אני לא זוכר ראיית XRAY כזו מקיפה וטוטאלית במשחקי התגנבות אחרים. ה AI מחורבן ולכן אין פואנטה בהתגנבות כאשר אוייבים לא מצליחים לראות או לשמוע שום דבר כאילו אין להם peripheral vision.
עיצוב השלב רע. היי, צוק במקום המתאים. והתגנבות זה לא בהכרח המנעות, שזה מה שהיה בסרטון הזה. הרגשה שגישת האקשן היא המועדפת והשלבים מעוצבים לפיה והם מנסים לדחוף כאילו דרך לעשות את זה בהתגנבות. יש הרגשה שאתה מדלג על הגיימפליי מאשר שיהיו באמת 2 אפשריות מפותחות כהלכה.
היי, לפחות החזירו גרירת גופות שלא הייתה בקונביקשן. וואו.
אז הבעיה שלך עם המשחק הוא שהוא נותן לך את כל מה שמשחקי ההתגנבות שאתה אוהב נותנים לך, בתוספת של עוד פיטצ'רים?
ראיית רנטגן ראינו גם במשחקי SC ישנים יותר. זה לא חדש לאף אחד.
לפי מה שהראו פה, עושה רושם שהבעיה שלך היא שבמשחקים החדשים נותנים לך יותר מדי אפשרויות. אתה כנראה מעדיף את המשחקים שלך סגורים ולא מורכבים.
היתה ראייה תרמית ואלקטרומגנטית, לא רנטגן. עד כמה שאני זוכר, רק בקונביקשן היה רנטגן (או סונאר, לא זוכר איך הם קראו לזה), וגם שם זה לא היה מאוד נוח כי התמונה הפכה למאוד מרצדת כל כמה שניות. חוץ מזה, "עוד פיצ'רים" זה לא בהכרח טוב אם הם לא מאוזנים או הופכים את המשחק לקל מדי. wallhack ללא שום הגבלה נכנס לקטגוריה הזאת, אבל נראה איך זה ימומש במשחק.
בנוגע לגיפים - חרטה, זה לא קשור ל-AI אלא ל-FOV שהמפתחים (או מודים) יכולים לשנות בדקה וחצי עבודה. ברוב משחקי ההתגנבות יש FOV נמוך, כי אחרת המשחק קשה מדי ולא כיף. כנ"ל לגבי זה שהאויב לא שמע אותו קופץ מעל שקי החול. זה לא קשור לאיכות ה-AI אלא להחלטה עיצובית.
היתה ראייה תרמית ואלקטרומגנטית, לא רנטגן. עד כמה שאני זוכר, רק בקונביקשן היה רנטגן (או סונאר, לא זוכר איך הם קראו לזה), וגם שם זה לא היה מאוד נוח כי התמונה הפכה למאוד מרצדת כל כמה שניות. חוץ מזה, "עוד פיצ'רים" זה לא בהכרח טוב אם הם לא מאוזנים או הופכים את המשחק לקל מדי. wallhack ללא שום הגבלה נכנס לקטגוריה הזאת, אבל נראה איך זה ימומש במשחק.
בנוגע לגיפים - חרטה, זה לא קשור ל-AI אלא ל-FOV שהמפתחים (או מודים) יכולים לשנות בדקה וחצי עבודה. ברוב משחקי ההתגנבות יש FOV נמוך, כי אחרת המשחק קשה מדי ולא כיף. כנ"ל לגבי זה שהאויב לא שמע אותו קופץ מעל שקי החול. זה לא קשור לאיכות ה-AI אלא להחלטה עיצובית.
הייתה את היכולת לראות מעבר לקירות גם במשחקים קודמים. בכל המשחקים הקודמים, זה היה מוגבל בצורה כלשהי (גם היכולת לתקוף את האויבים, אגב, מוגבלת במשחק).
אני לא אופתע בכלל לגלות שגם במשחק הזה נראה הגבלה כזאת, כך שאני בהחלט מסכים איתך - צריך לחכות ולראות איך זה ימומש במשחק.
אם זה יהיה, למשל, מוגבל למספר פעמים מסוים בגלל תירוץ בנאלי כמו סוללה שנגמרת, זה יהיה סביר לחלוטין.
כל שאר התלונות שלו זו סתם אחיזה בקש. הוא התלונן על זה שזה אקשני מדי, אז כשמראים לו שהמשחק רחוק מלהיות מבוסס על אקשן בלבד ושיש אפשרות לעבור שלבים בלי לתקוף אף אחד, הוא מחפש דברים עוד פחות משמעותיים להתפס בהם.
בגיפים באמת לא ראינו שום דבר חריג. אפשר למצוא את זה בכל משחק MGS וSC שיצאו אי פעם.
גם הAI, בכל משחקי SC וMGS היה מחורבן למדי. הוא תמיד היה מוגבל בטירוף והאויבים תמיד מתנהגים בצורה אבסורדית. זה לא יותר מניטפיקינג, לפי דעתי.
מה שהראו זה לא התגנבות. אין גאדג'טים, לא הראו שום יכולות תקיפה לא-קטלניות וכדומה.
למה צריך גאדג'טים בשביל להתגנב? מה הקשר בכלל?
ואין יכולות תקיפה לא קטלניות?! אתה משוכנע שזה יהיה המצב במשחק הסופי? פשוט בסרטון הוא אומר בבירור, ב5:16 את המשפט הבא:
"Non lethal animation's weren't yet added to the build, which is why we had to kill that guy"
מעבר לזה, כבר בסרטון הקודם ראינו שני אנשים מאבדים את ההכרה (לא קטלני...) בגלל sticky zapper (גאדג'ט).
אתה טענת שהמשחק אקשני יותר מדי ושאין מספיק התגנבות. הראו משחק התגנבות, שכלל אפס פעולות קטלניות ואקשניות ועכשיו אתה טוען שזה לא משחק התגנבות מהסוג שמתאים למצב הרוח שלך.
כל התלונות שלך הם ניטפיקינג מדהים. "יש אפשרות לראות מעבר לקירות!!! אסון!!!" אז מה? יש אפשרות לראות מעבר לקירות+את משולש הראייה של האויבים בהרבה משחקי התנגבות, בעזרת מיני מפה. זו אותה הגברת בשינוי אדרת. למעשה, האפשרות לראות דרך קירות הרבה יותר מוגבלת מהמיני מפה של משחקים ישנים יותר, כך שלמעשה, אתה אמור דווקא לאהוב את השינוי הזה, שכן הוא הופך את המשחק לעוד יותר מאתגר.
בקיצור, כל הטענות שלך נגד המשחק הזה, שהיו רלוונטיות להדגמה המקורית, לא רלוונטיות בכלל, עכשיו כשהראו לנו שהמשחק הזה לא רק מאפשר את כל הפיטצ'רים של המשחקים הקלאסיים בסדרה, אלא אפילו מוסיף עליהם, כך שהבחירה לדרך לשחק היא על השחקן בלבד.
אז על מה עכשיו תתלונן? יותר מדי גיוון? שזה לא הוגן שמישהו שרוצה לשחק באופן אגרסיבי מסוגל לעשות את זה? שעיצוב השלבים כל כך חכם, שהוא מאפשר לך לבחור אם להתייחס למשחק כמשחק התגנבות, או כמשחק אקשן?
אחרי סרטון כזה, היית אמור להגיד משהו שיותר דומה ל"וואו, כל מה שאמרתי קודם על המשחק לא נכון. דווקא יש בו את כל מה שקיוויתי לראות בספלינטר סל מודרני".
יוואו, כל מה שאמרתי קודם על המשחק לא נכון. דווקא יש בו את כל מה שקיוויתי לראות בספלינטר סל מודרנ".
בכל מקרה, סרטון מגניב:
רוב האנשים במקרים שכאלו מעדיפים להמשיך עם הצד שבחרו להיווכח,ולא לצאת נעל,במיוחד שקל מאוד לעקוף את הטיעון של האחר בהתעלמות...
קצת לא קשור לוויכוח למונח התגנבות כאן סביב ספלינטר
אבל באטמן מציע הרבה כלים וגאג'טים שכמעט תמיד יצאתי מחדרון שלב במבאטמן עם טעימה טובה
הsonic(משהו כזה) הוא מושך אוייבים עם קלט אלקטרומגנטי לדיסקיט sonic וברגע ההזדמנות אתה יכול לשבש את השדר ולגרום לפיצוץ,אחד המגניבים,יש למשל את הרובה קרח שמאוד הרשים,הוא פותח מסדרונים שלא יכלנו להגיע אליהם לפני,ושומר על החוזק באותו זמן
העיצוב של המשחק כאילו הלך יד ביד עם המכניקה והמשחק נשאר באותה נשימה עדיין מאוזן ולא קליל.
בזירות הסגורות שיש אפשרות להשתמש בכלים יכלו להיות מאוד פשוטים ולהיבנות על קרב melee או ללחוץ כל הזמן על glide attack אבל לא המשחק מגוון ויש בו גם אקשו וגם התגנבות וזאת הפואנטה.
ראיתי את הסרטון לפני,אני רשום לצ'אנל שלו ביוטיוב הוא עושה הרבה סרטונים מגניבם כאלו
נערך לאחרונה על ידי phinexwrath71, 01.09.2012 בשעה 02:00.
Xbox360, PS3. מוצג על מחשב, אך אין אישור שאכן ייצא למחשב. קוג'ימה טוען שמה שרואים בהדגמה דומה מאוד לגרפיקה בPS3.
יחס הגיימפליי/סרטוני מעבר בסרטון הזה הוא פחות או יותר אותו הדבר כמו בשאר הMGS. דקה וקצת גיימפליי. 10 דקות סרטון משעמם נורא.
מעניין מה הסיבה שהם החליטו שהשחקן ישלוט הפעם בסם פישר...
אני לא זוכר ראיית XRAY כזו מקיפה וטוטאלית במשחקי התגנבות אחרים. ה AI מחורבן ולכן אין פואנטה בהתגנבות כאשר אוייבים לא מצליחים לראות או לשמוע שום דבר כאילו אין להם peripheral vision.
אני זוכר לפחות שלושה משחקים עם ראיית XRAY טוטאלית. והאמת היא שנכון לעכשיו הראייה הזו נראית מוגבלת כמו בקונביקשן (רק עם פילטר יותר מוצלח): היא עובדת על פולסים שנטענים כל כמה שניות ולכן אי אפשר באמת לשחק איתה מופעלת לאורך זמן.
הAI אכן נראה גרוע בהשוואה אפילו למשחקי התגנבות - במיוחד הכלב שאמור לעלות עליך הרבה יותר מהר מאדם רגיל. אבל גם מדובר כאן בגרסת אלפא, גם מן הסתם מדובר ברמת הקושי הכי נמוכה בעוד ברמות גבוהות יותר מזהים אותך יותר מהר (הWarning שאתה רואה על המסך השאיר הרבה מאד מרווח פעולה לחזור למחבוא, מה שמרמז על רמת קושי נמוכה), וגם זה פתאום נראה מוזר רק בגלל שמדובר באור יום. סצינה זהה לחלוטין בתאורה מעומעמת יותר לא היתה כנראה נראית מוזרה.
Kazz
ציטוט:
עיצוב השלב רע. היי, צוק במקום המתאים. והתגנבות זה לא בהכרח המנעות, שזה מה שהיה בסרטון הזה. הרגשה שגישת האקשן היא המועדפת והשלבים מעוצבים לפיה והם מנסים לדחוף כאילו דרך לעשות את זה בהתגנבות. יש הרגשה שאתה מדלג על הגיימפליי מאשר שיהיו באמת 2 אפשריות מפותחות כהלכה.
הוא במקום "המתאים" כי בהדגמה הם ידעו ללכת ישר אליו. מדובר הרי באותו המשחק מההדגמה הקודמת - האם כשראית את ההדגמה המקורית ישר קלטת את הצוק ההוא והנחת שאפשר יהיה להשתמש בו כדי להתגנב?
InterAl
ציטוט:
האמת היא שדווקא הקטע של הסאונד נראה כמו מכניקה שהם לא יחזרו אליה: עד קונביקשן משחקי ספלינטר סל היו מאד תובעניים בדרישה שלא תגרום לרעש, ובקונביקשן זנחו את זה לגמרי לטובת מכניקת אור וחושך. אבל פה לא נראה שיש את משחקי האור והחושך יותר ולכן השאלה היא האם יכניסו משהו אחר במקום או אם יחזירו את המכניקה המקורית.
וואו!
לא חשבתי שאני עוד אתרשם ככה ממשחק של הדור הנוכחי.
מטאל גיר נראה פשוט מטורף! תחשבו שזה אמור לרוץ על מחשב בעל יכולות זהות לאלו של הקונסולות ככה שהגרסה הסופית צפויה להראות כך,אפקטים מדהימים,אנימציות מעולות,מודל יפהיפה והכל בעולם פתוח,זה כמעט לא נתפס שהגיעו לרמה כזו על הקונסולות.
אין ספק שמדובר עדיין בדור נוכחי,אומנם הרמה הכי גבוהה שראיתי בדור הזה אך עדיין רואים שמדובר בנכסים של הקונסולות הנוכחיות ולא דור הבא.
מה שכן אנשים בתגובות לסרטונים ובפורומים אומרים שאין סיכוי שהמשחק יראה כך על גבי הקונסולות,שאיכות התמונה ברמה גבוהה מדי וכו'
אני סומך על קוג'ימה ואני מאמין שזה אפשרי,אם כמובן תהיה ירידה חדה באיכות אז זה יהיה משחק PC חובה.
והבימוי והפרזנטציה של קוג'ימה,למרות האכזבה הברורה שאין מספיק גיימפליי פשוט ברמה הכי גבוהה שיש אולי בתעשייה הזו,מעולה.
למשחק הזה יש פוטנציאל להיות אולי אחד המטאל גירים הכי טובים שיצאו-הוא גם פריקוול ל5 בדומה ל3 שהיה אחד המשחקים הטובים בסדרה.
גם אין עלילת פטריוטס מקושקשת.
גם מדובר ברענון רציני לסדרה,עולם פתוח עם רכבים:יש קטע עם 4 דקות גיימפליי נוספות שמראה איך אפשר לנהוג ברכבים ולזמן מסוק וקוז'ימה אמר שניתן יהיה להגיע לכל אזור שרואים מהמסוק ושיש מספר מדינות שניתן לטוס אליהן וכו'.נשמע מדהים. http://www.ign.com/articles/2012/09/...eroes-gameplay
בנוסף קוג'ימה ציין שבניגוד למטאל גירים אחרים שבהם הוא התבכיין ודיבר על כך שמדובר באחרון שלו,מטאל גיר שהוצג זה המשחק שהוא באמת רצה ליצור.
יש פה פוטנציאל להיות מבחינתי הדבר הכי טוב שיצא בדור הזה ואין ספק שמבחינתי זו היתה פרזנטציה מדהימה שעמדה כמעט בכל הציפיות שלי (בתחשב בכך שמאוד התאכזבתי שזה נועד לדור הנוכחי,אם זה היה על הדור הבא עם המנוע בשיא תפארתו הייתי מתעלף!),I'm hyped!
בקשר לסרטון של ספלינטר סל שפרסמו פה-סרטון רע מאוד מבחינת התגנבות,זה נראה כמו קטע באנצ'רטד שאפשרו לך לבצע ב stealth למרות שמדובר במשחק פעולה ולא משהו שנבנה מהבסיס בשביל המכניקה בדומה לכך שמטאל גיר 4 מאפשר לך לשחק אותו כאקשן ואפילו כ FPS אבל רואים שזה לא עשוי משהו.
אין כמעט מתח ואווירה בהתגנבות,AI שבקושי קיים (שדה הראייה מוגבל בצורה מוגזמת ויש לך יכולת לזוז מהר מדי בזמן שהחייל לא מסתכל,אולי במטאל גירים הישנים יחסית גם החיילים לא ראו משהו אבל יצרת רעש במידה וזזת במהירות של סם או שהיית הולך לאט ומסתכן בכך שהאויב יסתובב,בנוסף לעיצוב המסדרוני שלא אפשר לך חופש תנועה רחב במיוחד),הדרכים האלטרנטיביות מטופשות ומרגישות מעט זולות,כאילו אתה מדלג על כל הגיימפליי של המשחק,דווקא הwallhack לא כזה נורא אם הוא מוגבל,זה מתאזן עם כך שאין מיני מפה,לא נראה שהמשחק נבנה בשביל התגנבות ברמה מספיק טובה והקריין כל הזמן התאמץ להדגיש כמה אנחנו מפספסים את כל הכיף עם ההריגות הסינמטיות והאייר סטרייקים :|
מה שכן אולי הגרסה באמת מוקדמת מדי ובמשחק המלא עם מפות יותר נורמליות האספקט הזה ישתפר.
וואו!
לא חשבתי שאני עוד אתרשם ככה ממשחק של הדור הנוכחי.
מטאל גיר נראה פשוט מטורף! תחשבו שזה אמור לרוץ על מחשב בעל יכולות זהות לאלו של הקונסולות ככה שהגרסה הסופית צפויה להראות כך,אפקטים מדהימים,אנימציות מעולות,מודל יפהיפה והכל בעולם פתוח,זה כמעט לא נתפס שהגיעו לרמה כזו על הקונסולות.
בקשר לסרטון של ספלינטר סל שפרסמו פה-סרטון רע מאוד מבחינת התגנבות,זה נראה כמו קטע באנצ'רטד שאפשרו לך לבצע ב stealth למרות שמדובר במשחק פעולה ולא משהו שנבנה מהבסיס בשביל המכניקה בדומה לכך שמטאל גיר 4 מאפשר לך לשחק אותו כאקשן ואפילו כ FPS אבל רואים שזה לא עשוי משהו.
אין כמעט מתח ואווירה בהתגנבות,AI שבקושי קיים (שדה הראייה מוגבל בצורה מוגזמת ויש לך יכולת לזוז מהר מדי בזמן שהחייל לא מסתכל,אולי במטאל גירים הישנים יחסית גם החיילים לא ראו משהו אבל יצרת רעש במידה וזזת במהירות של סם או שהיית הולך לאט ומסתכן בכך שהאויב יסתובב,בנוסף לעיצוב המסדרוני שלא אפשר לך חופש תנועה רחב במיוחד),הדרכים האלטרנטיביות מטופשות ומרגישות מעט זולות,כאילו אתה מדלג על כל הגיימפליי של המשחק,דווקא הwallhack לא כזה נורא אם הוא מוגבל,זה מתאזן עם כך שאין מיני מפה,לא נראה שהמשחק נבנה בשביל התגנבות ברמה מספיק טובה והקריין כל הזמן התאמץ להדגיש כמה אנחנו מפספסים את כל הכיף עם ההריגות הסינמטיות והאייר סטרייקים :|
מה שכן אולי הגרסה באמת מוקדמת מדי ובמשחק המלא עם מפות יותר נורמליות האספקט הזה ישתפר.
לא ברור לי למה אתה מתרגש כל כך, אבל לא ברור לי גם למה מישהו בכלל נהנה מאחד ממשחקי המטאל גיר סוליד הקודמים, אז כנראה שזה סתם שהטעם שלנו מאוד שונה.
בלי קשר לטעם, אני לא מבין מה ראית, שגרם לך להתרגש כל כך. לא היה שום דבר מעניין בסרטון הזה.
אם המשחק באמת יהיה עולם פתוח, זה יכול להיות נורא נחמד ומעניין. אני אחכה לראות עוד, אבל בנתיים זה נראה לי סתם מאוד meh.
בנוגע למה שאמרת על SC, אני לא מבין אותך בכלל. הראו קטע התגנבות די קלאסי. את הקטעים עם זווית הראייה של האויבים תוכל למצוא בכל MGS ובכל SC אחר. גם התלונות על הרעש לא ממש ברורות לי. לא ראיתי אותו רץ בטירוף מאחורי אנשים, בלי שאף אחד שם לב, כך שממש לא ברור לי איך הגעת למסקנה שאין בכלל את הפיטצ'ר הזה.
אני גם לא מבין בכלל את הטענות שמדובר במשהו שעשוי לא טוב. לי זה דוקוא נראה כאילו הם לקחו הכל בחשבון ונתנו לשחקן לבחור בין גישה אקשנית שמשוחקת מצוין וגירסאת התגנבות שמשוחקת מצוין.
כל הפעמים שהוא הזכיר את ההדגמה הקודמת לא היתה בשביל להגיד "הא, תראו איזה לא כיף זה". זה היה בשביל להראות שהמשחק מאפשר לשחקן לבחור אם הוא רוצה להתגנב, או להיות יותר אגרסיבי.
הבנתי את הטענות אחרי ההדגמה הקודמת. המשחק הלך בכיוון שלא מצא חן בעיני מעריצי משחקי ההתגנבות והיה ברור לי שהם הרגישו שזה לא מה שSC צריך להיות.
אחרי ההדגמה הזאת, אני חושב שכל מי שהתלונן צריך לחזור בו ולשבח את יוביסופט על זה שהם הצליחו לעצב את המשחק בצורה שמאפשרת לשחק באיזה סגנון שמתחשק לשחקן ולגוון במהלך המשחק.
לא ברור לי למה אתה מתרגש כל כך, אבל לא ברור לי גם למה מישהו בכלל נהנה מאחד ממשחקי המטאל גיר סוליד הקודמים, אז כנראה שזה סתם שהטעם שלנו מאוד שונה.
בלי קשר לטעם, אני לא מבין מה ראית, שגרם לך להתרגש כל כך. לא היה שום דבר מעניין בסרטון הזה.
אם המשחק באמת יהיה עולם פתוח, זה יכול להיות נורא נחמד ומעניין. אני אחכה לראות עוד, אבל בנתיים זה נראה לי סתם מאוד meh.
בנוגע למה שאמרת על SC, אני לא מבין אותך בכלל. הראו קטע התגנבות די קלאסי. את הקטעים עם זווית הראייה של האויבים תוכל למצוא בכל MGS ובכל SC אחר. גם התלונות על הרעש לא ממש ברורות לי. לא ראיתי אותו רץ בטירוף מאחורי אנשים, בלי שאף אחד שם לב, כך שממש לא ברור לי איך הגעת למסקנה שאין בכלל את הפיטצ'ר הזה.
אני גם לא מבין בכלל את הטענות שמדובר במשהו שעשוי לא טוב. לי זה דוקוא נראה כאילו הם לקחו הכל בחשבון ונתנו לשחקן לבחור בין גישה אקשנית שמשוחקת מצוין וגירסאת התגנבות שמשוחקת מצוין.
כל הפעמים שהוא הזכיר את ההדגמה הקודמת לא היתה בשביל להגיד "הא, תראו איזה לא כיף זה". זה היה בשביל להראות שהמשחק מאפשר לשחקן לבחור אם הוא רוצה להתגנב, או להיות יותר אגרסיבי.
הבנתי את הטענות אחרי ההדגמה הקודמת. המשחק הלך בכיוון שלא מצא חן בעיני מעריצי משחקי ההתגנבות והיה ברור לי שהם הרגישו שזה לא מה שSC צריך להיות.
אחרי ההדגמה הזאת, אני חושב שכל מי שהתלונן צריך לחזור בו ולשבח את יוביסופט על זה שהם הצליחו לעצב את המשחק בצורה שמאפשרת לשחק באיזה סגנון שמתחשק לשחקן ולגוון במהלך המשחק.
ממה אני מתרגש?
משחק מאחד המותגים הגדולים שהוכיח את עצמו בעבר וחוזר בצורה מאוד מרשימה,עם מנוע גראפי יפהיפה בעל פרזנטציה ובימוי נהדרים של קוג'ימה,אנימציות משגעות ואפקטים יפהפיים,אווירה מעולה,תקופת זמן ועולם כיפי בסגנון המטאל גירים האהובים,גיימפליי מוכח בטוויסט של עולם פתוח ענקי עם רכבים ומסוקים,הרגשה של כמעט דור הבא שמקבלים מהמשחק,בקיצור:Beautiful.
בקשר להדגמה של ספלינטר,זה קלאסי אולי במובן של פס1,אני ראיתי התגנבות מאוד בסיסית עם AI שאפילו מוגבל יותר מהרגיל.
הוא לא רץ בטירוף סביב אנשים אבל ההליכה המכופפת שלו מספיק מהירה ונטולת רעש על מנת לחמוק ממצבים אבסורדיים (כמו לקפוץ מעל שק חול,לנוע סנטימטר מסביב לאויב ולכלב שלו ולחמוק לתוך האוהל) בלי להתפס.
גם אין מתח במיוחד כשאתה יודע שהעונש במקרה של היתפסות הוא מינימלי בדמות סימון 4 אויבים וירייה אוטומטית בפרצוף ללא respawn אינסופי וכיתוב גדול של אזעקה שלשחקן התגנבות זה מתורגם כ FAIL אדום וגדול שמהדהד במסך.
זה נראה כמו אופציית התגנבות שניתן לבצע גם באנצ'רטד,ממש לא נראית דרך כיפית במיוחד לשחק את המשחק כ playthrough מלא,אולי פה ושם כאתנחתא מהאקשן,אבל בכל זאת מדובר בגרסה ראשונית יחסית ממפתחת עם הרבה ניסיון בתחום ככה שזה יכול להשתנות.
אני חושב שצריך לתת ליוביסופט קרדיט. אומנם קונביקשן לא היה משחק מדהים, אבל דווקא במקרה הנוכחי, נראה שהם לקחו את התלונות לתשומת ליבם. אני ממתין לראות עוד מSC הזה... אם ככה הוא נראה בPRE-ALPHA, יש לו עתיד טוב.
אנשים חיים בסרט אם הם חושבים שזה יראה ככה ב360 או משהו כזה. זה יהיה מקרה bf3 קלאסי, יהיה דומה לpc אבל זה יראה כל כך טוב בpc שגרסת הקונסולות תקרא מכוערת על יהיה רוב האנשים המשווים.
אגב, לא ראיתי את הסרטון של ספלינטר סל עדין אבל אם אין סחיבת גופות או השפעה של רעש זה לא משחק התגנבות בשבילי.
אנשים חיים בסרט אם הם חושבים שזה יראה ככה ב360 או משהו כזה. זה יהיה מקרה bf3 קלאסי, יהיה דומה לpc אבל זה יראה כל כך טוב בpc שגרסת הקונסולות תקרא מכוערת על יהיה רוב האנשים המשווים.
אגב, לא ראיתי את הסרטון של ספלינטר סל עדין אבל אם אין סחיבת גופות או השפעה של רעש זה לא משחק התגנבות בשבילי.
אז מה לגבי זה שקוג'ימה אמר שהמחשב בעל נתונים של פס3 ו 360? הוא הרי אמר שזה יהיה בר השוואה לגרסת הקונסולות.
למה אתה חושב שהמשחק יראה בכזה הפרש כמו גרסת הקונסולות של BF3?
תפרט טיפה.
אומנם הרבה כמוך אומרים שזה לא אפשרי אבל קראתי גם דיעות שאומרות שזה אפשרי עם ירידה מסוימת באיכות התמונה (כי התמונה אולי קצת יותר מדי חדה בשביל עולם פתוח על קונסולות) ומקסימום צללים ואפקטים טיפה פחות טובים,אז אולי זה לא יהיה 100 אחוז כמו פה אבל עדיין יראה די קרוב.
זה שאתה חולה גראפיקה ששם לב לאיכות השיידרים במשחק מסויים גם בין השוואות של 360 לפס3 לא סותר עדיין שלרוב היקום זה עדיין מאוד קרוב ורוב האנשים גם לא מבחינים בהבדל בכלל.
יש גם סחיבת גופות וגם השפעה של רעש. כל התלונות שהועלו אחרי ההדגמה המקורית, הופכות לחסרות משמעות, כי ההדגמה החדשה הראתה שכל מה שהמעריצים בכו שחסר, קיים במשחק, בצורה טובה מאוד.
יש גם סחיבת גופות וגם השפעה של רעש. כל התלונות שהועלו אחרי ההדגמה המקורית, הופכות לחסרות משמעות, כי ההדגמה החדשה הראתה שכל מה שהמעריצים בכו שחסר, קיים במשחק, בצורה כזו או אחרת.
ההדגמה הזו לא הראתה שום דבר שיניח את דעתם של אלה שרוצים משחק התגנבות. ואני צריך להתלהב שהם החזירו את סחיבת הגופות אחרי שהיא לא הייתה בקונביקשן ושכל משחק התגנבות שמכבד את עצמו צריך להציע?
אגב, לא, זה לא טוב שהמשחק מציע אפשרות אקשן ואפשרות התגנבות. אני לא יודע מתי המחשבה הזו התחילה שאם משחק תומך בשתי גישות משחק זה טוב. בשביל משחק התגנבות טוב הוא צריך לדרוש מהשחקן לשחק בהתאם ו'להכריח' אותו להזהר ולשחק באופן מסויים. אם אני יכול לשלוף אקדחים ולחסל אנשים ושזה יהיה יעיל באותה מידה ובלי סכנה ממשית אז מדובר במשחק התגנבות רע.
בלאקליסט עדיין נראה כיותר משחק אקשן ולא כמשחק התגנבות בשרי ומחושב. אני אפילו לא צריך לכוון או לעשות משהו בשביל להרוג 3 אוייבים.
ההדגמה הזו לא הראתה שום דבר שיניח את דעתם של אלה שרוצים משחק התגנבות. ואני צריך להתלהב שהם החזירו את סחיבת הגופות אחרי שהיא לא הייתה בקונביקשן ושכל משחק התגנבות שמכבד את עצמו צריך להציע?
אגב, לא, זה לא טוב שהמשחק מציע אפשרות אקשן ואפשרות התגנבות. אני לא יודע מתי המחשבה הזו התחילה שאם משחק תומך בשתי גישות משחק זה טוב. בשביל משחק התגנבות טוב הוא צריך לדרוש מהשחקן לשחק בהתאם ו'להכריח' אותו להזהר ולשחק באופן מסויים. אם אני יכול לשלוף אקדחים ולחסל אנשים ושזה יהיה יעיל באותה מידה ובלי סכנה ממשית אז מדובר במשחק התגנבות רע.
בלאקליסט עדיין נראה כיותר משחק אקשן ולא כמשחק התגנבות בשרי ומחושב. אני אפילו לא צריך לכוון או לעשות משהו בשביל להרוג 3 אוייבים.
מכיוון שדאוס אקס, שאפשר גם להתגנב וגם להיות אגרסיבי הוא משחק התגנבות טוב יותר ומשחק טוב יותר מכל MGS וכל SC, אני חושב שאתה טועה.
כי אתה לא יודע עד כמה זה טוב או לא כי עדיין לא שיחקת במשחק.
גם כל אלה שמתלוננים על דברים קטנים כשהראו להם פאקינג Pre-Alpha לא שיחקו במשחק, אז מה הנקודה שלך? אישית, אני התאכזבתי מהתצוגה של השלב הזה בSC שהראו בE3, ועכשיו אני רואה שתכלס הם דווקא כן השקיעו מחשבה באלה שרוצים לעבור את השלב (וכנראה, לפי ההצהרות את רוב המשחק) בהתגנבות. הרבה כאן אוהבים להתלונן לשם התלונה. ''פעם היה יותר טוב'' זאת נוסטלגיה סתמית. פעם לא באמת היה יותר טוב.
גם כל אלה שמתלוננים על דברים קטנים כשהראו להם פאקינג Pre-Alpha לא שיחקו במשחק, אז מה הנקודה שלך? אישית, אני התאכזבתי מהתצוגה של השלב הזה בSC שהראו בE3, ועכשיו אני רואה שתכלס הם דווקא כן השקיעו מחשבה באלה שרוצים לעבור את השלב (וכנראה, לפי ההצהרות את רוב המשחק) בהתגנבות. הרבה כאן אוהבים להתלונן לשם התלונה. ''פעם היה יותר טוב'' זאת נוסטלגיה סתמית. פעם לא באמת היה יותר טוב.
אם כל התגובה הזאת הייתה מופנת אליי אז אני ממש לא מבין אותך... אני בכלל אהבתי את CONVICTION ואני בכלל לא מתלהב מסחיבת גופות.
רק אמרתי שאי אפשר לומר שמצב ההתגנבות של המשחק נעשה ב"צורה טובה מאוד" עד שמשחקים במשחק. כמו בעצם כל המשחק כן? זה סתם סרטון שלא באמת אומר לנו הרבה על טיבו של המשחק.
לא הבנתי מה יש לא להסכים איתי.
אם כל התגובה הזאת הייתה מופנת אליי אז אני ממש לא מבין אותך... אני בכלל אהבתי את CONVICTION ואני בכלל לא מתלהב מסחיבת גופות.
רק אמרתי שאי אפשר לומר שמצב ההתגנבות של המשחק נעשה ב"צורה טובה מאוד" עד שמשחקים במשחק. כמו בעצם כל המשחק כן? זה סתם סרטון שלא באמת אומר לנו הרבה על טיבו של המשחק.
לא הבנתי מה יש לא להסכים איתי.
נכון! בדיוק בגלל זה גם להגיד שהוא נראה מצויין וגם להגיד שהוא חרא של משחק, זה טיפשי. בטח מסרטון אחד. אבל כן, יש לך פה אנשים, שהם אנטי כל חידוש, וכל דבר שמראים להם במשחק חדש הוא חרא ולהיפך - כל איזו מכניקה שבורה ממשחקי עבר היא תענוג.
בכל מקרה, כל מה שאני אומר, הוא שתכלס, אם מסתכלים על הסרטון ומתעלמים לרגע מרמת הקושי הקלה שבה הוא משוחק כנראה, נראה שהמפתחים שם ביובי עושים עבודה לא רעה בלנסות לרצות גם את אלה שרוצים יותר התגנבות, יחד עם אלו שרוצים יותר אקשן.. לצורך העניין הם מציגים את אותו השלב, פעם אחת בצורה לא קטלנית לחלוטין (טוב נו, הריגה אחת, אבל הם אמרו שלא הכניסו את האנימציות הלא קטלניות לגרסא הזאת של המשחק), ופעם שניה שאתה נכנס Guns Blazing. הבחירה היא שלך, כשחקן. אבל כמובן שחובבי הנוסטלגיה שאוהבים לבכות שפעם היה יותר טוב, ממשיכים להגיד שזה לא טוב כי ''הצוק במקרה שם''. :|.