משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #91 פורסם:
26.07, 03:36
|
|
|
UrANuS |
ציטוט: |
 |
|
|
מה שיש לי להגיד על הקהילה הזאת זה שיש בה ילדים שאז היו בקהילה והיו בדרגות גבוהות ועדיין נשארו להם כל הגישות והם פשוט מנצלים את זה לטובת משחק אחר.
ובקשר לדורון זה כבר תופעה אחרת. דורון אתה פשוט לא מנהל תבין את זה כבר. ברגע שאמרת את המשפט "חן תודה שהזכרת לי למה אני לא משחק ET" הבנתי כבר שלא מגיע לך ניהול.
עד עכשיו אני לא מבין איך הפכת להיות מנהל וגם הפכת להיות מעל המנהל של הקהילה, אז שזה היה מיכאל (MOMO) ועכשיו שזה רם, תמיד היית מעל כולם, תמיד. הדבר היחידי שהבאת לקהילה הזאת זה השרתים ואין לי ספק שאחרים גם יכלו לעשות את זה. אז תפסיק להגיד שויגיימס נותנים די והותר כי זה בכלל לא קשור.
אף אחד לא מכריח אותך לשחק ET. אבל תוותר על כל הניהול הזה ותן למישהו אחר שכן משחק ושכן רוצה לקדם את הקהילה.
וכל דוטה יכולים ללכת להזדיין ויגיימס נתנו את זה לקהילת ET לא לדוטה אז זדיינו מהונט.
אני זוכר עוד שהונט היה מלא עם 30 אנשים אתה הייתה נותן קיקים בשביל שחברים שלך יכנסו, אתה פשוט עלוב.
הקהילה הזאת נהרסה בגלל דורון שלא יודע מתי לצאת.. פשוט המנהל הכי שנוא שהיה בקהילה הזאת אי פעם.
אה ועוד משהו ששכחתי,
מנהל שבא בתלונות ומתחיל "להתבכיין" הוא עושה בלאגן במקום לעשות סדר שזה מה שהוא צריך לעשות.
אתה בחיים לא תצא מהניהול, אנשים פה פתחו במשך מלא זמן דיונים עליך והדיון שאני הכי זוכר זה של עומר TRIX. ובאמת הוא כתב שם מה שכמעט כל הקהילה חושבת עליך.
לילה טוב לכם. |
|
|
|
|
יש 2 קהילות, קהילת איטי וקהילת דוטה, היית צריך לציין שזה מה שקהילת איטי חושבת עליו
|

I search for a deeper meaning but resort to hedonism.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #92 פורסם:
26.07, 11:13
|
|
|
לדעתי הבעיה העיקרית של ET זה שבעלי הגישות מבקרים את המשחק ואת הקהילה עצמה במקום להשתמש בגישות לטובתה. למשל להגיד "איתכם אי אפשר אפשר להרים כלום" זה לבקר את הקהילה, במקום זה אפשר להגיד "אני פה למשך כל הקאפ, במירק, בחדר פאבליק בוונט ובשרת עצמו, מי שצריך משהו יודע איפה להשיג אותי". ככה לפחות אני הייתי מרים קאפ. ההנהלה הגבוהה ובעיקר דורון (חוץ מרם) חזקים מאוד בהאשמות ובעיקר בטירפודים ("תוכיח" מה אתה בסיטקום?).
כל מה שנכתב אגב לא תקף לגבי רם שהוא אחד שבאמת יודע מה צריך לעשות כדי להחיות, אבל הגב האמביציוזי והתשתתיתי שהוא מקבל מההנהלה הגבוהה אפסי. יום טוב וריאל מדריד זונה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #93 פורסם:
26.07, 12:15
|
|
|
beNyy |
 |
|
|
לדעתי הבעיה העיקרית של ET זה שבעלי הגישות מבקרים את המשחק ואת הקהילה עצמה במקום להשתמש בגישות לטובתה. למשל להגיד "איתכם אי אפשר אפשר להרים כלום" זה לבקר את הקהילה, במקום זה אפשר להגיד "אני פה למשך כל הקאפ, במירק, בחדר פאבליק בוונט ובשרת עצמו, מי שצריך משהו יודע איפה להשיג אותי". ככה לפחות אני הייתי מרים קאפ. ההנהלה הגבוהה ובעיקר דורון (חוץ מרם) חזקים מאוד בהאשמות ובעיקר בטירפודים ("תוכיח" מה אתה בסיטקום?).
כל מה שנכתב אגב לא תקף לגבי רם שהוא אחד שבאמת יודע מה צריך לעשות כדי להחיות, אבל הגב האמביציוזי והתשתתיתי שהוא מקבל מההנהלה הגבוהה אפסי. יום טוב וריאל מדריד זונה. |
|
|
|
|
+439
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #94 פורסם:
26.07, 12:33
|
|
|
להגיד שרם לא מקבל ממני מה שצריך זה שקר גס, אבל אתה שדרן אתה לא מצפה ממך ליותר
מייק להגיד על אנדרי שהוא לא שחקן ברמה זה סתם להוציא את התיסכול שלך על משהו לא קשור, מבין אותך גם הייתי מחפש על מה להוציא את התיסכול.
יוראנס עד היום אין לי מושג איך קוראים לך נענה לך בקצרה אתה לא יודע ולא מעורב מספיק בשביל לדעת ולכן אתה חושב ככה
מייק אתה לא מבין כמה עלוב אתה נראה, אבל בשביל לעזור לך אני אתן לך דוגמא קטנה שאולי תעזור
לצורך העיניין אתה בונה ציטים (סתם משהו היפוטתי) והציט שבנית לא עובד כמו שצריך יש איזה ארור מסויים אז אני יגיד לך מה לעשות ואיפה הטעות שלך
לי אין שום ניסיון בתיכנות וגם בחיים לא יהיה, אין לי מושג בבניית ציטים וגם לא יהיה אבל אני עדיין אומר לך (אדם בעל ניסיון רב בזה) מה צריך ואיך לתקן את זה
ברור שמה שאני יגיד לך לא מתבסס על ידע, הבנה וכו הוא יתבסס על מה שנראה לי באותו הרגע
כנ"ל גם ה"טיפים" שלך לגבי הניהול, דברים שמתבססים על מה שנראה לך, לצורך העיניין מחר אני עוזב , אני לא רואה איך זה משפיע על הקהילה לחיוב אפילו בפרמטר אחד
|
http://img268.imageshack.us/i/pb003492.png/
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #95 פורסם:
26.07, 12:41
|
|
|
Legend |
 |
|
|
מייק להגיד על אנדרי שהוא לא שחקן ברמה זה סתם להוציא את התיסכול שלך על משהו לא קשור, מבין אותך גם הייתי מחפש על מה להוציא את התיסכול.
יוראנס עד היום אין לי מושג איך קוראים לך נענה לך בקצרה אתה לא יודע ולא מעורב מספיק בשביל לדעת ולכן אתה חושב ככה
מייק אתה לא מבין כמה עלוב אתה נראה, אבל בשביל לעזור לך אני אתן לך דוגמא קטנה שאולי תעזור
לצורך העיניין אתה בונה ציטים (סתם משהו היפוטתי) והציט שבנית לא עובד כמו שצריך יש איזה ארור מסויים אז אני יגיד לך מה לעשות ואיפה הטעות שלך
לי אין שום ניסיון בתיכנות וגם בחיים לא יהיה, אין לי מושג בבניית ציטים וגם לא יהיה אבל אני עדיין אומר לך (אדם בעל ניסיון רב בזה) מה צריך ואיך לתקן את זה
ברור שמה שאני יגיד לך לא מתבסס על ידע, הבנה וכו הוא יתבסס על מה שנראה לי באותו הרגע
כנ"ל גם ה"טיפים" שלך לגבי הניהול, דברים שמתבססים על מה שנראה לך, לצורך העיניין מחר אני עוזב , אני לא רואה איך זה משפיע על הקהילה לחיוב אפילו בפרמטר אחד |
|
|
|
|
אתה באמת עוזב? 
או שזה רק היה חלק מהדוגמה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #96 פורסם:
26.07, 13:14
|
|
|
Legend |
 |
|
|
כנ"ל גם ה"טיפים" שלך לגבי הניהול, דברים שמתבססים על מה שנראה לך, לצורך העיניין מחר אני עוזב , אני לא רואה איך זה משפיע על הקהילה לחיוב אפילו בפרמטר אחד |
|
|
|
|
אני לא מבין מה אני טורח, מה שבניתי לא עובד? ברור שזה לא עובד סיימתי את הפרוייקט ב2005, מאז זה כבר עבר מליון ידיים והגיע לפיבי, ראה ערך DeviancE בנטקודרס.
ותאמין לי שאם אני ארצה זה יעבוד שוב, זה לא כזה מסובך, ולא הייתה בו שום שגיאה עובדה שרשיון נמכר ב50$ שהלכו רובם למתכנת הראשי כמובן, .Skyline
תאמין לי שלא היה אף ארור, תבדוק גם ביוטוב את סרטון ההשקה של הצ'יט.
ותאמין לי שאני לא רוצה שתעזוב, כל מה שאני רוצה זה שתוותר על גישות הניהול שלך, כי יוצא שאלו שמשחקים דוטה בקהילה הם בעצם יותר חשובים ממני, כי הם חברים שלך, יש להם גישות להכל.
ותאמת, אין לזה סיבה שהם יהיו במעמד גבוה משאר שחקני הקהילה, המצב הטבעי הוא שהם יהיו במעמד נמוך הרבה יותר משחקי ה ET.
אני לא מוציא שום תסכול, ראיתי אותו משחק בנבחרת, ולצערי זאת בושה, אולי הוא היה טוב אבל לא מעבר לזה ואין לי שום דבר אישי נגדו, הוא יוצא פה על אנשים בגלל שהם חדשים ממנו, מי הוא בכלל?
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #98 פורסם:
26.07, 15:25
|
|
|
Legend |
 |
|
|
מצחיק אותי התגובה שלך שאתה מגן על עצמך שאתה מתכנת טוב
זאת לא הנקודה שלי אבל סבבה |
|
|
|
|
הבנתי את הנקודה שלך, לא בחרת בדוגמא טובה :|
ואני לא מנסה להוציא אותך טועה.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #99 פורסם:
26.07, 22:02
|
|
|
דורון תבין כמה עלוב אתה, אתה מחקה את טקטיקת ה-sunj, מתחיל לירות לכל הכיוונים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #100 פורסם:
27.07, 05:44
|
|
|
אמן יגיע היום ודורן יעזוב את הניהול ואז לא תראו מאיפה זה בא לכם לא יהיה ונט... ולא יהיו שרתים... ולא יהיה כלום... ככה הטבע של האדם אז שהוא לא יקבל את הכאפה הוא לא יאמין שיתנו לו אותה וככה גם אתם אתם לוקחים הכל כמובן מאליו...
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #101 פורסם:
31.07, 10:52
|
|
|
Legend |
 |
|
|
רם לדעתי הרעיון בכללי הוא די מיותר, זה די ברור מה כולם יגידו פה על VG ועל ההנהלה בלי קשר לעצמם
אני יסכים לך בלי שאנשים יגיבו בכלל
*VG לא עושים מספיק, או לא עושים כלום
*שישמעון בכלל לא פה, אני בדוטה, ואתה לא מספיק מעורב
*המנהלים לא עושים מספיק קאפים
*אני מסכן
תשובתי לסיכום:
אני משחק Eא רק לא איתכם, מבחינת VG הם מספקים לנו מעל ומעבר, איאפשר להרים שום דבר רציני עם כמות האנשים הרציניים פה
אחלה דיון רם אהבתי |
|
|
|
|
חחח אני אוהב אותך דורון
|
eSr^Arikushhhhh : פרסומת לציטים
eSr^Arikushhhhh : אתה רואה את דור מגיע עם דיסק שכתוב עליו
NETCODER eSr^Arikushhhhh
eSr^Arikushhhhh : ואומר
eSr^Arikushhhhh : כי אתה תרגיש יותר בטוח אם יהיה לך אחד כזה בבית
eSr^Arikushhhhh : ואז אתה רואה משהו אוכל טריפל
eSr^Arikushhhhh : ואת השכנה היפה שלי
eSr^Arikushhhhh : מעבר לקיר
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #102 פורסם:
31.07, 22:27
|
|
איזה מגניב יש דיון מעניין בקהילת איטי!
דורון אתה תותח על, תעשה לי ילדים, נכדים ותן לי יחס מיוחד!
מייק אל תתערב לגבי שחקנים אחרים ששיחקו עוד לפני שהלכת לבית ספר חמודי
ציטר עלק  תודה על המחמאה עדיין כיף לקבל את זה למרות שלא שיחקתי איזה 4 חודש כבר.
ולגבי הקהילה, יש עדיין כזאת?
דורון מה אתה בכלל מתאמץ להסביר לילדים בני 14 את הדרך הנכונה לצאת מהסרטים שהם חיים בהם, עזוב פרוש ותפסיק לבזבז את הזמן.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #103 פורסם:
31.07, 22:55
|
|
|
לא אוהב אנשים שמלקקים תחת/אומרים שמישהו עושה עבודה רק בגלל שלא נתן להם באן עקב אימבוט מטורף.. ועוד עם רייפל.. לגבי עניין הקהילה אל תחרטט עם אתה לא משחק
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #104 פורסם:
01.08, 11:04
|
|
|
drj3w |
 |
|
|
לא אוהב אנשים שמלקקים תחת/אומרים שמישהו עושה עבודה רק בגלל שלא נתן להם באן עקב אימבוט מטורף.. ועוד עם רייפל.. לגבי עניין הקהילה אל תחרטט עם אתה לא משחק |
|
|
|
|
ילד בן 13 לא בדיוק יגיד לי מה לעשות. מלקק תחת? מישהו שעושה עבודה? אימבוט עם רייפל? קהילה שלך? מה לעזעזל קרה שלא הייתי שצוציק שהתחיל לשחק באיטיפאב אומר לי את הדברים האלה, איזה טיפש רבק, עלק אימבוט XD כמו שאמרתי תודה על המחמאות דוקטוררררררJEW
זזתי מהדיון הזה לצבא מחר  כי להיתווכח פה אני רואה זה עיקרון של לרדת על ילדים קטנים וחמודים כל כך קשה שהם יפרשו מ"הקהילה" וזה אכן יפגע קשות בחיים.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #105 פורסם:
01.08, 14:11
|
|
|
אין קשר.. ולגבי האימבוט בחיים שלי לא ראיתי שחקן שעם רייפל דופק hs ועוד כל כך הרבה
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #106 פורסם:
01.08, 17:01
|
|
|
Term11111 |
 |
|
|
דוקטוררררררJEW |
|
|
|
|
חח
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #107 פורסם:
02.08, 11:46
|
|
|
Term11111 |
 |
|
|
איזה מגניב יש דיון מעניין בקהילת איטי!
דורון אתה תותח על, תעשה לי ילדים, נכדים ותן לי יחס מיוחד!
מייק אל תתערב לגבי שחקנים אחרים ששיחקו עוד לפני שהלכת לבית ספר חמודי
ציטר עלק תודה על המחמאה עדיין כיף לקבל את זה למרות שלא שיחקתי איזה 4 חודש כבר.
ולגבי הקהילה, יש עדיין כזאת?
דורון מה אתה בכלל מתאמץ להסביר לילדים בני 14 את הדרך הנכונה לצאת מהסרטים שהם חיים בהם, עזוב פרוש ותפסיק לבזבז את הזמן. |
|
|
|
|
אתה לא שחקן יותר וותיק ממני תצא מהסרט שאתה חיי בו, אולי בקהילה הזאת כן.
ואל תחשוב שאתה איזה אבא, אתה גדול ממני בסה"כ בשנה להזכירך.
ועד כמה שזכור לי נתפסת לפני שלוש שנים בערך, לא ממש אכפת לי אם אתה צ'יטר או לא כי כמו שאמרת אתה כבר לא משחק.
ואפחד לא ביקש מדורון לפרוש, ביקשו ממנו לוותר על גישות.
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #108 פורסם:
02.08, 22:07
|
|
|
לקחו את הדיון הזה לכיוון שלא נראלי אמור להיות
זה לדבר על VG לא על המנהלים מהקהילה כאן
וכמו שרשום בתגובות הראשונות כמו זאת של דורון
המצב בקהילה לא השתנה כל כך אפילו עם אני כבר לא כל כך מעורב שנאי מגיע לעשות איזה משחק פעם ב אני רואה בדיוק שהמצב לא השתנה רק שאנשים פורשים ואנשים מצטרפים
VG בכללי אי אפשר להאשים אותם בכלום נתנו שתי שרתים עם לא יותר אין לי מושג מה עוד יש
וונט
גם עם זה נופל מידי פעם
קהילות אחרות לא יתנו לכם שום דבר אחר תאמינו לי
לדעתי VG עושים מעל ומעבר ואני מאמין שעם המצב ישתפר בקהילה אז VG יתנו עוד ועוד דברים הכל תלוי באנשים שבקהילה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #109 פורסם:
03.08, 09:49
|
|
|
Nex |
 |
|
|
הכל תלוי באנשים שבקהילה |
|
|
|
|
were doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomed
אתה ראית מה ממוצע הגילאים של הקהילה :O
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #110 פורסם:
03.08, 21:32
|
|
לפחות יש דור עתיד רונן 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #111 פורסם:
03.08, 23:42
|
|
|
matan1984 |
 |
|
|
לפחות יש דור עתיד רונן  |
|
|
|
|
למה נראה לך? יש לנו בקהילה אנשים כמו אלכס (לא GTALEX אלא השני החפרן מ EMP) שלא מבין למה כולם "שונאים" אותו בפורום. אם זה העתיד. אז אנחנו אבודים. מה שמצחיק זה שילדים כאלה לא פורשים. הם פשוט הורגים קהילה. ואז עוברים לקהילה אחרת כדי להרוג גם אותה.
ואל תחשוב שלילדים קטנים לא מגיע ניהול ב VGAMES. יש או שהיה וכבר הורידו לילד בגיל של אפי אדמין על כל GTA SA שזה אחת הקהילות הכי גדולות.
לפחות בזה FXP יותר טובים מ VGAMES. ניהול מגיל 14 ומעלה ^^
אבל זהו חוץ מזה VGAMES > FXP
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #112 פורסם:
05.08, 20:10
|
|
|
בהמשך לתלונות הקודמות שלי לגביי אי-עידכונים לגביי מנהלים וכו'.
אפשר להבין בבקשה למה גם השרתים בלינקייה לא מעודכנים?
וגם השרת וונט שבצד לא מעודכן...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|