משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום PS3

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
31.10, 22:52
|
|
|
DarkW |
ציטוט: |
 |
|
|
כמובן שלא מדובר בעניין אבסולוטי, ככה שאין בכדי אח שלך לסתור לי את כל התיאוריה.. (בכל מקרה אין באמת דרך טובה לבדוק את זה, אז בגדר זה זה ישאר - תיאוריה)
אגב, אתה קורא לזה "חסכנות" ו-"נוחות" אני באותה מידה יכולה להחליף את זה ב-"קמצנות" ו-"חוסר מוסריות".
אגב, אומנם זה קצת מטופש, אבל מבחינתי יש הבדל בין להוריד מוסיקה של אמן בינלאומי שהוא מולטי מיליונר (מהחברות תקליטים לא אכפת לי, הם ממילא עושות 95% מהרווח על כל אלבום שהן מפיקות), לבין חברות משחקים, שנלחמות על חייהן ומשקיעות סכומי עתק (ושנים מחיים של עשרות אנשים) בפיתוח משחקים.
בנוגע לסדרות אני בכיף יכולה להתווכח שאם נגיד יש לי HOT אז להוריד 'האוס' לדוגמא זה חוקי, כי ההורים שלי שילמו כסף על הערוצים שמציגים את התוכנית, ופשוט לא הייתי שם בשביל לראות אותה הופך את זה לחוקי. (אם היה לי DVD מקליט, לדוגמא, לא הייתי צריך להוריד)
סרטים אין ויכוח.  |
|
|
|
|
בהחלט מטופש. אבל כבר היה דיון על זה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
31.10, 23:00
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
לא מדויק. הקשר בין מצב כלכלי ופריצות הוא לא יותר "קפיצה" מאשר הקשר בין מנת משכל ופריצות. אם מישהו באמת עני הוא לא קונה XBOX, נקודה. אם יש לך 1500-2000 שקל להשקיע במשהו שמיועד למשחקים אז אתה גם יכול להשקיע 100-150+ שקל על כל משחק, זה שאתה בוחר לגנוב זה משהו אחר. (לא אתה ספציפית..)
שוב, אני חושב שיש קשר בעיקר בין הגיל של האנשים לבין פורץ/לא-פורץ. (לפי דעתי אחוז הפורצים מבני ה20+ בפורום נמוך משמעותית מאחוז הפורצים מבני העשרה) אני אפילו אעשה עכשיו סקר בפורום לנסות ולבחון את זה (אני גם חושב שזה תופס בעיקר בארץ, כי זה ההורים קונים ואז הם מנסים לצמצם הוצאות, ופריצות/הורדות/צריבות בלתי חוקיות בארץ זה משהו מאוד נפוץ שגם אנשים מבוגרים מקבלים כלגיטימי). |
|
|
|
|
אם מישהו באמת עני הוא לא קונה פלאפון, אם מישהו באמת עני הוא לא הולך למספרה כל שבוע לעשות גוונים או בקיצור, אם מישהו קונה XBOX זה בגלל שהוא רוצה לשחק, בלי קשר לכמה עני או עשיר הוא. אם יש לו כסף, הוא יכול להרשות לעצמו להתפלסף על כמה חשוב לו לתגמל את המפתחים. אם אין לו כסף אז כל המסביב מזיז לו כמו חיבוקי עצים.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
31.10, 23:42
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
אם מישהו באמת עני הוא לא קונה פלאפון, אם מישהו באמת עני הוא לא הולך למספרה כל שבוע לעשות גוונים או בקיצור, אם מישהו קונה XBOX זה בגלל שהוא רוצה לשחק, בלי קשר לכמה עני או עשיר הוא. אם יש לו כסף, הוא יכול להרשות לעצמו להתפלסף על כמה חשוב לו לתגמל את המפתחים. אם אין לו כסף אז כל המסביב מזיז לו כמו חיבוקי עצים. |
|
|
|
|
לא הבנתי איך סתרת את הטענה שלי.. פלאפון זאת האמת לא דוגמא טובה, בגלל שהתשלום עליו הוא מאוד ארוך (לא כמו על XBOX), וגם כביכול מוחזר ללקוח.
אני מאמין שכל מי שקונה XBOX פרוץ יכול להשקיע את ה100-200 שקל בחודש על משחקים. פשוט אנשים בארץ חושבים שזה "בזבוז כסף" כי "אפשר בחינם". זהו.. זה לא כי אין להם כסף.. מה גם שאם אתה קונה יד-שנייה/מחו'ל ואז מוכר אז כל משחק יוצא אפילו פחות מ-100 שקל.
כאמור אם באמת אין כסף, אז גם לא קונים XBOX. (שוב, מדובר על מכשיר בידורי, ולא בסיסי כמו טלוויזיה או מולטי-שימושי כמו מחשב)
בקיצור, נראה לי שהסכמנו לא להסכים. 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
01.11, 08:00
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
אגב, אני די בטוח שאם מישהו יקח את זה ברצינות אפשר יהיה להוציא מחקר שמראה שיש קשר סטטיסטי בין מנת המשכל לבעלות על קונסולה פרוצה/לא פרוצה. (למרות שסייג אחד לפחות לתיאוריה הזאת הוא שברוב המקרים אנשים בארץ שלא פורצים הם מבוגרים יותר, מה שברוב המקרים גם הופך אותם לפחות עילגים) |
|
|
|
|
אז אתה טוען שהאמריקאים הם אומה חכמה?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
01.11, 08:03
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
לא הבנתי איך סתרת את הטענה שלי.. פלאפון זאת האמת לא דוגמא טובה, בגלל שהתשלום עליו הוא מאוד ארוך (לא כמו על XBOX), וגם כביכול מוחזר ללקוח.
אני מאמין שכל מי שקונה XBOX פרוץ יכול להשקיע את ה100-200 שקל בחודש על משחקים. פשוט אנשים בארץ חושבים שזה "בזבוז כסף" כי "אפשר בחינם". זהו.. זה לא כי אין להם כסף.. מה גם שאם אתה קונה יד-שנייה/מחו'ל ואז מוכר אז כל משחק יוצא אפילו פחות מ-100 שקל.
כאמור אם באמת אין כסף, אז גם לא קונים XBOX. (שוב, מדובר על מכשיר בידורי, ולא בסיסי כמו טלוויזיה או מולטי-שימושי כמו מחשב)
בקיצור, נראה לי שהסכמנו לא להסכים.  |
|
|
|
|
משחקים בארץ עולים יותר לכיוון ה-400 שקל מאשר 200.
דבר שני, יש בבוקס מלא משחקים, במיוחד בתקופה הזאת... לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות הכל.
אני מודה שאני חושב שזה ביזבוז כסף... עם כל הכבוד, אם יש פריצה אז אני מעדיף לבזבז כסף על דברים אחרים מאשר 400 שקל כל פעם... אני לא רואה את עצמי קונה שום משחק.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
01.11, 08:50
|
|
|
Hitman_Kick_Ass |
 |
|
|
משחקים בארץ עולים יותר לכיוון ה-400 שקל מאשר 200.
דבר שני, יש בבוקס מלא משחקים, במיוחד בתקופה הזאת... לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות הכל.
אני מודה שאני חושב שזה ביזבוז כסף... עם כל הכבוד, אם יש פריצה אז אני מעדיף לבזבז כסף על דברים אחרים מאשר 400 שקל כל פעם... אני לא רואה את עצמי קונה שום משחק. |
|
|
|
|
אני בטוח שאם תחפש טוב תוכל למצוא גם משחקים שנמכרים בארץ ב-500 ש"ח! וגם לא ראיתי מוכר בחנות שיתנגד למכור לך ב-600!.
אבל אנחנו מדברים על האפשרויות האחרות, יש גם מקומות לקנות משחקים (לא חדשים) בארץ ב-200 ופחות. ובכלל להזמין מחו"ל היום זאת לא בעיה לאף אחד.
גם אין שום סיבה שתחליט לשחק בכל המשחקים מייד ביציאה, אתה פשוט חמדן ורוצה הכל מייד וחושב שזה מגיע לך מסיבה בלתי ברורה. אתה לא צריך להרשות לעצמך הכל, אתה רק צריך להרשות לעצמך מה שאתה יכול. (וכן, רק לקנות למשל MW2 ולחרוש על המולטי עד שירדו שאר המחרים זאת לא מילה גסה)
וברור לכולנו שגם 50 שקלים זה יותר מאשר 0 כשאתה גונב את המשחק.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
01.11, 13:12
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אתה רק צריך להרשות לעצמך מה שאתה יכול. |
|
|
|
|
טכנית,השגת משחקים פרוצים היא "יכולת" שיש לו
כך שאני מניח שהוא גם מרשה לעצמו לעשות זאת.
חוץ מזה,אני רואה את זה כמשהו טבעי שהאדם תמיד ירצה "להתעלות"
על מה שהוא יכול לעשות,אחרי הכל,האם בני האדם תמיד היו מסתפקים במה שיש להם,
איך היינו מתקדמים לטכנולוגיה של היום?
כמובן,שיש גם היבטים "שליליים" לרצון של האדם להתקדם ולהוכיח דברים שהוא יכול לעשות.
אבל מצד שני,"מוסר" ו"צדק" הם אינם דברים קבועים אצל כולם...
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
01.11, 13:53
|
|
|
אז בא נשנה את ההגדרה ל"מה שאתה יכול באופן חוקי" ואם אתה רוצה עוד?תעבוד עוד כמה שעות למימון עוד משחק.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
01.11, 14:18
|
|
בזבוז זמן לדון על הנושא הזה ולהטיף לאנשים... אין מה לעשות אנחנו מדינת עולם שלישי ב80% מרובד חיינו, אני חושב שחוץ מבאג כל חנות שמוכרת קונסולות מתהדרת בשלטים עם הכיתובית "מוסב" בהקשר לקונסולה כזה או אחרת וזה לא מזיז לאף אחד בשלטון.
אין לי חבר אחד שקונה מקורי וזה ממש ממש מעציב ומכעיס אותי, כי כמובן שאפשר לקנות ג'ינס ב500 שקל וזה הגיוני לאנשים בארץ
בקיצור בזבזץי מספיק זמן על זה 
|
gamertag : SwissTheEngine
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
01.11, 14:26
|
|
|
אבל, למה שאני לא יפרוץ אם מיק' לא מתיחסים אלי ולא מביאים יבוא רשמי לארץ?
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
01.11, 15:04
|
|
|
באמת זה יהיה מפגר להיכנס לדיון על "למה לא לפרוץ" אבל בהכי פשטות להדיל מצורות אחרות של בידור(חוץ מסרטים) לא יהיו משחקים אם לא יקנו פשוט מאוד...זאת הדרך היחידה שמרוויחים בתעשייה כסף אז אם אתה נהנה תקנה מחו"ל ואל תתן כסף לעושקים בארץ או לאתרי torrent שעושים כסף על גבם של אנשים אחרים.
וחוץ מזה קראתי כמה פעמים שיש אתרי torrent שמקושרים עם אירגוני טרור אז הרי לך עוד סיבה טובה(כישראלי שחי במדינה מוכת טרור)
|
gamertag : SwissTheEngine
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
01.11, 17:03
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
טכנית,השגת משחקים פרוצים היא "יכולת" שיש לו
כך שאני מניח שהוא גם מרשה לעצמו לעשות זאת.
חוץ מזה,אני רואה את זה כמשהו טבעי שהאדם תמיד ירצה "להתעלות"
על מה שהוא יכול לעשות,אחרי הכל,האם בני האדם תמיד היו מסתפקים במה שיש להם,
איך היינו מתקדמים לטכנולוגיה של היום?
כמובן,שיש גם היבטים "שליליים" לרצון של האדם להתקדם ולהוכיח דברים שהוא יכול לעשות.
אבל מצד שני,"מוסר" ו"צדק" הם אינם דברים קבועים אצל כולם... |
|
|
|
|
איזה נימוק מטומטם. נכון, להמציא את הנורה החשמלית זה בדיוק כמו להוריד את L&D ולצרוב על DVD.. באמת..
יש שתי סיבות עיקריות לזה שאנשים בארץ פורצים:
א. אין אכיפה, וכשאין עונש אנשים עוברים על החוק חופשי. כשאין עונש כל מה שנשאר הוא המוסר האישי של כל אחד ואחד, ווואלה אני לא יודע אפילו כמה אנשים היו אונסים אם לא היו חוקים נגד זה אז להוריד משהו מהאינטרנט זה בכלל שטויות. קיצור אם היה סיכוי של 20% שעל כל משחק שתוריד תצטרך לשלם קנס פי 2 מערך השוק שלו הרבה פחות אנשים היו פורצים.
ב. בהמשך לסעיף הראשון - מוסר. בארץ כל העניינים של סרטים/מוסיקה צרובים הוא לגיטימי לחלוטין.
מה שכן, אני חושב שההשקעה במשחק היא הרבה יותר מתגמלת (גם בהשוואה כלכלית טהורה לכל בידור אחר) מאשר מוסיקה/סרט. סרט קנית, ראית ונגמר. נגיד קנית GTA 4 או FIFA אלה משחקים שבכיף אתה יכול לשחק גם 40-50 שעות. יחסית למחיר שלהם זה יוצא 2-3 שקל לכל שעת משחק, שזה כלום. (סרט בקולנוע לדוגמא, בחישוב זהה, זה 15-20 שקל לשעה)
החישוב היחיד שאנשים עושים הוא באן מהלייב, שזה כאמור לא באמת כ"כ מאיים. לכן אנשים רואים את זה כפשע "ללא נפגעים", ובגללז זה כזה נפוץ. כמובן, שכשמקלים בדבר אחד מתחילים להקל גם בדברים אחרים, ויש קשר ישיר בין מוסר בנוגע לפיראטיות לבין מוסר בכביש, בעבודה ובכל מקום אחר. כשמורידים סטנדרטים הם לא יורדים רק במקום אחד.
קיצור המצב חרא. 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
01.11, 17:21
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
איזה נימוק מטומטם. נכון, להמציא את הנורה החשמלית זה בדיוק כמו להוריד את L&D ולצרוב על DVD.. באמת..
יש שתי סיבות עיקריות לזה שאנשים בארץ פורצים:
א. אין אכיפה, וכשאין עונש אנשים עוברים על החוק חופשי. כשאין עונש כל מה שנשאר הוא המוסר האישי של כל אחד ואחד, ווואלה אני לא יודע אפילו כמה אנשים היו אונסים אם לא היו חוקים נגד זה אז להוריד משהו מהאינטרנט זה בכלל שטויות. קיצור אם היה סיכוי של 20% שעל כל משחק שתוריד תצטרך לשלם קנס פי 2 מערך השוק שלו הרבה פחות אנשים היו פורצים.
ב. בהמשך לסעיף הראשון - מוסר. בארץ כל העניינים של סרטים/מוסיקה צרובים הוא לגיטימי לחלוטין.
מה שכן, אני חושב שההשקעה במשחק היא הרבה יותר מתגמלת (גם בהשוואה כלכלית טהורה לכל בידור אחר) מאשר מוסיקה/סרט. סרט קנית, ראית ונגמר. נגיד קנית GTA 4 או FIFA אלה משחקים שבכיף אתה יכול לשחק גם 40-50 שעות. יחסית למחיר שלהם זה יוצא 2-3 שקל לכל שעת משחק, שזה כלום. (סרט בקולנוע לדוגמא, בחישוב זהה, זה 15-20 שקל לשעה)
החישוב היחיד שאנשים עושים הוא באן מהלייב, שזה כאמור לא באמת כ"כ מאיים. לכן אנשים רואים את זה כפשע "ללא נפגעים", ובגללז זה כזה נפוץ. כמובן, שכשמקלים בדבר אחד מתחילים להקל גם בדברים אחרים, ויש קשר ישיר בין מוסר בנוגע לפיראטיות לבין מוסר בכביש, בעבודה ובכל מקום אחר. כשמורידים סטנדרטים הם לא יורדים רק במקום אחד.
קיצור המצב חרא.  |
|
|
|
|
אז תחליט, אנשים פורצים כי הם לא אינטיליגנטיים, או מהסיבות שמנית כאן? ולא, אינטיליגנציה אינה מבטיחה מוסר.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
01.11, 17:24
|
|
|
HBK |
 |
|
|
אבל, למה שאני לא יפרוץ אם מיק' לא מתיחסים אלי ולא מביאים יבוא רשמי לארץ? |
|
|
|
|
למה אם מיק' תעשה יבוא רשמי אתה לא תפרוץ?
קצת עצוב לי שהדיון הזה התדרדר לזה.
אז הבנו יש פורצים, וסביר להניח שאף-אחד לא הולך לחזור בתשובה לפני גיל 20.
מספיק עם התירוצים המפגרים של "מה? אני ישחק רק משחק אחד בחודש?" ילדים מפונקים תגידו תודה בכלל שיש לכם קונסולה כזו.
ומספיק גם עם הנימוקים של המוסר, אז נכון שמבחינתי אין לכם מוסר בשיט, אבל זו זכותם לחיות ככה.
שוב, לפני גיל 20 אין סיכוי שהם יחזרו בתשובה אז חבל סתם לבזבז זמן.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
01.11, 17:38
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אז תחליט, אנשים פורצים כי הם לא אינטיליגנטיים, או מהסיבות שמנית כאן? ולא, אינטיליגנציה אינה מבטיחה מוסר. |
|
|
|
|
אנשים יכולים להיות חכמים מאד ובכל זאת לעשות משהו בניגוד לחוק או בניגוד "לערכי המוסר המקובלים" בחברה מסויימת.
ידיעה שמשהו שאתה עושה "אינו בסדר" אינה בהכרח תגרום לאנשים לא לעשות את המעשה,מישהו פה באמת חושב שהאקרים הם אנשים טפשים?
ותמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לקחת סיכון ולקרוא תיגר על משהו או על מוסכמות מסויימת-דוגמא מצויינת זה שאנשים משחקים מוקדם ב 360 למרות שהם יודעים שזה מגביר את הסיכוי לבאן.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 01.11 בשעה 17:41.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
01.11, 18:32
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
ב. בהמשך לסעיף הראשון - מוסר. בארץ כל העניינים של סרטים/מוסיקה צרובים הוא לגיטימי לחלוטין. |
|
|
|
|
יש גם אנשים במדינה שחושבים שלרצוח אישה על רקע "חילול כבוד המשפחה" זה מוסרי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
01.11, 18:48
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אז אתה טוען שהאמריקאים הם אומה חכמה? |
|
|
|
|
רוב המחקר המדעי (תיאורטי ומעשי), פרסי הנובל, הפיתוחים החדשים וכדומה מגיעים מהאומה האמריקאית. אומה שאיבדה בשנים האחרונות מהכוח שלה אבל עדיין מובילה את העולם.
אתה טוען שמדובר באומה טיפשה?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
01.11, 19:07
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
רוב המחקר המדעי (תיאורטי ומעשי), פרסי הנובל, הפיתוחים החדשים וכדומה מגיעים מהאומה האמריקאית. אומה שאיבדה בשנים האחרונות מהכוח שלה אבל עדיין מובילה את העולם.
אתה טוען שמדובר באומה טיפשה? |
|
|
|
|
אני לא טענתי דבר... הוא לעומת זאת טוען שאנשים שפורצים את הקונסולה שלהם הם בעלי אינטליגנציה נמוכה. באמריקה כידוע לכולם ממש אין קונסולות פרוצות!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
01.11, 19:26
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אני לא טענתי דבר... הוא לעומת זאת טוען שאנשים שפורצים את הקונסולה שלהם הם בעלי אינטליגנציה נמוכה. באמריקה כידוע לכולם ממש אין קונסולות פרוצות! |
|
|
|
|
ו...? מה הסקת המסקנות שלך פה? אתה טוען את ההיפך?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
01.11, 19:33
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
ו...? מה הסקת המסקנות שלך פה? אתה טוען את ההיפך? |
|
|
|
|
אולי תיתן לו לענות? מה דעתך? אני לא הסקתי מסקנות ובטח שלא הלכתי לעשות הכללות חסרות כל הגיון שאני צריך לעמוד מאחוריהן. אז תפסיק לחפור ולהיות טרחן כהרגלך, ותן למי ששאלתי שאלה, לענות תשובה. תודה.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
01.11, 20:38
|
|
|
שלום לכולם, שנים לא הייתי פה
במקרה קפצתי לפורום וראיתי את הנושא הזה, אז התחשק לי להתערב.
הסיבה הפשוטה שרוב הגיימרים בישראל מורידים משחקים למחשבים ואקס בוקס (וויי, וPSP, וPS2 וDS) זה בגלל שהם יכולים והם טיפשים. פשוט לא?
רוב הפיראטים הולכים במחשבה "במילא יש אנשים שמשלמים, אז הם ישלמו בשבילי ואני אקבל בחינם" ולפיכך מאמינם שהם אינם מזיקים לתעשיה, אבל זאת בידיוק הטעות שלהם. אף אחד לא משלם בשבילם.
יובל בירב והרבה מהכתבים פה מנסים להכניס לאנשים פה מוסריות בעזרת כתבות, אבל זה לא הולך כי ליהיות פיראט זאת הגאווה החדשה בישראל. אם הממשלה שלנו הייתה לשם שינוי מוציאה את האצבע מהתחת ומפסיקה לחשוב רק על השכר שלה, היא הייתה אולי משקיעה לשם שינוי בחינוך, ואז המוסרות הייתה נכנסת יותר בקלות. אולי גם היו מפתחים את המשטרה בישראל (הידעתם שבראשון בנו תחנת משטרה חדשה באלפי שקלים - והם עדיין לא עושים כלום?) אז הייתה אכיפה ואולי היו נותנים קנסים במקרה הטוב למי שהוריד משחקים. האכיפה היחידה שמתבצעת בישראל היא ע"י חברה בע"מ שמייצגת חברות אמריקאיות (שכחתי את שמה), ודורשת ממתרגמים של קבוצת התרגום qsubs לפצות חברות אמריקאיות באלפי שקלים כי תירגמו את העבודות שלהם בצורה לא חוקית.
אם אתם רוצים שתהיה אכיפה, צריך לדאוג שהחברות המפיצות בישראל יתרמו למלחמה ויעשו לממשלה את המוות. יובל בירב ניסה לערב אותן - וכמו שכולנו ראינו זה נחל בכישלון. זה רק בגלל שהחברות הללו מנוהלות ע"י אידיוטים שמעוניינים אך ורק לקבל את המשכורת שלהם. זהו.
חוץ מזה, אני מאמין שבעלי החברות המפיצות בישראל בעצמם פרצו לילדים שלהם את הקונסולות.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
01.11, 20:44
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
אנשים יכולים להיות חכמים מאד ובכל זאת לעשות משהו בניגוד לחוק או בניגוד "לערכי המוסר המקובלים" בחברה מסויימת.
ידיעה שמשהו שאתה עושה "אינו בסדר" אינה בהכרח תגרום לאנשים לא לעשות את המעשה,מישהו פה באמת חושב שהאקרים הם אנשים טפשים?
ותמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לקחת סיכון ולקרוא תיגר על משהו או על מוסכמות מסויימת-דוגמא מצויינת זה שאנשים משחקים מוקדם ב 360 למרות שהם יודעים שזה מגביר את הסיכוי לבאן. |
|
|
|
|
אני מת על התגובות שלך.. איך אתה מנסה להפוך את עניין ההורדות הפיראטיות ל"התפתחות" של האדם. "קורא תיגר על מוסכמות" עלאק. ההתפתחות הטכנולוגית שמאפשרת הורדות שקולה לפיתוח בכימיה שתוצר לוואי שלו הוא סם אונס. מתאפשר לך לבצע פשע, עם סיכוי מופחת לעונש. זה הכל. יש כאן עניין טכנולוגי התפתחותי, אין-ספק, אבל אתה ממש לא "קורא תיגר", ולא כלום. אתה גנב, וזהו. רוצה ל"קרוא תיגר"? לך תגנוב משחקים מחנויות אמיתיות.. זה גם תיגר וגם אתגר מוגבר.
Klayman - אני לוקח בחזרה את האמירה שאנשים שפורצים הם פחות אינטיליגנטים, הם פשוט פחות מוסריים. מה שמתאים לעובדה שבארץ פריצות מאוד מאוד נפוצות, ולשפל המוסרי שקיים כיום בחברה ומתבטא באינספור דכים שונות.
Death_119 (לאזוכר את השם הפרטי שלך) - זה לא מדויק. הם חושבים שזה צודק, אני די בטוח שהם מבינים שזה לא מוסרי, ובכל אופן זה סוטה מאוד מהדיון.. אני גם לא חושב שאנשים שפורצים חושבים שלגנוב זה מוסרי, אני פשוט חושב שלא אכפת להם, כי אין איום בדמות עונש כלשהוא.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
01.11, 20:51
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
Klayman - אני לוקח בחזרה את האמירה שאנשים שפורצים הם פחות אינטיליגנטים, הם פשוט פחות מוסריים. מה שמתאים לעובדה שבארץ פריצות מאוד מאוד נפוצות, ולשפל המוסרי שקיים כיום בחברה ומתבטא באינספור דכים שונות. |
|
|
|
|
אוקיי.. מסכים איתך.
GULMER, אתה רואה שאפשר לשאול שאלה ולקבל תשובה גם בלי שתתערב? אנחנו ילדים גדולים.
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 01.11 בשעה 21:00.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
01.11, 21:23
|
|
|
כבר דיסקסנו את סוגיית המוסר המטופשת הזו בעבר... במצב הדברים הנוכחי בארץ, לפרוץ את הבוקס זה מוסרי בערך כמו לא לפרוץ אותו. אולי אפילו פחות.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
01.11, 21:32
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
כבר דיסקסנו את סוגיית המוסר המטופשת הזו בעבר... במצב הדברים הנוכחי בארץ, לפרוץ את הבוקס זה מוסרי בערך כמו לא לפרוץ אותו. אולי אפילו פחות. |
|
|
|
|
מגזים.. (אני מניח שהתכוונת הפוך, שלפרוץ זה אולי יותר מוסרי מלא לפרוץ)
בסדר מייקרוסופט חברה זין, והמפיצות זין.. עדיין לא אשמת המפתחים.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
01.11, 21:55
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
מגזים.. (אני מניח שהתכוונת הפוך, שלפרוץ זה אולי יותר מוסרי מלא לפרוץ)
בסדר מייקרוסופט חברה זין, והמפיצות זין.. עדיין לא אשמת המפתחים. |
|
|
|
|
נו... היינו שם... אתה יודע את העמדה שלי.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
01.11, 22:54
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
אני מת על התגובות שלך.. איך אתה מנסה להפוך את עניין ההורדות הפיראטיות ל"התפתחות" של האדם. "קורא תיגר על מוסכמות" עלאק. ההתפתחות הטכנולוגית שמאפשרת הורדות שקולה לפיתוח בכימיה שתוצר לוואי שלו הוא סם אונס. מתאפשר לך לבצע פשע, עם סיכוי מופחת לעונש. זה הכל. יש כאן עניין טכנולוגי התפתחותי, אין-ספק, אבל אתה ממש לא "קורא תיגר", ולא כלום. אתה גנב, וזהו. רוצה ל"קרוא תיגר"? לך תגנוב משחקים מחנויות אמיתיות.. זה גם תיגר וגם אתגר מוגבר. |
|
|
|
|
אני רואה שאתה נאיבי
חושב שהכל "שחור ולבן"
|
 |
|
|
אתה גנב, וזהו. |
|
|
|
|
זה מזכיר לי אחד שאמר את השטות הזאתי של"גנב תמיד גונב".
תן לי לנחש,אתה מעלה "המוסריים" שמתנהגים כאילו יש להם הילה על הראש,לא?
אין בן אדם 100% צדיק,
גם אם לעולם לא "גנבתה" משהו{שאני בספק מאד},אף פעם לא היו לך מחשבות רעות על מישהו?
אף פעם לא ניסתה לעשות משהו רע למישהו בדרך זו או אחרת?
אף פעם לא ניסיתה לתחמן?
כמו שיש התפתחות ליכוון "טוב" ככה יש גם התפחות לכוון "רע"
כלי נשק למשל התפתחו עם השנים והתקדמו עד לנשק הרסני במיוחד,שמאיים למעשה על האנושות,זה דוגמא אחת.
"לא קורא תיגר על מוסכמות"
סליחה?,עד כמה שזכור לי,יש "מוסכמות בחברה" לא "לגנוב" לא?
תמיד יהיו אנשים שיילכו ההפך מאנשים אחרים וינסו לאתגר את המוסכמות הזאת
ולשבור שיאים משלהם.
|
 |
|
|
שאנשים שפורצים פחות מוסריים |
|
|
|
|
ראיה של שחור לבן
אני מניח שלא שמעת על המושג "מורכבות"
אני מוכן להתערב שיש אנשים שפרצו והם קונים יותר ממך דברים לקונסולה שלהם.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 01.11 בשעה 23:23.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
01.11, 23:24
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
אני רואה שאתה נאיבי
חושב שהכל "שחור ולבן"זה מזכיר לי אחד שאמר את השטות הזאתי של"גנב תמיד גונב".
תן לי לנחש,אתה מעלה "המוסריים" שמתנהגים כאילו יש להם הילה על הראש,לא?
אין בן אדם 100% צדיק,
גם אם לעולם לא "גנבתה" משהו{שאני בספק מאד},אף פעם לא היו לך מחשבות רעות על מישהו?
אף פעם לא ניסתה לעשות משהו רע למישהו בדרך זו או אחרת?
כמו שיש התפתחות ליכוון "טוב" ככה יש גם התפחות לכוון "רע"
כלי נשק למשל התפתחו עם השנים והתקדמו עד לנשק הרסני במיוחד,שמאיים למעשה על האנושות,זה דוגמא אחת.
"לא קורא תיגר על מוסכמות"
סליחה?,עד כמה שזכור לי,יש "מוסכמות בחברה" לא "לגנוב" לא?
תמיד יהיו אנשים שיילחו ההפך מאנשים אחרים וינסו לאתגר את המוסכמות הזאת
ולשבור שיאים משלהם.
ראיה של שחור לבן
אני מניח שלא שמעת על המושג "מורכבות"
אני מוכן להתערב שיש אנשים שפרצו והם קונים יותר ממך דברים לקונסולה שלהם. |
|
|
|
|
אתה אידיוט.
היי! הוכחת את זה שאני אדם רע! וואו אתה גאון!
נ.ב
אני באמת מקווה שאתה לא בן 20 כמו שרשום לך בפרופיל.
נערך לאחרונה על ידי DarkW, 01.11 בשעה 23:29.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
01.11, 23:32
|
|
|
 |
|
|
אתה אידיוט. |
|
|
|
|
אני מניח,שיחסית לגיל 21 אתה לא בוגר מספיק.
|
DarkW |
 |
|
|
נ.ב
אני באמת מקווה שאתה לא בן 20 כמו שרשום לך בפרופיל. |
|
|
|
|
גם אני לא,האמת,יותר צעיר,יותר טוב 
אבל מה לעשות,בני אדם מזדקנים...
בכל מקרה,אני צריך לחזור לצבא מחר.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 01.11 בשעה 23:34.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
02.11, 12:24
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אוקיי.. מסכים איתך.
GULMER, אתה רואה שאפשר לשאול שאלה ולקבל תשובה גם בלי שתתערב? אנחנו ילדים גדולים. |
|
|
|
|
ההתערבות שלי לא קשורה לדיון ביניכם או להסקת המסקנות שלו (שאני לא מסכים איתה, אבל עומר כבר אמר את מה שהיה להגיד), אלא להסקת המסקנות שלך.
הוא לא כתב כלום על אמריקאים. אתה איכשהו הסקת משהו על אמריקאים - או לפחות ככה ניסחת את זה - ולא ברור על מה התבססת. הסקת המסקנות שלך נראית לי מטופשת ולכן הערתי על זה. זה הכל.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|