נושא: ה360 ב2013
1  2  3  14
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

חבר בקהילת: -

#391   פורסם: 27.03.2013, 00:21

מעניין יש קשר בין השחרור של המשחק בדיוק בחג הפסח לבין זה שהוא מתחיל בפרפרזה על "דיינו"...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#392   פורסם: 27.03.2013, 00:27

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חייב לציין שעל ה-PC הוא הרבה יותר טוב ומהנה, אבל עדיין הציונים שהוא קיבל מוגזמים לדעתי. וממתי כמות הכתיבה מעידה על התקציב? אם זה היה המצב, אז PS:T היה צריך להיות משחק של מיליארד דולר...
זה לא כמות הכתיבה, זה זה שאתה מסתובב בעיר במשך שעתיים ובכל מקום יש טקסטים, הקלטות, אנשים שמדברים וכדומה. המשחק הזה מרגיש הרבה יותר חיי מכל fps ששחקתי עד היום והוא פשוט מפוצץ בדיבוב, אנטמציות ואומנות. הוא מאוד מרשים בתחום הזה, אין לו את המנוע של bf3 או קרייסס 3 אבל הוא גורם לי כל הזמן להגיד ואו. הוא גם הרבה יותר טוב מביושוק, כמה רמות מעליו. לדעתי ממה ששחקתי כן מגיע לו הציונים.

עמר, בדיוק גם אני חשבתי על זה. אני משער שקן לוין חשב על זה בשולחן סדר מתישהו ב6 שנים האחרונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#393   פורסם: 27.03.2013, 00:48

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא כמות הכתיבה, זה זה שאתה מסתובב בעיר במשך שעתיים ובכל מקום יש טקסטים, הקלטות, אנשים שמדברים וכדומה. המשחק הזה מרגיש הרבה יותר חיי מכל fps ששחקתי עד היום והוא פשוט מפוצץ בדיבוב, אנטמציות ואומנות. הוא מאוד מרשים בתחום הזה, אין לו את המנוע של bf3 או קרייסס 3 אבל הוא גורם לי כל הזמן להגיד ואו. הוא גם הרבה יותר טוב מביושוק, כמה רמות מעליו. לדעתי ממה ששחקתי כן מגיע לו הציונים.

עמר, בדיוק גם אני חשבתי על זה. אני משער שקן לוין חשב על זה בשולחן סדר מתישהו ב6 שנים האחרונות.
הוא יותר טוב ומושקע מביושוק, אין ספק, פשוט עדיין ציפיתי ליותר אחרי 6 שנים. גם העלילה שלו פחות מעניינת לדעתי. ראיין וראפצ'ר מעניינים הרבה יותר מקומסטוק וקולומביה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#394   פורסם: 27.03.2013, 01:11

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חייב לציין שעל ה-PC הוא הרבה יותר טוב ומהנה, אבל עדיין הציונים שהוא קיבל מוגזמים לדעתי. וממתי כמות הכתיבה מעידה על התקציב? אם זה היה המצב, אז PS:T היה צריך להיות משחק של מיליארד דולר...
רק בגלל הגראפיקה ובגלל שהמשחק לא קופא בהחלפת הכוחות המשחק על ה pc הרבה יותר טוב ומהנה?
לא שאני מזלזל בשני הדברים הללו אבל בכל זאת מדובר באותו משחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#395   פורסם: 27.03.2013, 02:56

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
רק בגלל הגראפיקה ובגלל שהמשחק לא קופא בהחלפת הכוחות המשחק על ה pc הרבה יותר טוב ומהנה?
לא שאני מזלזל בשני הדברים הללו אבל בכל זאת מדובר באותו משחק.
גרפיקה, FPS ושליטה. אני גם די גרוע בשוטרים עם גיימפד (מעדיף לשחק רק על ה-PC כשאני יכול), וזה לא נתן לי לממש כמו שצריך את כל האופציות בגיימפליי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#396   פורסם: 27.03.2013, 10:30

למה הוא יותר טוב? רק בגלל גרפיקה וFPS יציב? אני ממש רוצה להביא את המשחק אבל יש לי הרגשה שכבר עדיף לי לחכות לאיזו גרסה (שאני משער) שתצא לדור הבא.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#397   פורסם: 27.03.2013, 14:57

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
למה הוא יותר טוב? רק בגלל גרפיקה וFPS יציב? אני ממש רוצה להביא את המשחק אבל יש לי הרגשה שכבר עדיף לי לחכות לאיזו גרסה (שאני משער) שתצא לדור הבא.
על מה מבוססת ההשערה הזאת?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#398   פורסם: 27.03.2013, 15:23

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
על מה מבוססת ההשערה הזאת?
איזו השערה? שתצא גרסה משופרת?

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#399   פורסם: 27.03.2013, 16:14

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא יותר טוב ומושקע מביושוק, אין ספק, פשוט עדיין ציפיתי ליותר אחרי 6 שנים. גם העלילה שלו פחות מעניינת לדעתי. ראיין וראפצ'ר מעניינים הרבה יותר מקומסטוק וקולומביה.
אתה מכיר FPS שעושה עלילה + גיימפליי + ערכי הפקה + אומנות ברמה של ביושוק אינפנט כיום בשוק? אני לא ממש, קשה לי לחשוב על FPS ברמה שלו שיכלת לקנות נגיד ב3 שנים האחרונות. בנתיים לדעתי הוא מתעלה על כל דבר בביושוק המקורי אבל אני משער שדברים כמו עולם, אוירה ועלילה זה יותר עניין של טעם. מה שאני כן יכול להגיד הוא שהדמויות עדין לא הושרשו אצלי חזק כמו בביושוק המקורי אבל שם הן מדברות איתך כל הזמן וכאן אתה רק שומע עליהן, בלי שום אנטרקציה איתן. אולי כשתהיה אנטרקציה הן יטפסו עלי יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#400   פורסם: 27.03.2013, 18:48

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מכיר FPS שעושה עלילה + גיימפליי + ערכי הפקה + אומנות ברמה של ביושוק אינפנט כיום בשוק? אני לא ממש, קשה לי לחשוב על FPS ברמה שלו שיכלת לקנות נגיד ב3 שנים האחרונות. בנתיים לדעתי הוא מתעלה על כל דבר בביושוק המקורי אבל אני משער שדברים כמו עולם, אוירה ועלילה זה יותר עניין של טעם. מה שאני כן יכול להגיד הוא שהדמויות עדין לא הושרשו אצלי חזק כמו בביושוק המקורי אבל שם הן מדברות איתך כל הזמן וכאן אתה רק שומע עליהן, בלי שום אנטרקציה איתן. אולי כשתהיה אנטרקציה הן יטפסו עלי יותר.
לא. גם אם הוא ה-FPS הטוב בהיסטוריה, זה לא אומר שמגיע לו 96. וסיימתי את המשחק, הסוף מדהים. עדיין לא חושב שמגיע לו 96, אבל אני יכול להבין מבקרים שנתנו לו את הציון הזה. לא הכל ברור לי עדיין בעלילה, אבל מזל שיש אפשרות לטעון פרקים ספציפיים שוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#401   פורסם: 27.03.2013, 19:56

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
לא. גם אם הוא ה-FPS הטוב בהיסטוריה, זה לא אומר שמגיע לו 96. וסיימתי את המשחק, הסוף מדהים. עדיין לא חושב שמגיע לו 96, אבל אני יכול להבין מבקרים שנתנו לו את הציון הזה. לא הכל ברור לי עדיין בעלילה, אבל מזל שיש אפשרות לטעון פרקים ספציפיים שוב.
אז אתה יוצא בהנחה שFPS בכלליות לא יכול לקבל 96?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#402   פורסם: 27.03.2013, 20:02

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אתה יוצא בהנחה שFPS בכלליות לא יכול לקבל 96?
לא, אני אומר שעד היום לא יצא לי לשחק ב-FPS שמגיע לו 96.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#403   פורסם: 27.03.2013, 20:19

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
לא, אני אומר שעד היום לא יצא לי לשחק ב-FPS שמגיע לו 96.
סבבה, זאת השקפה מסויימת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#404   פורסם: 27.03.2013, 22:17

מוזר.. בדרייברים 13.3 בטא 2 של AMD היו ביצועים טובים יותר מ13.3 בטא 3 בביושוק. AMD ממליצים על בטא 3 במפורש בבלוג שלהם.. :|.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#405   פורסם: 28.03.2013, 00:53

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
מוזר.. בדרייברים 13.3 בטא 2 של AMD היו ביצועים טובים יותר מ13.3 בטא 3 בביושוק. AMD ממליצים על בטא 3 במפורש בבלוג שלהם.. :|.
אם יש לך stutters אז זה לא קשור לדרייברים, אפשר לתקן את זה ע"י עריכת כמה קבצי ini.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#406   פורסם: 28.03.2013, 07:41

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
אם יש לך stutters אז זה לא קשור לדרייברים, אפשר לתקן את זה ע"י עריכת כמה קבצי ini.
יש לך מדריך? בכל מקרה, זה נורא מוזר... המשחק הרגיש הרבה יותר חלק בדרייברים הקודמים.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#407   פורסם: 28.03.2013, 13:14

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
מעניין יש קשר בין השחרור של המשחק בדיוק בחג הפסח לבין זה שהוא מתחיל בפרפרזה על "דיינו"...
לא רק זה - למשחק יש מוטיבים מאד חזקים של מעבדות לחירות. בניגוד להשפעה הברורה שהייתה לספרים של איין ראנד על ביושוק המקורי, כאן אני לא מצליח לזהות שום דבר ספציפי שאני מכיר והמשחק מתכתב איתו יותר מאשר ההגדה של פסח...
בהתחלה עוד חשבתי שיש איזשהו קשר לספר "ג'וליאן קומסטוק" שיצא לפני שנתיים בערך, אבל ככל שאני מתקדם במשחק זה נראה שאין קשר רעיוני ובמקסימום מדובר במחווה סמלית, כי הספר עצמו גם מתאר אמריקה עתידנית שחוזרת לתקופת המעמדות ועם השפעה חזקה של הכנסיה.

והמשחק עצמו אגב נראה ממש לא משהו ויזואלית גם על הגדרות מקסימליות במחשב: הארט נהדר, אבל יש כיעור רציני בפרטים הקטנים, והוא רץ על מנוע שלא כל כך מתאים לעולם משחק שמתיימר להיות פתוח (אפילו אם הוא לא באמת כזה) - הכל באופק נראה כמו תפאורה מודבקת.

Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#408   פורסם: 28.03.2013, 13:40

Mur'gul
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רק זה - למשחק יש מוטיבים מאד חזקים של מעבדות לחירות. בניגוד להשפעה הברורה שהייתה לספרים של איין ראנד על ביושוק המקורי, כאן אני לא מצליח לזהות שום דבר ספציפי שאני מכיר והמשחק מתכתב איתו יותר מאשר ההגדה של פסח...
בהתחלה עוד חשבתי שיש איזשהו קשר לספר "ג'וליאן קומסטוק" שיצא לפני שנתיים בערך, אבל ככל שאני מתקדם במשחק זה נראה שאין קשר רעיוני ובמקסימום מדובר במחווה סמלית, כי הספר עצמו גם מתאר אמריקה עתידנית שחוזרת לתקופת המעמדות ועם השפעה חזקה של הכנסיה.

והמשחק עצמו אגב נראה ממש לא משהו ויזואלית גם על הגדרות מקסימליות במחשב: הארט נהדר, אבל יש כיעור רציני בפרטים הקטנים, והוא רץ על מנוע שלא כל כך מתאים לעולם משחק שמתיימר להיות פתוח (אפילו אם הוא לא באמת כזה) - הכל באופק נראה כמו תפאורה מודבקת.
יש גם נביא מושיע שמוציא את עמו לארץ חדשה... מהצד השני יש הרבה מוטיבים נוצריים כמו שילוש קדוש (מגילה, חרב ומפתח על משקל האב הבן ורוח הקודש) ותפאורה שלקוחה לגמרי מקתדרלות נוצריות עם נזירים נוצריים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#409   פורסם: 28.03.2013, 14:35

זה משחק אנטי תאיסטי מובהק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#410   פורסם: 28.03.2013, 15:08

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
שחקתי כמעט 3 שעות במשחק ואני חייב להגיד שממזמן לא שחקתי משחק שקבל 96 ובאמת מגיע לו 96
עכשיו שמתי לב שכתבת את זה, אבל האמת היא שמזמן גם לא יצא משחק שקבל 96: הפעם האחרונה שזה קרה היתה עם Arkham City ו-Skyrim אי שם ב-2011.

Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של phinexwrath71

משתמש רציני

#411   פורסם: 03.04.2013, 21:16

קרייטק שוקלת אם לקנות את הסדרה darksiders
מסתבר שיש להם קשר לא קטן לסטודיו vigil וכול האנשים שהתפתרו עברו לקרייטק us,דיי מעניין מה יקרה לסידרה הזאת אני שיחקתי בשני המשחקים והם טובים לא 9.5 אבל נחמדים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#412   פורסם: 04.04.2013, 00:31

Mur'gul
ציטוט:
צפה בהודעה
עכשיו שמתי לב שכתבת את זה, אבל האמת היא שמזמן גם לא יצא משחק שקבל 96: הפעם האחרונה שזה קרה היתה עם Arkham City ו-Skyrim אי שם ב-2011.
עצוב אבל שנה וחצי אחרי עדין לא קניתי את סקיירים. ארקם סיטי משחק מצויין אבל אצלי בספר הוא יותר 9 מאשר 96.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#413   פורסם: 09.04.2013, 19:38

באטמן חדש, "arkham origins" מגיע לפס3, 360, PC וWII U ב25 לאוקטובר השנה.הקאצ'? לא רוקסטדי מפתחת.
http://www.vg247.com/2013/04/09/batm...game-informer/

נערך לאחרונה על ידי Shapira500, 09.04.2013 בשעה 19:42.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#414   פורסם: 10.04.2013, 23:14

חזרה לראש העמוד
1  2  3  14

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא