משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
20.08, 10:54
|
|
נושא OT ה-PC הרשמי
ה360 תמיד מזוהה עם הPC, אם זה בגלל המבנה הדומה או אם בגלל העובדה שמיקרוסופט היא היצרנית שלה. המון ת'רדים בפורום שלנו סוטים לכיוון הPC פשוט מאוד כי יש כל כך הרבה משחקים שיוצאים בלעדית ל360 ולPC, כל כך הרבה אנשים כאן שהם גיימרי PC כבדים ועוד סיבות שונות ומשונות.
זה המקום הכי רלוונטי לת'רד כזה מאחר ופשוט אין כזה דבר פורום PC בוויגיימס. אז הגיע הזמן לת'רד OT-PC בפורום שלנו, מקום לדבר בו על StarCraft 2, DOW2, לבקש עזרה בלבחור חלקים למחשב, דיבורים על ויסטה VS ווינדווס XP ובכלל חדשות בנושא.
אני אתחיל בכתבה מעניינת של Firing Squad (שלמי שלא מכיר, לדעתי האתר מספר אחת לחומרה. אתה פשוט מצויין שאולי לא מתעדכן כל יום אבל אני ממליץ לשמור בBOOKMARKS, אצלי הוא דף הבית) על השוואת ביצועים בין XP, וויסטה ו-WIN7.
התוצאה?
קרייסס - הכי טוב על WIN7 אם יש לכם SLI, אחרת ההפרשים בביצועים לא כאלה משמעותיים אבל עדין WIN7 לוקח את הכתר גם כאן.
COD4 - ביצועים כמעט זההים לכולם, יתרון קטנטן לXP.
L4D - ווין 7, אחריו וויסטה ואחרון XP. הפרשים קטנים מאוד, אולי 3-4 אחוזים
FO3 - ביצועים מאוד קרובים, ברמת ה1% אחד מהשני אבל עדין WIN7 ראשון, XP שני וויסטה שלישי
FAR CRY 2 - ווין7 שם את כולם בכיס, כמעט 10% יותר ביצועים מהתחרות. וויסטה מקום שני ו-XP אחרון
DOW2 - ביצועים מאוד קרובים, לרוב ווין 7 לוקח, בחלק מהבדיקות XP. כמעט תיקו.
STALKER - אם יש לך SLI, ווין7 לוקח בהפרש ענקי של כמעט 15%. אם יש כרטיס מסך בודד, כולם שווים פחות או יותר
RE5 - ניצחון מוחץ לWIN7 אם יש לך כרטיס מסדרת 48XX HD של ATI, בשאר הכרטיסים מדובר בניצחון קטנטן לWIN7
אז מה זה אומר? אם יש לך שני כרטיסי מסך, רוץ לWIN7 כי הביצועים שם הרבה יותר טובים מאשר על XP או ויסטה. אם יש לך ויסטה, תעבור לWIN7 בכל מקרה כי WIN7 לוקח את ויסטה או שווה לו בכל המשחקים. אם יש לך XP וכרטיס מסך בודד, עדין כנראה שעדיף לך WIN7 מאחר ויש משחקים שבהם XP לוקח ויש כאלה שעדיף בWIN7 אבל נראה שככל שאנחנו מדברים על משחקים חזקים יותר שדורשים יותר WIN7 לוקח בגדול את XP.
השורה התחתונה, WIN7 אחלה של מערכת הפעלה למשחקים וזה עוד לפני אף SERVICE PACK. אם יש ויסטה או XP, שווה להתקדם לWINDOWS 7 מבחינת משחקים. אה, והוא גם תומך בDX11 שיתמך גם בCrysis 2, בDIRT2 ועוד.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 20.08 בשעה 10:57.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
20.08, 11:30
|
|
אחלה רעיון.
אני ממליץ בחום על WIN7, שיפור ענקי מויסטה ואפילו יש שיפור משמעותי במהירות המחשב לעומת XP (במחשב חלש מאוד, בן 6 שנים כמעט! - לא שלי למזלי  )
כמובן שעדיין לא הרצתי משחקים כבדים על המחשב הזה כדי לבדוק איך זה עובד, אבל כשאפרמט את המחשב שלי בטוח אבדוק את ההבדלים.
הבדיקות מעודדות אותי וכנראה שמיקרוסופט סופסוף התעוררה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
20.08, 11:42
|
|
|
.:Shlomix:. |
ציטוט: |
 |
|
|
אחלה רעיון.
אני ממליץ בחום על WIN7, שיפור ענקי מויסטה ואפילו יש שיפור משמעותי במהירות המחשב לעומת XP (במחשב חלש מאוד, בן 6 שנים כמעט! - לא שלי למזלי )
כמובן שעדיין לא הרצתי משחקים כבדים על המחשב הזה כדי לבדוק איך זה עובד, אבל כשאפרמט את המחשב שלי בטוח אבדוק את ההבדלים.
הבדיקות מעודדות אותי וכנראה שמיקרוסופט סופסוף התעוררה. |
|
|
|
|
כן, FS אפילו יצאו בהצהרה די קיצונית של "אולי המערכת הפעלה הכי טובה של מיקרוסופט אי פעם". בסופו של דבר אני חייב לשדרג ל7 פשוט כי אני כנראה קונה כרטיס מסך DX11 בקרוב ורק 7 תומך בDX11, אבל בלי קשר כנראה שהייתי משדרג.
ד"א, אני היחיד שמתרגז שCRYSIS WARHEAD רץ כל כך הרבה יותר טוב מCRYSIS אבל עדין הם לא משחררים פאטצ' לCRYSIS עם עדכוני המנוע של WARHEAD כדי שגם הוא ירוץ ככה?
כלומר CRYSIS זז אצלי כל הזמן בין 15 ל-30 FPS פחות או יותר אבל WARHEAD רץ מעל 30 וחלק בצורה מפחידה, אפילו עם X4AA. למה קרייטק? למה?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
20.08, 12:12
|
|
|
מה שאני יכול להגיד זה שעכשיו אני מתחיל להשלים פערים במשחקי PC (טוב, לא הרבה, רק בגלל שאני עייף ורוצה קצת להתאוורר)
המשחק שעכשיו אני משחק בו הוא דארקסטאר וואן. סימולטור חללי מלפני שנתיים, בסגנון פריווטיר למי שזוכר. העניין שהוא משחק חללי פתוח שמבוסס על "גריינדיג" במסחר או משימות של "חסל את הפיראט" ו-"לווה חלליות משא". (לפחות בהתחלה זה ככה). ככה שיש רפטטביות לא מעטה (ואם מנסים להתקדם מהר במשחק נשארים חלשים מדי).
אבל זה נותן לי ייתרון של להיכנס למשחק למשימה שתיים קצרות (10-15 דקות) ולצאת.
לדעתי מי שאוהב משחקים מהסוג הזה יכול לנסות אותו, עלה לי 45 ש"ח מאיביי הקרוב למקום מגוריי. יש גם דמו (שניתן אפילו להוריד אותו מויגיימס)
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
20.08, 14:47
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מה שאני יכול להגיד זה שעכשיו אני מתחיל להשלים פערים במשחקי PC (טוב, לא הרבה, רק בגלל שאני עייף ורוצה קצת להתאוורר)
המשחק שעכשיו אני משחק בו הוא דארקסטאר וואן. סימולטור חללי מלפני שנתיים, בסגנון פריווטיר למי שזוכר. העניין שהוא משחק חללי פתוח שמבוסס על "גריינדיג" במסחר או משימות של "חסל את הפיראט" ו-"לווה חלליות משא". (לפחות בהתחלה זה ככה). ככה שיש רפטטביות לא מעטה (ואם מנסים להתקדם מהר במשחק נשארים חלשים מדי).
אבל זה נותן לי ייתרון של להיכנס למשחק למשימה שתיים קצרות (10-15 דקות) ולצאת.
לדעתי מי שאוהב משחקים מהסוג הזה יכול לנסות אותו, עלה לי 45 ש"ח מאיביי הקרוב למקום מגוריי. יש גם דמו (שניתן אפילו להוריד אותו מויגיימס) |
|
|
|
|
חנן, ברוך הבא לעולם הPC.
חוק מספר 1:
פותחים חשבון STEAM ובדוקים אם המשחק שאתה רוצה לקנות נמצא שם. סתם לדוגמה נגיד DARKSTAR ONE שעולה שם 9.99$ שזה 38 שקל
נ.ב
L4D ירד היום במחיר ל29$ באופן קבוע, תקנה כבר ובו נעשה CO OP ארבעה אנשים! 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
20.08, 14:55
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
חנן, ברוך הבא לעולם הPC.
חוק מספר 1:
פותחים חשבון STEAM ובדוקים אם המשחק שאתה רוצה לקנות נמצא שם. סתם לדוגמה נגיד DARKSTAR ONE שעולה שם 9.99$ שזה 38 שקל 
נ.ב
L4D ירד היום במחיר ל29$ באופן קבוע, תקנה כבר ובו נעשה CO OP ארבעה אנשים!  |
|
|
|
|
צודק. נעדתי יותר מדי זמן שאפילו לא התקנתי את חשבון הסטים הקיים שלי... (מצד שני ככה יהיה לי דיסק נחמד למדף  אתה יודע שאני אוהב את זה)
ויש סיכוי שאני אקנה את L4D (אבל זה באמת צריך להיות מלווה בהבטחה מוצקה שלא תשאירו אותי לבד...)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.08, 12:06
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אבל זה נותן לי ייתרון של להיכנס למשחק למשימה שתיים קצרות (10-15 דקות) ולצאת. |
|
|
|
|
תודה על ההמלציה חנן. זה דומה לfreelancer ? אני די בטוח שאני אהנה ממנו וגם אבא של אשתי שממש אוהב את privateer .
כרגע אני משחק רק משחק אחד ואתם בטח יודעים איזה infantry online . משחק שצריך חיבור אינטרנט סופר יציב כדי להתחבר לשרת שלו בסאן דיגו  . המשחק הוא יריות ממבט למעלה היה ממכר לפני 10 שנים ועדיין ממכר . זה כמו RTS שכל אחד משחק חייל. יש לרוב הרבה נשקים וציוד שהמינימום הוא בערך 4 או 5 כפתורי נשק אפשר להגיע גם למקסימום שהוא 16 אם אתה למשל field medic בCTF  . זה עוד לא כלול את הsprinting (עם shift לרוב) הzooming (בשביל לצלוף ויש נשקים בליסטים עם טווח גדול) . הירי לרוב איטי מספיק לחמוק ממנו בניגוד לFPS ( מהירות קליע של לרוב 18 מטר ל שניה בזמן שבFPS זה 300-600מטר לשניה) .
בנתיים אנחנו שורדים עם קהילה של 300-400 שחקנים מכורים. לפני שסוני התחילה לקחת כסף היו 5000-10000 שחקנים פעילים . עכשיו שהמשחק חינם שוב יש לנו כל מני בעיות בגלל הplayer base הדליל (ובגלל שהוא חינם). יש מפות שמאפשרות 120 שחקנים ביחד שגוזלים שחקנים מהמפות האחרות. יש מפות שכלכך גדולות ובלי מינימום של 36~ שחקנים פשוט לא כיף לשחק בהם. SOE מחליפה את המפות בעיקר על דעת עצמה (עדיין יש סדר מסוים) ולא מקבלים תמיד את מה שרוצים. יש גם כל מני בעיות קטנות בתוכנה (כמו למשל אין משהו דומה לpunkbuster ) שאין לSOE שום תמריץ לשים עליהם תכנת ( לא משלמים להם...) .
נערך לאחרונה על ידי Niseg, 23.08 בשעה 12:08.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
23.08, 12:14
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
תודה על ההמלציה חנן. זה דומה לfreelancer ? אני די בטוח שאני אהנה ממנו וגם אבא של אשתי שממש אוהב את privateer . |
|
|
|
|
הרבה יותר דומה לפריווטיר. פרילאנסר היה סימולטור עלילתי בלבד (לא היה לך סתם להסתובב) בדומה לווינג קומנדר.
הכי טוב שתוריד את הדמו ותראה (יש פה באתר ויגיימס, 950 מגה...) וכמו שאמר נדב - יש ב-10$ בסטים. (אלא אם אתה ממש רוצה דיסק ואני מצאתי ב-45 ש"ח עם משלוח אלי)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
23.08, 12:40
|
|
כן אולי ננסה את סטים היו לי המון בעיות עם מדיות אופטיות בעיקר הDL שהכונן שלי מסרב לקרוא. fallout3 לא עבד ועשיתי כל מני טריקים כמו להתקין אותו במחשב אחר ולהביא את הקבצים התקינים. את SIM3 רשמתי בחנות של EA והוא נתן לי להוריד עותק דיגיטאלי.
אנשים אמרו לי בעיות זיכרון אבל אני די בטוח שהכונן פשוט דפוק. אגב 45 שקל למשחק קטן עלי. ראיתי בזול גיימס שהוא נמכר ב47 שקל. אולי באמת נוריד את הדמו ונבדוק אם הוא מעניין אותי או מישהו אחר.
אשתי כבר מתעצבנת מזה שאני דבוק לinfantry למרות שאני יכול לקום ולהפסיק לשחק בלי השפעה גדולה לטווח ארוך . למרות זאת כבר פעמיים החתולה עלתה לי על המקלדת שהייתי בspectator והצליחה ללחוץ על כמה כפתורים שאיפסו לי את כל הכסף  אבל הסתדרתי למרות הכל.
|
|
|
|
|
|

אחראי פעילות Xbox

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.08, 08:01
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אתה יודע שזה יוצא גם ל-360 ולא צריך להיות בנושא של הPC?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
23.08, 22:33
|
|
|
כרגע הוא DDOSed וכל המכורים הכבדים עצבניים. אמרתי להם להכין סרטים. הרגע בדקתי איזה סרטון בyoutube שנקרא LCT VS M# בשני חלקים משחק CTF PL בעיקר הם צילמו הגנה אז זה הרבה פחות מעניין. זה די מוכיח את הטענה שלי שבCTF PL יש הרבה newbies עדיין הם החזיקו את הבסיס לא רע אבל ראיתי את ההגנה הקדמית שלהם ויש להם מזל שהקבוצה השניה לא הכי גאונים. הטמבלים עשו את הדבר הנכון רק בסוף ואז בערך כל הקבוצה השניה היתה בהגנה. הם תקפו ביחד במקום שמישהו ירוץ למשוך אש ולאגף אותם.
עזוב אותך גיא המשחק הזה לא בשבילך מה גם שקשה לשחק אותו מישראל. צריך יותר מדי טקטיקה ויכולת arcade דברים שהם כנראה מעבר ליכולתך.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.08, 15:29
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
עזוב אותך גיא המשחק הזה לא בשבילך מה גם שקשה לשחק אותו מישראל. צריך יותר מדי טקטיקה ויכולת arcade דברים שהם כנראה מעבר ליכולתך. |
|
|
|
|
צריך "יכולת arcade"? יצא לך מצחיק פה. מה זה בדיוק "יכולת ארקייד"!?
הסיבה שאני לא משחק במשחק היא שמדובר בסופו של דבר במשחק גרוע, עם עיצוב מיושן וגיימפליי פשוט ומיושן. התנסתי בו לפני הרבה מאד שנים כשעוד הציעו אותו בתשלום, וגם אז נראה שהוא היה מיושן ורדוד מיועד בעיקר לאנשים שתקועים בעבר וקשה להם להתקדם למשהו מורכב יותר (ואולי גם פשוט לילדים שמעדיפים לא להוציא כסף על משחקים). כבר בXBLA מוצעים היום משחקים קצת יותר מורכבים מהמשחקים האלו במרכיב המולטיפלייר שלהם.
שלא תבין אותי לא נכון, אולי במילניום הקודם שבו הוא יצא היה מדובר במשחק עם מרכיב מולטיפלייר מוצלח (וגם זה מוטל בספק). אבל במילניום הקודם גם משחקים כמו דום, Duke3D, קוויק, אנריל 98 ו-CS נחשבו למוצלחים במולטיפלייר ונהנתי מהם מאד, אבל במבט לאחור אני לא יכול לשחק בהם כי הם התיישנו מאד מהר ולא בצורה טובה. העולם מתקדם מהר מאד בזאנרים האלו, וחלקנו התקדמנו איתו.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
26.08, 00:58
|
|
גיליתי סקופ קטן (האמת, דווקא גדול).
אני מציץ לי באתר של בליזארד כדי לראות משרות פנויות (אתם יודעים, אף פעם לא מזיק לחפש  ) ומה אני רואה שם?
" Blizzard Entertainment is looking for an exceptionally skilled lead 3D character artist for a team focused on next-generation massively multiplayer online games. The ideal candidate has extensive experience modeling and texturing a diverse visual range of characters and creatures at a senior or lead level."
אז הם עובדים על MMO חדש, WOW2 או WORLD OF STARCRAFT?
תזכרו איפה שמעתם את החדשה הזאת לראשונה לפני שזה מגיע לכל מני בלוגים זולים 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
26.08, 15:31
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
עומר תודה על ההמלצה על ה-DVD של פיוניר הוא ממש טוב והוא עלה לי רק 150 שקל |
|
|
|
|
אז עכשיו, בזכות הDVD, משחקים עולים לך הרבה פחות? 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
26.08, 19:20
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
חח גם אבל בלי קשר המחשב שלי היה מפוצץ בפרקים של נמלטים וכל מיני ותמיד רציתי לצרוב אותם על דיסק אבל אף פעם זה לא עבד עכשיו בזכותך יש לי 20 ג'יגה פנוי והמחשב יעבוד יותר מהר אני מקווה.. |
|
|
|
|
גם דיסקים קשיחים היום עולים גרושים והם הרבה יותר נוחים לאחסון דברים כאלה.
דיסק של 500GB נמכר היום בפחות מ300 שקל ותעשה בעצמך חשבון של כמה פרקים של נמלטים אתה יכול לאחסן עליו.
בתכלס נראה לי היום שעלות ג'יגה דיסק קשיח היא פחות או יותר לזהה לעלות ג'יגה במדיה של DVD...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
23.08, 16:39
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
כרגע אני משחק רק משחק אחד ואתם בטח יודעים איזה infantry online |
|
|
|
|
לא, אף פעם לא שמענו ממך עליו. אתה מוכן לפרט קצת מה זה המשחק הזה? 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.08, 13:04
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
מישהו יכול לעזור ולהסביר לי איך לחבר את הכונן DVD שקניתי? חיברתי כמו שהסבירו והוא עובד אבל לא קורא דיסקים ככה שהחיבור לחשמל נכון אבל בשאר כנראה טעיתי.. |
|
|
|
|
יש לו חיבור של SATA או IDE?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.08, 13:25
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
אני חושב שזה SATA. בסך הכול מה שהבנתי שצריך לחבר זה את החשמל ואת הכבל הרחב והדק הזה שאני חושב שזה SATA. וצריך גם להזיז שם איזה פלסטיק לא הבנתי מה זה יכול להיות ג'אמפר? |
|
|
|
|
בחיבור SATA בד"כ לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, מספיק לחבר אותו לספק וללוח האם.
IDE מצריך גם הסתכלות על ג'אמפר.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.08, 13:36
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
אז כנראה שזה IDE כי המוכר אמר לי שצריך להזיז את הג'אמפר כמו שהיה בכונן הקודם אבל הבעיה שבכונן הקודם היו איפה שהג'מפר שלוש מקומות שאפשר לשים אותו ובחדש יש יותר אז שמתי על האמצע כמו שזה היה בקודם. חוץ מזה יש את הכבל שחיברתי אותו כמו בקודם אבל נראה לי שהוא לא התחבר עד הסוף וניסיתי קצת בכוח והוא בכל זאת לא נכנס עד הסוף. |
|
|
|
|
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא... לא עושים ככה. תוציא מהר את הג'מפר.
קודם כל, האם הוא מחובר לבד על הכבל או האם יש לו עוד איזה כונן קשיח או CD שמחוברים לאותו כבל IDE?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
20.08, 13:39
|
|
|
גם בחיבור IDE לא צריך שום דבר מיוחד.
האמת שאני לא יודע במה אפשר להסתבך, תבדוק בוינדוס אם הוא מזהה את הכונן.
וWindows 7 שליטה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
20.08, 13:40
|
|
|
DarkCowMoo |
 |
|
|
גם בחיבור IDE לא צריך שום דבר מיוחד.
האמת שאני לא יודע במה אפשר להסתבך, תבדוק בוינדוס אם הוא מזהה את הכונן.
וWindows 7 שליטה. |
|
|
|
|
תרשה לי להיות חצוף ובוטה אבל נא לא לתמוך באנשים אם אין לך מושג במה שאתה מדבר...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
20.08, 15:12
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
תרשה לי להיות חצוף ובוטה אבל נא לא לתמוך באנשים אם אין לך מושג במה שאתה מדבר... |
|
|
|
|
אתה חצוף ובוטא ואין לך מושג על מה אתה מדבר.
מתי בפעם האחרונה בנית מחשב? שאני אבין. כי את שלי הרכבתי בידיוק לפני שלושה שבועות והאמת? לא הייתי צריך שום דבר מיוחד.
אני לא אוהב את הטון שלך או את ההתנשאות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
20.08, 15:26
|
|
|
DarkCowMoo |
 |
|
|
אתה חצוף ובוטא ואין לך מושג על מה אתה מדבר.
מתי בפעם האחרונה בנית מחשב? שאני אבין. כי את שלי הרכבתי בידיוק לפני שלושה שבועות והאמת? לא הייתי צריך שום דבר מיוחד.
אני לא אוהב את הטון שלך או את ההתנשאות. |
|
|
|
|
הוא צודק. כשאתה בונה מחשב שאין בו עוד אף כונן דיסק לא צריך (ברוב הדגמים) ג'מפרים כי המצב הדיפולטי הוא ללא ג'מפרים. אבל מה קורה כשיש לך כבר פריימרי סלייב אחד והכונן שלך הוא IDE?
צריך לסדר את הג'מפרים בהתאם אחרת במקרה הטוב יעלם לך כונן אחד, במקרה הרע שניהם. זה בערך כמו להגיד למשהו "כן בטח, תחצה את השדה, כרגע חציתי אותו ולא קרא לי כלום" בזמן שמדובר בשדה מוקשים, זה שלא דרכת על אחד לא אומר שהוא לא קיים. בכל מקרה, אם אתה לא מכיר את הנושא באמת עדיף לא תת עיצות שרק מטעות.
גיא, אני כבר חצי שנה רק מחפש איפה להכניס ידועות על SC2, דברים שקשורים לויסטה וחומרה, אני חושב שהגיע הזמן לת'רד כזה סופסוף ביחוד שאין לVGAMES אף ת'רד PC וכאן בפורום 360 ממילא מסתובבים כל מי שיודע משהו בנושא.
מדגדג לי להתקין דיאבלו על הלפטופ שלי, ראיתי שעכשיו הוא תומך ב1440 על 900. בליזארד פשוט תותחים עם החנות הוירטואלית שלהם. למי שלא מכיר, אם יש לך מוצר של בליזארד (נדמה לי שזה תומך החל מWC2) אתה פשוט נכנס לחנות באתר שלהם, יוצר חשבון ומכניס את הCD KEY וזה מכניס לך לחשבון את המשחק גם בצורה דיגיטלית.
זה פשוט גאוני, ביחוד למי שלמשל היה לו MAC ועכשיו הוא בPC או ההפך מאחר והחנות מאפשרת לך להוריד את שתי הגרסאות. בכל מקרה, מאוד מומלץ כל הנושא הדיגיטלי של בליזארד, לא עוד להתעסק בשלושה דיסקים להתקנה של דיאבלו 2 (וגם המחירים שם סבבה, בטוח יותר זולים מה100 שקל לדיאבלו 2 שיש בארץ).
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|