נושא: נושא OT ה-PC הרשמי
1  2  3  5  6  14  262
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#7831   פורסם: 04.04.2013, 16:44

בענין כונן ,היתי מוסיף כסף לאיבירדי
אלו כוננים שמשלבים כמה גיגה זיכרון ,דומה לSSD
וארד דיסק בנפח יחסית גדול

המחיר יותר יקר מארד דיסק רגיל אבל הרבה יותר זול מSSD
ומקבלים שיפור מורגש

טוב בדקתי ,לא יודע עם מוכרים בארץ
אבל הכוננים הם מסוג SSHD ,וראיתי לדוגמה אחד עם 8 גיגה SSD ו750 גיגה רגיל
ב128$
אני חושב שלמי שרוצה ביצועים אבל לא לשלם מחיר גבוה על SSD בנפח גדול ,זה מישתלם

נערך לאחרונה על ידי קרירין, 04.04.2013 בשעה 17:15.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#7832   פורסם: 04.04.2013, 17:52

בוא נאמר שאולי יש פיצ'רים שאני רוצה ולא יודע כמו לדוגמא בלו טות'... יכול להיות נחמ. אני זוכר שמתישהו חיפשתי לוח אם עם WIFI ולא מצאתי ובסך הכל זה גם כן משהו שיהיה נחמד שיהיה לי בלוח אם.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#7833   פורסם: 04.04.2013, 21:01

אני לא יודע למה ,אבל לוחות כאלו מאוד יקרים ,כבר עדיף לקנות כרטיס פנימי ,יוצא הרבה יותר זול

עם אתה רוצה לשחק ,אתה יכול לקנות לוח"תואם מאק" ,ולהתקין אקינטוש
אני קניתי לוח תואם ,אבל לא היה לי זמן לשחק עם זה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#7834   פורסם: 05.04.2013, 10:12

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

שטויות, זה ביושוק אינפנט בהגדרות LOW (לא VERY LOW אלה LOW) שHD4000 מריץ מעל ל30FPS ב720P:

זה מחשב בלי כרטיס מסך, רק מה שמשולב לתוך המעבד לפטופ/שולחן. אני יכול לבנות לך מחשב כזה ב1500 שקל. תרצה או לא, HD4000 זה 360 ועוד חודשיים יוצא הדור הבא של המעבדים של אינטל ובהם כבר יהיה הHD4600 שיהיה חזק ב30%.
לא הבנתי,החתיכת קיא הזו שפרסמת אמורה להיות לדעתך ברמה של גרסת הקונסולות?
אתה צוחק נכון?
גרסת הפס3 ששיחקתי נראית פי כמה יותר טוב מזה,התמונה יפהיפיה,נקייה וחלקה,מדובר במשחק שנראה מעולה על הקונסולות ויעיד גם blue&black שאמר שמדובר באחד המשחקים היפים שראה על הטלויזיה שלו.
לא מבין מאיפה הגעת לזה שגרסת הקונסולות שווה LOW על הPC,אולי אם זה היה קרייסיס 3,אבל נראה לך שביושוק כ"כ תובעני ודוחף את החומרה שהוא מוריד אותה ל LOW?

לא יודע מאיפה הוצאת את זה אבל שוב,מדובר באחד היפים על הפס3 ואחד היפים על הפס3 מן הסתם רחוק מלהיראות כמו הסרטון המכוער שפרסמת שנמצא מתחת לרמה של משחק השקה לפס3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#7835   פורסם: 05.04.2013, 10:30

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה צוחק נכון?
גרסת הפס3 ששיחקתי נראית פי כמה יותר טוב מזה,התמונה יפהיפיה,נקייה וחלקה,מדובר במשחק שנראה מעולה על הקונסולות ויעיד גם blue&black שאמר שמדובר באחד המשחקים היפים שראה על הטלויזיה שלו.
לא מבין מאיפה הגעת לזה שגרסת הקונסולות שווה LOW על הPC,אולי אם זה היה קרייסיס 3,אבל נראה לך שביושוק כ"כ תובעני ודוחף את החומרה שהוא מוריד אותה ל LOW?

לא יודע מאיפה הוצאת את זה אבל שוב,מדובר באחד היפים על הפס3 ואחד היפים על הפס3 מן הסתם רחוק מלהיראות כמו הסרטון המכוער שפרסמת שנמצא מתחת לרמה של משחק השקה לפס3.
אולי היא לא נראית כלכך נורא, אבל גרסאת הפס3 נראית זוועה. הסתכלתי עליה בכמה סרטונים ולא האמנתי שזה נראה ככה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#7836   פורסם: 05.04.2013, 11:08

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי היא לא נראית כלכך נורא, אבל גרסאת הפס3 נראית זוועה. הסתכלתי עליה בכמה סרטונים ולא האמנתי שזה נראה ככה.
בכיף הייתי מזמין אותך לצפות במשחק על הטלויזית 42' ולאמר לי בעצמך,אם שחקני פס3 אומרים לך שמדובר באחד המשחקים היפים על המכשיר,אותו מכשיר שהביא בעבר תצוגות כמו אנצ'רטד3,קילזון,GOD OF WAR וכו' אז הוא בטח לא נראה זוועה.

סתם הגזמה מופרזת,איבדתם פרופורציות,אנחנו כבר מזמן עברנו את השלב שמשחקים נראים "זוועה" (אלא אם כן מדובר במפתחת שעשתה עבודה רעה והמשחק מפוצץ ג'אגיז והוא בעל רזולוציה נמוכה וכו' מה שממש לא המקרה של ביושוק על הקונסולות).
לא משנה מה תאמר,משחקים היום כבר נראים מספיק טוב ואסתטים לעין על מנת שלא יחשבו לזוועה גם אם יש לך בבית פס5 לא כל שכן שמדובר בסכ"ה על גרסת ה PC שלקחה מנוע קיים ושפצה אותו עם AA,רזולוציה ושאר השטיקים הרגילים שנובעים מחומרה חזקה יותר,לא מדובר פה בטכנולגיות מטורפות שהיא הוסיפה על זה כמו עם קרייסיס 3,איזו הסחפות.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#7837   פורסם: 05.04.2013, 13:34

ראיתי את גרסת האקסבוקס של ביושוק והיא נראת הרבה יותר טוב מההגדרות של LOW, על LOW אין לו טקסטורות בכלל.. הכל נראה מרוח ומגעיל בלי פירוט, באקסבוקס זה ממש לא ככה. אני מאמין שבאקסבוקס זה נע בסביבות המדיום ואולי אפילו יותר, אין מצב LOW.
וכמו שאמרו זה לא קרייסיס 3 או BF3 שיש פריצת דרך טכנולוגית או משהו, זה בסה"כ משחק שגם על המחשב לא נראה כזה מדהים כמו שאנשים פה מתארים, פשוט מה שעושה אותו כזה יפה זה העיצוב שלו, האנימציות והגרפיקה הצבעונית.

נערך לאחרונה על ידי Sudden_Hitman, 05.04.2013 בשעה 13:39.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של phinexwrath71

משתמש רציני

#7838   פורסם: 05.04.2013, 15:40

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
בכיף הייתי מזמין אותך לצפות במשחק על הטלויזית 42' ולאמר לי בעצמך,אם שחקני פס3 אומרים לך שמדובר באחד המשחקים היפים על המכשיר,אותו מכשיר שהביא בעבר תצוגות כמו אנצ'רטד3,קילזון,GOD OF WAR וכו' אז הוא בטח לא נראה זוועה.

סתם הגזמה מופרזת,איבדתם פרופורציות,אנחנו כבר מזמן עברנו את השלב שמשחקים נראים "זוועה" (אלא אם כן מדובר במפתחת שעשתה עבודה רעה והמשחק מפוצץ ג'אגיז והוא בעל רזולוציה נמוכה וכו' מה שממש לא המקרה של ביושוק על הקונסולות).
לא משנה מה תאמר,משחקים היום כבר נראים מספיק טוב ואסתטים לעין על מנת שלא יחשבו לזוועה גם אם יש לך בבית פס5 לא כל שכן שמדובר בסכ"ה על גרסת ה PC שלקחה מנוע קיים ושפצה אותו עם AA,רזולוציה ושאר השטיקים הרגילים שנובעים מחומרה חזקה יותר,לא מדובר פה בטכנולגיות מטורפות שהיא הוסיפה על זה כמו עם קרייסיס 3,איזו הסחפות.
אני לא חושב שכדאי לי להמשיך להגיב לך אבל בכול זאת מהסיבה שזאת הפעם השלישית שלא תגיב בחזרה בדיון הזה,אבל עדיין ככה נראה המשחק על הפס3 הוא רץ עם יותר פריימים 30 ומה שנדב הביא רץ על סביבות 15-20 עם ההגדרות היו מתאימות בטח זה היה דומה פחות או יותר ורץ על אותם פריימים,לא חשבתי בחיים שאני ידבר על מחשב outdated בחיים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#7839   פורסם: 05.04.2013, 15:50

אינפינט על ה-PS3 נראה רע לדעתי, אבל אולי זה בגלל שאני משחק קרוב יחסית לטלויזיה (1-2 מטר). כשאני אומר "רע" אני מתכוון בהשוואה לגרסה הטובה ביותר, ה-PC. גם קילזון 3 נראה די חרא לטעמי, אבל הרבה יותר טוב מאינפינט.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#7840   פורסם: 05.04.2013, 16:06

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
אינפינט על ה-PS3 נראה רע לדעתי, אבל אולי זה בגלל שאני משחק קרוב יחסית לטלויזיה (1-2 מטר). כשאני אומר "רע" אני מתכוון בהשוואה לגרסה הטובה ביותר, ה-PC. גם קילזון 3 נראה די חרא לטעמי, אבל הרבה יותר טוב מאינפינט.

נו,הנה השוואה בין הגרסאות,זוועה לעומת ה PC?
לא נסחפנו קצת?
אז יש הבדלים בתאורה ובחדות אבל מצטער,זה לא עולם שונה לגמרי ולא מדובר בהבדל של שמים וארץ.

אולי אתה אכן משחק קרוב מדי,גם שידורי HD בטלויזיה שלי נראים זוועה אם אני מתקרב יותר מדי,אצלי ביושוק נראה נפלא על טלויזיה גדולה ממרחק סביר.

עוד השוואה יותר ישירה והפעם הורידו את הרזולוציה ל 720P אצל שתי הגרסאות:

בפס3 נראה שיש שימוש קצת מוגזם יותר בbloom אבל חוץ מזה הפס3 עדיין עומדת יפה בהשוואה,גם הטוקבקים לסרטון מסכימים על כך.
וחוץ מזה זה ברור שגרסת ה LOW שקיאו פרסם הרבה יותר רחוקה מגרסת הפס3 מאשר הפס3 לעומת ה PC.

*פיניקס,אני בדר"כ לא קורא את ההודעות שלך ככה שחוסר התגובה שלי אליך לא קשור למה שכתבת או לא.
אל תעלב אבל אפילו את קרירין יותר קל לי לקרוא מאשר אותך.

חוץ מזה שבלי קשר אני לא מגיב לכל אחד ואחד,לדיון יש דינאמיקה משלו ואם גאלמר למשל כתב הודעה שאני מסכים איתה ואין לי מה להוסיף עליה אז מן הסתם אני לא אגיב.

נערך לאחרונה על ידי bling, 05.04.2013 בשעה 16:11.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vorse3

נינג'ה בלגי

#7841   פורסם: 05.04.2013, 16:11

למה זה כל כך מפתיע שמנוע ישן, שמסוגל להריץ משחקים על לפטופים מלפני 5 שנים, מסוגל לרוץ בצורה סבירה על חומרה ייעודית בת 6-7?

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#7842   פורסם: 05.04.2013, 16:31

bling
ציטוט:
צפה בהודעה

לא נסחפנו קצת?
אז יש הבדלים בתאורה ובחדות אבל מצטער,זה לא עולם שונה לגמרי ולא מדובר בהבדל של שמים וארץ.

אולי אתה אכן משחק קרוב מדי,גם שידורי HD בטלויזיה שלי נראים זוועה אם אני מתקרב יותר מדי,אצלי ביושוק נראה נפלא על טלויזיה גדולה ממרחק סביר.

בפס3 נראה שיש שימוש קצת מוגזם יותר בbloom אבל חוץ מזה הפס3 עדיין עומדת יפה בהשוואה,גם הטוקבקים לסרטון מסכימים על כך.
וחוץ מזה זה ברור שגרסת ה LOW שקיאו פרסם הרבה יותר רחוקה מגרסת הפס3 מאשר הפס3 לעומת ה PC.

*פיניקס,אני בדר"כ לא קורא את ההודעות שלך ככה שחוסר התגובה שלי אליך לא קשור למה שכתבת או לא.

חוץ מזה שבלי קשר אני לא מגיב לכל אחד ואחד,לדיון יש דינאמיקה משלו ואם גאלמר למשל כתב הודעה שאני מסכים איתה ואין לי מה להוסיף עליה אז מן הסתם אני לא אגיב.

יש משחקים שזה ככה, גם ב- AC3 ההבדלים הם זניחים לחלוטין.. ויש משחקים שההבדלים גדולים.
מי שאומר שבכל משחק זה כמו על מחשב ב- LOW יבין מתישהו שהוא טועה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#7843   פורסם: 05.04.2013, 16:46

bling
ציטוט:
צפה בהודעה

לא נסחפנו קצת?

הסרטונים האלה מטעים. שיחקתי בגירסת ה-PS3 במשך 5-6 שעות לפחות, והיא היתה נוראית בהשוואה ל-PC, על אותה טלויזיה ומאותו מרחק. חוץ מזה, יש גם את עניין הפריימרייט, שביוטיוב הוא לא משחק תפקיד כי הסרטונים מוגבלים ל-30 FPS. כלומר הסרטונים האלה עושים עוול עם גרסת ה-PC שרצה על 60 FPS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#7844   פורסם: 05.04.2013, 17:39

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
הסרטונים האלה מטעים. שיחקתי בגירסת ה-PS3 במשך 5-6 שעות לפחות, והיא היתה נוראית בהשוואה ל-PC, על אותה טלויזיה ומאותו מרחק. חוץ מזה, יש גם את עניין הפריימרייט, שביוטיוב הוא לא משחק תפקיד כי הסרטונים מוגבלים ל-30 FPS. כלומר הסרטונים האלה עושים עוול עם גרסת ה-PC שרצה על 60 FPS.
העניין זה שdeath החליט דרך היוטיוב שגרסת הפס3 זוועה ככה שזה נראה לי רק טבעי שנשפוט את ההבדלים בין הגרסאות דרך היוטיוב.
אז מסתבר שההבדלים לא משמעותיים בכלל אז או שזה אכן המצב או שהיוטיוב כלי רע בשביל לשפוט משחק ואם כך אז ההודעה של death לגבי גרסת הפס3 לא רלוונטית כי נראה אם כך ששתי הגרסאות ״זוועה״.
לך אומנם יש את היתרון שהתנסית באופן אישי עם שתי הגרסאות,מצד שני hitman פה הוא בעל ניסיון דומה ועוד יש לו 690gtx בתור מחשב ולטענתו ההבדלים ממש רחוקים מלהיקרא זוועה או חרא ושאר הביטויים המלבלבים שמשתמשים בהם פה.

העניין זה הhyperbole שהרבה פעמים אנשים אוהבים לעשות שמעקר כל משמעות מדיון,מילה כמו זוועה הייתי שומר למקרים שבאמת דורשים זאת כמו קרייסיס3 או bf3 שבאמת נראים כמו הפרש של דור,אם נשתמש במילים כאלו על כל פורט משופר עם aaa טוב יותר וקצת רזולוציה אז במה כבר נשתמש כשבאמת נרצה להדגיש הבדלים?
מספיק עם ההגזמות הללו! זה מזכיר לי בזמנו שהיה באופנה להשוות כל רגע בין הפס3 ל 360 איך שקיאו נסחף עם נחיתות גרסת הפס3 של RE5 כאילו מדובר על משהו שרץ על אטארי לעומת ה 360.
הוא גם הביא תמונות להשוואה ושם יכלת לראות כל מני יתרונות שוליים כמו שיידרים טובים יותר ל 360 ושאר קשקושים שזונות גראפיקה וסופרי פיקסלים למיניהם יבחינו בהם אבל לרוב השפוי זה יראה לגמרי שולי,ושבלי תצוגה מקבילה של שתי הגרסאות גם זונות הגראפיקה לא היו מבחינים בהם,אני חושב שבאמת צריך להכנס לפרופורציות.
הפיסי נראה יותר טוב מגרסאות הקונסולה זה ברור אבל גם גרסאות הקונסולה עומדות בפני עצמן ונראות נפלא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#7845   פורסם: 05.04.2013, 18:11

באמת שאין לי שום סיבה להגזים, אני לא משוחד לשום כיוון ורק אומר את דעתי לאחר משחק ממושך בשתי הגרסאות. ביחס למשחקי PS3 אינפינט נראה סבבה. ביחס ל-PC הוא נראה רע. אני מקבל את זה שיש אנשים שדעתם שונה, אני רק הבעתי את שלי. אני גם לא מחזיק יותר מדי ממה ש"הרוב השפוי" חושב. רוב האנשים בקושי מצליחים להבחין בין HD ל-SD.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רציני

#7846   פורסם: 05.04.2013, 18:35

bling
ציטוט:
צפה בהודעה

אתה פשוט לא רוצה לקחת סיכון להיכנס לדיון איתי עם הטענות שלך שמתקצנות יותר ויותר לכיוון הקונסולות,בהתחלה השוונו מחשב low end לקונסולות וגם את הפורטים הגרועים ביותר של הpc לקונסולות עכשיו אתה מביא סרטונים מטעים אפילו רק כדאי להפלות את pc רק תראה את הסרטון שהבאתי לפניכן והוא אמין ביותר
לפחות לי יש את האובייקטיביות לא להיסחף כמוך.אני לא ממעיט בארך של הקונסולות להפך יש לה משחקים אקסלוסיבים שאין לpc שאני מעוניין בהם,ואני מאמין שקונסולות הם פיתרון כספי טוב יותר
כי אפילו מחשב ה low ההוא לא יחזיק 6-7 שנים כמו קונסולות

חזרה לראש העמוד

עילוי

#7847   פורסם: 05.04.2013, 19:12

תגידו, אפשר איכשהו להלוות או למכור משחקים בין משתמשים בSTEAM?

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vorse3

נינג'ה בלגי

#7848   פורסם: 05.04.2013, 19:15

אתה יכול להשתמש בחשבון סטים של מישהו אחר בתנאי שאתם לא מחוברים בו זמנית אם אני לא טועה.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#7849   פורסם: 05.04.2013, 19:41

כרגע אפשר להחליף Items רק בtf2 וdota 2 נדמה לי
valve אמרה שבעתיד היא תרחיב את השירות יד שנייה והחלפות משחקים אם אני זוכר נכון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#7850   פורסם: 05.04.2013, 20:25

bling
ציטוט:
צפה בהודעה

גם אנצ'רטד 3 היה נראה נורא. אני מצטער, אבל זהו, אבד הקלח. אני כבר לא מסוגל לשבת מול הפס3 יותר מזה כשנה וחצי לערך. התפתלתי בכסא כששיחקתי באנצ'רטד 3. אז אין לאינפיניטי שום סיכוי. הפערים כבר יותר מידי ניכרים.

דרך אגב אני לא מסכים, מעבר לעיניין הפריימים אפשר בהחלט לראות את ההבדלים התהומיים בין שתי הגרסאות על פי הסרטון שפרסמת.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 05.04.2013 בשעה 20:36.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#7851   פורסם: 06.04.2013, 14:36

טוב בהמשך לבעיות ההארד דיסק שלי אז פתאום באמצע החיים הוא נעלם לי מווינדוס הוא קיים ומחובר (אני רואה אותו בBIOS) אבל ווינדוס לא מזהה אותו. איזה עצבים.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7852   פורסם: 06.04.2013, 21:54

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה צוחק נכון?

לא ראיתי את גרסת הקונסולה אז אין לי מושג למה זה מקביל. אז הקונסולות מריצות משהו שדומה למדיום? אז צריך לקנות כרטיס מסך ב70$, זה לא ממש משנה את הטעון.

הנקודה היא די בסיסית, למשתמש הממוצע כנראה קונסולה תהיה חוויה פשוטה יותר אבל מי שהולך לPC ומוכן להתמודד עם בעיה במשחק פעם בשנה יקבל חוויה נוחה יותר כשהאיכות שלה תלויה בכמה כסף הוא מוכן להשיל על מחשב. המקרה כאן של ה690 חריג כי מדובר בכרטיס SLI וזה דורש דרייברים מיוחדים לכל משחק ועם לא מעט בעיות. מי שהולך לעשות SLI צריך לקחת בחשבון שזה משהו לאנשים מתקדמים יותר, אדם רגיל לא עושה SLI.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.04.2013 בשעה 22:02.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7853   פורסם: 06.04.2013, 21:58

vorse3
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יכול להשתמש בחשבון סטים של מישהו אחר בתנאי שאתם לא מחוברים בו זמנית אם אני לא טועה.
אפשר גם במקביל, פשוט אחד מהאנשים צריך להיות בOFFLINE MODE. ליתר דיוק גם 20 אנשים יכולים להיות מחוברים לאותו לחשבון כל עוד רק אחד במצב ONLINE. אחד הדברים היפים הוא שאם אין למשחק DRM אז כל מה שהבן אדם השני צריך לעשות זה להתקין את המשחק והוא תמיד זמין זמין לו לא משנה מאיזה חשבון הוא מתחבר. אין הרבה כאלה (אחד מהם הוא למשל SINS OF A SOLAR EMPIRE) אבל כשפוגשים אחד זה אחד מגניבים.

נ.ב, קבלתי עכשיו את הבטא של COH2

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.04.2013 בשעה 22:06.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

עילוי

#7854   פורסם: 07.04.2013, 09:05

אז אין לאף אחד מושג מה כדאי לי לעשות עם ההארד דיסק הבעייתי שלי מעבר ללפרמט את המניאק? בנוסף לבעיית "סל מיחזור" המוזרה והעובדה שהוא פתאום נעלם לי מהמחשב אז אחרי שהוא חזר הוא גם העיף לי את ההרשאות של הקבצים ליוזר הרגיל (והשאיר אותם רק לADMIN אבל זה לא ממש עוזר כי אף אחד לא פותח תיקיה כADMIN) וזה בכלל הביא לי את הסעיף אתמול.

ממש מעצבן... גם הארד דיסק אחר היה נעלם לי מהמחשב (גם מהBIOS) ומתישהו נמאס לי לנסות לסדר את זה והתחלתי להתקין הכל על ה2 טרה ועכשיו אין לי גיבוי!!!! רק למוסיקה יש לי גיבוי ולמירב התמונות אבל יש תוכנות ומשחקים וקוסאומו!!!!

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sgt.DonnyDonowitz

משתמש ותיק

#7855   פורסם: 07.04.2013, 09:07

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אין לאף אחד מושג מה כדאי לי לעשות עם ההארד דיסק הבעייתי שלי מעבר ללפרמט את המניאק? בנוסף לבעיית "סל מיחזור" המוזרה והעובדה שהוא פתאום נעלם לי מהמחשב אז אחרי שהוא חזר הוא גם העיף לי את ההרשאות של הקבצים ליוזר הרגיל (והשאיר אותם רק לADMIN אבל זה לא ממש עוזר כי אף אחד לא פותח תיקיה כADMIN) וזה בכלל הביא לי את הסעיף אתמול.

ממש מעצבן... גם הארד דיסק אחר היה נעלם לי מהמחשב (גם מהBIOS) ומתישהו נמאס לי לנסות לסדר את זה והתחלתי להתקין הכל על ה2 טרה ועכשיו אין לי גיבוי!!!! רק למוסיקה יש לי גיבוי ולמירב התמונות אבל יש תוכנות ומשחקים וקוסאומו!!!!
אתה יכול לגבות גם את הארד דיסק ואז רק לפרמט אותו.
תעשה בוט למחשב דרך DOK עם לינוקס ושם תגבה את כל הדברים שיש לך על ההארד דיסק להארד דיסק אחר ואז תפרמט.
גם לי הייתה בעיה שהייתי צריך להציל מסמכים מ- HDD תקול וזה היה הפתרון שלי.

"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#7856   פורסם: 07.04.2013, 09:24

Sgt.DonnyDonowitz
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה יכול לגבות גם את הארד דיסק ואז רק לפרמט אותו.
תעשה בוט למחשב דרך DOK עם לינוקס ושם תגבה את כל הדברים שיש לך על ההארד דיסק להארד דיסק אחר ואז תפרמט.
גם לי הייתה בעיה שהייתי צריך להציל מסמכים מ- HDD תקול וזה היה הפתרון שלי.
ברור שאפשר לעשות ככה.. הבעיה זה שזה הרבה מעבר לטרה ככה שקצת בעיה למצוא מקום איחסון חלופי.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vorse3

נינג'ה בלגי

#7857   פורסם: 07.04.2013, 12:34

מישהו מעוניין לעשות טרייד על קוד ל-XCOM החדש לסטים?

נערך לאחרונה על ידי vorse3, 07.04.2013 בשעה 12:39.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7858   פורסם: 07.04.2013, 14:02

vorse3
ציטוט:
צפה בהודעה
מישהו מעוניין לעשות טרייד על קוד ל-XCOM החדש לסטים?
אני יכול לעשות איתך על קוד לXCOM החדש לסטים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7859   פורסם: 08.04.2013, 03:19

סיימתי את המשחק, הוא היה פאקינג מדהים. אולי המשחק האהוב עלי בכל הזמנים. דודי, יש אלמנטים דומים לפרינג׳, בפרינג׳ יש אלמנטים דומים לhl, סטארקראפט זה גברים בחלל פוגש את הנוסע השמיני, מלחמת הכוכבים זה ג׳ון קרטר ממאדים, סנטצ׳ זה לוק סטוק ומשחקי הרעב זה באטל ארינה. ההבדל בין ביושוק לפרינג׳ הוא שביושוק עם עלילה אדירה, מעוגלת עם דמויות נהדרות וסיפור שמועבר בצורה אדירה ובנוסף לכל זה יש לו גם מה להגיד. פרינג׳ זאת סדרה סוג ב׳ עם משחק נוראי ושום מטרה אחרי עונה שלישית. זה כמו להתלונן על אבודים שזה האי של גיליגן כי שניהם סדרות על אנשים באי. אני דווקא חשבתי שהשוות את זה לפייט קלאב לפני שקראתי את המולבן שכתבתם.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 08.04.2013 בשעה 03:21.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#7860   פורסם: 11.04.2013, 12:42

אפשר לקפוץ פשוט לדקה 9:30, יש שם סימולציה של אוניה בלב ים.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  6  14  262

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא