משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
10.11.2011, 21:45
|
|
|
bling |
ציטוט: |
 |
|
|
למען האמת אני חייב להודות שמבחינתי ביקורות כבר הפכו לעסק די משעמם וצפוי.
חוץ מביקורות ספציפיות של אתר כזה או אחר,כבר אין סקרנות גדולה לראות אם משחק מסויים "יפשל",זה נראה שכל משחק גדול כבר זוכה ל90+ המובטחים שלו.
בכלל אני לא זוכר משחק גדול שאכזב השנה אולי מלבד רייג',הארוע היחידי זה אם אתר גדול כלשהו יתן 10 למשחק.
ההרגשה היא לקראת יציאתו של משחק גדול זה לא אם יקבל ציון טוב אלא עד כמה הציון שלו יהיה טוב.
אם זה ימשיך כך נגיע לאבסורד שהסקאלה שעל פיה ישפט המשחק תהיה מ 9 ומעלה כשממוצע 90 יחשב לאכזבה עבור משחק מצופה. |
|
|
|
|
אין ספק שהסקאלות שלפיהן אנחנו מודדים משחקים עוברות תהליך משונה של קוטביות (מעטים מסתכלים על משחק עם ציון ממוצע שקטן מ80 או 85, למשל).
במטה-קריטיק, למשל, ניתן לראות שבסרטים המצב ממש לא דומה וסרט שמקבל ציון של 75 הוא סרט מוצלח למדי.
אני חושב שהסיבות העיקריות נעוצות בגיל המדיום. מדובר במדיום צעיר מאוד וכנראה שהמבקרים עדין לא הגיעו למסקנה שמשחק שעשוי טוב (COD, למשל), הוא לא בהכרח משחק שמגיע לו ציון כמו 90 (וCOD מקבל בעיקר ציונים של 90 ומעלה).
הרי סרט שמקבל ציונים כמו 90 הוא לא רק סרט שעשוי טוב, אלא סרט שעושה משהו מיוחד, מציג דמויות עמוקות ומרשימות ולעיתים קרובות גם מקדם את המדיום לאנשהו, או עושה משהו מאוד מקורי.
כמו כן, אפשר לראות שבמקרה של סרטים, סרט שמקבל 61, כמו החדש של הרולד וקומר הוא סרט שמסומן בצבע ירוק (חיובי), בעוד שמשחק שמקבל 74 כבר מסומן בצבע צהוב.
גם הסימונים הללו בצבעים כבר לא משקפים את המציאות, כי משחק עם ממוצע של 76, הוא כנראה משחק לא מוצלח במיוחד, שמעטים ישקלו רכישה שלו.
לדעתי, בסופו של דבר יקרה אחד משני דברים:
1) המצב יתאזן והמבקרים יהפכו לקשוחים בהרבה. משחק של 75 יהיה משחק מוצלח מאוד, שעשוי היטב, אבל לא עושה שום דבר מיוחד (הCOD והאנצ'רטד). משחקים עם ציון של 85-90 ומעלה יהיו באמת יצירות מופת נדירות למדי, שלא רק יציגו משחק שעשוי היטב, אלא גם משחק מקורי, או משחק שמקדם את הז'אנר שלו והמדיום בצורה כלשהי (GTA IV). ציונים הגבוהים מ90 יגיעו לעיתים רחוקות למדי וייצגו משחקים מהפכניים, שמשנים את הצורה שבה אנו מסתכלים על המדיום כולו ועל החיים סביבנו (יצירות אומנות מדהימות)
2) המצב לא ישתנה הרבה והקהל פשוט יתאם את הציפיות שלו לציון. משחק של 75 יהיה משחק גרוע למדי, בעוד שמשחק של 90 יהיה משחק סביר שמי שאוהב את הז'אנר שלו או את הכותר המסוים יהנה ממנו.
יצירות המופת שבאמת עושות משהו מיוחד (כמו סרטי החובה הקלאסיים) יקבלו ציונים מ96 ומעלה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 10.11.2011 בשעה 21:48.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
10.11.2011, 21:55
|
|
|
4shachar |
 |
|
|
לפי הסרטון השוואה הזה רואים שבגרסת ה PS3 של המשחק הטקסטורות הרבה יותר חדות מבגרסת ה360, אני מקווה שהם יתקנו את זה בפאץ' כלשהוא כי ההבדל ממש בולט לעין. |
|
|
|
|
הוא עדיין נראה מזעזע ללא קשר לגרסה. חבל שלא השכילו לקחת את המשחק צעד אחד קדימה במראה (לנסות להתיישר לWitcher 2 לדוגמא).
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
10.11.2011, 21:58
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הוא עדיין נראה מזעזע ללא קשר לגרסה. חבל שלא השכילו לקחת את המשחק צעד אחד קדימה במראה (לנסות להתיישר לWitcher 2 לדוגמא). |
|
|
|
|
לנסות להתיישר לוויטצ'ר 2 זה לפתח משחק PC ואז לעשות פורטים לקונסולות..
זה ממש לא המצב ולכן ההשוואה לוויטצ'ר 2 לא ממש הוגנת.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
10.11.2011, 22:11
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
לנסות להתיישר לוויטצ'ר 2 זה לפתח משחק PC ואז לעשות פורטים לקונסולות..
זה ממש לא המצב ולכן ההשוואה לוויטצ'ר 2 לא ממש הוגנת. |
|
|
|
|
זה נכון, אבל אנחנו לא בשנת 2006 אלא בשנת 2011. המשחק לא נראה כמו קפיצת מדרגה במראה על פני קודמו.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
10.11.2011, 22:13
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
זה נכון, אבל אנחנו לא בשנת 2006 אלא בשנת 2011. המשחק לא נראה כמו קפיצת מדרגה במראה על פני קודמו. |
|
|
|
|
הוא נראה כמו קפיצת מדרגה עצומה על פני קודמו. האנימציות טובות בהרבה (במיוחד אנימציות הפנים), המודלים הרבה יותר מוצלחים (אתה יודע - הפנים של האנשים נראים סביר ולא נוראי ואיום).
עולם המשחק נראה הרבה יותר מפורט.
תראה כמה סרטונים של אובליוויון (בלי מודים שמשפרים אותו). המשחק לא התיישן טוב כל כך וסקיירים הוא שיפור מאוד משמעותי.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
10.11.2011, 22:18
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הוא נראה כמו קפיצת מדרגה עצומה על פני קודמו. האנימציות טובות בהרבה (במיוחד אנימציות הפנים), המודלים הרבה יותר מוצלחים (אתה יודע - הפנים של האנשים נראים סביר ולא נוראי ואיום).
עולם המשחק נראה הרבה יותר מפורט.
תראה כמה סרטונים של אובליוויון (בלי מודים שמשפרים אותו). המשחק לא התיישן טוב כל כך וסקיירים הוא שיפור מאוד משמעותי. |
|
|
|
|
אני לא צריך לראות סרטונים כי אובליוויון תמיד מותקן אצלי ואפילו שיחקתי בו עוד קצת לפני כמה שבועות. הם נראים אותו הדבר. לא שמתי לב שמשהו השתנה מהסרטוני ביקורות. המשחק נראה מזעזע באותה מידה במיוחד בכל מה שנמצא 50 מטר ומטה מהדמות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
10.11.2011, 22:39
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא צריך לראות סרטונים כי אובליוויון תמיד מותקן אצלי ואפילו שיחקתי בו עוד קצת לפני כמה שבועות. הם נראים אותו הדבר. לא שמתי לב שמשהו השתנה מהסרטוני ביקורות. המשחק נראה מזעזע באותה מידה במיוחד בכל מה שנמצא 50 מטר ומטה מהדמות. |
|
|
|
|
כן, הא? זהה אחד לאחד. הלוואי וכל שני משחקים שיוצאים בדור הזה היו מציגים שיפור כל כך מזערי
אגב: היום בבוקר לא היו ביקורות (מדהים איך שהאמברגו לא נשבר) ועכשיו כבר נכנסו למטהקריטיק על 50. הממוצע אגב עומד על פאקינג 96 ומציב אותו נכון לעכשיו גם מעל פורטל 2 ובאטמן.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
10.11.2011, 22:48
|
|
|
לפי מה שאני קורא מהרשמים, גרסאת הפיסי לא להיט כלל ומבחינה הגרפית המשחק לא מרשים ובעל טקסטורות באיכות נמוכה. שוב נצטרך לחכות למודרים שיעשו את העבודה למפתחים. איך זה שכל פעם מודרים בודדים עושים פלאים עם המשחקים האלה והמפתחות לא מצליחות\מנסות להשוות את התוצאות במשחק הבא שלהם?
אם נשווה את הידע והמספר של המודרים האלה, ואת הזמן שלוקח להם לעשות את המודים, המפתחות אמורות להפיק את אותם תוצאות בהרבה פחות מאמץ וזמן.
גם לא ברור לי איך המשחק רק 5.5GB עם כל התוכן שלו.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
11.11.2011, 00:10
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
לפי מה שאני קורא מהרשמים, גרסאת הפיסי לא להיט כלל ומבחינה הגרפית המשחק לא מרשים ובעל טקסטורות באיכות נמוכה. שוב נצטרך לחכות למודרים שיעשו את העבודה למפתחים. איך זה שכל פעם מודרים בודדים עושים פלאים עם המשחקים האלה והמפתחות לא מצליחות\מנסות להשוות את התוצאות במשחק הבא שלהם?
אם נשווה את הידע והמספר של המודרים האלה, ואת הזמן שלוקח להם לעשות את המודים, המפתחות אמורות להפיק את אותם תוצאות בהרבה פחות מאמץ וזמן.
גם לא ברור לי איך המשחק רק 5.5GB עם כל התוכן שלו. |
|
|
|
|
טקסטורות מזעזעות מרזולוציה סופר נמוכה חסכו כנראה הרבה מקום.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
12.11.2011, 14:45
|
|
|
רשימת כל הגזעים וההשפעות על מאפייני השחקן:
Argonian
+10 Lockpicking, +5 Restoration, Alteration, Light Armor, Sneak, Pickpocket
Histskin : Invoke the power of the Hist to recover health ten times faster for 60 seconds.
Resist Disease : Your Argonian blood is 50% resistant to disease.
Water Breathing : Your Argonian Lungs can breath underwater.
Breton
+10 Conjuration, +5 Alchemy, Illusion, Restoration, Alteration, Speech
Dragonskin : Absorb 50% of magicka from hostile spells for 60 seconds.
Magic Resistance : Breton blood grants a 25% resistance to magic.
Dunmer (Dark Elf)
+10 Destruction, +5 Alchemy, Illusion, Alteration, Light Armor, Sneak
Ancestor’s Wrath : For 60 seconds, opponents that get too close take 8 points per second of fire damage.
Resist Fire – Your Dunmer blood gives you 50% resistance to fire.
Altmer (High Elf)
+10 Illusion, +5 Conjuration, Destruction, Restoration, Alteration, Enchanting
Highborn : Regenerate magicka faster for 60 seconds.
Highborn : High Elves are born with 50 extra magicka.
Imperial
+10 Restoration, +5 Destruction, Enchanting, Heavy Armor, Block, One-Handed
Voice of the Emperor : Calms nearby people for 60 seconds.
Imperial Luck : Anywhere gold coins might be found, Imperials always seem to find a few more.
Khajiit
+10 Sneak, +5 Alchemy, One-Handed, Archery, Lockpicking, Pickpocket
Night Eye : Improved night vision for 60 seconds.
Claws : Khajiit claws do 15 points of damage.
Nord
+10 Two-Handed, +5 Smithing, Block, One-Handed, Light Armor, Speech
Battle Cry : Target flees for 30 seconds.
Resist Frost: Your Nord blood gives you 50% resistance to frost.
Orsimer (Orc)
+10 Heavy Armor, +5 Enchanting, Smithing, Block, Two-Handed, One-Handed
Berserker Rage : You take half damage and do double damage for 60 seconds.
Redguard
+10 One-Handed, +5 Destruction, Alteration, Smithing, Block, Archery
Adrenaline Rush : Stamina regenerates 10x faster for 60 seconds.
Resist Poison : Your Redguard blood gives you 50% resistance to poison.
Bosmer (Wood Elf)
+10 Archery, +5 Alchemy, Light Armor, Sneak, Lockpicking, Pickpocket
Command Animal : Make an animal an ally for 60 seconds.
Resist Disease and Poison : Your Bosmer blood gives you 50% resistance to poison and disease.
Every character starts with these two spells:
Flames : A gout of fire that does 8 points per second. Targets on fire take extra damage.
Healing : Heals the caster 10 points per second.
Breton's also start with...
Conjure Familiar : Summons a Familiar for 60 seconds wherever the caster is pointing.
Dunmer also start with...
Sparks : Lightning that does 8 points of shock damage to health and magicka per second.
Altmer also start with...
Fury : Creatures and people up to level 6 will attack anything nearby for 30 seconds.
אני חושב שאלך על הImperial, כי אני תמיד אהבתי לשחק עם חרבות גדולות ושיריון כבד.
מה אתם תבחרו?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
12.11.2011, 15:28
|
|
|
הגרפיקה במשחק מצוינת. הבעיה היא שהוא לא מרגיש כמו משחק חדש בסדרה אלא פשוט כמו "אובליביון 2". עד היום כל המשך הביא דברים חדשים לסדרה ולז'אנר, וסקיירים לא מביא כמעט כלום (dual wielding ו... זהו בערך?). וזה לא שאין מה לשפר... מערכת הקרב עדיין נשארה משעממת ולא מאתגרת, העלילה/כתיבה נשארו בערך באותה רמה (=פיהוק אחד גדול) והכל מרגיש נורא תבניתי ומוכר. חבל.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
12.11.2011, 21:36
|
|
|
אני ממתין למתי שהמבקרים בתעשייה הזו יפסיקו כבר לתת pass למשחקים של בת'סדה בכל הנוגע לביצועים של המשחק ולצד הטכני. כמה אפשר? איך המשחקים שלהם יכולים לקבל עשיריות כאשר הצד הטכני שלהם הוא על הפנים ומהגרועים שיש בשביל משחק AAA ב60 דולר?
וזה לא משהו שאפשר להסתתר מאחורי גרסת מחשב מול קונסולה כי על הקונסולה הבעיות רבות. בסקיירים יש בעייה בהזרמת הטקסטורות שתופסת כותרות שכרגע הם עובדים עליה ועם פתרון זמני שלא כל כך עובד של 'אל תתקינו את המשחק, תמחקו את הקאש'. מדריכים שנשמשעים יותר ויותר כמשחק פיסי שבור.
וזה בלי לדבר על פריים רייט או קריעות מסך. עד כמה אפשר להחליק להם בגלל שזה משחק 'עולם פתוח' (לא שזה מצדיק את שלל הבעיות המגוחכות במשחקים הקודמים)? אין דבר כזה שנקרא 'צד טכני' בביקורות? פתאום לאף אחד לא אכפת מהביצועים של המשחק?
שבת'סדה והעיתונאים יפסיקו להביך את עצמם.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
12.11.2011, 21:56
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
אני ממתין למתי שהמבקרים בתעשייה הזו יפסיקו כבר לתת pass למשחקים של בת'סדה בכל הנוגע לביצועים של המשחק ולצד הטכני. כמה אפשר? איך המשחקים שלהם יכולים לקבל עשיריות כאשר הצד הטכני שלהם הוא על הפנים ומהגרועים שיש בשביל משחק AAA ב60 דולר?
וזה לא משהו שאפשר להסתתר מאחורי גרסת מחשב מול קונסולה כי על הקונסולה הבעיות רבות. בסקיירים יש בעייה בהזרמת הטקסטורות שתופסת כותרות שכרגע הם עובדים עליה ועם פתרון זמני שלא כל כך עובד של 'אל תתקינו את המשחק, תמחקו את הקאש'. מדריכים שנשמשעים יותר ויותר כמשחק פיסי שבור.
וזה בלי לדבר על פריים רייט או קריעות מסך. עד כמה אפשר להחליק להם בגלל שזה משחק 'עולם פתוח' (לא שזה מצדיק את שלל הבעיות המגוחכות במשחקים הקודמים)? אין דבר כזה שנקרא 'צד טכני' בביקורות? פתאום לאף אחד לא אכפת מהביצועים של המשחק?
שבת'סדה והעיתונאים יפסיקו להביך את עצמם. |
|
|
|
|
אני בהחלט מסכים איתך. נראה שיש יד רכה מאוד בכל הנוגע לבאגים במשחקים של בט'סדה וזה כנראה נובע מכך שפשוט מצפים שמשחקים של בט'סדה יהיו מלאי באגים.
זו לא גישה נכונה, לפי דעתי ובהחלט יש מקום להוריד נקודות על משחק שפשוט לא עובד כמו שצריך.
עם כל הכבוד לעולם הפתוח והגדול, יש רמת ליטוש מסוימת שמצפים לה ממשחק מודרני - על אחת כמה וכמה ממשחק שמקבל תשיעיות ועשיריות.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
12.11.2011, 22:10
|
|
|
זה לא pass למשחקים של Bathesda, זה pass לכל המשחקי עולם פתוח.
התעשייה הרבה יותר סבלנית כלפי הז'אנר הזה (מבחינה טכנית).
אני דווקא בעד, אין דבר כזה משחק עולם פתוח ללא באגים.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
12.11.2011, 22:15
|
|
|
המשחק מלוטש מאוד ולא נתקלתי באף באג עד כה. המשחקים של בת'סדה הם מורכבים יותר בסדרי גודל ממשחקים סטנדרטיים, אז בהחלט אפשר להבין ולהתחשב יותר באספקטים הטכניים. חוץ מזה, הכל מתוקן בסופו של דבר. מי שבאגים מפריעים לו - פשוט שיקנה את המשחק אחרי חודש/חודשיים. אנשים שקונים RPG סמוך למועד היציאה צריכים להיות אנשים סבלניים יותר ביחס לבאגים, ואני לא רואה עם זה שום בעיה מיוחדת (למה לעכב את יציאת המשחק לכולם בעוד חודש-חודשיים אם יש אנשים שפחות רגישים לבאגים ממילא?).
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
12.11.2011, 22:34
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
המשחק מלוטש מאוד ולא נתקלתי באף באג עד כה. המשחקים של בת'סדה הם מורכבים יותר בסדרי גודל ממשחקים סטנדרטיים, אז בהחלט אפשר להבין ולהתחשב יותר באספקטים הטכניים. חוץ מזה, הכל מתוקן בסופו של דבר. מי שבאגים מפריעים לו - פשוט שיקנה את המשחק אחרי חודש/חודשיים. אנשים שקונים RPG סמוך למועד היציאה צריכים להיות אנשים סבלניים יותר ביחס לבאגים, ואני לא רואה עם זה שום בעיה מיוחדת (למה לעכב את יציאת המשחק לכולם בעוד חודש-חודשיים אם יש אנשים שפחות רגישים לבאגים ממילא?). |
|
|
|
|
אתה משחק בPC? להבנתי, הבאגים העיקריים מופיעים שם.
בכל מקרה, אם אתה לא נתקלת בשום באג, בהחלט אפשרי שגם הרבה מהמבקרים לא נתקלו בהם ולכן הציונים כל כך גבוהים.
במחשבה שניה, זכור לי שNEW VEGAS קיבל הרבה תלונות על הבאגים וזה גם הוריד לו הרבה את הציונים. יכול מאוד להיות שיש רף מסוים שסקיירים פשוט נמצא מעליו.
עם זאת, חבל שיש הבדלים כל כך משמעותיים בין איך שהמשחק פועל בPC ובקונסולות, אך ברוב המקרים אין לכך התייחסות כלל בביקורות.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
12.11.2011, 22:36
|
|
אני הבאג היחיד שאני נתקלתי בו עד עכשיו-

שמונה שעות בפנים פחות או יותר, נהנה מכל שנייה בינתיים. באסה רק שאין לא ממש זמן מתי לשחק בו השבוע  .
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
12.11.2011, 23:05
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
אני הבאג היחיד שאני נתקלתי בו עד עכשיו-
שמונה שעות בפנים פחות או יותר, נהנה מכל שנייה בינתיים. באסה רק שאין לא ממש זמן מתי לשחק בו השבוע . |
|
|
|
|
אני ראיתי ארנב מתאבד (הוא רץ לתוך המים ונעלם תחת הגלים), זה נחשב?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
12.11.2011, 23:24
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני ראיתי ארנב מתאבד (הוא רץ לתוך המים ונעלם תחת הגלים), זה נחשב? |
|
|
|
|
זה ממש לא באג. זה פיטצ'ר. אחד גאוני במיוחד.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
13.11.2011, 00:03
|
|
שיחקתי 4 שעות (גרסת PC) ולא חוויתי באגים. מזכיר מאוד את אובליביון רק יותר מלוטש, אובליביון מרגיש הרבה פעמים הזוי אם זה בגלל באגים או פשוט איך שהמשחק בנוי וסקיירים מרגיש יותר חלק. כמצופה, נראה שיש המון מה לעשות במשחק.
בלי קשר, אתם פשוט חייבים לראות את זה: http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8
אגב, סקיירים הגיע לשיא של 274K שחקנים בו זמנית בסטים!! לשם השוואה, פורטל 2 הגיע ל-90K בהשקה ו-MW3 הגיע לבערך 90K במולטיפלייר ו-40K בסינגל.
נערך לאחרונה על ידי Tamirrr, 13.11.2011 בשעה 00:06.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
13.11.2011, 00:04
|
|
|
משחקי עולם פתוח אחרים מקבלים הרבה יותר ביקורת על הביצועים ועל באגים. הבאגים והבעיות בהיסטוריה של המשחקים של בת'סדה הם מעבר כל גבול ופוגעים בחוויית המשחק.
ה-QA שלהם תמיד לקה בחסר. המשחק צריך להיות מבוקר במצב שהוא כרגע ואם הבעיות בצד הטכני חמורות מספיק אי אפשר להתעלם מהם בציון.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
13.11.2011, 16:21
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
משחקי עולם פתוח אחרים מקבלים הרבה יותר ביקורת על הביצועים ועל באגים. הבאגים והבעיות בהיסטוריה של המשחקים של בת'סדה הם מעבר כל גבול ופוגעים בחוויית המשחק.
ה-QA שלהם תמיד לקה בחסר. המשחק צריך להיות מבוקר במצב שהוא כרגע ואם הבעיות בצד הטכני חמורות מספיק אי אפשר להתעלם מהם בציון. |
|
|
|
|
די לכתוב שטויות. במשחקים של בת'סדה אין יותר באגים מהממוצע. למעשה, יש הרבה פחות אם אתה טורח להתחשב בגודל וברמת המורכבות של המשחק. הבעיה איתך שאתה בכלל לא ניזון מנסיון אישי אלא מהבכיינים בנאוגאף, שתמיד אוהבים לרדת ולהתבכיין על "הגדולים" רק כי הם גדולים.
המשחקים של בת'סדה הם בכמה סדרי גודל יותר מורכבים ממשחקי עולם פתוח אחרים. כמות הקווסטים והאינטראקציה אצלם גדולה לאין שיעור ממשחקי עולם פתוח רגילים. הם נמצאים בליגה אחרת לחלוטין מבחינת הסיבוכיות של ה-design במשחק, עם כל הקווסטים, הדמויות, התסריטים והתרחישים השונים בעולם.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
13.11.2011, 16:33
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
די לכתוב שטויות. במשחקים של בת'סדה אין יותר באגים מהממוצע. למעשה, יש הרבה פחות אם אתה טורח להתחשב בגודל וברמת המורכבות של המשחק. הבעיה איתך שאתה בכלל לא ניזון מנסיון אישי אלא מהבכיינים בנאוגאף, שתמיד אוהבים לרדת ולהתבכיין על "הגדולים" רק כי הם גדולים.
המשחקים של בת'סדה הם בכמה סדרי גודל יותר מורכבים ממשחקי עולם פתוח אחרים. כמות הקווסטים והאינטראקציה אצלם גדולה לאין שיעור ממשחקי עולם פתוח רגילים. הם נמצאים בליגה אחרת לחלוטין מבחינת הסיבוכיות של ה-design במשחק, עם כל הקווסטים, הדמויות, התסריטים והתרחישים השונים בעולם. |
|
|
|
|
אין ספק שהמשחקים שלהם הרבה יותר מורכבים אבל אני חייב להודות שסבלתי מכמות די מוגזמת של באגים בפולאווט 3.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
13.11.2011, 16:37
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אין ספק שהמשחקים שלהם הרבה יותר מורכבים אבל אני חייב להודות שסבלתי מכמות די מוגזמת של באגים בפולאווט 3. |
|
|
|
|
אני לא. ואיך שלא יהיה, FO3 היה משמעותית פחות מבוגבג מ-FO1/2. זה אומר הרבה, במיוחד אם מתחשבים בכך שמדובר במשחק שהוא מורכב מהם בכמה סדרי גודל.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
13.11.2011, 18:45
|
|
|
אין כזה שינוי גרפי גדול בין גרסאת הPC לגרסאת הקונסולות נכון?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
13.11.2011, 18:47
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
אין כזה שינוי גרפי גדול בין גרסאת הPC לגרסאת הקונסולות נכון? |
|
|
|
|
יש שינוי משמעותי למדי, בעיקר במרחק שאליו אתה יכול לראות בפירוט במרחק (נגיד, צללים ברמה גבוהה במרחק וטקסטורות ברמה גבוהה במרחק).
מעבר לזה, יש את השינויים הברורים כמו רזולוציה גדולה יותר וAA עדיף, אבל לא משהו מיוחד.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
13.11.2011, 18:48
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
אין כזה שינוי גרפי גדול בין גרסאת הPC לגרסאת הקונסולות נכון? |
|
|
|
|
לבינתיים לא למיטב ידיעתי, אפילו יש שאומרים שגרסת ה-PS3 יותר טובה מגרסת ה-PC.
אישית אני חושב שאקנה את סקיירים ל-PC בגלל כל המודים שיצאו אליו בהמשך שיוכלו למשוך אותי לעוד מאות שעות במשחק וכשאקנה את המשחק זה יהיה רק אחרי שאגמור את אנצ'רטד 3 וAC:R כי הבנתי שאם אתחיל אותו פשוט לא אסיים אותם.
|
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
13.11.2011, 22:27
|
|
טוב, מסתבר שבעולם של Skyrim יש לא מעט קסם שנותר אפילו בפשוטים שביצורים המאכלסים את אותה ממלכה קסומה. אחרי הארנב המתאבד לא ציפיתי למחזה הבא שנגלה לפניי:
תוך כדי ניסיון צייד של אייל שגרם לארנב לברוח (ושוב להתאבד לתוך הנהר) נתקע האייל על הגדה בלי אפשרות לברוח, אז מה יעשה? כמובן שTeleport לגדה השנייה בהרף עין (אפילו לא הספקתי לראות אותו מטיל את הלחש מרוב שזה היה מהיר). בהחלט עולם קסום  . דרך אגב, הוא מסתובב חופשי באחת העיירות ואני לא מצליח לתפוס את המנוול. הוא עוד יפצע משהו.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
13.11.2011, 22:40
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
אישית אני חושב שאקנה את סקיירים ל-PC בגלל כל המודים שיצאו אליו בהמשך שיוכלו למשוך אותי לעוד מאות שעות במשחק |
|
|
|
|
זה צריך להיות השיקול המרכזי שלך גל. גם אם ההבדל הגרפי לא גדול עכשיו, המודים יגרמו לו להראות טוב בהרבה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
13.11.2011, 23:00
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
זה צריך להיות השיקול המרכזי שלך גל. גם אם ההבדל הגרפי לא גדול עכשיו, המודים יגרמו לו להראות טוב בהרבה. |
|
|
|
|
אבל הוא לא נוח לי בשיט במחשב, לא יודע למה. ואני גם לא קונה אותו, אני עושה עסקה עם איזה חבר אז אני רק רוצה לדעת.
|
|
|
|
|
|
|
|
|