נושא OT ה-PC הרשמי (ביצועים, מחירים ופרטים על כרטיסי DX11 בעמוד 10) - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: נושא OT ה-PC הרשמי (ביצועים, מחירים ופרטים על כרטיסי DX11 בעמוד 10)
1  2  3  5  6  14  262
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 20.08, 19:45

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
למה מיותר? אתה כבר לא שומע מוזיקה ישירות מהכפתור PLAY על כונן הCD?
לשני הכוננים שיש לי במחשב בכלל אין Play עליהם (למרות שלCD דווקא יש ווליום וכניסה לאוזניות) ומערכות ההפעלה גם ככה עושות RIP ומשמיעות את האודיו דרך הDATA ככה שזה לא משנה כלום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 20.08, 19:57

wokinstorm
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה כרטיס מסך יותר טוב NVIDIEA 9800 GT 1 GB
או RADEION 4870 512 MB?.
זה מאד תלוי במשחק, בדרישות המערכת ובמסך שלך.
בעיקרון ה4780 נחשב לטוב יותר אם אני לא טועה , אבל בזכות ה1GB זיכרון, ה9800 ידע להתמודד עם חישובים זוללי זיכרון ויזאו יותר טוב, וככל שהמסך שלך ברזולוציה יותר גבוהה זה מתחיל להיות יותר משמעותי (אבל מן הסתם זה גם תלוי במשחק).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wokinstorm

צוות ניהול Left 4 Dead

#33   פורסם: 20.08, 22:05

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אין בעד מה, למרות שבאמת לא בניתי מחשב בשלושת השבועות האחרונים אז כנראה שאין לי מושג

לי יש על המחשב radeon 4870 512MB. למיטב ידיעתי הוא עדיף על ה9800GT.
אוקי תודה רבה לך ו gulmer אמרתי אני די מדבר על משחקים מסוג GTA IV,EMPIRE TOTAL WAR וכו כלו די כבדים.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!
בכל בעיה או הצעה ניתן לפנות אליי באימייל: wokinstorm@walla.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 21.08, 01:37

wokinstorm
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקי תודה רבה לך ו gulmer אמרתי אני די מדבר על משחקים מסוג GTA IV,EMPIRE TOTAL WAR וכו כלו די כבדים.
למי שלא יודע, 9800GT זהה כמעט לחלוטין ל8800GT (ואפילו אתרים גדולים פשוט כותבים 8800GT/9800GT באותה שורה של בדיקת ביצועים במקום לכתוב אותם בנפרד), כלומר ה4870HD חזק מה9800GT בצורה מאוד משמעותית. האמת שה4870HD בכלל נמצא בקטגוריה של ה260GTX ולא של ה9800GT, זאת לא תחרות פאיירית. אין לך מה להתקרב ל9800GT, אפילו אם יש לו פי 2 זיכרון וידאו.

אבל סתם מעניין אותי, איפה מצאת אותו ב600 שקל? פשוט הכי זול שמצאתי היה 820 שקל בKSP.
וכדאי לך להסתכל גם על ה260GTX, הוא המתחרה הישיר של ה4870HD ולרוב הוא מבצע טוב יותר ממנו (אולי חוץ מאשר CRYSIS ו-L4D שידועים כרצים הרבה יותר טוב על הכרטיסים של ATI).

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 21.08 בשעה 01:43.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

משתמש ותיק

#35   פורסם: 21.08, 10:14

אם כבר מדברים ל בעיות בPC אתמול המחשב לי חזר מאייבורי אחרי התקלה "DISK BOOT FAILURE" וזה כבר פעם שנייה כשהראשונה הייתה לפני חצי שנה.
כל חצי שנה זה יקרה? יש משהו למנוע את זה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#36   פורסם: 21.08, 10:27

Splicer
ציטוט:
צפה בהודעה
אם כבר מדברים ל בעיות בPC אתמול המחשב לי חזר מאייבורי אחרי התקלה "DISK BOOT FAILURE" וזה כבר פעם שנייה כשהראשונה הייתה לפני חצי שנה.
בפעם הבאה תקנה מחנות אחרת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wokinstorm

צוות ניהול Left 4 Dead

#37   פורסם: 21.08, 10:38

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
למי שלא יודע, 9800GT זהה כמעט לחלוטין ל8800GT (ואפילו אתרים גדולים פשוט כותבים 8800GT/9800GT באותה שורה של בדיקת ביצועים במקום לכתוב אותם בנפרד), כלומר ה4870HD חזק מה9800GT בצורה מאוד משמעותית. האמת שה4870HD בכלל נמצא בקטגוריה של ה260GTX ולא של ה9800GT, זאת לא תחרות פאיירית. אין לך מה להתקרב ל9800GT, אפילו אם יש לו פי 2 זיכרון וידאו.

אבל סתם מעניין אותי, איפה מצאת אותו ב600 שקל? פשוט הכי זול שמצאתי היה 820 שקל בKSP.
וכדאי לך להסתכל גם על ה260GTX, הוא המתחרה הישיר של ה4870HD ולרוב הוא מבצע טוב יותר ממנו (אולי חוץ מאשר CRYSIS ו-L4D שידועים כרצים הרבה יותר טוב על הכרטיסים של ATI).
אוקי תודה גם על מידע הזה.
ואני קונה מחברה אחת שמוכרת מוצרים כלו אבל הם מוכרים רק לחברות אחרות כילו לא לקהל הרחב רק לחברות עסקים.

אבל מכיון שאני מכיר שם מישהו הוא מוכן לקנות את הכרטיס מסך הזה ב600 ש"ח ופשוט להביא לי אותו.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!
בכל בעיה או הצעה ניתן לפנות אליי באימייל: wokinstorm@walla.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

משתמש ותיק

#38   פורסם: 21.08, 10:54

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
בפעם הבאה תקנה מחנות אחרת.
לקנות את מה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#39   פורסם: 21.08, 10:58

Splicer
ציטוט:
צפה בהודעה
לקנות את מה?
את המחשב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#40   פורסם: 21.08, 11:19

וואו רגע רגע.
ה4870 בהרבה יותר חזק מה9800 GT גם עם ה1 ג'יגה זכרון.
הכרטיס השני פשוט פחות טוב, ברוב הכרטיסים 1 ג'יגה בכלל לא משפיע כי הזכרון נדרש לרזולוציות גבוהות.
יכול להיות שגולמר התבלבל עם ה4770 שהוא בערך ברמה אבל עדיין יותר טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#41   פורסם: 21.08, 13:07

Splicer
ציטוט:
צפה בהודעה
אמרו לך מה הם סידרו? סוג כזה של בעיות בד"כ נובע מזה ששיחקת עם ההגדרות בBIOS או שניסית להתקין מערכת הפעלה חדשה/נגעת בהגדרות של מחיצות על הדיסק הקשיח שלך.
בעבר גם וירוסים גרמו לבעיות דומות אבל למיטב ידיעתי וירוסים מודרניים לא עושים את זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#42   פורסם: 21.08, 13:26

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (כן עוד אחת) שאני נגיד אני רוצה להדליק אותו אז בפעם הראשונה שאני מדליק לא רואים כלום ואז אני צריך לכבות מהכפתור ולהדליק שוב ורק אז רואים. מה זה אומר? זה קיים בעוד מחשב בבית משהו ממש מוזר..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#43   פורסם: 21.08, 15:02

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (כן עוד אחת) שאני נגיד אני רוצה להדליק אותו אז בפעם הראשונה שאני מדליק לא רואים כלום ואז אני צריך לכבות מהכפתור ולהדליק שוב ורק אז רואים. מה זה אומר? זה קיים בעוד מחשב בבית משהו ממש מוזר..
נראה לי קשור למסך יותר מאשר למחשב. האם כשאתה לא רואה כלום המחשב עושה רושם שהוא תקוע או שאתה רואה שהדיסק עובד ונראה כאילו הוא מעלה את מערכת ההפעלה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

משתמש ותיק

#44   פורסם: 21.08, 15:07

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אמרו לך מה הם סידרו? סוג כזה של בעיות בד"כ נובע מזה ששיחקת עם ההגדרות בBIOS או שניסית להתקין מערכת הפעלה חדשה/נגעת בהגדרות של מחיצות על הדיסק הקשיח שלך.
בעבר גם וירוסים גרמו לבעיות דומות אבל למיטב ידיעתי וירוסים מודרניים לא עושים את זה.
לא נגעתי בזה אני רק באינטרנט במחשב...
הם אמרו שזה התלכלך או משהו ואז כיוונו איזה משהו פנימי אני חושב וזהו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של YuvalShot

מצליחן

#45   פורסם: 21.08, 15:07

עשיתי השוואה, פעמיים ATi radeon HD4890 נגד GTX 295.
ה 4890 של sepphire וה GTX 295 של GIGABYTE.
מערכת ההשואה הייתה
AMD phenom ii 955
hiper 680W
Gigabyte UD5P
G.skill 4GB PI 1600
בלי OC.
השוואתי אותם בקרייסיס וורהאד.
ה GTX 295 היה על 35FPS ממוצע בשלב הראשון, ואילו ה 4890 CFX היה על 45 FPS בשלב הראשון ההשואה הייתה על WIN7 ללא AA והמשחק היה 32BIT.
כל הדרייברים היו מעודכנים כמו שצריך.
שני 4890 עולים 2200 שקל ואילו GTX 295 עולה 2600 שקל (!!!)
צריכת החשמל של שניהם כמעט שווה, והסיבה היחידה לא ללכת על ה 4890CFX היא אם הלוח אם לא תומך, אבל אם כן אז אין סיבה שלא.

אני כרגע עם 4890CFX ומאד מרוצה מהם

My babes

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#46   פורסם: 21.08, 15:48

דבר ראשון 4890 כפול זה אולי הכרטיס מסך הכי חזק שיש בשוק. דבר שני CRYSIS רץ הרבה יותר מהר על ATI וגם ידוע כמבצע מעולה בSLI כך שעשית בדיקה לא כל כך טובה
אני מציע לך לבדוק כמה משחקים ולא רק CRYSIS, בחוזקים הללו משחקים שרצים יותר טובים על NVIDIA ירוצו טוב יותר על ה295 ואלה שרצים טוב יותר על ATI (כמו קרייסס או L4D) ירוצות יותר טוב על ה4890 הכפול.

כך או כך, 4890 כפול זה בערך הדבר הכי חזק שאפשר לקנות היום חוץ מאשר ה295GTX במשחקים מסויימים.

ד"א, סתם שאלה, איזה ספק כוח יש לך? תמיד עניין אותי כמה כוח CROSS FIRE של סדרת 4XXX של ATI דורשת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#47   פורסם: 21.08, 16:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דבר ראשון 4890 כפול זה אולי הכרטיס מסך הכי חזק שיש בשוק. דבר שני CRYSIS רץ הרבה יותר מהר על ATI וגם ידוע כמבצע מעולה בSLI כך שעשית בדיקה לא כל כך טובה
אני מציע לך לבדוק כמה משחקים ולא רק CRYSIS, בחוזקים הללו משחקים שרצים יותר טובים על NVIDIA ירוצו טוב יותר על ה295 ואלה שרצים טוב יותר על ATI (כמו קרייסס או L4D) ירוצות יותר טוב על ה4890 הכפול.

כך או כך, 4890 כפול זה בערך הדבר הכי חזק שאפשר לקנות היום חוץ מאשר ה295GTX במשחקים מסויימים.

ד"א, סתם שאלה, איזה ספק כוח יש לך? תמיד עניין אותי כמה כוח CROSS FIRE של סדרת 4XXX של ATI דורשת.
אפרופו העניין האחר, בתור מי שיש לו 4870 אחד בודד אני יכול להגיד לך שכמות החום שהוא מקרין כלפיי היא כזו שאני מפחד לחשוב מה קורה עם שניים כאלה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של YuvalShot

מצליחן

#48   פורסם: 21.08, 17:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

יש לי ספק של 680W כתבתי את זה...
ואני אישית לא בדקתי על משחקים אחרים אבל קראתי כתבה שאני לא מוצא עכשיו שעשו את ההשוואה שאני עשיתי וה ATI לקח בהכל.
ומה זאת אומרת ידוע כמבצע מעולה ב SLI?מי מבצע מעולה ב SLI ואיך זה קשור לפה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#49   פורסם: 21.08, 18:28

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי קשור למסך יותר מאשר למחשב. האם כשאתה לא רואה כלום המחשב עושה רושם שהוא תקוע או שאתה רואה שהדיסק עובד ונראה כאילו הוא מעלה את מערכת ההפעלה?
המחשב ממש עולה כרגיל פשוט לא רואים כלום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#50   פורסם: 21.08, 18:59

איזה בזבוז של כסף על מחשב.
בשביל מה צריך כזאת מערכת? כאילו עוד 10-20 FPS?
אז זה ירוץ על 120 במקום 60. עוד חצי שנה עדיף לשדרג מכרטיס בינוני לכרטיס בינוני שיתן הרבה ממה שהם יתנו עכשיו ויעלה הרבה פחות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#51   פורסם: 21.08, 19:39

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
המחשב ממש עולה כרגיל פשוט לא רואים כלום.
ואם אתה רק מכבה ומדליק את המסך? זה לא עוזר?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#52   פורסם: 21.08, 21:18

לא עוזר. צריך לכבות אותו מהכפתור כי לא רואים כלום ואז להדליק מחדש.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#53   פורסם: 21.08, 22:08

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
לא עוזר. צריך לכבות אותו מהכפתור כי לא רואים כלום ואז להדליק מחדש.
נשמע מוזר, תנסה אולי לעדכן את הביוס אבל זו לא בעיה סטנדרטית והיא יכולה לנבוע מהרבה סיבות.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#54   פורסם: 22.08, 00:03

מה שיותר מוזר זה שזה קיים גם במחשב אחר שנמצא בחדר אחר ואין שום קשר ביניהם אולי זה קשור לחשמל בבית איכשהו? יכול להיות דבר כזה? פעם שהמחשב היה בתיקון דיברתי עם הטכנאי על זה והוא אמר שאצלו בחנות המחשב לא עשה את הבעיה הזאת..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#55   פורסם: 22.08, 01:16

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שיותר מוזר זה שזה קיים גם במחשב אחר שנמצא בחדר אחר ואין שום קשר ביניהם אולי זה קשור לחשמל בבית איכשהו? יכול להיות דבר כזה? פעם שהמחשב היה בתיקון דיברתי עם הטכנאי על זה והוא אמר שאצלו בחנות המחשב לא עשה את הבעיה הזאת..
לא נראה לי קשור לחשמל בבית, אולי יש להם משהו דומה כמו מסך זהה או כרטיס מסך זהה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#56   פורסם: 22.08, 01:18

את האמת שאפילו זה לא. שמה יש מסך של סוני וכרטיס מסך של ATI ואצלי מסך של LG וכרטיס מסך של NVIDIA..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#57   פורסם: 22.08, 01:24

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
את האמת שאפילו זה לא. שמה יש מסך של סוני וכרטיס מסך של ATI ואצלי מסך של LG וכרטיס מסך של NVIDIA..
אין לי מושג... אי אפשר לדעת בלי לבדוק דבר כזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#58   פורסם: 22.08, 02:37

DarkCowMoo
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו רגע רגע.
ה4870 בהרבה יותר חזק מה9800 GT גם עם ה1 ג'יגה זכרון.
הכרטיס השני פשוט פחות טוב, ברוב הכרטיסים 1 ג'יגה בכלל לא משפיע כי הזכרון נדרש לרזולוציות גבוהות.
יכול להיות שגולמר התבלבל עם ה4770 שהוא בערך ברמה אבל עדיין יותר טוב.
נו, אז למה התבלבלתי? כתבתי גם בעצמי "בעיקרון ה4780 נחשב לטוב יותר אם אני לא טועה". למרות שלא הייתי סגור על הדגם הספציפי, אז נראה שלא טעיתי.

וגם ציינתי שהיתרון של ה1GB יכול לבוא לידי ביטוי רק ברזולוציות ממש גבוהות. אני לא יודע כמה זה משפיע במשחקים היום כי מפתחי המשחקים מכוונים לכרטיסים של 512MB בסופו של דבר, (והמסכים היום הם לא כמו הCRT של פעם ולכן רזולוציות של מעל 1080P לא כל כך קיימות).

ובסופו של דבר גם ציינתי שזה תמיד תלוי במשחק: the last remnant למשל רץ ממש גרוע על רדאון באופן כללי, למרות שאני לא יודע מי ירצה לשחק במשחק הזה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#59   פורסם: 22.08, 17:20

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
נו, אז למה התבלבלתי? כתבתי גם בעצמי "בעיקרון ה4780 נחשב לטוב יותר אם אני לא טועה". למרות שלא הייתי סגור על הדגם הספציפי, אז נראה שלא טעיתי.

וגם ציינתי שהיתרון של ה1GB יכול לבוא לידי ביטוי רק ברזולוציות ממש גבוהות. אני לא יודע כמה זה משפיע במשחקים היום כי מפתחי המשחקים מכוונים לכרטיסים של 512MB בסופו של דבר, (והמסכים היום הם לא כמו הCRT של פעם ולכן רזולוציות של מעל 1080P לא כל כך קיימות).

ובסופו של דבר גם ציינתי שזה תמיד תלוי במשחק: the last remnant למשל רץ ממש גרוע על רדאון באופן כללי, למרות שאני לא יודע מי ירצה לשחק במשחק הזה...
הוא גם רץ הרבה יותר מהר על ה8800GTX מאשר על ה9800GTX כך שהמשחק הזה מבצע בצורה הזויה במיוחד.
בכל מקרה, אין בכלל התלבטות בין 9800GT לבין 4870HD, ה-4870 לוקח בהליכה כי הם אפילו לא מאותו דרג, זה כמעט לשאול מה עדיף 290 או 260.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Niseg

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 23.08, 13:06

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק שעכשיו אני משחק בו הוא דארקסטאר וואן. סימולטור חללי מלפני שנתיים, בסגנון פריווטיר למי שזוכר. העניין שהוא משחק חללי פתוח שמבוסס על "גריינדיג" במסחר או משימות של "חסל את הפיראט" ו-"לווה חלליות משא". (לפחות בהתחלה זה ככה). ככה שיש רפטטביות לא מעטה (ואם מנסים להתקדם מהר במשחק נשארים חלשים מדי).
אבל זה נותן לי ייתרון של להיכנס למשחק למשימה שתיים קצרות (10-15 דקות) ולצאת.
תודה על ההמלציה חנן. זה דומה לfreelancer ? אני די בטוח שאני אהנה ממנו וגם אבא של אשתי שממש אוהב את privateer .

כרגע אני משחק רק משחק אחד ואתם בטח יודעים איזה infantry online . משחק שצריך חיבור אינטרנט סופר יציב כדי להתחבר לשרת שלו בסאן דיגו . המשחק הוא יריות ממבט למעלה היה ממכר לפני 10 שנים ועדיין ממכר . זה כמו RTS שכל אחד משחק חייל. יש לרוב הרבה נשקים וציוד שהמינימום הוא בערך 4 או 5 כפתורי נשק אפשר להגיע גם למקסימום שהוא 16 אם אתה למשל field medic בCTF . זה עוד לא כלול את הsprinting (עם shift לרוב) הzooming (בשביל לצלוף ויש נשקים בליסטים עם טווח גדול) . הירי לרוב איטי מספיק לחמוק ממנו בניגוד לFPS ( מהירות קליע של לרוב 18 מטר ל שניה בזמן שבFPS זה 300-600מטר לשניה) .

בנתיים אנחנו שורדים עם קהילה של 300-400 שחקנים מכורים. לפני שסוני התחילה לקחת כסף היו 5000-10000 שחקנים פעילים . עכשיו שהמשחק חינם שוב יש לנו כל מני בעיות בגלל הplayer base הדליל (ובגלל שהוא חינם). יש מפות שמאפשרות 120 שחקנים ביחד שגוזלים שחקנים מהמפות האחרות. יש מפות שכלכך גדולות ובלי מינימום של 36~ שחקנים פשוט לא כיף לשחק בהם. SOE מחליפה את המפות בעיקר על דעת עצמה (עדיין יש סדר מסוים) ולא מקבלים תמיד את מה שרוצים. יש גם כל מני בעיות קטנות בתוכנה (כמו למשל אין משהו דומה לpunkbuster ) שאין לSOE שום תמריץ לשים עליהם תכנת ( לא משלמים להם...) .

נערך לאחרונה על ידי Niseg, 23.08 בשעה 13:08.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  6  14  262

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא