משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #631 פורסם:
05.04, 06:15
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
גם אצלי הכל בתוכנית חוץ מאשר GTA4 כי TLAD כל כך הרבה יותר טוב ממנו שאני כבר לא יכול לחזור לאחור. אבל כרגע, שום דבר לא לוקח לי מהזמן של RE5.
אני גומר אותו עוד השבוע. |
|
|
|
|
מעניין שאתה התווכחלתה איתי פעם על כך שהסינגל טוב, בעוד שלא עשיתה את השליש האחרון והגרוע של המשחק הזה.
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #632 פורסם:
05.04, 06:39
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
גם אצלי הכל בתוכנית חוץ מאשר GTA4 כי TLAD כל כך הרבה יותר טוב ממנו שאני כבר לא יכול לחזור לאחור. אבל כרגע, שום דבר לא לוקח לי מהזמן של RE5.
אני גומר אותו עוד השבוע. |
|
|
|
|
אני חושב שבגלל שעוד לא עשית את החלק האחרון של המשחק אתה מרגיש ככה. למעשה זה מה שגרם לי לעצור איתו למכתחילה, אבל אחרי ניסיון שני - התמכרתי.
אגב, גם בהיילו וורס אני כבר אחרי האמצע, אני במשימה 9. הוא לא משחק ארוך כ"כ ככה שאני מניח שאני אסיים אותו די בקרוב (למרות שרוב החג אני לא בבית). מה שכן המולטי שלו כיפי מאוד.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #633 פורסם:
05.04, 13:03
|
|
|
מצאתי כמה טעויות בביקורת:
בהיילו וורס יש שלוש ספארטנים מהקבוצה האדומה(שני הספארטנים והספארטנית שתיארת)וכל השאר הם מקבוצת אומגה.
המשחק קורה 20 שנה לפני המשחק הראשון.
הוורטהוג של פורג' לא הכי מיוחד כי את יכול ליצר כאלו בסקירמיש.
ODST הם לא דמויות חדשות וההווק כן.
גם אין כמעט שום התייחסות לברית בסקירמיש בביקורת.
הברית לא מחפשים נשק יום הדין הם מחפשים מבנים וטכנולוגיות של הפוררנרים(שכחתי מה הפרוש של השם)שנחשבים לאלים ומה שהם מחפשים יותר מכל זה ההילות(היילואים)שלפי דתם הפעלתם תוביל ל"מסע הגדול" ותהפוך את כל מי שמגיע לו לאל אבל זה בעצם יגרום למותם.
המשחק אינו עוקב לגמרי אחרי העלילה המרכזית ויש הרבה טעויות כמו:RPG למרות שזה משגר טילים,לספארטנים יש מגן למרות שלא היה להם באותה תקופה והם יכולים להשתלט על הרכבים של הברית במשחק אבל הם לא ידעו לתפעל אותם באותה תק'.
למרות זאת הביקורת היא בסדר.
|
שימו את זה בחתימתכם שיראו כמה רוסים יש בקהילה
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #634 פורסם:
05.04, 13:46
|
|
|
SILVER FIRE |
 |
|
|
מצאתי כמה טעויות בביקורת:
בהיילו וורס יש שלוש ספארטנים מהקבוצה האדומה(שני הספארטנים והספארטנית שתיארת)וכל השאר הם מקבוצת אומגה.
המשחק קורה 20 שנה לפני המשחק הראשון.
הוורטהוג של פורג' לא הכי מיוחד כי את יכול ליצר כאלו בסקירמיש.
ODST הם לא דמויות חדשות וההווק כן.
גם אין כמעט שום התייחסות לברית בסקירמיש בביקורת.
הברית לא מחפשים נשק יום הדין הם מחפשים מבנים וטכנולוגיות של הפוררנרים(שכחתי מה הפרוש של השם)שנחשבים לאלים ומה שהם מחפשים יותר מכל זה ההילות(היילואים)שלפי דתם הפעלתם תוביל ל"מסע הגדול" ותהפוך את כל מי שמגיע לו לאל אבל זה בעצם יגרום למותם.
המשחק אינו עוקב לגמרי אחרי העלילה המרכזית ויש הרבה טעויות כמו:RPG למרות שזה משגר טילים,לספארטנים יש מגן למרות שלא היה להם באותה תקופה והם יכולים להשתלט על הרכבים של הברית במשחק אבל הם לא ידעו לתפעל אותם באותה תק'.
למרות זאת הביקורת היא בסדר. |
|
|
|
|
odst לא נראו בסדרת הFPS של הילו ככה שהם נחשבים ליחידות חדשות.
עלילת המשחק היא 21 שנה לפני אירועי הילו הראשון.
זה שאפשר לבנות וורטהוגים כמו של פורג' לא אומר שזה לא דגם מיוחד של הוורטהוג ,הרי הוא נהרס לאט יותר וגם הוא חזק יותר מהדגמים שאתה בונה.
בRED TEAM יש 15 ספרטנים מחולקים ל5 קבוצות והקבוצה העיקרית שנמצאת איתנו ברוב המשחק זה האומיגה טיים.
אני מציא לך לבדוק לפני שאתה מעיר לי פעם הבאה.
לא משלמים לי כסף בשביל לכתוב את הביקורת הזאת אני כותב אותה בשביל עצמי ובשביל חברי הפורום אני לא מתיימר להיות מבקר משחקים מקצועי, אבל אתה מוזמן לכתוב בעצמך על ברית בskirmish כי אני לא שחקתי הרבה ב-skirmish.
http://halo.wikia.com/wiki/Halo_Wars תקרא תצליח 
|
|
 |
|
|
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #636 פורסם:
05.04, 15:26
|
|
|
ulmerido |
 |
|
|
זה שאפשר לבנות וורטהוגים כמו של פורג' לא אומר שזה לא דגם מיוחד של הוורטהוג ,הרי הוא נהרס לאט יותר וגם הוא חזק יותר מהדגמים שאתה בונה.
בRED TEAM יש 15 ספרטנים מחולקים ל5 קבוצות והקבוצה העיקרית שנמצאת איתנו ברוב המשחק זה האומיגה טיים.
לא משלמים לי כסף בשביל לכתוב את הביקורת הזאת אני כותב אותה בשביל עצמי ובשביל חברי הפורום אני לא מתיימר להיות מבקר משחקים מקצועי, אבל אתה מוזמן לכתוב בעצמך על ברית בskirmish כי אני לא שחקתי הרבה ב-skirmish.
http://halo.wikia.com/wiki/Halo_Wars תקרא תצליח |
|
|
|
|
לפני שהערתי אני ידעתי הרבה וקראתי בהיילופדיה,יש לי אותו במועדפים.
ODST הופיעו עוד בthe fall of reach ובthe flood והופיעו במשחק בפעם הראשונה בהיילו 2 וגם הופיעו בהיילו 3.
תמונה להוכחה:

עם השנה אני התבלבלתי ואתה צודק,זה 21 שנה.
במשחק שלוש ספארטנים מred team מלווים אותך למשך רוב המשחק,בשלב החמישי אתה פוגש 6 ספארטנים שהם חלק מרד טים שנקרא טים אומגה שיהיו איתך בשלב הזה ביחד עם הספארטנים האחרים.
אני גם לא שיחקתי הרבה בסקירמיש אבל זה היה מספיק בכדי להבין מה היתרונות והחסרונות.
חוץ מזה לא אמרתי לך להיות מבקר מקצועי כמו שבIGNorance יש,פשוט יש לי נתייה לתקן.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #637 פורסם:
05.04, 15:27
|
|
|
ulmerido |
 |
|
|
http://halo.wikia.com/wiki/Halo_Wars תקרא תצליח |
|
|
|
|
ביקורת מצויינת דרך אגב.
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #638 פורסם:
05.04, 20:03
|
|
|
SILVER FIRE |
 |
|
|
לפני שהערתי אני ידעתי הרבה וקראתי בהיילופדיה,יש לי אותו במועדפים.
ODST הופיעו עוד בthe fall of reach ובthe flood והופיעו במשחק בפעם הראשונה בהיילו 2 וגם הופיעו בהיילו 3.
תמונה להוכחה:
עם השנה אני התבלבלתי ואתה צודק,זה 21 שנה.
במשחק שלוש ספארטנים מred team מלווים אותך למשך רוב המשחק,בשלב החמישי אתה פוגש 6 ספארטנים שהם חלק מרד טים שנקרא טים אומגה שיהיו איתך בשלב הזה ביחד עם הספארטנים האחרים.
אני גם לא שיחקתי הרבה בסקירמיש אבל זה היה מספיק בכדי להבין מה היתרונות והחסרונות.
חוץ מזה לא אמרתי לך להיות מבקר מקצועי כמו שבIGNorance יש,פשוט יש לי נתייה לתקן. |
|
|
|
|
אני יודע שהODST הופיעו אבל הם היו שוליים וגם לא ראינו אותם נוחתים עד היום.
ואתה עדיין טועה בקשר לספרטנים הRED TEAM מורכב מ15 ספרטנים שמחולקים ל 5 יחידות שבכל יחידה 3 ספרטנים
|
|
 |
|
|
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #640 פורסם:
05.04, 21:50
|
|
|
עידו, אתה לגמרי מבלבל: זה שלא קראו להם במשחק ODST בצורה מפורשת, לא אומר שהם לא היו שם. הם אפילו שיחקו לצידך בחלק מהמשימות...
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #641 פורסם:
05.04, 22:13
|
|
צריך עזרה בהילו וורס בשלב 6
ספולייר:
אני בשלב של המחסום הסגול הגדול ההוא של האויב ובמשימה אני צריך להשים טנקים גדולים במספר נקודות במפה, עכשיו בנקודה 1 ו2 כבר שמתי את הטנקים ואת הטנק השלישי אני לא מצליח להביא לנקודה 3, כי יש איזה גשר הרוס שחוסם לי את הדרך לשם, אז מישהו יכול הלגיד לי איך אני מגיע לנקודה 3? ותודה ומצטער עם הכתב שלי לא ברור
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #642 פורסם:
06.04, 06:28
|
|
|
יש לך אפשרות לזמן "הובלה אווירית". זה נמצא בתפריט שמגיעים דרך הDPAD, בצד שמאל.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #643 פורסם:
06.04, 14:27
|
|
|
זה כבר מציק לי הרבה זמן:למה אחרי כל שלב המשחק לא עושה סצינות CGI ובמקום זה הוא ישר קופץ לסצינות בשלב עצמו?
אה כן ועברתי את השלב ה-6 בלי שאף קרנף פלסמה יהרס ולא קיבלתי אצ'יוומנט.
נערך לאחרונה על ידי SILVER FIRE, 06.04 בשעה 14:31.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #644 פורסם:
06.04, 14:31
|
|
|
לא הבנתי למה בדיוק אתה מתכוון
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #646 פורסם:
06.04, 14:41
|
|
|
מה הכוונה לא יכול לראות אותם? אתה פשוט רק עובר בין השלבים?
נורא מוזר. תנסה לראות את הסרטים דרך התפריט הראשי - שם יש אפשרות לראות את כל הסרטונים שהיו עד השלב שהגעת בו למשחק.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #647 פורסם:
06.04, 14:45
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מה הכוונה לא יכול לראות אותם? אתה פשוט רק עובר בין השלבים?
נורא מוזר. תנסה לראות את הסרטים דרך התפריט הראשי - שם יש אפשרות לראות את כל הסרטונים שהיו עד השלב שהגעת בו למשחק. |
|
|
|
|
כן,סרטוני המעבר היחידים שאני רואה אלו רק הסרטונים של השלב עצמו.
ואין לי מושג איפה זה,המשחק שלי ברוסית  !
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #648 פורסם:
06.04, 14:55
|
|
|
זה יכול להסביר הרבה דברים (ולמה יש לך את הגירסה הרוסית?!)
קשה לי להגיד לך למה זה קורה (אלא אם יש לך גירסה "מאותגרת" של המשחק ואז אני מבין.) ועוד יותר קשה להסביר מה לעשות כשאתה לא יכול לעשות את זה כי זה ברוסית (אלא אם תגיע למפגש והחברה פה שמבינים יסבירו לך)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #649 פורסם:
06.04, 15:04
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה יכול להסביר הרבה דברים (ולמה יש לך את הגירסה הרוסית?!)
קשה לי להגיד לך למה זה קורה (אלא אם יש לך גירסה "מאותגרת" של המשחק ואז אני מבין.) ועוד יותר קשה להסביר מה לעשות כשאתה לא יכול לעשות את זה כי זה ברוסית (אלא אם תגיע למפגש והחברה פה שמבינים יסבירו לך) |
|
|
|
|
בזמן האחרון אבא שלי(שהוא המקור המרכזי למשחקים שאני מקבל)מביא לי משחקים ברוסית,זה כנראה בגלל שהוא מזמין אותם אז הם ברוסית.
וכשאני חושב על זה,כן יש לי גרסה פגומה כי יש לי בעיות להפעיל אותה והדרך הקלה ביותר זה לשחק במשחק אחר,לצאת לדש בורד ולהפעיל את היילו וורס.
אתה יכול מקסימום להסביר איפה זה נמצא ואני כבר אמצא בעזרת אימי וסבתי(הרוסיות כמובן).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #650 פורסם:
06.04, 15:06
|
|
|
אני לא זוכר בוודאות, אבל בתפריט הראשי (הראשון) באחת מהשלוש האפשרויות האחרונות
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #652 פורסם:
06.04, 15:12
|
|
|
מה הקשר לאציוומנטים?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #654 פורסם:
06.04, 15:22
|
|
|
כנראה שלא עמדת בדרישות עצמן (אולי אחד נהרס בלי ששמת לב?)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #655 פורסם:
06.04, 15:31
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
כנראה שלא עמדת בדרישות עצמן (אולי אחד נהרס בלי ששמת לב?) |
|
|
|
|
לא,שמתי את ג'רום לשמירה ליד הקרנף הראשון שהותקף לרוב וכשהוא כמעט מת ריפאתי אותו וסיימתי בלי שאחד ימות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #656 פורסם:
06.04, 16:07
|
|
|
חייב להיות שפיספסת משהו. בסוף כל משימה בסטטיסטיקות יש לך רשימה של כל מה שהיה בשלב, אתה צריך לבדוק את זה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #658 פורסם:
06.04, 17:37
|
|
|
אז הגיע הזמן שתגיד לאבא שלך להשקיע עוד כמה שקלים לגירסא נורמאלית שלא תהרוג לך את חווית המשחק...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #659 פורסם:
06.04, 19:27
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אז הגיע הזמן שתגיד לאבא שלך להשקיע עוד כמה שקלים לגירסא נורמאלית שלא תהרוג לך את חווית המשחק... |
|
|
|
|
רובלים  ...
וזה לא משנה באמת כי לא מראים לו באתר אם זה ברוסית או לא וגם לפחות זה יכול לעזור לי לשפר את הרוסית שלי,ועכשיו כשאימי בבית היא יכולה לעזור קצת.
ועוד משהו,כשאני מתחיל משימה המשחק משום מה עושה אן דן דינו ממוחשב ובוחר אם להתחיל סרטון או לא,ובדרך כלל התשובה היא:לא.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #660 פורסם:
06.04, 20:19
|
|
|
אין לי מה לעזור לך עם זה.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|