נושא: ה360 ב2013
1  2  3  14
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 04.09.2012, 13:21

זאת בדיוק הבעיה. תפסת מרובה לא תפסת. אנשים רוצים משחק התגנבות מספלינטר סל ולא משחק אקשן. כמה אין-סוף דוגמאות אנחנו מכירים של משחקים שניסו לאזן בין 2 גישות ויצאו קירחים מכאן ומכאן? משחק התגנבות שאופציית האקשן שלו היא יותר אפקטיבית ומסוכנת באותה מידה הוא לא משחק התגנבות טוב. ועדיין לא הבנתי את הקטע של mark and execute - משחק יריות בלי שום משחקיות של משחק יריות!

זה בערך כמו ללכת לשחק כדורגל אבל אז השופט אומר שאפשר גם להרים את הכדור עם היד. יותר אפשרויות להכניס גולים! אבל משחק כדורגל יותר גרוע.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#62   פורסם: 04.09.2012, 14:13

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
זאת בדיוק הבעיה. תפסת מרובה לא תפסת. אנשים רוצים משחק התגנבות מספלינטר סל ולא משחק אקשן. כמה אין-סוף דוגמאות אנחנו מכירים של משחקים שניסו לאזן בין 2 גישות ויצאו קירחים מכאן ומכאן? משחק התגנבות שאופציית האקשן שלו היא יותר אפקטיבית ומסוכנת באותה מידה הוא לא משחק התגנבות טוב. ועדיין לא הבנתי את הקטע של mark and execute - משחק יריות בלי שום משחקיות של משחק יריות!

זה בערך כמו ללכת לשחק כדורגל אבל אז השופט אומר שאפשר גם להרים את הכדור עם היד. יותר אפשרויות להכניס גולים! אבל משחק כדורגל יותר גרוע.
כמו שכבר ראינו בדאוס אקס, אפשר בהחלט לעצב משחק התגנבות עם אפשרות לשחקן לשחק באגרסיביות ויוצא לך משחק התגנבות מעולה.

זה שלא הבנת את מערכת הירי בSC, זו בעיה שלך. זו מערכת מאוד מוצלחת, שגם מגבילה את השחקן ואי אפשר להשתמש כמה שרוצים. הבעיה היא שאתה כנראה החלטת שSC הוא משחק יריות, כאשר זה לא המצב.
הוא משחק התגנבות ואם ההדגמה האחרונה הראית לנו משהו, זה שהוא משחק התגנבות מוצלח למדי, שגם נותן לשחקן את האפשרות לגוון, עם סגנון התגנבות אגרסיבי.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#63   פורסם: 04.09.2012, 14:24

אני אתן לאנשים ששיחקו ב DXHR ובמשחקי התגנבות טהורים יותר להשוות בינהם.

הבנתי מעולה את מערכת הירי. מד שמתמלא וכשהוא מגיע למקסימום אפשר להרוג 3 אוייבים בצורה אוטומטית ומהירה. ואפשר למלות בקצב טוב למדי ומלכתחילה לא אמורה להיות 'מכניקה' כזו. זה בטח לא מה שאני מחפש במשחקי אקשן ולבטח לא במשחק התגנבות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#64   פורסם: 04.09.2012, 14:34

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה

הבנתי מעולה את מערכת הירי. מד שמתמלא וכשהוא מגיע למקסימום אפשר להרוג 3 אוייבים בצורה אוטומטית ומהירה. ואפשר למלות בקצב טוב למדי ומלכתחילה לא אמורה להיות 'מכניקה' כזו. זה בטח לא מה שאני מחפש במשחקי אקשן ולבטח לא במשחק התגנבות.
סיימת בכלל את קונביקשן? ואם כבר אז סיימת על הרמה הכי קשה שאתה כל כך מתנגד למכניקת MARK & EXECUTE?

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#65   פורסם: 04.09.2012, 16:47

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה

באמת? אתה מרשה לאנשים ששיחקו גם בDXHR וגם במשחקי התגנבות טהורים יותר להשוות? מגניב. אז אתה מרשה לי להשוות, כי שיחקתי גם בדאוס אקס, גם בMGS 2, וגם בשני משחקי SC הראשונים (שגם בהם היתה האפשרות לראות דרך קירות).
אני שמח שאתה מאשר את ההשוואה שלי. לרגע דאגתי באמת.

הבנת את המכאניקה כל כך מעולה, שהצלחת לתאר באופן מדויק, איך היא בכלל לא פועלת.
לגבי איך היא פועלת באמת - אתה מקבל מספר מסוים של הריגות לאחר סימון (לעיתים המקסימום הוא 3, לעיתים פחות ולעיתים יותר), לפי הנשק אותו המחזיק.
הדרך היחידה בה אתה יכול לקבל את "נקודות הסימון", זה ע"י הריגה/שיתוק של אויב באופן שלא נעזר בשום דבר אחר.
אני לא שיחקתי בSC:C. שיחקתי בדמו שלו ולכן אני יודע איך המערכת פועלת.
כנראה שאפילו בדמו לא שיחקת, אז אתה סתם זורק לאוויר השערות לא מבוססות.

המערכת מאוזנת בצורה יפה, כך שהיא בעצם מכריחה אותך לבצע הריגות בלי שום עזרה (בדיוק כמו בכל משחק התגנבות אחר), כדי לקבל את הבונוס.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#66   פורסם: 04.09.2012, 17:24

יש גם מקום לציין שהמערכת היא לא בהכרח להריגה... אפשר גם לסמן עצמים כמו אורות.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#67   פורסם: 04.09.2012, 19:19

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דברנו על התמיכה של מיקרוסופט במכשיר או על כמה אתה משחק בו? לא הבנתי את הלוגיקת תשובה כאן.

אם אני יכול לסטות קצת מהנושא, אני ודודי שחקנו מההתחלה ועד סוף באלן וויק בגרסת הpc כולל ה2 dlc ואני גם סיימתי את אמריקן נייטמר. הגענו למסקנה שזה אחד המשחקים הכי טובים בדור הזה, בטופ 5 בהליכה וכנ״ל על הdlc. בנושא אמריקן נייטמר, זבל עופות. להתרחק ממנו כמו מאש, הוא בלי אוירה,חרא כתיבה, חרא סיפור, רפטטיבי, חסר תוכן, לא קשור בעליל למשחק המקורי אלה סתם ספינאוף, נטו אקשן ואפס אימה. הוא מרגיש כאילו נתנו לחברה אחרת לעשות אותו, איך הם הרסו את אלן ווייק כלכךלא ברור לי. אני לא מסוגל להגיד עליו דבר חיובי אחד, מדובר במשחק שלוקח כל דבר באלן ווייק ועושה איתו צעד לאחור.
בדור? אני נוטה ללכת יותר רחוק אפילו ולתת לו את אחד המשחקים הטובים ביותר איי פעם ששיחקתי. המשחק הזה נגע בי כל כך שאני לא יכל לחכות ומתפלל לAW2 שיגיע כמשחק השקה לאקסבוקס הקרובה. אם יש אקדמייה למשחקים הם צריכים להביא את הבחורים מRemedy ללמד איך עושים כאילו. בכלל המותג הטוב ביותר של מייקרוסופט בהפרש. רק חבל שרוב השחקנים לא נתנו לו את הכבוד המגיע לו.

גם הפס קול שלו הוא אחד הטובים שיש אפילו אם מכניסים סרטים למשוואה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#68   פורסם: 05.09.2012, 23:53

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה לגבי זה שקוג'ימה אמר שהמחשב בעל נתונים של פס3 ו 360? הוא הרי אמר שזה יהיה בר השוואה לגרסת הקונסולות.
למה אתה חושב שהמשחק יראה בכזה הפרש כמו גרסת הקונסולות של BF3?
תפרט טיפה.

אומנם הרבה כמוך אומרים שזה לא אפשרי אבל קראתי גם דיעות שאומרות שזה אפשרי עם ירידה מסוימת באיכות התמונה (כי התמונה אולי קצת יותר מדי חדה בשביל עולם פתוח על קונסולות) ומקסימום צללים ואפקטים טיפה פחות טובים,אז אולי זה לא יהיה 100 אחוז כמו פה אבל עדיין יראה די קרוב.

זה שאתה חולה גראפיקה ששם לב לאיכות השיידרים במשחק מסויים גם בין השוואות של 360 לפס3 לא סותר עדיין שלרוב היקום זה עדיין מאוד קרוב ורוב האנשים גם לא מבחינים בהבדל בכלל.
כי המערכת תאורה מתקדמת מדי, המודלים והשיידרים והטקסטורות איכותיים מדי, כי הDOF טוב מדי, כי הפרצופים נראים טוב מדי, כי זה נראה חד מדי וכי הגרפיקה שלו בכלליות מזכירה את פרוסטבייט 2. אם זה נראה כמו BF3 בגרסת הPC פחות או יותר אז אני יוצא מהנחה מושכלת שגרסת הקונסולות תראה כמו גרסת הקונסולות של BF3. מה ההפרש בינהן היה? אנשים קראו לBF3 לקונסולות מכוער, לא כי הוא באמת היה מכוער כי הוא אחד הFPS היותר יפים בקונסולות, כי ההפרש מגרסת הPC היה כל כך תהומי. קוג'ימה לא אמר שמדובר במחשב ששווה ערך לקונסוללות הנוכחיות, מחשב כזה לא מוכרים כבר כמה שנים אולי חוץ מאשר מחשבים ללא כרטיס מסך שמשתמשים בGPU שמגיע עם הלוח אם או זה שמגיע עם המעבד. קוג'ימה אמר שמדובר בcurrent gen pc, כלומר מחשב מודרני. זה יכל להיות באותה מידה 680GTX או משהו כזה, אי אפשר לדעת.

אני חושב שמה שנורא בולט כרגע הוא שהדור הבא כל כך מאחר שמפתחים כבר מקבלים ביצים כחולות ודוחפים גרפיקת חצי דור הבא רק בשביל גרסת הPC כי הם מתים כבר להתקדם מהקונסולות הרקובות שיש כרגע, חומרה בת 7 שנים ומעלה עד שהמשחקים הללו יצאו. זה באמת מצחיק, המפתחים מתחננים לפתח כבר לדור הבא עם מנועים לדור הבא ומה שמחזיק אותם מאחור זה סוני ומיקרוסופט במקום שהמצב יהיה הפוך.

אגב, את דאוס אקס אף אחד לא יגמור בצורה אקשנית אלה אם הוא ילך בעץ של שדרוגים אקשנים. כלומר אתה מבצע בחירה במשחק ברגע שאתה משדרג, התגנבות או אקשן. אתה לא יכול להתגנב ואז פתאום לשלוף את הרובה סער שלך ולהתחיל לרסס.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#69   פורסם: 06.09.2012, 00:52

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

אגב, את דאוס אקס אף אחד לא יגמור בצורה אקשנית אלה אם הוא ילך בעץ של שדרוגים אקשנים. כלומר אתה מבצע בחירה במשחק ברגע שאתה משדרג, התגנבות או אקשן. אתה לא יכול להתגנב ואז פתאום לשלוף את הרובה סער שלך ולהתחיל לרסס.
זו בחירה של השחקן, בשורה התחתונה.
זה נכון שהבחירה מבוססת יותר על איך אתה משדרג את הדמות, אבל באותה המידה אפשר להגיד ששידרגתי את הדמות, לפי הדרך שבה נהניתי לשחק במשחק.

בדאוס אקס (ואני מדבר בעיקר על החדש) אני בחרתי לבנות דמות די מאוזנת. פעלתי בדרכי התגנבות ברוב המקרים, אבל ברגע שנתפסתי, הצלחתי להסתדר עם האקשן, כי פיתחתי את הדמות בהתאם לרצונות שלי.

עכשיו, ברור שSC איננו דאוס אקס ואני אופתע מאוד לגלות שיש בו מערכת פיתוח דמות RPG'ית, אבל הבחירה היא בידי השחקן ואני חושב שזה ממש מגניב.
לא כל משחק צריך להציג לשחקן בחירות בלתי נתנות לשינוי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#70   פורסם: 06.09.2012, 13:12

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
זו בחירה של השחקן, בשורה התחתונה.
זה נכון שהבחירה מבוססת יותר על איך אתה משדרג את הדמות, אבל באותה המידה אפשר להגיד ששידרגתי את הדמות, לפי הדרך שבה נהניתי לשחק במשחק.

בדאוס אקס (ואני מדבר בעיקר על החדש) אני בחרתי לבנות דמות די מאוזנת. פעלתי בדרכי התגנבות ברוב המקרים, אבל ברגע שנתפסתי, הצלחתי להסתדר עם האקשן, כי פיתחתי את הדמות בהתאם לרצונות שלי.

עכשיו, ברור שSC איננו דאוס אקס ואני אופתע מאוד לגלות שיש בו מערכת פיתוח דמות RPG'ית, אבל הבחירה היא בידי השחקן ואני חושב שזה ממש מגניב.
לא כל משחק צריך להציג לשחקן בחירות בלתי נתנות לשינוי.
לתת לך כל הזמן לעשות מה שבא לך זה שובר משחק, זה כמו באמצע פיפא שניה לפני שאתה מול השער להגיד ״עכשיו זה סטנגה״ ולבעוט לקורה ולקבל 2 נקודות. זה למה קונביקשן היה כל כך שבור, אתה אולי יכול להתגנב אבל מתי שבא לך אתה פשוט מרסס ופותר את העניין. ככה אין לך אתגר בהתגנבות, כל מצב קשה הופך סתם לקרב יריות. אם הייתה מערכת עונש, אפילו אם זה סתם היה ניקוד, אזזה היה סבבה לגמרי. ברגע שאתה פשוט יכול לרסס הכל זה לא משחק התגנבות, זה אנצ׳רטד.

בדאוס אקס נותנים לך לבחור מסלול (ואם לקחת דרך אמצע אז פשוט היית. חלש יותר בשניהם), בספלינטר סל הקודמים הענישו אותך בתוצאה של השלב שהתקשרה לפתיחת גאדג׳טים חדשים (וממילא זה היה כמעט לא אפשרי) ובthief או מטאל גיר הישנים זה פשוט היה כמעט בלתי אפשרי.

אני רק מציין שוב שאני מדבר על קונביקשן, מהחדש ראיתי רק את הדמו של e3.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.09.2012 בשעה 13:18.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#71   פורסם: 06.09.2012, 13:16

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לתת לך כל הזמן לעשות מה שבא לך זה שובר משחק, זה כמו באמצע פיפא שניה לפני שאתה מול השער להגיד ״עכשיו זה סטנגה״ ולבעוט לקורה ולקבל 2 נקודות. זה למה קונביקשן היה כל כך שבור, אתה אולי יכול להתגנב אבל מתי שבא לך אתה פשוט מרסס ופותר את העניין. ככה אין לך אתגר בהתגנבות, כל מצב קשה הופך סתם לקרב יריות. אם הייתה מערכת עונש, אפילו אם זה סתם היה ניקוד, אזזה היה סבבה לגמרי. ברגע שאתה פשוט יכול לרסס הכל זה לא משחק התגנבות, זה אנצ׳רטד.
כנראה שלא שיחקת בקונביקשן על הרמה הקשה ביותר.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#72   פורסם: 06.09.2012, 13:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כי המערכת תאורה מתקדמת מדי, המודלים והשיידרים והטקסטורות איכותיים מדי, כי הDOF טוב מדי, כי הפרצופים נראים טוב מדי, כי זה נראה חד מדי וכי הגרפיקה שלו בכלליות מזכירה את פרוסטבייט 2. אם זה נראה כמו BF3 בגרסת הPC פחות או יותר אז אני יוצא מהנחה מושכלת שגרסת הקונסולות תראה כמו גרסת הקונסולות של BF3. מה ההפרש בינהן היה? אנשים קראו לBF3 לקונסולות מכוער, לא כי הוא באמת היה מכוער כי הוא אחד הFPS היותר יפים בקונסולות, כי ההפרש מגרסת הPC היה כל כך תהומי. קוג'ימה לא אמר שמדובר במחשב ששווה ערך לקונסוללות הנוכחיות, מחשב כזה לא מוכרים כבר כמה שנים אולי חוץ מאשר מחשבים ללא כרטיס מסך שמשתמשים בGPU שמגיע עם הלוח אם או זה שמגיע עם המעבד. קוג'ימה אמר שמדובר בcurrent gen pc, כלומר מחשב מודרני. זה יכל להיות באותה מידה 680GTX או משהו כזה, אי אפשר לדעת.

אני חושב שמה שנורא בולט כרגע הוא שהדור הבא כל כך מאחר שמפתחים כבר מקבלים ביצים כחולות ודוחפים גרפיקת חצי דור הבא רק בשביל גרסת הPC כי הם מתים כבר להתקדם מהקונסולות הרקובות שיש כרגע, חומרה בת 7 שנים ומעלה עד שהמשחקים הללו יצאו. זה באמת מצחיק, המפתחים מתחננים לפתח כבר לדור הבא עם מנועים לדור הבא ומה שמחזיק אותם מאחור זה סוני ומיקרוסופט במקום שהמצב יהיה הפוך.

Ground Zeroes is a current-gen game, running on the FOX Engine. It was shown on a PC, but Kojima says that the visuals are comparable to that of final PS3 visuals. He says that today's demo should closely resemble the PS3

Penny Arcade Expo attendees were treated to the very first footage of Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Running on a PC with specs comparable to current-gen consoles, Ground Zero is the first game to show off Kojima Productions' new Fox Engine--and boy, is it a beauty.

כמה ציטוטים מאתרים שסיקרו את התצוגה.
ככה שכן,נאמר שזו הגראפיקה שצפויה לנו על גבי הקונסולות.
אני גם חושב שאתה מגזים בפירוט הטכני,הסרטון הסינמטי באמת היה מטורף אבל אל תשכח שמדובר באותם טריקים שמשתמשים בהם שאר המפתחות בדור הזה בקטעי ה cut scene,כמו שאנצ'רטד גם לא באותה רמה בזמן גיימפליי.
אז באמת גם בזמן גיימפליי המשחק נראה יפהיפה,אבל מדובר בשלב עם גשם ורעמים,שלבים שתמיד "מצטלמים" טוב,נחכה ונראה איך שלבים אחרים נראים,לדעתי סכ"ה מאחורי מסך העשן שיוצרים האפקטים מסתתר משחק פס360/3 ללא בעיה במיוחד.

בקשר לדאוס אקס,לפחות HR מציין כהתגנבות אבל לא ברמה של משחקים שמתבססים על התגנבות בלבד,הוא גם בקושי מאוזן עם החליפת cloak ברמה הגבוהה ובאופן כללי הוא לא מלוטש באותה המידה,לגבי האקשן בכלל אין מה לדבר,המשחק נועד שישחקו אותו כהתגנבות,האקשן מאוד רע ואולי נסבל רק כמכניקה נלווית להתגנבות אבל בשום פנים ואופן לא כצורת משחק ראשית שכן זה לחלוטין הורס את המשחק ורואים זאת גם בכך שהמשחק עצמו דוחף אותך להתגנבות.
בכל אופן האהדה של משחקי DE הם בחבילה הכוללת,אלו באמת משחקים עצומים מבחינת תוכן ואפשרויות ולא כי הם ידועים בהכרח כמשחקי התגנבות מדהימים.

KEO,מה אתה אומר על סרטון ההתגנבות של SC החדש? התרשמת?

נערך לאחרונה על ידי bling, 06.09.2012 בשעה 13:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#73   פורסם: 06.09.2012, 13:43

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
Ground Zeroes is a current-gen game, running on the FOX Engine. It was shown on a PC, but Kojima says that the visuals are comparable to that of final PS3 visuals. He says that today's demo should closely resemble the PS3

Penny Arcade Expo attendees were treated to the very first footage of Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Running on a PC with specs comparable to current-gen consoles, Ground Zero is the first game to show off Kojima Productions' new Fox Engine--and boy, is it a beauty.

כמה ציטוטים מאתרים שסיקרו את התצוגה.
ככה שכן,נאמר שזו הגראפיקה שצפויה לנו על גבי הקונסולות.
אני גם חושב שאתה מגזים בפירוט הטכני,הסרטון הסינמטי באמת היה מטורף אבל אל תשכח שמדובר באותם טריקים שמשתמשים בהם שאר המפתחות בדור הזה בקטעי ה cut scene,כמו שאנצ'רטד גם לא באותה רמה בזמן גיימפליי.
אז באמת גם בזמן גיימפליי המשחק נראה יפהיפה,אבל מדובר בשלב עם גשם ורעמים,שלבים שתמיד "מצטלמים" טוב,נחכה ונראה איך שלבים אחרים נראים,לדעתי סכ"ה מאחורי מסך העשן שיוצרים האפקטים מסתתר משחק פס360/3 ללא בעיה במיוחד.

בקשר לדאוס אקס,לפחות HR מציין כהתגנבות אבל לא ברמה של משחקים שמתבססים על התגנבות בלבד,הוא גם בקושי מאוזן עם החליפת cloak ברמה הגבוהה ובאופן כללי הוא לא מלוטש באותה המידה,לגבי האקשן בכלל אין מה לדבר,המשחק נועד שישחקו אותו כהתגנבות,האקשן מאוד רע ואולי נסבל רק כמכניקה נלווית להתגנבות אבל בשום פנים ואופן לא כצורת משחק ראשית שכן זה לחלוטין הורס את המשחק ורואים זאת גם בכך שהמשחק עצמו דוחף אותך להתגנבות.
בכל אופן האהדה של משחקי DE הם בחבילה הכוללת,אלו באמת משחקים עצומים מבחינת תוכן ואפשרויות ולא כי הם ידועים בהכרח כמשחקי התגנבות מדהימים.

KEO,מה אתה אומר על סרטון ההתגנבות של SC החדש? התרשמת?
אני לא יודע מה קוג׳ימה אמר בפאקס אבל אני כן יודע מה הוא אמר בתצוגה של קונאמי לפני שבוע ושם הוא אמר שהמשחק רץ על pc אבל המנוע גמיש ומודולרי ולכן בנוי מ360 ועד קונסולת דור הבא. מה שהראו בסרטונים זה לא אנצ׳רטד כי זה בזמן אמיתי, באנצ׳רטד זה בולסין (ניסיתי להפוך את בולשוט להשתלב עם המילה cut scene, כנראה ללא הצלחה) וכך גם בgow 3 אבל לפי קוג׳ימה זה כן מרונדר בזמן אמיתי בקטעי מעבר. אני מצטער אבל פשוט אין כלום שמדגדג את הגרפיקה הזאת בקונסולות, או שקוג׳ימה הוא קוסם טכנולוגי ברמה הזויה או שמדובר בפשוט גרסת pc עליונה בהרבה. גם dice קראו לגרסת הקונסולות של bf3 משהו שדומה למה שהציגו על הpc. אם המנוע הזה תואם דור הבא אז למה להציג אותו בצורתו הנחותה ולא בצורתו הכמעט דור הבא? לי זה נראה טוב מדי, כלומר יש שם לסנייק ממש שיער פנים ממה שראיתי והמודלים, שיידרים וטקסטורות פשוט מדהימים. אני לא מאמין שזה יראה ככה בקונסולות, ביחוד שזה משחק עולם פתוח פחות או יותר.

לא ראיתי עדין את הסרטון, כתבתי את זה גםבהודעה הקודמת

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#74   פורסם: 06.09.2012, 16:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

בדאוס אקס נותנים לך לבחור מסלול (ואם לקחת דרך אמצע אז פשוט היית. חלש יותר בשניהם), בספלינטר סל הקודמים הענישו אותך בתוצאה של השלב שהתקשרה לפתיחת גאדג׳טים חדשים (וממילא זה היה כמעט לא אפשרי) ובthief או מטאל גיר הישנים זה פשוט היה כמעט בלתי אפשרי.

אני רק מציין שוב שאני מדבר על קונביקשן, מהחדש ראיתי רק את הדמו של e3.
אי אפשר פשוט לרסס ולפתור את העניין בקוניבקשן, כך שמסתבר שהמשחק סבבה לגמרי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#75   פורסם: 06.09.2012, 16:34

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
וזה בלי להתחשב בשלבי קו-אופ (שלא חייב לשחק עם עוד מישהו) שבהם צריך להיפתר מכמות מסויימת של אוייבים כאשר אם מישהו מגלה אותך פשוט מתווספים עוד אוייבים.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#76   פורסם: 06.09.2012, 19:52

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
כל עוד אין ספון כמו בmgs, מצב כישלון כמו בsc הישנים או אוייבים מאוד קשים כמו בדאוס אקס אז כן, אפשר לירות את הדרך שלך.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.09.2012 בשעה 19:55.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#77   פורסם: 06.09.2012, 20:17

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כל עוד אין ספון כמו בmgs, מצב כישלון כמו בsc הישנים או אוייבים מאוד קשים כמו בדאוס אקס אז כן, אפשר לירות את הדרך שלך.
אומנם לא סיימתי את המשחק אבל ממה שאני זוכר זה לא כאילו הדמו הוא דוגמא טובה למרבית השלבים

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#78   פורסם: 06.09.2012, 23:29

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אומנם לא סיימתי את המשחק אבל ממה שאני זוכר זה לא כאילו הדמו הוא דוגמא טובה למרבית השלבים
אז השדה תעופה כן? ועירק?
אני מודה ששחקתי רק 4 שלבים אבל את כולם יכלתי לעבור בירי בלבד פחות או יותר. כלומר אנצ'רטד סטייל, 90% ירי וקצת חיסולים מאחור וכמובן M&E. אני לא חושב שיש ויכוח שהוציאו את רוב ההתגנבות מקונביקשן.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#79   פורסם: 07.09.2012, 13:17

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אז השדה תעופה כן? ועירק?
אני מודה ששחקתי רק 4 שלבים אבל את כולם יכלתי לעבור בירי בלבד פחות או יותר. כלומר אנצ'רטד סטייל, 90% ירי וקצת חיסולים מאחור וכמובן M&E. אני לא חושב שיש ויכוח שהוציאו את רוב ההתגנבות מקונביקשן.
כמו שאמרתי, לא סיימתי את המשחק אז אני לא יגיב. אולי אני סתם מדבר שטויות.

סרטון משחקיות של REMEMBER ME

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#80   פורסם: 07.09.2012, 13:21

כמי שסיים את קונביקשן, אני יכול להגיד במפורש, שהדגש ברובו הוא על הקטע האקשני. תן Takedown שקט, יש לך M&E ותתקתק את החדר הבא. וגם אם נכנסת Guns Blazing, זה היה בסדר, רוב הזמן. בהרבה מקומות בקונביקשן אפילו לא הייתה לך את האופציה להתגנב כמו בנאדם.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

עילוי

#81   פורסם: 07.09.2012, 13:57

ומה עם המשימות קו-אופ? לא סיימתי אותם או משהו אבל שיחקת ש2 מהם ולא היה זכור לי מצב שאפשר רק לירות בכולם.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#82   פורסם: 07.09.2012, 14:00

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
ומה עם המשימות קו-אופ? לא סיימתי אותם או משהו אבל שיחקת ש2 מהם ולא היה זכור לי מצב שאפשר רק לירות בכולם.
שיחקתי ממש מעט בקו-אופ עם חבר.. שם המצב באמת היה שונה ואי אפשר היה לירות בכולם. אבל נראה לי שיותר דובר כאן על הקמפיין הראשי.

אם מישהו מתכנן לקנות משחק בGreenManGaming, אודה לו מאוד שירשם דרכי, כך שנינו נקבל 2$, לאחר הרכישה. תודה!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#83   פורסם: 09.09.2012, 18:30

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אין ספק שמדובר עדיין בדור נוכחי,אומנם הרמה הכי גבוהה שראיתי בדור הזה אך עדיין רואים שמדובר בנכסים של הקונסולות הנוכחיות ולא דור הבא.
ראיתי כבר דברים טובים יותר. מההדגמה לרגע לא חשבתי שמדובר במשחק דור הבא כמו watchdog, אלא פשוט בעוד משחק דור נוכחי עם כל הdials מכוונים למקסימום בגרסת הPC (ועם מנוע עדכני מוצלח כמובן, לא משהו ישן וממוחזר). יש משהו ספציפי, מלבד אולי שימוש מוגזם בlens flare כמו שלא ראיתי מאז מאס אפקט, שהרגיש לך יוצא דופן בהשוואה למשחקים אחרים?
מה שכן, הקטע שהופכים את המשחק לפתוח יותר נראה מגניב, בהנחה שההבטחה תמומש. הפרזנטציה המורחבת בהחלט היתה מוצלחת.

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מצחיק שמצד אחד אתה דורש מהמשחק להיות משחק התגנבות ולא משחק יריות, ומצד שני אתה מתלונן על זה שדווקא מכניקת הmark&execute מנטרלת ממנו את המכניקה של משחק היריות.

וזו בדיוק הגדולה של ה-m&e: מי שמשחק בקונביקשן כמו שצריך, לא צריך כמעט אף פעם לכוון אקדח כמו במשחק יריות סטנדרטי. החוכמה היא לשחק עם הרבה סבלנות ולהתגנב בצורה אינטיליגנטית בשביל לתפוס את האויבים הבודדים, ואז להשתמש בm&e בשביל להיפטר בצורה יעילה יותר מהאויבים שמרוכזים יחד. צורת המשחק הזו גם משפיעה על הנשקים שתבחר והשדרוגים שתשתמש בהם (כי יש נשקים שמאפשרים לך לפגוע ביותר מטרות בפעולת m&e בודדת). זו מכניקה שגם דוחפת אותך להתגנב כי אחרי פעולת m&e אחת אתה צריך לטעון אותה שוב, ורק באמצעות silent takedown ניתן לעשות את זה. אם אתה משחק במשחק כמו משחק יריות, אתה מאבד את היתרון העצום הזה.

יש לי הרגשה שרוב מי שמתלונן כאן על מכניקת הm&e של המשחק פשוט לא שיחק בו או במקסימום השתפשף קצת על הדמו שלו, כי לאורך המשחק היא מבוצעת בצורה מצויינת שמכווינה אותך לשחק בספלינטר סל כמו במשחק התגנבות. להתפרץ gun blazing על רמת realistic פשוט לא יעבוד לכם, ואם אתם משחקים על רמה יותר נמוכה ואז מתלוננים שהוא קל מידי כשמשחקים אותו כמו משחק יריות אז אתם יכולים לפנות בתלונות רק לעצמכם. פשוט תעלו את רמת הקושי...

מן הסתם יש גם כמה קטעים פחות מוצלחים במשחק שבהם כל ההתגנבות הולכת לקיבינימט (בעיקר שלב הפלאשבק לעיראק), אבל המשחק עובד הכי טוב בarenas הגדולות שבהן יש לך המון אלטרנטיבות לכניסה ויציאה מהזירה ומגוון גדול של אפשרויות (במיוחד בשלבים המתקדמים יותר, בהם כבר כל ארסנל הגאד'גטים בידיים שלכם). כשזה מגיע לזירות האלו יש מעט מאד משחקי התגנבות שמסוגלים להשתוות לקונביקשן.

מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
----
Digital Trident Blog - גיימינג וכל מה שמסביב.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

שואף לשלמות

#84   פורסם: 09.09.2012, 20:52

כי אם הופכים את המשחק לאקשן אז תנו לי לשחק ולא לעשות הכל אוטומטית.

כל הכיף במשחק התגנבות טוב זה להתמודד עם אוייבים מרוכזים יחד בצורה התגנבותית ולחמוק דרך מתחמים עמוסים במינימום הריגות ושלא יהיה להם ממצאים שבכלל היית שם. אז אני, לא צריך M&E. מכניקה שהופכת להיות המטרה עצמה. הגזר בסוף המקל. לסבול קטעי התגנבות כדי למלא מד כדי להרוג אנשים בצורה סינימטית. 'תשחק ככה כדי לזכות בפרס', טפיחת שכם.

משחקי התגנבות גורמים לרגעים של שנייה אחר שנייה להיות מצויינים ולהתבלט וזה ה allure של הז'אנר. וזה מה ששחקנים שאוהבים את הז'אנר מחפשים ולא מד רנדומלי למלא כדי להפעיל יכולת סינימטית רדודה. אין שום 'חוכמה' - זה הלחם והחמאה של כמשחק התגנבות שמכבד את עצמו. לא צריך לשחק כמו שצריך - צריך לשחק בדרך היחידה כי העיצוב קורא לכך ובשביל זה באנו ולא שיהיה איזה 'פרס' במכניקת המשחק שאליו צריך לשאת את העיניים בציפייה.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#85   פורסם: 09.09.2012, 21:05

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
כי אם הופכים את המשחק לאקשן אז תנו לי לשחק ולא לעשות הכל אוטומטית.

כל הכיף במשחק התגנבות טוב זה להתמודד עם אוייבים מרוכזים יחד בצורה התגנבותית ולחמוק דרך מתחמים עמוסים במינימום הריגות ושלא יהיה להם ממצאים שבכלל היית שם. אז אני, לא צריך M&E. מכניקה שהופכת להיות המטרה עצמה. הגזר בסוף המקל. לסבול קטעי התגנבות כדי למלא מד כדי להרוג אנשים בצורה סינימטית. 'תשחק ככה כדי לזכות בפרס', טפיחת שכם.

משחקי התגנבות גורמים לרגעים של שנייה אחר שנייה להיות מצויינים ולהתבלט וזה ה allure של הז'אנר. וזה מה ששחקנים שאוהבים את הז'אנר מחפשים ולא מד רנדומלי למלא כדי להפעיל יכולת סינימטית רדודה. אין שום 'חוכמה' - זה הלחם והחמאה של כמשחק התגנבות שמכבד את עצמו. לא צריך לשחק כמו שצריך - צריך לשחק בדרך היחידה כי העיצוב קורא לכך ובשביל זה באנו ולא שיהיה איזה 'פרס' במכניקת המשחק שאליו צריך לשאת את העיניים בציפייה.
אז הבעיה שלך היא שמשחקי ההתגנבות של פעם היו הרבה יותר לינאריים ולא אפשרו לשחקן לעשות שום בחירות?
אתה לא אוהב עיצוב משחק שבו יש לשחקן חופש לבחור איך לפתור את הבעיות? אתה מעדיף שהכל יהיה מוכתב בעיצוב המשחק ושלא תהייה שום גמישות?

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#86   פורסם: 09.09.2012, 21:54

כשגמישות נוגדת את הפואנטה של משחק התגנבות אז לא. וכשהגמישות הזו חותרת תחת פן ההתגנבות, אז לא.
בדיוק כמו שבריאות נטענת דופקת את הז'אנר. אני יכול לקום ולהתרוצץ, לחטוף כמה כדורים להגיע ליעד ולהוריד אותם מהגב שלי. ההתגנבות הופכת לאתגר שהשחקן כופה על עצמו בלבד, כמו להחליט לשחק את HL2 רק עם ה GG או משהו.

חופש וגמישות זה לא דבר טוב וחיובי מהיסוד בכל הנוגע לעיצוב משחקים. כמו הדוגמה בנוגע לספורט.
ומשחקי התגנבות של אז לא היו לינאריים. הבעיה שאז ידעו לאזן ולא היו מכניקות משחק מקלות שמוציאות את האוויר מהאלמנטים האחרים.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#87   פורסם: 09.09.2012, 22:04

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
כשגמישות נוגדת את הפואנטה של משחק התגנבות אז לא. וכשהגמישות הזו חותרת תחת פן ההתגנבות, אז לא.
בדיוק כמו שבריאות נטענת דופקת את הז'אנר. אני יכול לקום ולהתרוצץ, לחטוף כמה כדורים להגיע ליעד ולהוריד אותם מהגב שלי. ההתגנבות הופכת לאתגר שהשחקן כופה על עצמו בלבד, כמו להחליט לשחק את HL2 רק עם ה GG או משהו.

חופש וגמישות זה לא דבר טוב וחיובי מהיסוד בכל הנוגע לעיצוב משחקים. כמו הדוגמה בנוגע לספורט.
ומשחקי התגנבות של אז לא היו לינאריים. הבעיה שאז ידעו לאזן ולא היו מכניקות משחק מקלות שמוציאות את האוויר מהאלמנטים האחרים.
יש מרחק גדול מאוד בין "לדעתי, האיזון הנוכחי לא מוצלח כל כך", ובין "זה רצח של הז'אנר וכל מי שעושה את זה צריך להשפט בבית המשפט הבין-לאומי של האג".

פיטצ'רים מסוימים, כמו בריאות נטענת, אינם דופקים שום דבר. הם לא דברים רעים ושליליים מהיסוד, בכל הנוגע לעיצוב משחקים.
אם המשחק מעוצב סביבים בצורה חכמה, זה לא פוגע במשחק בכלל. זה משפר אותו.

אתה רחוק מלהיות האדם היחיד בעולם שיש לו דעה רלוונטית למה צריכה להיות הפואנטה של משחקי התגנבות. באופן ברור מאוד, יש לא מעט אנשים דווקא חושבים שמשחקי התגנבות צריכים להתפתח ולהיות כיפיים. יש אנשים שחושבים שצריך להכניס לתוכם דברים חדשים ולא לקפוא על השמרים ולקוות שהבנאליות תמשיך לעבוד לעד.

מכניקות משחק כמו M&E לא הציאו את האוויר משום דבר. הם עשו את המשחק. זו מכניקה מבריקה למדי, שהביצוע שלה מאוד מוצלח והיא לוקחת את ז'אנר ההתגנבות קדימה ומצליחה לגרום לשחקן לפעול באופן הרבה יותר חכם, מאשר במשחקים כמו MGS שבהם אפשר פשוט לרוץ את כל השלב, בלי להתייחס לאף אחד.
מכאניקות כמו בריאות מתקדמת, במקרה, היא משהו שמשפר המון משחקי התגנבות. במקום שתאלץ לסבול מזה שירו בך טיפה בגב בשלב מוקדם ולהתחיל מהתחלה, כי הרגו אותך שניה לפני סוף המשימה, אתה יכול לבנות את המשחק סביב כמות גדולה של מפגשים וחדרים נפרדים.
זו בטח דרך הרבה יותר טובה מהדרך המסורתית והלא טבעית של "אף אחד לא שמע את האזעקה בחדר ליד".

בנוסף, משחקי ההתגנבות של אז היו מאוד לינאריים. מסדרונות קבועים מראש, עם תזוזת אויבים קבועה מראש ותזמון קבוע מראש, שאם השחקן זז ממנו במילימטר, הוא נאלץ להפסל.
אני חושב שיש לזה מקום ושזה יכול להעשות בצורה טובה ומהנה מאוד, אבל זה לא אומר שאפשר עכשיו לצעוק חמאס על חוסר בחירה ושניה אחרי זה, להתלונן שהמשחקים פחות לינאריים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#88   פורסם: 09.09.2012, 23:43

swym
ציטוט:
צפה בהודעה
ראיתי כבר דברים טובים יותר. מההדגמה לרגע לא חשבתי שמדובר במשחק דור הבא כמו watchdog, אלא פשוט בעוד משחק דור נוכחי עם כל הdials מכוונים למקסימום בגרסת הPC (ועם מנוע עדכני מוצלח כמובן, לא משהו ישן וממוחזר). יש משהו ספציפי, מלבד אולי שימוש מוגזם בlens flare כמו שלא ראיתי מאז מאס אפקט, שהרגיש לך יוצא דופן בהשוואה למשחקים אחרים?
מה שכן, הקטע שהופכים את המשחק לפתוח יותר נראה מגניב, בהנחה שההבטחה תמומש. הפרזנטציה המורחבת בהחלט היתה מוצלחת.

זה מצחיק שמצד אחד אתה דורש מהמשחק להיות משחק התגנבות ולא משחק יריות, ומצד שני אתה מתלונן על זה שדווקא מכניקת הmark&execute מנטרלת ממנו את המכניקה של משחק היריות.

וזו בדיוק הגדולה של ה-m&e: מי שמשחק בקונביקשן כמו שצריך, לא צריך כמעט אף פעם לכוון אקדח כמו במשחק יריות סטנדרטי. החוכמה היא לשחק עם הרבה סבלנות ולהתגנב בצורה אינטיליגנטית בשביל לתפוס את האויבים הבודדים, ואז להשתמש בm&e בשביל להיפטר בצורה יעילה יותר מהאויבים שמרוכזים יחד. צורת המשחק הזו גם משפיעה על הנשקים שתבחר והשדרוגים שתשתמש בהם (כי יש נשקים שמאפשרים לך לפגוע ביותר מטרות בפעולת m&e בודדת). זו מכניקה שגם דוחפת אותך להתגנב כי אחרי פעולת m&e אחת אתה צריך לטעון אותה שוב, ורק באמצעות silent takedown ניתן לעשות את זה. אם אתה משחק במשחק כמו משחק יריות, אתה מאבד את היתרון העצום הזה.

יש לי הרגשה שרוב מי שמתלונן כאן על מכניקת הm&e של המשחק פשוט לא שיחק בו או במקסימום השתפשף קצת על הדמו שלו, כי לאורך המשחק היא מבוצעת בצורה מצויינת שמכווינה אותך לשחק בספלינטר סל כמו במשחק התגנבות. להתפרץ gun blazing על רמת realistic פשוט לא יעבוד לכם, ואם אתם משחקים על רמה יותר נמוכה ואז מתלוננים שהוא קל מידי כשמשחקים אותו כמו משחק יריות אז אתם יכולים לפנות בתלונות רק לעצמכם. פשוט תעלו את רמת הקושי...

מן הסתם יש גם כמה קטעים פחות מוצלחים במשחק שבהם כל ההתגנבות הולכת לקיבינימט (בעיקר שלב הפלאשבק לעיראק), אבל המשחק עובד הכי טוב בarenas הגדולות שבהן יש לך המון אלטרנטיבות לכניסה ויציאה מהזירה ומגוון גדול של אפשרויות (במיוחד בשלבים המתקדמים יותר, בהם כבר כל ארסנל הגאד'גטים בידיים שלכם). כשזה מגיע לזירות האלו יש מעט מאד משחקי התגנבות שמסוגלים להשתוות לקונביקשן.
אבל לא היו צריכים לשחק אותו חכם, כל מה שהיה צריך זה להרוג, M&E ולהתפרע עם האקדח רוב הזמן. ברוב החדרים ממילא יש 3-5 אנשים וברגע שהרגת אחד וקבלת את הM&E כבר הורדת את כל החדר במידית. אין בעיה ברעיון של M&E, הבעיה היא בעיצוב של המשחק שהפך אותו למשחק אקשן על גבי התגנבות. אובי בטוחים שלכולם יש ADD ולא מסוגלים להמתין בצלילים יותר מ5 שניות.

בנושא MGS, לא ראיתי אף משחק דור נוכחי שמדגדג את קצה הקצה שלו. האם היה בו איזה אפקט שמעולם לא ראיתי? לא, אבל גם לא בWATCH DOGS שהדבר החדש היחיד שראיתי בו היה DOF מסוג בוקה. MGS נראה כמו BF3, אני מנחש שבדיוק כמו BF3 אפשר לחתוך למטה הכל בצורה קיצונית ואז הוא רץ על הפס3 וה360 אבל כמובן בדיוק כמו BF3 הוא יהיה מכוער טילים עליהן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#89   פורסם: 10.09.2012, 00:56

swym
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תשכח שאת התגובה שלי רשמתי במחשבה שכך המשחק יראה על הקונסולות,ככל שעובר הזמן אני כנראה מבין שהסיכויים לכך קטנים כשהפרט האחרון שכנראה מראה ש KEO צדק זה שבניתוח הטריילר שנעשה עכשיו ע"י GT נאמר שההדגמה רצה על מחשב high end.
מה מרשים?
אפקטים יפהייפיים,מודלים מרשימים,אנימציות נאות וכמובן כשהכל במחשבה שמדובר בעולם פתוח.

אם היה מדובר במשחק לניארי כמו גירס אז עוד איכשהו הייתי יותר מתון,אבל מדובר בעולם פתוח מסיבי שכולל אפילו ארצות שונות שאתה יכול לטוס אליהן כשאתה רוצה.
בשביל עולם פתוח על קונסולות זה מאוד מרשים.
גם האמנתי כמוך,למרות שאין ספק שמדובר בשיא על הקונסולות,שזה עדיין אפשרי עם פשרות לא משמעותיות.

חוץ מזה התלהבתי גם מהגיימפליי הפתוח והאפשרויות הגלומות בו וזה שמדובר בסיפור קלאסי בתקופה של 3 ככה שאולי לא נזכה לעלילה מגוחכת.
גם מדובר במשחק המטאל גיר שקוג'מה רצה ליצור ולא איזה משהו שהוא עושה מתוך מחויבות מאולצת תוך כדי שהוא מציין שנמאס לו מזה.בקיצור הרבה מרכיבים מבטיחים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#90   פורסם: 10.09.2012, 08:53

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תשכח שאת התגובה שלי רשמתי במחשבה שכך המשחק יראה על הקונסולות,ככל שעובר הזמן אני כנראה מבין שהסיכויים לכך קטנים כשהפרט האחרון שכנראה מראה ש KEO צדק זה שבניתוח הטריילר שנעשה עכשיו ע"י GT נאמר שההדגמה רצה על מחשב high end.
מה מרשים?
אפקטים יפהייפיים,מודלים מרשימים,אנימציות נאות וכמובן כשהכל במחשבה שמדובר בעולם פתוח.

אם היה מדובר במשחק לניארי כמו גירס אז עוד איכשהו הייתי יותר מתון,אבל מדובר בעולם פתוח מסיבי שכולל אפילו ארצות שונות שאתה יכול לטוס אליהן כשאתה רוצה.
בשביל עולם פתוח על קונסולות זה מאוד מרשים.
גם האמנתי כמוך,למרות שאין ספק שמדובר בשיא על הקונסולות,שזה עדיין אפשרי עם פשרות לא משמעותיות.

חוץ מזה התלהבתי גם מהגיימפליי הפתוח והאפשרויות הגלומות בו וזה שמדובר בסיפור קלאסי בתקופה של 3 ככה שאולי לא נזכה לעלילה מגוחכת.
גם מדובר במשחק המטאל גיר שקוג'מה רצה ליצור ולא איזה משהו שהוא עושה מתוך מחויבות מאולצת תוך כדי שהוא מציין שנמאס לו מזה.בקיצור הרבה מרכיבים מבטיחים.
הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא שנראה כאילו הוא מציג את המשחק כאיזה משחק ביניים לפני mgs5.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  14

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא