משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 5 (2 משתמשים רשומים ו- 3 אורחים)
2dmx2, Klayman
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
02.11, 16:42
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
ההתערבות שלי לא קשורה לדיון ביניכם או להסקת המסקנות שלו (שאני לא מסכים איתה, אבל עומר כבר אמר את מה שהיה להגיד), אלא להסקת המסקנות שלך.
הוא לא כתב כלום על אמריקאים. אתה איכשהו הסקת משהו על אמריקאים - או לפחות ככה ניסחת את זה - ולא ברור על מה התבססת. הסקת המסקנות שלך נראית לי מטופשת ולכן הערתי על זה. זה הכל. |
|
|
|
|
אז זהו, שאני לא הסקתי מסקנות. אתה הסקת שאני הסקתי מסקנות. כהרגלך, אתה חייב לקפוץ ולהתערב, ואז קרה שהסקת המסקנות שלך, היא הטיפשית כאן, כי אני לא הסקתי שום מסקנה.
בקיצור אני אשתדל לא להגיב לך יותר, ה''דיון'' איתך מדרדר לחפירות יתר, ובאמת שאין לי עצבים לזה. סורי. אתה מוזמן להגיב לי מה שתרצה, אל תצפה לתשובות.
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 02.11 בשעה 16:46.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
02.11, 16:56
|
|
|
WAT!?
לא הבנתי.
|
|
|
|
|
|

עורך ראשי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
05.11, 15:46
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
גם גיימר וויגיימס מבחינת התוכן הם הפוכים. ויגיימס הוא בלוג ללא תוכן מקורי שרק מתרגם מאתרים בחו"ל או נותן קישורים לכתבות פופוליסטיות. גיימר מייצר תוכן על בסיס יומי. |
|
|
|
|
במקרה עברתי כאן וזה צד את עיני. תגיד לי, אתה בכלל גולש בגיימר ובויגיימס? כי מהעובדה שאין לך מושג מה מפרסמים בשני האתרים, זה ממש לא נראה ככה...
אנא, לך בדוק בבקשה כמה "תוכן מקורי" יש בגיימר לעומת "תרגום מאתרים בחו"ל". קח נגיד חודש אחורה ותספור. עכשיו תשווה לויגיימס. ואז תחזור לפה ותתנצל על השטויות שכתבת.
אתה יודע מה? אני אעזור לך:
בגיימר פורסמו בחודש האחרון:
12 ביקורות (+5 שמועתקות מאתר ispot)
3 כתבות אחרות
זה פחות או יותר כל התוכן ה"מקורי, על בסיס יומי" שמצאתי. אבל תבדוק בעצמך, יכול להיות שפיספסתי משהו.
אצלנו פורסמו בחודש האחרון:
6 ביקורות
5 כתבות
5 קומיקסים
9 פינות של מבצעי השבוע ו"מגיעים השבוע"
8 פינות של "מבזק משחקים יומי"
בגיימר מעדיפים לשים את הדגש על ביקורות, וזו זכותם (הם אגב מקבלים את המשחקים בחינם, אנחנו לא). אצלנו מעדיפים, במקום עוד ביקורת על משחק לא מעניין, להשקיע בכתבות מגוונות ובתוכן נוסף וייחודי (כמו הקומיקס) שבאופן עובדתי מושכים יותר קהל.
בכל אופן, הטענה ש "ויגיימס הוא בלוג ללא תוכן מקורי שרק מתרגם מאתרים בחו"ל או נותן קישורים לכתבות פופוליסטיות. גיימר מייצר תוכן על בסיס יומי" היא פשוט בולשיט טהור.
מצפה להתנצלות.
|
יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
05.11, 20:18
|
|
|
פורום מעניין...
בכל מקרה, אני עכשיו פרצתי את הקונסולה שלי אחרי כמה חודשים שניסיתי את כל העניין הזה של מקורי.
להגיד לכם שיש לי בשלב הזה איזשהי פגיעה במוסר , לא ממש.
לכל הרוחות , ההורים שלי קנו לי את הXBOX באנגליה במחיר סבבה לגמרי ומשחקים במחיר תענוג. אם היו מוכרים לי במחיר שמוכרים באנגליה משחקים הייתי כל חודש קונה משחק אחד לפחות :/
וואלה, שמיקרוסופט ידפקו...
עם המחירים שמוכרים לי משחק בארץ , אני מעדיף לשלם על פריצה / הגנות שטויות כאלה מאשר לשלם כסף על משחקים. לגבי מה גורם לפריצות אין שום מניע אחר לדעתי חוץ ממניע כספי ואולי גם נוחות לצורך העניין.
הה
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
05.11, 20:39
|
|
|
לגבי דיון על הפיראטיות יש לנו נושא מיוחד.
בכל מקרה - נשאל אותך ככה, האם המחירים היו כמו שם (או קרובים ממש) היית קונה?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
05.11, 20:47
|
|
|
באמת שאני שוקל לפרוץ את הקונסולה שלי אני במילא לא משחק בלייב ואין לי משחקים בשיט מה אתם היית עושים במצב שלי?
|
דיפלומטיה היא האמנות של לשאת ולתת עם נוכלים.
- בנימין זאב הרצל
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
05.11, 21:13
|
|
|
ITAYBRON |
 |
|
|
באמת שאני שוקל לפרוץ את הקונסולה שלי אני במילא לא משחק בלייב ואין לי משחקים בשיט מה אתם היית עושים במצב שלי? |
|
|
|
|
זאת לא השאלה הנכונה. אם אתה שואל מבחינה "עסקית" רווח מול הוצאות - תמיד פריצה תהיה "זולה" יותר. הרי לא תשלם על משחקים.
לגבי "מוסר"? - תיקח החלטה ותחיה איתה.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
05.11, 21:14
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
בכל מקרה - נשאל אותך ככה, האם המחירים היו כמו שם (או קרובים ממש) היית קונה? |
|
|
|
|
ועוד איך!
לא הייתי נוגע בפרוצים... קניתי כבר משחקים / מוזיקה והכול ואני נוהג לקנות. אני אכנס גם לדיון על הפיראטיות אבל הנקודה שלי:
תמכור לי כל משחק לXBOX ב400 שקל , אני אהנה לדפוק אותך.
תמכור לי משחק לXBOX במחירים שמוכרים באנגליה או קרובים ממש ואני אקנה בהחלט 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
05.11, 21:17
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
בכל מקרה - נשאל אותך ככה, האם המחירים היו כמו שם (או קרובים ממש) היית קונה? |
|
|
|
|
לא, הוא לא. שמיקורוסופט ידפקו, שהוא יתן להם 200 שקל?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
05.11, 21:18
|
|
|
fusi0n |
 |
|
|
ועוד איך!
לא הייתי נוגע בפרוצים... קניתי כבר משחקים / מוזיקה והכול ואני נוהג לקנות. אני אכנס גם לדיון על הפיראטיות אבל הנקודה שלי:
תמכור לי כל משחק לXBOX ב400 שקל , אני אהנה לדפוק אותך.
תמכור לי משחק לXBOX במחירים שמוכרים באנגליה או קרובים ממש ואני אקנה בהחלט  |
|
|
|
|
אז תיכנס לFAQ שלנו, תראה שכל אחד יכול לעשות כרטיס בינ"ל נטען (פשוט ללכת לדואר , לשלם ולקחת, "למתקדמים" יש כרטיס של לאומי קארד נטען. וסתם ככה למי שיש כרטיס רגיל יכול לעשות חשבון פייפאל...) יש אתרים אמינים ביותר כמו פלי אסיה, VGP ועוד ששם משחקים עולים בדיוק כמו בחו"ל (אפילו כולל המשלוח. למשל אם תקנה בארה"ב משחק (חדש!) יעלה לך 60$ = מע"מ שזה יצא בסוף 64-65$ ומשחק לארץ יעלה לך 67-68$.
משחקים טיפה ישנים יותר כבר תמצא במחירים זולים בהרבה - 20-30-40$ ולעיתים ממש מציאות, כמו למשל טו היומן או דארק סקטור ב10$.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
05.11, 21:22
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לא, הוא לא. שמיקורוסופט ידפקו, שהוא יתן להם 200 שקל? |
|
|
|
|
כן , כבר שילמתי...
קניתי בתקופה האחרונה ORANGE BOX למחשב , קניתי street fighter 4 , halo wars
ועכשיו אני הולך לקנות bully לXBOX שמוכרים במבצע בtower records ב150 שקל.
אני ממש לא מחרטט , אין לי שום סיבה לחרטט פה...
אני אומר לך ישר ולעניין. במחיר של 200 שקל , אני אקנה ממיקרוסופט ומכול
חברה אחרת אפשרית בשמחה.
לbozeman מעלי , עד עכשיו בעיקר קניתי משחקי מחשב בחו"ל כי אפשר לקנות אותם בsteam בלי משלוח כלשהו. לא יצא לי לחשוב ממש על האופציה של משלוחים עד עכשיו אבל אם אתה אומר שהתוספת מחיר על משלוח לא היסטרית אני בהחלט אבדוק את העניין.
אני אבדוק את הFAQ בהמשך 
נערך לאחרונה על ידי fusi0n, 05.11 בשעה 21:25.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
05.11, 21:23
|
|
|
fusi0n |
 |
|
|
כן , כבר שילמתי...
קניתי בתקופה האחרונה ORANGE BOX למחשב , קניתי street fighter 4 , halo wars
ועכשיו אני הולך לקנות bully לXBOX שמוכרים במבצע בtower records ב150 שקל.
אני ממש לא מחרטט , אין לי שום סיבה לחרטט פה...
אני אומר לך ישר ולעניין. במחיר של 200 שקל , אני אקנה ממיקרוסופט ומכול חברה אחרת אפשרית בשמחה. |
|
|
|
|
ראה תגובתי למעלה.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
05.11, 21:26
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
ראה תגובתי למעלה. |
|
|
|
|
לא הספקתי לראות , ערכתי בהתאם 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
06.11, 08:15
|
|
|
fusi0n |
 |
|
|
לא הספקתי לראות , ערכתי בהתאם  |
|
|
|
|
משלוח בד"כ עולה בין 3-8$ תלוי באתר (ובסוג המבצע) ויותר מזה, אם המשחק פתוח איזורים (כמו רבים מהמשחקים) ניתן בלי חשש לקנות גירסה אסייתית (שהיא באנגלית כמובן) שהמחיר שלה הוא בכלל 50$ והמשלוח מפלי אסיה הוא 5$ ככה שקיבלת משחק חדש לגמרי ב-55$. (ואם יש לך קופון - זה עוד פחות...)
ושוב - כל זה רק למשחקים החדשים שיוצאים. משחקים ישנים יותר בהרבה פחות (ואז גם איביי בא בחשבון (וגם שם אני אפילו לא מדבר על יד שניה - אלא חדשים בעטיפה)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Guild Wars

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
06.11, 09:29
|
|
שמעו אני יגיד לכם תכלס כי פתחתם את הנושא הזה פה
אני קניתי XBOX בשביל ההווי עם החברה
לשבת בערב (אנחנו לפני צבא אז בראבק כמה שיותר ערבים לעשות עכשיו...) להזמין פיצות עם בירות ופיצוחים
וPRO וTEKKEN וGEARS
וכל האלה של ה
MULTI
אבל הדברים האלה עולים כסף....תכלס
קניתי קונסולה עם שני שלטים גאספר (והפריצה) ב1800... מחיר שאני השקעתי
עכשיו אם נחשוב.. כל משחק תכלס זה 400 שקל זה כמעט רבע מהמחיר של הXBOX... :/
לא זורם אחים שלי... יש לי גם PSP שקניתי לו משחקים שהיו במחיר של 100~180 שקל בכיף...
אבל 400 זה יותר מדי 
זה משהו כמו 20 שעות עבודה
|

גם אני מחכה...
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
06.11, 10:17
|
|
|
כנראה שגם אנשים בלי פרוצים וקנסולה פרוצה מקבלים באן
לפי מה שאני קורא
מיקרוסופט התחרפנו כנראה.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
06.11, 10:25
|
|
|
Mr. nUxX |
 |
|
|
שמעו אני יגיד לכם תכלס כי פתחתם את הנושא הזה פה
אני קניתי XBOX בשביל ההווי עם החברה
לשבת בערב (אנחנו לפני צבא אז בראבק כמה שיותר ערבים לעשות עכשיו...) להזמין פיצות עם בירות ופיצוחים
וPRO וTEKKEN וGEARS
וכל האלה של ה
MULTI
אבל הדברים האלה עולים כסף....תכלס
קניתי קונסולה עם שני שלטים גאספר (והפריצה) ב1800... מחיר שאני השקעתי
עכשיו אם נחשוב.. כל משחק תכלס זה 400 שקל זה כמעט רבע מהמחיר של הXBOX... :/
לא זורם אחים שלי... יש לי גם PSP שקניתי לו משחקים שהיו במחיר של 100~180 שקל בכיף...
אבל 400 זה יותר מדי 
זה משהו כמו 20 שעות עבודה |
|
|
|
|
די עם ה-400 שקל האלו. תקרא לפחות הודעה למעלה ותראה שאתה יכול לקנות גם משחקים ב-200. (חדשים) והרבה פחות קצת יותר ישנים.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
06.11, 10:47
|
|
|
הקנסולה שלי בינתיים בהשבתה (עד שהקיט יגיע), אז אני לא דואג, אבל בלי קשר לזה יש לי רצון להוריד את הפריצה כבר כשנה מהסיבות הבאות:
1. יש לי 11 משחקים מקוריים ושום משחק צרוב.
2. אני לא פרצתי את הבוקס אלא מי שקנה לי את הבוס לפני שנתיים קנה אותו עם פריצה.
3. אין לי כוח להוריד משחק שעות, לקנות בסכום יחסית גדול דיסקים של 8 ג'יגה עדיף לי כבר לקנות מהחנויות הבריטיות ואני מעדיף עטיפה.
4.אני יעדיף לתמוך בחברות המשחקים (חנן השפיע עלי).
5.אני לא רוצה להסתכן בבאן.
הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איך להסיר את הפריצה למישהו יש מושג או לינק (גם באנגלית זה טוב)
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
06.11, 10:52
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
משלוח בד"כ עולה בין 3-8$ תלוי באתר (ובסוג המבצע) ויותר מזה, אם המשחק פתוח איזורים (כמו רבים מהמשחקים) ניתן בלי חשש לקנות גירסה אסייתית (שהיא באנגלית כמובן) שהמחיר שלה הוא בכלל 50$ והמשלוח מפלי אסיה הוא 5$ ככה שקיבלת משחק חדש לגמרי ב-55$. (ואם יש לך קופון - זה עוד פחות...)
ושוב - כל זה רק למשחקים החדשים שיוצאים. משחקים ישנים יותר בהרבה פחות (ואז גם איביי בא בחשבון (וגם שם אני אפילו לא מדבר על יד שניה - אלא חדשים בעטיפה) |
|
|
|
|
המממממם...
משחק הוא פתוח אזורים פר משחק או במקרה איפה שהוא נמכר? 
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
06.11, 11:02
|
|
|
fusi0n |
 |
|
|
המממממם...
משחק הוא פתוח אזורים פר משחק או במקרה איפה שהוא נמכר?  |
|
|
|
|
המלצה שלי אם יש לך pal תזמין מ blahdvd.com כל המשחקים pal ובאנגלית מחירי משחקים מאוד הוגנים ומשלוח רק של 1 pound.
מקווה שעזרתי. (תבחר למעלה במטבע פאונד ולא ב אירו)
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
06.11, 12:03
|
|
|
fusi0n |
 |
|
|
המממממם...
משחק הוא פתוח אזורים פר משחק או במקרה איפה שהוא נמכר?  |
|
|
|
|
תלוי משחק. רוב המשחקים פתוחים (למשל COD4, ME, דרגון אייג, היילו, גירס וכו') יש לינק בFAQ לרשיה המלאה של המשחקים והתאימות שלהם.
במקרה הגרוע תקנה לפי הקונסולה שלך (יש לינקים לאתרים לפי סוג הקונסולה).
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
06.11, 17:24
|
|
|
ואו..
באסה לפרוצניקים
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
07.11, 12:39
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
די עם ה-400 שקל האלו. תקרא לפחות הודעה למעלה ותראה שאתה יכול לקנות גם משחקים ב-200. (חדשים) והרבה פחות קצת יותר ישנים. |
|
|
|
|
עזוב, כבר רשמנו בת'רד הזה 30 פעם שאפשר להשיג משחקים גם ב-100-200 שקל. (כאמור יש לי איזה שמונה משחקים, ורק על אחד מהם שילמתי מעל 200 שקל)
בסדר אנשים יודעים שמה שהם עושים זה לא בסדר, אז הם דבקים במחירים בארץ כתירוץ למרות שיש לא מעט אלטרנטיבות מצוינות להשיג משחקים במחירים הוגנים גם בארץ.
אה, ולצורך העניין, Mr. nUxX, אם דיברת על משחקים לשחק עם החבר'ה וזה, בסנד-איט יש את PES 09 ב13 פאונד (שזה 80 וקצת שקל, כולל משלוח זה יוצא 90). באמת פשוט סכום עתק.. עכשיו זאת דוגמא קלאסית לזה שאתה לא מקבל את המשחק הכי חדש, אבל אתה מקבל משחק בזול. אני בזמנו קניתי את FIFA 08 לפני שנה, כי לא רציתי להשקיע 200 שקל בFIFA 09, וממש אין לי תלונות.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
07.11, 13:06
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
כנראה שגם אנשים בלי פרוצים וקנסולה פרוצה מקבלים באן
לפי מה שאני קורא
מיקרוסופט התחרפנו כנראה. |
|
|
|
|
הם עדיין יכולים לתת באן למי שיש לו פרוץ אפילו אם הוא לא הוריד משחק אחד,לא משנה,העיקר שפרצת,קיבלת באן...
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
07.11, 15:03
|
|
|
unreal weapon |
 |
|
|
הם עדיין יכולים לתת באן למי שיש לו פרוץ אפילו אם הוא לא הוריד משחק אחד,לא משנה,העיקר שפרצת,קיבלת באן... |
|
|
|
|
אם גישה כזאתי,לא פלא שאנשים ירצו לפרוץ עוד יותר ויותר את המכשיר
אתה באמת חושב שתוכל להכתיב לאנשים מה לעשות אם המכשיר שהם קנו?
אתה ומיקרוסופט בני אדם בדיוק כמונו,וכמונו גם חלים עליך מגבלות שעד כמה אתה יכול לעשות דברים.
בסופו של דבר הם יתחכמו וישפרו את השיטה שלהם,ככה שהם יוכלו לעקוף דברים שהם מנסים לכפות על אנשים.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 07.11 בשעה 15:11.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
07.11, 15:24
|
|
|
unreal weapon |
 |
|
|
הם עדיין יכולים לתת באן למי שיש לו פרוץ אפילו אם הוא לא הוריד משחק אחד,לא משנה,העיקר שפרצת,קיבלת באן... |
|
|
|
|
אני דווקא לא רואה אפשרות טכנית של מיקרוסופט לדעת את זה - לפחות לא היתה לה בעבר לפי מה שמדווחים. ככה שלא נראה לי אפשרי שמישהו עם קונסולה פרוצה יקבל באן בלי שהוא אי פעם הכניס דיסק פיראטי.
מצד שני, למה שמישהו ישחק עם קונסולה פרוצה אבל לא ישתמש בדיסק פיראטי? סתם כי הוא נהנה להסיר את האחריות? או שאולי הוא קנה קונסולה פרוצה ממישהו שהכניס משחק פיראטי בעבר? ואולי פשוט יש פשוט אנשים עם נטיה לשקר כשהם מקבלים באן?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
07.11, 15:37
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אני דווקא לא רואה אפשרות טכנית של מיקרוסופט לדעת את זה - לפחות לא היתה לה בעבר לפי מה שמדווחים. ככה שלא נראה לי אפשרי שמישהו עם קונסולה פרוצה יקבל באן בלי שהוא אי פעם הכניס דיסק פיראטי.
מצד שני, למה שמישהו ישחק עם קונסולה פרוצה אבל לא ישתמש בדיסק פיראטי? סתם כי הוא נהנה להסיר את האחריות? או שאולי הוא קנה קונסולה פרוצה ממישהו שהכניס משחק פיראטי בעבר? ואולי פשוט יש פשוט אנשים עם נטיה לשקר כשהם מקבלים באן? |
|
|
|
|
חנויות בארץ דוחפות קונסולות פרוצות בלי לשאול את הלקוח. אם אתה מבקש קונסולה בלי פריצה, או שהן מסרבות (פשוט זה רווח נקי לפרוץ מכשיר, ורווח לא קטן), או שהן מנפחות את המחיר פיקטיבית כדי שתקנה קונסולה פרוצה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
07.11, 15:39
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
אם גישה כזאתי,לא פלא שאנשים ירצו לפרוץ עוד יותר ויותר את המכשיר
אתה באמת חושב שתוכל להכתיב לאנשים מה לעשות אם המכשיר שהם קנו?
אתה ומיקרוסופט בני אדם בדיוק כמונו,וכמונו גם חלים עליך מגבלות שעד כמה אתה יכול לעשות דברים.
בסופו של דבר הם יתחכמו וישפרו את השיטה שלהם,ככה שהם יוכלו לעקוף דברים שהם מנסים לכפות על אנשים. |
|
|
|
|
למה שאדם יפרוץ את הקונסולה שלו אם לא בשביל פירטיות? אין בכלל דברים של הומברו ל360 לפי מה שאני יודע, כל המטרה של הפריצות היא לשחק משחקים צרובים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
07.11, 15:42
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
חנויות בארץ דוחפות קונסולות פרוצות בלי לשאול את הלקוח. אם אתה מבקש קונסולה בלי פריצה, או שהן מסרבות (פשוט זה רווח נקי לפרוץ מכשיר, ורווח לא קטן), או שהן מנפחות את המחיר פיקטיבית כדי שתקנה קונסולה פרוצה. |
|
|
|
|
אני לא שמעתי על מקרה כזה אבל גם אם זה קורה, שילך לחנות וידרוש קונסולה חלופית אם הם דחפו לו אותה או שיתבעו אותה. זה שחנות עוברת על החוק לא אמור לעניין את מיקרוסופט, זה כמו להגיד שאי אפשר לשלם בשטרות כסף כי יכול להיות רמאי שיתן לך שטר מזוייף.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
07.11, 15:43
|
|
גם אני קיבלתי באן
מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארקייד ג'אספר בלי פריצה במחיר הכי זול?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|