משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
20.07, 17:40
|
|
|
destiny |
ציטוט: |
 |
|
|
אל דאגה הסוס הגיע!
לא משנה מה תנסו אין קהילה יותר, גם ככה יוצא WOLF2 בקרוב ואני כבר מכיר מלא מלא שחקנים ישנים שעומדים לחזור בשביל זה, בכלל בחו"ל חוזרים כל השחקנים הטובים מפעם ואז תהיה קהילה אבל אני לא יהיה פה  |
|
|
|
|
חוזרים לET או לwolf2 המשחק המסריח הזה
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
20.07, 18:11
|
|
|
destiny |
 |
|
|
אל דאגה הסוס הגיע!
לא משנה מה תנסו אין קהילה יותר, גם ככה יוצא WOLF2 בקרוב ואני כבר מכיר מלא מלא שחקנים ישנים שעומדים לחזור בשביל זה, בכלל בחו"ל חוזרים כל השחקנים הטובים מפעם ואז תהיה קהילה אבל אני לא יהיה פה  |
|
|
|
|
רק חבל שזה הולך להיות קקי כמו QW
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
20.07, 20:25
|
|
|
אני חייב להגיב פה אחרי כמעט חצי שנה
בכל מקרה אני כבר לא משחק איטי מידי פעם אבל בכללי פרשתי
עכשיו אני חייב לציין בתור אחד שכבר היה מנהל בעבר
דורון עושה יותר ממה שאתם חושבים!!!
ויגמייס לא מקבלים כלום מהקהילה הזאת כי בצעם אין תגובות/צפיות
ולכם יש 3 שרתים אחד ממש גדול וונט ftp רדיו ועוד
מי הביא את כל הדברים האלה דורון!!!
עוד דבר שהיה אני עצמי ניהלתי קאפ לפני שהייתי מנהל קהילה
כל אחד יכול לקחת יוזמה ולהרים קאפ ולנהל אותו
הוא יקבל גישה מלאה לשרת מהמנהלים לקאפ ויעשה בוא מה שבזין שלו
|
אימייל
beerital@gmail.com
זה האימייל שלי לשלוח רק לפה הודעות תודה
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
21.07, 01:03
|
|
|
beeri |
 |
|
|
אני חייב להגיב פה אחרי כמעט חצי שנה
בכל מקרה אני כבר לא משחק איטי מידי פעם אבל בכללי פרשתי
עכשיו אני חייב לציין בתור אחד שכבר היה מנהל בעבר
דורון עושה יותר ממה שאתם חושבים!!!
ויגמייס לא מקבלים כלום מהקהילה הזאת כי בצעם אין תגובות/צפיות
ולכם יש 3 שרתים אחד ממש גדול וונט ftp רדיו ועוד
מי הביא את כל הדברים האלה דורון!!!
עוד דבר שהיה אני עצמי ניהלתי קאפ לפני שהייתי מנהל קהילה
כל אחד יכול לקחת יוזמה ולהרים קאפ ולנהל אותו
הוא יקבל גישה מלאה לשרת מהמנהלים לקאפ ויעשה בוא מה שבזין שלו
|
|
|
|
|
לא שאני ממעיט בערכו של דורון, אבל השרתים האלה היו הרבה לפניו והם יהיו גם אחריו
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
21.07, 06:46
|
|
|
Legend |
 |
|
|
רם לדעתי הרעיון בכללי הוא די מיותר, זה די ברור מה כולם יגידו פה על VG ועל ההנהלה בלי קשר לעצמם
אני יסכים לך בלי שאנשים יגיבו בכלל
*VG לא עושים מספיק, או לא עושים כלום
*שישמעון בכלל לא פה, אני בדוטה, ואתה לא מספיק מעורב
*המנהלים לא עושים מספיק קאפים
*אני מסכן
תשובתי לסיכום:
אני משחק Eא רק לא איתכם, מבחינת VG הם מספקים לנו מעל ומעבר, איאפשר להרים שום דבר רציני עם כמות האנשים הרציניים פה
אחלה דיון רם אהבתי |
|
|
|
|
מישהו פה מפחד לקבל ביקורת? 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילות

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
21.07, 12:23
|
|
|
ברשותכם, אני אתערב כאן על מנת שאבין כמה דברים.
אתם מתלוננים על המנהלים, חוסר פעילות שלהם וחוסר בפעילויות. האם אתם משתפים פעולה עם תחרויות שהמנהלים מנסים לקיים כאן במשך שנה + שאני בתפקיד? אינני חושב. ניסינו קאפים, ניסינו לאדר(ים) ושום דבר לא זז. אתם נרשמים ולא משחקים או שלא נרשמים כלל... למה אתם מצפים? שהמנהלים שלכם יטחנו מים שוב ושוב?!
אז התלונות שלכם זה על מנת לתקן או על מנת להתלונן? יש כאן מישהו שחושב שאפשר לתקן?
האם ניתן לקיים טורנירים רציניים ששחקנים אשכרה יבואו לשחק כמו בני אדם? אין לי ספק שאם אתה, הקהילה, תהיו רציניים, המנהלים שלכם יהיו חייבים להתאים את עצמם ומנהלים שלא יעמדו בקצב, יפרשו מרצונם.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
21.07, 13:51
|
|
|
RightInTheFace |
 |
|
|
ברשותכם, אני אתערב כאן על מנת שאבין כמה דברים.
אתם מתלוננים על המנהלים, חוסר פעילות שלהם וחוסר בפעילויות. האם אתם משתפים פעולה עם תחרויות שהמנהלים מנסים לקיים כאן במשך שנה + שאני בתפקיד? אינני חושב. ניסינו קאפים, ניסינו לאדר(ים) ושום דבר לא זז. אתם נרשמים ולא משחקים או שלא נרשמים כלל... למה אתם מצפים? שהמנהלים שלכם יטחנו מים שוב ושוב?!
אז התלונות שלכם זה על מנת לתקן או על מנת להתלונן? יש כאן מישהו שחושב שאפשר לתקן?
האם ניתן לקיים טורנירים רציניים ששחקנים אשכרה יבואו לשחק כמו בני אדם? אין לי ספק שאם אתה, הקהילה, תהיו רציניים, המנהלים שלכם יהיו חייבים להתאים את עצמם ומנהלים שלא יעמדו בקצב, יפרשו מרצונם. |
|
|
|
|
כנראה שאתה לא מודע למס' רב של תחרויות שהיו השנה וכולם הופיעו... היו לפחות לדעתי 5תחרויות 3על3, טורניר אזורים, וטורניר פאב ופרו ושתי הטורנירים האלה היו של 6על6 והיו 4קבוצות.
צריך להרים או לפחות לנסות טורניר 6על6 רוב השחקנים בארץ אפילו לא אוהבים לשחק 3על3 אז אין מטרה אפילו לנסות ולהרים.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
21.07, 14:49
|
|
|
drj3w |
 |
|
|
כנראה שאתה לא מודע למס' רב של תחרויות שהיו השנה וכולם הופיעו... היו לפחות לדעתי 5תחרויות 3על3, טורניר אזורים, וטורניר פאב ופרו ושתי הטורנירים האלה היו של 6על6 והיו 4קבוצות.
צריך להרים או לפחות לנסות טורניר 6על6 רוב השחקנים בארץ אפילו לא אוהבים לשחק 3על3 אז אין מטרה אפילו לנסות ולהרים. |
|
|
|
|
היה טורניר 6על6 לפני כחודשיים, אף אחד לא נרשם.. יש למה לנסות שוב? לא אחרי שיהיה איזה 2-3 קאפים קטנים נורמאלים וזורמים, מתי זה יקרה? בקרוב אני יודיע על הקאפ הבאה
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
21.07, 15:47
|
|
|
תגובה ל RIGHT הזה:
תראה, אתה לא באמת יודע מה קורה אתה רק מנהל מבחוץ, עזוב את זה שהקהילה לא שמה זין על ויגיימס כבר, בוא אני יביא לך כמה דוגמאות למה
קודם כל, הלאן שהיה בכפר-סבא שסיפקתם מחשבים די טובים, 12 מחשבים.
בכל מקרה.. הבטיחו פרסים והכל, שיחקנו את המשחקים שלנו ואז במהלך היום סתם מישהו שאל "מה הפרסים?" ואמרתם "אל תדאגו, נדאג לכם." ואמרתם שנקבל באותו יום.. בכל מקרה.. סוף היום הגיע, יש מנצחים, אין פרסים, אז אמרתם: טוב מי שניצח נשלח לכם בדואר משהו ולא היה כלום. אבל זה סתם רק פרסים עזוב זה דוגמא די דפוקה כי לא באנו בשביל הפרסים אבל סתם אמרתם ולא היה..
ועוד דבר, הלאן האחרון הגדול שלכם, הבטיחו מחשבים, 20 נראה לי.. הגענו למקום, חיכינו שעתיים, קיבלנו בסוף LAPTOPS מסכנים שלא סחבו את המשחק.. אני יודע מה תגיד.
"תגיד תודה שקיבלתם הייתם צריכים להביא מחשבים מהבית בכלל"
אבל מה? לנו הבטיחו מחשבים שיריצו את המשחק, לא רק שקיבלנו לפטופ מסריח שיש לו 20-40 FPS בקושי, לא יכלנו לחבר את המקלדות, לא היה מקום להזיז את העכברים, גם חיכינו שעתיים ואז בזבזנו איזה חצי שעה להתקין את המשחק כי בכלל לא היה מותקן.. וגם ששיחקנו את הגמר סגרתם לנו באמצע את הרשת.. אמרתם שנסיים אונליין והמנצחים יקבלו פרס יפה.
גם לא שיחקנו אונליין בסוף והפרסים הלכו לקבוצה שאמרה "ניצחנו" למרות שלא שיחקנו אבל גם מה? מה היה הפרס? FARCRY2.. כאילו מה.. המשחק עולה 200 שקל לא? עדיף הייתם מביאים 200 לכל אחד וזהו חח
וזה רק התלונות על הלאנים.. שאני לא יתחיל לדבר על מה קורה פה באונליין חח קיצר אתם גם ככה לא אכפת לכם מהקהילה, אז למה אתם מנסים? שמעתם יוצא WOLF2 התחלתם להתעניין? ואיזה מנהל שמתם? שמעון.. אחד שאף אחד לא מכיר.. בסדר הוא עושה עבודה טובה אבל את האמת הוא דפק את הקהילה עוד יותר עם הפיצול הזה של המוד ETPUB.. זה כמו CS1.6 המקורי והפרוץ, תראה איזה יחס מקבלים אלה מהפרוץ מאלה מהמקורי, או בכלל.. אלה מה"פאבליק" או אלה מה"ADV/PRO".. אותו דבר.. זה כאילו שתי קהילות, וכן אני משווה בין CS ל ET אז מה שיש לCS 4000 שחקנים ולET אולי 40, זה עדיין יוצא חצי חצי בשתי הקהילות וזה כבר דפוק
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
21.07, 16:17
|
|
|
- פידבק כללי על התנהלות הקהילה.:
טוב הרבה דברים אין לי ממש להגיד להתנהלות הקהילה בכללי הקהילה שורדת אנשים עדיין נימצאים כאן ומשחקים אבל יש הרבה שטויות לא קשורים שעושים פה.
- הערות למנהלים\חברי קהילה.:הערות למנהלים אין לי ולחברי קהילה די להיתבכיין רוצים להתלונן לא צריך לכתוב אשכול תשלחו הודעה לאחד המנהלים .
- הצעות ובקשות לשיפור.:לנסות להרים זוכרים שהיה בPUB VS EMP אז עוד פעם אני מקווה שיש מספיק אנשים ושיעשו מסודר וצריך לתת עוד אדמינים לאנשים נורמלים לא אנשים במישתמשים בזה לרעה
- דברים נוספים שיש לכם לומר.-
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
21.07, 18:40
|
|
|
drj3w |
 |
|
|
צריך להרים או לפחות לנסות טורניר 6על6 רוב השחקנים בארץ אפילו לא אוהבים לשחק 3על3 אז אין מטרה אפילו לנסות ולהרים. |
|
|
|
|
טורניר אזורים? כשל
טורניר פאב נגד פרו? כשל
טורניר 6על6 של 4 קבוצות? מתי היה תזכיר לי כי אני לא זוכר
הקאפים היחידים שכן "הצליחו" וכל הצלחה איתכם היא יחסית (ספר לעמוס מה קרה שאחד הקבוצות "רבה" איתך, מהנהל הטורניר) הטורניר היה טורניר של יום 1 שלקח בערך 3-4 שעות
ללא ספק קאפים שצורכים ניהול רב
פתחתנו בישבילכם לאדר כמה קבוצות נרשמו? תראו רצינות תקבלו רצינות מספיק לחפש אשמים
|
http://img268.imageshack.us/i/pb003492.png/
|
|
|
|
|

מנהל קהילת ET

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
21.07, 19:27
|
|
|
destiny - שרת הפאב עלה עוד הרבה לפני שמינו אותי למנהל.
אבל זה לא משנה בכלל. לא משנה מה יקרה תמיד יהיו לך תירוצים - אם זה שרת הפאב שהרס את הקהילה, הגיוס שבגללו כולם פרשו, הוונט שנופל כל שבוע למספר שעות שגורם לקהילה להיראות לא רציני, כל המנהלים שאשמים בזה שאין אנשים וצריכים להביא תאילנדים מחו"ל כדי שימלאו את השרתים שיהיה לך עם מי לשחק.
הריצפה עקומה.
Necromancer.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
21.07, 19:31
|
|
|
Legend |
 |
|
|
טורניר אזורים? כשל
טורניר פאב נגד פרו? כשל
הקאפים היחידים שכן "הצליחו" וכל הצלחה איתכם היא יחסית (ספר לעמוס מה קרה שאחד הקבוצות "רבה" איתך, מהנהל הטורניר) הטורניר היה טורניר של יום 1 שלקח בערך 3-4 שעות
פתחתנו בישבילכם לאדר כמה קבוצות נרשמו? תראו רצינות תקבלו רצינות מספיק לחפש אשמים |
|
|
|
|
מה לעשות ככה. זה. גם אני בזמנו הרמתי טורניר ולא היו אנשים.. למה? ככה זה הקהילה שלנו.
אבל גם כשיש הצעות לשיפור הקהילה אני לא רואה מעורבות מנהלית. שבלעדיה אין כלום
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
21.07, 19:34
|
|
|
Legend |
 |
|
|
טורניר אזורים? כשל
טורניר פאב נגד פרו? כשל
פתחתנו בישבילכם לאדר כמה קבוצות נרשמו? תראו רצינות תקבלו רצינות מספיק לחפש אשמים |
|
|
|
|
לא זכור לי שהייתה באחד מהקאפים בתור מנהל שמעון ורם היו ושיחקו לעומתך שאפילו לא הגיע להיות שופט או משהו..
טורניר אזורים לא נכשל כל המשחקים התקיימו כנ"ל לגבי טורניר הפאב שלא כשל כמו שאתה אומר
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
21.07, 19:42
|
|
|
אני מודה ומתוודה שבלאן הגדול בחנוכה נעשה לכם עוול נוראי גם מעבר למה שאתה הזכרת.בוא נסכם את זה בזה שאני יודע שלא היינו בסדר, למדנו את הלקחים ונדאג ליישם אותם.בלאן שהיה בפ"ת (לא כפר סבא) לא הבטחתי פרסים ואמרתי מראש שאולי יהיו.עצם העובדה שהוזמנתם פעמיים, מעידה על האכפתיות של האתר ואנו, איננו שמים זין (סליחה על הציטוט) כמוך.
אתה טוען שאינני יודע מה קורה בתוך הקהילה. האמן לי, לו היה משהו מעניין חוץ מהמריבות הפנימיות שלכם, הייתי מעודכן. אינני גננת ואתם חייבים לפתור את הבעיות הללו ביניכם.
מה שאני כן יודע זה עד כמה הקהילה פעילה וכמה משאבים היא צורכת.
לקהילה שלכם אין הגבלת משאבים. יש לכם כמה שרתים שאתם צריכים, שרת וונט גדול יחסית וצוות לעניין. לכן, אני מצפה שהקהילה תצליח לנהל תחרויות וטורנירים ולהשתלב בכל פעילות שאנו מציעים לכם לקיים.
יש בעיה עם המנהלים? לא ראיתי אנשים עומדים בתור ומציעים את עצמם להצטרף לצוות. לבכות ולהתלונן זה לגיטימי אם אתם מוכנים לתרום ולעשות בעצמכם.
אגב, אם אינכם רוצים את שמעון, אני אשמח לקבל אותו אליי. הרבה קהילות היו חולמות לקבל מנהל שכזה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
21.07, 19:51
|
|
|
בקאפ שלי אני יהיה פה, לא קאפ שלי לא עסק שלי
שופט אתה לא תראה אותי בחיים, לא בכבוד שלי לראות אותכם משחקים ורבים ואני צריך לפתור
שרת רוצה? תפנה אלי תקבל
לא זכור לי שאני חייב לשחק ובטח שלא איתך
זה שאתה לא רואה אותי משחק לא אומר שאני לא משחק, אני עדיין לא חייב לאף אחד פה דין וחשבון מה אני עושה ומתי
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
21.07, 20:37
|
|
|
Legend |
 |
|
|
בקאפ שלי אני יהיה פה, לא קאפ שלי לא עסק שלי
שופט אתה לא תראה אותי בחיים, לא בכבוד שלי לראות אותכם משחקים ורבים ואני צריך לפתור
שרת רוצה? תפנה אלי תקבל
לא זכור לי שאני חייב לשחק ובטח שלא איתך
זה שאתה לא רואה אותי משחק לא אומר שאני לא משחק, אני עדיין לא חייב לאף אחד פה דין וחשבון מה אני עושה ומתי |
|
|
|
|
לא מבקש שתשחק והטורנירים של הקהילה של הפאב/אזורים לא היו שלי הם היו שלך/רם לא יודע של מי בדיוק.
כל מה שאתה מציג עכשיו כל העניין לא משחק איתך זה ילד קטן הוא ציטר זה זה לא מעניין לי תביצה כמו שאומרים, אתה צריך להראות שהקהילה מגובשת במיוחד בתור מנהל של הקהילה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
21.07, 22:39
|
|
|
לא רוצה לשחק איתך, לא רוצה לשחק עם מייק, לא רוצה לשחק עם פ'גה, לא רוצה איתכם
אני אשחק עם מי שאני רוצה רוצה, ולא אשחק איתכם כי חסר לכם אחד ל6על6
נותנים לכם דברים ואתם לא לוקחים ההפסד הוא שלכם לא שלי
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
21.07, 23:38
|
|
|
RightInTheFace |
 |
|
|
יש בעיה עם המנהלים? לא ראיתי אנשים עומדים בתור ומציעים את עצמם להצטרף לצוות. לבכות ולהתלונן זה לגיטימי אם אתם מוכנים לתרום ולעשות בעצמכם |
|
|
|
|
אתה רוצה שאנשים יציעו את עצמם לניהול?
מעניין מה היה קורה אם הייתה אומר זה בפורום GTA ^^
אני יכול להגיד לך שעשכיו יבואו כל הילדים הקטנים שחושבים שהם מתאימים לניהול כי הם הבינו חלקית את הפקודה m/
זה לא מתפקדיך ומתפקיד המנהלים האחרים להציע אנשים לניהול?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
21.07, 23:46
|
|
|
דורון אני לא מבין מה אתה רוצה אני לא מבקש שתשחק איתנו אני רק מבקש שלא תגיד שקאפים נכשלו אם לא השתתפתה בהם... אתה גם לא מודע למה שמתרחש בקאפים שהיו.
ולגבי הקאפים שלך מתי אתה מתכנן להרים אותם?
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
22.07, 00:00
|
|
|
RightInTheFace |
 |
|
|
אני מודה ומתוודה שבלאן הגדול בחנוכה נעשה לכם עוול נוראי גם מעבר למה שאתה הזכרת.בוא נסכם את זה בזה שאני יודע שלא היינו בסדר, למדנו את הלקחים ונדאג ליישם אותם.בלאן שהיה בפ"ת (לא כפר סבא) לא הבטחתי פרסים ואמרתי מראש שאולי יהיו.עצם העובדה שהוזמנתם פעמיים, מעידה על האכפתיות של האתר ואנו, איננו שמים זין (סליחה על הציטוט) כמוך.
אתה טוען שאינני יודע מה קורה בתוך הקהילה. האמן לי, לו היה משהו מעניין חוץ מהמריבות הפנימיות שלכם, הייתי מעודכן. אינני גננת ואתם חייבים לפתור את הבעיות הללו ביניכם.
מה שאני כן יודע זה עד כמה הקהילה פעילה וכמה משאבים היא צורכת.
לקהילה שלכם אין הגבלת משאבים. יש לכם כמה שרתים שאתם צריכים, שרת וונט גדול יחסית וצוות לעניין. לכן, אני מצפה שהקהילה תצליח לנהל תחרויות וטורנירים ולהשתלב בכל פעילות שאנו מציעים לכם לקיים.
יש בעיה עם המנהלים? לא ראיתי אנשים עומדים בתור ומציעים את עצמם להצטרף לצוות. לבכות ולהתלונן זה לגיטימי אם אתם מוכנים לתרום ולעשות בעצמכם.
אגב, אם אינכם רוצים את שמעון, אני אשמח לקבל אותו אליי. הרבה קהילות היו חולמות לקבל מנהל שכזה. |
|
|
|
|
עמוס, ובשורה התחתונה - מספר ההודעות שלנו לא כל כך נמוך בשביל "סיכום" כמו שאתה עושה.
אני מאמין שהפיתרון היחידי לבעיה של הקהילה היא להעביר לפחות 50% משחקני הפאב לפורום.
אני לא חושב שיש משהו שחושב שוויגימס לא משקיעים מספיק משאבים לקהילה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
22.07, 00:02
|
|
|
drj3w |
 |
|
|
דורון אני לא מבין מה אתה רוצה אני לא מבקש שתשחק איתנו אני רק מבקש שלא תגיד שקאפים נכשלו אם לא השתתפתה בהם... אתה גם לא מודע למה שמתרחש בקאפים שהיו.
ולגבי הקאפים שלך מתי אתה מתכנן להרים אותם? |
|
|
|
|
נראה לי שאמרתי לך בפרטי
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
22.07, 00:54
|
|
|
לא חושב...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
22.07, 05:00
|
|
|
matan1984 |
 |
|
|
עמוס, ובשורה התחתונה - מספר ההודעות שלנו לא כל כך נמוך בשביל "סיכום" כמו שאתה עושה.
אני מאמין שהפיתרון היחידי לבעיה של הקהילה היא להעביר לפחות 50% משחקני הפאב לפורום.
אני לא חושב שיש משהו שחושב שוויגימס לא משקיעים מספיק משאבים לקהילה. |
|
|
|
|
מה יעזור לך שאנשים מהפאב יגיעו? עוד אנשים שלא מבינים כלום יביאו ויספימו (כדוגמה אלכס) שיבואו לאנשים ששאלו שאלות ויגידו "אם אתה צריך עזרה דבר עם RAPO הוא המנהל"
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
22.07, 13:36
|
|
שמעון ורם עושים רק טוב לקהילה, דורון עוד חושב שכל פעם שמישהו מביע דעה זה כדי לריב איתו או לפגוע בו ולוקח את זה לפן האישי במקום לנסות להבין מאיפה התלונה מגיעה כי ב99% מהפעמים היה לתלונות סיבה.
בנוגע ללאן, אני בעצמי ניסיתי להרים לאן, בוא נגיד שהתמיכה שקיבלתי מדורון הייתה אפסית, העיקר לבקש כניסה בחינם הוא ידע לעשות מצויין, מנהל קהילה שדואג רק לתחת של עצמו (לא זכור לי שרם או שמעון בכלל התלוננו על המחיר, שהיה 45 שקל ל6 וחצי שעות).
הקהילה הזאת לא יודעת לשתף פעולה, יש לזה כמה גורמים, יש אדמין אחד שבטוח שכל השחקנים בקהילה הם צ'יטרים חוץ מהשחקנים שמשחקים דוטה שהם לא צ'יטרים כמו טרמי למשל שנתפס כבר בעבר לדעתי יותר מפעם אחת אבל הוא שחקן דוטה, או חבר של דורון אני כבר לא יודע, לכן הוא זוכה ליחס מיוחד ואישי הרבה יותר משאר השחקנים שכביכול נתפסו על צ'יטים (לא ניקח את המקרה שלנו, כי מי שיודע מה היה יודע) לדוגמא המקרה של tap ו amma שנתפסו כי הם הרימו לכולם תתחת בETTV לפני 3 שנים בערך, ובגלל שהם אפעם לא היו חלק יותר מידי משמעותי מהקהילה מבחינתו של דורון הם צ'יטרים ולא משנה מה, בדיוק כמוני וכמו אורי וכמו עידן (עזוב את הקטע שבסוף נתפסנו באירופה, כי תאמין לי שיש לזה סיבה דורון).
אי אפשר להאשים אפחד במצב הנוכחי של הקהילה, אני עדיין משחק בממוצע פעם ב3 ימים, יש מקרים שאני משחק אפילו כל יום (כשקיביץ חופר  ) אני אישית משתדל לא לשחק פעיל כיוון שאין יותר ענין במשחק, אולי בקהילה האירופאית כן אבל בקהילה הישראלית? אין קהילה כזאת לדעתי.
אם הייתי מאשים גורם אחד במצב הקלאנים בארץ זה את השחקנים שלא יוזמים כלום כי יש במירק ובכלל פה דיי ענין של אגו (קח לדוגמא את הקבוצה של דסטני, הם לא משחקים מחוץ לקבוצה שלהם כי הם סוסים מידי, עזוב אותך שרק עידן ואולי ירדן שלא ראיתי אותו משחק לאחרונה עדיין רמה)
ויש סיבה נוספת שלדעתי היא שוב, קהילת הדוטה שלא פעילה בכלל בכל מה שקשור לקהילה, והנה דורון אני יודע שתקח את זה לכיון שונה לחלוטין מהכיון שאליו התכוונתי, אני מתכוון לזה שלאדע אם אתה זוכר לפני בערך שלושה שבועות באת אלי לחדר בוונט (שהיום אין לי יותר חדרים כי אני לא חלק מהקהילה למרות שאני משחק בה יותר ממך) והתחלת להתווכח איתי על הנושא שאני משחק MU בוונט של ET, ואמרתי לך שאין פה בכלל וויכוח, תרצה או לא אתה מנהל קהילה ואני לא, ואתה צריך לשמש דוגמא אבל עזוב את זה, לעומתך אני משחק גם MU, ולא רק MU בוונט של איטי אם אתה מוצא פה את ההבדלים.
נתערב שאם קהילת דוטה הייתה מתפתחת לקלאנים של אנשים שעוד משחקים ועוד ברמה מעל הממוצעת בארץ (אין רמה) לדוגמא ערן ועוד אנשים כמוהו הייתה פעילות הרבה יותר טובה ובריאה לקהילה מאשר הפעילות של קהילת דוטה בוונט, במירק ובפורום הזה (אם יש בכלל פעילות).
תשים לב שאורי וברק כבר לא משחקים והם מגיבים כל אחד לחוד יותר ממה שכל שחקני דוטה ביחד מגיבים בפורום, סתם אולי זה יפקח לך את העינים.
דבר נוסף זה שיש פה חברויות ואת הענין של האגו שאין מה לעשות, דסטני לא ישחק עם קיביץ בקלאן כי דסטני מגניב מידי, הוא אפילו לא ינסה לעזור.
בוא אני אתן לך משהו שיחזיר לך טיפה את הנוסטגיה על התקופה הטובה באיטי דורון, אם אתה זוכר עידן וואפלה היה ספק עליך בכל המשחקים שלך עם הקלאן שלך (NS, הקלאן האחרון שלך, שהיה לפני שלוש שנים) והייתם מלמדים אותו בוונט מה השלבים במשחק ולמה אתם עושים כל מיני דברים.
אתן לך עוד דוגמא, כשאני התחלתי לשחק בקהילה בארץ היה פה את דניאל וויולט, אבדה קשה מאד לקהילה, שלקח את כל החדשים בקהילה והרים קלאנים ולימד אותם לשחק.
ועוד דוגמא, היה לך את ניצן, שלטעמי הוא אחד השחקנים המרשמים ביותר ששיחקו בקהילה הישראלית, אם לא המרשים ביותר (אל תחפור, אני מתערב שאין שחקן בקהילה הזאת שלא שיחקתי איתו, אפילו אלו שכבר לא משחקים כמו אנדריי ועומר). ניצן היה עוזר לכל קלאן חדש שרק ביקש, אם זה טקטיקות ואם זה כל מיני טיפים כללים למשחק, תראה לי חבר אחד שלך היום שעושה דבר כזה.
אני אישית, הולך בדרך הזאת ואני חושב שאני היחידי, כל פעם שג'וניור פותח קלאן אני מציע לו עזרה (למרות שאני כבר לא עומד בקצב) או אפילו כל פעם שקורון וקיביץ צריכים אותי אני ישר בא ואני יעשה הכל כדי לעזור להם, אתה מוזמן לשאול אותם.
ותבין שאני אחד שאפעם לא היה נקרא חלק מהקהילה, אני עושה יותר מאלה שנחשבים הוותיקים בקהילה או האלה שהם תמיד היו חלק מהקהילה כמו דסטני וכמוך וכמו חבורת דוטה המרשימה שלנו.
אני יכול להמשיך עוד הרבה אבל אני חייב ללכת, וכבר אין לי כח 
אין על החפירות שלי :>
יום טוב לכולם.
נ.ב.
ברי, אולי בעבר, עד לפני שבועיים בכלל לא היה לו איטי על המחשב, וכן דורון אני זוקף את זה לזכותי שהתקנת כי אני לא רואה שום סיבה נראית לעין אחרת מאשר אני והחפירות שלי.
|

I search for a deeper meaning but resort to hedonism.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
22.07, 14:40
|
|
אני שמח שאתה זוקף לזכותך דברים
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=318941291.JPG
רק חבל שהמשחק מותקן לי שנתיים על המחשב
אני אומר שאין לי את זה מותקן כי אני לא רוצה לשחק איתך (חשבתי שזה ברור)
סתכל בונט על "קיהלת" דוטה אנחנו 4 אנשים
אתמול ערןןן שיחק בפיקאפ של יובל ואחרי זה מישהו שאל אותו אם הוא רוצה לשחק עוד משחק
תגובת ערןןן: "לא עזוב כבר שיחקתי 20 דקות היום ET מיציתי"
בניגוד אליך מייק יש פה אנשים שמשחקים 5-6 שנים, ולראות מה שהיה ומי היה לאומת היום זה מאוד עצוב, מה לעשות שהאנשים ה"מובחרים" עזבו ונישארו אנשים כמוך
לגבי יחס מועדף לניקי לא שמעתי בדיחה כזאת הרבה זמן, תשאל אותו אם במשך 5 שנים לא הייתי מעיף אותו מכל מקום אפשרי, אז בסדר אחרי 5 שנים אפשר להוריד את הבאן.
חבריך ברק נתפס 6 פעמים עדיין פה והוא לא משחק איתי דוטה, על איזה יחס לא הוגן אתה מדבר בידיוק?
AMMA ו TAP נתפסו לפני 3 וחצי שנים בערך מה ניזכרת בהם עכשיו? מתי הם ניסו לחזור ולא נתתי להם?
אתה מתלונן שעידן לא רוצה לשחק איתך? אני לא מבין מה אתה רוצה, ממתי מישהו פה חייב לך משהו, עידן שחקן ותיק פה, ומעורב בקהילה, ואתה איך נגיד את זה, לא כזה
אתה חיי לך בשאליות שלך שמישהו חייב לך משהו
פעם באמת הייתי יושב עם אנשים ומסביר להם מה צריך לעשות אבל היום יש מדריכים עם תמונות בפורום והם מתעצלים לקרוא, בעיה שלהם אני לא ישב עם כל אחד שרוצה ויסביר לא מה זה כל דבר
אתה רוצה בבקשה
בנוגע ללאן, תרומה אפסית? נראה לי שעשיתי אז יותר ממה שאני יעשה אם תבקש ממני היום, לדבר איתך בטלפון דיברתי, לפתוח דיון בפורום פתחתי, לדבר עם אנשים דיברתי
לכניסה חינם ברור שאני רוצה כניסה חינם, כל לאן שהיה של ET המנהל נכנס חינם ואני מנהל מסקנה כניסה חינם, בנוסף הנסיעה לירושלים לא קצרה כמו שאתה יודע, בגלל זה אתה רצית בירושלים קרוב לבית שלך
זכותי לחשוב פה מה שאני רוצה על כל אחד ואחד מהאנשים פה, באנשים מקבל רק מי שצריך ולא מי שאני חושב, כי אחרת כבר מזמן גם אתה הייתה מקבל וגם וואפל שרק התחיל לשחק וכבר נתפס וגם ברק וגם אורי
כלומר אף אחד מהחבורה שלכם לא היה פה
למה אף אחד מהחבורה שלכם לא עוזר לאנשים חדשים? למה אף אחד מהחבורה שלך לא מרים טורנירים? למה אף אחד מהחבורה שלך לא יוזם? כי אתם מצפים שהפארייר יעשה
ממתי ניצן היה עוזר למישהו? נראה לי שאתה מתבלבל
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
22.07, 16:15
|
|
|
ובקצרה, במקום לריב - לכו לשחק ולדאוג שקהילת הפרו לא תיפול.
אז בסדר, אז לפני 7 שנים הוא השתמש בצ'יטים באיזה שרת נידח או הוא במקרה לפני 4 שנים היה לו איזה לאג או משהו שנפל בדיוק על הראש שלך בסיבוב 180 מעלות והביא לך טריפל....
אם ירדו לכולם הבאנים כמו שאמרת דורון אז אפשר להתחיל מחדש גם עם השחקנים הישנים..גם שאני לא משחק בגאטרים זה ברור שאם יש חבורות של 5 אי אפשר להרים קאפ 6V6 (דוגמה)
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
22.07, 16:22
|
|
|
matan1984 |
 |
|
|
ובקצרה, במקום לריב - לכו לשחק ולדאוג שקהילת הפרו לא תיפול.
אז בסדר, אז לפני 7 שנים הוא השתמש בצ'יטים באיזה שרת נידח או הוא במקרה לפני 4 שנים היה לו איזה לאג או משהו שנפל בדיוק על הראש שלך בסיבוב 180 מעלות והביא לך טריפל....
אם ירדו לכולם הבאנים כמו שאמרת דורון אז אפשר להתחיל מחדש גם עם השחקנים הישנים..גם שאני לא משחק בגאטרים זה ברור שאם יש חבורות של 5 אי אפשר להרים קאפ 6V6 (דוגמה) |
|
|
|
|
הבאנים ירדו לכולם לפני כמה שבועות... (חוץ מ TheoDor) וזה לא ממש הביא מישהו ישן לקהילה.. השחקנים הישנים שקיבלו באנים ממזמן פרשו..
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
22.07, 16:41
|
|
|
=Marine= |
 |
|
|
הבאנים ירדו לכולם לפני כמה שבועות... (חוץ מ TheoDor) וזה לא ממש הביא מישהו ישן לקהילה.. השחקנים הישנים שקיבלו באנים ממזמן פרשו.. |
|
|
|
|
לא בהכרח... דורון הרעיון הוא לא לזיין תשכל אל זה שיש ציטרים וזה ולהגיד שאני מרים משחקים כושלים מה לעשות...
צריך שכולם ישחקו יותר ביחד בתור קהילה
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|