הנה ידיעה ראשונה... NVIDIA משיקה קונסולה ניידת עם טגרה 4. זה שלט עם מסך מחובר אליו והוא יכול לעשות STREAM של משחק שרץ על PC שמצוייד בכרטיס מסך GTX650 ומעלה.
עריכה:
טוב עכשיו שמתי לב שגיא הביא את הסרטון בת'רד "דור הבא". לא נורא.
הנה ידיעה ראשונה... NVIDIA משיקה קונסולה ניידת עם טגרה 4. זה שלט עם מסך מחובר אליו והוא יכול לעשות STREAM של משחק שרץ על PC שמצוייד בכרטיס מסך GTX650 ומעלה.
עריכה:
טוב עכשיו שמתי לב שגיא הביא את הסרטון בת'רד "דור הבא". לא נורא.
הקונסולה שלבינתיים ניתן לה את שם הקוד "SHIELD" רצה לבינתיים על ג'לי בין 4.2.1 וככל הנראה מערכת ההפעלה תשתנה דרמטית עד הההשקה של הקונסולה, זמן ההשקה הוא ברבעון השני של השנה, מאוד מצפה לזה.
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
למה? נראה לי שכן אפשר להכניס כרטיס מסך מובייל וגרסת UL של I7 בגודל שכזה לא?
הוא יושב על עמוד מודפס ונראה קטנצ'יק נורא.
אני לא מאמין שיש שם חומרת מובייל... אולי זה איזה APC של AMD אבל הביצועים שלהם לא משהו. בטח לא שקולים לקונסולות של הדור הבא.
כנראה זה אחד מהסטיםבוקס שחברות ייצרו. לפי ההודעה לעיתונות, ואלב השקיעו כספית בחברה הזאת. המכשיר יוצג במתחם של ואלב ב CES היום\מחר. הפרטים שידועים לגבי הקופסה הם לגבי המודל הקודם והישן. נחכה לראות את המפרט של החדש.
כשהמשחקים עולים 10$ בממוצע, הקונסולה לא יכולה להמכר בצורה מסובסדת אבל היופי שאתה לא חייב אותה.
למה עולים 10$ בממוצע?
אני לא משתמש PC אבל המשחקים שלו לא עולים 50$?
או שאתה מדבר על מבצעים של משחקים ישנים,שזה אולי נכון אבל עדיין מה שמעניין זה כמה יעלה לי לקנות משחק ריטייל חדש ל steam box.
למה עולים 10$ בממוצע?
אני לא משתמש PC אבל המשחקים שלו לא עולים 50$?
או שאתה מדבר על מבצעים של משחקים ישנים,שזה אולי נכון אבל עדיין מה שמעניין זה כמה יעלה לי לקנות משחק ריטייל חדש ל steam box.
ומה הכוונה שאתה לא חייב אותה?
הכוונה שלי היא למבצעים. צרכנים חכמים קונים את המשחקים שלהם במבצעים.
משחק חדש יעלה לך בדיוק כמו שעולה לך היום לקנות משחק חדש בסטים... רק שבמחשב רמות המחיר צונחות הרבה יותר מהר משהן צונחות בקונסולות והמבצעים הרבה יותר אטרקטיביים.
אני לא חייב אותה משום שאני יכול לקנות כל PC אחר או לקחת איזה מחשב ישן שיושב אצלי בבית ולהפוך אותם לסטיםבוקס.
הכוונה שלי היא למבצעים. צרכנים חכמים קונים את המשחקים שלהם במבצעים.
משחק חדש יעלה לך בדיוק כמו שעולה לך היום לקנות משחק חדש בסטים... רק שבמחשב רמות המחיר צונחות הרבה יותר מהר משהן צונחות בקונסולות והמבצעים הרבה יותר אטרקטיביים.
אני לא חייב אותה משום שאני יכול לקנות כל PC אחר או לקחת איזה מחשב ישן שיושב אצלי בבית ולהפוך אותם לסטיםבוקס.
אבל בכל זאת יש שוק של שחקנים שקונים במחירי ריטייל ואין להם סבלנות לחכות לירידה.
אין ספק שהמבצעים ב PC לא רואים ממטר את של הקונסולות,אבל כשיוצא דיאבלו 3 חדש למישהו תהיה סבלנות לחכות לירידה במחיר?
אבל יכול להיות שאתה צודק והממוצע הוא באמת 10 דולר,אם זה באמת ככה אז הPC תמיד יהיה תלוי בקונסולות כי המנטליות הזו של לחכות לירידה במחיר לא באמת תכסה השקעה של משחקי AAA.
ותכל'ס לי נראה שאנשים פה רק צוברים באקלוגים מופרכים בלי אפשרות אי פעם בכלל להתקרב ללסיים אותם,למרות שאני משער שזו מחלה שגם אני הייתי לוקה בה אם היו מבצעי כאסח שכאלו בקונסולה
והסטים בוקס לא אמור להיות בעל מערכת הפעלה קלה ואינטואטיבית כמו הקונסולה?
ב PC עדיין צריך להתעסק לפעמים עם דרייברים והגדרות,הסטים בוקס אמורה להיות חצי קונסולה עם חומרה סגורה יותר וממשק נוח וידידותי יותר ואת זה אי אפשר להגשים עם PC שמתחבר לטלוויזיה.