|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
1) אנלוג כפול הוא כן DPAD. הDPAD עושה בדיוק מה שעושה הסטיק השמאלי, אפילו בPC זה עדין "DPAD" כי אתה משתמש ב4 מקשים (WASD). |
|
|
|
|
כמו שאמרתי: להגיד שאנלוג הוא DPAD זה בערך כמו להגיד שעכבר הוא כפתורי החיצים במקלדת. אם זה הטיעון שלך אז שיהיה לך בכיף.
אבל בפועל, כבר היילו עצמו הכניס את שליטת האנלוג למכניקה המרכזית של המשחק: בזכות הרדאר במשחק שמזהה תנועה, יש חשיבות עצומה למהירות שבה אתה זז במידה ואתה לא רוצה להתגלות. חשוב גם בסינגל פלייר בסיטואציות מסוימות, אבל במיוחד במולטיפלייר תחרותי.
|
DrKeo |
 |
|
|
אה? הקונסולה הראשית שלי הייתה פס2, ראיתי את משחקי הFPS שהגיעו לשם פשוט הם לא היו רלוונטים בדיוק כמו אלה של הXBOX. אולי בעצם יותר נכון להגיד לא היו רלוונטים יותר מאשר משחקי FPS בדור לפני זה על הN64 למשל. אתה יכול בבקשה לפרט לי את משחקי הFPS שהם לא היילו שקנית לXBOX שלך? |
|
|
|
|
אתה קודם טענת שמשחקי הFPS לא אימצו את שליטת הדואל אנלוג בדור הקודם, נכון? אם כן, אז כנראה שמשחקי הFPS לPS2 היו לא רלוונטיים יותר מאלו של האקסבוקס, כי אלו של האקסבוקס כן אימצו את שליטת הדואל אנלוג, היו הרבה מאד מהם, והם היו פופולאריים מאד. זה שאתה לא יודע מה הלך בדור הקודם על הקונסולה מראה על חסך אצלך, לא על הקונסולה.
הרי פירטתי כבר קודם רשימה של המשחקים ששיחקתי על הXbox בדואל אנלוג, ולמעשה זה הזאנר שהיה הכי פופולארי על הקונסולה. לא טרחת אפילו לקרוא את ההודעה לפני שהגבת?
|
DrKeo |
 |
|
|
1
בטח שכן, באנג'י אמרו שאחרי שהם שינו את שליטת הFPS אף אחד לא רוצה לשחק יותר משחקי FPS על הPC. |
|
|
|
|
לא, באנג'י לא אמרו שום דבר כזה. באנג'י אמרו משהו אחר לחלוטין, אבל אתה כנראה קראת את מה שכתב האידיוט ההוא ב-RPS ולא את מה שהם ציינו בפועל. ואפילו את זה הבאתי בהודעה הקודמת שלי, שכנראה לא קראת.