L4D2 - הנושא הרשמי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: L4D2 - הנושא הרשמי
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.10, 20:09

הוספה תמונה בשביל הפוזה

אז מה יהיה לנו במשחק החדש?
בנושא השיפורים:
- חמישה קמפיינים חדשים
- הבמאי AI 2.0 שלא רק מנהל את הזומבים ובוסים בצורה טובה יותר אלה גם שולט במזג אויר (ערפל, גשם וכדומה), שעת היום (זריחה, שקיעה, לילה, צהרים) ומשנה את השלב עצמו בהתאם (לדוגמה באזור של בית קברות הוא בוחר איפה לשים כל גדר, מצבה ובית סרקופאגים)
- אירועים מתוסרטים רנדומלים, כלומר במשחק שני ושלישי ורביעי תראה אירועים מתוסרטים אחרים בשלבים
- הפעם תהיה עלילה, הדמויות יספרו סיפורים ארוכים תוך כדי גיימפליי ובכלליות הם מנסים לבנות יקום L4D פרוש יותר
- המון נשקים חדשים, רובי צלפים, נשקי MELEE כמו מסורים חשמליים/גיטרות/מחבטי בייסבול וקריקט/מחבת, מכונות יריה, משגרי טילים ורימונים וכדומה
- שלושה בוסים חדשים, ג'וקי שעולה על הכתפיים של אחד השחקנים ומושך אותו למקומות מסוכנים ובכלליות מנסה להפריד אותו מהחבורה (שזה קטלני למי שמכיר את L4D), ספיטר שיורקת חומצה על הרצפה שכל מי שדורך עליה מאבד חיים והצ'רג'ר שמעיף שחקנים לשכיבה על הקרקע ויכול לתפוס שחקנים ולהלום אותם ברצפה שוב ושוב
- מודים חדשים עם שלבי מולטי מיוחדים להם חוץ מאשר הקמפיין. השרדות הוא מצב סטייל הורד שבו צריך לשרוד כמה שיותר זמן ומצב. סקאבנג'ר הוא מצב שבו השורדים צריכים לאסוף מיכלי דלק שמפוזרים בשלב ולהביא אותם לגנרטור. הדלק בגנרטור אוזל לאט לאט וכאשר הוא נגמר המשחק נגמר, כל מיכל דלק שמביאים לגנרטור נותן לשורדים עוד זמן. בנוסף יש מוד שנקרא REALISM שנחשף בטעות (כלומר העמדות של המשחק עלו מחדש אחרי הפסקת חשמל ודיוויד אליס מ1UP ראה את השם בתפריט) אבל לא ידוע עליו כלום.

עוד שני דברים שכדאי לדעת. המשחק תומך לגמרי בL4D1, כלומר אם יש לך את הקודם בבחירת שלבים יהיו לך כל השלבים של L4D1 פשוט ללא הפיצ'רים החדשים של 2. השני הוא שדאג למבארדי אמר ש-L4D3 לא יצא בשנים הקרובות, הם בנו את L4D2 להיות יותר מודולארי כך שפעם הבאה שהם ירצו להכניס שינויים כמו מזג אויר, אזורים רנדומאלים בשלבים או במאי חכם יותר, זה פשוט יגיע בDLC חינאמי (בPC כמובן).

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני יודע שזה כנראה מושך אנשים, זו דוגמא שבדיוק מקבילה לדוגמא של השבוע אקסלוסיביות לגולד (ואולי יותר בעייתית, כי פה מצפים מהצרכן לשלם ישירות על המשחק): מישהו מקבל שבוע של אקסלוסיביות אבל משלם, ומישהו אחר מחכה קצת אבל לא צריך לשלם.

השאלה במקרה של L4D2 היא כמה אנשים שלא היו עושים פריאורדר כברירת מחדל, יעשו פתאום פריאורדר רק בשביל האפשרות לשחק בדמו של משחק שבוע מראש ובשביל הידיעה שהם ישחקו בדמו לפני אנשים אחרים.
אני למשל יושב על הגדר בשביל לראות כמה בדיוק המשחק משפר על פני המשחק הראשון כדי שהוא באמת יצדיק קניה. אם הייתי מקבל דמו יותר מוקדם אז אולי זה ישכנע אותי לקנות את המשחק יותר מוקדם, אבל אני לא אהיה מוכן להתחייב לקניה של המשחק רק בשביל לקבל גישה מוקדמת לדמו.
כמה זה מניע? אני לא יודע, אבל במערכת כמו STEAM למשל שמדובר בדבר נורא מידי, כלומר אתה רואה את הפרסומת, מקליק עליה, משלם ויש לך את הדמו, זה בטוח משפיע. במקרים אחרים, אין לי מושג.
כך או כך תוכל לשחק בדמו לפני שהמשחק יוצא, אולי שבוע לפני ולא חודש וחצי לפני, אבל בהחלט תוכל לשחק בדמו לפני שהוא יוצא.

חוץ מזה אני וליאור מחפשים עוד שניים לקנות איתם את L4D2, המשחק עולה רק 33$ אם קונים 4 עותקים יחד כך שלא יזיק אם אתה ונגיד עומר תצטרפו
(ושאחרים לא יעלבו, פשוט המגורים הקרובים של ארבעתנו נוחים להחלפת מזומנים)

נערך לאחרונה על ידי 2dmx2, 14.10 בשעה 10:14.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 13.10, 20:17

ואת כל הפירוט דווקא בנושא הזה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#3   פורסם: 13.10, 20:32

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ואת כל הפירוט דווקא בנושא הזה?
יש בכלל נושא רשמי לL4D2?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 13.10, 20:38

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
יש בכלל נושא רשמי לL4D2?
יכלת להפוך את ההודעה שלך לנושא הרשמי... יותר מזה אתה עדיין יכול...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 14.10, 07:29

אני הפכתי את זה לנושא הרשמי... נדב - זה הנושא בתחזוקה שלך...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#6   פורסם: 14.10, 10:15

הוספתי תמונה בשביל ה"נעים בעין"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 14.10, 11:20

המון אנשים נמנעים מהמשחק ב-360, אבל לדעתי הוא בנוי נהדר... הלייב והמצ'מאקינג עובדים מצוין, השליטה במשחק מושלמת והחוויה ממש מהנה.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#8   פורסם: 14.10, 12:10

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
המון אנשים נמנעים מהמשחק ב-360, אבל לדעתי הוא בנוי נהדר... הלייב והמצ'מאקינג עובדים מצוין, השליטה במשחק מושלמת והחוויה ממש מהנה.
לדעתי הוא גם נראה פי כמה וכמה יותר טוב בPC וגם בכלליות המשחקים של VALVE מרגישים יותר טוב בPC. אני בטוח שגרסת ה360 תהיה אחלה, אבל אני דובק במחשב
בכל מקרה אני אעדכן מאוחר יותר היום על החמישה קמפיינים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#9   פורסם: 14.10, 13:35

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי הוא גם נראה פי כמה וכמה יותר טוב בPC וגם בכלליות המשחקים של VALVE מרגישים יותר טוב בPC. אני בטוח שגרסת ה360 תהיה אחלה, אבל אני דובק במחשב
בכל מקרה אני אעדכן מאוחר יותר היום על החמישה קמפיינים.
מה התאריך יציאה של L4D2 ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#10   פורסם: 14.10, 13:56

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
מה התאריך יציאה של L4D2 ?
ה17 בנובמבר בכל העולם, אני משער שהPRE LOAD יתחיל ב10.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 14.10, 15:14

אני ממש לא בטוח בשני דברים שכתבת. הראשון הוא אירועים מתוסרטים רנדומליים, שעל זה לא שמעתי. איפה קראת על זה?
והשני זה שהמשחק יכיל את L4D1 המקורי. אני לא חושב שהם הגיעו להחלטה איך לשלב את שני המשחקים, אבל לא נראה שהם יעשו את המשחק המקורי למיותר בעליל.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 14.10, 15:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד שני דברים שכדאי לדעת. המשחק תומך לגמרי בL4D1, כלומר אם יש לך את הקודם בבחירת שלבים יהיו לך כל השלבים של L4D1 פשוט ללא הפיצ'רים החדשים של 2.
אבל זה אומר שתוכל לשחק בשלבים האלו רק עם מי שמשחק בהם דרך L4D2, או שהתמיכה תהיה דו כיוונית: כלומר תוכל אתה להפעיל את L4D2 אצלך ולשחק (רק בשלבים האלו כמובן) עם מישהו שלא היגר ועדיין משחק ב?L4D1

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא