משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

Poppet of Truth

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #301 פורסם:
29.01, 15:18
|
|
אז חבל שלא הראתי לך את גרסת "24" של הרמז - עם ג'ק באואר והכל... 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #302 פורסם:
29.01, 15:25
|
|
|
גירסת 24? זה לא נגמר אחרי תור אחד שאתה אומר "יריתי בכולם, כי זאת היית איזו שחיתות בממשל יחד עם קונספירציה טרוריסטית"?
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #303 פורסם:
29.01, 15:58
|
|
|
לא. אמורים גם לחטוף את הבת שלך מתישהו בדרך.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #304 פורסם:
29.01, 16:25
|
|
|
מישהו כאן השיג גישה מוקדמת לדמו?
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #305 פורסם:
30.01, 07:04
|
|
אחד שהשיג גישה לדמו
העלה את שלב האימונים בשתי חלקים
זה חשוב כדיי להבין איך לשחק ואיך השליטה עובדת.
http://il.youtube.com/watch?v=Ez-DQJLI9BM&fmt=18
http://il.youtube.com/watch?v=sgXHAqz4Jw0
החלטתי לשאול את אותו אחד אישית בתגובות שם{שהוא גם מגיב}
אם לדעתו השליטה טובה יותר ממקלדת ועכבר,
אז בו נראה מהו יענה לי.
עדכון,זה משהוא ענה לי:
"It depends. While the keyboard and mouse are pretty damn accurate, the setup on HaloWars pretty much eliminates the need for that, but you do loose the freemouse/screen movement."
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 07:08.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #306 פורסם:
30.01, 07:34
|
|
|
למעשה זה לא חדש וגם הRTS הקודם (C&C) נתן את אותה תחושה. כבר אז רשמתי עליו כי הוא משחק שבסופו של יום נותן תחושה טובה, אולם זה ממש שונה ממקלדת ועכבר ומצריך התרגלות.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #307 פורסם:
30.01, 12:06
|
|
|
גם בFPS יש את הצורך במעבר מעכבר ומקלדת לgamepad, השאלה האם בשורה תחתונה זה נוח או לא
|

הבלוג של ה360 שלי
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #308 פורסם:
30.01, 13:05
|
|
למשחק יש רמת Macro מאד נמוכה,אפילו לפורטים שעשו למשחקי ה RTS
האחרים.
זה הגורם העיקרי,לדעתי לשליטה טובה יחסית,
אם כי לפי מה שהבנתי מהתגובות עד עכשיו מאנשים ששיחקו.
אפילו זה לא משתווה לשליטה של מקלדת ועכבר בהם יש יותר מהירות ודיוק.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 13:27.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #309 פורסם:
30.01, 13:45
|
|
|
The Overshadow |
ציטוט: |
 |
|
|
אם כי לפי מה שהבנתי מהתגובות עד עכשיו מאנשים ששיחקו.
אפילו זה לא משתווה לשליטה של מקלדת ועכבר בהם יש יותר מהירות ודיוק. |
|
|
|
|
העניין שזה לא בדיוק בר השוואה, כי השליטה שונה זה כמו להשוות אקדח לסכין. בינהם השליטה שונה לחלוטין והדרך שונה (לחסל מישהו...) אבל התוצאה תהיה זהה. בינתיים זה היה ככה בC&C3. זה היה מאוד שונה אבל עבד.
אני מניח שגם פה זה יהיה מאוד שונה ועל פניו זה גם יעבוד. האם זה אומר שזה יחליט טת העכבר? מסופקני. אבל זה יהיה שונה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #310 פורסם:
30.01, 13:51
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
העניין שזה לא בדיוק בר השוואה, כי השליטה שונה זה כמו להשוות אקדח לסכין. בינהם השליטה שונה לחלוטין והדרך שונה (לחסל מישהו...) אבל התוצאה תהיה זהה. בינתיים זה היה ככה בC&C3. זה היה מאוד שונה אבל עבד.
אני מניח שגם פה זה יהיה מאוד שונה ועל פניו זה גם יעבוד. האם זה אומר שזה יחליט טת העכבר? מסופקני. אבל זה יהיה שונה. |
|
|
|
|
בקיצור, זה לא איך שאתה מתכנן את מיפוי המקשים. זה איך שאתה מתכנן את המשחק עצמו. HL לעולם לא יעבוד כמו שצריך על קונסולה (למרות שניסו להעביר את HL2 לבוקס), פשוט כי הוא לא מעוצב לשלט. הוא מעוצב לעכבר ומקלדת. אם יעצבו את המשחק בהתאם לממשק (כמו שהצליחו לעשות עם FPS רבים), אז הוא יעבוד. את אותו היגיון רואים גם בפורטים למחשב. RE4 למחשב, DMC למחשב, גירס הראשון למחשב. כל המשחקים הללו, שמשוחקים פשוט נהדר עם שלט, לא עובדים טוב במיוחד עם עכבר ומקלדת, למרות הדיוק הרב שהעכבר מציע.
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #311 פורסם:
30.01, 13:55
|
|
|
בהחלט יש בזה משהו.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #312 פורסם:
30.01, 13:58
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
בקיצור, זה לא איך שאתה מתכנן את מיפוי המקשים. זה איך שאתה מתכנן את המשחק עצמו. HL לעולם לא יעבוד כמו שצריך על קונסולה (למרות שניסו להעביר את HL2 לבוקס), פשוט כי הוא לא מעוצב לשלט. הוא מעוצב לעכבר ומקלדת. אם יעצבו את המשחק בהתאם לממשק (כמו שהצליחו לעשות עם FPS רבים), אז הוא יעבוד. את אותו היגיון רואים גם בפורטים למחשב. RE4 למחשב, DMC למחשב, גירס הראשון למחשב. כל המשחקים הללו, שמשוחקים פשוט נהדר עם שלט, לא עובדים טוב במיוחד עם עכבר ומקלדת, למרות הדיוק הרב שהעכבר מציע. |
|
|
|
|
א. האלף לייף הראשון עובד מצויין עם שלט. מאיפה הגעת למסקנה המטומטמת שהוא לא מיועד לשלט? בכלל ניסית לשחק האלף לייף על קונסולה? אני אפילו אפתיע אותך ואספר לך שגרסאת האלף 1 הטובה ביותר יצאה לקונסולות. אבל אתה כמובן לא יכל לדעת את זה, כי פשוט אין לך אלף לייף אחד או לא התנסת בחיים באלף לייף 1 לקונסולה.
ב. מה ההבדל בין לשחק האלף לייף עם שלט או COD 4 עם שלט? או כל משחק FPS אחר עם שלט. לא שיחקת בחיים FPS עם שלט? זה הכל עיניין של הרגל. כמו שהתרגלת לעכבר, כך אפשר להתרגל לשלט. אין הבדל. כן, אני בטוח שללחוץ על מקשים במקלדת כדי להתקדם זה טריוויאלי ולא דורש אימון של לא מעט זמן מצד שחקנים חדשים. ולכן עם ג'וייסטיקים זה לא טרויואלי. כשיצאת מהבטן יצאת עם מקלדת דבוקה ליד? או שאולי פשוט התרגלת עם השנים?
מילא היה מדובר בממשק שונה ונחרץ כמו זה של end War שרואים שהלך לכיוון הקונסולות בצורה ברורה. אבל משחקי ה-FPS היו תמיד נוחים למשחק על קונסולות ותמיד ישארו. כל אותם שחקנים חדשים שלא מכירים את עיניין ה-FPS בקונסולות ישר קופצים ואומרים שזה שיקוץ כי הם לא מכירים אחרת.
במשחקי אסטרטגיה זה כבר סיפור שונה. בטח אילו שמצריכים שימוש נרחב במקרו. אבל גם זה ניתן לתיקון כמו ש-end War הוכיח. כך שבעתיד גם הסוגייה הזאת תהפוך ללא רלוונטית. אין מה לעשות, הקונסולות השתלטו על עולם הגיימינג מסיבה טובה. מחשב זה להגיש עבודות, לא למשחק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 30.01 בשעה 14:11.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #313 פורסם:
30.01, 14:36
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אין מה לעשות, הקונסולות השתלטו על עולם הגיימינג מסיבה טובה. מחשב זה להגיש עבודות, לא למשחק. |
|
|
|
|
אני חולק עליך
מאחר שהמחשב הוא הפלטפרומה הפופלארית ביותר למשחקים מבין האחרות אם מחשיבים את זאנ'ר הקואז'ל,הMMO והדפדפן,וזאת עובדה
גישה כזאתי היא גיש פאנבואית,ואני שונא גישה כזאתי.
כל אחד יכול לשחק איפה שבא לו כמובן. אבל אני שונא גישות כאלו.
זה שיש לך מכשיר מסויים למשחקים לא הופך אותך לגיימר האולטמטיבי,כמובן
אני אומר אותו דבר על אחד שמשקיע במחשב יקר וחושב ככה.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 14:51.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #314 פורסם:
30.01, 14:44
|
|
|
אני לא מצדד באף אחד, אבל האם היית גם חושב ככה אם המשפט היה "סרטים רואים במחשב, לא בקולנוע"?
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #315 פורסם:
30.01, 14:50
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני לא מצדד באף אחד, אבל האם היית גם חושב ככה אם המשפט היה "סרטים רואים במחשב, לא בקולנוע"? |
|
|
|
|
אני אישית מעדיף ליראות סרטים בקולנוע,אבל אני רואה הרבה סרטונים
וטריילרים דרך Youtube.
סרטים וסרטונים זה יותר נגיש{לשמחתי} ממשחקי וודיאו,
שם אתה יכול ליראות בכל דבר כל סרטון בערך גם במחשב,גם בנגן,גם בDVD עם טלווזיה
גם בקולנוע ואפילו דרך הטלפון הסלואלרי{במידה והוא תומך בזה}
מה שחבל הוא שזה לא בדיוק נכון לעולם המשחקים.
בגלל תופעת הבלעדיות,והפערים הטכנולוגים בין המכשירים.
יש משחקי דפדפן,אבל הם נחותים בהשוואה למשחקים אמיתיים
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 15:10.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #316 פורסם:
30.01, 15:55
|
|
|
The Overshadow |
 |
|
|
אני חולק עליך
מאחר שהמחשב הוא הפלטפרומה הפופלארית ביותר למשחקים מבין האחרות אם מחשיבים את זאנ'ר הקואז'ל,הMMO והדפדפן,וזאת עובדה
גישה כזאתי היא גיש פאנבואית,ואני שונא גישה כזאתי.
כל אחד יכול לשחק איפה שבא לו כמובן. אבל אני שונא גישות כאלו.
זה שיש לך מכשיר מסויים למשחקים לא הופך אותך לגיימר האולטמטיבי,כמובן
אני אומר אותו דבר על אחד שמשקיע במחשב יקר וחושב ככה. |
|
|
|
|
למה פאנבויית? אני מסתכל על NPD ורואה שמכל מכירות התוכנה בעולם לפיסי יש 14% בלבד. מסקנה: הפיסי הינה פלטפורמה לא רלוונטית. אם מייקרוסופט לא הייתה תומכת בפיסי בצורה כל כך חזקה מצבו של הפיסי היה בכלל בכי רע.
אין ספק שז'אנר ה-MMO הוא החזק ביותר על הפיסי. וכך גם ז'אנר המסיבות על ה-WII. אך מדובר בשני ז'אנרים שלא יקסמו לרוב הגיימירים שאוהבים לשחק יותר ממשחק אחד.
מחשב מעולם לא נועד למשחק. דחפו לו את הקונספט הזה עם השנים. ואז הגיעו למסקנה שהקונספט שגוי ותיקנו את העוול. תיקון שהפך לעובדה מוגמרת בשני העשורים האחרונים.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #317 פורסם:
30.01, 15:57
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
א. האלף לייף הראשון עובד מצויין עם שלט. מאיפה הגעת למסקנה המטומטמת שהוא לא מיועד לשלט? בכלל ניסית לשחק האלף לייף על קונסולה? אני אפילו אפתיע אותך ואספר לך שגרסאת האלף 1 הטובה ביותר יצאה לקונסולות. אבל אתה כמובן לא יכל לדעת את זה, כי פשוט אין לך אלף לייף אחד או לא התנסת בחיים באלף לייף 1 לקונסולה.
ב. מה ההבדל בין לשחק האלף לייף עם שלט או COD 4 עם שלט? או כל משחק FPS אחר עם שלט. לא שיחקת בחיים FPS עם שלט? זה הכל עיניין של הרגל. כמו שהתרגלת לעכבר, כך אפשר להתרגל לשלט. אין הבדל. כן, אני בטוח שללחוץ על מקשים במקלדת כדי להתקדם זה טריוויאלי ולא דורש אימון של לא מעט זמן מצד שחקנים חדשים. ולכן עם ג'וייסטיקים זה לא טרויואלי. כשיצאת מהבטן יצאת עם מקלדת דבוקה ליד? או שאולי פשוט התרגלת עם השנים?
מילא היה מדובר בממשק שונה ונחרץ כמו זה של end War שרואים שהלך לכיוון הקונסולות בצורה ברורה. אבל משחקי ה-FPS היו תמיד נוחים למשחק על קונסולות ותמיד ישארו. כל אותם שחקנים חדשים שלא מכירים את עיניין ה-FPS בקונסולות ישר קופצים ואומרים שזה שיקוץ כי הם לא מכירים אחרת.
במשחקי אסטרטגיה זה כבר סיפור שונה. בטח אילו שמצריכים שימוש נרחב במקרו. אבל גם זה ניתן לתיקון כמו ש-end War הוכיח. כך שבעתיד גם הסוגייה הזאת תהפוך ללא רלוונטית. אין מה לעשות, הקונסולות השתלטו על עולם הגיימינג מסיבה טובה. מחשב זה להגיש עבודות, לא למשחק. |
|
|
|
|
שיחקתי בהרבה משחקי FPS על ה360 שלי. אני מאוד נהנה מהם. כמובן שלא היה סיכוי שהייתי נהנה מCOD4 אם לא היו מעצבים אותו בהתאם לקונסולה. אתה יודע, להוסיף אוטו-איים שדוחף אותך לכיוון הנכון כשאתה מכוון. לזה קוראים, לעצב לפי הממשק. בגירסאת המחשב אין צורך בזה, בגלל שהעכבר מספיק מדויק בשביל שהמשתמש יעשה את זה לבד.
אם אתה חושב שHL הראשון היה יותר טוב בקונסולות, אז שיבושם לך. הדעה הרווחת היא שהוא פחות טוב (משחק של 83, לעומת משחק של 94 פחות טוב). הוא פשוט מעוצב למחשב. פורט ישיר שלו לקונסולה, פשוט לא יעבוד כמו שצריך. בדיוק כמו שמשחק מתקדם מבחינה טכנית יפעל פחות טוב על מכשיר נחות (RE4 לPS2, למשל), כך גם משחק שתוכנן ויועד לממשק מסוים, יעבוד פחות טוב, בהנחה שלא שינו אותו מספיק, על ממשק אחר (כמו גירס הראשון שדווקא היה אמור להרוויח מהמעבר למחשב, עקב היותו שוטר).
אין לי שום בעיה עם FPS על הקונסולות או על המחשב. אני פשוט מכיר בכך שבשביל שמשחק FPS (בעיקר FPS בגלל שהשורשים שלו הם בממשק העכבר והמקלדת) יעבוד כמו שצריך על קונסולה, הוא צריך להיות מעוצב בצורה קצת שונה מאשר על המחשב. אם זה אומר אויבים איטיים יותר, פחות אויבים, כוון אוטומטי שעוזר לשחקן. יכולים להיות הרבה מאוד פתרונות. המפתחת היא זו שמחליטה באיזה להשתמש.
כשחקן חדש (רק 7 שנים זה בהחלט טרי), דווקא יהיה יותר הגיוני להניח שאני רגיל הרבה יותר לממשק של קונסולה, מהסיבה הפשוטה שהתחלתי להתעמק במדיום בעיקר על הPS2.
במקרה של FPS, RTS או כל ז'אנר אחר, בשביל שהוא יעבוד בצורה טובה על הקונסולה או על המחשב, צריך להתאים אותו לממשק. משחק מצוין על המחשב, יכול להיות רק משחק טוב על הPS2 (כמו HL) ומשחק מצוין בקונסולה יכול להיות מחורבן על המחשב (כמו DMC).
אני נהנה לשחק במשחקים שלי, על הפלטפורמה שאליה הם פותחו. אין לי שום העדפה לפלטפורמה מסוימת. בדיאבלו אני לא רוצה לשחק על ה360, כי אני יודע שחצי מהאופי של המשחק זה ללחוץ על העכבר כל כך הרבה פעמים שעכבר הגיבוי השלישי שלך כבר בלוי. אני לא רוצה לשחק בGTA על המחשב, כי אני יודע (שהוא לא יפעל לי על המחשב בכלל) שהחוויה תיהיה עדיפה על ה360 שלי.
נ.ב.
אם אתה מדבר על NPD וכמות המכירות שיש למשחקי מחשב, אני חושב שכדאי שתשקול להתחשב בכך שבערך חצי מהמכירות של משחקים למחשב נעשים דרך האינטרנט. אתה מכיר את האינטרנט, נכון? הדבר הזה שהNPD לא עוקב אחריו.
זה, בנוסף לכך שבPC יש אחוזי פיראטיות גבוהים בהרבה מרמז על תמונה קצת פחות עגומה לפלטפורמה הזו כמכשיר משחקים (אם כי אני בהחלט מסכים עם הטענה שמבחינה כלכלית, יש עדיפות ברורה לפתח משחק לקונסולה).
כמובן שכל המכירות הללו (יותר מ13 מיליון משתמשים בסטים בלבד) זה לפני שדיברתי על תעשיית האינדי הפורחת והיצירתית שעדיין לא קיבלה במה ראויה על הקונסולות, מעבר לכמה כותרים מיוחדים במינם.
נערך לאחרונה על ידי Chaotic, 30.01 בשעה 16:00.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #318 פורסם:
30.01, 16:11
|
|
ציטוט:
למה פאנבויית? אני מסתכל על NPD ורואה שמכל מכירות התוכנה בעולם לפיסי יש 14% בלבד. מסקנה: הפיסי הינה פלטפורמה לא רלוונטית. אם מייקרוסופט לא הייתה תומכת בפיסי בצורה כל כך חזקה מצבו של הפיסי היה בכלל בכי רע.
תגובה:
http://www.rockpapershotgun.com/2009...s-are-digital/
NPD קולט רק רייטל ורק בארה"ב
ומלא שחקנים קונים דיגטלי,וNPD לא מחשיבים את זה,חבל מאד שאתה מסתכל רק דרכם,כי פעם אחרונה שבדקתי,מלא שחקנים קונים דרך Steam למשל,וכל כמות המשחקים העצומה שנקנת שם NPD לא סופרים אותה.
ציטוט:
מחשב מעולם לא נועד למשחק. דחפו לו את הקונספט הזה עם השנים. ואז הגיעו למסקנה שהקונספט שגוי ותיקנו את העוול. תיקון שהפך לעובדה מוגמרת בשני העשורים האחרונים.
אתה שוב חוזר על הגישה הזאתי.
תגובה:
זה נקרא פאנבואית,אתה חושב שרק קונסולות נועדו למשחקים,למרות שהוכחתי לך פה שוב ושוב ששאתה טועה,מעניין למה אתה היחיד פה שטוען שטויות כאלו?
אף פעם לא שמעתי דבר כזה טפשי.
[/quote]
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 16:17.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #319 פורסם:
30.01, 16:16
|
|
|
שיחקתי בהרבה משחקי FPS על ה360 שלי. אני מאוד נהנה מהם. כמובן שלא היה סיכוי שהייתי נהנה מCOD4 אם לא היו מעצבים אותו בהתאם לקונסולה.
איך בדיוק עיצבו אותו לקונסולה? אתה השתמשת ב-Auto aim? אני לא השתמשתי מעולם בשום Auto Aim בשום משחק. מסקנה: אתה פשוט לא רגיל לשליטה ואתה זקוק לעוד אימון.
אתה יודע, להוסיף אוטו-איים שדוחף אותך לכיוון הנכון כשאתה מכוון. לזה קוראים, לעצב לפי הממשק. בגירסאת המחשב אין צורך בזה, בגלל שהעכבר מספיק מדויק בשביל שהמשתמש יעשה את זה לבד.
אבל Auto Aim הוא בגדר אופציה שעומדת להחלטת השחקן במשחקים כאילו. אם אתה לא מספיק מאומן עם שלט (משהו שהוא בהחלט מובן כי גם איליו צריך להתרגל) זה לא אומר שכולם ככה. יש לא מעט אנשים, ואני מאמין מרבית האנשים פה בפורום ששלט אצלהם ביד זה בדיוק כמו עכבר ביד אם לא יותר.
אם אתה חושב שHL הראשון היה יותר טוב בקונסולות, אז שיבושם לך. הדעה הרווחת היא שהוא פחות טוב (משחק של 83, לעומת משחק של 94 פחות טוב). הוא פשוט מעוצב למחשב.
עדיין לא ענית לי לשאלה, שיחקת ב-HL1 לPS2? ואם כן, במה הוא היה פחות טוב. אשמח לדעת. כי בתור מי שיש לו את הגרסה ל-PS2 בנוסף לגרסה לפיסי, המשחק הרבה יותר מוצלח על הקונסולות. הוא זכה למוד קואופ בדמות תוכן נוסף ולשיפור מאסיבי בגראפיקה. דרך אגב, אפילו אפשר היה לשחק אותו עם עכבר ומקלדת. ככה שהטיעונים שלך לגבי הגרסה בכלל לא הגיוניים.
HL1 יצא באיחור ל-PS2. בסביבות 2001. כלומר - משהו כמו 3-4 שנים אחרי גרסאת הפיסי. גם אם HL1 היה יוצא כיום הוא היה מקבל ציונים של 50-60, אז זה אומר שהמקור היה משחק רע, או שאולי התעשייה קצת התקדמה מאז והתחרות הפכה להיות קשה יותר?
פורט ישיר שלו לקונסולה, פשוט לא יעבוד כמו שצריך. בדיוק כמו שמשחק מתקדם מבחינה טכנית יפעל פחות טוב על מכשיר נחות (RE4 לPS2, למשל), כך גם משחק שתוכנן ויועד לממשק מסוים, יעבוד פחות טוב, בהנחה שלא שינו אותו מספיק, על ממשק אחר (כמו גירס הראשון שדווקא היה אמור להרוויח מהמעבר למחשב, עקב היותו שוטר).
ה-PS2 נחות לגיימקיוב? אוקיי. אם אתה אומר.
בקשר לגירס:
אתה מחזק את טענתי. יותר נוח לשחק עם גיימפאד שוטרים, אני חושב שגירס על המחשב הוא עוד סממן לכך. עכבר לא נועד למשחק ומקלדת לא נועדה למשחק. מדובר בשני כלים שלא נועדו למשחקים אלא שמשחקים נדחפו אל שני אילו בכוח. לעומת גיימפאד שעוצב במיוחד למשחק. אז נכון שיש משחקים כגון משחקי אסטרטגיה בהם הדיוק הינו הכרחי ועדיין אנלוג לא יהיה מדוייק מספיק (בעייה אותה פתרו ב-End War). אך לא כך המצב בז'אנר ה-FPS. אני לא מכיר משהו שמשתמש ב-Auto Aim בצורה אישית. אתה כנראה הראשון.
אין לי שום בעיה עם FPS על הקונסולות או על המחשב. אני פשוט מכיר בכך שבשביל שמשחק FPS (בעיקר FPS בגלל שהשורשים שלו הם בממשק העכבר והמקלדת) יעבוד כמו שצריך על קונסולה, הוא צריך להיות מעוצב בצורה קצת שונה מאשר על המחשב. אם זה אומר אויבים איטיים יותר, פחות אויבים, כוון אוטומטי שעוזר לשחקן. יכולים להיות הרבה מאוד פתרונות. המפתחת היא זו שמחליטה באיזה להשתמש.
ואתה ממשיך לסתור את עצמך בכך שאתה רוכש גרסאות של FPS לקונסולה שלך. אז תחליט.
כשחקן חדש (רק 7 שנים זה בהחלט טרי), דווקא יהיה יותר הגיוני להניח שאני רגיל הרבה יותר לממשק של קונסולה, מהסיבה הפשוטה שהתחלתי להתעמק במדיום בעיקר על הPS2.
כנראה שאתה זקוק לעוד אימון. דרך אגב, אילו FPS היית משחק על הפס2? איזה FPS הכי אהבת? או שאולי ניסיון ה-FPS שלך שמור רק ל-360 ואתה באמת זקוק לאימון.
במקרה של FPS, RTS או כל ז'אנר אחר, בשביל שהוא יעבוד בצורה טובה על הקונסולה או על המחשב, צריך להתאים אותו לממשק. משחק מצוין על המחשב, יכול להיות רק משחק טוב על הPS2 (כמו HL) ומשחק מצוין בקונסולה יכול להיות מחורבן על המחשב (כמו DMC).
משחקי FPS לא צריכים התאמה, והם גם לא עוברים התאמה. למען האמת, בדרך כלל הם ייצאו קודם לקונסולות ורק אז למחשב אם לא במקביל. כורח המציאות בעקבות התעשייה כיום.
אני נהנה לשחק במשחקים שלי, על הפלטפורמה שאליה הם פותחו. אין לי שום העדפה לפלטפורמה מסוימת. בדיאבלו אני לא רוצה לשחק על ה360, כי אני יודע שחצי מהאופי של המשחק זה ללחוץ על העכבר כל כך הרבה פעמים שעכבר הגיבוי השלישי שלך כבר בלוי. אני לא רוצה לשחק בGTA על המחשב, כי אני יודע (שהוא לא יפעל לי על המחשב בכלל) שהחוויה תיהיה עדיפה על ה360 שלי.
לא קשור לדיון.
נ.ב.
אם אתה מדבר על NPD וכמות המכירות שיש למשחקי מחשב, אני חושב שכדאי שתשקול להתחשב בכך שבערך חצי מהמכירות של משחקים למחשב נעשים דרך האינטרנט. אתה מכיר את האינטרנט, נכון? הדבר הזה שהNPD לא עוקב אחריו.
מאיפה לך כמה Steam מוכר? עוד פעם הספקולציות של אנשים. יש עובדות. כמה Steam מוכר?
זה, בנוסף לכך שבPC יש אחוזי פיראטיות גבוהים בהרבה מרמז על תמונה קצת פחות עגומה לפלטפורמה הזו כמכשיר משחקים (אם כי אני בהחלט מסכים עם הטענה שמבחינה כלכלית, יש עדיפות ברורה לפתח משחק לקונסולה).
אז אתה אומר שיש למעשה מאות מיליוני שחקני פיסי שהם פשוט פיראטים? מעולה, עוד סיבה ללמה התעשייה נוטשת את הפיסי.
כמובן שכל המכירות הללו (יותר מ13 מיליון משתמשים בסטים בלבד) זה לפני שדיברתי על תעשיית האינדי הפורחת והיצירתית שעדיין לא קיבלה במה ראויה על הקונסולות, מעבר לכמה כותרים מיוחדים במינם.
אני מסתכל על כותרי לייב ו-PSN ולא יודע על מה אתה מדבר. אבל שיהיה. אפילו המשחקי אינדי המוצלחים ביותר מגיעים לקונסולות כגון ברייד ו-World of goo. אני גם מכיר לא מעט משחקי לייב ו-PSN מוצלחים שאנשים שאוהבים משחקונים קטנים היו מתים שיגיעו לפיסי.
עוד מעט תצדיק את כוחו של הפיסי בשוק משחקי הפלאש.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #320 פורסם:
30.01, 16:22
|
|
|
מאיפה לך כמה Steam מוכר? עוד פעם הספקולציות של אנשים. יש עובדות. כמה Steam מוכר?
כשיש יותר מ 16 מיליון אנשים שמשחקים משחקים שם
קצה קשה להגיד שזה מוכר "קצת"
אז אתה אומר שיש למעשה מאות מיליוני שחקני פיסי שהם פשוט פיראטים? מעולה, עוד סיבה
י לייב ו-PSN מוצלחים שאנשים שאוהבים משחקונים קטנים היו מתים שיגיעו לפיסי.
בקונסולות יש פיראטיות גם,אתה יודע?וPSN בהשוואה לשירותי משחקים אחרים כמו Live Arcade ו Steam וWii Were הוא דיי עלוב,ואגב,משחקים כמו
Super Star Dust כבר יש במחשב.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 31.01 בשעה 10:42.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #321 פורסם:
30.01, 16:32
|
|
באמת? לי לדוגמא יש ארבע חשבונות ב-Steam כי המשחקים של Valve פשוט הכריחו אותי להתקין אותם. אז אתה רוצה להגיד לי, שכל מי שיש לו Steam בהכרח קונה דרך Steam? או שאולי יש פשוט רוב מוחלט שיש לו -Steam כי יש משחקים שמכריחים אותך להתקין את האופצייה. אחרת לא תוכל לשחק בהם.
גם יש 20 מיליון משתמשים ל-PS3 ו-27 מיליון ל-360. אז יש 27 מיליון עותקים של היילו 3 שנמכרו ו-20 מיליון עותקים של MGS 4 שנמכרו? או שאולי כל אדם הוא אינדיבודיאל בפני עצמו ולא תמיד משהו יממש את כל האופציות העומדות לרשותו. גם כשזה נוגע להאם לרכוש דרך Steam.
דרך אגב, משעשע שאתה אומר זאת, כי קרייטק ואינפיניטי אמרו שהן לא מעוניינות יותר לפתח משהו לשוק הפיסי כי המשחקים שלהם פשוט לא נמכרים שם. אנקדוטה משעשעת לשניים מהמשחקים הגדולים ביותר ב-Steam שהמתפחות שלהם פשוט אומרות את האמת. אז כנראה שה-Steam הוא לא באמת כזה גדול כמו שכולכם מנחשים. או שבעצם אתה לא יודעים ואתם סתם מעלים השערה למה שהייתם רוצים שיהיה ופשוט אין לכם כל הוכחה או ביסוס לגביו.
דרך אגב, מה הבעייה להגיד לי כמה משחקים נמכרו על ידי Steam השנה.
בקונסולות יש פיראטיות גם,אתה יודע?
אני דווקא מכיר מערכת בה אין פיראטים בכלל. מדהים, אה? ובכל זאת שחקני ה-360 וה-WII על כל הפיראטים שבהם רוכשים פי כמה יותר משחקים מכל שחקני הפיסי. כנראה שהפיראטים בקונסולות יותר הגונים. דרך אגב, מה זה משנה כשבתמונה הכוללת שוק הפיסי הוא השוק הקטן ביותר בתעשייה. אולי יותר גדול מהשוק של ה-Ngage.
וPSN בהשוואה לשירותי משחקים אחרים כמו Live Arcade ו Steam וWii Ware הוא דיי עלוב,ואגב,משחקים כמו
וואו... יש משחק אחד מבין מאות. מרשים. לא הבנתי בדיוק מה רשמת אחר כך כי האנגלית התחרבשה. אבל מאיפה לך לדעת שמשהו מהשירותים האילו עלוב ?
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 30.01 בשעה 16:35.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #322 פורסם:
30.01, 16:47
|
|
באמת? לי לדוגמא יש ארבע חשבונות ב-Steam כי המשחקים של Valve פשוט הכריחו אותי להתקין אותם. אז אתה רוצה להגיד לי, שכל מי שיש לו Steam בהכרח קונה דרך Steam? או שאולי יש פשוט רוב מוחלט שיש לו -Steam כי יש משחקים שמכריחים אותך להתקין את האופצייה. אחרת לא תוכל לשחק בהם.
קודם כל,לא אמרתי שכולם קונים מהחשבון,אבל גם אם רק 30% משם קונים נגיד,זה עדיין הרבה מאד.
חוץ מזה שאם הייתה שם קצת לב,הייתה רואה שחברות המשחקים מתנפלות על השירות ומצטרפות אליו,זה מוכיח שהשירות אכן מ אד רווחי ופופלארי,ויש עוד שירותים דומים כמו Dirct2Drive שנחשב מאד פופלארי וGamersgate ועוד...
דרך אגב, משעשע שאתה אומר זאת, כי קרייטק ואינפיניטי אמרו שהן לא מעוניינות יותר לפתח משהו לשוק הפיסי כי המשחקים שלהם פשוט לא נמכרים שם. אנקדוטה משעשעת לשניים מהמשחקים הגדולים ביותר ב-Steam שהמתפחות שלהם פשוט אומרות את האמת. אז כנראה שה-Steam הוא לא באמת כזה גדול כמו שכולכם מנחשים. או שבעצם אתה לא יודעים ואתם סתם מעלים השערה למה שהייתם רוצים שיהיה ופשוט אין לכם כל הוכחה או ביסוס לגביו.
אתה מנפח דברים וגם ממציא משלך.
הם לא אמרו שהם לא ייפתחו יותר,הם התלוננו על פיראטיות
אבל לא אמרו שום דבר על הפסקת התמיכה ב PC,
ודווקא Call Of Duty 4 ו Crysis
מכרו מיליוני עותקים בPC,
גירסאת ה 360 של COD4 מכרה הכי הרבה מבין כל הגירסאות.
דרך אגב, מה הבעייה להגיד לי כמה משחקים נמכרו על ידי Steam השנה.
אולי בגלל שValve לא מפרסמים נתונים על מכירות דרך Steam ?
בקונסולות יש פיראטיות גם,אתה יודע?
אני דווקא מכיר מערכת בה אין פיראטים בכלל. מדהים, אה? ובכל זאת שחקני ה-360 וה-WII על כל הפיראטים שבהם רוכשים פי כמה יותר משחקים מכל שחקני הפיסי. כנראה שהפיראטים בקונסולות יותר הגונים. דרך אגב, מה זה משנה כשבתמונה הכוללת שוק הפיסי הוא השוק הקטן ביותר בתעשייה. אולי יותר גדול מהשוק של ה-Ngage.
יש לי שאלה אליך,למה אתה כל כך שונא את המחשב ואת מי שמשחק בו?
מה זה ענינך ומה זה אכפת לך?
כל אחד משחק איפה שהוא רוצה,
אתה הופך את זה לדת פשוט,כל הטענות שלך נגד שחקני הPC הם לא נכונות,ונובות מתוך פאנבואזים קיצוני,כולנו פה גיימרים,ולא אכפת לי איפה מישהו אחר משחק,
אם אכפת לך,אז כנראה זה מתוך פאנבואזים למכשיר משחק ווידאו...
לPS3 למיטב ידיעתי אין פיראטיות,אבל לעומת ה 360 והWii הוא מפגר מאחור במכירות,דרך אגב.
וPSN בהשוואה לשירותי משחקים אחרים כמו Live Arcade ו Steam וWii Ware הוא דיי עלוב,ואגב,משחקים כמו
וואו... יש משחק אחד מבין מאות. מרשים. לא הבנתי בדיוק מה רשמת אחר כך כי האנגלית התחרבשה. אבל מאיפה לך לדעת שמשהו מהשירותים האילו עלוב ?
קודם כל,לא זכור לי שיש מאות משחקים ב PSN,אולי איזה 150-200 מקסימים
לעומת השירותים האחרים זה פחות משחקים. בSteam למשל יש מעל 500 משחקים שניתן לקנות שם.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 30.01 בשעה 16:56.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #323 פורסם:
30.01, 18:09
|
|
יש לי שאלה אליך,למה אתה כל כך שונא את המחשב ואת מי שמשחק בו?
מה זה ענינך ומה זה אכפת לך?
כל אחד משחק איפה שהוא רוצה,
אתה הופך את זה לדת פשוט,כל הטענות שלך נגד שחקני הPC הם לא נכונות,ונובות מתוך פאנבואזים קיצוני,כולנו פה גיימרים,ולא אכפת לי איפה מישהו אחר משחק,
אם אכפת לך,אז כנראה זה מתוך פאנבואזים למכשיר משחק ווידאו...
לPS3 למיטב ידיעתי אין פיראטיות,אבל לעומת ה 360 והWii הוא מפגר מאחור במכירות,דרך אגב.
למה שונא? כשמשהו חושב ההפך ממך הוא שונא? דרך אגב, זה פורום, אתה לא רוצה לדון בסוגייה אז למה נכנסת אלייה מלכתחילה ?
אבל זה לא שיש באמת על מה לדון. אתה מדמיין בראש כמה Steam מוכר וחוזר לפה עם הנתון שדיימנת כעובדה.
דרך אגב, ה-PS3 מכר יותר מכל שוק הפיסי. מדהים. אפילו הקונסולה עם הכי מעט מכירות עוברת את הפיסי. מה שמדגיש את היות הפיסי השוק הקטן ביותר.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #324 פורסם:
30.01, 18:15
|
|
|
לידע כללי, NPD לא סופרים את וולמארט, המוכרת משחקי PC הכי גדולה בארה"ב.
אם נאמין למספרים של VALVE על STEAM, אז L4D לבד היה צריך לנפח את המכירות של הPC בענק.
כמה פלטפורמות מכרו השנה שלושה משחקים שהגיעו ל5 מליון עותקים?
רק הPC.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #325 פורסם:
30.01, 18:22
|
|
|
אני לא בטוח על מה אנחנו מתווכחים כאן.
זה שהאוטו-איים בCOD4 כל כך עדין ומוסתר היטב בכניסה בין הכוונות, לא אומר שאין בו מערכת כזאת.
בואו נסכם:
שליטה של מקדלת ועכבר מדויקת יותר, מהירה יותר ונוחה יותר לכל משחק שדורש מהירות ודיוק (למשל, RTS וFPS). למרות זאת, עם שינויים בעיצוב המשחק, אפשרי היום ליצור משחקיות FPS הדוקה ומצוינת גם לקונסולות. משחקים אלו, בדומה למשחקים שעוצבו במיוחד למחשבים, לא יהיו טובים באותה מידה על המחשב (דוגמא מצוינת לכך היא היילו הראשון).
משחקיות RTS הדוקה ומצוינת לקונסולות עדיין לא התבססה (הודות לנישתיות של הז'אנר, אני מניח), אך זה בהחלט יהיה אפשרי ליצור משחקים שמנצלים את השלט בצורה מצוינת, לא מרגישים מודבקים עליו ומספקים חווית אסטרטגיה נהדרת. ללא ספק, יגיע צוות פיתוח שיראה לכל השאר בדיוק איך ליצור משחק אסטרטגיה טוב על הקונסולות, כמו שקרה עם ז'אנר הFPS שרבים האמינו בעבר שלא יצליח על הקונסולות בגלל בעיות ממשק (היילו זו תשובה מספיק טובה לטענה הזאת).
בנוגע לכמה שהתעשייה נוטשת את שוק הPC - מדובר בנבואות זעם מאוד עקביות ומאוד ישנות. כבר הרבה מאוד שנים מחכים שהשוק הזה יתמוטט, אבל עדיין יש משחקים בלעדיים על המחשב. עדיין תעשיית משחקי הקז'ואל פורחת במחשב, עדיין תעשיית האינדי מפותחת הכי הרבה על המחשב, למרות ניסיונות של חברות קונסולה להרוויח מהיוצרים הצעירים והמוכשרים.
בשביל לפתח משחק למחשב, מחיר הכניסה הוא קטנטן ושם גדלים מפתחים מוכשרים מאוד. זו גם הפלטפורמה הטובה ביותר להפצה בחינם של משחקים ולכן תעשיית האינדי מצאה את ביתה במחשבים.
היום, הרבה בגלל ההצלחה של הקונסולות והפיראטיות הרבה בשוק הPC, חברות רבות מעדיפות לא לפתח משחקים לPC, או לPC בלבד. לכן, משחקים כמו פייבל 2, גירס 2 ורבים וטובים אחרים לא יראו אור יום על הPC.
בנוגע למשחקי הפלאש - כנראה שלא יצא לך לראות מספיק משחקי פלאש נסיוניים בשביל להבין שגם זו פלטפורמה רלוונטית לפיתוח משחקים. אם יש לך רעיון טוב ואתה יודע איך להשתמש בכלי מסוים בשביל לממש אותו, אין סיבה שמישהו יזלזל בזה, גם אם זה פלאש.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #326 פורסם:
30.01, 18:23
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לידע כללי, NPD לא סופרים את וולמארט, המוכרת משחקי PC הכי גדולה בארה"ב.
אם נאמין למספרים של VALVE על STEAM, אז L4D לבד היה צריך לנפח את המכירות של הPC בענק.
כמה פלטפורמות מכרו השנה שלושה משחקים שהגיעו ל5 מליון עותקים?
רק הPC. |
|
|
|
|
גם אם הנתון נכון, עדיין זה לא סותר את נתוני ה-NPD. ההפך:
שוק הפיסי מורכב בדיוק משני משחקים: כל מה ש-valve מוציאה וכל מה שבליזארד מוציאה. אז L4D מכר כמו מטורף וההרחבה של WOW מכרה כמו מטורפת.
וכל השאר התרסקו כרגיל.
קאוטיק, עדיין לא הבנתי על איזה Auto Aim אתה מדבר. יש Auto Aim במשחק כשלוחצים על הטריגר השמאלי בצורה מהירה אם אני לא טועה. מי משתמש בזה בכלל?
בשום FPד ששיחקתי עד היום על הקונסולוץ, והיו הרבה כאילו, לא השתמשתי מעולם ב-Auto Aim.
השליטה זהה.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #327 פורסם:
30.01, 18:24
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שוק הפיסי מורכב בדיוק משני משחקים: כל מה ש-valve מוציאה וכל מה שבליזארד מוציאה. אז L4D מכר כמו מטורף וההרחבה של WOW מכרה כמו מטורפת.
וכל השאר התרסקו כרגיל. |
|
|
|
|
יש גם את סימס, כמובן. ומשחקי פופ-קאפ... גם SPORE לא מכר רע ואני בספק אם הוא יפסיק למכור. הם לא מוציאים את ההרחבות לכיף.
כשאתה נכנס בין הכוונות, הנשק מתכוון לאזור החזה שהאויב שהכי קרוב לכוונת שלך. קשה לראות את זה, בעיקר בגלל שהאויבים זזים הרבה, אבל מדובר במערכת שלא צריך אותה על הPC פשוט כי העכבר יותר מדויק. הרבה יותר קל לכוון עם כל היד, מאשר עם האגודל. זה פשוט ככה.
בכל זאת העדפתי את המשחק ל360 שלי. הוא לא נחות בשום צורה בגלל זה והוא בטח לא פחות מאתגר.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #328 פורסם:
30.01, 18:40
|
|
למה שונא? כשמשהו חושב ההפך ממך הוא שונא? דרך אגב, זה פורום, אתה לא רוצה לדון בסוגייה אז למה נכנסת אלייה מלכתחילה ?
אני לא אמרתי שום דבר אישי רע פה על הקונסולות
אבל הבאתי עובדות.
אתה שוב מנפח וממציא דברים
אין לך שום ציטוט או תגובה שלי שמוכיחה זאת,
וזה לא "ההפך" זאת שנאה שלך לכל מה שקשור לPC
מתוך גישה פאנבואית קיצונית.
ההתנהגות שלך וההתנפלות שלך
"כמה המחשב גרוע" והכל מוכיחות את דברי.
אבל זה לא שיש באמת על מה לדון. אתה מדמיין בראש כמה Steam מוכר וחוזר לפה עם הנתון שדיימנת כעובדה.
אני לא אמרתי ו"דיימינתי" כמה Steam מוכר אפילו פעם אחת,אבל אני יודע שהוא מאד מצליח
וכל מי שתשאל אותו יגיד לך את זה.
אתה שוב ממציא דברים.
דרך אגב, ה-PS3 מכר יותר מכל שוק הפיסי. מדהים. אפילו הקונסולה עם הכי מעט מכירות עוברת את הפיסי. מה שמדגיש את היות הפיסי השוק הקטן ביותר.
אתה יודע כמה בכלל הPS3 מוכר לעומת שאר הקונסולות האחרות והמחשב האישי?
אתה יכול להביא לי נתונים?
אתה שוב מנפח וממציא שטויות.
שוב אתה טועה.
קודם כל,כל המשחקים של Valve ושל Blizzard זה "קצת יותר" משתי משחקים.
דבר שני,EA מוכרים לא רע בשוק הPC עם סדרות כמו Sims,Spore
FIFA וסדרת Battlefield,
גם Stardock
מוכרים טוב וגם פראדקוס למשל ויש עוד!
קיצור,אתה בכלל בטוח שאתה בן 25?
כי ההתנהגות שלך פה לא מעידה על זה הרבה,
אני בן 19 דרך אגב.
עריכה: ראיתי שאתה מנודה מפורום ניטנדו{לפי שהבנתי}
אני משום מה לא מתפלא.
נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 31.01 בשעה 10:43.
|
From the shadows I Come.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #329 פורסם:
30.01, 19:11
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
וכל השאר התרסקו כרגיל.
קאוטיק, עדיין לא הבנתי על איזה Auto Aim אתה מדבר. יש Auto Aim במשחק כשלוחצים על הטריגר השמאלי בצורה מהירה אם אני לא טועה. מי משתמש בזה בכלל?
בשום FPד ששיחקתי עד היום על הקונסולוץ, והיו הרבה כאילו, לא השתמשתי מעולם ב-Auto Aim.
השליטה זהה. |
|
|
|
|
L4D, ההרחבה של WOW וספור לבד עשו איזה 15+ מליון יחידות.
אתה מאוד מזלזל בPC אבל אתה באמת חושב שFO3 לא מכר עליו? או COD החדש? או 2 ההרחבות סימס שבטח מכרו מליונים על מליונים רק הן?
הPC פלטפורמה פופולארית כמו כל אחת מהקונסולות הקיימות, אם היו מודדים את המכירות שלה כמו שצריך (כלומר זה שבערך כל המכירות דיגיטליות היום ושאין לא מודדים מכירות במקומות כמו WALMART שמוכר הכי הרבה משחקי PC או שבכלל באירופה הPC גדול בהרבה מהקונסולות) אז היית בשוק מהמספרים.
רק תראה משחקים "זניחים" כמו SIN OF A SOLAR EMPIRE. רוב האנשים בקושי שמעו עליו, הוא נמכר בעיקר דיגיטלית ודרך WALMART ולפי מה שNPD יודעת הוא מכר כמה עשרות אלפי עותקים.
אבל בראיון לGFWR היוצרים של המשחק אמרו שהוא עבר את המליון וחצי יחידות, כלומר רק תראה מה הולך בעולם הPC ו-NPD בורים לגמרי לכל הנושא.
נורא קל לרדת על הPC כי אין לו פאנבואים, המכירות שלו לא נכנסות לNPD (למרות שאם הן כן היו, היה לו בטופ 10 משחקים הכי נמכרים ב2008 שלושה משחקים מתוך 10) ואין איזו חברה גדולה שעומדת מאחוריו ועושה כל היום פרסומות. אבל תוכנה הוא מוכר יותר משלושת הקונסולות, אפילו אם חלק מאוד גדול מזה הם משחקי קז'ואל וכו'.
בנושא הAUTO AIM, לא קיים משחק קונסולה שאין בו AUTO AIM, אי אפשר לפגוע בכלום בלי זה.
המשחקים הטובים באמת עושים AUTO AIM שבקושי תרגיש, כמו COD4 למשל.
אף פעם לא שמת לב בהיילו שהכוונת "נדבקת" לך לאוייב קלות?
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|