרונה? פשוט אין אנשים, איפה אתה בכל הסיפור הזה? לא ראיתי אותך נרשם לקאפ האחרון, וזה ממש לא בעיה לבנות פה קבוצה
בקשר לזה ש DRJEW ניסה להרים את הקאפ, טעות גדולה שלך, זה רק מקדם את הקהילה שעוד אנשים מנסים לקדם פה עניינים, להכנס ולתרום לקהילה, תאמין לי שאם הוא לא היה פותח הקאפ הזה מישהו אחר היה פותח, וכנראה שבאמת לא מתאים ליובל לנהל את הקאפ, הוא התייאש מזה בכל מקרה, קאפ הבאה אני ינהל
מקווה שהסברתי קצת את המצב, רוצה שהקהילה תתפתח? אל תאשים את המנהלים, תנסה לתרום בעצמך, תתחבר לוונט, בוא למירק תגיב בפורום תשתתף במשחקים ומיקסים, ככה נגדל ונתפתח, שיהיה מה לעשות ועם מי לשחק |
|
|
|
|
אני אישית מת על המשחק הזה יותר מכל משחק אחר ! אני שיחקתי לפני איזה 4 שנים והקהילות שאהבתי כבר נסגרו (קהילות לא מהארץ) חברים שלי פרשו אז לא היה לי מה לעשות ופרשתי גם במשך הזמן הייתי גולש פה בפורום שזה בשנתיים האחרונות ולא ראיתי התפתחות כלשהיא יודע מה
אחרי התגובה שלך אולי אתה צודק אני לא יאשים אף אחד.
אני לא מכיר אנשים שמשחקים ואנשים שרוצים לשחק לכן אין לי מה לתרום מה שיכלתי לתרום זה היה
שהפסקתי לשחק בפאב (כי לא ידעתי איפה אני יכול לשחק בפרו) נכנסתי לוונט שאלו אותי אם אני רוצה משחק ושיחקתי איזה כמה פעמים...אני לא יודע אבל נראה לי ששיחקתי גם איתך .. הכינוי שלי היה STICKK ...
אתה זה BLITZZZ :0 ?
בקיצור התחלתי לשחק בפרו רציתי להירשם גם לקאפ אבל לא מצאתי איך . אני בדרך כלל כשיש לי זמן לשחק אני בא לוונט במירק אני בקושי אבל אני בא כשאני רוצה לשחק בפרו בעיקר.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת ET

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
20.07, 08:51
|
|
|
Edge?! |
 |
|
|
זה מונע מהם להכנס עם פייק?
אם תשתמש ב USER EDITOR אתה תוכל לראות מי חדש. ולהבין אם זה אפי או לא. (בהנחה שתזהה את הקול שלהם) ואז תוכל לתת להם באן. או שהם לא יוכלו להכנס בפייק. אם אתה צריך עזרה בזה תעביר אותי ואני מוכן לפרט. |
|
|
|
|
אני לא מכיר שום אפשרות לשים ב User Editor בוונט שורה שיהיה רשום ליד כל מנהל "מנהל קהילת ET", או לחלופין שיהיה רשום מי "חדש".
מה שאפשר לעשות בוונט, בלי קשר ל User Editor, זה לשנות את תצוגת המשתמשים שיהיה רשום ליד כל אחד אם הוא רשום או לא. היות ו 99% מהאנשים לא רשומים (רק המנהלים רשומים) זה לא עוזר בכלל.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.07, 09:15
|
|
|
Necromancer |
 |
|
|
אני לא מכיר שום אפשרות לשים ב User Editor בוונט שורה שיהיה רשום ליד כל מנהל "מנהל קהילת ET", או לחלופין שיהיה רשום מי "חדש".
מה שאפשר לעשות בוונט, בלי קשר ל User Editor, זה לשנות את תצוגת המשתמשים שיהיה רשום ליד כל אחד אם הוא רשום או לא. היות ו 99% מהאנשים לא רשומים (רק המנהלים רשומים) זה לא עוזר בכלל. |
|
|
|
|
היה לי וונט על המחשב בזמנו. ויכולתי לשים לכל אחד USER EDIDOR וכתבתי לו שם מה שאני רוצה. אז אני חוזר ואומר. אם אתה צריך עזרה כנס לוונט ותעביר אותי
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
20.07, 11:51
|
|
|
pinkz.N4 |
 |
|
|
אני אישית מת על המשחק הזה יותר מכל משחק אחר ! אני שיחקתי לפני איזה 4 שנים והקהילות שאהבתי כבר נסגרו (קהילות לא מהארץ) חברים שלי פרשו אז לא היה לי מה לעשות ופרשתי גם במשך הזמן הייתי גולש פה בפורום שזה בשנתיים האחרונות ולא ראיתי התפתחות כלשהיא יודע מה
אחרי התגובה שלך אולי אתה צודק אני לא יאשים אף אחד.
אני לא מכיר אנשים שמשחקים ואנשים שרוצים לשחק לכן אין לי מה לתרום מה שיכלתי לתרום זה היה
שהפסקתי לשחק בפאב (כי לא ידעתי איפה אני יכול לשחק בפרו) נכנסתי לוונט שאלו אותי אם אני רוצה משחק ושיחקתי איזה כמה פעמים...אני לא יודע אבל נראה לי ששיחקתי גם איתך .. הכינוי שלי היה STICKK ...
אתה זה BLITZZZ :0 ?
בקיצור התחלתי לשחק בפרו רציתי להירשם גם לקאפ אבל לא מצאתי איך . אני בדרך כלל כשיש לי זמן לשחק אני בא לוונט במירק אני בקושי אבל אני בא כשאני רוצה לשחק בפרו בעיקר. |
|
|
|
|
אה כן, שיחקתי איתך.. אני זה BLITZ, אבל אתה יכול אפילו להשתלב עוד, גם לבוא למירק לשאול שחקנים אם רוצים להרים משהו או אותי באופן אישי.. כל הזמן יש משהו מיקסים גאטרים וכו
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
20.07, 12:43
|
|
|
אם כל השטויות שוויגאימס כביכול מביאים לנו שום דבר לא יציב הארנה נפל אחרי יומיים הטרינינג כבר לא עובד יומיים שום דבר לא יציב/איכותי לעומת קהילות אחרות
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
20.07, 16:58
|
|
אל דאגה הסוס הגיע!
לא משנה מה תנסו אין קהילה יותר, גם ככה יוצא WOLF2 בקרוב ואני כבר מכיר מלא מלא שחקנים ישנים שעומדים לחזור בשביל זה, בכלל בחו"ל חוזרים כל השחקנים הטובים מפעם ואז תהיה קהילה אבל אני לא יהיה פה 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת ET

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
20.07, 17:08
|
|
|
drj3w |
 |
|
|
אם כל השטויות שוויגאימס כביכול מביאים לנו שום דבר לא יציב הארנה נפל אחרי יומיים |
|
|
|
|
מה שקרה היום זה תקלה שקורת פעם בשנה, והיא תמיד מטופלת בפחות מ-24 שעות.
|
drj3w |
 |
|
|
הטרינינג כבר לא עובד יומיים |
|
|
|
|
הטרנינג לא עובד כבר יומיים? למה אתה לא רושם שום דבר על זה בפורום?
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|