הוספה תמונה בשביל הפוזה

אז מה יהיה לנו במשחק החדש?
בנושא השיפורים:
- חמישה קמפיינים חדשים
- הבמאי AI 2.0 שלא רק מנהל את הזומבים ובוסים בצורה טובה יותר אלה גם שולט במזג אויר (ערפל, גשם וכדומה), שעת היום (זריחה, שקיעה, לילה, צהרים) ומשנה את השלב עצמו בהתאם (לדוגמה באזור של בית קברות הוא בוחר איפה לשים כל גדר, מצבה ובית סרקופאגים)
- אירועים מתוסרטים רנדומלים, כלומר במשחק שני ושלישי ורביעי תראה אירועים מתוסרטים אחרים בשלבים
- הפעם תהיה עלילה, הדמויות יספרו סיפורים ארוכים תוך כדי גיימפליי ובכלליות הם מנסים לבנות יקום L4D פרוש יותר
- המון נשקים חדשים, רובי צלפים, נשקי MELEE כמו מסורים חשמליים/גיטרות/מחבטי בייסבול וקריקט/מחבת, מכונות יריה, משגרי טילים ורימונים וכדומה
- שלושה בוסים חדשים, ג'וקי שעולה על הכתפיים של אחד השחקנים ומושך אותו למקומות מסוכנים ובכלליות מנסה להפריד אותו מהחבורה (שזה קטלני למי שמכיר את L4D), ספיטר שיורקת חומצה על הרצפה שכל מי שדורך עליה מאבד חיים והצ'רג'ר שמעיף שחקנים לשכיבה על הקרקע ויכול לתפוס שחקנים ולהלום אותם ברצפה שוב ושוב
- מודים חדשים עם שלבי מולטי מיוחדים להם חוץ מאשר הקמפיין. השרדות הוא מצב סטייל הורד שבו צריך לשרוד כמה שיותר זמן ומצב. סקאבנג'ר הוא מצב שבו השורדים צריכים לאסוף מיכלי דלק שמפוזרים בשלב ולהביא אותם לגנרטור. הדלק בגנרטור אוזל לאט לאט וכאשר הוא נגמר המשחק נגמר, כל מיכל דלק שמביאים לגנרטור נותן לשורדים עוד זמן. בנוסף יש מוד שנקרא REALISM שנחשף בטעות (כלומר העמדות של המשחק עלו מחדש אחרי הפסקת חשמל ודיוויד אליס מ1UP ראה את השם בתפריט) אבל לא ידוע עליו כלום.
עוד שני דברים שכדאי לדעת. המשחק תומך לגמרי בL4D1, כלומר אם יש לך את הקודם בבחירת שלבים יהיו לך כל השלבים של L4D1 פשוט ללא הפיצ'רים החדשים של 2. השני הוא שדאג למבארדי אמר ש-L4D3 לא יצא בשנים הקרובות, הם בנו את L4D2 להיות יותר מודולארי כך שפעם הבאה שהם ירצו להכניס שינויים כמו מזג אויר, אזורים רנדומאלים בשלבים או במאי חכם יותר, זה פשוט יגיע בDLC חינאמי (בPC כמובן).
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
אני יודע שזה כנראה מושך אנשים, זו דוגמא שבדיוק מקבילה לדוגמא של השבוע אקסלוסיביות לגולד (ואולי יותר בעייתית, כי פה מצפים מהצרכן לשלם ישירות על המשחק): מישהו מקבל שבוע של אקסלוסיביות אבל משלם, ומישהו אחר מחכה קצת אבל לא צריך לשלם.
השאלה במקרה של L4D2 היא כמה אנשים שלא היו עושים פריאורדר כברירת מחדל, יעשו פתאום פריאורדר רק בשביל האפשרות לשחק בדמו של משחק שבוע מראש ובשביל הידיעה שהם ישחקו בדמו לפני אנשים אחרים.
אני למשל יושב על הגדר בשביל לראות כמה בדיוק המשחק משפר על פני המשחק הראשון כדי שהוא באמת יצדיק קניה. אם הייתי מקבל דמו יותר מוקדם אז אולי זה ישכנע אותי לקנות את המשחק יותר מוקדם, אבל אני לא אהיה מוכן להתחייב לקניה של המשחק רק בשביל לקבל גישה מוקדמת לדמו. |
|
|
|
|
כמה זה מניע? אני לא יודע, אבל במערכת כמו STEAM למשל שמדובר בדבר נורא מידי, כלומר אתה רואה את הפרסומת, מקליק עליה, משלם ויש לך את הדמו, זה בטוח משפיע. במקרים אחרים, אין לי מושג.
כך או כך תוכל לשחק בדמו לפני שהמשחק יוצא, אולי שבוע לפני ולא חודש וחצי לפני, אבל בהחלט תוכל לשחק בדמו לפני שהוא יוצא.
חוץ מזה אני וליאור מחפשים עוד שניים לקנות איתם את L4D2, המשחק עולה רק 33$ אם קונים 4 עותקים יחד כך שלא יזיק אם אתה ונגיד עומר תצטרפו

(ושאחרים לא יעלבו, פשוט המגורים הקרובים של ארבעתנו נוחים להחלפת מזומנים)