משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
28.08, 01:20
|
|
|
The Overshadow |
ציטוט: |
 |
|
|
הדיבור המזלזל והמתנשא הזה שלך כשאתה מנסח פשוט: "שאני פשוט שאני לא מבין בכלום"
אני מציע לך להתחיל לשנות גישה לגבי.
זה שכרטיסי המסך של הקונסולות לא תומך כבר באפקטים חדשים,זה כבר חלק מאקפט "ההתיישנות" שלהן.מדבור בדבר חדש יחסית,ונכון,כרגע אין אותו ב ATI,אבל
אם היה יוצא עכשיו דור חדש של קונסולות,היה לפחות קונסולה אחת שיוצאת עם כרטיס מסך שתומך באפקטים הללו,וכנראה-הדור הבא כבר יתמוך בהם בלי בעיה.
זה אומר פשוט: החומרה ממתחילה כבר להראות את הגבול שלה{אחרי הכל,אנחנו כבר 3-4 שנים בדור הזה},כמובן אפשר עדיין כנראה לסחוט עוד קצת,אבל אנחנו כנראה נראה את קצה גבול היכולת בקרוב מאד.
,אתה כנראה לא אוהב שאומרים לך את האמת,אני יודע שהאפקטים הללו,כרגע לא נתמכים בATI וזה לא אומר על חוזק הכרטיס,אבל
לא משנה איזה כרטיס זה,אבל יש כבר פיצ'רים כמו Shader 4.0 שנתמך בשתי סוגי הסדרות, אבל בקונסולות רק ב 3.0,מה לעשות חומרה מתיישנת,ובסופו של דבר מפסיקה לתמוך בפיצ'רים חדשים למנועים גראפיים,אין שום קשר "לבעלדיות" של הגו'קר לPS3,זה משהו תוכנתי שהיה בקלות אפשר לשים אותו אם היו באמת רוצים,,לא מדובר במשהו חומרתי,תעשה פה את ההפרדה.
זה שאני אומר שכבר מתחילים ליראות את הגבול לא אומר שאני מזלזל בקונסולות
הנה ביקורת על משחק טוב,והמבקר ביקר, אפילו יותר ממני אתה החומרה "המוגבלת" של ה PS2
חוץ מזה,כבר ראינו למה הקונסולות מסוגלות עם Cryengine 3-הגדרות-מדיום
וזה כבר הוכח,
אז תפסיק לחשוב שאני לא מבין בכלום,שנה גישה:
ועריכה: התכוונתי ל Mass Effect
שהיו בו מלא "גליצ'ים בגירסאת ה 360"
למרות שזה כנראה קשור יותר לאופן שבו הוא פותח,וזה לא יהיה בMess Effect 2 |
|
|
|
|
את הגישה המזלזלת הרווחת די ביושר, לא? פעם אחרי פעם הראית כאן בפורום שאתה באמת לא מבין בכלום: בין אם מדובר במשחקי RTS, בין אם מדובר באמולטורים ומכונות וירטואליות, בין אם מדובר במכירות משחקים, ובין אם מדובר בPHYSX. הרי אפילו מה המשמעות של "הוכחה" לא הצלחת להבין בכל הדיונים שהיו כאן.
בסך הכל, נראה כאילו כל הגישה שלך כאן בפורום היא איזה מסע דון קישוטי של "החברה להגנת הPC" במאבק העיקש והדימיוני מול הקונסולות שהולכות ותופסות פופולאריות. זה הדבר היחיד שיכול להסביר למה כל דיון שאתה פותח או משתתף בו קשור איכשהו ל, לדיוני הבהרות , ולויכוחים הזויים שלך עם יובל ממערכת VGAMES על כך שמקס פיין 3 כן יוצא לPC במקביל לקונסולות עד רמות של היסטריה ומשלוח מיילים למפתחי המשחק בשביל לקבל הבהרות.
זה שהחומרה על הקונסולות פחות מתקדמת ממה שיש על המחשב ידוע לכולם כבר ממזמן. אני לא יודע איפה היית לפני שנתיים, אבל כבר אז ביושוק הציג אפקטים קוסמטיים בDX10 על הPC שלא היו אפשריים על הקונסולה, וגם אז זה לא באמת שינה כל כך לאף אחד.
הבעיה היא שאתה מנסה להוכיח את המובן מאליו אבל איכשהו מצליח לטעות בדרך. נראה כאילו גם בדיון הזה כל המטרה שלך כששאלת על ההבדלים בין שני הסרטונים היתה קדם-טרולינג בשביל שבתגובה הבאה שלך תוכל להגיד "אז הקונסולות פשוט לא מספיק "חזקות" בשביל אפקטים כאלו... אנחנו כבר די הגענו לגבול הגראפי של הדור הזה,כנראה."
אז מהטעות הבסיסית שעשית היא העובדה שהאפקטים בבאטמן לא באמת תלויי חומרה אלא תוכנה: האצה של PHYSX בעצם מצריכה מהמפתחים לכתוב בCUDA, שפה שNVIDIA פתחה ובלעדית לכרטיסי המסך שלה ולכן היא בלעדית בדיוק כמו הג'וקר בבאטמן - עניין של בחירה של המפתחים לעשות משהו בלעדי, ולא של חוסר יכולת של הקונסולות או של כרטיסי המסך של ATI.
אם המפתחים היו רוצים, כנראה שהיה ניתן להגיע לאותם ביצועים על בסיס כרטיסים של ATI או בקונסולות - הם פשוט היו צריכים להשתמש במשהו אחר במקום הAPI שNVIDIA כנראה שלמו להם כדי להשתמש בו (למשל בDMM שראינו שעושה דברים הרבה יותר מרשימים בforce unleashed).
מהטעות הראשונה קפצת לטעות שנייה שמבלבלת בין מאס אפקט שבכלל לא משתמש בהאצה של PHYSX לבין מירורס אדג' שכן משתמש בה. טעות מובנת כי ראשי התיבות דומים, אבל מה שלא מובן זה איך הצלחת בלי שום בסיס לתקוף את גרסת הקונסולה של המשחק שבתכלס לא היו בה יותר בעיות מבגרסת הPC למרות שאין לזה שום קשר לנושא.
ועכשיו הגענו לטעות השלישית ולחוסר היכולת המתמיד שלך להבין מה זה "הוכחה". אתה מתייחס לסקירה שמישהו העלה ליוטיוב, ומסתמכת על ניתוח סרטון וידאו של דמו טכנולוגי מוקדם של מנוע בפיתוח שעוד לא יצא לשוק, כאילו היא "הוכחה" למשהו כשבפועל אין פה שום דבר שאפשר להישען עליו כי אין לנו מושג איך המנוע האמיתי יראה ביחס להדגמה המאד מוקדמת שלו (אולי פחות טוב, אולי יותר טוב). CryEngine 3 הרי עוד לא יצא ולכן אין פה שום "הוכחה" לביצועים של הקונסולות ביחס למחשב. אתה באמת חייב להפסיק להשתמש במילה הזו עד שאולי תוכל להבין יום אחד מה המשמעות שלה
הקטע הוא שבמילא אין פה אף אחד שבאמת חושב שהקונסולות יריצו את המשחק על אותן הגדרות מסקימליות של המחשב הכי חזק שקיים ככה שמסע הצלב שלך קצת חסר טעם - ואתה אפילו לא צריך את קרייסיס בשביל זה: תסתכל על כל משחק שקיים, החל מפולאאוט 3, דרך COD וכלה בGTA (אפילו שהוא רץ נוראי על המחשב הממוצע). אם יהיה לך מחשב ממש חזק, תוכל תמיד להריץ את ההגדרות עד לקצה ולקבל כל מיני שיפורים לעומת הקונסולות. השאלה היחידה היא כמה התענוג יעלה לך לעומת כמה הוא בכלל יהיה מורגש.
וכיום, ההבדל כנראה לא כל כך מורגש. אולי ב2012 יהיה יותר על מה לדבר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
28.08, 01:32
|
|
והנה קישור מעניין שמצדיק טריפל
דיון מעמיק בbit-tech שכולל ראיונות עם מפתחים של משחקי מולטיפלטפורם על פורטים בין קונסולה למחשב ועל יתרונות וחסרונות של כל מיני פלטפורמות.
שני ציטוטים שקשורים ישירות לנושא ושווים התייחסות:
הציטוט הראשון מדבר על חומרת PC ועל כך שלמיעוט זניח יחסית יש חומרה באמת חזקה, ולכן כשמפתחים משחק אי אפשר לפנות למיעוט הזה ולהשקיע בו יותר מידי כשברור שלרוב האנשים שקונים את המשחק זה במילא לא יהיה רלוונטי. מתי זה תופס במיוחד? בפיצ'קים אזוטריים כמו PHYSX על כרטיס המסך, או תמיכה במערכי SLI. בדיוק מה שדיברנו עליו.
הציטוט השני מתייחס לתפיסה הנפוצה והמוטעית שבגלל שמשחקים מיוצרים עבור הקונסולות ועוברים פורט לPC אז הPC סובל מכך, כי המפתחים לא משקיעים ביכולות שיש למפרטי PC יותר חזקים מהקונסולות.
לפחות במקרה של המפתחים של Red Faction, הם מציינים שההיפך הוא הנכון: במקרה של הקונסולה יש רק ארכיטקטורה אחת אצל הצרכן, ולכן ניתן לבצע הרבה מאד אופטימיזציות עמוקות שמתאימות ספציפית לארכיטקטורה הזו ומאפשרות לנצל את החומרה הרבה יותר טוב.
אבל אז כשעוברים לPC, מגלים שבגלל שאין ארכיטקטורה אחידה אז פשוט לא ניתן לבצע את אותן האופטימיזציות, ואז מגלים שאפילו מחשבים עם מפרטים חזקים בהרבה מהקונסולות פשוט לא מצליחים להריץ את המשחק באותה רמה כמו על הקונסולה והמפתחים נאלצים להתפשר. זה יכול להסביר להרבה מאד אנשים למה GTA רץ על המחשב בצורה כל כך מזעזעת...
|
 |
|
|
The same also goes for high-end PC hardware, and developers have to strike a balance between how good they want a game to look, and how many people will be able to run the game at the best settings. Budget restrictions also come into play here, particularly when it comes to adding support for hardware-specific features such as GPU PhysX acceleration, or even multi-GPU support.
That said, implementing multi-GPU support is apparently a pretty simple job in games. “It's generally invisible to us,” says Bozz, “and the way that Nvidia and ATI implement their APIs makes it pretty easy for us to do stuff like that.” However, it becomes more complicated when you add more than two GPUs, because you're going into territory where only a handful of people will have the hardware. “We have to consider how many users out there have that kind of capability,” says Bozz, “I'd love to make a Quad SLI version of Dead Space, but how many extra units would I sell?” |
|
|
|
|
|
 |
|
|
A very common bugbear for PC gamers is that they feel that the graphics in a PC version of a game have been compromised, simply because the consoles wouldn't be able to handle the same level of graphics. However, Red Faction: Guerilla's system architect Dave Baranec disputes this, and says that in fact “we usually find it's the opposite”.
Part of the problem is that multi-platform games are usually developed primarily for consoles, which means that they're heavily optimised for those architectures. Baranec explains that “content targets, system design and overall structure tend to be tailored towards what the consoles do best. It isn't uncommon to find that even high-end PCs have a hard time holding up against the sorts of deep optimisations you can make on fixed hardware.” However, he also concedes that “the situation could certainly be reversed – you could build a game that caters to the strengths of PCs, and find huge problems trying to get it to run on a console”. |
|
|
|
|
בכל מקרה, זו רק דגימה מהמאמר הזה,שאולי יעניין פה חלש מהאנשים:
http://www.bit-tech.net/gaming/2009/...orting-games/1
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
28.08, 02:46
|
|
|
מה זה השטויות האלה לא נתמכות בATI התוכנה של ניבידיה פיזיקס מותקנת ועובדת יפה מאוד עם הHD4850 שלי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
28.08, 09:18
|
|
|
DarkBloOd |
 |
|
|
מה זה השטויות האלה לא נתמכות בATI התוכנה של ניבידיה פיזיקס מותקנת ועובדת יפה מאוד עם הHD4850 שלי. |
|
|
|
|
יש הבדל בין תמיכת תוכנה לתמיכת חומרה. זה רמה אחרת של אפקטים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #125 פורסם:
28.08, 10:12
|
|
ד"א, מעניין אם המפתחים ראו לאחרונה את הסקר חומרה של VALVE שמראה של 30% מהגיימרים יש כבר יכולות DX10 (כלומר גם כרטיס וגם וויסטה או 7). אני חושב שהקהל כבר מספיק גדול בשביל משחק DX10 ומעלה בלבד, אני מת לראות איך דבר כזה נראה 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
28.08, 11:32
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
נו, SLI קרוספייר, מה זה משנה? SLI הוא כבר די גנרי. אתה גם מתקן אנשים שאומרים "יש לי פלאפון של סלקום" שהם צריכים להגיד "סלולארי של סלקום"?
בכל מקרה, 4890X2 הוא פשוט כרטיס שעוד לא בשוק, אבל ATI הכריזו עליו כבר לפני כמה חודשים:
http://www.brightsideofnews.com/news...hd4890-x2.aspx
אבל אם אתה בעצמך טוען שאין כרטיס כזה, אז איך בדיוק אני יכול לקנות את זה היום במחיר של פחות מ-2000 ש"ח? או שהתכוונת לחיבור של שני כרטיסי 4890 רגילים בSLI (טוב, קרוספייר)? אני אשמח לקישור - כי במחיר הזה אני אקנה בכיף.
אהה, ולמה התמונה הזו טובה בדיוק? |
|
|
|
|
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv
תראה שם את ה4890 הוא עולה 1080 שקל. תקנה שניים כאלה וזה יהיה 2160.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
30.08, 14:48
|
|
|
YuvalShot |
 |
|
|
|
|
|
|
|
1) כמו שאמרתי, זה לא ה-X2 שעוד לא יצא, זה כבר שני כרטיסים נפרדים (שלפחות במקרה שלי יצריכו ממני להחליף מארז וספק).
2) זה אמנם קצת יותר זול ממה שחשבתי שזה יהיה, אבל לידע כללי 2160 ש"ח זה כבר יותר מ-2000 ש"ח.
3) אתה מבין שכל זה היה בשביל להמחיש נקודה, נכון? באותה מידה יכולתי להגיד במקום 4890X2, שגם אם הוא היה קונה כרטיס FireGL של ATI מסדרה 8 הוא עדיין לא היה יכול להריץ Physx בחומרה פשוט כי זה בלעדי לNvidia. אתה רוצה לדבר על המחירים של כרטיסי FireGL?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
30.08, 14:52
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ד"א, מעניין אם המפתחים ראו לאחרונה את הסקר חומרה של VALVE שמראה של 30% מהגיימרים יש כבר יכולות DX10 (כלומר גם כרטיס וגם וויסטה או 7). אני חושב שהקהל כבר מספיק גדול בשביל משחק DX10 ומעלה בלבד, אני מת לראות איך דבר כזה נראה  |
|
|
|
|
ומה יעשו אנשים כמוני שהמחשב שלהם מספיק חזק אבל הם לא רוצים להיפרד מהXP האהוב? 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
30.08, 15:39
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
ומה יעשו אנשים כמוני שהמחשב שלהם מספיק חזק אבל הם לא רוצים להיפרד מהXP האהוב? |
|
|
|
|
יעברו לווינדוס 7, יתרגלו אליו ויבינו שהוא יותר טוב בהרבה מXP 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
30.08, 16:16
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
|
|
|
|
עושים לעצמם טובה ונפרדים כידידים. אם יש לך כרטיס מסך חזק תומך DX10 ומחשב שמתאים למשחקים טובים, אין לך סיבה מיוחדת להישאר בXP.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
30.08, 16:30
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
עושים לעצמם טובה ונפרדים כידידים. אם יש לך כרטיס מסך חזק תומך DX10 ומחשב שמתאים למשחקים טובים, אין לך סיבה מיוחדת להישאר בXP. |
|
|
|
|
יש לי מחשב מספיק טוב בשביל להריץ DX15 
חחח סתם לא צריך להגזים אבל בנתיים הוא מצוין וDX10 הוא יכול בלי בעיה.
אבל יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי לפרמט את המחשב?
כי פשוט אני מתבאס לפרמט אותו אחרי שכבר החזקתי איתו 5 חודשים ויש לי עליו הרבה דברים...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
30.08, 16:58
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
|
|
|
|
win7 מתפקד במשחקים יותר טוב מXP, אני לא מבין איזו מטרה יש לך להשאר בXP בכלל. היום בויסטה אין לי שמץ של בעיה עם SP2 ואני לא רואה סיבה בכלל להשאר בXP אם יש לך מחשב שיכול להחזיק את ויסטה טוב (כלומר 7 עוד חודש וחצי).
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
30.08, 17:04
|
|
|
רגע ווינדוס 7 כבר יצא? (כן, אני לא מבין בזה אפילו חצי דבר)
כי נראה לי שאני כבר אעבור אליו ואוותר על הXP שלי.
אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעבור לווינדוס 7 בלי לפרמט את המחשב? (כי זאת הבעיה העיקרית שלי, יש לי 500 GB תפוסים שאין לי איך לגבות...)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
30.08, 17:13
|
|
|
התקנה של וינדוס בד"כ לא דורשת פירמוט של הדיסק (אבל לך תדע...) בכל מקרה הייתה בטא של וינדוס 7 פתוחה ולכן אנשים התנסו בה, היא עצמה יוצאת אני חושב באוקטובר. (גירסאות הפצה למחשבים חדשים כבר יצאו.)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
30.08, 17:24
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
רגע ווינדוס 7 כבר יצא? (כן, אני לא מבין בזה אפילו חצי דבר)
כי נראה לי שאני כבר אעבור אליו ואוותר על הXP שלי.
אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעבור לווינדוס 7 בלי לפרמט את המחשב? (כי זאת הבעיה העיקרית שלי, יש לי 500 GB תפוסים שאין לי איך לגבות...) |
|
|
|
|
היציאה הרשמית היא באוקטובר, יחד איתו מגיע DX11 (למרות שהשמועה אומרת שכרטיסי 5850HD ו-5870HD יצאו כבר עוד שלושה שבועות ובנובמבר ה5890HD וה5870X2 כדי להתחרות בסדרת 300 של NVIDIA שתצא באוקטובר) לפי מה שאני יודע יש לWIN7 אופציה של "שדרג" שפשוט מתקינה אותו על XP או ויסטה שיש לך עכשיו. אבל אישית אני אוהב לקבל מערכת הפעלה חדשה על דיסק נקי ומצוחצח.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
30.08, 17:31
|
|
|
בקיצור, ההמלצה היא לא לעבור עכשיו לויסטה, אלא לחכות ל-7 ואז להתקין אותה. אני גם לא חושב שצריך פרמוט, אבל יכול להיות שתוכנות תצטרך להתקין מחדש
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #137 פורסם:
30.08, 17:33
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בקיצור, ההמלצה היא לא לעבור עכשיו לויסטה, אלא לחכות ל-7 ואז להתקין אותה. אני גם לא חושב שצריך פרמוט, אבל יכול להיות שתוכנות תצטרך להתקין מחדש |
|
|
|
|
זה בדיוק מה שאני לא אוהב, תוכנות שכבר מותקנות וצריך להתקין אותן מחדש. זה מרגיש לי מלוכלך, לא בטוח למה. פאק פסיכולוגי אני משער.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #138 פורסם:
30.08, 17:52
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
זה בדיוק מה שאני לא אוהב, תוכנות שכבר מותקנות וצריך להתקין אותן מחדש. זה מרגיש לי מלוכלך, לא בטוח למה. פאק פסיכולוגי אני משער. |
|
|
|
|
אתה לא לבד, וזה מאד הגיוני שבדיוק בדברים האלו יהיו בעיות בהמשך.
בכל מקרה, שני דברים אחרים שאפשר להכניס לOT של הPC:
הראשון הוא עסקת הסופשבוע בSteam שכוללת את הTHQ Collectors Pack ב-75$ בלבד ל-8 משחקים: COH, Full Spectrum Warrior, DOW1, DOW2, Titan Quest, Stalker , Frontlines ו-Juiced 2 כשחלק מהמשחקים גם באים עם ההרחבות.
http://store.steampowered.com/sub/2023/
העסקה הזו הוצעה בעבר, אבל עכשיו היא כוללת גם את DOW2 שיצא רק לפני חצי שנה ועולה 50$ לבדו. אלו ממש לא משחקים סתמיים, ורובם עומדים על ממוצע של מעל 8.
ממש מדגדגת לי האצבע של הAdd to Cart עכשיו... אם היו מכניסים לשם את Saints Row 2 אז בכלל לא הייתי חושב פעמיים.
ידיעה מעניינת שניה היא שCommand & Conquer 4 מקבל את השם "Tiberian Twilight" לפי בחירה של המעריצים באתר של EA.
לא כולם יודעים, אבל לא במקרה השם הזה הוא השם שWestwood תכננה לתת למשחק השלישי המקורי בטרילוגיה שלה עוד לפני שEA השתלטה עליה, זנחה את הפרוייקט ולפני שC&C הפך ל"לא-טרילוגיה". מאחר וC&C4 באמת הולך לפי EA לחתום את הסדרה (שהתחילה עם הכותר הראשון Tiberium Dawn), אפשר להגיד שלפחות מבחינת הצדק ההיסטורי זה הולך להיות סיום ראוי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #139 פורסם:
30.08, 18:12
|
|
|
הנה למה הקונסולות שוות הרבה זהב. לקח לי שעתיים להתאים את דארקסטאר לויסטה. סיוט.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #140 פורסם:
30.08, 20:12
|
|
אכן ניתן להתקין את ווינדוס 7 בלי לפרמט, אבל זה בעייתי קצת. אפשר גם לשדרג אותה על גבי המערכת הפעלה הקיימת, אבל רק בויסטה 
ולמי שרוצה להשיג את ווינדוס 7 כבר עכשיו, אפשר לעשות את זה בלי בעיה. (אני מדבר על הגרסה המלאה, לא בטא ולא RC ולא שום דבר דומה)
באמת שבלי קשר למשחקים, ווינדוס 7 הרבה יותר טובה מXP.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #141 פורסם:
31.08, 01:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
היציאה הרשמית היא באוקטובר, יחד איתו מגיע DX11 (למרות שהשמועה אומרת שכרטיסי 5850HD ו-5870HD יצאו כבר עוד שלושה שבועות ובנובמבר ה5890HD וה5870X2 כדי להתחרות בסדרת 300 של NVIDIA שתצא באוקטובר) לפי מה שאני יודע יש לWIN7 אופציה של "שדרג" שפשוט מתקינה אותו על XP או ויסטה שיש לך עכשיו. אבל אישית אני אוהב לקבל מערכת הפעלה חדשה על דיסק נקי ומצוחצח. |
|
|
|
|
כבר DX11 ועדיין אין לי 10? 
HD 4850 יהיה מספיק?
|
.:Shlomix:. |
 |
|
|
ולמי שרוצה להשיג את ווינדוס 7 כבר עכשיו, אפשר לעשות את זה בלי בעיה. (אני מדבר על הגרסה המלאה, לא בטא ולא RC ולא שום דבר דומה) |
|
|
|
|
איך?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #142 פורסם:
31.08, 13:17
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
כבר DX11 ועדיין אין לי 10?
HD 4850 יהיה מספיק? |
|
|
|
|
בטח, אחלה של כרטיס. אני לא מצליח לחשוב על משחק קיים או משחק שעתיד לצאת שהוא לא מריץ מצויין כך שמה רע?
דבר היחיד שלא יהיה לך זה תמיכה בDX11 וממילא אני יודע רק על שני משחקים שהולכים לתמוך בו בנתיים, DIRT 2 וקרייסס 2.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #143 פורסם:
31.08, 13:29
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בטח, אחלה של כרטיס. אני לא מצליח לחשוב על משחק קיים או משחק שעתיד לצאת שהוא לא מריץ מצויין כך שמה רע?
דבר היחיד שלא יהיה לך זה תמיכה בDX11 וממילא אני יודע רק על שני משחקים שהולכים לתמוך בו בנתיים, DIRT 2 וקרייסס 2. |
|
|
|
|
לא יהיה תמיכה בגלל שהכרטיס "ישן"?(לא שאני מתכנן לקנות חדש סתם אני רוצה לדעת)
אבל הDX11 יהיה כמו הDX10? כלומר יש לי DX9 אבל אני עדיין משחק את קריסיס על VH אז אם יהיה לי DX10 אני עדיין אוכל לשחק משחקים עם DX11 על הגדרות גבוהות?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #144 פורסם:
31.08, 13:50
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
לא יהיה תמיכה בגלל שהכרטיס "ישן"?(לא שאני מתכנן לקנות חדש סתם אני רוצה לדעת)
אבל הDX11 יהיה כמו הDX10? כלומר יש לי DX9 אבל אני עדיין משחק את קריסיס על VH אז אם יהיה לי DX10 אני עדיין אוכל לשחק משחקים עם DX11 על הגדרות גבוהות? |
|
|
|
|
בטח שתוכל לשחק בVH בכל המשחקים, פשוט אולי כמו בקרייסס יהיה כמה אפקטים שלא תוכל לראות.
בדרך כלל משתמשים בDX10 ואני משער שגם ב11 או בשביל לשים אקסטרה אפקטים (נגיד יותר חלקיקים בפיצוצים וכדומה) או כדי לשפר ביצועים, אבל עדין המראה שלהם לא רחוק בכלל מהגרסת DX9.
צריך להמתין ולראות מה ומתי יגיעו דברים לDX11, אבל בנתיים זה רק משחקים בודדים שאחד מהם הוא קרייסס 2 שבטח רק יצא בחגים 2010.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #146 פורסם:
04.09, 11:25
|
|
אני מקווה שאני במקום המתאים לשאול את זה : יש לי את הדמו של באטמן ארקהאם אייסלום. וגיליתי בפורום הרשמיים של המשחק ת'רד על סקינים לבאטמן (חליפה בלי הגלימה וחליפה מהסרט האביר האפל ועוד כל מיני). ולא הבנתי איך אני מפעיל אותם.
נ.ב יש לי ווינדוס 7 (מערכת מעולה  )
זה הת'רד http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=92752
|

תודה לDark Arrow על החתימה המגניבה
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #147 פורסם:
04.09, 11:36
|
|
|
yoda |
 |
|
|
אני מקווה שאני במקום המתאים לשאול את זה : יש לי את הדמו של באטמן ארקהאם אייסלום. וגיליתי בפורום הרשמיים של המשחק ת'רד על סקינים לבאטמן (חליפה בלי הגלימה וחליפה מהסרט האביר האפל ועוד כל מיני). ולא הבנתי איך אני מפעיל אותם.
נ.ב יש לי ווינדוס 7 (מערכת מעולה )
זה הת'רד http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=92752 |
|
|
|
|
ואיך בדיוק יש לך משחק שעוד לא יצא בכלל??? אנחנו לא מדברים פה על דברים פיראטיים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #148 פורסם:
04.09, 11:44
|
|
אני יודע שהוא לא יצא. אני מדבר על הדמו  . ואני לא פיראט, יש לי גם מחשב וגם ווי (לא פרוץ כמובן), ולשניהם אף פעם לא הורדתי משחק.
אז אתה יכול לעזור לי ?
נערך לאחרונה על ידי yoda, 04.09 בשעה 12:01.
|

תודה לDark Arrow על החתימה המגניבה
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #149 פורסם:
04.09, 11:46
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
ואיך בדיוק יש לך משחק שעוד לא יצא בכלל??? אנחנו לא מדברים פה על דברים פיראטיים. |
|
|
|
|
הוא כתב דמו :|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #150 פורסם:
04.09, 12:02
|
|
|
yoda |
 |
|
|
נ.ב יש לי ווינדוס 7 (מערכת מעולה )
זה הת'רד http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=92752 |
|
|
|
|
כתוב לך בדיוק: (תוריד את הקבצים מנושא שהבאת)
1. Open Texmod.exe
2. Under 'Target Application' find and select 'ShippingPC-BmGame.exe'. The default installation location is C:\Program Files\Eidos\Batman Arkham Asylum Demo\Binaries
3. Make sure Package Mode is selected and click the open file button. Find and select JD_First.tpf wherever you downloaded it.
4. You should now have 'ShippingPC-BmGame.exe' under Target Application, and add the newly downloaded .tpf into the Package Name list. Once you do, you can now click run and enjoy the new costume.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|