מכת באנים נרחבת - הלוואי שכל הפורצים יקבלו :) - Page 10 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מכת באנים נרחבת - הלוואי שכל הפורצים יקבלו :)
1  2  3  10
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 3 (0 משתמשים רשומים ו- 3 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Mr. nUxX

מנהל פורום Guild Wars

חבר בקהילת: -

#271   פורסם: 15.11, 14:09

WOJA...
אם יש לך פרוץ רוב הסיכויים שקיבלת פלאג
(במידה וכבר הייתה מחובר ללייב פעם)

גם אני רק אתמול התחברתי וקלטתי שבדיוק הרגע קיבלתי את הבאן...
כנראה הם עושים פלאג וברגע שאתה מתחבר זה מאמת את זה ונותן לך את הבאן

לא מזיז לי שקיבלתי באן כי אני משחק (לרוב) בסינגל... אבל באסה שלא יהיה יותר טקן 6 על RANKING
או BORDERLANDS עם עוד אנשים...

מנהל קהילת Guild Wars, לפניות : DreadBoy3@gmail.com

גם אני מחכה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#272   פורסם: 15.11, 14:47

woja
ציטוט:
צפה בהודעה
לכל יפי הנפש הטוענים שמגיע לכל הפורצים ה"גנבים" את שקיבלו.

יש רק דבר אחד שלי אישית מאוד מפריע במיקרוסופט. אל תשכחו שהם בכלל לא מסכימים ומכירים ביבוא של ה-XBOX לארץ. בגלל זה גם אין שרתי לייב בארץ בכל מי שמשחק בארץ משחק עם פינגים יחסית גבוהים (100-250 במקום 50 ופחות).
כמו כן הם ממש לא נותנים שרות למכשירים שהתקלקלו, דבר המחייב את היבואנים הפרטיים לקחת אחריות על המכשירים ולדאוג להם בעצמם - דבר אשר בסופו של דבר מביא למחירים המופקעים של המכשירים פה בארץ.
כנ"ל לגבי המשחקים.

בגלל זה לי אין שום בעיה מצפונית לצרוב משחקים ולשחק במשחקים פרוצים.
אני כן נוטה אבל לקנות משחקי PC שיש להם שרתי משחק בארץ.

נ.ב. יש לי מכשיר פרוץ ואני עוד לא קיבלתי באן. גם לא אתחבר לאינטרנט עד שלא אדע בוודאות שזה בטוח.
נתקן כמה עובדות, זה שהם לא מייבאים רשמית לארץ זה לא אומר שהם "נגד". למעשה אפשר לומר שגם סוני לא מייבאים רשמית לארץ כי זה ישפאר, ולא תקבל תמיכה מהם אם לא קנית דרכם בארץ.
דבר שני לא צריך שרתי לייב כדי לשחק, הלייב זה רק החיבור המשחק עצמו תלוי בשחקנים, תשחק מול אנשים מהארץ ותקבל פינג בדיוק כמו במחשב בארץ. (רק אין שרתיים "ייעודיים" למשחקים שזה משהו אחר. פה המארח הוא גם השרת.) בקיצור - קישקוש.
המחירים של הPS3 ויותר מזה הווי - הם מופקעים עוד יותר ועדיין לא ראיתי שזה משמש לתרוץ כלשהוא. ולגבי מחירי המשחקים - אתה מומזן לקנות מחו"ל ובמחירים של חו"ל. אבל אתה רוצה כמובן הכל מייד ועכשיו ובתנאים שלך.
וזה עוד בלי קשר שהמשחקים בכלל לא שייכים ברובם למיקרוסופט, כשאתה צורב משחק כמו MW אתה דופק בעיקר את אינפיניטי וורדס (וקצת את מיקרוסופט שמקבלת על זה אחוז מסויים) וכן לשאר המפתחות. ואם זאת מפתחת קטנה, יש סיכוי טוב שהיא לא תתאושש מזה. (כמו למשל מה שקורה עם הוויצ'ר)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#273   פורסם: 15.11, 17:49

תאכלס אני קיבלתי באן אבל פשוט לא אכפת לי. הסכום כסף שחוסכים הוא בערך כמו עוד קונסולה.
יש משחקים ששווה לקנות, אבל יש כ"כ הרבה שלא. פיראטיות אשכרה עושה טוב לשוק וגורמת לכך שמשחקים גרועים פשוט לא קונים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#274   פורסם: 15.11, 18:38

אתה כלכך טועה שזה יהיה פשוט מגוחך לנסות ולהסביר לך עד כמה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Overshadow

משתמש רציני

#275   פורסם: 15.11, 19:31

יש משהו בדבריו של woja
יש כאן אנשים שמתנהגים כאילו יש להם הילה על הראש ואף פעם לכאורה לא עשו בעצמם משהו "לא מוסרי"
קדימה,תגידו את האמת,מה כבר יעשו לכם?

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#276   פורסם: 15.11, 19:41

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה
יש משהו בדבריו של woja
יש כאן אנשים שמתנהגים כאילו יש להם הילה על הראש ואף פעם לכאורה לא עשו בעצמם משהו "לא מוסרי"
קדימה,תגידו את האמת,מה כבר יעשו לכם?
ויש אנשים שלא מסוגלים לחיות עם הבחירות המוסריות הלא נכונות שלהם שהם מוכרחים לנסות למצוא דופי אצל אחרים.

קדימה, תהיו מוסריים, ותתחילו לקחת אחריות על המעשים שלכם, מה כבר יקרה לכם?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#277   פורסם: 15.11, 19:51

"מוסר וצדק"
העולם אינו מנוהל על ידי "המוסר והצדק"
אם הוא היה כך,הוא היה מקום הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
לא ידעת שמוסר וצדק משתנים בהתאם לצד?
אני לא תמיד עושה דברים רק כי הם מוסריים וצודקים
הרבה פעמים כשיש לי את הבחירה הזאת,אני הולך על מה שמתשלם,או לפחות שלא דופק אותי או מקדם דברים אחרים לפעמים על חשבון "צדק" של משהו אחר.
כמובן שלפעמים אני מנסה יותר "לאזן" בין הדברים.כמו 42 המשחקים שקניתי מ Steam בשנים האחרונות

נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 15.11 בשעה 20:01.

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#278   פורסם: 15.11, 20:03

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה
"מוסר וצדק"
העולם אינו מנוהל על ידי "המוסר והצדק"
אם הוא היה כך,הוא היה מקום הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.
לא ידעת שמוסר וצדק משתנים בהתאם לצד?
אני לא תמיד עושה דברים רק כי הם מוסריים וצודקים
הרבה פעמים כשיש לי את הבחירה הזאת,אני הולך על מה שמתשלם,או לפחות שלא דופק אותי.
כמובן שלפעמים אני מנסה יותר "לאזן" בין הדברים.כמו 42 המשחקים שקניתי מ Steam בשנים האחרונות
ובגלל זה העולם נראה כמו שהוא נראה, כי כל אחד עושה "מה שנראה לו". כמו למשל להחליט להרביץ לך כי הסתכלת עליו. מבחינתו זה מאוד מוסרי.
המוסר והצדק פה הם לא מלחמה, המוסר והצדק אלו החוקים שכולנו יחד החלטנו כחברה (דמוקרטיה..) שהם החוקים. אין פה "צד שני", יש פה חוקי או לא חוקי. לא מוצא חן בעינניך החוק? יש מגוון רחב מאוד של אמצעים חוקיים להפליא כדי למחות עליו ולנסות לשנות אותו.

אולם כמובן שמאוד קל לפנות לפתרון הלא חוקי וזה שגם דופק את האחר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#279   פורסם: 15.11, 20:22

נו חנן, אתם לא כותבים מיילים לאתרים הגדולים כדי לשחרר לנדב את החסימה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#280   פורסם: 15.11, 20:24

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
נו חנן, אתם לא כותבים מיילים לאתרים הגדולים כדי לשחרר לנדב את החסימה?
אני אתן לנדב להרגע כמה ימים, ואז אולי אנסה בכמה דרכים.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#281   פורסם: 15.11, 20:28

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ובגלל זה העולם נראה כמו שהוא נראה, כי כל אחד עושה "מה שנראה לו". כמו למשל להחליט להרביץ לך כי הסתכלת עליו. מבחינתו זה מאוד מוסרי.
המוסר והצדק פה הם לא מלחמה, המוסר והצדק אלו החוקים שכולנו יחד החלטנו כחברה (דמוקרטיה..) שהם החוקים. אין פה "צד שני", יש פה חוקי או לא חוקי. לא מוצא חן בעינניך החוק? יש מגוון רחב מאוד של אמצעים חוקיים להפליא כדי למחות עליו ולנסות לשנות אותו.

אולם כמובן שמאוד קל לפנות לפתרון הלא חוקי וזה שגם דופק את האחר.
לא כל משהוא "חוקי" הוא בהכרח טוב
אפילו במדינות דמוקרטיות יש חוקים שפוגעים באנשים/בקבוצה מסויימת של אנשים,ולא תמיד יש לך האמצעים "החוקיים" לשנות את החוק או לפחות "להגמיש" אותו,ולכן,אינני רואה בבחוק כדבר שיש לקיימו בכל מחיר.
בכל חברה אפילו הדמוקרטית ביותר,תמיד יהיו אנשים אשר ירצו לקחת תיגר על החוק או חוקים מסויימים ולהראות שהם יכולים,זה במידה מסויימת מטבעו של האדם,להוכיח ולשפר כמה שיותר
ולפעמים זה בא על חשבון דברים שרוב האנשים אינם מסכימים איתם.
אני רואה פיראטיות במידת מה "כתופעת לוואי" של מלחמה של האקרים בחברות
ששניהם מנסים להתעלות אחד על השני
אם אתה רוצה להאשים בקיום של דברים כאלה,תאשים קודם כל את מי שיצר אותם/אחראי להם.
ותמקד את המאבק שלך נגדו,זו גם הבעיה בפיראטיות,זה קרב אבוד לנסות לתפוס כל אחד שמוריד,אתה צריך ללכת "למקור הבעיה".

נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 15.11 בשעה 20:38.

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#282   פורסם: 15.11, 20:33

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אתן לנדב להרגע כמה ימים, ואז אולי אנסה בכמה דרכים.
בהצלחה! .. (באמת.. ללא גרם ציניות! מקווה שתצליחו... לא מגיע לו - אני אומנם סקפטי לגבי התוצאה, אבל באמת שיהיה בהצלחה).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#283   פורסם: 15.11, 20:39

אני מציע לפנות ל Major Nelson.
הוא היחיד שאשכרה אכפת לו והייתה פעם כתבה על זה שהוא הוריד באן.
מה שכן, לא נראה לי שיעזור הפעם מיכוון שהרבה יותר אנשים מבקשים והסטיית תקן עצומה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#284   פורסם: 15.11, 21:27

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה
לא כל משהוא "חוקי" הוא בהכרח טוב
אפילו במדינות דמוקרטיות יש חוקים שפוגעים באנשים/בקבוצה מסויימת של אנשים,ולא תמיד יש לך האמצעים "החוקיים" לשנות את החוק או לפחות "להגמיש" אותו,ולכן,אינני רואה בבחוק כדבר שיש לקיימו בכל מחיר.
בכל חברה אפילו הדמוקרטית ביותר,תמיד יהיו אנשים אשר ירצו לקחת תיגר על החוק או חוקים מסויימים ולהראות שהם יכולים,זה במידה מסויימת מטבעו של האדם,להוכיח ולשפר כמה שיותר
ולפעמים זה בא על חשבון דברים שרוב האנשים אינם מסכימים איתם.
אני רואה פיראטיות במידת מה "כתופעת לוואי" של מלחמה של האקרים בחברות
ששניהם מנסים להתעלות אחד על השני
אם אתה רוצה להאשים בקיום של דברים כאלה,תאשים קודם כל את מי שיצר אותם/אחראי להם.
ותמקד את המאבק שלך נגדו,זו גם הבעיה בפיראטיות,זה קרב אבוד לנסות לתפוס כל אחד שמוריד,אתה צריך ללכת "למקור הבעיה".
וכמובן שהחוק שאומר שלצרוב משחק לא צריך להיות בחוקים הללו? אני מהמר שלא... וגם לחוקים "הלא מוסריים" (ויכול להיות שיש כאלו, נניח למשל העלאת תעריפי הביטוח לאופנענים) יש דרכים אחרות לשנות את החוק - בדיוק תראו את המחאה שלהם (שגם קצת על הגבול).
אבל האם היית מקבל את זה שהם היו נוסעים ברחוב שלך ושוברים לכול המכוניות (כולל שלך) את המראות?
האקרים לא נלחמים בחברות, החברות פיתוח תוכנה הן לא איזה קאורפורט ענק שמשתלט על העולם. אנשים סתם לא רוצים לשלם כסף על דבר שהם יכולים לא לשלם עליו

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#285   פורסם: 15.11, 21:46

דבר אחד שאפשר ללמוד מכל גל הבאנים הזה הוא שפיראטיות על ה-360 הרבה יותר נפוצה ושכיחה ממה שחברות מנסות להציג.
אם רק בגל הנוכחי נחסמו מליון משתמשים בצפון אמריקה בלבד, שאמורה להיות האיזור הכי פחות 'נגוע', אז אני לא רוצה לחשוב כמה עוד יש בשאר העולם. וכל זה רק בתקופה הנוכחית.

אני חושב שאפשר להפסיק לנסות למזער את הפן הזה ב360. מדובר במספרים משמעותיים מאוד, וגם ככה על ה PC כשהחברות מדברות על נתונים זה בדרך כלל עשרות עד מאות אלפים - בסיס פריאטיות שבהחלט קיים ב360.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש צעיר

#286   פורסם: 15.11, 22:05

זה נכון שהפרטיות ב360 היא כנראה גדולה יותר משהיה צפוי, אבל אסור לשכוח שהיא המערכת שמוכרת משחקים בכמויות מטורפות וזאת כנראה הסיבה שלדעתי חברת המשחקים פחות מתלוננות על הפרטיות על ה360 לעומת המחשב.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#287   פורסם: 15.11, 22:20

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
וכמובן שהחוק שאומר שלצרוב משחק לא צריך להיות בחוקים הללו?
בעיקרון,צריבת משחק או כל דבר אחר נחשבת לחוקית כל עוד אתה עושה בה שימוש פרטי ומדובר במשהו שכבר שילמת עליו. או מדובר במשהו שמופץ בחינם.

אני מהמר שלא... וגם לחוקים "הלא מוסריים" (ויכול להיות שיש כאלו, נניח למשל העלאת תעריפי הביטוח לאופנענים) יש דרכים אחרות לשנות את החוק - בדיוק תראו את המחאה שלהם (שגם קצת על הגבול).
אני דיברתי על כך שלא בכל מקום או לא כל חוק הוא בהכרח לא "דופק אותך" בדרך זה או אחרת
ולא תמיד יש לך את הכוח לשנות אותו,או להוכיח את צדקך.

אבל האם היית מקבל את זה שהם היו נוסעים ברחוב שלך ושוברים לכול המכוניות (כולל שלך) את המראות?
זהו,שאתה לא מבין שאני לא אומר פה שחוקים הם דבר רע,אני אומר שחוקים בצורה מוגזמת או לא תמיד הם בסדר,חוץ מזה,אני רואה שאתה סומך יותר מדי החוקים וחושב שהם איזה אלוהים שאתה צריך לעקוב אחריו בכל מחיר,נתערב שאתה לא כזה צדיק כמו שאתה מנסה להראות פה שאתה.

האקרים לא נלחמים בחברות, החברות פיתוח תוכנה הן לא איזה קאורפורט ענק שמשתלט על העולם. אנשים סתם לא רוצים לשלם כסף על דבר שהם יכולים לא לשלם עליו
מי דיבר פה על "שליטה בעולם" דיברתי פה על "מלחמת התעלות אחד על השני" שיש בין האקרים לחברות.
האקרים נלחמים בחברות מהסיבות הללו-
-לעקוף את המגבלות שהחברות שמים על התוכנות/מכשירים שלהם,שבמידת מה לפמעים בעצמם מפרים זכויות בטענת "זכויות יוצרים" שלהם,שלפעמים נראה שחשובה להם יותר מזכויות אחרות.

-לעשות עם המכשיר כל מיני דברים מגניבים כמו Homrebew,אימלוציה,מודניג ושימושים אחרים שאתה לא יכול בלי לפרוץ את המכשיר/תוכנה.

-להריץ משחקי מגובים,שזה לא תמיד בהכרח דבר לא חוקי,כל עוד יש לך את מה שקניתה.

-לקדם את הטכנלוגיה{זאת אומרת,לקדם דברים שלא היו בעבר.

-להוכיח כמובן שהם יכולים לעשות זאת.

אתה מבין,שני הצדדים הם אינם תמיד צדיקים פה,
בשם המלחמה בפיראטיות,חברות יכולות לרדת נמוך מאד,אפשר להגיד כשזה קורה,האקרים משיגים את מטרתם.

נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 15.11 בשעה 22:43.

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#288   פורסם: 15.11, 23:58

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה
מי דיבר פה על "שליטה בעולם" דיברתי פה על "מלחמת התעלות אחד על השני" שיש בין האקרים לחברות.
-לעקוף את המגבלות שהחברות שמים על התוכנות/מכשירים שלהם,שבמידת מה לפמעים בעצמם מפרים זכויות בטענת "זכויות יוצרים" שלהם,שלפעמים נראה שחשובה להם יותר מזכויות אחרות.

-לעשות עם המכשיר כל מיני דברים מגניבים כמו Homrebew,אימלוציה,מודניג ושימושים אחרים שאתה לא יכול בלי לפרוץ את המכשיר/תוכנה.

בשם המלחמה בפיראטיות,חברות יכולות לרדת נמוך מאד,אפשר להגיד כשזה קורה,האקרים משיגים את מטרתם.
רק שבלי האקרים חברות לא היו יורדות נמוך אבל בלי שחברות יורדות נמוך עדין יש האקרים והאמת שהם בדיוק הסיבה שחברות יורדות נמוך. ההאקרים הם הבעיה, לא לוחמים, לא פיתרון ולא משהו אחר.
עוד אפשר להגיד שהאקרים שפורצים לאתרים ומערכות גדולות עושים משהו חיובי ברמת העיקרון (כל עוד הם לא פוגעים באף אחד) כי הם חושפים בעיות אבטחה שיכלו להפרץ על ידי גנבים או טרוריסטים, אבל האקרים של משחקים... בע.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#289   פורסם: אתמול, 00:01

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
רק שבלי האקרים חברות לא היו יורדות נמוך אבל בלי שחברות יורדות נמוך עדין יש האקרים והאמת שהם בדיוק הסיבה שחברות יורדות נמוך. ההאקרים הם הבעיה, לא לוחמים, לא פיתרון ולא משהו אחר.
עוד אפשר להגיד שהאקרים שפורצים לאתרים ומערכות גדולות עושים משהו חיובי ברמת העיקרון (כל עוד הם לא פוגעים באף אחד) כי הם חושפים בעיות אבטחה שיכלו להפרץ על ידי גנבים או טרוריסטים, אבל האקרים של משחקים... בע.
וחברות אף פעם לא עשו משהו מגעיל ודפקו צרכנים כמו הגבלת איזורים,והגבלת פי'צרים ותוכנות חוקיות לגמרי{ראה ערך Iphone}?

זה משלים זה אתה זה האקרים קיימים בגלל זה
וחברות יורדות נמוך לא רק בגלל האקרים,לפעמים בגלל להרוויח עוד כסף{ראה ערך אקטביזיון ומיקרוסופט},מה שמכונה תאוות בצע.

נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, אתמול בשעה 00:03.

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#290   פורסם: אתמול, 00:02

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה

אתה צריך לעשות הפרדה בין מי שפורץ, קרי שמתכנת את כל הפריצות או לעיתים אפילו מתכנן את ההארד-וואר (האלקטרוניקה) שמשמשת לפריצות לבין הציבור שמשתמש בזה.
סה"כ אם אנשים רגילים (כמוך) לא היו עוברים על החוק אז כל המאמץ הזה של ההאקרים היה לחינם. בסוף אין פה שום עניין של אבולוציה או איזה שטות אחרת כזאת שאתה מנסה למכור כאן, אלא (כמו שרשמתי איזה 8 עמודים אחורה) פשוט הפכו את הגניבה לקלה יותר, חשאית יותר וכתוצאה מכך, המונית יותר.

האקר שפורץ לפנטגון ואז שולח להם מייל עם הפרטים על איך הוא עשה את זה ואיפה הפירצות אבטחה שלהם יכול להיחשב לאצילי (עזבו שניה את הנקודה אם הפנטגון זה גוף מוסרי או לא).
איזה מישהו שממציא פריצה כדי שמיליוני בני 13 מחוצ'קנים יוכלו להוריד את MW2 מהרשת הוא די רחוק ממה שאני רואה בראש כשאני חושב מוסרי (ואני גם די בטוח שהוא לא מחשיב את עצמו כאצילי).

איכשהוא הצליחו להכניס לך לראש שיש פה איזו מלחמה בין טוב לרע. אין פה שום מלחמה אחי, זה פשוט מה חוקי ומה לא חוקי. חברות משקיעות הון עתק בשביל לפתח משחקים, ומן הסתם הן יסכימו להשקיע סכומים גדולים גם בשביל למנוע גניבה של המוצרים האלה.
ובנוגע ל"נימוקים" שלך - בסוף 99.999% מהאנשים שפורצים לא עושים את זה בשביל לגבות לעצמם את המשחקים או בשביל מודינג או שיט אחר. הם עושים את זה בשביל לגנוב, קרי להוריד משחקים מהאינטרנט שאחרת הם היו צריכים לקנות בכסף.
האקרים עושים את זה בעיקר (ממה שאני מבין) בגלל האתגר, ולעיתים בגלל אינטרס כלכלי.

אגב, אני מניאק אם מלפרוץ את ה360 "הטכנולוגיה" התקדמה.. בחייאת דינק, אם אתה רוצה לקדם טכנולוגיה לך תהיה רופא ותמצא תרופה לסרטן או דרך חכמה יותר לזקק מים או משהו. כנראה שלעזור לבני 13 להימנע מלפתח כישורים חברתיים זה לא בדיק מה שיקדם את העולם קדימה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#291   פורסם: אתמול, 00:07

The Overshadow
ציטוט:
צפה בהודעה
וחברות אף פעם לא עשו משהו מגעיל ודפקו צרכנים כמו הגבלת איזורים,והגבלת פי'צרים ותוכנות חוקיות לגמרי{ראה ערך Iphone}?

זה משלים זה אתה זה האקרים קיימים בגלל זה
וחברות יורדות נמוך לא רק בגלל האקרים,לפעמים בגלל להרוויח עוד כסף{ראה ערך אקטביזיון ומיקרוסופט},מה שמכונה תאוות בצע.
לא ממש, אם לא היו האקרים של משחקים לא היו למשחקים הגנות. למה אקטיווז'ן עושה הכל על שרתים מוקדשים בPC? כי אז לא יכולים להיות שרתים פרוצים לגנבים. למה IPHONE נעול? כי הם חתמו הסכם בלעדיות עם חברה מסויימת.
אני לא מבין מה הבעיה, אם אין האקרים, אין הגנות למשחקים. זה פשוט, אבל תמיד יהיו האקרים כי זה הטבע של הבני אדם. בנושא הIPHONE, אפשר לקנות אותו פתוח, הוא פשוט עולה יותר כי אם אתה קונה טלפון נעול לחברה מסויימת היא מממנת לך חלק המעלות שלו (אולי בעצם גם זה לא מוצא חן בעינך?).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mr. nUxX

מנהל פורום Guild Wars

#292   פורסם: אתמול, 02:08

אתם מעלים פה ויכוח שלא יגמר לעולם...
הדעה שלי אם בא לכם לשמוע או לא...

אני פרצתי את שלי מסיבה מסויימת , שילמתי 1800 שקל בידיעה שאני אוכל לפרוץ אותה ולשחק צרובים
כי אין לי עוד 350 שקל לקנות משחק
או בכלל 100 שקל...

תבינו שלמשל אני שבא ממשפחה שהיה לנו מחשב אחד שהוא היה פנטיום 4 עד לפני שנה...
שאני עבדתי חודשיים וקניתי מחשב חדש עם מסך וכולי (וזה פשוט גמר לי את כל הכסף חד משמעית)

אז שאמרתי יאללה נקנה XBOX ונעביר את הזמן לגיוס ידעתי שאני לא ילך לבזבז עוד כסף על משחקים...

נכון החברות מפסידות וכולי אבל זה נושא רגיש מאוד גם לצד הטוב וגם לצד הרע... יש הרבה חסרונות אך גם יתרונות

מייקרוסופט עשו מה שהם היו צריכים לעשות וכנראה שעכשיו האקרים ינסו לעשות UNBAN
או פריצה עם הגנות יותר מתוחכמות... זה פשוט משהו שימשיך כמו הטבע

מנהל קהילת Guild Wars, לפניות : DreadBoy3@gmail.com

גם אני מחכה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fucile

משתמש בכיר

#293   פורסם: אתמול, 05:14

Mr. nUxX
ציטוט:
צפה בהודעה
אתם מעלים פה ויכוח שלא יגמר לעולם...
הדעה שלי אם בא לכם לשמוע או לא...

אני פרצתי את שלי מסיבה מסויימת , שילמתי 1800 שקל בידיעה שאני אוכל לפרוץ אותה ולשחק צרובים
כי אין לי עוד 350 שקל לקנות משחק
או בכלל 100 שקל...

תבינו שלמשל אני שבא ממשפחה שהיה לנו מחשב אחד שהוא היה פנטיום 4 עד לפני שנה...
שאני עבדתי חודשיים וקניתי מחשב חדש עם מסך וכולי (וזה פשוט גמר לי את כל הכסף חד משמעית)

אז שאמרתי יאללה נקנה XBOX ונעביר את הזמן לגיוס ידעתי שאני לא ילך לבזבז עוד כסף על משחקים...

נכון החברות מפסידות וכולי אבל זה נושא רגיש מאוד גם לצד הטוב וגם לצד הרע... יש הרבה חסרונות אך גם יתרונות

מייקרוסופט עשו מה שהם היו צריכים לעשות וכנראה שעכשיו האקרים ינסו לעשות UNBAN
או פריצה עם הגנות יותר מתוחכמות... זה פשוט משהו שימשיך כמו הטבע
אתה בדיוק כמו אצלי בבית.

וחנן אתה יודע מה מגעיל בכם? לא כולם כמוך מבוגרים שעובדים כבר
אנחנו לא במצב כלכלי כמו כול הטחונים פה ואין לי כסף לכול משחק שיוצא..
יש לי בקושי כסף למשחק אחד.

נערך לאחרונה על ידי Fucile, אתמול בשעה 05:16.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#294   פורסם: אתמול, 08:43

Fucile
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה בדיוק כמו אצלי בבית.

אממ, מה מגעיל בזה שאנחנו קונים משחקים בצורה חוקית? שאנחנו לא דופקים אף אחד? וחוץ מזה, לא כל אחד שקונה משחקים הוא טחון. אני בן 15 ואני קונה משחקים גם לPS3 וגם ל360, ואני לא מרגיש שאני נדפק או משהו.
אין לי כסף למשחק? אני לא קונה אותו! אני לא מרגיש צורך לקנות כל משחק שיוצא ברגע שהוא מושק, אני עושה לעצמי רשימת עדיפויות, וקונה את המשחקים שאני רוצה בקצב שבו אני יכול לממן אותם. יש משחק שאני רוצה דווקא בהשקה? אני חוסך, וקונה אותו.

זה כמו שתאמר לי עכשיו שבגלל שאין לך כסף לרכב אתה תלך ותגנוב אחד, זה נשמע לך טיעון הגיוני? אם אין לך כסף אל תקנה, רק אל תנסה לתרץ את הפריצה שלך עם הטיעון המגוחך הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#295   פורסם: אתמול, 09:16

אני רוצה להעיר, אני לא רואה בחוק את "הצו המוסרי העליון" אבל כן אני רואה בחוק את התגלמותה של חברה דמוקרטית תקינה ועובדת. במידה וכל אחד כמו שאתה (שאדאו) מציע יחליט מתי לא מתאים לו לקיים חוק סתם ככה (ואפילו מסיבות טובות) לא נוכל להתקיים כחברה. בשביל התנגדות לחוקים ואו מעשים יש פרוצדורות מסודרות. החל מהפגנות (חוקיות), הפעלת לוביניג על המחוקקים, להיבחר בעצמך ועוד הרבה דרכים.
אולם מה? אנשים לא באמת מאמינים כי החוק צריך להשתנות, מעניין אותם דבר אחד: לקבל הכל, עכשיו ומייד ובלי לשלם ובלי להתאמץ.

ותאמין לי שבית המשפט בהחלט נותן הגנה לכל הדברים שאתה מזכיר כ"לא חוקיים" שהחברות עושות. תראה למשל את מה שהיה עם סוני והקובץ ROOT. פשוט תהיה אמיתי עם עצמך - אין בפריצה של משחקים שום דבר חוקי או הסבר מוסרי לעניין.
ובתור אחד שעובד בתעשיית התוכנה אני יכול להגיד לך שאם אתה חושב שחברות ימשיכו לפתח תוכנה ברמה שאתה רוצה שהמשחקים שלך יהיו מדובר בסכומי כסף ענקיים שאם החברות לא יקבלו פשוט תראה משחקי פלאש וזהו. (שלא לדבר שגם את אפליקציות הדולר של אנשים פרטיים פורצים בלי בושה)

Fucile
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה גם מכוער. נו מה הקשר? אף אחד לא טחון פה, גם אני לא מבזבז את הכסף שלי. אתה חושב שאני יכול להוציא 10,000 ש"ח בחודש על משחקים? אתה יודע שבעונת החגים הזאת אני קונה אולי 2 משחקים? אתה בכלל מודע להוצאות של איש בעל משפחה? אתה יודע כמה עולים היום גנים?
ולידיעתך גם כשאני הייתי קטן לא קניתי משחק כל חודש או אפילו כל חודשיים. קניתי/קיבלתי משחקים 3-4 פעמים בשנה (בד"כ יום הולדת, אפיקומן בפסח ואולי אורחים מחו"ל. עד היום אני זוכר שהלכתי ל-3 חנויות רק כדי לבחור בקפידה משחק. ובסוף בחרתי ב hostages.) אתה מודע אז איזה כיף היה לשחק ככה במשחק? ואלו היו משחקים בלי מולטי בכלל!
למה אתה לא יכול להשקיע לקנות את MW2 ולקרוע לו את המולטי למשך 4 חודשים ואז לעבור לקנות את היילו OSDT ולקרוע לו את הצורה? (ולקנות משחקים ישנים כמו טו היומן ב-50 שקל? כשתי מנות שווארמה) למה אתה חייב את כל המשחקים שיצאו הרגע עכשיו ומייד? כי אתה ילד מפונק שלא מעניין אותו אף אחד חוץ מעצמו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MAXELL

משתמש רגוע

#296   פורסם: אתמול, 10:35

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה להעיר, אני לא רואה בחוק את "הצו המוסרי העליון" אבל כן אני רואה בחוק את התגלמותה של חברה דמוקרטית תקינה ועובדת. במידה וכל אחד כמו שאתה (שאדאו) מציע יחליט מתי לא מתאים לו לקיים חוק סתם ככה (ואפילו מסיבות טובות) לא נוכל להתקיים כחברה. בשביל התנגדות לחוקים ואו מעשים יש פרוצדורות מסודרות. החל מהפגנות (חוקיות), הפעלת לוביניג על המחוקקים, להיבחר בעצמך ועוד הרבה דרכים.
אולם מה? אנשים לא באמת מאמינים כי החוק צריך להשתנות, מעניין אותם דבר אחד: לקבל הכל, עכשיו ומייד ובלי לשלם ובלי להתאמץ.

ותאמין לי שבית המשפט בהחלט נותן הגנה לכל הדברים שאתה מזכיר כ"לא חוקיים" שהחברות עושות. תראה למשל את מה שהיה עם סוני והקובץ ROOT. פשוט תהיה אמיתי עם עצמך - אין בפריצה של משחקים שום דבר חוקי או הסבר מוסרי לעניין.
ובתור אחד שעובד בתעשיית התוכנה אני יכול להגיד לך שאם אתה חושב שחברות ימשיכו לפתח תוכנה ברמה שאתה רוצה שהמשחקים שלך יהיו מדובר בסכומי כסף ענקיים שאם החברות לא יקבלו פשוט תראה משחקי פלאש וזהו. (שלא לדבר שגם את אפליקציות הדולר של אנשים פרטיים פורצים בלי בושה)

אתה גם מכוער. נו מה הקשר? אף אחד לא טחון פה, גם אני לא מבזבז את הכסף שלי. אתה חושב שאני יכול להוציא 10,000 ש"ח בחודש על משחקים? אתה יודע שבעונת החגים הזאת אני קונה אולי 2 משחקים? אתה בכלל מודע להוצאות של איש בעל משפחה? אתה יודע כמה עולים היום גנים?
ולידיעתך גם כשאני הייתי קטן לא קניתי משחק כל חודש או אפילו כל חודשיים. קניתי/קיבלתי משחקים 3-4 פעמים בשנה (בד"כ יום הולדת, אפיקומן בפסח ואולי אורחים מחו"ל. עד היום אני זוכר שהלכתי ל-3 חנויות רק כדי לבחור בקפידה משחק. ובסוף בחרתי ב hostages.) אתה מודע אז איזה כיף היה לשחק ככה במשחק? ואלו היו משחקים בלי מולטי בכלל!
למה אתה לא יכול להשקיע לקנות את MW2 ולקרוע לו את המולטי למשך 4 חודשים ואז לעבור לקנות את היילו OSDT ולקרוע לו את הצורה? (ולקנות משחקים ישנים כמו טו היומן ב-50 שקל? כשתי מנות שווארמה) למה אתה חייב את כל המשחקים שיצאו הרגע עכשיו ומייד? כי אתה ילד מפונק שלא מעניין אותו אף אחד חוץ מעצמו.

כל מילה בסלע !

GT : sprite IL

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#297   פורסם: אתמול, 11:01

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

בדיוק.
כשאני הייתי בן 13 קנו לי N64 לבר מצווה (בול בשיגור היפני שלו ) יחד עם מריו 64 בנובמבר 1996 ועד פסח שחקתי אך ורק במריו 64 (להזכיר, מולטי אז היה מילה גסה) כל ה5 חודשים האלה. קבלתי 2 עד 5 משחקים בשנה (תלוי נסיעות לחו"ל, ימי הולדת ותלושי מתנה מIBM מאבא) והייתי מאושר עד גג. בSTARFOX, GOLDEN EYE ומריו קארט שחקתי עם החברים במשך לפחות שנה כל אחד ואת הסינגל חרשתי שוב ושוב ושוב (יש לכם מושג כמה היה קשה לפתוח את השלב "מצריים" בגולדן איי? להשיג מדליית זהב בכל השלבים היה בלתי אפשרי) ואחרי 5 שנים עם הקונסולה היו לי אולי 22 משחקים סך הכל.

הבעיה היא שיש פה חבורה של בכיינים שיכולים להרשות לעצמם לקנות 3-4 משחקים בשנה אבל רוצים 20-30 משחקים בשנה אז הם צורבים. אין קשר לגיל, אם אני קבלתי את כל המשחקים שלי מקוריים (ובתקופת הN64 המחירים של המשחקים נעו בין 70$ ל-90$ בארה"ב, תלוי בגודל הקלטת ובארץ הם עלו 500 שקל, לא זולים כמו היום) בגיל 13, למה אתם לא יכולים?

הלוואי וכשהייתי בן 13 היייתי יכול להעביר שנה שלמה עם RE5, MW2, AC2 ובטמן למשל, זאת יכלה להיות שנה אדירה בשבילי. אם הייתי היום בן 13 הייתי מקבל בדיוק את ארבעת המשחקים האלה, הייתי מסיים עם חברים את הCO OP של MW2, הייתי משיג 1000 נק' אצ'יוומנט בכל משחק, הייתי חורש את המולטי עד מוות. אין דבר יותר מספק מלקבל משחק חדש ולדעת שהוא ואתה חברים מעכשיו לחצי שנה לפחות, כל הזבי חוטם כיום שצורבים כל מה שזז בכלל לא יודעים מה זאת חוויה של משחק חדש.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fucile

משתמש בכיר

#298   פורסם: אתמול, 14:20

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אממ, מה מגעיל בזה שאנחנו קונים משחקים בצורה חוקית? שאנחנו לא דופקים אף אחד? וחוץ מזה, לא כל אחד שקונה משחקים הוא טחון. אני בן 15 ואני קונה משחקים גם לPS3 וגם ל360, ואני לא מרגיש שאני נדפק או משהו.
אין לי כסף למשחק? אני לא קונה אותו! אני לא מרגיש צורך לקנות כל משחק שיוצא ברגע שהוא מושק, אני עושה לעצמי רשימת עדיפויות, וקונה את המשחקים שאני רוצה בקצב שבו אני יכול לממן אותם. יש משחק שאני רוצה דווקא בהשקה? אני חוסך, וקונה אותו.

זה כמו שתאמר לי עכשיו שבגלל שאין לך כסף לרכב אתה תלך ותגנוב אחד, זה נשמע לך טיעון הגיוני? אם אין לך כסף אל תקנה, רק אל תנסה לתרץ את הפריצה שלך עם הטיעון המגוחך הזה.
אני לא מתרץ את הפריצה שלי.
אין לי מושג מה המצב הכלכלי שלך בבית אבל אצלנו זה דיי קשה..
כה אני עובד אבל את כול הכסף הזה אני מוציא על שיעורי נהיגה + לזה שאני חוסך לטסט עצמו לביטוח ועוד... אני לא מתכוון להוציא 400 שקל על משחק כמו COD6 אני מעדיף לשמור את הכסף בשביל עוד 3-4 שיעורי נהיגה..
אני לא אומר שזה נכון לפרוץ את ה-XBOX אבל מצטער באמת שאין לי כסף בשביל לקנות משחקים.
ותאמיןןןן לי שאין לך מושג איך זה בבית שלי ותבין שכשאני קונה משהו אבא שלי לא יושן יומיים.
אתה לא מבין איזה צרחות קיבלתי ממנו שהוא שמע על הבאן הזה (לא שהוא מבין בזה משהו) אבל לפי מה שהוא הבין זה שאני לא יכול לשחק בזה כמו פעם.. הוא התחיל לצרוח עלי כי כסף לא צומח על העצים.

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
א. אני לא קיללתי (או איך שלא תקרא לזה) ומין הראוי שגם אתה (במיוחד שאתה מנהל קהילה)
ב. שתידע שאת COD6: MW2 קניתי וביום שניכנסתי לשחק בו ב-LIVE גיליתי שאני בבאן...
ג. תאמין לי שאני יודע איך זה במשפחה.. במקרה אני חיי באחת, יש לי אחות קטנה שזה טונות של הוצאות לגנים. אני עכשיו רוצה ללמוד נהיגה ואני ממן בעצמי את כול הלימודים.
אני סתום ברמה מוגזמת ויש לי הקלות בלימודים של אידיוט ואני צריך להוציא מלא כסף על מורות פרטיות מה שאני לא יכול לעשות יותר כי אין לנו כסף לזה.
אולי אתה ממן משפחה אבל באיזה גילים הילדים שלך? 1-6 ? יותר ? אתה יודע כמה אחים יש לי וכמה קשה זה לגדל אצלנו משפחה? אנחנו פרסים! לאמא שלי יש 12 אחים.
ד. יש לי משחקים מקוריים אבל אף אחד מהם לא קניתי (רובם של שחקן בשם total47)
ה. אם אתה אדם מבוגר אתה תידע איזה קשה אצלנו אבא שלי לומד עכשיו לתואר ראשון בגיל 50! אתה יודע כמה לחץ וכמה כסף הוא הוציא על זה? אין לי שקל לביזבוזים, שקל!
ו. למה אני לא יכול לקנות משחקים ולקרוע להם תצורה? כי אני לא טוב כמוכם בחרא הזה משחקים כמו COD4 לא הצלחתי לסיים ב-VETEREN ואני לא יכול לשחק את אותו המשחק כמה חודשים ברצף פשוט לא יכול, + לזה שאני לא מצליח לסיים משחקים עד הסוף תמיד זה קשה לי ואני לא כזה טוב באקס בוקס הזה. ולמה שאני יקנה משחקים ישנים? מה אני יעשה איתם?.

למה אני רוצה את כול המשחקים הרגע ומייד? אני לא רוצה, אבל שאיזה 10-20 ילדים מהבצפר שלי קונים X360 וכולם פורצים אותו וכשאני קונה אומרים לי תפרוץ גם כי ככה עושים ואתה יודע מה מתסכל? תחשוב על זה שיוצא MW2 והם מורידים את זה ודוגרי אני רוצה לשחק איתם, מה אני ישחק לבד? ידעתי שאני לא יוריד את זה (וד"א שתידע שאני בחיים שלי לא הורדתי משחק אני אפילו לא יודע איך מתקנים אותו או איך צורבים אותו.. אני צורב משחקים מחברים שלי שיש להם) אני ילד מפונק? אתה בכלל מכיר אותי? מי אתה שתגיד לי שאני מפונק.
הייתי צריך לעבוד 2-3 חודשים ולבזבז את כול החופש הגדול שלי בשביל ה-XBOX הזה כול היום לעבוד בצביעה של בתים ובית ספר מ-5 בבוקר עד 4-5 בצהריים מי אתה שתגיד לי שאני מפונק? כול מה שאני קונה אני קונה לבד.
לא ידוע איך זה אצלך או אצלכם אבל אצלנו (הפרסים) ככה נהוג (במשפחה) שאם אתה רוצה משהו שהוא לכיף שלך תעבוד ותקנה בעצמך. שום דבר שיש לי לא קיבלתי כי סתם ביקשתי הנה, קיבלתי עכשיו באן.. זהו אני לא קונה חדש כי אין לי כסף ואני לא מתכוון לבזבז עוד חודשיים מהחיים שלי בשביל לקנות איזה מכשיר שסתם דופק את הילדות...
לפחות 4-5 ילדים מהעיר שלי שיש להם את זה דפקו להם תחיים.. אני מתערב איתך שלפחות 2 מהם לא זוכרים מזה שמש..

אני פרצתי כי חבר שלי אמר לי שככה עושים.. בחיים לא הייתי גיימר או מה שזה לא יהיה אני כולה הייתי שחקן CS.. אתה יודע מזה שחקני CS? אנחנו חרא שחקנים.
הלכתי לבית של חבר וראיתי את ה-XBOX הזה והוא אמר לי שכדי לי גם.
חיכיתי חצי שנה עד שההורים שלי יסכימו לי ללכת לעבוד בחופש (בשביל לא להדרדר בלימודים) ואז קניתי. נכון שזה דפוק וזה לא נכון לפרוץ את הקונסולה אבל מה רצית שאני יעשה?
המשחק המקורי היחידי שיש לי זה GTA IV (שהוא של חבר) רק בו הייתי משחק? כול הזמן? כול מאה שקל שאני מרוויח זה למורה לנהיגה... לא מנסה להצדיק את זה שפרצתי אבל דוגרי אתם לא צריכים להתנהג כמו שאתם מתנהגים לאלה שפורצים ואל תכניס לי את השטויות שלכם כמו
"נכון שלא היית פורץ אוטו?" "נכון שלא היית פורץ לדירה?" "נכון שלא היית גונב סרט?" וכול החרא הזה ואז תגיד לי לא לפרוץ.

בוא עכשיו נתערב על כמה כסף שאתה רוצה שאתה הורדת משחק\שיר\סרט בחיים שלך.
אם זה לא לאקס בוקס אז זה למחשב..

רק פעם הבאה שאתה מגיב למישהו תחשוב לפני שאתה כותב ותאמין לי שכול מי שהיה לו כסף לא היה פורץ מה לעשות שלא לכולנו יש איך להשקיע בזה ולקנות משחקים.

ד"א תאמינו לי שאני יודע שחפרתי בהודעה הזאתי.. אני לא מתכוון להגיב יותר ככה שעדיף להוציא הכול בהודעה אחת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#299   פורסם: אתמול, 14:27

אם קנית את הדברים מהכסף שלך אז אין לאבא שלך שום זכות לפתוח את הפה ובטח לא לצעוק.
אני גם לא יודע למה אתה חושב שאתה סתום ברמות... יש לי הרגשה שהכניסו לך את זה לראש משום שאין שום סיכוי שבעולם שבן אדם סתום ברמות או כזה שיש לו בעיות למידה, יוכל לשבת ולכתוב כזו הודעה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fucile

משתמש בכיר

#300   פורסם: אתמול, 14:41

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אם קנית את הדברים מהכסף שלך אז אין לאבא שלך שום זכות לפתוח את הפה ובטח לא לצעוק.
אני גם לא יודע למה אתה חושב שאתה סתום ברמות... יש לי הרגשה שהכניסו לך את זה לראש משום שאין שום סיכוי שבעולם שבן אדם סתום ברמות או כזה שיש לו בעיות למידה, יוכל לשבת ולכתוב כזו הודעה.
אתה דיי צודק אבל אתה שלי התעצבן כי במקום ללמוד לקראת השנה החדשה והחרא שלו אז עבדתי...
ואף אחד לא הכניס לי כלום לראש בכיתה ג' עשיתי את האבחון הראשון שלי ויצא שאני צריך הרבה הקלות
יש לי כתב שבחיים אתה לא תצליח לקרוא אותו, יש לי ממוצע גרוע בלימודים ואני לא קולט כלום ממה שאני לומד.. אני לוקח ריטלין(קונצרטה 54 מיליגרם, שזה מאוד גבוה לגיל שלי)
יש לי בעיית קשב וריכוז ממש גבוה (כמו לאבא שלי שעכשיו בגיל 50 לומד לתואר ראשון וגם הוא בעצמו רוצה לעשות אבחון) כול החטיבה היה לי פתור מערבית, פיזיקה, מוסיקה(העדיפו לתת לי תגבור) וביולוגיה היה לי פתור מחלק ב' (משהו כזה)
אני לא אומר שאני מפגר ברמות אני יודע שיש לי הרבה קשיים אני כיתת אתגר אם אתה יודע מזה
יש רגילה, מדעית ומב"ר.
מב"ר = כיתה של 26 תלמידים עם הקלות
אתגר = כיתה של 12 תלמידים עם הקלות + התנהגות ב ומעלה (כאילו ג,ד)

ותאמין לי שבלי העזרה שאני מקבל הרגע מהבצפר (כמו מלא עזרה, מחלקים אותנו לשתי קבוצות של 6 תלמידים בכול מקצוע בגלל שאנחנו לא יכולים להתרכז הרבה תלמידים, יש לי סייעת מורה כזאתי שעוברת בינינו בזמן השיעור ובודקת שכולם מרוכזים ומסבירה ועוזרת למי שלא מבין + המורה הרגילה שנמצאת בכיתה ואין לנו מורות רגילות יש לנו מורות שהוסמכו לעבוד עם ילדים כמונו (ADHD שזה ילדים בעלי בעיות קשה וריכוז חמורות ובעיות הייפר אקטיביות חמורות..)

בהודעה מקודם אני בכלל התכוונתי שיש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות משחקים וכול הדברים האלה ויש אנשים שכן יכולים.
אבל בחייאת זה שאומר שאנחנו פרצנו את זה אז אתם(הלא פורצים) צריכים להתנהג אלינו כמו חרא? מהאופן דיבור שלך חנן זה נשמע כאילו אנחנו תת אנשים כאילו אנחנו עם זבל.. מה לעשות שאני לא יכול להרשות לעצמי..

נערך לאחרונה על ידי Fucile, אתמול בשעה 14:44.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  10

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא