InFAMOUS - הדיון הראשי! - Page 11 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: InFAMOUS - הדיון הראשי!
1  2  3  8  9  10  11  12  15  27  28  29
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
giladgaron
מחבר הודעה

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -

#301   פורסם: 22.05, 12:32

Aspid
ציטוט:
צפה בהודעה
הדמו היה די מגניב רק ביאס אותי טיפה הגרפיקה אולי זה בגלל שאין anti aliasing, ושהיו כל מיני באגים שאנשים נתקעו בריצפה או שנתקעתי בתוך חפצים אני מקווה שיתקנו את זה.

אבל בכל אופן הזמנתי כבר את המשחק ואני מקווה שיגיע מהר
אולי יהיה עידכון אבל סקר פאנץ' כבר סיימו לפתח את המשחק...

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#302   פורסם: 22.05, 12:33

י
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
קראקדאון הוא בדיחה אל מול אינפיימוס. אתה משווה חתיכת צואה לזהב טהור.
היכול להיות שאתה נעשה פאנבוי פנאט יותר ויותר עם הזמן?
המשחקים האלה כל כך דומים שאפשר לחשוב שאותה חברה עשתה אותם, פשוט בקראקדאון אתה יותר חופשי ופחות פארקורי בזמן שבאינפמוס המערכת קרב טובה יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#303   פורסם: 22.05, 12:56

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
י

המשחקים האלה כל כך דומים שאפשר לחשוב שאותה חברה עשתה אותם, פשוט בקראקדאון אתה יותר חופשי ופחות פארקורי בזמן שבאינפמוס המערכת קרב טובה יותר.
המ...יכול להיות שזה אותה זאנר של משחק אבל אם שמים לב לכל INTRO של משחק רשום איזה חברה יצרה אותה ולא נראה לי שאינפמיוס נוצר על ידי אותה חברה
לגבי החופש לכל חברה יש זכות לייצור משחק כרצונה עם חופש או בלי חופש הכל תלוי באופי של המשחק

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
בהחלט קראקדאון מלוטש לPS3.
מה אני אגיד לך מלבד שזה נשמע כמו הערה של פאנבוי של ממש מרוצה מהקראק
סה"כ משחק טוב ושלא נדבר על הכוחות שזה דיי שונה אז עדיף להגיד אותו זאנר ולא אותה משחק שהוא מלוטש

Aspid
ציטוט:
צפה בהודעה
הדמו היה די מגניב רק ביאס אותי טיפה הגרפיקה אולי זה בגלל שאין anti aliasing, ושהיו כל מיני באגים שאנשים נתקעו בריצפה או שנתקעתי בתוך חפצים אני מקווה שיתקנו את זה.

אבל בכל אופן הזמנתי כבר את המשחק ואני מקווה שיגיע מהר
לפי מה שהם ציינו שכנראה הורידו מעט את הגרפיקה בשביל שהמשחק יהיה חלק יותר ואכן כן ציינו שהמשחק פועל חלק ללא תקיעות כמעט

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי יהיה עידכון אבל סקר פאנץ' כבר סיימו לפתח את המשחק...
אולי יהיה אפשר לשדרג עם עדכון אבל לא נראה לי הרבה אפשר לשדרג את הגרפיקה של המשחק ,אבל כמו שאומרים אם אפשר אז למה לא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של weasel

משתמש רציני

#304   פורסם: 22.05, 13:10

אני חוזר עכשיו ממשחק בדמו אחרי לילה בלי שינה. מה אני אגיד - מרשים ביותר. הגרפיקה ריאליסטית וזורמת חלק, ואני אישית לא נתקלתי באף באג. היו כמה וכמה רגעים של "היי" שהייתי צריך להתנגד כדי לא לרוץ באותה שניה לחנות הקרובה ולקנות את המשחק. מצד שני, היו לדעתי הרבה מדי אויבים והיה חסר לי כפתור שממרכז את המצלמה מאחורי השחקן. לאויבים יש נטייה להתקיף מכיוונים לא צפויים ומתאבד אחד שמופיע לפתע מאחורי הגב שלך יכול להרוג אותך מייד. נראה לי בהחלט משחק ששווה לקנות ולשחק לפחות פעמיים. האם הייתה מערכת קארמה גם בקראקדאון?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#305   פורסם: 22.05, 13:26

IceTea
ציטוט:
צפה בהודעה
משהוא יודע אם אפשר להשיג כוחות בדמו חוץ מהכדור חשמל המתקפה הרגילה והמתקפה שמעיפה אנשים?

יש עוד הרבה בדמו?
יש גם ברקים כאלה, קיבלתי אותם לקראת הסיום.. זה חזק ביותר..

סה"כ אהבתי תמשחק, הגראפיקה לדעתי הייתה יכולה להיות קצת יותר טובה..

בהחלט אקנה אותו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#306   פורסם: 22.05, 13:31

Shopto גם מחלקים את הקוד לבטא של UC2 !!

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3IN02-inFamous%20%2B%20Uncharted%202%20BETA%20Access%20Code%20(while%20stocks%20last ).html

עריכה: רק מי שעשה הזמנה מוקדמת עד להיום בבוקר, ישלח לו הקוד כשהמשחק שלו ישלח..

יש מצב שמי שיעשה עכשיו PRE ORDER גם יקבל את הקוד, לא יודע, צריך לבדוק את זה..

נערך לאחרונה על ידי golgolon, 22.05 בשעה 13:35.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#307   פורסם: 22.05, 13:35

weasel
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חוזר עכשיו ממשחק בדמו אחרי לילה בלי שינה. מה אני אגיד - מרשים ביותר. הגרפיקה ריאליסטית וזורמת חלק, ואני אישית לא נתקלתי באף באג. היו כמה וכמה רגעים של "היי" שהייתי צריך להתנגד כדי לא לרוץ באותה שניה לחנות הקרובה ולקנות את המשחק. מצד שני, היו לדעתי הרבה מדי אויבים והיה חסר לי כפתור שממרכז את המצלמה מאחורי השחקן. לאויבים יש נטייה להתקיף מכיוונים לא צפויים ומתאבד אחד שמופיע לפתע מאחורי הגב שלך יכול להרוג אותך מייד. נראה לי בהחלט משחק ששווה לקנות ולשחק לפחות פעמיים. האם הייתה מערכת קארמה גם בקראקדאון?
לא, בקראקדאון יש לך 5 קטגוריות שבהם אתה עולה בדרגות. לדוגמה אג'יליטי היה משתפר על ידי איסוף כדורים ירוקים זוהרים שהיו על גגות בתים והיית צריך לעשות המון פלטפורמה כדי להגיע ולהשיג אותם. כאשר האג'יליטי שלך משתדרג אתה יכול לקפוץ יותר גבוה ולרוץ יותר מהר לדוגמה. יש עוד 4 קטגוריות שהן כוח פיצוץ (כלומר הרדיוס והעוצמה של הפיצוצים שאתה עושה עם רימונים, מטולים, משגרים, פיצוץ מכוניות וכו'), יכולת נהיגה (שגם הייתה מוסיפה לך יותר יכולות למכוניות ככל שאתה עולה דרגה. למשל משאית הייתה יכולה לנגח ולפוצץ כל דבר עם BOOST, מכונית ספורט הייתה מקבלת מכונות יריה ויכולה להכנס מתחת לכל רכב כמו מקפצה ולהעיף אותו באויר או הSUV היה יכול לקפוץ וכו'), כוח (שהיה משפיע על העוצמת מכות שלך, התרסקויות לרצפה וכמות חיים) וירי (משפיע על עוצמה ודיוק של נשקים).

רוב המשחק היה פשוט להסתובב ולהשתולל בעולם, אין שם ממש מבנה כמו בGTA. רק 3 כנופיות אוייב כאשר כל אחת באחד משלושת החלקים של העיר ויש לך רשימת חיסול של ה6 קפטנים שלהן והראש כאשר כל קפטן היה אחראי על משהו אחר בכנופיה (למשל אם הורגים את הקפטן של הנשקים לא יהיו להם יותר נשקים מתקדמים כמו משגר טילים ואם הורגים את זה שאחראי על הגיוס חיילים לא יהיה יותר במפקדה שלהם SPAWN אינסופי של אוייבים).

זהו פחות או יותר, המשחק הזה פשוט להוריד את שלושת הכנופיות בסדר שתבחר אבל הוא היה בעיקר על לנסות להשתדרג כמה שיותר ולהשתולל. הקטע הכי טוב בו לדעתי הוא הפלטפורמה, כשאתה מתחיל בקפיצות בגובה של מריו פחות או יותר ומסיים בדרגה 4 עם קפיצות שמדלגות מעל בניין של 10 קומות זאת הרגשה מעולה, ביחוד שהעיר בנויה במיוחד לפלטפורמה בצורה מאוד חכמה כאשר נגיש לך בדיוק כדורי אג'יליטי מספיקים כל פעם עד שאתה עולה דרגה ואז אפשר להגיע לעוד "שכבה" של גובה עם עוד כדורים בה וכך הלאה.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#308   פורסם: 22.05, 13:51

סיימתי אותו עכשיו. דמו ממש ארוך.
בכל מקרה, המשחק כיפי אבל כבר בדמו התחלתי להשתעמם מחוסר הגיוון. כלומר, כל המשימות הן אותו דבר בעצם. לך לפה ותהרוג את הרעים. בגלל זה אני גם לא מבין את הציונים הגבוהים שהמשחק קיבל, ואת כל אלה שהזמינו אותו כבר בהזמנה מוקדמת.
לעומת זאת, משחק שאף אחד פה לא דיבר עליו אבל הוא נראה מעולה זה RED FACTION : GURILLA שיוצא בקרוב (ויש לו דמו).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#309   פורסם: 22.05, 14:31

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
י

עזוב... תפסתי אותו משחק בקראקדאון לפני כמה חודשים והוא התוודה בפני שהמשחק מצוין.
The-Crush
ציטוט:
מה אני אגיד לך מלבד שזה נשמע כמו הערה של פאנבוי של ממש מרוצה מהקראק
סה"כ משחק טוב ושלא נדבר על הכוחות שזה דיי שונה אז עדיף להגיד אותו זאנר ולא אותה משחק שהוא מלוטש
בינינו, הייתי מעדיף שסאקר פאנץ' יוציאו סליי קופר חדש ולא את זה...
אני מכיר מעט מאוד משחקים כאלה ככה שקשה לי לדבר על ז'אנר אבל ברור שזה לא אותו משחק... גם לא טענתי את זה. רק טענתי שהוא דומה והוא באמת מאוד דומה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#310   פורסם: 22.05, 14:43

דמו נחמד ביותר, אולי אני אקנה שירד המחיר.

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Prophet of truth

#311   פורסם: 22.05, 15:44

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
קראקדאון הוא בדיחה אל מול אינפיימוס. אתה משווה חתיכת צואה לזהב טהור.
וואו, מדהים איך אתה קיצוני בהשוואת שני משחקים שבאחד מהם לא שיחקת ובשני הגעת בקושי לשליש משחק.
מילא אם הממוצעים שלהם היו כאלו שונים, אבל ההפרש עומד על כולה 4 נקודות.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#312   פורסם: 22.05, 15:45

The-Crush
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן רונן ,תאמין לי אתה תמיד מנסה לאכול את כל העוגה במכה
מה שאני מתכוון הוא המשחקים תמיד ישארו בחנויות אז תקנה מה שאתה הכי רוצה עכשיו ותמתין חודש לאחר מכן שתקבל משכורת וככה תקנה את המשחק השני
אבל עד אז יצאו עוד משחקים! זה לא נגמר הסיפור הזה

ואם אתה חושב שאני משוגע, מה תגיד עליו?

aspid
ציטוט:
הגרפיקה מעולה לדעתי, ולדעתי כך GTA4 היה צריך להיראות.

ומי בכלל שם לב לאליאסינג בתוך כל האקשן המטורף הזה.

ובבאגים לא הבחנתי.

בדיוק התקדמתי בדמו, ואני מאוד מופתע לטובה ממנו. בתחילה הוא נראה לי שטחי, המון פיצוצים ולא קורה כלום, אבל עכשיו אני מגלה משימות, איך הדברים מתקשרים אחד לשני ואת חופש הפעולה. ויש בו אפילו אלמנט של הסתתרות, וזה חיוני מאוד כי המשחק מאוד קשה. לכן הרגשתי שאני לא יורה ללא הבחנה ומקווה לצלוח את הקטע בשלום, אלא הרגשתי חובה לנצל את הסביבה כדי להצליח. פשוט מגניב.

אהבתי גם את התגובה של הסביבה לחשמל, ואיך הכל מתפרק (שולחנות וספסלים מתפרקים לרסיסים, ממש כיף) אמנם לא הכל מגיב כאן, והמפתחים הסתפקו בזרם שעוטף את האובייקט. וכשחשמלתי מכונית נוסעת, ציפיתי שתפסיק לנוע עקב חשמול הנהג בתוכה, אבל היא המשיכה. אבל זה באמת שטויות.

weasel
ציטוט:
אני חוזר עכשיו ממשחק בדמו אחרי לילה בלי שינה. מה אני אגיד - מרשים ביותר.
היי, שיק'ה! בדיוק התכוונתי להתקשר אליך, להמליץ לך בחום להוריד ולנסות. ידעתי שזה משהו שתאהב.

ציטוט:
מצד שני, היו לדעתי הרבה מדי אויבים והיה חסר לי כפתור שממרכז את המצלמה מאחורי השחקן.
אתה תתרגל, ככה זה עובד בשלטי קונסולות ה-HD: אנלוגי ימני אחראי לזווית המצלמה באופן חופשי. לאחר שתתרגל, זה יזרום בצורה מאוד כיפית, לוקח להתרגל לזה הרבה יותר מהר מאשר כיוון כוונת היריות.

ציטוט:
לאויבים יש נטייה להתקיף מכיוונים לא צפויים ומתאבד אחד שמופיע לפתע מאחורי הגב שלך יכול להרוג אותך מייד.
לכך יש מפה, אבל בגלל הבדלי גובה המפלסים, לפעמים זה מבלבל. אני מניח שזה חלק מהעניין. מה עושים? נתלים על דופן הרכבת, למשל, ואז יש לך פינה מוגנת ונוחה כדי לאתר את מקור הסכנה.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dans192

נינג'ה בלגי

#313   פורסם: 22.05, 16:07

סיימתי עכשיו את הדמו...זה משחק אדיר!!!!
ממש נהנתי...מתי הוא יוצא לחנויות??

MY PS3 (PSN) ID: dans192
MGO ID: dans1923

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#314   פורסם: 22.05, 16:18

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
בכל מקרה, המשחק כיפי אבל כבר בדמו התחלתי להשתעמם מחוסר הגיוון. כלומר, כל המשימות הן אותו דבר בעצם. לך לפה ותהרוג את הרעים. בגלל זה אני גם לא מבין את הציונים הגבוהים שהמשחק קיבל...
אני אסביר לך, זה פשוט, לידור: המבקרים לא ביקרו את הדמו, הם ביקרו את המשחק השלם. אף אחד לא מבטיח שלאחר שתסיים את המשחק השלם דעתך תשתנה, אבל לפחות תהיה בעמדה יותר טובה כדי לבקר את המבקרים בהתאם לדעתך

וכל העולמות הפתוחים מבוססים על לך לשם, תעשה כך וכך, וחוזר חלילה. יש לי את GTA4, למשל, ולא יודע, הוא מעולה, אבל הוא לא מסוג המשחקים שאני אומר 'וואו, איך בא לי GTA4, בוא נשים' (הוא המשחק שהכי פחות הכנסתי ל-PS3 שלי). נדמה לי ש-inFAMOUS יותר טוב במובן הזה, אבל את זה אדע לאחר שאתקדם בו מעבר לדמו.

ציטוט:
לעומת זאת, משחק שאף אחד פה לא דיבר עליו אבל הוא נראה מעולה זה RED FACTION : GURILLA שיוצא בקרוב (ויש לו דמו).
אני מצפה לדמו של FUEL. זה בתכנון?

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#315   פורסם: 22.05, 16:28

הדבר היחיד שהתאכזבתי ממנו בדמו הוא הפריים רייט. מדי פעם, בקטע שאני באוויר, מרחף, או בקטע שיש המון אוייבים מסביבי המשחק קצת מקרטע. לעוד מישהו זה קרה, או שזו אולי בעיה אצלי בפלייסטיישן?

רום.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#316   פורסם: 22.05, 16:35

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו, מדהים איך אתה קיצוני בהשוואת שני משחקים שבאחד מהם לא שיחקת ובשני הגעת בקושי לשליש משחק.
מילא אם הממוצעים שלהם היו כאלו שונים, אבל ההפרש עומד על כולה 4 נקודות.
לא הגעתי לשליש משחק? סיימתי יותר מכנופייה אחת. ובכנופייה השנייה של הרוסים נשאר לי רק הבוס, זה כבר למעשה חצי משחק.
וללא קשר, האמת, מה זה שליש משחק? מה בדיוק משתנה במשחק בחמש הדקות האחרונות שלו מחמש הדקות הראשונות שבו? יש יותר מאותה משימה כל הזמן של ללכת ברחוב ולהרוג סתם דברים? אין עלילה, אין כלום, נאדה. זה פשוט דמו טכנולוגי שנועד לשחרר את קוד הבטא של היילו 3. וככזה הוא מכר וסוקר.

באינמפיימוס לעומתו ועל סמך הביקורות יש עלילה חזקה, יש משימות מגוונות ומאתגרות, מערכת הקרב שאפשר אפילו לחווות אותה בדמו שהיא פשוט מעולה ועמוקה. ובעצם כל מה שהופך משחק single player לבאמת טוב.

שוב, אין לי כל רצון להרוס את הדיון הזה על קטנוניות של אנשים מפורום ה-360, יש פורום שלם בשביל שאנשים יהללו את קראקדאון על כל מה שהוא לא. לא צריך לגלוש עם זה לפה במיוחד שזה לא מעניין איש.

רונן, בקשר למה שאמרת:
ציטוט:
Simply put, InFamous is the kind of game that when I'm not playing it, I'm constantly thinking about doing so. Heck, I already know what's going to happen right after I finish this sentence: I'm going to go back and play more as "superhero lightning cop" Cole.
מהביקורת של 1UP.

Roms, כן, גם לי יש המון ירידות פריימים כאשר יש התקהלות של המון אוייבים וקרבות ירי גדולים. אבל זה נסבל ויחסית למשחק מסוגו הוא רץ מעולה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 22.05 בשעה 17:08.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#317   פורסם: 22.05, 17:34

הגראפיקה הכללית של העיר פשוט גרועה!
אבל משחקיות טובה, גיימפלי טוב

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#318   פורסם: 22.05, 18:34

RomS3
ציטוט:
צפה בהודעה
הדבר היחיד שהתאכזבתי ממנו בדמו הוא הפריים רייט. מדי פעם, בקטע שאני באוויר, מרחף, או בקטע שיש המון אוייבים מסביבי המשחק קצת מקרטע. לעוד מישהו זה קרה, או שזו אולי בעיה אצלי בפלייסטיישן?
הוא דווקא דיי עקבי מהבחינה הזו, לפחות לעומת GTA4. אבל ה-POP UPS? זה סיפור אחר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#319   פורסם: 22.05, 18:49

אכן, זה לא משהו שקורה במקרים רבים אלא לעתים נדירות.
בGTA זה באמת היה בלתי נסבל, לפחות אצלי.

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Silent_Killer

משתמש רגוע

#320   פורסם: 22.05, 18:53

הדמו מעולה...שווה את הPRE ORDER שעשיתי ( חוץ מזה שאני מרויח גם בטא של U2)

ולמי שרוצה לדעת אני לא יודע איך אבל זה פשוט BUG שINFAMOUS כבר הגיע לBUG לפני תאריך היציאה ולמי שלא מאמין לי אפילו צילמתי (האיכות לא משהו צילמתי בפלאפון כדי להוכיח למי שלא מאמין (סניף הוד השרון )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dans192

נינג'ה בלגי

#321   פורסם: 22.05, 18:54

dans192
ציטוט:
צפה בהודעה
סיימתי עכשיו את הדמו...זה משחק אדיר!!!!
ממש נהנתי...מתי הוא יוצא לחנויות??
משהו יכול לענות לי???

MY PS3 (PSN) ID: dans192
MGO ID: dans1923

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#322   פורסם: 22.05, 18:56

dans192
ציטוט:
צפה בהודעה
משהו יכול לענות לי???
ב-26, עוד ארבעה ימים.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#323   פורסם: 22.05, 20:41

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אסביר לך, זה פשוט, לידור: המבקרים לא ביקרו את הדמו, הם ביקרו את המשחק השלם. אף אחד לא מבטיח שלאחר שתסיים את המשחק השלם דעתך תשתנה, אבל לפחות תהיה בעמדה יותר טובה כדי לבקר את המבקרים בהתאם לדעתך

וכל העולמות הפתוחים מבוססים על לך לשם, תעשה כך וכך, וחוזר חלילה. יש לי את GTA4, למשל, ולא יודע, הוא מעולה, אבל הוא לא מסוג המשחקים שאני אומר 'וואו, איך בא לי GTA4, בוא נשים' (הוא המשחק שהכי פחות הכנסתי ל-PS3 שלי). נדמה לי ש-inFAMOUS יותר טוב במובן הזה, אבל את זה אדע לאחר שאתקדם בו מעבר לדמו.
אבל עדיין, כבר בדמו הרגשתי שאני עושה בעצם את אותו הדבר כל הזמן, אז ההרגשה הזאת לא תשתנה גם כשאשחק במשחק המלא (ואני לא). ב-GTA 4 לא הייתה לי את ההרגשה הזאת. בכלל, אני חושב שאתה חייב להמשיך לשחק ב-GTA 4, הוא אמנם מתחיל מאוד צולע, אבל אחר כך הוא פשוט אדיר ! זה אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הזה, בלי ספק.
לגבי FUEL, אני לא אוהב משחקי מירוץ של טקטורונים וכאלה סטייל מוטורסטורם ו-PURE, ככה שלא נראה לי שאקנה אותו.
בכל מקרה, כדאי לך לנסות את הדמו של RED FACTION: GURILLA, לפחות הדמו של המשחק נהדר. יצא לו כבר דמו לסינגל, והיום יצא לו גם דמו למולטיפלייר.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רציני

#324   פורסם: 22.05, 21:00

לRF:G באמת היה אחלה דמו, נראה לי שאני אקנה אותו

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

מצליחן

#325   פורסם: 22.05, 21:26

Silent_Killer
ציטוט:
צפה בהודעה
הדמו מעולה...שווה את הPRE ORDER שעשיתי ( חוץ מזה שאני מרויח גם בטא של U2)

ולמי שרוצה לדעת אני לא יודע איך אבל זה פשוט BUG שINFAMOUS כבר הגיע לBUG לפני תאריך היציאה ולמי שלא מאמין לי אפילו צילמתי (האיכות לא משהו צילמתי בפלאפון כדי להוכיח למי שלא מאמין (סניף הוד השרון )
.

BUG?! ואוו

נערך לאחרונה על ידי pikko, 22.05 בשעה 21:37.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של danielhendel

משתמש רגוע

#326   פורסם: 22.05, 21:42

ישששש שלחו לי את המשחק היום מvgp! 4 ימים לפני היציאה הרשמית של המשחק D:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#327   פורסם: 22.05, 21:47

חדשות טובות אנשים שהזמינו את המשחק מVGP ,אז הם שולחים את המשחק היום!!!

ציטוט:
inFAMOUS PS3 PREORDERS NOW SHIPPING

GOOD NEWS!! We have begun shipping all preorders for inFAMOUS - PS3 (Preorder) (Uncharted 2 Beta Access Key Included) that are currently in our system . This is to try and have customers receive game on or as close too street date as possible. Preorders will be shipping based on delivery times so if you're parcel usually takes 1 day to arrive from us it won't ship until Monday. This is so we don't break Sony's street date policy on this title. We can't accept any further cancellations on these preorders. Thanks to all who preordered this title with us. ALL PREORDER COPIES OF THE GAME COME WITH THE UNCHARTED 2 BETA ACCESS KEY!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

#328   פורסם: 22.05, 21:52

ציטוט:
סיימתי אותו עכשיו. דמו ממש ארוך.
בכל מקרה, המשחק כיפי אבל כבר בדמו התחלתי להשתעמם מחוסר הגיוון. כלומר, כל המשימות הן אותו דבר בעצם. לך לפה ותהרוג את הרעים. בגלל זה אני גם לא מבין את הציונים הגבוהים שהמשחק קיבל, ואת כל אלה שהזמינו אותו כבר בהזמנה מוקדמת.
מוזר, לדעתי המשחק מאד מגוון:
במשימה אחת אתה צריך לפלס דרך לרכבת ולפצץ אויבים שמפריעים לה, באחרת אצה צריך לפלס דרך בין מלא אויבים אל מיכל מים אחד, באחרת אתה צריך להגן על עגלת תרופות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#329   פורסם: 22.05, 22:31

כל הכבוד לBUG שהתחילו למכור את המשחק.. לא האמנתי בהתחלה כשראיתי את זה...
מעניין, SHOPTO עדיין לא שלחו לי את המשחק.. כנראה שיישלח ב29 (שבוע הבא)

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#330   פורסם: 22.05, 23:23

לגבי כל מי שחשש מהגיוון במשימות:
ציטוט:
The missions almost fall into the Assassin's Creed trap of being overly repetitive, but thankfully, there is just enough variety within the overall game to offset the occasional, "Oh, once again, I need to climb a building and destroy some doohickeys on it," feeling.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  8  9  10  11  12  15  27  28  29

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא