משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
08.01.2013, 18:53
|
|
|
bling |
ציטוט: |
 |
|
|
למה עולים 10$ בממוצע?
אני לא משתמש PC אבל המשחקים שלו לא עולים 50$?
או שאתה מדבר על מבצעים של משחקים ישנים,שזה אולי נכון אבל עדיין מה שמעניין זה כמה יעלה לי לקנות משחק ריטייל חדש ל steam box.
ומה הכוונה שאתה לא חייב אותה? |
|
|
|
|
הרוב של הגדולים כן אבל יש מגוון ממש גדול בPC עם משחקים שעולים בשיגור 30 או 40 דולר, גם יש הזמנות מראש שהן זולות יותר (למשל TR עכשיו עולה 45$).
בקשר ללא חייב אותה, הרי אתה יכול להריץ את סטים בכל מחשב והסטים בוקס זה סתם מחשב שבנוי לך מראש עם סטים שעולה ישירות הפעלה כאילו זאת הייתה קונסולה. בסופו של דבר אתה יכול לעשות את זה עם כל PC, גם אצלך בבית (פשוט מגדירים את סטים לעליה בSTART UP ומגדירים לו שהוא משוגר בBIG PICTURE MODE). זה טיפה פחות סקסי כי קודם חלונות יעלה ורק אז סטים יקפוץ וימלא לך את המסך אבל אפשרי.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
08.01.2013, 19:11
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הרוב של הגדולים כן אבל יש מגוון ממש גדול בPC עם משחקים שעולים בשיגור 30 או 40 דולר, גם יש הזמנות מראש שהן זולות יותר (למשל TR עכשיו עולה 45$).
בקשר ללא חייב אותה, הרי אתה יכול להריץ את סטים בכל מחשב והסטים בוקס זה סתם מחשב שבנוי לך מראש עם סטים שעולה ישירות הפעלה כאילו זאת הייתה קונסולה. בסופו של דבר אתה יכול לעשות את זה עם כל PC, גם אצלך בבית (פשוט מגדירים את סטים לעליה בSTART UP ומגדירים לו שהוא משוגר בBIG PICTURE MODE). זה טיפה פחות סקסי כי קודם חלונות יעלה ורק אז סטים יקפוץ וימלא לך את המסך אבל אפשרי. |
|
|
|
|
האמת היא שהפוסט שלך מעלה אפשרות מעניינת, יכול להיות שאחרי שהקונסולה תושק מערכת ההפעלה שלה תדלוף והיא תושק בווריאציות שונות. אמנם זוהי השוואה שלא בהכרח מתאימה אבל יש היום הרבה מערכות הפעלה מבוססות לינוקס + XBMC קומפקטיים דוגמת Openelec ללא צורך בהתקנה של דברים אחרים בכלל, הגיוני שדבר כזה יוכל להיות גם בסטים, אם כי זאת רק השערה.
|
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
08.01.2013, 19:13
|
|
|
bling |
 |
|
|
אבל בכל זאת יש שוק של שחקנים שקונים במחירי ריטייל ואין להם סבלנות לחכות לירידה.
אין ספק שהמבצעים ב PC לא רואים ממטר את של הקונסולות,אבל כשיוצא דיאבלו 3 חדש למישהו תהיה סבלנות לחכות לירידה במחיר?
אבל יכול להיות שאתה צודק והממוצע הוא באמת 10 דולר,אם זה באמת ככה אז הPC תמיד יהיה תלוי בקונסולות כי המנטליות הזו של לחכות לירידה במחיר לא באמת תכסה השקעה של משחקי AAA.
ותכל'ס לי נראה שאנשים פה רק צוברים באקלוגים מופרכים בלי אפשרות אי פעם בכלל להתקרב ללסיים אותם,למרות שאני משער שזו מחלה שגם אני הייתי לוקה בה אם היו מבצעי כאסח שכאלו בקונסולה  |
|
|
|
|
תכלס עכשיו? גם משחק של 50$, בהזמנה מוקדמת, לרוב אפשר למצוא ב35-37$. וזה אם אתה לא מוכן לחכות חודש/חודש וחצי בערך ולקנות אותו בחצי מחיר... דיאבלו 3 (ומשחקי בליזארד בכלל) הם חריגים, כי שם באמת המחירים לא יורדים כ''כ מהר.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
08.01.2013, 19:54
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
האמת היא שהפוסט שלך מעלה אפשרות מעניינת, יכול להיות שאחרי שהקונסולה תושק מערכת ההפעלה שלה תדלוף והיא תושק בווריאציות שונות. אמנם זוהי השוואה שלא בהכרח מתאימה אבל יש היום הרבה מערכות הפעלה מבוססות לינוקס + XBMC קומפקטיים דוגמת Openelec ללא צורך בהתקנה של דברים אחרים בכלל, הגיוני שדבר כזה יוכל להיות גם בסטים, אם כי זאת רק השערה. |
|
|
|
|
אני לא חושב שיש פה עניין של דברים דולפים... מערכת ההפעלה הולכת להיות פתוחה, היא חייבת להיות כי זה לינוקס.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
08.01.2013, 20:30
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
אני לא חושב שיש פה עניין של דברים דולפים... מערכת ההפעלה הולכת להיות פתוחה, היא חייבת להיות כי זה לינוקס. |
|
|
|
|
אם כך אז בוודאי שאוכל לבנות לעצמי מחשב שיוכל להריץ אותו ולא יהיה לי ממש שווה לקנות את זה.
חוץ מזה, מצטער על הבורות בעניין זה אבל האם המערכת תוכל להריץ את כל המשחקים שעובדים על ווינדוס או שרק למשחקים תואמי לינוקס?
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
08.01.2013, 20:37
|
|
ואלב מבהירים שהפיסטון היא רק חומרת אב-טיפוס אחת מיני רבות שהם הביאו ל CES. הם נפגשים עם חברות חומרה ותוכנה ב CES.
לומבארדי מתאר את הפרוטוטייפים האלה כבעלי עלות נמוכה וביצועים גבוהים שמתאימים במידה רבה להיות בסלון ובשביל STEAM + BPM.
ואלב יחפשו עוד מידע לתקשורת ולציבור בחודשים הקרובים. (GDC? E3?).
http://www.polygon.com/2013/1/8/3850...ces-piston-one
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
08.01.2013, 20:57
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
אם כך אז בוודאי שאוכל לבנות לעצמי מחשב שיוכל להריץ אותו ולא יהיה לי ממש שווה לקנות את זה.
חוץ מזה, מצטער על הבורות בעניין זה אבל האם המערכת תוכל להריץ את כל המשחקים שעובדים על ווינדוס או שרק למשחקים תואמי לינוקס? |
|
|
|
|
צריך לראות מה יהיה הפתרון שהם יביאו. יש כל מני דרכים להריץ גם אחוז מסוים מהמשחקים של ווינדוז גם בלינוקס אבל הם לא משהו.
רוב הסיכויים שהם יריצו רק משחקי לינוקס ושוולוו ינסו לגרום לזה שבעתיד יפותחו יותר משחקים כאלה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
08.01.2013, 21:40
|
|
ועכשיו זה הזמן של רייזר, טאבלט המשחקים שנחשף מוקדם יותר השנה בתור פרויקט פיונה הופך לרייזר אג' ויעלה החל מ- 1000$.
המפרט שנחשף לבינתיים עליו הוא:
מעבד מהדור השלישי של אינטל.
מסך של 10.1 אינצ' עם רזולוציה של 1368X768
כרטיס מסך NVIDIA GT640M LE
4-8 גיגה ראם DDR3
כניסת USB 3
64, 128 או 264 אחסון SSD.
הגרסה הזולה עם core i5 1.7 ghz תעלה 1000$ בעוד הגרסה היקרה יותר עם core i7 1.9 ghz תעלה 1300$.
בדיקות פריים רייט של רייזר מעלות שהם הצליחו להריץ את דיסהונורד ב-59 FPS ו- DiRT Showdown על 41 FPS.
http://www.engadget.com/2013/01/08/p...starts-at-999/
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
08.01.2013, 22:59
|
|
תמונות מהbooth של ואלב ב CES. אפשר לראות עוד קופסאות פרוטוטייפ של סטיםבוקס.
http://www.theverge.com/2013/1/8/385...ES-gabe-newell
לפי מה שכתוב כל יצרנית חומרה יכולה לעשות סטיםבוקס כל עוד הם כוללים את זה בשם המוצר אבל ואלב נפגשים עם יצרניות ספציפיות בשביל אופטימיזציה טובה יותר. ואולי גם ואלב בעצמם מייצרים קופסה כזאת.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
09.01.2013, 00:14
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
תמונות מהbooth של ואלב ב CES. אפשר לראות עוד קופסאות פרוטוטייפ של סטיםבוקס.
http://www.theverge.com/2013/1/8/385...ES-gabe-newell
לפי מה שכתוב כל יצרנית חומרה יכולה לעשות סטיםבוקס כל עוד הם כוללים את זה בשם המוצר אבל ואלב נפגשים עם יצרניות ספציפיות בשביל אופטימיזציה טובה יותר. ואולי גם ואלב בעצמם מייצרים קופסה כזאת. |
|
|
|
|
זה נשמע הרבה יותר כמו מה שקיוויתי לשמוע ואלו חדשות מצוינות.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
09.01.2013, 01:14
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
חוץ מזה, מצטער על הבורות בעניין זה אבל האם המערכת תוכל להריץ את כל המשחקים שעובדים על ווינדוס או שרק למשחקים תואמי לינוקס? |
|
|
|
|
הניחוש שלי הוא שוולוו פשוט ידחפו חזק מפתחים, בעיקר אינדי, לעשות גם גרסת לינוקס לכל משחק. אולי בכלליות הם ינסו לדחוף את openGL על גבי DX מאחר ומשחקים שמפותחים בopenGL רצים גם כאן וגם כאן. בסטים יש כרגע 40, אני בטוח שברגע שוולוו תתחיל לדחוף את זה, בעצם בטח הם התחילו כבר לפני כמה חודשים, יהיו הרבה יותר וכמעט כל משחק יגיע בסוף בגרסת לינוקס. אפשר לראות את זה בקלות עם אפל, כמעט אף משחק לא תמך באפל לפני שיצאה לו גרסת סטים וברגע שהתחילה התמיכה של סטים הספריה התנפחה משמעותית ועומדת כיום על 519 משחקים בפחות משנתיים.
להגיד את האמת, למרות שמעולם לא בררתי איך מפתחים משחקים למאק, מאחר ו-OSX מבוסס לינוקס אני די בטוח שפורט ממאק ללינוקס הוא ממש כלום. טיפה קידום של VALVE ונראה את כל ה519 המשחקים של המאק תומכים בסטים בוקס.
בנוסף לרשימה למטה כדאי לזכור שיש כבר היום לMAC משחקים בסטים שיוכלו כנראה לעבור פורט קל ללינוקס כמו בורדרלאנדס 2, FTL, כל המשחקים של VALVE, הוויצ'ר 2, CIV5, THE WALKING DEAD, קאסל קראשרס, סופר מיט בוי, KOTOR1-2, כל סדרת AC ועוד.
הנה רשימת המשחקים שכרגע תומכים בלינוקס בסטים כך שהם יהיו זמינים DAY ONE על הסטים בוקס:
Amnesia: The Dark Descent
And Yet It Moves
Aquaria
The Book of Unwritten Tales
The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles
The Clockwork Man
The Clockwork Man: The Hidden World
Cogs
Cubemen
Darwinia
Dungeons of Dredmor
Dynamite Jack
Eversion
Frozen Synapse
FTL: Faster Than Light
Galcon Fusion
Harvest: Massive Encounter
iBomber Attack
iBomber Defense Pacific
Killing Floor
Osmos
Penumbra Black Plague; Requiem is still borked.
Penumbra Overture
The Polynomial - Space of the music
Red Orchestra: Ostfront 41-15
Serious Sam 3: BFE
Solar 2
Space Pirates and Zombies
SpaceChem
Splice
Steel Storm: Burning Retribution
Superbrothers: Sword & Sworcery EP
Team Fortress 2
Tiny and Big: Grandpa's Leftovers
Towns
Trine 2
Unity of Command: Stalingrad Campaign
Uplink
Waveform
World of Goo
משחקים שמגיעים ממש בקרוב ללינוקס בסטים:
BIT.TRIP RUNNER
Braid
Cave Story+
Crayon Physics Deluxe
Crusader Kings 2
DEFCON
Dustforce
Dwarfs!?
LIMBO
Multiwinia
Penumbra Requiem
Psychonauts
Rochard
Scoregasm
Snapshot
TRAUMA
VVVVVV
Waking Mars
משחקים שרצים על לינוקס אבל לא קיימים עדין בסטים:
Achron
Air Forte
Altitude
Analogue: A Hate Story
Ankh 2: Heart of Osiris
Anomaly: Warzone Earth
Arx Fatalis; Unofficial port: Arx Libertatis
Atom Zombie Smasher
Avadon: The Black Fortress
The Basement Collection
Bastion
Beep
BIT.TRIP BEAT
Blocks That Matter
Botanicula
Bullet Candy; Updated version Bullet Candy Perfect also available natively.
Caster
Closure
Cortex Command
Dungeon Defenders
EDGE
Enemy Territory: Quake Wars
Eschalon: Book I
Eschalon: Book II
Fieldrunners
Gish
Gratuitous Space Battles
Hacker Evolution: Duality
Hacker Evolution: Untold
Hack, Slash, Loot
Hammerfight
Inside a Star-filled Sky; Source can be obtained by contacting the developer.
Jagged Alliance 2
Jamestown
Kohan: Immortal Sovereigns
Legend of Grimrock
Lightfish
Lone Survivor
Lume
Machinarium
McPixel
Memoir '44 Online
NightSky; Updated "NightSky HD" version available natively.
Offspring Fling!
Oil Rush
Postal 2 Complete
Precipice of Darkness, Episode 1
Precipice of Darkness, Episode 2
Prey
Puddle
Quake IV
Quantz
Railroad Tycoon II
Realm of the Mad God
Revenge of the Titans
Robin Hood: The Legend of Sherwood
Rune Classic
Sacred Gold
Samorost 2
Savage 2: A Tortured Soul
Serious Sam 2; Check out the tutorial!
Serious Sam Classic: First Encounter; Beta version of the port available
Serious Sam Classic: Second Encounter; Beta version of the port available
Shadowgrounds
Shadowgrounds Survivor
Shank
Shank 2
Shatter
SiN 1
Snuggle Truck
Spiral Knights; Steam login function requires Steam version. LWJGL runs fine in Wine though.
Spirits
Super Meat Boy
Swords and Soldiers HD
The Binding of Isaac
Toki Tori
Torchlight
Towns
Trine
Unreal Gold; Unofficial icculus.org port, single player only
Unreal Tournament 2004; Check out the tutorial!
Unreal Tournament: Game of the Year Edition; Check out the tutorial!
Vessel
Windosill
Wizorb
X2: The Threat
X3: Reunion
Zen Bound 2
ובנוסף כל המשחקים של VALVE אמורים להגיע בקרוב ללינוקס.
מ-1 עד 535 כמה זה עצוב שמכונה של פאקינג לינוקס, מערכת ההפעלה הכי לא קשורה למשחקים בהסטוריה, הולכת בשיגור לנצח שנה של ספריה של הWIIU?
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 09.01.2013 בשעה 01:19.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
09.01.2013, 08:13
|
|
|
כמעט כל המשחקים שרשמת הם משחקי אינדי.. ממש בודדים כאן יכולים להחשב AAA (או שהם היו AAA לפני 8 שנים).
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
09.01.2013, 11:12
|
|
ראיון עם ניואל שמסביר הכל:
http://www.theverge.com/2013/1/8/385...ing/in/3608257
יהיו שלושה tiers של סטיםבוקס שחברות יוכלו לעשות. הסטיםבוקס שואלב יעשו יהיה על בסיס לינוקס אבל אפשר להתקין וינדוס אם רוצים. דגש על בקרים ביומטריים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
09.01.2013, 11:29
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
כמעט כל המשחקים שרשמת הם משחקי אינדי.. ממש בודדים כאן יכולים להחשב AAA (או שהם היו AAA לפני 8 שנים). |
|
|
|
|
נכון, אבל כמעט כל המשחקי קור הגדולים רצים גם על מאק כולל הגדולים של קריסמס הזה כמו AC, בורדרלנדס ושות'.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
09.01.2013, 11:53
|
|
קראתי איפשהו (נראה לי קוטאקו) שמישהו מוולוו אמר שזה בכלל לא סגור שזה יהיה לינוקס ובאופן כללי לא יהיה STEAMBOX ב2013
והתחלתי לקרוא את הכתבה שKAZZ פרסם ואם כבר אז זה משהו שיעניין אותי--->
|
 |
|
|
The way we sort of think of it is sort of "Good, Better," or "Best." So, Good are like these very low-cost streaming solutions that you’re going to see that are using Miracast or Grid. |
|
|
|
|
אם תהיה לי אפשרות לרכוש קופסא קטנטונת שאני פשוט ארכיב על גב הטלוויזיה שלי שתעבוד בצורה אופטימלית עם המחשב שלי (גם ככה הוא מזמן הפך להיות סוג של סרוור לכל מה שיש לי בבית שיש לו שבב תקשורת) אז זה פלוס ענקי לSTEAMBOX בעיניי.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 09.01.2013 בשעה 11:56.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
09.01.2013, 12:28
|
|
ויש גם הערכות מחיר: הסוג הכי פחות מתקדם, שיעשה רק סטרימינג, יעלה בסביבות 100 דולר ויירד במחיר עם הזמן; המיד-רנג' בסביבות ה 300 דולר והכי מתקדם מוגבל רק בכמה שהבן-אדם רוצה להשקיע.
http://www.theverge.com/2013/1/8/385...-gaming-server
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
09.01.2013, 12:31
|
|
|
 |
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אינטל חושפת את הדור החדש של הIVY BRIDGE, הם לוקחים רק 7W. כן, 7W. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מסתבר שזו איזו דרך שונה לחשב צריכת WATT. הם קוראים לזה SDP. הTDP של המעבדים האלה הוא סך הכל 13 WATT שזה רק 4 WATT פחות ממה שמציעים המעבדי U הקיימים שלהם. המעבדים החדשים מאבדים 0.2 MHZ ו0.6 בTURBO BOOST לעומת המעבדים הקיימים. בקיצר סתם חארטה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
09.01.2013, 12:31
|
|
|
אני לא יודע למי מכם יצא לצפות באירוע של NVIDIA והסתכל על שרתי הגריד שלהם אבל יש דבר אחד שיכול לעניין את כולנו מאוד בקרוב. Playcast הישראלית משתפת פעולה עם שרתי הגריד של Nvidia, דבר זה יכול להיות אולי הבשורה הכי מעניינת שיצאה מ-CES. בעבר (אני לא יודע מה קורה כיום) פלייקאסט שיתפה פעולה עם הוט והביאה די הרבה משחקים ישנים לשחק דרך הממיר. אחרי התצוגה הדי מרשימה של הגריד ושיתוף הפעולה של גיימקאסט איתם, האם יכול להיות שנוכל במשחקי AAA בקרוב גם דרך הממיר? ימים יגידו.
|
|
|
|
|
|

כתב

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
09.01.2013, 14:19
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
אני לא יודע למי מכם יצא לצפות באירוע של NVIDIA והסתכל על שרתי הגריד שלהם אבל יש דבר אחד שיכול לעניין את כולנו מאוד בקרוב. Playcast הישראלית משתפת פעולה עם שרתי הגריד של Nvidia, דבר זה יכול להיות אולי הבשורה הכי מעניינת שיצאה מ-CES. בעבר (אני לא יודע מה קורה כיום) פלייקאסט שיתפה פעולה עם הוט והביאה די הרבה משחקים ישנים לשחק דרך הממיר. אחרי התצוגה הדי מרשימה של הגריד ושיתוף הפעולה של גיימקאסט איתם, האם יכול להיות שנוכל במשחקי AAA בקרוב גם דרך הממיר? ימים יגידו. |
|
|
|
|
לא צריך לחכות לראות מה ימים יגידו - פלייקאסט מריצה כבר היום משחקי AAA דרך ממירי טלוויזיה, וזה עובד לא רע בכלל וכבר קיים במדינות מסויימות באירופה.
יצא לי לראין את המנכ"ל שלהם לפני מספר חודשים, תוך כדי ביקור במשרדים שלהם, והחבר'ה בהחלט עושים דברים יפים. הוא הראה לי את Arkham Asylum רץ על הגדרות די גבוהות דרך ממיר טלוויזיה, וזה עבד יופי וב-HD ועם לאג די מינימאלי שבהחלט מאפשר משחק גם במשחקי אקשן. לפי מה שהוא אמר, מבחינה טכנית אפשר להריץ כל משחק וכל רזולוציה, גם 4K, ומבחינה טכנית זה עדיין יוכל לעבוד, כמובן שהימצא תשתית אינטרנט מספיק יציבה ומהירה. כמובן שבפועל ספרית המשחקים של השירות לא כוללת משחקי AAA חדשים, שכנראה יעלו לפלייקאסט הון תועפות - אלא רק משחקים ישנים יותר. מצד שני, עדיין מדובר במשחקי AAA עם יכולות גרפיות גבוהות יחסית.
כששאלתי אותו מה הסיכוי שזה יגיע לישראל הוא היה די סקפטי, ואמר שכרגע חברות הטלוויזיה הישראליות לא ממש מחפשות שירותי ערך מוסף ללקוחות שלהן, כי מבחינה עסקית הן עוד לא כל כך צריכות את זה. אולי ביום בו שוק הטלוויזיה יפתח כמו שוק הסלולר, ויתנו לחברות אחרות להתחרות ב-HOT וב-yes יהיה על מה לדבר גם כאן.
|
|
|
|
|
|

כתב

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
09.01.2013, 14:26
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
להגיד את האמת, למרות שמעולם לא בררתי איך מפתחים משחקים למאק, מאחר ו-OSX מבוסס לינוקס אני די בטוח שפורט ממאק ללינוקס הוא ממש כלום. טיפה קידום של VALVE ונראה את כל ה519 המשחקים של המאק תומכים בסטים בוקס. |
|
|
|
|
מה, נהיית טוקבקיסט? OSX מבוססת יוניקס. גם לינוקס מבוססת יוניקס. OSX אינה מבוססת לינוקס. לינוקס אינה מבוססת OSX. הסוף.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
09.01.2013, 14:36
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
כששאלתי אותו מה הסיכוי שזה יגיע לישראל הוא היה די סקפטי, ואמר שכרגע חברות הטלוויזיה הישראליות לא ממש מחפשות שירותי ערך מוסף ללקוחות שלהן, כי מבחינה עסקית הן עוד לא כל כך צריכות את זה. אולי ביום בו שוק הטלוויזיה יפתח כמו שוק הסלולר, ויתנו לחברות אחרות להתחרות ב-HOT וב-yes יהיה על מה לדבר גם כאן.
|
|
|
|
|
זה אולי לא קשור לפה כ''כ, אבל תכלס זה מה שקורה עכשיו בסלולר. סלקום מוכנים לתת לי את שירות הווליום שלהם (מוזיקה בסטרימיניג, כולל אפליקציית אנדרואיד מפתיעה באיכותה עם ספריה ממש רחבה, יחסית לשירות ישראלי), בחינם לחלוטין, רק שאשאר אצלהם. שירותי ערך מוסף. לא גולן ולא אף חברה אחרת יכולה לתת את זה. ''השירות בחיוב חודשי ומתמשך של 0 ש''ח''. כך נכתב בעת שנרשמתי לשירות בעקבות לינק שקיבלתי מהחברה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
09.01.2013, 15:13
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
מה, נהיית טוקבקיסט? OSX מבוססת יוניקס. גם לינוקס מבוססת יוניקס. OSX אינה מבוססת לינוקס. לינוקס אינה מבוססת OSX. הסוף. |
|
|
|
|
brain fart, אבל תודה על האגרסיביות בכל מקרה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
09.01.2013, 15:43
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
נכון, אבל כמעט כל המשחקי קור הגדולים רצים גם על מאק כולל הגדולים של קריסמס הזה כמו AC, בורדרלנדס ושות'. |
|
|
|
|
מתוך 50 המשחקים הנמכרים ביותר בסטים, 15 רצים על מק. מתוכם, אפשר לספור על פחות מיד אחת, משחק AAA עכשוויים. AC החדש, אגב, לא תומך מק.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
09.01.2013, 16:02
|
|
|
ארז רונן |
 |
|
|
מה, נהיית טוקבקיסט? OSX מבוססת יוניקס. גם לינוקס מבוססת יוניקס. OSX אינה מבוססת לינוקס. לינוקס אינה מבוססת OSX. הסוף. |
|
|
|
|
האמת שזה לא נכון... OSX מבוססת על BSD. לינוקס היא לינוקס, מערכת הפעלה בפני עצמה.
שתי מערכות ההפעלה הן דמויות יוניקס ומריצות shellים יוניקסים אבל הן לא יוניקס וגם לא מבוססות עליה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
09.01.2013, 16:57
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
מתוך 50 המשחקים הנמכרים ביותר בסטים, 15 רצים על מק. מתוכם, אפשר לספור על פחות מיד אחת, משחק AAA עכשוויים. AC החדש, אגב, לא תומך מק. |
|
|
|
|
אני לא אתווכח איתך שעדין יש מחסור גדול אבל לפני שנתיים המצב היה בערך רק משחקי בליזארד הגיעו למאק וזהו בערך. עכשיו, לפי מה שאתה אומר, בערך משחק משלושה מגיע למאק. אם סטימבוקס יתחיל לתפוס תהיה בטוח שלאט לאט זה יגיע ל100%.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
09.01.2013, 17:11
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
כמעט כל המשחקים שרשמת הם משחקי אינדי.. ממש בודדים כאן יכולים להחשב AAA (או שהם היו AAA לפני 8 שנים). |
|
|
|
|
ובפועל זה אפילו יותר עצוב ממה שנדב רשם כי הוא הסתכל על כל המשחקים שרצים בסטים על לינוקס. אבל אם רוצים משהו שבאמת תוכל לשחק מול הטלוויזיה, צריך לא רק תמיכה בלינוקס אלא גם תמיכה מלאה בשלט. כמה משחקים כאלו יש לפי Steam? שניים בסך הכל: Trine 2 ו-Serious Sam 3...
ואם מרחיבים את זה למשחקים עם Partial Controller Support (משמע עדיין תצטרך להחזיק את המקלדת והעכבר קרובים בשביל לנווט בתפריטים מידי פעם) אתה מקבל עוד 8 משחקים בסך הכל, שה"גדול" שביניהם הוא Team Fortress 2
http://store.steampowered.com/search/?sort_by=Metascore&sort_order=DESC&category1=998&o s=linux#category1=998&os=linux&category2=18&advanc ed=0&sort_by=Metascore&sort_order=DESC&page=1
מצד שני, איזו קונסולה כן מגיעה עם מבחר משחקים גדול מראש? אולי רק backwards compatability.
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אם תהיה לי אפשרות לרכוש קופסא קטנטונת שאני פשוט ארכיב על גב הטלוויזיה שלי שתעבוד בצורה אופטימלית עם המחשב שלי (גם ככה הוא מזמן הפך להיות סוג של סרוור לכל מה שיש לי בבית שיש לו שבב תקשורת) אז זה פלוס ענקי לSTEAMBOX בעיניי. |
|
|
|
|
אם זה מה שאתה מחפש - לך על הShield של Nvidia. זה נראה מטורף כי אתה מקבל פה גם משהו שמסוגל לעשות Streaming מסטים (והם ציינו את סטים במפורש, ככה שזו כנראה תמיכה יעודית), וגם מאפשר לך לשחק על מסך הטלוויזיה או על המסך היעודי - ככה לא צריך להפסיק את המשחק כשאתה קופץ לשירותים 
ה-Piston בינתיים לא מבשר טובות: הוא יתבס על דגם הX7A של החברה Xi3 שמתמחרת מחשב מרובע ליבות בתג מחיר של 1000$ (ובקופסא שבחיים לא תצליח להכניס בה כרטיס מסך עוצמתי):
http://www.polygon.com/2013/1/7/3849...-steam-box-xi3
ככה המכשיר נראה מאחורה אגב - מפוצץ חיבורי Sata ו-USB ויציאות וידאו ואודיו שונות:
http://cdn2.sbnation.com/entry_photo...-piston-09.jpg
אז תחליף לקונסולות? בטח שלא במחיר כזה. כרגע זה יותר מתאים להימור שלי שמדובר בעוד HTPC ממותג או בעצם סטרימר עם דגש על הזרמה של משחקים ממחשב קיים. למרות שהן עדיין צריכות לחשוש מנגיסה בנתח השוק, אני מניח שיצרניות הקונסולות קצת נשמו לרווחה כשהן גילו במה מדובר.
נערך לאחרונה על ידי Mur'gul, 09.01.2013 בשעה 17:14.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
09.01.2013, 17:22
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני לא אתווכח איתך שעדין יש מחסור גדול אבל לפני שנתיים המצב היה בערך רק משחקי בליזארד הגיעו למאק וזהו בערך. עכשיו, לפי מה שאתה אומר, בערך משחק משלושה מגיע למאק. אם סטימבוקס יתחיל לתפוס תהיה בטוח שלאט לאט זה יגיע ל100%. |
|
|
|
|
מה שאני אומר זה פחות מ10% AAA עדכניים מתוך 50 המשחקים הנמכרים ביותר בחנות הדיגיטלית הגדולה בעולם. כנס ותסתכל על המשחקים שאשכרה יש בסטים, שמקוטלגים כתומכים בMAC. בורדרלנדס 2 זה בערך המשחק היחיד שיש שם שהוא AAA חדש (יחסית). כל השאר זה משחקים ישנים יותר, ובעיקר משחקים שלא שמעתי עליהם בחיים. מגניב שכתוב שיש 515 משחקים. אבל מתוכם הרבה מאוד הם משחקי אינדי, משחקים בני כמה שנים.. אפילו בלאק אופס 2, שקיים על הWIIU, לא הגיע לMAC.
אני לא מתווכח שהיום מצב המק הרבה יותר טוב משהוא היה לפני שנתיים, אבל הוא עדיין בכלל לא משביע רצון, לאדם שמחשיב עצמו גיימר שרוצה לשחק על המק שלו.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
09.01.2013, 17:27
|
|
|
לא שניסיתי את השלט של הSHIELD אבל משהו אומר לי שאני אעדיף את השלט XBOX שלי. בנוסף בוא לא נשכח שחייב כרטיס של NVIDIA בשביל זה.
|
|
|
|
|
|

כתב

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
09.01.2013, 19:24
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
האמת שזה לא נכון... OSX מבוססת על BSD. לינוקס היא לינוקס, מערכת הפעלה בפני עצמה.
שתי מערכות ההפעלה הן דמויות יוניקס ומריצות shellים יוניקסים אבל הן לא יוניקס וגם לא מבוססות עליה. |
|
|
|
|
עוד יותר טוב.
ומצטער על האגרסיביות נדב, זו נקודה רגישה מאז שנאלצתי להתמודד על מאות טוקבקים כאלה בתקופה שלי ב-ynet. יש אנשים שבאמת מאמינים בשטות הזאת (תארתי לעצמי שאתה לא אחד מהם), והם יכולים להוציא מאשרי-טוקבקים משלוותם.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
09.01.2013, 19:53
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
מה שאני אומר זה פחות מ10% AAA עדכניים מתוך 50 המשחקים הנמכרים ביותר בחנות הדיגיטלית הגדולה בעולם. כנס ותסתכל על המשחקים שאשכרה יש בסטים, שמקוטלגים כתומכים בMAC. בורדרלנדס 2 זה בערך המשחק היחיד שיש שם שהוא AAA חדש (יחסית). כל השאר זה משחקים ישנים יותר, ובעיקר משחקים שלא שמעתי עליהם בחיים. מגניב שכתוב שיש 515 משחקים. אבל מתוכם הרבה מאוד הם משחקי אינדי, משחקים בני כמה שנים.. אפילו בלאק אופס 2, שקיים על הWIIU, לא הגיע לMAC.
אני לא מתווכח שהיום מצב המק הרבה יותר טוב משהוא היה לפני שנתיים, אבל הוא עדיין בכלל לא משביע רצון, לאדם שמחשיב עצמו גיימר שרוצה לשחק על המק שלו. |
|
|
|
|
אני לא אתווכח איתך שהמאק לוקה בחסר ובגדול, פשוט אם היית מסתכל על מאק לפני שנתיים פשוט לא היה עליו פאקינג כלום אבל ממש כלום.
ארז, מבין ללבך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|