משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

Poppet of Truth

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #571 פורסם:
12.03, 12:56
|
|
למי שכבר יש את המשחק (אני צד אותו בebay כרגע). הנה 10 ההמלצות של אנסמבל למשחק.
מהבלוג של MTV:
http://multiplayerblog.mtv.com/2009/...ist-halo-wars/
1. Jack an enemy Wraith tank with a Spartan. This is the absolute best “money shot” in the entire game.
2. Chew through an entire enemy army with the Arbiter’s Rage power. It’s visceral and evil all rolled up in something never seen in a strategy game before.
3. Get a gold medal on Legendary difficulty on any scenario. This can be incredibly difficult, but it also showcases how many different/evolving strategies you have to employ against a tough opponent.
4. Field a dual Scarab army as any Covenant leader in skirmish. Build some Engineers to heal them up and you might just be able to run the entire map.
5. Play the Deathmatch skirmish mode. It’s a huge adrenaline rush where you focus on what to build since all of the techs are purchased for you.
6. Go to www.halowars.com and browse the plethora of stats about all of your games. This can be an invaluable tool to figure out how to beat those pesky online foes.
7. Play the campaign in co-op with another player over Xbox Live or system link. The campaign really plays differently with two people, plus some of those elusive achievements and medals are easier to get with two folks.
8. Play a few skirmish games on Automatic difficulty. This difficulty level will change as your play gets better (or worse). It starts at 40, which is in the ballpark of Normal difficulty, and can go as high as 200. That’s twice the difficulty of Legendary. How good are you?
9. Grab all the skulls in the campaign. Each campaign mission has an optional objective to kill a certain number of specific units. Complete that objective and the skull will pop in and flare itself on the minimap. Some skulls affect visual things like the “Wuv Woo” skull that makes Scarabs shoot beams of pure love and rainbows. Other skulls affect gameplay and can even increase your overall score.
10. Visit the Halo Timeline in the main menu. For the true “Halo” fans, there is a lot of lore to uncover here. Much of it unlocks as you explore and play with various parts of the game.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #572 פורסם:
12.03, 13:37
|
|
|
חלק כבר עשיתי, ומה שכן אני ממליץ על הדברים. גיא - תפסיק להתקמצן על כל דולר!
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #573 פורסם:
12.03, 14:36
|
|
|
bozeman |
ציטוט: |
 |
|
|
חלק כבר עשיתי, ומה שכן אני ממליץ על הדברים. גיא - תפסיק להתקמצן על כל דולר! |
|
|
|
|
זה לא רק המחיר הסופי. זו בעיקר החוויה של הציד 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #574 פורסם:
12.03, 16:31
|
|
|
ואם כבר הנה המשך ההתרשמות שלי מכמה שלבים קצת יותר מתקדמים במשחק:
המשחק בהחלט עולה ברמת הקושי (או בקיצור, הפסדתי משימה...), ואתה כבר לא יכול לסמוך על "תבנה כמה שאתה יכול יחידות ותשלח על האוייב". אתה צריך לחשוב על אילו יחידות אתה רוצה, ניצול המשאבים נהיה חשוב יותר, והלחץ בתפעול נהיה...לחוץ יותר.
האסטרטגיה כבר לא פשוטה, ורצוי לדעת לאן בדיוק אתה רוצה למקד את הצבא כי אחרת יעלו עליך וישחטו אותך.
מבחינת השליטה, זה מאוד נחמד לשלוט בכל הצבא, אבל אני עוד צריך להתמקצע בשליטה בכמה יחידות שונות באיזורים שונים. מבחינת השליטה באיזורים נוח לעבור בינהם ע"י הDPAD וגם הגלילה סבירה.
עד כאן לעכשיו. אולי בהמשך סיקור מורחב.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #575 פורסם:
12.03, 19:18
|
|
|
אני מאחר את המפגש טיפה ל-9.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #576 פורסם:
12.03, 19:30
|
|
|
אני במשחק. צור קשר כשאתה מגיע.
Wan7ed, ה-gamer tag שלי הוא cmdr sinclair.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #578 פורסם:
12.03, 21:54
|
|
|
היה כיף! אומנם הפסדנו (טוב בפעם הראשונה לא ידעתי מהחיים שלי (כן, גיימס, צריך להגיד לי לבנות יותר מנקודת כסף אחת...)) אבל במשחק השני כבר הבאנו התנגדות יותר עזה.
אין ספק שצריך לפתח אסטרטגיה טובה, וגם קצת מזל כי אם הימרת לא נכון על הכוחות - אכלת אותה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #579 פורסם:
12.03, 22:08
|
|
היה שפיץ. ה-Brute Chieftain נראה לי היה הדבר היחיד בצבא שלי ששרד יותר מ-10 שניות. והאמת גם חיסל כמות נכבדה של ODST. צריך ל-drawing board לראות איך עוצרים גשם של ODST עם גיבוי של נחיל Hawks.
*
ואני חייב להודות שהמהירות שבה הפלתם Scarab הייתה מפחידה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #580 פורסם:
12.03, 22:14
|
|
|
בפעם השניה די חיסלתי אותם עם הנ"מ. . אבל אנחנו חייבים חלוקת עבודה יותר טובה. בפעם הבאה נתכנס חצי שעה לפני ונתכנן לעומק...
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #581 פורסם:
13.03, 10:54
|
|
|
טוב, בקרוב גם אני אצטרף אליכם המשחק הוזמן ונשאר רק לשלם עליו (אני שוקל להזמין את too human מאותו המוכר)
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #583 פורסם:
13.03, 13:51
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
לא אמרתם ש-Too Human הוא משחק גרוע? |
|
|
|
|
טו היומן הוא משחק לא טוב עם בעיות. אבל בשביל 15$ עם משלוח הוא בסדר...
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #584 פורסם:
13.03, 16:04
|
|
|
ManUtd |
 |
|
|
לא אמרתם ש-Too Human הוא משחק גרוע? |
|
|
|
|
אני דווקא נהנתי מהדמו, אבל אחרי שקראתי את הביקורות הבנתי שב-60$ אני לא אקנה את המשחק הזה בגלל שיש לו כמה מגרעות.
אבל כמו שחנן אמר, ב-15$ כבר מתחילים להסתכל אחרת על הציונים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #585 פורסם:
13.03, 17:23
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אני דווקא נהנתי מהדמו, אבל אחרי שקראתי את הביקורות הבנתי שב-60$ אני לא אקנה את המשחק הזה בגלל שיש לו כמה מגרעות.
אבל כמו שחנן אמר, ב-15$ כבר מתחילים להסתכל אחרת על הציונים. |
|
|
|
|
אבל מאיפה אתה מוצא ב 15 $ ?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #587 פורסם:
14.03, 17:27
|
|
|
YonMan |
 |
|
|
אבל מאיפה אתה מוצא ב 15 $ ? |
|
|
|
|
אפילו פחות. יצא לי 12$ לtoo Human V חדש בניילוןכולל משלוח וביטוח מחנות בEBAY שנקראת gadgetasiacom. מצאתי אותו בחנות במקרה אחרי שחיפשתי שם את Halo Wars (שיצא קצת פחות מ-40$ כולל ביטוח ומשלוח).
אני עוד לא יודע כמה מהר הוא מספק, אבל המחירים במכרזים שלו לא רעים בכלל והוא שולח לישראל. יש שם עוד כמה משחקים שהוא מוכר במכרזים שחוזרים על עצמם כל כמה שעות כמו Quake Wars או HAWX או Street Figher 4. הנה החנות:
http://video-games.shop.ebay.com/ite...11Q2ec0Q2em282
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #588 פורסם:
14.03, 18:00
|
|
|
אני חושב שגם אני קניתי מהם (אולי דברים לאיפוד שלי? כבר לא בטוח...אין לי כוח לבדוק) בכל מקרה הם שלחו ממש מהם והכל הגיע כמו שצריך.
בקיצור גיא מה אתה אומר , נלך ישר על קואופ? כי עוד לא התחלתי אותו ואולי בשניים זה בכלל יהיה כיף...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #590 פורסם:
14.03, 19:41
|
|
|
אל תדאג - יהיו עוד מפגשים...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #592 פורסם:
14.03, 21:27
|
|
|
סיימתי לפני כמה דקות את הדמו, ואני חייב לציין שממש אהבתי את המשחק. קצת מעצבן שברגע שאני שם את הסמן על יחידה כלשהי המצלמה מתחילה לעקוב אחריה, אבל חוץ מזה אין לי תלונות.
ד"א, יש עוד יחידות במשחק המלא?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #593 פורסם:
14.03, 22:48
|
|
|
יש עוד הרבה וגם לדעתי הדמו מביא רק את השלבים בהתחלה שהם הקלים והשלבים בהמשך עוד הרבה יותר כיפיים.
אני יכול לסכם שמי שרוצה RTS הכי כבד שיכול להיות והכי מורכב - זה לא בשבילו. מי שרוצה RTS כיפי וטקטי ולא הכי כבד - משחק מצויין!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #594 פורסם:
15.03, 09:04
|
|
|
עוד בעיה ששמתי לב אליה היא שבאמצע קרב אין לי באמת אפשרות לשחק עם הטריגר בשביל לבחור יחידה ספציפית, אז אני בוחר את כל הצבא, ונותן לו פקודה. הבעיה? שלא משנה מה קורה, הוורטוג יגיעו ראשונים, והנשק הכבד ייתקע מאחור ולא יעשה כלום כל הקרב.
ניסיתי לתת להם פקודות משלהם, ושום דבר לא עוזר. הם פשוט נתקעים מאחור ומחכים ששאר הצבא יעשה את העבודה.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #595 פורסם:
15.03, 10:37
|
|
|
כי פה יש אלמנט של טקטיקה כשהם במקום אחד, כולם זזים יחד. אבל אם אתה בוחר את כולם הם מגיעים למקום הכי מהר ורק אז מסתנכרנים.
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #596 פורסם:
15.03, 14:46
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני חושב שגם אני קניתי מהם (אולי דברים לאיפוד שלי? כבר לא בטוח...אין לי כוח לבדוק) בכל מקרה הם שלחו ממש מהם והכל הגיע כמו שצריך.
בקיצור גיא מה אתה אומר , נלך ישר על קואופ? כי עוד לא התחלתי אותו ואולי בשניים זה בכלל יהיה כיף... |
|
|
|
|
אפשר, אבל אני לא יודע כמה פשוט זה יהיה מבחינת זמינות.
הייתי ממליץ לך להתחיל לבד, ואחר כך כבר נדאג לקו-אופ על לג'נדרי... 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #597 פורסם:
15.03, 15:33
|
|
|
לא הגיע הזמן שתהיה לך קונסולה כבר?!
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #598 פורסם:
15.03, 15:40
|
|
|
ולמה אני אחבר אותה? למסך 20 אינץ של המחשב שלי?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #599 פורסם:
15.03, 15:59
|
|
|
בהתחלה אליו ואח"כ לטלווזית הפלאזמה 50 אינצ שאתה חולם עליה...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|