משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.03.2012, 14:16
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 07.06.2012 בשעה 22:11.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.03.2012, 14:54
|
|
|
swiss-the-engine |
ציטוט: |
 |
|
|
תמונות ראשונות מהיילו 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|
|
|
|
|
I call bullshot.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.03.2012, 16:38
|
|
ברשותך Swiss ההודעה שלך תפתח את הנושא הרשמי של המשחק. היום בטח נקבל עוד הרבה מידה שישתחרר סוף סוף...
ספציפית יותר: אחלה תמונות! אבל בגדול זה נראה ממש דומה למודלים של Halo Reach רק עם תאורה טובה יותר. נצטרך לראות תמונות קצת יותר משמעותיות לפני שנשפוט...
ולכל מי שמעוניין בקצת היסטוריה:
הנושא הרשמי של Halo 3
הנושא הרשמי של Halo ODST
הנושא הרשמי של Halo Wars
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.03.2012, 21:24
|
|
אומרים שהסביבות נראות הרבה יותר טוב מהקודמים שזאת התקדמות אבל מה שבאמת חשוב ששמתי לב אליו בטריילר זה שיש אירועים מתוסרטים שזאת ברכה לפרנצ'ייז של היילו, ברוכים הבאים ללפני 14 שנים 
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.03.2012, 22:20
|
|
|
איזה טריילר?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.03.2012, 22:34
|
|
|
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.03.2012, 22:52
|
|
|
מפתחים חייבים להפסיק להחליף את המילה "משחק" ב"חוויה". זה עולה על העצבים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.03.2012, 22:55
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
מפתחים חייבים להפסיק להחליף את המילה "משחק" ב"חוויה". זה עולה על העצבים. |
|
|
|
|
יש להם סקריפט אוטומטי לBuzz words.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.03.2012, 10:13
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אומרים שהסביבות נראות הרבה יותר טוב מהקודמים שזאת התקדמות אבל מה שבאמת חשוב ששמתי לב אליו בטריילר זה שיש אירועים מתוסרטים שזאת ברכה לפרנצ'ייז של היילו, ברוכים הבאים ללפני 14 שנים  |
|
|
|
|
איפה ראית אירוע מתוסרט? כשהוא פותח את הדלת עם הידיים? כי אם כן זה כמו לומר שכניסה של SCARAB זה אירוע מתוסרט.
אישית אין לי בעיה עם אירועים מתוסרטים שקוראים לך "מסביב" אבל אני ממש לא רוצה אירועים מתוסרטים שיכתיבו לי בדיוק לאן ללכת, ברמה שכל מה שאני עושה זה קצת WAGGLE בסטיקים בשביל לפתוח דלת.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.03.2012, 12:57
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
איפה ראית אירוע מתוסרט? כשהוא פותח את הדלת עם הידיים? כי אם כן זה כמו לומר שכניסה של SCARAB זה אירוע מתוסרט.
אישית אין לי בעיה עם אירועים מתוסרטים שקוראים לך "מסביב" אבל אני ממש לא רוצה אירועים מתוסרטים שיכתיבו לי בדיוק לאן ללכת, ברמה שכל מה שאני עושה זה קצת WAGGLE בסטיקים בשביל לפתוח דלת. |
|
|
|
|
אני מדבר על למשל הקטע שהוא נופל בפיר מעלית או משהו כזה ונתפס בקצה. אני לא מדבר על cod, אני מדבר על hl.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
06.03.2012, 13:07
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני מדבר על למשל הקטע שהוא נופל בפיר מעלית או משהו כזה ונתפס בקצה. אני לא מדבר על cod, אני מדבר על hl. |
|
|
|
|
לא קלטתי קטע כזה. בכל אופן אני מקווה שיעשו את זה טוב כי אישית (לא שיחקתי בHL) אני לא אוהב קטעים כאלה שאני מרגיש שלא משנה מה אני יעשה אני יעבור את הקטע המדובר.
אגב הסאונד נשמע לא רע, אני בתקווה גדולה שהם יתקרבו לסאונד של באטלפילד.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.03.2012, 13:34
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
לא קלטתי קטע כזה. בכל אופן אני מקווה שיעשו את זה טוב כי אישית (לא שיחקתי בHL) אני לא אוהב קטעים כאלה שאני מרגיש שלא משנה מה אני יעשה אני יעבור את הקטע המדובר.
אגב הסאונד נשמע לא רע, אני בתקווה גדולה שהם יתקרבו לסאונד של באטלפילד. |
|
|
|
|
אני אומר בכוונה hl כי שם valve לא מתעסקים איתך בעניין שליטה, הכל קורה סביבך, לא לך ולכן אתה תמיד בשליטה חוץ מאשר אולי קטע או שניים בכל הסדרה. ובכלליות אני ממליץ לך לרוץ ולקנות את האורנג' בוקס, זה בטח עולה איזה 20 שקל היום.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
06.03.2012, 13:46
|
|
|
נראה שיש שיפור ממש גדול במודלים ובתאורה ביחס לריץ, לא חשבתי שאפשר להוציא עוד כוח מה360 בימנו.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
06.03.2012, 13:51
|
|
|
nisi90 |
 |
|
|
נראה שיש שיפור ממש גדול במודלים ובתאורה ביחס לריץ, לא חשבתי שאפשר להוציא עוד כוח מה360 בימנו. |
|
|
|
|
לי המודלים נראים בול אותו דבר, לפני התאורה הם צריכים לשפר כת הaa.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
06.03.2012, 14:06
|
|
|
ניסי תפסיק להגזים, המודלים הם בול אותו דבר ולא ידוע לי מאיפה אתה מסיק משהו לגבי התאורה בכלל.
בכל אופן אני בכלל לא מרגיש צורך בשיפור גרפי, לדעתי REACH נראה מדהים מקרוב וגם מרחוק.
צריך שיפור בסאונד, כמו תמיד צריך שיפור בAI וכמות אוייבים והכי חשוב צריך שיפור דרסטי בPRESENTATION הכללי של המשחק ובאיך שהם מעבירים סיפור בתוך המשחק.
הדבר הגרפי היחידה שטעון שיפור דרסטי הוא האנימציות של REACH עם הGHOSTING המגעיל הזה.
אגב לדעתי התאורה של משחק הרבה יותר חשובה מAA.
וכנראה שלעולם לא אשחק בהאלף לייף... לא מושך אותי במיוחד ואני די בטוח שאין שם שום אופטימיזציה לשלט ככה שלא יהיה כל כך כיף לשחק בו על ה360...אני מניח.
עריכה:
יש משהו אחד (מעבר לסאונד) שאני באמת אבל באמת מקווה שיהיה במשחק (ובכל משחק אם כבר) וזה שיופסק הניתוק בין מצלמת CUT SCENE למצלמת גיימפליי. כלומר לא משנה מה קורה (לא מפריע לי שיש סרטון מעבר) אני רוצה שהמצלמה לא תעבור מזווית הגיימפליי לאיזו זווית לא קשורה. המצלמה צריכה לרחף מהדמות (בין אם מגוף שלישי ובין אם מגוף ראשון) לזווית צילום הראשונה של הסרטון ללא קרטועים ומסצינה האחרונה ובחזרה לדמות באותה צורה. לדעתי זה סופר חשוב ולא זכור לי משחק שעושה את זה.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 06.03.2012 בשעה 14:12.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
06.03.2012, 14:14
|
|
|
הוא סביר עם שלט על ה-360 (קניתי אותו בזמנו ל-360)
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
06.03.2012, 14:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לי המודלים נראים בול אותו דבר, לפני התאורה הם צריכים לשפר כת הaa. |
|
|
|
|
343 אמרו שהמשחק יהיה 720P עם AA שהוא יהיה מוכן אז נראה כבר.
ולפי מה שהראו המודל של הצ'יף נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה בריץ (שגם נראו מעולה)
בקטע של המולטי ההבדל היה יותר קטן אבל עדיין יש הבדל במודלים שוב זה מולטי בגרסה מוקדמת, אז אני יתמקד יותר בסינגל שתמיד נראה הרבה יותר טוב מהמולטי, ומהקצת שראינו יש שיפור בפירוט של המודלים והתאורה.
בקיצור יש פה שיפור אפשר לראות את כל הפרטים הקטנים של השריון, וגם התאורה החדשה מוסיפה לא מעט.
נערך לאחרונה על ידי nisi90, 06.03.2012 בשעה 14:38.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
06.03.2012, 14:44
|
|
|
נראה שהרבה אלו מודלים שלא מהמשחק, אלא כתהליך הפיתוח.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
06.03.2012, 14:47
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
ניסי תפסיק להגזים, המודלים הם בול אותו דבר ולא ידוע לי מאיפה אתה מסיק משהו לגבי התאורה בכלל.
בכל אופן אני בכלל לא מרגיש צורך בשיפור גרפי, לדעתי REACH נראה מדהים מקרוב וגם מרחוק.
צריך שיפור בסאונד, כמו תמיד צריך שיפור בAI וכמות אוייבים והכי חשוב צריך שיפור דרסטי בPRESENTATION הכללי של המשחק ובאיך שהם מעבירים סיפור בתוך המשחק.
הדבר הגרפי היחידה שטעון שיפור דרסטי הוא האנימציות של REACH עם הGHOSTING המגעיל הזה.
|
|
|
|
|
אתה מוזמן לראות שוב את הטריילר וגם את התמונות ששמתי, ותשווה אותם לREACH , כנראה הרבה זמן לא שיחקת בו ככה המודלים של ריץ נראים:

|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
06.03.2012, 14:49
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
נראה שהרבה אלו מודלים שלא מהמשחק, אלא כתהליך הפיתוח. |
|
|
|
|
יש מצב, נקווה שהאיכות תישמר לפחות בסינגל או בקטעי המעבר.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
06.03.2012, 20:12
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 06.03.2012 בשעה 20:17.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
06.03.2012, 22:49
|
|
|
אם מחליפים לה את הW ואת הF זה יוצא WOLF KILL, השם משפחה הכי מגניב אחרי WOLFGANGE. ואני עדין לא רואה הבדל במודלים, רואים הבדל מסויים במערכת תאורה שנראת לדעתי דווקא פחות ראליסטית (אולי הם נטשו את המערכת HDR של באנג'י?) אבל המודלים נראים אותו דבר לדעתי.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
07.03.2012, 00:55
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אם מחליפים לה את הW ואת הF זה יוצא WOLF KILL, השם משפחה הכי מגניב אחרי WOLFGANGE. ואני עדין לא רואה הבדל במודלים, רואים הבדל מסויים במערכת תאורה שנראת לדעתי דווקא פחות ראליסטית (אולי הם נטשו את המערכת HDR של באנג'י?) אבל המודלים נראים אותו דבר לדעתי. |
|
|
|
|
זה אני רשמתי עם טעות...השם משפחה שלה הוא באמת  WOLFKILL
בקשר למודלים אני חייב לומר שלמרות שאין טעם להשוות תמונות שהם אשכרה מתוך REACH לעומת הסרטונים שרוקחו בקפידה להיילו 4, אני בהחלט רואה הבדל ניכר ביניהם.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
07.03.2012, 12:06
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אם מחליפים לה את הW ואת הF זה יוצא WOLF KILL, השם משפחה הכי מגניב אחרי WOLFGANGE. ואני עדין לא רואה הבדל במודלים, רואים הבדל מסויים במערכת תאורה שנראת לדעתי דווקא פחות ראליסטית (אולי הם נטשו את המערכת HDR של באנג'י?) אבל המודלים נראים אותו דבר לדעתי. |
|
|
|
|
המודלים ללא ספק שונים. אני לא יודע להצביע על הבדל כלשהו באיכות המודלים, אבל בהחלט מדובר במודלים חדשים ונעשו שינויים מסוימים לאיך שהמאסטר צ'יף נראה (הקסדה שונה, עם visor קטן יותר וברגים שחורים באזור הפה ובידיים יש לו חלקי שיריון על האצבעות, דבר שלא היה קיים קודם - לפחות לפי איזו השוואה שראיתי באינטרנט).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
07.03.2012, 16:51
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אומרים שהסביבות נראות הרבה יותר טוב מהקודמים שזאת התקדמות אבל מה שבאמת חשוב ששמתי לב אליו בטריילר זה שיש אירועים מתוסרטים שזאת ברכה לפרנצ'ייז של היילו, ברוכים הבאים ללפני 14 שנים...אני מדבר על למשל הקטע שהוא נופל בפיר מעלית או משהו כזה ונתפס בקצה  |
|
|
|
|
ברוכים הבאים ל-2001 נדב  יכול להיות שאתה מבלבל בין אירועים מתוסרטים לסתם שליטה שנלקחת מהשחקן?
אירועים מתוסרטים היו בערך בכל משחק היילו ובכמויות: כמה דוגמאות הן הסקאראב בהיילו 2 (שהיה עלוב לעומת הסקאראב הלא מתוסרט בהיילו 3), הברוט שתופס את חייל המארינס בשלב הראשון של היילו 3, ועד לחללית של הקובננט שמרסקת חללית של הUSNC בהיילו ריץ' בשלב שבו ממריאים לחלל. בעצם, בערך כל dropship במשחק שמצניחה תגבורת של חיילים היא אירוע מתוסרט...
זה שהדמות שלך נתפסת באופן אוטומטי אחרי נפילה בפיר מעלית זה לא אירוע מתוסרט - זה סתם לקחת את השליטה מהשחקן. אבל אפילו לא ראינו את הסצינה הזו באמת ככה שאי אפשר בכלל לדעת אם זה אכן מתוסרט, דינמי או בכלל סצינת מעבר בגוף ראשון.
אני מקווה שזה לא קטע ש"נועל" את השחקן. כל הקטעים האלו זה נחמד וכו' בפעם הראשונה, אבל במשחק כמו היילו שיותר מחצי מהכיף שלו זה לשחק אותו מחדש בco-op כל הקטעים האלו שנפוצים כל כך במשחקים כמו COD וHL ו"תוקעים" את המשחק מתחילים להיות מעיקים מאד (על סצינות מעבר "רגילות" אפשר לפחות לדלג...)
|
DrKeo |
 |
|
|
לי המודלים נראים בול אותו דבר |
|
|
|
|
טוב, אתה גם טענת בזמנו שהמודלים של ריץ' נראו לך בול אותו הדבר כמו של ODST וראינו בסופו של דבר את הפער העצום 
בוא נודה בזה, גם אני בהתחלה חשבתי שהשיפור המרכזי הוא בתאורה ושהמודלים מזכירים לי את אלו של ריץ, אבל זה היה אחרי צפיה בודדת בשתי התמונות הראשונות...
אבל בדיוק בשביל זה יש פה את הקישורים לדיוני עבר על המשחקים הקודמים: אחרי שמסתכלים יותר לעומק ועוצרים על התמונות, ובמקביל חוזרים לראות באמת איך התמונות מסרטון החשיפה של Reach נראו בזמנו, אז מגלים שלמרות שהמודלים בReach עדיין נראים מהיותר טובים שראינו אי פעם במשחק לקונסולה - היילו 4 עדיין נראה כמו שיפור ואפילו שיפור מטורף. השריון של המאסטר ציף פשוט הרבה יותר מפורט מכל אחד מצוות Noble שראינו קודם.
השילוב של התאורה, השיידרים ורמת הפירוט של המודלים נראים כמו משהו חדש לגמרי. התמונה שNisi הביא (זו עם הDOF המוגזם) נראית כמעט כמו צילום של מודל. גם לתמונה הזו מהסרטון לא חסר והיא נראית מאד מציאותית:

ככה שממה שראיתי עד עכשיו התמונות הן עולם אחר מReach שבתורו נראה כמו עולם אחר מהיילו 3 וODST. זו שוב התאורה שנראית כמו הדבר הכי מדהים, עם Light shafts ו-volumetric lighting (מזויף? בינתיים AW הוא המשחק היחיד על הקונסולה שהציג מודל אמיתי של VL). שבירת הקרניים נראית מדהים בתנועה.
בכל מקרה, נחיה ונראה איך תיראה התוצאה הסופית. המצחיק הוא שגם על סרטון החשיפה של Reach היו טענות שאין מצב שזה יכול לרוץ בזמן אמת ושסצינות המעבר במשחק בסופו של דבר לא יראו כל כך טוב, ובפועל התוצאה נראתה יותר טוב. 343 הם לא באנג'י, אבל יש שם מספיק אנשים מהעבר של היילו בשביל שיהיה אפשר לסמוך שגם הפעם הם יספקו את הסחורה.
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
הדבר הגרפי היחידה שטעון שיפור דרסטי הוא האנימציות של REACH עם הGHOSTING המגעיל הזה. |
|
|
|
|
הGhosting לא קשור לאנימציה אלא הוא תופעת לוואי של הTemporal AA שהיה בריץ. בכל מקרה 343 אמרו שבהיילו 4 יהיה פיתרון AA "אמיתי" (כנראה FXAA שתפס פופולאריות לאחרונה)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
07.03.2012, 17:06
|
|
|
 |
|
|
הGhosting לא קשור לאנימציה אלא הוא תופעת לוואי של הTemporal AA שהיה בריץ. בכל מקרה 343 אמרו שבהיילו 4 יהיה פיתרון AA "אמיתי" (כנראה FXAA שתפס פופולאריות לאחרונה) |
|
|
|
|
אני לא מקבל את הטענה הזאת....אם כך למה סתם תנועה של המצלמה לא גורמת לזה? זה קורה רק באנימציות השונות ואפילו יש מצב (למרות שאני ממש לא בטוח) שזה גם קורה רק לאנימציות של NOBLE TEAM.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
07.03.2012, 17:28
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אני לא מקבל את הטענה הזאת....אם כך למה סתם תנועה של המצלמה לא גורמת לזה? זה קורה רק באנימציות השונות ואפילו יש מצב (למרות שאני ממש לא בטוח) שזה גם קורה רק לאנימציות של NOBLE TEAM. |
|
|
|
|
זה תוצאה של הframe blending (כמו בסרטים בעצם). אתה תשים לב לזה בעיקר במקרה של תנועה קרובה לשחקן באובייקטים גדולים יחסית שחוצים את המסך מצד לצד (בבטא היה אפשר לראות את זה בעיקר בתנועה של הנשק, אבל מאז באנג'י הכניסו תיקון שמנטרל את זה).
וזה אולי מסביר את מה שראית: האנימציות של noble team בסצינות המעבר מציגות בדרך כלל מודלים גדולים מהרגיל שעוברים קרוב למצלמה, ולכן שם זה הרבה יותר מורגש. אתה יכול לקרוא על זה כאן:
http://www.eurogamer.net/articles/di...article?page=3
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
07.03.2012, 17:37
|
|
|
קראתי מזמן...אולי הזיכרון שלי מטעה אותי אבל אני ממש בטוח לגבי זה, כל אנימציה של הדמויות, בין אם במרחק מטר מהמצלמה ובין אם במרחק 40 מטר מהמצלמה מביאה לאותו האפקט
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
08.03.2012, 13:02
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
קראתי מזמן...אולי הזיכרון שלי מטעה אותי אבל אני ממש בטוח לגבי זה, כל אנימציה של הדמויות, בין אם במרחק מטר מהמצלמה ובין אם במרחק 40 מטר מהמצלמה מביאה לאותו האפקט |
|
|
|
|
האפקט הוא זהה כי הוא בעצם מבצע blending של שני פריימים בשביל להחליק את התמונה (תופעה דומה יש בסרטים שאתה רואה בטלוויזיה, ואם תעצור סרט תוכל לראות את זה בקלות). ההבדל הוא שעצמים קרובים למצלמה שנעים מהר עוברים מרחק גדול בין שני פריימים ולכן הרבה יותר קל להבחין בהבדלים בין שתי השכבות.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
08.03.2012, 13:29
|
|
|
swym |
 |
|
|
האפקט הוא זהה כי הוא בעצם מבצע blending של שני פריימים בשביל להחליק את התמונה (תופעה דומה יש בסרטים שאתה רואה בטלוויזיה, ואם תעצור סרט תוכל לראות את זה בקלות). ההבדל הוא שעצמים קרובים למצלמה שנעים מהר עוברים מרחק גדול בין שני פריימים ולכן הרבה יותר קל להבחין בהבדלים בין שתי השכבות. |
|
|
|
|
נראה לי שאתה טועה ושזה רק באנימציות אבל אם אני אזכור אז אשחק השבוע בריץ ואבדוק את זה.
אגב מישהו אולי רוצה מתישהו לנסות לסיים פרק כלשהו במשחק על LASO??? בינתיים רק סיימתי אחד ואני צריך עזרה...בספליט סקרין זה נורא קשה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|