משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום ET

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
22.07, 17:14
|
|
|
Legend |
ציטוט: |
 |
|
|
דבר נוסף שעלה לי עכשיו יהיה לכם על מה להתלונן
בחדר של עידן יש בדרך כלל 6-7 אנשים, מיתוכם רק עידן מגיב בפורום והם משחקים כל היום בET
עכשיו תבכו גם על זה |
|
|
|
|
יש חוק שמחייב להגיב בפורום?
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
22.07, 17:44
|
|
|
תגיד להם שיגיבו מה להגיד? הפורום תאמת די חזק לדעתי יחסית לכמות האנשים הנושא הזה נפתח אתמול וכבר יש 60 הודעות...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
22.07, 17:57
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אני שמח שאתה זוקף לזכותך דברים
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=318941291.JPG
רק חבל שהמשחק מותקן לי שנתיים על המחשב
אני אומר שאין לי את זה מותקן כי אני לא רוצה לשחק איתך (חשבתי שזה ברור)
סתכל בונט על "קיהלת" דוטה אנחנו 4 אנשים
אתמול ערןןן שיחק בפיקאפ של יובל ואחרי זה מישהו שאל אותו אם הוא רוצה לשחק עוד משחק
תגובת ערןןן: "לא עזוב כבר שיחקתי 20 דקות היום ET מיציתי"
בניגוד אליך מייק יש פה אנשים שמשחקים 5-6 שנים, ולראות מה שהיה ומי היה לאומת היום זה מאוד עצוב, מה לעשות שהאנשים ה"מובחרים" עזבו ונישארו אנשים כמוך
לגבי יחס מועדף לניקי לא שמעתי בדיחה כזאת הרבה זמן, תשאל אותו אם במשך 5 שנים לא הייתי מעיף אותו מכל מקום אפשרי, אז בסדר אחרי 5 שנים אפשר להוריד את הבאן.
חבריך ברק נתפס 6 פעמים עדיין פה והוא לא משחק איתי דוטה, על איזה יחס לא הוגן אתה מדבר בידיוק?
AMMA ו TAP נתפסו לפני 3 וחצי שנים בערך מה ניזכרת בהם עכשיו? מתי הם ניסו לחזור ולא נתתי להם?
אתה מתלונן שעידן לא רוצה לשחק איתך? אני לא מבין מה אתה רוצה, ממתי מישהו פה חייב לך משהו, עידן שחקן ותיק פה, ומעורב בקהילה, ואתה איך נגיד את זה, לא כזה
אתה חיי לך בשאליות שלך שמישהו חייב לך משהו
פעם באמת הייתי יושב עם אנשים ומסביר להם מה צריך לעשות אבל היום יש מדריכים עם תמונות בפורום והם מתעצלים לקרוא, בעיה שלהם אני לא ישב עם כל אחד שרוצה ויסביר לא מה זה כל דבר
אתה רוצה בבקשה
בנוגע ללאן, תרומה אפסית? נראה לי שעשיתי אז יותר ממה שאני יעשה אם תבקש ממני היום, לדבר איתך בטלפון דיברתי, לפתוח דיון בפורום פתחתי, לדבר עם אנשים דיברתי
לכניסה חינם ברור שאני רוצה כניסה חינם, כל לאן שהיה של ET המנהל נכנס חינם ואני מנהל מסקנה כניסה חינם, בנוסף הנסיעה לירושלים לא קצרה כמו שאתה יודע, בגלל זה אתה רצית בירושלים קרוב לבית שלך
זכותי לחשוב פה מה שאני רוצה על כל אחד ואחד מהאנשים פה, באנשים מקבל רק מי שצריך ולא מי שאני חושב, כי אחרת כבר מזמן גם אתה הייתה מקבל וגם וואפל שרק התחיל לשחק וכבר נתפס וגם ברק וגם אורי
כלומר אף אחד מהחבורה שלכם לא היה פה
למה אף אחד מהחבורה שלכם לא עוזר לאנשים חדשים? למה אף אחד מהחבורה שלך לא מרים טורנירים? למה אף אחד מהחבורה שלך לא יוזם? כי אתם מצפים שהפארייר יעשה
ממתי ניצן היה עוזר למישהו? נראה לי שאתה מתבלבל |
|
|
|
|
לגבי זה שהמשחק מותקן לך, בולשיט רציני ואל תזיין בשכל ותצא ילד קטן ומושפל, ומי בכלל רוצה לשחק איתך אתה משחק מעידן האבן ובחיים לא היית שחקן שהייתי מגדיר סוס.
דורון לידעתך אני יודע טוב מאוד מה היה פה בקהילה לפני 5-6 שנים, אבל נעזוב את זה בצד.
ניתן לך לחיות בסרט שאתה יודע הכל יותר טוב מכולם.
לגבי ניקי, עובדה שבחינתך הוא לא צ'יטר וברק ועידן ואורי כן, אם אתה רוצה עוד דוגמא יש לך את בנצי.
תאמין לי שאני לא רוצה לשחק עם עידן דסטני, תשים לב לאיזה כיוון לקחת את זה, איך הגעת לזה רק ה' יודע עזוב הבנתי שאתה לא יודע לקרוא.
ואני לא חושב שאני חייב למישהו פה משהו או שאנשים חיבים לי פה משהו, אתה אמרת את זה ולא אני.
ברק "נתפס" 6 פעמים, מתוכם רק פעם אחת הוא נתפס באמת, נתי וטל היו רק דוגמא, בתאכלס הם לא נתפסו אבל עזוב את זה שיצאת מצחיק ביותר וגרמת למלא אנשים לצחוק.
בנוגע ללאן, לא עשית משהו שלא יכולתי לעשות בעצמי, ומחינתי אתה כבר מזמן לא מנהל קהילה, אתה סתם ילד עם גישות ואופ במירק לא יותר.
עזוב את המיקום כי עכשיו אתה הופך להיות מלוכלך, לא ראיתי שאנשים שגרים בת"א ניסו לעשות מה שאני עשיתי אז תפסיק לזיין בשכל ולצאת מסכן.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אתה יכול לתת לי כמה באנים שאתה רוצה כי שנינו יודעים שבסוף אתה שוב תפסיד ותצא מושפל, זה לא מה שיפריע לי להציק לך אם אני ארצה, אז תהיה בוגר ותתמודד איתי בלי הגישות שלך בסדר?
אורי ועידן נתפסו לפני 3 שנים, לדעתי גם ניקי נתפס אז? וגם בנצי? ויש עוד כמה מהחבורה עד כמה שזכור לי.
אני עוזר פי 7 עליך פה לחדשים, תשים לב בתגובות פה ותשאל את כל מי שלדעתך חדש בקהילה מה התרומה שלי (יש לך אפילו אחד פה, drj3w.)
אני נראה לי החידי שעוזר פה לדניאל ג'וניור בכל מה שהוא יבקש ממני.
ולגבי אורי ועידן, הם כבר לא משחקים פעיל, וגם כשהם שיחקו הם לא היו חלק מהקהילה, מאיפה לך שהם לא עזרו לשחקנים בכל זאת? (ערך ג'וניור, שהיה משחק איתנו באירופה ולומד מאיתנו)
את ניצן אני מכיר נראה לי הרבה לפניך, ותאמין לי שהוא היה עוזר לדניאל וויולט ולכל החדשים בקהילה הרבה יותר ממך, אז אל תזיין במוח, גם אז בטח היית עסוק בדוטה.
נערך לאחרונה על ידי JARAN, 22.07 בשעה 18:03.
|

I search for a deeper meaning but resort to hedonism.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
22.07, 18:00
|
|
|
Legend |
 |
|
|
בחדר של עידן יש בדרך כלל 6-7 אנשים, מיתוכם רק עידן מגיב בפורום והם משחקים כל היום בET
עכשיו תבכו גם על זה |
|
|
|
|
נו הנה בבקשה מנהל קהילה, לא משנה כמה אני אחפור בפורום לא תבין תנקודה שלי.
אתה אמור לשמש דוגמא בתור מנהל, מה אכפת לך מהם?
תפסיק כבר להסתכל סביב ותתחיל לפעול כמו שאתה אמור לפעול.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
22.07, 18:27
|
|
|
מייק אם פעם חשבתי שעוד יש אם מי לדבר הפעם הוכחת לי חד משמעית שאתה פשוט דביל
סתכל מה אני כתבתי לך ומה אתה עונה לי
שאלוהים יעזור לך ולסרטים שאתה חיי בהם
לא טוב לך פה אתה יכול ללכת אף אחד לא מחזיק אותך, חושב שתוכל למצוא מנהל יותר טוב בבקשה תמצא
אני לא מגביל אותך ולא אף אחד אחר, אתה טוען וטוען שמישהו חייב לך משהו
איתך אני לא ישחק, לא אוהב אותך לא את האופי שלך ולא את השחצנות שלך, לא אוהבים לשחק עם ילדים קטנים (מהווים חלק נכבד ממי שפה), לא אוהב לשחק בפיקאפים בחו"ל
הוצאתי אותך אידיוט עם התמונה שהראתי לך שהמשחק מותקן אצלי שנתיים אתה אומר שאני מזיין בשכל בחיים שלי לא נתקעתי באנשים כמוך, יש אנשים שהם טיפשים והם יודעים שהם טיפשים ויש אותך שאתה חושב שאתה חכם
|
http://img268.imageshack.us/i/pb003492.png/
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
22.07, 18:36
|
|
|
Legend |
 |
|
|
מייק אם פעם חשבתי שעוד יש אם מי לדבר הפעם הוכחת לי חד משמעית שאתה פשוט דביל
סתכל מה אני כתבתי לך ומה אתה עונה לי
שאלוהים יעזור לך ולסרטים שאתה חיי בהם
לא טוב לך פה אתה יכול ללכת אף אחד לא מחזיק אותך, חושב שתוכל למצוא מנהל יותר טוב בבקשה תמצא
אני לא מגביל אותך ולא אף אחד אחר, אתה טוען וטוען שמישהו חייב לך משהו
איתך אני לא ישחק, לא אוהב אותך לא את האופי שלך ולא את השחצנות שלך, לא אוהבים לשחק עם ילדים קטנים (מהווים חלק נכבד ממי שפה), לא אוהב לשחק בפיקאפים בחו"ל
הוצאתי אותך אידיוט עם התמונה שהראתי לך שהמשחק מותקן אצלי שנתיים אתה אומר שאני מזיין בשכל בחיים שלי לא נתקעתי באנשים כמוך, יש אנשים שהם טיפשים והם יודעים שהם טיפשים ויש אותך שאתה חושב שאתה חכם |
|
|
|
|
אין לי כח להתווכח איתך יותר, עזוב בחיית אל תצא ילד.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
22.07, 20:56
|
|
|
EDge - רונן פשוט תשתוק כבר, התגובות שלך כל כך לא ענייניות ומטופשות.( ותעשה טובה אל תגיב לי.)
דיסטיני אתה פשוט ילד טיפש ואתה לא יודע מה אתה מדבר בכלל, פשוט שתוק. אם מישהו פה עשה הרבה להילה הזאת זה שמעון והפאב לא הרס את הפרו כי מספר שחקנים כן עבר מהפאב לפרו ושימעון זה הראשון שאירגון פה את כל המחבואים וכל הדברים האלה ששמעתי שדיי מצליח אז עשה טובה, סתום ת'פה כי שמעון באמת עושה הרבה.
בנוגע לעניין דורון ולמיקי; דורון שמיקי אומר שאין לך איטי על המחשב אפשר להגיד שהוא כמעט מאה אחוז צודק כי אתה תמיד על המחשב שאין לך איטי עליו שאיתו אתה משחק דוטה (שזה בעצם.. ? כל הזמן) אז אתה מנסה להיכנס עם מיקי לוויכח על זה שאין לך איטי על המחשב כי זה לא רלוונטי בכלל כי אתה לא על המחשב שיש לך עליו איטי.
וכן דורון אני עכשיו לא יגיד את זה בשביל מיקי כי הוא חבר שלי או משהו כזה אבל בגללו חזרת להיות "פעיל" וניסית לארגן אחד נגד 13 וכל אלה ( מתי?) בגלל שהוא זה שאמר שאתה לא פעיל ולא עושה כלום (מה ישתנה?) אז זה נגע לך והחלטת לעשות כביכול משהו אבל דיי דורון אתה פשוט מלא בבולשיט, היום שאלתי אותך אם כל כך רע לך וכל כך לא איכפת לך מה דעתינו (דעתך לא חשובה, K ,וכל ההתנשאיות האלו שלך) מה אתה עושה פה? הרי אתה במילא לא משחק איטי אם מבקשים ממך לשחק אתה ישר תוקף "מה אני חייב לך משהו?" אז למה אתה פשוט לא פורש מניהול? דיי תחסוך את זה שכל הקהילה נגדך חוץ מהחבורת דוטה של נחשבים חלק מהקהילה הזאת לדעתי, דורון פשוט לא צריך אותך פה כבר ואתה יכול להגיב לזה איך שאתה רוצה, שמעון לדעתי ושה עבודה מעולה והוא יכול לתפקד כמנהל בלעדיך, לא שזה לא היה ככה גם לפני, ורם גם שחקן פעיל, ומנסה לקדם את הקהילה ועוזר לחדשים.
'הקהילה' הזאת גוססת או בכלל מתה וכולם פה מתעסקים בתלונות עליך, תפקח את העיניים, אתה טוען שאתה עושה הרבה, תמיד זה ככה רק חבל שכל מה שאתה עושה אפעם לא נראה לעין או פשוט אף אחד לא יודע מזה.
אז תעשה טובה תחסוך לך ולנו את כל זה ופשוט תפרוש, דברים שעשית לפני 4 שנים לקהילה לא רלוונטים בכלל.
אני יודע גם מה תיהיה התשובה שלך, שאני דביל או שאתה פשוט תתקוף אותי כי זה מה שאתה תמיד עושה, תחסוך לי גם את זה בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי psych1c, 22.07 בשעה 20:58.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
22.07, 21:20
|
|
|
Legend |
 |
|
|
עכשיו תבכו גם על זה |
|
|
|
|
אם אתה מדבר עלינו, אז רק שתדע, כל קאפ שהיה בארץ נרשמתי, הם לא חייבים להכנס לפורום כי את האמת לאף אחד מאיתנו כבר לא אכפת מהקהילה הישראלית והיא לא עומדת להיות יותר טובה ואנחנו בקושי משחקים ET כבר, פעם בשבוע מקסימום, עכשיו אנחנו עומדים לשחק אבל זה רק כי יש לנו רישמי בקלאנבייס, לא יותר.
רוב הזמן אנחנו סתם בונט בדרך כלל משחקים ARMA2, GUITAR HERO, CS-MANAGER, YANIV ועוד מלא משחקים שלא קשורים ל-ET.
אבל לפחות אנחנו נרשמים לקאפים ומגיעים בזמן לעומתך וכל חבורת הדוטה, אתם בונט כ היום משחקים רק דוטה ולא נרשמים לקאפים ועוד כבר יצא לי לראות מלא פעמים שאתם סתם עוברים לחדרים בונט וחופרים אפילו אם זה באמצע משחק\קאפ.
בסדר אני לא מתלונן אני יודע כבר שלא כיף לשחק והכל אבל אל תנסה להלשין עלינו שאנחנו לא משתתפים בפעליויות של הקהילה, להכנס לפורום זה סיפור אחר.. אין מה לעשות פה.. כל הפאבים כבר באו לפה אנחנו לא מכירים אף אחד ואין דיונים שמעניינים מישהו.. וכל הדיון הזה לא יצא ממנו כלום גם ככה וכולם יודעים את זה.
ד"א אם תשים לב יותר אתה תראה שכל פעם שמישהו שאנחנו מכירים עושה דיון אנחנו כולם באים ומגיבים, לדוגמא שאריק פתח דיון או עידן LIQUID וכל מיני כאלה שהם ישנים ומוכרים, הם נכנסים לפורום פשוט לא מגיבים אז אתה לא מרגיש אותם.
ואיתן, אני מאחל לך את כל הדברים שדורון מאחל לישי.
נערך לאחרונה על ידי destiny, 22.07 בשעה 21:24.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
22.07, 21:46
|
|
|
איתן במירק אמרת לא איכפת לך, אבל לפני התגובה הזאת כן איכפת לך
אמרתי לך תביא לי מישהו שיראה לי שמתאים לתפקיד והוא יחליף אותי מה הבעיה אני מסכים איתך שאני זה הבעיה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
23.07, 04:21
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אחרי שהוכחתי לך במירק אתה בעצם אומראני טעיתי, דורון אתה צדקת, אני מצטער
בסדר מייק מתקבל |
|
|
|
|
אני לא רואה את זה ככה, אבל אם ככה אתה רוצה שזה יראה אז בסדר.
|
 |
|
|
אמרתי לך תביא לי מישהו שיראה לי שמתאים לתפקיד והוא יחליף אותי מה הבעיה אני מסכים איתך שאני זה הבעיה |
|
|
|
|
הוא הביא לך דוגמא, שמעון.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
23.07, 11:56
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אמרתי לך תביא לי מישהו שיראה לי שמתאים לתפקיד והוא יחליף אותי מה הבעיה אני מסכים איתך שאני זה הבעיה |
|
|
|
|
אתה ממש קשה הבנה, יש כבר שתי מנהלים, לא צריך אותך, אין צורך שמישהו יחליף אותך.
פשוט תפרוש. אתה רק הורס
ודורון לא איכפת לי ממך מצא מהסרט הזה כבר שאתה משהו ושאתה האליל שלי או משהו.. באמת שהמטרה שלי בעתיד זה לא להיות כמוך , בדיוק להיפך.
ולעידן: אל תפנה אליי בכלל יא ייצור תתרחק ממני איכסה, ואין פשוט דבר רע שאני יכול לאחל לך, כל הדברים שאני יאחל לך הם כבר חלק מרכזי ממך. אם אני יאחל לך למות זאת פשוט מתנה אז אני לא יעשה את זה. שלא תעיז לפנות אליי ימסכן
נערך לאחרונה על ידי psych1c, 23.07 בשעה 12:14.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
24.07, 09:04
|
|
|
המשחק מת... מתי תפנימו את זה כבר...
יש פה יותר מדיי שחקנים חדשים שלא מבינים את המצב שקיים כבר למעלה משנתיים...
אני בטוח שכולכם רוצים בטובת הקהילה אבל אי אפשר להחזיר את כל האנשים שהתחילו את המשחק כמוני שהייתי בן 13 והיום אני בן 19 היו גדולים ממני שהם כבר אחרי הצבא אפילו זה היה מצב טבעי של הקהילה להתפרק שום דבר לא הרס את זה ובמיוחד שום מנהל.... את התלונות שלכם אי אפשר להפנות לאף אחד דורון הוא לא הגורם לזה שהקהילה חרא... חוסר בכוח אדם הוא הבעיה... ואת הבעיה הזו אי אפשר לפטור אלא אם תציעו לאנשים כסף כדי שהם ישחקו.
בקרוב wolf2 זה הכל...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
24.07, 13:34
|
|
|
Legend |
 |
|
|
יש לך חתימה שלך חנון |
|
|
|
|
זאת לא החתימה של הגרסה היותר הישנה? ^^
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
24.07, 13:37
|
|
|
אתם גייז... משחקים עם עצמכם או בכלל לא וחושבים שאין קהילה טוב אחי
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
24.07, 13:40
|
|
|
Legend |
 |
|
|
יש לך חתימה שלך חנון |
|
|
|
|
זאת לא החתימה של הגרסה היותר הישנה? ^^
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
25.07, 18:02
|
|
|
Legend |
 |
|
|
אפילו שנותנים לכם דיון בשביל לבכות ולהתלונן אתם לא עושים את זה טוב, זה פשוט לא יאמן כמה זבל נישאר בקהילה הזאת.
אתם בוכים שנתיים להחליף אותי, עכשיו נותנים לכם את ההזמדנות, תגידו שאני מסכן ונותן באנים סתם, ואני משחק דוטה (פעם האשמתם את הETPUB) לא יאמן כמה כלום נישאר מהקהילה הזאת
אייל הסיבה שאני לא משחק זה בגלל אנשים כמו וואלף, קוליו, אטלון, מטריקס וכו
הם מוציאים את כל הכיף והם חושבים שהם טובים |
|
|
|
|
תגיד לי ברצינות עכשיו , מה אתה מתנשא פה על כל העולם ?
אתה לא עושה כלום , באמת שכלום !
מנהל שיחליף אותך ? רם
או שאם אין אף אחד , אז תתעורר ותתחיל לנסות לעשות פה משהו
אתה כל הזמן מדבר על האנשים שבקהילה - הכל זה ממך
נותנים ל - Drj3w להרים קאפ , והסרבר נופל ...
הוונט כל יום חייב ליפול ל10 שעות אתה ועוד 8 אנשים משחקים שם דוטה בחדר
אין לי בעיה תעשו מה שאתם רוצים אבל לפחות תעביר את הניהול או משהו לא עוזר לאפחד פה שאתה כל היום יושב בחדר שלך ומשחק דוטה ...
אתה רק בא לעשות פה דווקא כל היום , " תמצאו מנהל שיחליף אותי "
הכי קל לזיין תמוח .
ועם קצת קאפים קצת פעילות , כל השחקנים הישנים יחזרו
עם קצת פרסום לקהילה מצד VGAMES בערוץ שלהם ובפורומים אחר לנעוץ את זה לנסות להביא כמה שיותר אנשים -
בקיצור אני מאוד מקווה שVgames יראו את זה ,
יום טוב !
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
25.07, 18:08
|
|
|
קאפים יש, כסף על הקפאים יש, השרתים לא נופלים אין לי מושג על מה אתה מדבר, נפל השבוע פעם אחת בכלל עומס על הקופסא, ונט נקנה כל שבוע מחדש על מנת להוזיל עלויות
לא דברים שתלויים בי
מה שכן תלוי בי שהונט נופל אני שולח לVG מייל והם מרימים בהקדם, איתם דיברתי על פרסים לקאפים לא החלטתי דברים על דעת עצמי
אני לא מצפה ממך שתדע זה ברור שלא אתה לא חלק מכל השיחות מה שאתה יודע שאני נמצא בונט עם עוד אנשים ואין לך מושג מה אנחנו עושים שם
בשביל להיות מסכן כמוכם אני אבקש שתוכיח מה אני עושה בחדר, תוכיח שאני משחק דודטה
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
25.07, 18:17
|
|
|
AnticT |
 |
|
|
תגיד לי ברצינות עכשיו , מה אתה מתנשא פה על כל העולם ?
אתה לא עושה כלום , באמת שכלום !
מנהל שיחליף אותך ? רם
או שאם אין אף אחד , אז תתעורר ותתחיל לנסות לעשות פה משהו
אתה כל הזמן מדבר על האנשים שבקהילה - הכל זה ממך
נותנים ל - Drj3w להרים קאפ , והסרבר נופל ...
הוונט כל יום חייב ליפול ל10 שעות אתה ועוד 8 אנשים משחקים שם דוטה בחדר
אין לי בעיה תעשו מה שאתם רוצים אבל לפחות תעביר את הניהול או משהו לא עוזר לאפחד פה שאתה כל היום יושב בחדר שלך ומשחק דוטה ...
אתה רק בא לעשות פה דווקא כל היום , " תמצאו מנהל שיחליף אותי "
הכי קל לזיין תמוח .
ועם קצת קאפים קצת פעילות , כל השחקנים הישנים יחזרו
עם קצת פרסום לקהילה מצד VGAMES בערוץ שלהם ובפורומים אחר לנעוץ את זה לנסות להביא כמה שיותר אנשים -
בקיצור אני מאוד מקווה שVgames יראו את זה ,
יום טוב ! |
|
|
|
|
+1
ודורון לגבי זה שביקשת להוכיח, בלתי אפשרי אתם בחדר סגור כל היום ורק לשחקני דוטה מותר להכנס או משהו כזה. אז אל תגיד תוכיח, כי אתה גם לא תתן לאפחד סיסמא לחדר שלך או דברים כאלה.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
25.07, 18:31
|
|
|
Legend |
 |
|
|
סתכל בונט על "קיהלת" דוטה אנחנו 4 אנשים
|
|
|
|
|
לך תפתח לך קהילה של דוטה בויגיימס ושחרר פה מהקהילה וזהו
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
25.07, 19:55
|
|
|
AnticT |
 |
|
|

לך תפתח לך קהילה של דוטה בויגיימס ושחרר פה מהקהילה וזהו |
|
|
|
|
מה אכפת לך מה אנחנו עושים עם החיים הפרטיים שלנו אם בא לנו לשחק דוטה נשחק דוטה :S רוצים לשחק איטי אנחנו משחקים את המשחק הזה כבר 6 שנים וזה נמאס...
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
25.07, 20:33
|
|
|
תקרא מה שרשמתי ותראה שאמרתי , שזה ממש לא מעניין אותי מה תעשו ומה אתם עושים ...
אבל לפחות שדורון הגבר לא יזיין תמוח , דורון תפסיק לנסות לדבר בטון מתנשא כזה כאילו אתה יותר טוב פה מכולם
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
25.07, 21:35
|
|
|
AnticT |
 |
|
|
תקרא מה שרשמתי ותראה שאמרתי , שזה ממש לא מעניין אותי מה תעשו ומה אתם עושים ...
אבל לפחות שדורון הגבר לא יזיין תמוח , דורון תפסיק לנסות לדבר בטון מתנשא כזה כאילו אתה יותר טוב פה מכולם |
|
|
|
|
השאלה המתבקשת היא...מי לעזאזל אתה בכלל? אני דורון וכל השאר משחקים איטי עוד לפניי שחשבו לעשות אותך בכלל ילד קטן... תגיד תודה על מה שיש...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
26.07, 03:09
|
|
|
Stonji |
 |
|
|
השאלה המתבקשת היא...מי לעזאזל אתה בכלל? אני דורון וכל השאר משחקים איטי עוד לפניי שחשבו לעשות אותך בכלל ילד קטן... תגיד תודה על מה שיש... |
|
|
|
|
סתום סתום תפה ותחזור לחור שיצאת ממנו חתיכת ילד מסכן.
לא אכפת לנו מה תעשו בחיים הפרטיים שלכם, זה מענין תביצה, אתם פשוט הקמתם לכם קהילת דוטה בתוך קהילת איטי ובגלל שיש לכם גישות לכל העולם ואשתו וזה נוח לכם.
ומה אתה מתערב בכלל? אתה גבר שאתה משחק 5 שנים יותר ממנו וואו בוא נתפוס ממך, אתה עדיין נאב ואפס ולדעתי גם פעם לא היית שחקן מדהים (ראיתי אותך משחק לא פעם אחת) מה אתה קופץ עליו כי הוא חדש? הוא חלק מהקהילה הזאת יותר ממך למרות שמבחינתך רק חבורת דורון היא הקהילה, אני לא אומר שאתם לא קהילה, אתם פשוט לא קהילת איטי.
תחשוב טוב לפני שאתה מגיב ותשתדל לא לצאת מסכן.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
26.07, 03:28
|
|
|
מה שיש לי להגיד על הקהילה הזאת זה שיש בה ילדים שאז היו בקהילה והיו בדרגות גבוהות ועדיין נשארו להם כל הגישות והם פשוט מנצלים את זה לטובת משחק אחר.
ובקשר לדורון זה כבר תופעה אחרת. דורון אתה פשוט לא מנהל תבין את זה כבר. ברגע שאמרת את המשפט "חן תודה שהזכרת לי למה אני לא משחק ET" הבנתי כבר שלא מגיע לך ניהול.
עד עכשיו אני לא מבין איך הפכת להיות מנהל וגם הפכת להיות מעל המנהל של הקהילה, אז שזה היה מיכאל (MOMO) ועכשיו שזה רם, תמיד היית מעל כולם, תמיד. הדבר היחידי שהבאת לקהילה הזאת זה השרתים ואין לי ספק שאחרים גם יכלו לעשות את זה. אז תפסיק להגיד שויגיימס נותנים די והותר כי זה בכלל לא קשור.
אף אחד לא מכריח אותך לשחק ET. אבל תוותר על כל הניהול הזה ותן למישהו אחר שכן משחק ושכן רוצה לקדם את הקהילה.
וכל דוטה יכולים ללכת להזדיין ויגיימס נתנו את זה לקהילת ET לא לדוטה אז זדיינו מהונט.
אני זוכר עוד שהונט היה מלא עם 30 אנשים אתה הייתה נותן קיקים בשביל שחברים שלך יכנסו, אתה פשוט עלוב.
הקהילה הזאת נהרסה בגלל דורון שלא יודע מתי לצאת.. פשוט המנהל הכי שנוא שהיה בקהילה הזאת אי פעם.
אה ועוד משהו ששכחתי,
מנהל שבא בתלונות ומתחיל "להתבכיין" הוא עושה בלאגן במקום לעשות סדר שזה מה שהוא צריך לעשות.
אתה בחיים לא תצא מהניהול, אנשים פה פתחו במשך מלא זמן דיונים עליך והדיון שאני הכי זוכר זה של עומר TRIX. ובאמת הוא כתב שם מה שכמעט כל הקהילה חושבת עליך.
לילה טוב לכם.
נערך לאחרונה על ידי UrANuS, 26.07 בשעה 03:35.
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|